Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Zsák a foltjának.-Carol és Matt Bal11Zsák a foltjának.-Carol és Matt Kyzyp11Zsák a foltjának.-Carol és Matt Jobb11 
Kotetsu Madoka
Zsák a foltjának.-Carol és Matt Bal11Zsák a foltjának.-Carol és Matt Kyzyp11Zsák a foltjának.-Carol és Matt Jobb11 
Mutsuki Kaede
Zsák a foltjának.-Carol és Matt Bal11Zsák a foltjának.-Carol és Matt Kyzyp11Zsák a foltjának.-Carol és Matt Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Zsák a foltjának.-Carol és Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyPént. Feb. 09, 2018 10:09 pm

Carol és Matt

Amikor engedélyt kaptam azonnal kiszabadultam az udvarra és azóta nagyon nem is mentem be a házba. Csináltam magamnak hátul egy kis zugot és igazából a hideg ellen ástam egy gödröt a fal és a föld közé. Itt érzem maga jól. Este meleg van szóval nem fázom farkas alakban. Sokat vagyok itt ha csak az alfa nem kéri addig nem megyek be. A koszos ruhában ücsörgök a fűben. Az a ruha amit még ideérkezésem napján kaptam. Mindig ezt húztam vissza. Az öblítő szaga már kiment belőle és már csak az én illatom járja át. Jó itt nekem. És nem akarok be menni. Látom az erdőt, látok mindent és boldog vagyok ettől. Nem érzem magam láncra kötve. Bár a legutóbbi beszélgetésem itt csak egy újabb láncot tekert a nyakamba. Elmondtam nekik az érzéseimet és úgy ütöttek meg érte mintha csak a ketrecben vernének, hogy hergeljenek. Mondjanak amit akarnak, hogy ők aztán mindent megtettek volna. Ha már így reagálnak rám akkor nincs miért megbízzak bennük. Nincs itt se bizalom, se biztonság. Kapják el akkor azokat akiket megneveztem én pedig tovább állok. Keresek máshol helyet. Ahol nem foglalkoznak velem. És magam lehetek. Hiszen én elfogadom az érzelmeimet. mert hozzám járnak. Ember is vagyok hiába van egy farkasom. És vannak dolgok amiken nem tudok csettintésre változtatni mert ők azt akarják. Lassan finoman csavarom ujjaim köré a fűszálat és tépem le miközben kék szemeimmel az eget és a fákat figyelem. hideg szeles az idő de nem fázok. Élvezem. Mélyet szusszanok és lehunyom a szemeimet. A kezem már meggyógyult, de még gyenge vagyok kissé. Hálás vagyok azért, hogy nem hagytak meghalni de másért nem tudok. Nem akarok ebbe a falkába belépni. Nekem nincs itt hely. Ha így vívják ki a tiszteletet akkor főleg. Mélyet szusszanok és lassan lepillantok a kezeimre majd nyelek egyet és kinyújtom a lábaimat. Csend és nagy űr. Én és a természet. Kölyök vagyok, mondhatják. fiatal vagyok, mondhatják. Nem értek hozzá ezt is mondhatják...Mondhatják, hogy ostoba vagyok ha elmegyek innen, de nem érzem itt jól magam. Ez nem az én otthonom...És soha nem is lesz. Az én otthonom egy ketrec volt. Ott születtem és ott neveltek. Hiszen már arra a 8 évre sem emlékszem mikor volt még gyermekkorom. Így ne várják tőlem, hogy egy eljátszott száll után majd boldogan vigyorogjak rájuk. Nem....Lassan eldőlök és mélyet szusszanok és lehunyom a szemeim.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 10, 2018 12:41 pm

Kész, ennyi. Nem bírom tovább. Nem megy, de ez itt senkit sem érdekel. Minden felborult bennem. Amit sikerült elérnem a farkasommal, az összedőlt, mintha nem is lett volna. Szükségem van egy kis nyugalomra, arra hogy kiszakadjak a napi rutinból. Az ajtó felé sietek, hogy végre tele szívhassam magam friss levegővel. Kiérve szinte bevágódik utánam az ajtó és elordítom magam.
- Vááá! - Elegem van! Néha még belőlem is kitör a feszültség, mégha ügyesen el is tudom fojtani. Két kézzel túrok a hajamba és csak most érzem meg, hogy nem vagyok egyedül. Körbe nézek és megpillantom Mattet. Szegényt megijesztettem. Nagyot sóhajtok aztán elindulok felé.
- Szia, bocsi az előbbiéért - nézek rá bűnbánóan és lehuppanok mellé. Persze nem túl közel, hagyok köztünk jó nagy helyet. Rá mosolygok és nem zavar, hogy itt kint van, és hogy úgy néz ki, ahogy. Hallottam róla pár dolgot. Tudom, hogy ős is fél a bezártságtól, és hogy nem beszél, ezért át is váltok a mentális kommunikációra.
~ Csak tudod, túl sokat várnak el tőlem, és teljesen össze vagyok zavarodva ~ üzenem neki. Nem tudom, neki nem félek beszélni. Olyan mint én, és korban is közelebb áll hozzám.
~ Amúgy Carol vagyok ~ mosolyodom el újra és követve a példáját én is a füvet kezdem tépkedni.
~ Ugye nem zavarlak? ~ nézek fel rá, mert szegényre csak úgy rá törtem, ami amúgy egyáltalán nem jellemző rám, és nem akartam megzavarni.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 10, 2018 1:36 pm

Carol és Matt

Már teljesen elcsendesülne a világ, a gondolatok és lelkem mikor az ajtó csapódása azonnal nem riasztana fel. Felülök és figyelem az érkezőt ahogy kitör belőle minden feszültség és tépi a haját, kiabál. Már kelnék fel, hogy elszaladjak de hirtelen nyugszik le. Elindul felém én pedig csak ülök ott és figyelem. Nem jön közel és ez megnyugtató. Felhúzom a lábaimat és átölelem őket ahogy beszélni kezd hozzám. Én nem tudok beszélni...ne haragudj...Csak ülök ott s a szemeim sarkából ha felpillantok rá néha. De nem merek a szemeibe nézni...Félek tőle. Aztán fejben kezd velem kommunikálni. Elmondja, hogy ez a feszültsége volt. Egy mélyen gyökerező amit nem tud kiadni senkinek. Hát vannak itt olyanok akik a nyomás ellenére is maradtak? Miért? Csak nyelek egyet és le pillantok magam elé majd ismét a földre teszem a kezeimet.~Nem....nem zavarsz.~üzenem neki ahogy lassan ismét felpillantok rá de nem nézem hosszú ideig ismét csak elkapom a tekintetemet.~Én....Matt vagyok...~nem tudom még mit mondhatnék...Vagyis mit gondoljak. De ami igazán az agyamba jön az a hirtelen támadt kérdés.~Miért maradsz itt, ha úgy érzed nem értenek téged?~kérdezem meg ahogy ismét rá pillantok de most kicsivel hosszabb ideig figyelem kék szemeimmel.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 10, 2018 4:41 pm

Szegény srác, tényleg nagyon rá ijeszthettem, alig mer rám nézni. Olyan, mintha... félne tőlem. Pont tőlem fél?
~ Matt, te félsz tőlem? ~ kérdezem és mosoly bújkál az arcomon.
~ Hidd el én vagyok az utolsó, akitől tartanod kell ~ mosolygok rá bátorítóan. Nem tudom mit élt át, legfeljebb nagyvonalakban, de nem fogom ezzel letámadni. Viszont őt látva teljesen háttérbe szorul az én csalódottságom. Ennek a gyereknek családra van szüksége nem kioktatásra.
~ Köszi. Tudom, hogy te vagy Matt. Örülök, hogy megismerhetlek, kevés hasonló korú van. És a több száz évesek, mindent jobban tudnak ~sóhajtok és tovább tépkedem a füvet, aztán meghallom a kérdést és felnézek rá.
~ Nincs hova mennem, és meghalni meg nem akarok. A nagybátyám is meghalt... szóval kellett valami menedék. Elmentem volna, de nem bírok még egyedül a farkasommal ~elhúzom a szám és nagyot szusszanok.
~ És te? Nem szeretsz bent lenni? ~nézek rá érdeklődve és mosolygok. Látnia kell rajtam, hogy nem bántanám semmiért.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 10, 2018 6:57 pm

Carol és Matt

Megkérdezi tőlem, hogy félek-e. Félek én itt mindenkitől. Miért kellene bíznom bennük. Akik elvileg barátoknak nevezték magukat azokban sincs semmi olyan....ami miatt bíznom kéne itt bárkiben is. Halkan szusszanok egyet és hallgatom minden válaszát amit üzen nekem fejben én pedig csak figyelem a kezeimet ahogy tépkedem a füvet. Nem válaszolok azonnal csak ülök és figyelem a tájat és magamat. Nem értem én ezt az egészet. Nem ért a farkasához. Nekem csak a farkasom van. Semmi másom. Ő az egyetlen akiben meg tudok bízni aki, életben tartana a legnagyobb bajban is. Mert ő élni akar. De én?~Félek én mindenkitől...Inkább félek mint, hogy bátor legyek. A bátrak ostobák és hamar meghalnak. Az akik félnek kiszámíthatatlanok és mindent megtesznek, hogy éljenek.~gondolom de elfordítom a fejemet. Nem akarok rá nézni. Nem akarom, hogy lássa az arcomat.~Néha van igazság a szavaikban...de sok mindent elfelejtenek. El felejtik, hogy...~nem gondlom tovább a dolgokat. Csak ülök és erősebben rántom ki a fűszálat a földből.~Gyűlölöm az épületeket. A szobákkal, a tetővel, a sok hülye díszített hamis képekkel. Nem akarok soha se bent lenni. Gyűlölöm ezeket a menedéknek nevezett dolgokat...~gondolom miközben kezeimre fordítom a fejemet és mélyet szusszanok.~Pedig a farkasod lehet már csak a legjobb barátod. Ha senki más akkor csak ő...mert őt hajtja legalább az ösztön...~pillantok rá kék szemeimmel és most egy darabig nézem majd ismét leveszem róla kék szemeimet.~Talán te is félsz a házakban, hogy kiabáltál?~kérdezek rá óvatosan.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 10, 2018 7:37 pm

Tényleg tart tőlem, ezért nem erőltetem a szemkontaktust, meg semmit. Csak beszélgetni szeretnék kicsit, egy olyannal aki átérzi a helyzetemet. csend telepszik közénk de nem bánom, jó most itt kint a hideg szél ellenére is. Újra hallom a szavait a fejemben és elgondolkozom rajtuk. Igaza van, de mennyi borzalmat kellett átélnie, hogy erre rájöjjön.
~ Igazad van, ezért vagyunk mi még mindig életben. ~ pillantok rá és szomorú látni, hogy ennyire magába fordul.
~ Hogy emberek is vagyunk ~ fejezem be a mondatát és egy hosszú fűszálat csavarok az ujjaim köré, amíg meg nem feszül annyira, hogy elszakadjon. Szóval nem csak hogy fél, de gyűlöli is a házakat. Én azért nem utálom őket, csak a kicsi helyiségeket. Érzem magamon a pillantását, ezért felé fordítom a fejem és megint elgondolkoztatnak a szavai.
~ Lehet, hogy így van. Jobban össze kéne vele hangolódnom, mert hagyom sokat tud segíteni. Bár nem teljesen érzem magam egyedül itt... ~ üzenem neki és itt most Nichora gondolok, akit nem egészen értek, de azt hiszem örülök a segítségének, mégha sokszor túl közelinek is érzem. A kérdésére nagyot szusszanok és egy bogarat nézek, ahogy a fűben mászik.
~ Igen, klausztrofóbiás vagyok. Engem is tartottak ketrecben... De nem ezért kiabáltam. ~ hanem sok más miatt.
~ Nem vagy éhes? Szívesen hozok neked valamit ~ ajánlom fel neki és a fényes kis bogár elé teszem az ujjamat, hogy felmásszon rá. Érdekes, hogy teljesen őszinte vagyok vele és nem érzem magam frusztráltan. Furcsa, de jó.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 10, 2018 8:47 pm

Caroline és Matt

Hallgatom és figyelem majd lassan elfordítom a fejemet aztán halkan szusszanva figyelem a tájat. Nincs egyedül. Akkor majd leszel...Csak figyelem a tájat és ismét be áll közénk egy kis csönd, amit nem bánok igazából. Szeretem a csendet. Aztán kérdez, hogy hozzon nekem élelmet-e én pedig csak a kezén igyekvő bogarat nézem. Mi vagyunk a bogarak és az élet a hatalmas kéz. vagy agyon nyom minket, vagy pedig felemel és játszik velünk.~Köszönöm, nem vagyok éhes...~üzenem vissza ahogy szusszanok és elfekszem a fűben. Élvezem a vizes, hideg földet ahogy a hátam hozzá simul és lehiggasztja a testemet.~Miért kiabáltál?~kérdezek rá ahogy lehunyom a szemeim és lassan lélegzem. Csak a hallásomra és az érzékeimre összpontosítok miközben várom, hogy válaszoljon nekem. Fekszem és lassan, finoman veszem a levegőt, mintha azt is elvehetnék tőlem és soha többé nem érezhetném...Kitalálta a gondolatomból amit én érezhetek. Be volt zárva ő is egy ketrecbe...~Téged ki zárt be?~kérdezem óvatosan, nem tudom mennyire akar róla beszélni, de nem ismerem az illemet. de nem ismerem az illemet.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyVas. Feb. 11, 2018 2:47 pm

Nem valami nagy beszédes és ahogy elnézem eléggé megviselt állapotban van, ami a lelkét illeti. Nem éhes, ezért ülve maradok és a bogarat figyelem, ahogy elkezd felmászni a karomon. Olyan szép fényes a háta, ahogy megcsillan rajta a napfény. Figyelem Mattet, ahogy elfekszik és kérdez. Kíváncsi. Biztosan neki is jó, hogy egy hasonló emberrel találkozhat.
~ Mert összezavarodtam és túl gyors fejlődést várnak el tőlem úgy érzem. Aztán próbálkoztam, de megint nem sikerült dűlőre jutni a farkasommal... belefáradtam egy kicsit ~ válaszolok neki és egyáltalán nem zavarnak a kérdései.
~ És te hogy kerültél ide? ~ kérdezek én is és közben a bogár elrepül a kezemről, ezért én is elfekszem mellette, hogy egy szintben legyünk. A következő kérdése eléggé betalált, de nem utasítom el, válaszolok neki erre is.
~ A vőlegényem... pedig azt hittem szeretjük egymást ~ nagyot sóhajtok és az elsuhanó felhőket nézem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyVas. Feb. 11, 2018 3:15 pm

Csak hallgatom a szavait és közben számolom a lélegzetvételeimet. Halkan szusszanok és fejem alá teszem a kezeimet ahogy arra gondolok milyen jó lenne az erdőben szaladni, vadászni, játszani. Meg sem állni a kis odúmig aztán vissza se nézni. Milyen jó lenne. Milyen kellemes...Közben hallom az ő szavait és lassan kinyitom a szemeimet.~Akkor csak hagyd rá a döntést...Ne vitáz vele. Ennyi...~gondolom a farkasára. Én sem vitázom vele az ő döntéseit követem és ez nekem pont elég. Az ő döntése pedig az, hogy túl éljek. Mások nélkül..egyedül. Mélyet szusszanok és várok pár pillanatot mire válaszolok.~Mexikóból. Egy olyan helyről szöktem meg ahol kölyök farkasokat fognak be és viadalokba dobják őket. Élsz vagy halsz. Ha élsz mert megölted a kölyök ellenfeled bedobnak egy ketrecbe és ott néha napján megetetnek. Vagy hergelnek....bántanak...amit éppen akartak.~majd hagyom elszállni a gondolataimat és nem figyelek semmire csak nézem ahogy a csúnya felhők vándorolnak az égen.~A szeretet hazugság...Csak át vernek mindenhol. Minden féle jelzőkkel illették őket...de ha egyszer nem az? Mindent elvehetnek tőled...a szereteted, a reményedet...mindent amit megnevezünk. Hogy itt jó lesz itt nem bánt senki...ha külsős nem is majd belső kezek bántanak...~pillantok rá kék szemeimmel.~Az alfa eljött értem. Bele estem egy csapdába. Az miatt ide hozott...és nem engednek el.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyVas. Feb. 11, 2018 3:35 pm

A felhőket nézem, ahogy elúsznak az égen és a gondolataimba merülök. Jó most kicsit csak itt így feküdni és nem csinálni semmi "hasznosat".
~ Sokan mondták már, de nekem ez nem olyan egyszerű ~ ennél sokkal gátlásosabb vagyok, és mondjuk a farkasomban megbízom, azért sok döntését nem tartom teljesen helyesnek. Hallgatom őt és ő is mesél nekem. Méghozzá szörnyű dolgokat, sok mindent megmagyaráz, hogy miért ilyen.
~ Ezt sosem fogom megérteni. Csak a pénzért, hogy képesek gyerekeket bántani. Az összeset fejbe kéne lőni ~ hirtelen olyan dühös leszek. Az ilyesmi mindig is nagyon feldühített és képtelen vagyok megérteni, hogyan lehet valaki ilyen. Mondjuk biztosan azoknak sem volt egy leányálom az élete. Hallgatom a szavait és elszomorodok tőle.
~ Szerintem nem. Van tiszta szeretet. Biztosan te is kaptál valakitől ilyet. Engem a nagynéném nevelt fel. Amíg ő élt, addig szeretve voltam. Téged ki szeretett? Valakinek biztosan nagyon fontos voltál... ~ kérdezem, mert nem tudom elhinni, hogy senki sem szerette. Ha pedig így van, akkor mindent meg akarok tenni, hogy megtapasztalhassa, milyen az, amikor csak önmagad miatt szeretnek.
~ Mit szólnál, ha egyszer elmennénk futni egyet? Mármint farkasként. ~ kérdezem hirtelen, magam sem tudom pontosan miért...
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyHétf. Feb. 12, 2018 7:53 pm

Carol és Matt

Hallgatom a szavait és ami neki nem megy az nekem megy. Amit ő érzett azt én nem éreztem. Csak nézem az eget és a kérdésére fel emelem a fejemet és rá pillantok. Elgondolkodom és pislogok párat.~Hát...ha lesz kedved neked is akkor bármikor.~mondom ahogy finom halovány mosoly csúszik az arcomra majd el is tűnik. Gondolkodom a szeretett dolgon. talán anyám volt az aki szeretett...de nem emlékszem már rá. Az arcára sem emlékszem. Ahogy arra sem mikor megérintett. Csak a hangjára emlékszem. Mélyet szusszanok és lassan lehunyom a szemeimet.~Talán éreztem...de el is vették így már nem tudom milyen. De már nem vagyok rá...~válaszolom egyszerűen ahogy élvezem az újabb hideg szelet ami megcsiklandoz minket én pedig tüsszentek egyet hirtelen.~Mi nem gyerekek voltunk a szemükben...Friss hús, vadak, szörnyek...amik közül kellett egy legjobb...~egyre csendesebbek a gondolataim és lassna kinyitom a szemeimet ahogy az eget figyelem.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyKedd Feb. 13, 2018 7:38 pm

Csendben maradok és lehunyom a szemem. A gondolataim leginkább Nicho és Matt körül forognak. Matt törékeny és fiatal, Nicho pedig erős és több mint 300 éves. Talán ezért nem tartok Mattől. Nem azt mondom, hogy ha akarna, nem tudna bennem kárt tenni, de amilyen megtört szegény, nem fog ilyet tenni. Megérzem, hogy rám néz és a szemébe nézek. Milyen fiatalnak látszik...
~ Rendben, akkor csak szólj, ha van kedved. Szívesen elmegyek veled ~ rá mosolygok és úgy szeretném, ha jobb helye lenne végre. Ha nem érné több bántás.
~ Pedig mindenkinek kell, hogy szeressék. Tudod, én is azt hittem, hogy többé nem akarom, hogy szeressenek. Ezért elbújtam. De amióta valaki figyel rám, azóta néha egészen boldog vagyok. Pedig már el is felejtettem milyen az ~ üzenem neki és felerősödik bennem az elhatározás, hogy igenis, meg akarom mutatni ennek a srácnak, hogy van még szép ezen a világon. Hirtelen tüsszent mire összerezzenek, de aztán csak elvigyorodom.
~ Egészségedre! ~ hallgatom és lehervad a mosolyom.
~ Ismerem az érzést. Ha nem is úgy mint te, de tudom milyen. Most viszont itt vagy, és ez már elmúlt. Persze, sejtem, hogy sok társadat ott kellett hagynod. Ezt nekem nem kellett átélnem...
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzer. Feb. 14, 2018 9:21 pm

Carol és Matt

"The Way"

Hallgatom a szavait és lassan lehunyom a szemeimet. Nem akarok megint kitörni. Ő is csak rám fog támadni, ő is csak le fog nyomni mert ilyeneket mondanék neki. Nem! Nem szabad. Nyelek egyet és bele szorítok a fűbe ahogy hallgatom vízhangzó gondolatait. Ott hagyni...Hányukat megmenthettem volna a saját életemmel...Hányuk vére tapad most a kezemhez. Pedig kölykök voltak. Kölykök mint én. És ők is élni akartak mint én. És én megöltem őket. Mert ha nem ölöm meg őket akkor ők ölnek engem. És én féltem a haláltól. és most is félek tőle. Félek tőle, hiszen ott jön utánam minden pillanatban. Hányuk kínzását néztem végig, a sírást, a sikoltásokat. Annyi mindent láttam és hallottam és nem tehettem semmit. Csak csendben feküdtem a szájkosárral a rács sarkában és minden nap elalvás előtt kértem valakit, hogy had legyen ez csak egy rossz álom és fel fogok riadni anya mellett. De soha nem volt az. Nem hallgatott meg semmi, nem segített senki. Nem lépett elő semmi. Össze húzom magam a sok gondolattól és az oldalamra fordulok el tőle, hogy ne lássa a könnyeimet.~Gyerekek voltak...Mint én...és én megöltem őket...pedig...pedig ugyan úgy féltek mint én...és én megöltem őket...~elhomályosulnak a gondolataim annyira elkezd rázni a sírás, hogy most úgy sem megy a beszélgetés ahogy eddig. Csak át karolom magamat és fejemet a földbe nyomom. Érzem a sarat a számban az ajkaimon a hideget az arcomon. Az öklöm össze szorul és jobban a föld felé fordulva sorozatban kezdem csapkodni a földet. Gyűlölöm az egészet. Gyűlölöm ott őket, akik ezt az egész szervezetet mozgatják, gyűlölöm magamat a gyávaságomért, gyűlölöm itt ezt a falkának neveztt valamit, gyűlölöm az egész világot....

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 17, 2018 4:28 pm

Még csendesebb lesz és látom az arcán a gyötrődést. Elfordul tőlem, nem akarja, hogy lássam az érzéseit. Ő is magába fojtja és próbálja elrejteni. Azt hiszem senki nem hallgatta meg eddig őt. Vagy ha végig és hallgatta, nem értette meg. Talán még meg is kapta érte a magáét. Biztosan rólam is azt hiheti, hogy ilyen vagyok. Hallom a szavait és felülök lassan. Közelebb araszolok hozzá és a vállára teszem a kezemet. Ha nem zavarja, megpihen rajta a kezem és finoman megszorítom a vállát.
~ Engedd ki. Ne fojtsd el.
Tudom, hogy dühös és csalódott és engem nem zavar, ha az egészet rám zúdítja. A földet üti tehetetlenségében és összeszorul a szívem. Túl fiatal ekkora teherhez és ha nem vigyáz valaki rá, akkor könnyen elveszhet. De én meg akarom óvni, és addig mellette maradok, amíg csak akarja. Nem kezdek el, vigasztaló szavakat zúdítani rá, tudom, hogy az ilyenkor nem segít. Csak mellette vagyok.
~ Meghallgatlak, ha akarod. Nem foglak leszidni, az indulataidért ~ csak remélhetem, hogy hisz nekem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 17, 2018 10:20 pm

Egyre csak törnek elő a könnyek és annyira fáj minden. Annyira nem érzem magamat. Nem tudok már hova fordulni. De ő nem fut el, nem megy el nem mondja azt, hogy ilyenekért már ne törd magad ez a múlt volt. És még meg is akar hallgatni.~Miért?! Miért akarod ezt?! Hogy majd te is megüss azért amiért fáj ez nekem?! Mit akarsz tőlem?! Miért érdekel ez most olyan hirtelen?!~fakadnak ki a gondolataim és egy értelmetlen valami is elhagyja a torkomat ahogy fejemet a földbe nyomom.~Fáj az egész, és én ott voltam. Mit tud itt bárki arról amiben én benne voltam? Legegyszerűbb azt mondani, hogy tedd túl magad rajta. Mert ők is megöltek annyi mindenkit és ilyen olyan életük volt. Majd ez fog engem megnyugtatni, hogy több gyilkossal vagyok össze zárva!~Vadul veszem a levegőt de nem tudom kinyitni a szemeimet. Nagyon ég a testem és minden kusza minden egy nagy kavalkád és minden egy nagy hazugság. Át fonom magamat és csak jönnek a rázkódások a sírás, a fájás. Hogyan érthetnének engem? Miért nekem kell voltoznom? Mert a társaim nem fogadnak el. Még az a faj is kirekeszt ahova elvileg tartozom. Gyűlölöm a gondolkodásukat. Civilizáltak. Minek nekik ilyen palota mikor a farkasaink a vadonban szeretnek lenni? Emberi mivoltuk miatt? Különös ha emberi érzések törnek fel másokból azt azonnal megkövezik....Lassan kinyitom a szemeim ahogy, enyhül a remegésem és a sírásom is alább hagy kicsivel. Kicsit kapkodva a levegőt veszek egy nagy sóhajt.~Csak...sokszor szeretnék velük...helyet cserélni...tudod...? Azokkal akiket megöltem...Sokszor gondolo...gondolok rájuk...Mert nekik...nekik már könnyebb...nem élnek...így...megnyomorítva...kitaszítva...Már csak...szabadok...~elhalkulnak a gondolataim és lassan nézek a távolba és megtörlöm az arcom de tiszta földes így csak elkenem.~Sajnálom...

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptySzomb. Feb. 17, 2018 10:57 pm

Tudom, nem sok kell neki, hogy minden előjöjjön belőle. Sokáig tart megtanulni, teljesen elfojtani minden indulatot, de még tovább tart megtanulni, engedni előtörni őket. Nem szeretném, hogy neki az utóbbit is tanulnia kelljen, mint nekem. És szerencsére ki is tör belőle. Végig hallgatom, nem vágok közbe. Engedem, hogy kiadja magából az egészet. Csak a kezemet hagyom a vállán és ahogy halkulnak a gondolatai megsimogatom.
~ Nem akarlak bántani. Meg akarlak hallgatni, hogy egy kicsit könnyebb legyen neked. Tudom, hogy ha nem adhatod ki magadból, akkor rosszabb lesz. Ismerem, és nem akarom, hogy ez tegyen tönkre. Segíteni szeretnék... ~ őszinte vagyok vele és nem vagyok ellenséges. Tudom, hogy mit él át. Tudom, hogy ha magában tartja, akkor belülről fogja mérgezni. Segítségre van szüksége, megértésre és türelemre. Olyan fiatal még. Nem hagyhatjuk, hogy elvesszen. Család vagyunk, vagy nem?
~ Senki nem tud semmit, arról, hogy mit éltél át. Ehhez hosszú idő kell, hogy feldolgozd. Nem kell megnyugodnod. Tombolj, sírj, amíg el nem fogynak s könnyeid ~ ezt én is csak most tanulom. Keserves és félelmetes. De benne minden seb friss. Addig kell bekötöznünk őket, amíg el nem fertőződnek.
~ Tudom. Semmi baj ~ előveszek a zsebemből egy zsepit és átnyúlva fölötte teszem le mellé.
~ Tessék ~ üzenem neki és újra elfekszem mellette levéve róla a kezem. Szegény gyerek.
~ Dante lecseszett, igaz? ~ kérdezem és az eget nézem. Nem értem. Ha valaki ilyen bölcs, miért bánt egy ilyen gyereket?
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyVas. Feb. 18, 2018 4:16 pm

Csak hallgatom a szavait és lassan veszem a levegőt. Le tesz elém valami papír darabkát ahogy emelkedik és hirtelen merevedek meg, futásra készen, bármi elől ami nekem támad. De amint elengedi azt a papírt el is veszi a kezét és el is távolodik tőlem. Én pedig nagyot lélegzem. Nem fordulok meg és nem nyúlok azért a valamiért sem. Fogalmam sincs mit kéne vele csinálnom. Csak nézem amíg a szél el nem kezdi finoman mozgatni mint a füvet. Azt figyelem és minden elcsendesül. A halk suttogás a fejemben a fájó mondatok, a lelkiismeretem panasza, a farkasom síró vonyítása. Minden elhallgat. Én pedig úgy fekszem és figyelem azt a valamit amit le tett mint egy lángocskát a sötétben. Sok kisgyerek körbe üli, és mesél nekünk az a kicsi lángocska. Világ sötétjei járnak körül minket de az ő apró lángja megvéd minket minden bajtól, és mélységes szörnyetegtől. Azonban a szél elmozgatja ezt a valamit is így a láng is elalszik a fejemben és ismét sötét lesz. Mélyet szusszanok és lassan hátamra fordulok majd felülök és át ölelem a lábamat.~Azt hittem érti a dolgokat. De....itt sem értenek semmit igazából...az igazságot mindenki megveti.~halkak a gondolataim majd lassan felkelek a földről.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyVas. Feb. 18, 2018 5:00 pm

Igazából nem sokat tudok Mattről, nem is értem miért van bennem ez az erős anyai ösztön iránta. Talán mert az én fiamat elvették és ő hasonlít a képzeletemben élő gyerekhez. Csendben fekszem mellette és lehunyom lassan a szemem. Fáradt vagyok. Az edzések és a lelki megpróbáltatások is nagyon kifárasztanak. Nicho tényleg küzd értem, bár még mindig nem egészen értem, hogy miért. Biztosan hasonlítok valakire a múltjából. Eh, már megint csak feltételezgetek. Lehunyom a szemem és összehúzom magam. Azért elég hűvös van.
~ Sajnos... De mi tudjuk mi az igazság. Csak mi tudjuk, hogy mi történt ~ nem nyitom ki a szemem, csak amikor felkel a földről. Felülök és meglátom a zsepit. Jajj, én hülye. Talán azt sem tudja mire való. Visszarakom a zsebembe és felnézek rá.
~ Elmész? ~ szomorkás a kérdésem. Örültem a társaságának. De ha el akar menni, nem tartom vissza.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyHétf. Feb. 19, 2018 7:53 pm

Hallgatom a kérdést miközben megtörlöm a koszos gatyába a kezemet. Az ég felé pillantok majd vissza rá. Miért szomorú? Csak pislogok párat és lassan lehajolva veszem fel a valamit amit nekem adott és vissza nyújtom neki.~Nem sokára esni fog...menj vissza pihenni. Fáradt vagy. Én is pihenni megyek~mosolyodom el féloldalasan ahogy szemeit figyelem majd lassan kihúzom magamat és zsebre teszem a kezeimet.~Jól estek a gondolataid.... ~vallom meg ahogy le pillantok magam elé majd nem sokkal erősebben fúj egy kicsit a szél és valóban csöpögni kezd. Mélyet szusszanok és élvezem a hideg esőcseppeket amik egyre többször érik az arcomat.~Köszönöm Caroline...~suttogják a gondolataim és a már magamnak készített fedett lyuk felé pillantok amit készítettem magamnak. Ha elmegy meg várom és kicsit elkísérem az ajtótól pár méterig majd megvárom míg eltűnik a házban. Aztán a saját helyemre ballagok és lassan beállva a tető alá rázom meg magamat, majd szépen elő hívva vörös bundás farkasom lassan a vacokba bújok és össze gömbölyödve fekszek el. Mélyet szusszanok és lehunyva kék szemeimet lassan elalszok az eső illatára és halk zajára.


Köszönöm a játékot!! Smile)
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousZsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt EmptyHétf. Feb. 19, 2018 8:10 pm

Nem érti a kérdésemet, vagy a reakciómat. De talán senki sem volt még szomorú, amiatt mert elmegy. Inkább elmosolyodom, főleg amikor visszaadja a zsepit és egy pillanatra úgy tartom a kezem, ahogy mindketten fogjuk, csak utána veszem el és teszem zsebre.
~ Rendben. Nekem is a te gondolataid. Nagyon sok érték rejtőzik benned ~ mosolygok rá és lassan én is felkelek a földről.  Valóban esni fog és neki is kell pihennie. Biztosan nehéz megszólalni ilyen sok idő után. Vagyis tudom, hogy nehéz. El is ered és az a friss eső illat assan megtölti a levegőt.
~ Én is köszönöm ~ valahogy muszáj mosolyognom, ahogy nézem őt. Követem a pillantását és elszomorodom. De nem, nem tudom pótolni az anyukáját. Mégis ezt szeretném. Elkísér az ajtóig és még egyszer rá mosolygoik mielőtt eltűnnék a szeme elől a nagy épületben.

Én köszönöm Hug
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Zsák a foltjának.-Carol és Matt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zsák a foltjának.-Carol és Matt   Zsák a foltjának.-Carol és Matt Empty

Vissza az elejére Go down
 

Zsák a foltjának.-Carol és Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-