Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Dasha Voronin Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Dasha Voronin Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Dasha Voronin Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Dasha Voronin Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Dasha Voronin Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Dasha Voronin Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Dasha Voronin Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Dasha Voronin Bal11Dasha Voronin Kyzyp11Dasha Voronin Jobb11 
Kotetsu Madoka
Dasha Voronin Bal11Dasha Voronin Kyzyp11Dasha Voronin Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Dasha Voronin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousDasha Voronin Empty
TémanyitásTárgy: Dasha Voronin   Dasha Voronin EmptyPént. Feb. 02, 2018 8:42 pm

Dasha Voronin

Név

Dasha
Kor

78
Faj

vámpír
Rang

magányos
Play by

Doutzen Kroes
Foglalkozás

Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

"Ölj, vagy ölnek"
Kinézet

Egy porcelán test melybe a legtisztább erő költözött. Lehetetlen összetörni. Hátát egy kígyó képe ékesíti, melynek egy részét a hideg szőke tincsek takarnak a háta közepéig. Vékony, kecses alkat, jégkék szemek melyek az ember csontjáig hatolnak. Hosszú lábak,  vékony derék, hosszú nyak és karakteres arccsont.
Személyiség

Arisztokratikus, arrogáns és a többséggel lekezelően viselkedik. Pontosan tudja, ha neki van igaza és makacsul ragaszkodik az elgondolásához és érveihez. Elveit szinte sosem veti el és olykor képes áldozatot hozni, ha a helyzet úgy kívánja. Önző, de van, akiért még is mindent feladna. Hangulatától függ mennyire szeszélyes, de általában mindig a logikája szerint viselkedik. Az évek során lassan kezdett elhalványulni a lelke és érzelmei eltompultak. Hidegség és kegyetlenség árad a tekintetéből és megjelenéséből. Megveti azokat, akik megszegik ígéreteiket. Szereti, ha valaki kifinomultan beszél, művelt. Olykor a szavak többet jelentenek neki az érintésnél. Keresi önmaga harmóniáját és mindig arra törekszik, hogy teljes egész lehessen. Rengeteget olvas, színházba jár és balettozik. A művészet szerelmese és gyakorlója. Vizuális típus. Kedvelei a finom, virágos, mégis fűszeres illatokat. Precíz, minden részletre odafigyel és maximalista.
Történet

Dasha Voronin, de Oroszországban és Európában csak úgy ismernek, mint Moszkva Gyémántja. A gyémánt hideg, kemény és csillog. Drága. Elég drága ahhoz, hogy meg akard szerezni, és ha úgy adódik, el akard adni. De addig is, presztízs, ha birtoklod. Ez vagyok én. A testem és a lelkem együtt született 1939 május 25-én, egy hideg késő tavaszi napon.  A szüleim legnagyobb kincse és befektetéseként kezdtem el létezni. Én ezt csak így nevezném. Ők az orosz kormány strómanjai és kezesei. Ők azok, akik, ha kell, önként mennek a halálba a szeretett vezetőkért. Természetesen ez nem csupán a pénzről szól, nem. Ez elvi kérdés.  Mindenesetre én vagyok az egyetlen gyerekük, és ehhez mérten teljes luxusban és kontrollban neveltek. Már egészen fiatalon bepillantást nyertem a politikába és a diplomáciába. Egyetlen szabadságot kaptam, az pedig a balett volt. Természetesen sosem értek rá a fellépéseimre, de egy idő után beletörődtem és túl léptem. Az életemet teljesen egocentrikusan kezdtem élni, és csak a jövőmre koncentráltam.
Egy ideig az elitek magán iskolájába jártam, de végül magántanuló lettem, ugyanis nem voltam hajlandó csapatban dolgozni, vagy elviselni másokat magam körül. A többiek azt mondták, túl arrogáns vagyok. Nekem tetszett. Mindenesetre megtanultam olaszul, franciául és angolul az évek során. Elkezdett érdekelni a művészet, ezért bejártam a világ nagy múzeumait és megismerkedtem az alkotás folyamatával. A balett mellett festéssel és rajzolással fejeztem ki magam. Rengeteget olvastam és mondhatni magamat műveltem ki. Ahogy cseperedtem, egyre nagyobb szerep jutott nekem a szüleim „vállalkozásában”. Tárgyalásokra jártam, és fontossá vált a pozícióm.
A 18.-ik születésnapomon épp a tiszteletemre rendezett fogadásra tartottam, mikor egy fekete terepjáró lesodort minket az útról. 4 testőrömet kivégeztek, engem pedig eszméletlenül vittek magukkal a támadók. Egy hideg, dohos pincében nyitottam ki a szemem, kitudja mennyi idő után. Félhomály. Csak 5 nevetgélő, szórakozott alakot láttam és akkor az egyik elém lépett és megemelte az állam. Bemutatkozott és megsimogatta az arcomat. Az Ukrán maffia egy kis nézeteltérésbe keveredett a családommal és ezért, remélik nem haragszok, de ők csiszolnának kicsit Moszkva Gyémántján. Természetesen váltságdíjat akartak, de a szüleim vonakodtak fizet. Ér ez a lány ennyit? 2 hétig tartottak fogva valahol. Megerőszakoltak és megvertek, de természetesen az arcomra vigyáztak. Azt mondták kár lenne egy ilyen szépségért. Stockholm szindrómám lett és vonzódni kezdtem az egyik fogva tartómhoz, Zachez. Így hívta magát. Így a végén már ezért sem tanúsítottam ellenállást, na meg erőm se lett volna. Zac azt mondta, jó kislány voltam, és bár a szüleim végül fizettek, ő adna nekem egy búcsú ajándékot. Zac vámpír volt. És nekem egész odáig fel se tűnt. Megharapott és átváltoztatott. Nagyon sokat szenvedtem miatta, de az első napokban segített, hozott nekem vért, embereket. Megpróbált visszafogni. De végül szabadultam.
Többet nem érdekelt a családom csak futottam és futottam, vissza se néztem oda ahol eddig börtönbe éltem. Egy új élet kezdődött és én nem bántam. Kicsit sem. Ez kellett ahhoz, hogy kilépjek a fényből. Elköltöztem Amerikába, New Yorkba és az ottani művészeti egyetemen tanultam. A balett tudásomat profi szintre emeletem és minden héten fellépéseim vannak. Természetesen emellett még dolgozok a szüleimnek és intézkedek, amint a legkisebb diplomáciai feszültséget is megérzem Amerika és Oroszország közt. Meg vannak a módszereim.  A fogságom óta nincs senkim, vagy ha van, az eléggé lekorlátozódik a testiségre és nem tart hosszabb ideig. Imádom a pénzt, a luxust és a veszélyes embereket. Színtiszta mazochizmus nem de?
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Dasha Voronin Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dasha Voronin   Dasha Voronin EmptySzomb. Feb. 24, 2018 9:25 pmKedves Dasha!
Huh, mit is mondjak, neked sem volt könnyű életed, de nem sokan választják ezt az utat egy-egy trauma után, mint te. És akkor kezdjük is el rendesen az elfogadásod Very Happy
A pb-d nagyon szép, illik hozzád és örülök, hogy végül sikerült egy megfelelőt találni. Nagyon is jól el tudom képzelni ezt az arcot egy vámpírnak, aki elvarázsolja táncával a közönséget újra és újra. Csak nehogy lebukj, hogy nem öregedsz ki az iparból, mert akkor pórul járhatsz Very Happy
Sajnálom, hogy ez történt veled, nem egyszerű az életed ennyi idővel később sem, de biztos vagyok benne, hogy egy klán és egy barát tudna segíteni neked, hogy ne legyél ennyire magányos, az senkinek sem jó.
Meg kell neked említenem, hogy magányos vámpírnak nem jó lenni, a vámpírok csak egy bizonyos ideig tűrik meg az ilyesmit, a vérfarkasok pedig egyáltalán nem. Beszéld le valamelyik terület vezetőjével akár ic akár ooc és azzal meg is van oldva Very Happy Valamint ha megadnál egy kerületet területnek, annak örülnék, mert nekem segítenél, de nem kötelező.
Mindent rendben találtam, foglald le az új arcodat, és mehetsz is játszani. Kíváncsi leszek, mit hozol ki a karakteredből a játéktéren, szóval szaladj, már várnak.
Vissza az elejére Go down
 

Dasha Voronin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Karakterlapok-