Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Negotiation - Dante & Kara Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Negotiation - Dante & Kara Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Negotiation - Dante & Kara Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Negotiation - Dante & Kara Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Negotiation - Dante & Kara Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Negotiation - Dante & Kara Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Negotiation - Dante & Kara Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Negotiation - Dante & Kara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kara Lykins


Kara Lykins


Hozzászólások száma :
6

Negotiation - Dante & Kara Empty
TémanyitásTárgy: Negotiation - Dante & Kara   Negotiation - Dante & Kara EmptyHétf. Márc. 05, 2018 11:00 pmDante & Kara @
Nem is olyan régen, alig néhány napja keresett meg a Brooklyni falka alfájának a lánya, hogy találkozót akar az apja valamelyikünkkel, de sürgősen. Amit vázolt csak úgy gyorsan a telefonban ott helyben lesápasztott, ezért próbáltunk rögtön valami időt találni. Nem vagyunk éppen időmilliomosok, és az ilyen komolynak hangzó dolgokat szeretjük együtt hallani Razannal, egyszerűen nem tudtuk máshogyan megoldani a dolgot. Egyszerűen nem találtunk olyan két órát egymás után, amikor nekünk kettőnknek nem lett volna semmi más dolga és az alfának is megfelelt. Így jobb híján csak én hallgatom meg di Caniót, egyedül várom a birtok fő épületében.
Most éppen a hivatalos ruháimban vagyok, köröm cipő, blézer, nadrág, blúz és mindez sötét vörös, fekete színekben. Ez most komoly téma lesz és komolyan is veszem a dolgot, ebből látszik. Felszólnak az épületen belüli kommunikációs rendszeren, vagyis a "kapucsengőn", hogy kocsi érkezett, nem ismerik és meg válaszolok, hogy engedjék be. Szóltam korábban, hogy hivatalos látogatónk lesz, úgy is viselkedjenek vele. Inkább működünk árvaházként, mint bármi másként, ezért nincs olyan komoly védelmünk, mint gondolná az ember. Persze vannak nagyon is erős farkasaink a birtokon nem is kevés, akik arra vannak betanítva, hogy védjék a fiatalokat és szervezetten azt is csinálják vészhelyzetben, de ők nem őrség. A gyerekek meg már az érkezésükkor arra vannak tanítva, hogy ha gond van, mit csináljanak, de nekik első a tanulás, nem az életük féltése.
Felkísérik az előtérig az alfát, ahol már várom, hogy zárt ajtók mögött folytathassuk a beszélgetést.
Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Negotiation - Dante & Kara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Negotiation - Dante & Kara   Negotiation - Dante & Kara EmptySzomb. Márc. 17, 2018 5:55 pm

Jellemző rám, hogy ha valami eget rengető dologról óhajtok beszélni valakivel, akkor sosem mondok többet a kelleténél, csak személyesen. Liot megkértem, hogy egyeztessen időpontot legyen szíves, mert amiről szó van, minél előbbi intézkedést igényel, és nem, nem várhatunk vele még pár évet.
Mondhatnám azt is, ha ez a kölyök nem bukkan fel, akkor pláne késésben lennénk, de még így is.
A hivatalos megbeszélésekre mindig öltönyt veszek nyakkendővel, s bár nem kedvelem, mert túl álszentnek tartom, mégis ezt kívánja az etikett.
Előbb érkezem, ahogy illik, na nem sokkal, talán pár perccel csupán, és már akkor meglep az, hogy semmiféle komoly védelemmel nem rendelkeznek, bár ennek is biztosan oka van.
Türelmesen várok, hogy jelentsék, idegen készül belépni a területre, s csak azután hajtok be, miután úgymond engedélyezték is.
Követem az alkalmi kísérőmet, ő az úr, én pedig nem balhézni érkeztem, hanem egészen más ügyből kifolyólag.
-Miss Lykins, örvendek. Dante di Canio, és én kértem találkozót öntől.
Bemutatkozom az illendőség kedvéért, ám az érkezésem okáról már csak a zárt ajtó mögött kzedek beszélni.
-Nem óhajtom rabolni az idejét, tudom, hogy ugyanolyan elfoglalt, akárcsak én, viszont ez az ügy nem tűr halasztást. A területemre tévedt egy fiatal hím, akit ugyan megölhettem volna, de látva a rettegését és a fiatalságát, nem tettem. Jelenleg nálunk van, beszélni egyelőre nem tud, csak a mentális kommunikációra képes. Kissé elvadult, a falka fogalma jelenleg ismeretlen a számára, ám a múltja ismeretében ez nem meglepő. Egyelőre várakozó állásponton vagyunk, mekkora fejlődést mutat, akar-e egyáltalán, vagy sem.
Mattnek időre van szüksége, ezért sem hoztam egyből ide, hanem hagytam, hogy megpróbálja felvenni a fonalat, tanuljon és fejlődjön a maga tempójában. Aztán majd elválik, hogyan tovább, mert amennyiben nem mutat hajlandóságot a változásra, kénytelen leszek a Praetorokkal egyeztetve, de átadni nekik. Remélem, hogy nem így lesz, ennek a hímnek nem erre lenne szüksége.
-Ami viszont aggodalomra ad okot, hogy ez a fiatal hím egy kölyköket rabló, felvásárló, őket harcoltató szervezetből szökött meg. Mint a gladiátorokat, úgy lökik őket az arénába ezek a ludusok. Az életük tét minden egyes harcban. Ahonnan ő jön, annak a neve Nevelde. Vándor életmódot folytatnak, így gyűjtenek minél több kölyköt. Errefelé tartanak, ezt már megtudtam, és nem egy kölyök van még náluk. Ezt szeretném felszámolni, vagy legalábbis elkezdeni, azonban ehhez egyedül az enyéimmel kevés vagyok, és úgy vélem, hogy ehhez teljes összefogás lenne szükséges.
Ez a nagyobbik gondunk jelenleg, mert ki tudja, hány kölyköt kell kimenteni, hány menthető közülük, és hány az, akiken már nem lehet segíteni. Ilyesmire egy falka sincsen felkészülve, legalábbis a tömeges rehabilitációra biztos nem.
-A kisebbik probléma utána az, hogy a megmentett kölykök sorsát rendezzük. Mivel itt normális együttműködés és együtt élés van a fajok között, gondolom mindegyikünk érdeke azt kívánja, hogy ezeket a szervezeteket megállítsuk.
Nagyjából mindent elmondtam, s talán Kara is érti már, miért kértem találkozót. Mivel eddig azt tapasztaltuk, hogy itt a békére törekszik mindenki, ezért nem indultunk el magunk a felkutatásukra.

Vissza az elejére Go down
Kara Lykins


Kara Lykins


Hozzászólások száma :
6

Negotiation - Dante & Kara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Negotiation - Dante & Kara   Negotiation - Dante & Kara EmptyHétf. Ápr. 09, 2018 12:43 pmDante & Kara @
Nem tudom pontosan, hogy miért is keresett meg az alfa, de abban biztos vagyok, hogy nagyon fontos a helyzet és súlyos. Ezért is nem vártuk meg, hogy ketten egyszerre tudjunk itt lenni, Razan megbízik bennem, hogy egyedül is meg tudom oldani és megfelelő döntéseket tudok hozni.
Egyedül várom az irodánkban di Caniot, aki meg is jelenik az egyik farkasunkkal az oldalán, aki a kapuban szokott lenni és a vendégeket kíséri fel. Látom, ő is komolyan vette a dolgot. Felállok és a kezemet nyújtva köszöntöm.
-Üdvözlöm, Kara Lykins, de már tudja a nevemet. Szerintem hagyjuk az udvariassági köröket és kezdjünk bele. Foglaljon helyet, kérem -intek az íróasztal ezen oldalán álló fotelra és addig elküldöm a farkast és bezárom az ajtót. Nem a futkorászó gyerekek fülének való, amiről mi beszélni fogunk, tulajdonképpen jobb is, ha senki más nem tudja, amíg nem vagyunk mind a ketten tisztában a helyzettel és a következő lépéssel. Megkerülöm az asztalt és visszaereszkedem a korábbi helyemre és figyelmesen hallgatom végig. Megint egy ilyen... Nem először találkozom ezzel a fajta farkassal életem folyamán, de még sosem kellett Praetor Lupusként foglalkoznom vele. Ilyesmire még nincs bevett szokás, vagy forgatókönyv, amit követni kell. Valamit kitalálunk, ez így nem maradhat.
-A kölyköt mindenképpen meg kell néznie az egyik nevelőnknek, hogy mit lehet vele egyáltalán kezdeni. Beszélni fogunk vele, az biztos, hogy mit akar ő és mire hajlandó, mit tud és mit nem. Ha lehet, a falkánál hagyjuk, vagy ha nem akar maradni, akkor kitaláljuk közösen, másik falkához menjen-e, vagy itt helyezzük el. Egyelőre arról a lehetőségről ne is beszéljünk, mi történik, ha nem akar, vagy nem tud fejlődni -nem is mondom tovább, hiszen nagyon sokmindentől függ a kölyök helyzete. Rengeteg farkast rehabilitáltunk és más alvilágiakat is megtanítottuk, hogyan viselkedjen és békéljen meg magával, de ilyenekkel még nem foglalkoztunk. Ennek ellenére, ha akarja a kisfarkas, akkor fogunk tudni segíteni.
-Értem. Nos, ez aggasztó és semmiképpen sem fogjuk annyiban hagyni. Köszönöm, hogy ezzel hozzánk fordult és nem egyedül próbálta megoldani, mert erről mindenkinek tudnia kell. Elsőnek mindenképpen jelzem a problémát a másik két falkának, hogy ne engedjék a kölykeiket egyedül semerre menni és kezdjék el eldönteni, kiket hajlandóak a rendelkezésünkre bocsátani. Másodszor információt kell szereznünk. Ezzel kapcsolatban számítok a kölyök segítségére, ő tudja a legtöbbet. Meg kell tudnunk, hányan vannak, milyen felépítésben, milyen állapotban van a többi kölyök. Nehéz lesz, de felszámoljuk a szervezetet, nem tűrök semmi ilyesmit a városom környékén -látszik rajtam az elhatározás, miközben gyűjtöm össze a teendőket és fel is írok egy-két információt és lépést magamnak egy darab papírra. Persze először Razannak kell elmondanom, mi történt itt és együtt gyorsan mozgósítani tudunk mindenkit. Aztán már csak a cselekvés ideje a kérdés.
Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Negotiation - Dante & Kara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Negotiation - Dante & Kara   Negotiation - Dante & Kara EmptyHétf. Ápr. 16, 2018 11:59 am

Sosem könnyű döntést hozni egy fajtárs sorsáról, akkor sem, ha pár napos kölyök, és akkor sem, ha idősebb. Nem teszek különbséget, nem becsülöm le a legkisebbeket sem csak azért, mert megtehetném, nem vagyok isten, és nem is óhajtok azzá válni.
A fotelbe ülök az invitálás után, és aprót bólintok az ajtó zárására. Valóban nem tartozik senkire, miért jöttem, először vele akarok beszélni, hogy kellő döntést tudjunk hozni a végén.
Ugyan Karának vázolom Matt helyzetét is, bár jelenleg azt hiszem ő a kisebb probléma, még akkor is, ha egyelőre kérdéses a jövője, kérdéses, képes lesz-e egyáltalán falkában létezni. Egyelőre bizalmat szavazok neki, mert lehet, hogy az eddigi élete során inkább ölésre kényszerítették és túlélésre, csak társaságban élt, a viadalokat leszámítva pedig nem ölt és harcolt ész nélkül.
-Amit eddig sikerült leszűrnöm, hogy nem az agyi teljesítőképességével van a gond, sem fizikai rendellenesség nem áll fenn, csupán az, hogy minden általunk természetesnek vett formulától elszokott. A ruhát először csak nézte, viszont amikor megmutattam, mit kell vele tennie, simán megoldotta. Valószínűsítem, hogy a beszéd is azért akadozik, mert jó ideje nem volt rá szüksége, szinte farkasként élt a nap 24 órájában. A mi általunk ismert falka fogalma így most idegen a számára, a bezártságot nehezen viseli, a kertben viszont elvan, szökési kísérlet nélkül. Nem tartom reménytelennek, de mindenképpen időre van szüksége, hogy ne ellenségként kezeljen minket, mint azokat, akik fogva tartották.
Mit akar Matt? Ha most kérdezné valaki, kapásból elrohanna az erőd irányába, és ezt kell vele megértetnem, hogy ezzel saját magát is veszélynek teszi ki. A többi majd elválik, az is lehet, végül gyönyörűen beilleszkedik majd, ha rájön, hogy senki sem ellene dolgozik, senki nem akar neki ártani, és egy szállás nem jelent rabságot, börtönt.
Az aggasztó inkább az, hogy az olyan szerveződések teret nyerhettek maguknak, ahonnan a kölyök is jön. Ez az, ami nem lehet elfogadott senkinek sem, és ahogy látom, Kara is hasonló véleményen van.
-Az, és minél később lépünk, annál inkább azzá válik. Nézze, tudja jól, honnan jövünk, azt is, hogy a napi vérfürdő és harcok nem ismeretlenek a számunkra, hiszen ebben éltünk, de ettől függetlenül van, ami túl nő rajtunk akkor is, ha edzett, összeszokott csapatunk van. Matt minden bizonnyal el fog vezetni hozzájuk minket, ebben nem kételkedek, és reményeim szerint a többi falka harcosai is csatlakoznak majd. Ami kérdéses, hogy más városok vezetésével lehet-e tárgyalni erről, hiszen őket is érinti, nem csak minket. Ugyan... meglepő, hogy nem tudtak arról, hogy a környékükön ilyesmi működik.
Saját magunk is elindulhattunk volna, de akkor kamikaze akciót hajtunk végre, és ezt nem tehetem meg az enyéimmel, bármennyire is erősek. Mivel nem tudjuk, hogy hány ilyen szervezet létezik, azt sem, hogy ők milyen kapcsolatban állnak egymással, elsődlegesen az információszerzés és a kellő stratégia kidolgozása a fontos.
Az, hogy ezt globálisan ki tudjuk terjeszteni vagy sem, még a jövő zenéje, bár Nashville már tud róla, Briannal beszéltem ez ügyben, ott ő lép.
Vissza az elejére Go down
Kara Lykins


Kara Lykins


Hozzászólások száma :
6

Negotiation - Dante & Kara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Negotiation - Dante & Kara   Negotiation - Dante & Kara EmptySzer. Május 23, 2018 9:45 pmDante & Kara @
Csak a legszükségesebb formalitásokhoz ragaszkodom, hiszen eleve nem kenyerem a túlzott óvatoskodás, és most nem is olyan témáról van szó, ahol a jópofizásnak semmi értelme. Leülök és figyelmesen hallgatom végig az alfát és máris tervezgetek, mit lehet ezután tenni. Nyilván a kölyök elhelyezése másodlagos, de ezt sem hagyhatjuk elsikkadni.
-Tudom, milyenek az ilyen maugli gyerekek, találkoztam már ilyen esettel. Az elmondása alapján nem volt annyira kicsi, amikor elrabolták, hogy ne tudna dolgokat, csak a negatív kondicionálás kiölte belőle. Évekbe is telhet, mire mindent feldolgozik magában és megtanul, de majd ezt meglátjuk, amikor eljutunk odáig, de úgy hiszem, van sürgetőbb problémánk is -jegyzem meg, ahogy terelem a következő pontra a témát. Mindenképpen lesz foglalkozva a fiúval is, de ehhez előbb el kell jutni és a nagyobb fenyegetést elhárítani. Már kattog is az agyam a dolgokon, amiket el kell intézni, nem lesz egyszerű ez az egész, az biztos.
-Ezért is örülök, hogy nem egyedül kezdtek hadjáratba, hiszen ez a többi falkára is tartozik. Ők mindenképpen segíteni fognak, Nicolóval már régebbi az ismeretség, ő jönni fog, a másik alfa Bronxban pedig új, de falka központú, szóval be fog szállni. Más városok erről nem tudhatnak, hiszen ezek a szervezetek nagyon ügyesek a saját maguk elrejtésében. Csak nagyon szűk kör tudhat a létezésükről és túl jók a nyomok elrejtésében. Erről az esetről nem tudtunk mi, a Praetor sem, mielőtt jelezte nekünk. De pont a rejtőzködésből adódóan nem nagyok ezek a telepek és nincsenek kapcsolatban egymással, túl feltűnő lenne és könnyű lekapcsolni. Ez viszont nekünk kedvez, feltűnés nélkül fel tudjuk számolni és a mondén hatóságok sem fognak beavatkozni. - Nem csodálkozom, hogy eddig senki nem tudott erről az egészről, viszont gyorsan kell cselekednünk, hogy ne fogjanak szagot a fogvatartók.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Negotiation - Dante & Kara Empty
TémanyitásTárgy: Re: Negotiation - Dante & Kara   Negotiation - Dante & Kara Empty

Vissza az elejére Go down
 

Negotiation - Dante & Kara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-