Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Leo vs Noel - Surprise Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Leo vs Noel - Surprise Bal11Leo vs Noel - Surprise Kyzyp11Leo vs Noel - Surprise Jobb11 
Kotetsu Madoka
Leo vs Noel - Surprise Bal11Leo vs Noel - Surprise Kyzyp11Leo vs Noel - Surprise Jobb11 
Mutsuki Kaede
Leo vs Noel - Surprise Bal11Leo vs Noel - Surprise Kyzyp11Leo vs Noel - Surprise Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Leo vs Noel - Surprise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyVas. Jan. 21, 2018 10:36 pm

Leo - Noel

Az első találkozás óta nem tudja kiverni a fejéből azt a férfit, akivel összefutott a parkban, ott a kuka mellett. Aki miatt megállt, mert egyszerűen elvarázsolták azok a gyönyörű szemei, akivel élete első csókját váltotta... aztán a másodikat és harmadikat is... mély nyomot hagyott benne.
Ismét a parkba indul kedvenc kísérőjével, aki még mindig mulat azon, ahogyan Leo említésére reagál. Mi baja van? Arról elképzelése sincsen, de akárhányszor kérdezi, sosem felel, csak annyit, hogy majd rájön magától.
Szórakozottan tart ugyanarra, remélve, hogy ismét összefut vele, bár tudja, hogy még találkozni fognak, mert az nem lehet, hogy nem, de egyszerűen türelmetlen és nem tud a hátsóján ülni.
Csoda? Nem. Soha senki nem váltott még ki belőle ilyesmit, persze, hogy szeretné azt a találkozást, szeretné megérteni, mi is zajlik benne, és szeretné megismerni a férfit.
Már ha megtalálja, márpedig meg fogja, mert hirtelen felfigyel arra az energiára, amit akkor mélyen elraktározott magában. Leoé.
Azonnal felé indul, muszáj látnia, muszáj beszélnie vele, így egy cseppet sem lassít, mikor észreveszi őt.
-Leo!
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyVas. Jan. 21, 2018 11:52 pm

Noel and Leo ©️


Csönd van és sötét. Az én sötétségem. A halk csörgő hang ami elhagyja a testem mikor a hideg vízbe teszem a lábaimat és a páncélos farok a bizsergésre gyorsabban csapkolódik egy kicsit. Muszáj vissza lépnem egyet.-Nyugi, ez csak egy patak...-suttogom magamnak ahogy szám mellett a csápok is megbökik az arcomat és lassan ismét a hideg vízbe lépek, megemelve a testhőmet. A skorpió és a víz. mintha egy boszorkány kezébe adnál egy pohár tiszta vizet. Pedig muszáj. Ha itt van az amit keresek akkor muszáj.  A kezeim finoman össze csapódnak egymásnak finom koccanó hangot adva ahogy a páncél megcsillan nekem. Megemelem A farkam végét és suttogok egy halk varászlatot mire finom zöld láng lobban fel. Nem mintha szükségem lenne rá de ahogy olvastam annak a kőnek minél több mágia használattól kell megjelennie. Az ollóimat lassan a vízbe engedem ahogy ásni kezdek, és könnyedén tolom félre az iszapot ahogy egyre mélyebbre jutnak az ollóim, de nem látom a ragyogást. Nem érzem, és nem akar felém jönni a kő. Nincs itt? Pedig itt kell lennie? Egyre csak ások de csalódott düh lesz rajtam úrrá ahogy tudom, hogy itt nem fogom meglelni amit akarok. Bele csapok a vízbe idegesen és össze szorítom a számat mire saját farkam körém húzódik és lehunyom a szemeimet. Az a kő...Ha nem itt máshol meg fogom lelni. Aztán valami bizsergést érzek magamban de mire felismerhetnék bármit a hangot hallom meg. "Leo!" Azonnal elalszik a tüzem és hátra pillantok és tudom ki az. Noel...Nem láthat meg így. Úgy csapom fel a vizet és a túloldalon mászik ki. könnyedén használom mellékletes jegyeimet és hangosabb csörgő hangot adok ki ahogy jobban a sötét felé veszem az irányt. Bár ha meg van a villám futása ami biztosan meg van benne nem sok esélyem van de elbújni el tudok előle, hogy ne lásson. Meg is teszem és a malom raktárát találom meg búvóhelyként. Oda csúszok be és úzom magam köré mindenemet. Igyekszem elhallgattatni magam és várakozni csendben, ha ide is jön, ne lásson meg engem...

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyHétf. Jan. 22, 2018 12:16 am

Annyira boldog, mikor megérzi a férfit, hogy egyből rohanni kezd az irányába, és amikor meglátja, egyből a nevén szólítja. Látja, hogy valamivel nagyon el van foglalva, és akkor veszi észre azt is, hogy az amiről beszélt, valóságos. Ollói vannak és méregcsápja, de ez akkor sem zavarja abban, hogy odamenjen hozzá.
Fogalma sincs arról, mit csinált, de nem is érdekli, ő csak találkozni akar a férfivel. Azonban ő eliramodik, és ezt nem tudja mire vélni.Vajon tényleg ennyire szégyelli magát előtte? Hát elmondta érthetően, hogy nem zavarja, mert nem ez érdekli, és mégis, nem hitt neki.
Persze, ezt is érti, hiszen bárki bármire rábólinthat, mégis zavarja.
Utána rohan és igen, használja a gyorsaságát, hiszen senki nincs a környéken, de muszáj látnia Leot, hogy rájöjjön, nem viccelt, mikor azokat a szavakat mondta. Van egy olyan oldala, ami megfogta, és ezt nem szeretné elveszíteni olyan baromság miatt, hogy van egy állati alakja, még ha részlegesen is.
Követi a férfit a raktárig, de betörni nem akar, arra már a kísérője is csúnyán néz, így előtte ül le, és vár.
-Leo, kérlek. Gyere elő. Mondtam, hogy nem zavar a skorpiód, miért nem hiszel nekem? Ennyire szégyelled? Nem is csúnya. Sem az ollóid sem a fullánkod, most mi ezzel a baj? Én inkább örülnék a helyedben, hogy ilyenem van. Nekem nincsenek ilyen különlegességeim.
Nekidönti fejét a raktár falának, mást nem tud mondani, de egyáltalán nem nyújt rémes látványt a férfi, hogy ezt ennyire titkolnia kelljen, vagy ennyire bujdokolnia emiatt. Persze nem így tervezte az újabb találkozást, viszont így alakult, és ha már így alakult, addig nem fog elmenni, míg Leo elő nem bújik. Vagy beássa magát hozzá, vagy tudja is ő, de el nem megy.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyHétf. Jan. 22, 2018 12:40 am

Noel and Leo ©️


Hallom, hogy itt van de nem töri rám az ajtót és ezért nagyon hálás vagyok. De hallom, hogy leül és beszélni kezd. Lassan megemelem a fejemet és kicsit szakad a szívem, hogy ilyeneket mond. Annyira hinni szeretnék neked Noel...De...nem megy. Lehunyom a szemeimet és nagyot nyelek. Halk csörgő hangot hallatok ahogy figyelem az ajtót amin bejöttem és lassan elő mászok a zsákok közül.-Csak ne mondj semmit kérlek...ne mond, hogy szép....csak...mond azt, hogy nem vagyok...más...-mondom halkan vissza ahogy lassan a farkamat megmozdítva a kilincshez vezényelem és lassan lenyomom, hogy jöjjön be. Ahogy a fény rám vetül az árnyékba vissza lépek és a raktár egyik falához hátrálok és halk csörgő hangom még mindig generálja az alap zajt. Ha nem kedvelném Noelt, és nem tartanám tökéletesnek talán nem is félnék attól, hogy meglát így. Talán mert nem tartom szépnek magam hozzá, és érdemelhetne nálam jobbat is...Nem pedig egy ilyent. Lassan vissza húzom a farkamat és leülök a falnak támaszkodva körém csavarva így félkört ír le körülöttem. A kezeimet az ölembe ejtem ahogy törökülésbe leültem. A feldolgozott búza por pedig vizes nadrágomhoz tapad ahogy ott ülök és figyelem mozaik szemeimmel.-Szia...-köszönök neki halkan ahogy lesütöm a szemeim és le pillantok kezeimre.-Örülök....hogy látlak...-mondom halkan nevetve ahogy nyelek megint egyet.-Hogy vagy? Jól vagy? Mi történt veled az elmúlt napokban...? Régen találkoztunk...Megakartalak keresni...csak...csak közbe jött valami..Ne haragudj..-mondom hirtelen a sok információt és kérdést amit neki szegezek.-Sajnálom, túl sokat jár a szám...-mondom és megint csörgő hangot adok ki, mire magamra horkanok.-Hallgass már te mocskos ízeltlábú...-mondom majd óvatosan felnézek rá és remélem nem hozom rá a frászt...

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyHétf. Jan. 22, 2018 2:06 am

Nem tudja, mit mondhatna még, egyrészről érti a férfi reakcióját, de ha esélyt sem ad arra, hogy beszélhessen vele, így láthassa, és bebizonyíthassa neki, tényleg nem érdekli a mássága, akkor nem tud mit tenni. Ennek ellenére nem mozdul, vár, és reméli, hogy Leo végre előjön, vagy legalább jelzi, bemehet hozzá.
Hallja a neszezést és az ajtóra pillant. Talán kijön? Reménykedni kezd, és lassan feláll, amikor hallja a hangját is.
-Leo, kérlek. Sokaknak van állati alakja is ebben a világban, mindketten tudjuk. Nem különbözöl tőlük. Én is más vagyok, nem dobog a szívem, nem kell levegőt vennem, nem élek táplálékkal. Ha ezt nézem, mitől szép egy halott, aki csak létezik?
Ennek örömére felsóhajt, s bár halkan felel, de amikor kinyílik az ajtó, lassan belép rajta. Nem akarja elijeszteni őt, s bár behúzódott a sötétbe, tökéletesen látja. Semmi kivetnivalót nem talál benne, sőt az a méregfarok még kifejezetten tetszik is neki. Milyen menő, és ezt szégyelli? Megrázza a fejét, ahogy beljebb lép, egyelőre nem túl közel, nem akar rárontani a férfire, csak annyira közelíti meg, hogy vele szemben üljön le, és ha kinyújtja a kezét, elérje a kezeit.
Törökülésbe helyezkedik és elmosolyodik.
-Szia! Én is örülök neki, bár azt nem gondoltam, hogy fogócskázni is fogunk.
Elneveti magát, mert ez annyira abszurd. Végül is az első találkozásuk egy kuka mellett történt, a másodikban meg egy ülnek egy búzával teli raktárban miután idáig kergette a férfit. Nem, nem röhejes, dehogy. Még jó, hogy ezt a kísérőjén kívül más nem látja, azaz tapasztalja élőben.
-Jól, köszönöm. Sokat gondoltam rád, nem tudtalak elfelejteni, ezért is indultam el ma, hogy hátha találkozunk. Sikerült.
Ismét nevet, tényleg viccesnek hatnak a találkozásaik, ezt nem lehet vitatni. Az, hogy nem tudta elfelejteni Leot, az egy dolog, de nem is akarta. Mit csinált az elmúlt napokban? Folyamatosan gondolkodott.
-Nem haragszom, nincs miért, viszont örülök annak, hogy te is keresni akartál. Én voltam a türelmetlenebb. Ne sajnáld, a múltkori beszélgetésünk is tetszet, akkor miért zavarna, hogy beszélsz?
A hang egyáltalán nem rettenti el, ez a skorpióhoz tartozik, azért utánajárt pár dolognak ő is, hogy ne legyen teljesen analfabéta.
-Ne szidd őt, ő a részed, fogadd el végre. Megfoghatom?
Más őrültnek tartaná valószínűleg, de ha most Leot megijeszti, és belevágja a fullánkot, ártani már nem árt neki. Óvatosan és lassan a keze után nyúl, azaz az egyik olló után, de előtte kérdez is, ne érje váratlanul őt a mozdulat. Ha nem húzza el, vagy nem tör ki, akkor az egyik kezével megemeli, és a tenyerébe fekteti azt, a másikat ráhelyezi, így fogja azt az ollót.
-Még mindig nem hiszel nekem? Még mindig nem hiszed el, hogy nem érdekel és nem zavar? Azt mondtad, szeretnéd, ha a barátod lennék és én szeretnék a barátod lenni Leo. Így fogadlak el ahogy vagy.
Ezt képtelen másként elmagyarázni, és ha ez nem elég bizonyíték a számára, akkor semmi sem az. Az más kérdés, hogy még mindig nem sikerült tisztáznia magában, hogy most mi a fene ez, mit érez, és azt sem, hogy akkor ez ténylegesen azt jelenti-e, hogy valóban a saját neméhez vonzódik és azért reagált így arra a csókra, de azt biztosan tudta, hogy Leot ismerni szeretné, ha engedi.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyHétf. Jan. 22, 2018 10:28 pm

Noel and Leo ©️Csak figyelem ahogy megközelít és elsőnek megrezzenek mikor leül elém, és nem merek rá nézni de aztán..Olyan kedves a hangja és egyáltalán nem érzek undort benne, vagy félelmet. Beszélni kezd hozzám én pedig lassan felemelem rá kék szemeimet és önkéntelenül is a farkam elhúzódik előlem és Noel mögé húzódik be mintha közelebb akarná tolni hozzám. Halkan elnevetem magam amikor azt mondja, hogy fogócska és valóban..kuka, most meg kergetőzünk egyet. Jól ismerkedek nagyon.-Ne haragudj, de akkor nem gondoltam arra, hogy megszólítasz én meg csak álltam ott kukán a kuka mellett...most pedig...nem akartam, hogy láss így...-vallom be ahogy az ollóimat össze érintem mintha birizgálnám a kezeimet és lassan le nézek magam elé majd vissza nézek rá.-Semmi csak...ostobaságokat beszélek.-nevetem el magam halkan ahogy lehajtom a fejemet és hallgatom ahogy lágyan megdorgál. Megkérdezi, hogy megérinthet-e és egyből azt kérném ne tegye de olyan lágyan érint meg, hogy nem tudom neki ezt mondani. Lassan felnézek rá és figyelem ahogy az ollómat vizsgálja majd két keze közé fogja.-Mindig olyan hangos...és elárul engem...nem szeretem mikor ezt csinálja.-vallom meg ahogy szusszanok egyet és vissza tekintek ollómra a kezeiben. A szavait hallgatom, és lassan pislogok párat majd ismét rá pillantok, ahogy kis csápjaim a szám két szélén megmozdul.-Nehéz elhinni Noel, mikor az él benned, hogy reagáltak azok akik először meglátnak egy ilyesmit. Való igaz ez nálunk természetes dolog, de néha...Még azok is elborzadhatnak akik ismerik a varázsvilágot...Már...nem érzem annyira rossznak a viselkedésed miatt de....egyenlőre nekem is nehéz felfognom, hogy ennyire csodálod és jónak látod.-mondom halkan ahogy csendesen el is nevetem magam és a farkam finoman közelebb simul hozzá páncélom neki nyomódik a hátának, finoman.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyHétf. Jan. 22, 2018 11:49 pm

Ülni a raktárban annyira röhejes és mégis meghittnek mondható, már ha nem derül ki, hogy betörtek valakihez és menekülhetnek tovább. Egyelőre szó sincs ilyesmiről és nem is foglalkoztatja, csupán csak szeretné megértetni Leoval, hogy előle ne meneküljön, mert egyrészt úgy nagyon nehéz beszélgetni ha futnia kell utána, másrészt semmi kedve egész éjjel kergetőzni vele.
Arra sem moccan, ahogy a méregfarok mögé tekeredik, tényleg nem zavarja, ha meg belevágja, mert megijed, hát akkor így járt, de azért nem tesz hirtelen mozdulatokat.
-Hidd el, én sem gondoltam, hogy egy kuka mellett látok meg valakit, aki miatt mellett nem tudok elmenni.
Ez így volt, nem tagadja, de a lámpa fényénél amikor meglátta azokat a gyönyörű kék szemeket, képtelen volt továbbmenni.
-Mert én nem mondtam hülyeségeket, ugye? Dehogy, nem.
Nevetni kezd, egyébként sem találta ostobaságnak a kérdéseket. Leo zavarban van vagy volt, mert titkolni szerette volna ezt az alakot előtte, mivel nem tudta, hogyan reagál rá. Hát így, tessék Leo.
Az ollókat nem találja félelmetesnek, inkább érdekesnek, mert tény, sosem találkozott senkivel, akinek ilyen jegye lett volna, és még élő skorpiót sem nézett meg tüzetesebben. Mégis úgy érzi, hogy ezen nincs mit szégyellnie.
-Jaj már. hangos persze, mert jelzi a betolakodónak, hogy nem kellene közelítenie, más esetben támad. Persze, hogy hangos. A helyedben örülnék neki, mert aki nem tudja, mire képes egy skorpió és könnyedén veszi, mint mondjuk jelen esetben én, az könnyen ott maradhat mert meglepetés éri.
Érti ő, hogy Leo jobban örülne annak, ha a skorpió ösztönöket el tudná nyomni, de ahogy utánaolvasott, ez nem olyan egyszerű. Vannak helyzetek, mikor az állati én ösztönösen, reflexből reagál, így van ez a farkasoknál is.
-Nehéz? Amikor először átéled, igen, az, de ha nem azzal foglalkozol, hogy mások mit mondanak, és az ilyen alakokat messzire kerülöd, de megtalálod azokat, akik ebben semmi kivetnivalót nem találnak, az a világ legjobb dolga. Csodálom, igen. Szerintem halálosan menő, mondjuk egy olyan méregfaroknak én is örülni tudnék például. Nekem ilyesmi nem jutott, csak ez a lét.
Ugyan ő más miatt nem találta meg a saját társaságát annak idején, de végül felülkerekedett rajta, és nem érdekelte. Óvatosan nyúl a méregfarok felé és még azon is végigsimít. Reméli, hogy Leo el fogja fogadni magát, neki is könnyebb lenne, sokkal.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 4:16 pm

Noel and Leo ©️Hallgatom és figyelem ahogy simogatja az ollómat és nem zavarja, hogy a farkam köré csavarodik. Ahogy azonban megsimogatja a skorpió farkamat megremeg az is és az én gerincembe is bele fut a bizsergés mire kiráz a hideg és megrázkódok egy pillanatra. Nagyokat pislogok és hirtelen nem tudom, miért csináltam ezt.-Bocsánat...nem sokszor simogatják a farkamat...-ez meg így elég kétértelmű.-Mármint a skorpió farkamat. De a másikat sem, vagyis...nem arra gondoltam csak két értelmű a szó én pedig miután kimondtam és rá jöttem mit akkor...szóval ne haragudj nem azért mondtam én csak....izé.-hadarva kezdek magyarázni aztán a végére elhallgatok és inkább össze szorítom a számat. Sok hülyeséget és zagyvaságot hordok össze mellette , pedig nem szoktam így viselkedni. Most nem értem miért.-De te nem vagy betolakodó. Inkább szerintem tetszel az ösztöneimnek. Vagyis nekem...vagyis neki...vagyis nekünk...vagy...mindegy....-mondom ahogy megint elkezdeném de tudom, hogy újra bele sülnék így inkább le sütöm a fejemet és a másik ollómra pillantok aztán vissza rá kék és piros fehérjés szememmel ahogy lassan veszem a levegőt.-Nem foglak bántani...túl jó vagy hozzám...-mondom ahogy szélesen elmosolyodom és figyelem szemeimmel ahogy az ő arcát nézem és kék szemeit.-Igyekszem elfogadni....most, hogy van egy pozitív megerősítésem talán nem lesz olyan nehéz.-mondom halkan nevetve ahogy le pillantok az ollómra és a kezeire.-De azért...-lassan az ollóimra húzódik a bőr ahogy koncentrálok és elválnak az ujjaim a páncél alatt és immár meg tudom fogni én is az ő kezét.-Így azért még is jobb egy kicsit nem...?-mondom csendesen ahogy vissza nézek rá és kezeimbe tartom az ő kezeit ahogy figyelem és széles vigyor csúszik az arcomra.-Jó újra látni téged Noel...-mondom halkan ahogy lassan a csápok is visszahúzódnak a szám szélén és csak a farkam marad aminek hegyén újra megvillan a zöld láng, hogy mégis csak jobban lássuk a másikat.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 7:32 pm

Azt nem tudta, hogy ha egy skorpió méregfarkához hozzáérnek, akkor az megremeg. Lehet, egy ideget ért? Meglepődik a tényen, semmi ilyet nem akart, azaz nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni Leot, tényleg nem.
-Bocsi, én nem akartam... nem tudtam, hogy ennyire érzékeny... a farkad... az érintésre... mármint... az... ott... nem a másik... izé.
A férfivel egy időben kezd el magyarázkodni, de annyira kétértelmű az egész, hogy közben nyakig vörösödik, és azt sem tudja, hogy most minek állt neki ezt kifejteni? Még mutogat is, aminek az eredménye, hogy ismét a méregfarokhoz ér, és rántja el a kezét zavarában.
-Akkor... akkor nem tudom miért... mást nem találtam... már a skorpiók szokásairól... vagy ilyesmi. Azt hiszem... hogy nekem is... tetszetek... tetszel... tetszik...
Nem fejezi be a mondatot, bár akarta, de nem tudja. Igen, tetszik neki Leo, de az nem ok arra, hogy zavarba jöjjön mellette, márpedig így van. Sosem csinált ilyet, még ott a bárban sem, de most... annyira röhejes a viselkedése.
-Te magad vagy olyan, hogy ezt érted el, és... nem lehet olyan nehéz. Nekem... nekem... tetszik.
Jó Leohoz? Annyira kedves, annyira édes pasi, hogy nem is lehet vele másképp viselkedni. Vagy ezt csak ő látja így? Kizárt dolog. Neki tetszik a képessége is, ahogy ő maga is.
-Igen, így... így a bőrödet érezhetem.
Ahogy a férfi visszaváltozik, mosolyogva néz rá, és igen, még mindig gyönyörűnek találja a szemeit, ezen nincs mit tagadni. Az érintésétől megint elpirul, ezzel nem tud mit kezdeni, és nem is érti, miért, csak azt, hogy nem bírta volna ki, hogy ne lássa őt ismét.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 7:51 pm

Noel and Leo ©️


Ő is magyarázkodni kezd és ez nekem is még zavarba ejtőbb és már én is égek pedig nem szokásom zavarba jönni. Csak nyelek egyet és ahogy elhallgatunk egy pillanatra halkan elnevetem magamat ahogy le pillantok kezeinkre. Aztán megint beszél. neki is tetszik? Ezzel meglepett...Csak figyelem és alsó ajkamba harapok ahogy figyelem hogy járnak az ajkai majd fel nézek kék szemeibe és amikor a bőrömre mondj,a hogy így érzi nyelek egyet. Noel meleg? Vagy...vagy mindkét nem érdekli? Vagy...én zavartam össze vagy...nem tudom de hirtelen annyira jött a löket, hogy rá ugorjak és ismét megcsókoljam vékony kis ajkait. Annyira aranyos, és annyira kedves és...olyan érzéseket vált ki amit eddig senki...Csak pislogok rá párat és nyelek egyet majd más felé nézzek, hogy valóban ne tegyem meg azt amit az előbb kigondoltam.-Nem...nem a te hibád...én sem tudtam, hogy így reagál a simogatásra. Szerintem soha senki nem simogatta meg azért rándultam meg...-mondom és ahogy megint megérinti jobban hozzá nyomódik mire magamat is és őt is össze ránt a megint jött rándulástól, és reflexből át fonom Noelt, hogy ne essen baja így ott van az ölemben a skorpió farkam pedig teljesen körbe zár minket, én pedig megint sokkal inkább meleg, halk rezgő hatású hangot bocsájtok ki magamból de lassan jobban rá fonom Noelre a kezeimet és nyakához fúrom a fejemet, hogy mélyen magamba tudjam szívni jellegzetes illatát. Olyan finom puha és hideg a bőre az enyémhez képest.-Ne haragudj, hogy elfutottam előled...-mondom halkan ahogy lágyan megsimogatom az oldalát.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 8:39 pm

Annyira kínosnak érzi a válaszait, ő aki mindig megfontolt, most csak hebegett és habogott, képtelen volt normálisan felelni. De miért? Nem érti magát, egyszerűen nem érti. A múltkor olyan szépen elbeszélgetett a férfival, nem volt semmi gondja, még akkor sem, amikor megcsókolta, bár akkor is meglepődött, igaz, akkor is saját magán.
Vajon az Leonak is tetszett, vagy csak neki? Azért tette meg, mert fagyöngy alatt álltak, vagy megtette volna anélkül is? Összekavarodott benne minden, ahhoz képest, az elején ő nyugtatta, csak zavarban van, izgul, és nem megy a beszéd.
-Ne haragudj, én nem... nem akartam, hogy váratlanul érjen, vagy ilyesmi... az olyan... ösztönös volt, nem tudom... miért.
Olyan ügyes, nem? Amint végigmondja ismét reflexből simítja meg a méregfarkat, ám arra nem számít, hogy ennek örömére Leo ölében köt ki. Megszólalni sem tud a meglepetéstől, és mégis örül neki, ezt pedig ismét nem tudja megmagyarázni.
Amit érez, hogy örül a férfi közelségének, jól esik az ölelése, automatikusan teszi meg ő is, így szinte hozzásimul teljesen. A melege lehelet a nyakán... leírhatatlan.
-Nem, nem haragszom. Lehet, én is elfutottam volna.
Feleli halkan, és hirtelen tör rá a felismerés. Leo tetszik neki, mint férfi, ezért akarta és akarja megismerni, ezért nem tudta kiverni a fejéből a csókját sem, mert élvezte, és tudat alatt reménykedett abban, hogy megismétlődik. Lehet, szerelmes?

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 9:37 pm

Noel and Leo ©️


Szorosan ölelem őt magamhoz és olyan kicsinek érzem az ölemben én pedig annyira óvni akarom őt mindentől...Viszonozza az ölelésemet és hozzám simul mire mélyet szusszanok és jobban a nyakához bújok majd lassan megemelve fejemet finoman megpuszilom a bőrét és kicsit szorosabban ölelem magamhoz. Aztán arcára nézek és figyelem kék szemeit és ujjaim finoman megsimogatják az arcát.-Soha...nem voltam ilyen zavart senki közelébe...ami nem feltétlen negatívumot jelent...furcsa érzések kavarognak bennem ha itt vagy Noel...és nem értem miért...de közben boldog vagyok, hogy...te mégis itt vagy és nem akarsz elmenni...-mondom halkan ahogy figyelem kék szemeit és lassan eltűröm pár tincsét majd lassan engedek az ölelésemen.-Ha elfutottál volna akkor én futottam volna utánad.-mosolyodom el szélesen ahogy figyelem arcát majd le pillantok magunk közé. Megemelem az egyik kezét és finoman rá csókolok kézfejére, majd az arcomhoz érintem és lassan leengedem, majd ismét a szemeibe pillantok majd homlokára puszilok lágyan.-Köszönöm, hogy itt vagy...bár nem tudom, hogy köszönhetném még meg csak a szám jár folyamatosan.-nevetek halkan ahogy simogatom a kezét és hátamat a deszkáknak döntöm ami a raktár fala.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 10:06 pm

Egyelőre nem tud mit kezdeni az érzéseivel, csak próbálja megfejteni őket, és egyáltalán nem zavarja már, hogy Leo ölében kötött ki. Annyira aranyosnak találja, annyira édesnek, ő az első, aki mellett így érzi magát, aki ezt kiváltotta belőle, és ugyan még maga előtt sem teljesen világos, ez micsoda, mégis jó. Ahogy a férfi az arcához ér, megfogja a kezét és mosolyogva pillant rá.
-Tényleg? Én sem... hogy ne tudjak egy normális mondatot elmondani... A kuka óta csak azt tudtam, hogy látni akarlak... és nem, nem akarok elmenni.
Vallja be halkan, mert így volt. Napok óta Leo jár a fejében, senki más, mert igencsak felkeltette az érdeklődését akkor.
Elneveti magát, mikor a férfi megemlíti, hogy akkor ő futott volna utána, és amikor a kezét az arcához érinti, nem húzza el, végigsimít rajta. Szerinte nagyon helyes, és a meleg puha bőr tapintását is élvezi.
Önfeledten húzza rajta végig az ujjait, úgy pillant a szemeibe.
-Nincs mit megköszönnöd. De... azt hiszem... azt hiszem, hogy... én beléd szerettem. Ha ez az... amire gondolok.
A mondandója végére teljesen elhalkul, nyakig vörösödik megint, mert azért nem teljesen biztos abban amit mond, viszont ahogy érzi magát Leoval... valószínűleg így van. Zavartan és lassan hajol közelebb hozzá, két keze közé fogja az arcát és egyszerűen megcsókolja, aztán úgy rántja el, mintha árammal ütötték volna. Mi van ha a férfi nem így gondolja és most hülyét csinált magából? Nem mer ránézni egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 10:24 pm

Noel and Leo ©️


Hallgatom őt és közben olyan jól esnek az érintései. Nem akar elmenni és ez annyira megmelengeti a szívemet majd ahogy ebszél és kimondja a szavakat aztán elvörösödik mint egy rák. Szerelemes...belém? Nyelek egyet ahogy megfogja az arcomat és közelebb kezd hajolni hozzám. Az ajkaink össze érnek és lassan lehunyom a szemeim de ekkor elrántja magát és nem mer rám nézni. Olyan határozottság üt meg, hogy arra leszek figyelmes megragadom a kezét a nyakam köré húzom és oda hajolva csókolom meg én ajkait hosszan és mélyen, ahogy csak engedi és a következő pillanatban pedig eldöntöm szegényt de óvatos vagyok és lassan teszem le a földre ahogy fölé kerülök és hozzá simulok finoman miközben csókolom ajkait és finoman hajába futnak ujjaim ahogy addig csókolom amíg nekem nem kell a levegő mire halkan zihálva engedem el és nézek szemeibe.-Ha össze ugrik a gyomrod, ha azt érzed, hogy mellette az vagy aki, és valami mélyen vonz hozzá, az...valahol szerelmet jelent...talán még kiforratlan de én hiszek neked.-mondom ahogy szemeit figyelem és szélesen elvigyorodom majd ajkaira csókolok lágyan majd lassan elengedve nyitom ki a szemeim és tűröm el homlokából kósza tincseit.-Azt hiszem valami ilyesmit érzek én is...-vallom meg ahogy szélesen mosolygok rá és finoman cirógatom az arcát ujjaimmal.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyKedd Jan. 23, 2018 10:44 pm

Tényleg ez lenne a szerelem? Tényleg beleszeretett Leoba, vagy saját magát téveszti meg? Kimondta, megcsókolta és most fogalma sincs arról, mégis mi a fenét csináljon. Lehet, jobban jár ha felugrik és elrohan, vagy az nagyon gyerekes lenne? Vagy most mát minden mindegy, és álljon bele abba amit alkotott? Ugyan csak pár pillanat az, amíg ezen gondolkodhat, mert Leo elkapja a karjait és a nyaka köré húzza, mire pedig bármit is reagálhatna, szenvedélyesen csókolja.
Melegség és boldogság önti el egész testében, egyáltalán nem érdekli, hogy a földön köt ki, Leo pedig felette. Szorosan öleli magához, a férfi simulása sem hagyja hidegen, de ha most elengedné, örömében repkedne egy sort, az biztos. Ezek szerint még sincs egyedül ezzel az érzéssel? Leo is hasonlóan érez iránta?
-Igen... ez az... már akkor... ott a kukánál...
Mondja csendesen, és boldogan simít végig a férfi arcán, a haján. Igen, élvezi a csókját, és amikor hozzáér vagy megcsókolja, akkor bizony a gyomra görcsbe rándul, de mégis kellemesen.
-Akkor... akkor nem csináltam hülyét magamból. Én szeretlek Leo... ez már biztos.
Elmosolyodik, és most ő kezdeményez egy forró, hosszú csókot, sokkal de sokkal bátrabban mint az előbb tette. Most már tudja, hogy valóban szerelmes, valóban beleszeretett a férfibe, és a lehető legboldogabb attól, hogy Leo is így érez.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptySzer. Jan. 24, 2018 9:31 pm

Noel and Leo ©️


Annyira kedves és annyira melegnek érzem hideg kezeit az arcomon és viszonozza minden csókomat és annyira kedves számomra, hogy itt van és szerethetem őt. És ő mondta nekem, hogy szeret....Ahogy lassan elhajolok hallgatom a szavait és szemeit figyelem ahogy beszél hozzám és széles mosoly költözik az arcomra mikor ezt mondja majd viszonzom hosszan a csókját amit most ő kér tőlem. Szorosan át fonom és mindentől óvni akarom őt.-Azt hiszem én is így érzek Noel...-suttogom ahogy lassan finoman arcára puszilok majd szemeibe nézek és homlokunk össze ér ahogy arcára simítok finoman.-Ha meg hülyét csináltál magadból akkor én is hülyét csinálok magamból, hogy azt mondhassam szeretlek.-suttogom ahogy elvigyorodom és finom megfogom a kezét majd szemeibe pillantok és lassan felkelek róla húzva őt is magammal és ismét felülök vele de végig fogom a kezét.-Igen...annak a kukának varázsereje volt biztos.-nevetek és szemeit figyelem ahogy finoman simogatom hüvelyk ujjammal a kézfejét.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptySzer. Jan. 24, 2018 10:54 pm

Hatalmasat sóhajt, mintha ez a megkönnyebbülés sóhaja lenne, hiszen letisztázta az érzéseit, megfejtette, ha segítséggel is. Minden értelmet nyert abban a pillanatban, mikor kimondta, mikor rájött arra, hogy azért nem tudta elfeledni Leot, azért jártak körülötte a gondolatai, mert már akkor beleszeretett.
Soha nem gondolta volna, hogy tényleg létezik ez a szerelem első látásra, pedig igaz, mégis igaz, legalábbis az p esetében biztosan, és amikor még Leo is úgy reagál, ahogy, boldogan mondja ki bátran, hogy igen, szereti őt.
Bátran kezdeményez, azaz sokkal bátrabban mint a jó előbb, a viszonzás örömmel tölti el, és szinte belebújik az ölelésbe, ahogy mosolyogva néz Leo szemeibe, amikor ő is megismétli és kimondja azt, amit ő.
-Még sosem éreztem ilyesmit senki iránt. Fura, de mégis jó.
Egy tincset tűr a férfi füle mögé, őt nem lehet nem szeretni, nem is érti, miért bujkál a világ elől. Kedves, értelmes, aranyos és irtó helyes, vétek lenne titkolni. Hagyja, hogy Leo felhúzza a földről, úgy öleli át a nyakát fél kézzel.
-Lehet. Még a kedvenc törzshelyemmé válik... veled.
Elneveti magát, de egy cseppet sem bánja, hogy így történt. Lehet, más tovább ment volna, észre sem véve a férfit, hát ő nem volt rá képes. Reméli, hogy ezek után Leo már nem fogja előtte szégyellni a skorpióját, és elhiszi végre, hogy nincs ebben semmi rossz.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 5:40 pm

Noel and Leo ©️Hallgatom a szavait miközben figyelem kék szemeit és széles mosolyom nem tud el tűnni és olykor vigyorrá formálódik át. Az egyik kezemet derekán tartom, hogy tartsam őt, a másikkal finoman simogatom a kezét amivel fogom. Halkan elnevetem magam ahogy hallgatom a szavait, és jól esik, hogy kapaszkodik belém. Ajkaira puszilok ismét és homlokomat az övének döntöm.-Én sem éreztem ilyesmit..Vagyis szerelemet nem,és vonzalmat inkább de szerelmet nem. Soha nem gondoltam, hogy szeretni fog bárki is és inkább abba törődtem bele a legjobban, hogy én nem tudok szeretni másokat...de...ezek szerint tévedtem.-nevetek csendesen ahogy szemeibe nézek és figyelem az arcát majd finoman megcirógatom.-Örülök, hogy ezt az érzést veled élhetem meg Noel...-suttogom ajkaira és szélesen elvigyorodom ahogy figyelem továbbra is kék szemeimmel. Ahogy elneveti magát szélesen vigyorgok majd követem a példáját és hátamat lassan ismét a fadeszkáknak vetem.-Mostantól mindig ott találkozunk.-nevetek ahogy figyelem kék szemeimmel.-Vagy csinálunk egy képet, hogy "életem első szerelmével a találkozás a kuka mellett esett meg" felirattal a képes naplóba.-mondom nevetve, ahogy elképzelem a képet és ahogy kinyitják a könyvet.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 9:52 pm

Az, hogy nem kell titkolóznia, nem kell szégyellnie, hogy Leo ennyire tetszik neki, és nincs egyedül az érzéseivel, még boldogabbá teszi az egészet, még ha tiszta búzapor is mindene, hát kit érdekel? Sokkal fontosabb, hogy úgy foghatja meg a kezét, ne rettenjen meg, és ugyanúgy átölelik, ahogyan ő teszi. Mi a szerelem? Olyan mindegy, amit érez az annyira kellemes, hogy madarat lehetne fogatni, és ha ez az, akkor szerelmes, és ezt sem fogja titkolni.
-Tényleg? Én még vonzalmat sem igazán, de ez most nem az, ez, ez más. Miért? Kedves vagy, aranyos vagy, és nagyon szép, helyes. Hogyne lehetne téged szeretni?
Sok tapasztalata nincsen, ám mégis biztosan tudja, hogy nem vonzódik Leohoz, hanem szereti. Az meglepi, hogy a férfi ennyire kishitű, hát tényleg nem néz tükörbe? Tényleg nem veszi észre, mennyire édesen tud magyarázni, és milyen érdekes személyiség? Ne már.
-Ez jó ötlet, csináljunk képet... de csak akkor, ha a fagyöngy is ott van.
Vigyorog, és lelkesen csókolja meg ismét a férfit. Ez az, örökítsék meg az első találkozásukat, az meg hol érdekli őket, hogy egy kuka mellett történt?
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 10:30 pm

Noel and Leo ©️


Hangosan elnevetem magam ahogy még díjazza is az ötletemet majd visszonzom a csókot és elengedve puszilok az orrára majd igazából az egész arcát széjjel csókolom ahogy, két kezembe veszem az arcát és a szemeibe nézek majd halkan nevetek.-Ne hangoztasd, hogy engem hogy nem lehet szeretni mert a végén mindenki hinni fog nekem és én csak azt akarom, hogy te szeress.-suttogom ahogy kicsit össze nyomom az arcát majd engedek is vissza és ismét megcsókolom. Nagyon nehéz tőle elszakadni és ezek után pláne nehéz lesz. És már magyarázkodni se kell azért, miért csókolom folyton az ajkait. Amik olyan puhák és kedvesek.-Szeretlek Noel...-suttogom neki ahogy homlokomat az övének támasztom.-De ideje ki menni innen, különben olyan dolgot teszünk ami még nem ide való...-suttogom ahogy lassan igazából a farkam segítségével fel állok vele úgy, hogy az ölembe van majd rá jövök, hogy így csak be fogom ütni a fejét meg a lábait szóval, sok bocsánat kérés közepette leteszem őt és lassan elsöpröm a hajából meg a ruhájáról a búza port és megigazítom kicsit, hogy ne úgy nézzen ki mint akit bedobtak ide. A hajába csókolok ahogy szorosan magamhoz ölelem majd magam előtt lassan kitessékelem és a farkam szépen vissza húzódik a testemben így zöld láng fényem is kialszik és ismét emberi formát öltök. és mivel eddig egy száll felsőtestben és vizes nadrágban voltam rá tekintek.-Vissza jössz velem, valahol ott hagytam a pólóm és a pulóverem...-mondom kínos mosollyal.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 11:29 pm

Még nincs közös képük, de ezek után biztosan lesz. Előre örül azoknak a lopott pillanatos képeknek is, amiket már el is tervez előre, hogy bizony fog készíteni Leoról, hogy utána együtt röhöghessenek magukon. Biztos benne, hogy a férfi is fog.
-Jó, akkor azt fogom hangoztatni, hogy egy kiállhatatlan alak vagy, és akkor biztos, hogy senki nem szeret el tőlem. Így jó lesz?
Nevetve egyezik bele, hát vele lehet alkudozni, és igaz ami igaz, semmi kedve mindig mindenkit leszerelni, aki Leora pályázik. Na de miért kellene? vagy megbíznak egymásban és az érzéseikben, vagy nem.
-Igazad van... menjünk. Hátha még ott a fagyöngy is.
Élvezi az öleléseket és a csókváltásokat, igazán be sem akarná fejezni, de egyre jobban belemelegednek, és való igaz, hogy nem kéne. Most még nem, pláne nem itt. Így bólint az ötletre, ám arra nem gondolt, hogy Leo elfelejti letenni, vagy nem várja meg míg feláll, így nevetni kezd, amikor erre rájön.
-Még tudok járni, de köszi.
A por az mindenhol jelen van, mégsem foglalkozik vele, de annyira édes a férfi, ahogy próbálja rendbe tenni az öltözékét. Mosolyogva hagyja, sokat nem segít rajta, a nadrágja vizes az övétől, így tényleg olyan mindegy, de legalább megpróbálta. Mielőtt kifelé indulna, még megöleli Leot és a nyakába csókol, végül kilép a raktárból.
-A kukánál? Esküszöm, nem tettem el.
Nevetni kezd, tudja, hogy nem erről van szó, ezért bólint is. Persze, hogy segít, de addig is Leora teríti a köpönyegét, ő előbb megfázik nála, az biztos, legyen akármilyen boszrokánymester is. Előtte azért kirázza, így még a porszemek sem fogják irritálni a bőrét, ha minden igaz.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 11:59 pm

Noel and Leo ©️Halkan nevetek ahogy hallgatom és nekem adja a köpenyét de ez túl pici rám. Kicsivel szélesebb vagyok Noelnél, szóval inkább nem erőltetem és vissza adom neki. Amíg vissza sétálunk nem fázok meg, most sem fogok. Viszont amit kérek az a keze. Jó érzés fogni valakinek a kezét. És most nem húzom el, nem akarom elrejteni őket a zsebembe. Egyszerűen csak oda adom Noelnak és fogom az övét. Nem fázok. Legalábbis úgy érzem lehet, hogy Noel közelsége tesz ilyen forróvá. Ahogy vissza sétálok vele a patak túloldalán megtalálom a fűben a pulóverem és a pólómat, meg a kabátom majd szépen magamra veszem őket és bele túrva a hajamba söpröm hátra a tincseimet.-Akkor mehetünk?-kérdezem ahogy rá nézek mosolyogva kék szemeimmel ahogy ismét a kezemet nyújtom felé, és ha elfogadja elindulok vele vissza a betonosabb útra ahol találkoztam vele.-Ha egyszer, lenne hozzá kedved meglátogathatnál otthon. Mert ahogy tudom a klánba idegenek nem igazán léphetnek. Ezért nem mondom azt, hogy legközelebb én látogatlak meg téged, hiszen aligha találom meg a klánodat.-mondom ahogy figyelem majd az útra nézek és a szemeteseket kezdem figyelni, hol bukkan fel a "mi" kukánk. -Sokkal jobb, nehogy bárki is el kezdjen követni vagy beszélgetni velem. Én csak veled akarok beszélgetni...-ismerem be a dolgot ahogy lehajolva arcára puszilok és rá vigyorgok.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptySzomb. Jan. 27, 2018 3:55 pm

Felajánlotta a köpönyegét Leonak, és az hiába bő, legalábbis neki, be kell látnia, hogy a férfire kicsi. Azaz feszülne rajta. Ezen nevetni kezd, olyan automatikus volt a mozdulata, ám nem gondolta végig, hogy esetleg rá nem lesz jó. Leo kétszer akkora mint ő, ez van.
A kezét viszont odanyújtja, kérni sem kell, így indul el vele visszafelé, kivételesen normál sétatempóban és nem futva... utána.
A ruhákat megtalálják hamar, türelmesen várja, hogy Leo felöltözzön és ismét nevetni kezd.
-Ezt most valaki látná... úgy fest mintha türelmetlen szerelmi légyottra mentél volna, ahol csak a szétszórt ruháidat lehet látni.
Mire befejezi a mondatot, már röhög, amilyen búzaporos az öltözékük, neki sem jutna más eszébe, ha kívülállóként látná a párosukat. Annyira röhög, hogy csak bólintani tud a kérdésre, persze, mehetnek tovább.
-Szeretnéd? Azt nem tudom, hozzánk hogy jöhet valaki, de majd megkérdezem, viszont szívesen látogatlak meg.
Mosolyogva bólint, biztos, hogy van mindenre megoldás, erről a kísérője és Darryn is sokkal többet tud. Eddig ilyesmivel nem foglalkozott, lévén mégis ki látogatta volna meg? A kukát keresi, azt a helyet, ahol először találkoztak, de célirányosan megy, mert pontosan tudja, hol van.
-Oké. Imádom, hogy ilyen antiszociális vagy.
Viszonozza a kapott puszit, és el kell ismernie, hogy eddig őt sem igazán tartották társasági embernek, lénynek, na de Leo rajta is túltesz.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLeo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptySzomb. Jan. 27, 2018 8:36 pm

Noel and Leo ©️Csak követem Noelt mert látom rajta ő sokkal jobban tudja, hol van az a kuka mint én. Csak követem és fogom a kezét és élvezem a puszit.-Ha ott maradtunk volna valószínűleg beteljesül ez a szerelmi légyott.-mondom halkan nevetve ahogy rá pillantok kék szemeimmel.-De honnan tudod, hogy nem onnan jövök?- célzok arra, hogy nem rég másztunk ki egy malom raktárból. Elvigyorodom és kacsintok egyet miközben hallgatom őt és halkan elnevetem magamat ahogy nem sokkal megállok ha megtalálja a kukát és én biztos vagyok benne, hogy ő jobban megtalálja mint én. Megállok vele szemben és fogom a kezét a másikat pedig zsebre csúsztatom ahogy figyelem Noel arcát és lassan felpillantok. Még a fagyöngy is ott van.-Én szeretném, de csak akkor ha te is.-mondom ahogy mosolygok rá szélesen.-Persze csak ha szeretnéd, nem akarok semmit sem rád erőszakolni.-mondom ahogy figyelem az arcát és finoman simogatom a kezét hüvelyk ujjammal ahogy kék szemeibe nézek.-Ha nem mehetek hozzátok akkor nálam is elleszünk vagy amerre éppen csavarogni fogunk.-mondom vállat rántva.-Mindegy csak te legyél velem.-mondom ahogy szélesen vigyorgok.-Hát az élet ilyennek nevelt én pedig nem álltam neki ellen.-nevetek csendesen.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise EmptySzomb. Jan. 27, 2018 9:24 pm

Megjegyezte azt a helyet, ahol az első találkájuk volt, így nem okoz gondot, hogy ismét megtalálja. Fogja Leo kezét, ennek is tud örülni, hogy már nem félti tőle, nem rejti el előle.
-Ez... ez elképzelhető.
Elpirul, mert végül is... egy elhagyatott helyen voltak, ha magukra értik, s bár nem történt semmi olyan, amit esetleg megbánnának, vagy elsiettek volna, de mégis. Ha tovább maradnak, az is lehet, nem állnak meg ott, ahol. Azonban amikor Leo felteszi az újabb kérdést, akkor már rák vörös.
-Oké, hát... úgyis vehető, azt hiszem...
Elvigyorodik, végül hirtelen megáll. Ez az ő kukájuk, ez az a kuka, ahol először látta meg Leot. Felnéz, még a fagyöngy is ott van, ezért vigyorogni kezd, ahogy a férfire pillant.
-Itt vagyunk. Szeretnélek meglátogatni, tényleg, akár holnap, vagy amikor neked is jó.
Mosolyogva nézi Leot, és bólint arra, ha náluk nem lehet, máshol is találkozhatnak ötletre. Persze azért rá fog kérdezni, mert nem hiszi, hogy egy akkora szállodában nem lehet megoldani.
-Akkor itt az ideje, hogy ezen változtass. Ha velem találkozol, akkor máris nem vagy az, és én sem. Akkor, fénykép?
Vigyorogva veszi elő a telefonját, hát meg kell örökíteni magukat és persze a kukát is. Van egy olyan érzése, hogy mindenféle őrült képek fognak most készülni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Leo vs Noel - Surprise Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leo vs Noel - Surprise   Leo vs Noel - Surprise Empty

Vissza az elejére Go down
 

Leo vs Noel - Surprise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-