Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics


Nappali Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Nappali Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Nappali Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Nappali Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Nappali Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Nappali Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Mutsuki Kaede
Nappali Bal11Nappali Kyzyp11Nappali Jobb11 
Gioia Selvaggio
Nappali Bal11Nappali Kyzyp11Nappali Jobb11 
Kotetsu Madoka
Nappali Bal11Nappali Kyzyp11Nappali Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Nappali   Nappali EmptyHétf. Márc. 12, 2018 2:49 pm

Amikor sikerült meggyőznie az Atyját, hogy nem örökre megy el és nem hetekre, csak pár napra szeretne Leoval lenni, nagy nehezen, de Darryn beleegyezett. Persze a kritériumok nem maradtak el, de egyik sem tarthatatlan. A kísérője úgy is vele ment volna, a telefonja amúgy is be van kapcsolva, vagyis lelkesen csomagolt össze és a következő pillanatban már a hotel előtt várta az idősebb vámpírt, hogy indulhassanak.
Szinte a föld felett repkedett egész úton és be nem állt a szája egészen addig, míg oda nem értek. Útközben azért még vacsorát is szerzett szerelmének, nehogy éhen maradjon, az a plusz csomag már semmit nem számít.
Azonban az ajtónál nem csenget, csak egy üzenetet küld Leonak, hogy ha lenne olyan kedves, és beengedné, igazán hálás lenne érte.
Ha nyílik az ajtó, akkor egyből Leo nyakában landol egy szenvedélyes csókkal és széles vigyorral az arcán.
-Szia! Elengedtek pár napra, ha nem zavarok. Hoztam vacsit neked.
Igazából meglepetést akart, és reméli, hogy Leonak nem kell elutaznia sehová. Bár az is meglepetés lenne, csak neki.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptySzer. Márc. 14, 2018 11:15 pm

Noel and Leo ©️


Az erkélyem ajtajánál állok. Ki van tárva az ajtó és az ajtó félfának dőlve lassan engedem ki a cigi füstjét a számból ahogy a beborult eget nézem és gondolataimba vagyok mélyedbe. Csak egy nadrág van rajtam a hajam kibontva és hatalmas kupleráj körülöttem. Zavar az egész. Hogy nem találom azokat a köveket. Egyre reménytelennek érzem az egész kutatásomat. Ismét a cigibe szívok és lehunyom a szemeimet mikor csörren a telefonom és kivéve mosolyodom el majd lassan elnyomva a cigit lépek vissza  a szobába és veszem fel. Ahogy azt mondja hogy itt áll a lakásom előtt azért lesápadok. Hebegve teszem le és gyorsan próbálom összedobálni a szennyeseimet vagy ilyesmi de lehetetlen lenne egy másodperc alatt itt rendet tennem. Mélyet fújok és hajamba túrok majd fújok egyet és a lakásom ajtajához megyek. Kinyitom az ajtót és vigyorogva ölelem át majd hosszan viszonzom a csókját hosszan majd lassan becsukom az ajtót.-Szia. Oh köszönöm!-mondom széles mosollyal ahogy át veszem és lassan rendetlen konyhámba viszem a vacsimat és helyet csinálok az asztalon és a szennyeseket mosogatóba dobom. Köhintek párat és a hűtőhöz lépek.-Kérsz valamit inni? Tudok neked vért is adni...-mondom ahogy féloldalasan rá mosolygok és figyelem kék szemeimmel.-Hogy hogy elengedtek? Miért nem szóltál? Legalább rendet tehettem volna mielőtt ide jössz.-mondom ahogy elvigyorodom kicsit és csípőmet a pultnak döntöm.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyPént. Márc. 16, 2018 4:49 pm

Tőle izgatottabb vámpír most nem létezik, mert annyira izgul, hogy ne rosszkor akarjon meglepetést okozni Leonak. Még jó, hogy a szíve nem dobog, mert most még a helyéről is kiugrana a várakozás közben, míg telefonon közli szerelmével, hogy a lakás előtt táborozik.
Viszont ahogy nyílik az ajtó, persze, hogy nem állja meg, ne ugorjon a férfi nyakába, hát ezer éve nem látta. Pontosan két napja, az pedig nagy idő, akárhonnan nézi.
-Szívesen. Így legalább nem halsz éhen a nagy keresésben és kutatásban.
Egy cseppet sem érdekli a rendetlenség, nem az érdekli, hanem Leo, és amilyen elfoglalt, nem csoda, ha örül annak, ha hazaér és csak bedől az ágyba.
-Tényleg? Ennyire felkészültél? Köszönöm, most ettem, de ha baj van, tudom, hová kell rohannom. Most nem kérek, köszi.
Gyönyörködik a látványban, mert az igazat megvallva nagyon is tetszik neki Leo félmeztelenül, imád ilyenkor hozzá bújni mindenhogyan.
-Meg akartalak lepni, deeee... azt ugye tudod, hogy egy intéssel is rendet tudsz tenni, ha akarsz? Ha nincs kedved, segítek. Elmosogatok, jó? Te addig egyél, mert ki fog hűlni.
Szereti Leo szórakozottságát is, amikor hajlamos elfelejteni, mire képes a mágiájával, de ha fáradt, akkor tökéletesen érthető. Kíváncsian várja a választ, de azért a mosogatóhoz lép, és mielőtt megnyitná a csapot, egy gyors ölelést és csókot is lop tőle.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyPént. Márc. 16, 2018 10:51 pm

Noel and Leo ©️


Figyelem kék szemeimmel és elmosolyodom, ahogy azt mondja, hogy egy legyintéssel rendet tudnék rakni. De minek, ha másnapra minden ugyan
úgy fog kinézni. Mélyet szusszanok és nem válaszolok a kérdéseire csak mielőtt a mosogatóhoz lépne finom sípoló hang suhan át az ő agyán is majd finom kék kör jelenik meg a homlokomon lágyan ragyogva és minden szépen magától kezd helyre állni. A nappaliban a holmik amik elől voltak mintha fekete folyékony víz állaggá válnának és lassan másznak fel a falra majd vesznek fel egy skorpió mintát mintha csak fali matrica dísz lenne és ahogy elmúlik a finom kör a homlokomon úgy marad ott matricának álcázva magát minden ami eddig a kuplerájt alkotta a lakásomban. Rá pillantok kék szemeimmel és elmosolyodom.-Csak a te kedved miatt rendet raktam.-mondom ahogy a konyhában is az edények tisztán kerülnek a helyükre és mintha teljesen új lenne minden a lakásomban.-Nem halok éhen néha eszembe jut, hogy éhes vagyok. Főleg mert a skorpióm állati ösztönökkel van felruházva, így ha már ő jelez akkor mindenképp muszáj ennem ha nem akarok emberek evészetébe kezdeni.-mondom ahogy lassan ellököm magam a pultól és oda sétálva mellé finoman a derekára simítok és ajkaira csókolok finoman.-Felkészültem ráadásul válogathatsz bőven mindenféle vérből. Nem csak emberi vérből. Tudod mániákus gyűjtögető vagyok olykor.-ismerem be ahogy halkan elnevetem magamat és vigyorogva nézek a szemeibe.-Meg vannak minták amikre nem nagyon van már szükségem, szóval azokat bármikor elpusztíthatod.-mondom ahogy lassan elengedem és a hozott ételhez megyek miközben elő szedek egy villát az egyik fiókból és kibontom a nekem szánt ételt a csomagjából majd a mikróba teszem.-Hogy vagy? mesélj! Meddig maradhatsz? Ugye sokáig?

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptySzomb. Márc. 17, 2018 7:15 pm

Jókedvűen világosítja fel Leot a saját képességeiről, és már a nyitná is a csapot, hogy elmosogasson, mikor hallja a sípoló hangot. Nem kellemes, nagyon nem, de túléli, nem tart túl sokáig. Figyeli, ahogy férfi szépen lassan de rendet rak, azaz minden a helyére kerül, el kell ismernie, igen látványos. Valahol bánja, hogy erre ő ilyen formában nem képes már, de a végére elmosolyodik.
-Tetszik a mintázata, mutatós. Köszönöm.
Átöleli Leot hátulról és a nyakába csókol. Szívesen segített volna neki, nem halt volna bele, de a férfi megtette a kedvéért, és ennek is örül.
-A végén még lefogysz, ne csináld. Igaz, akkor is tökéletesnek látnálak, ahogy most is.
Annyira nem ismeri a skorpió létet, így azt nem tudta, hogy ha Leo nem eszik, akkor embereknek eshet, de eszébe vési, és innentől kezdve ő is figyelni fog rá, hogy szerelme ha lehet, ne felejtse el az étkezést. Gyengéden csókol vissza ismét átölelve őt, majd mosolyogva néz a kék szemekbe.
-Azért igyekszem nem nagy pusztítást végezni, ha lehet.
Hálásan néz Leora, tényleg mindenre gondolt, amivel áthidalhatják a faji különbséget, és ezt nem mindenki tenné meg, de ő igen. Hát nem imádni való? De. Nehezen bontakozik ki az ölelésből, de ideje, hogy szerelme egyen is néhány falatot.
-Tökéletesen, mert veled vagyok. Pár napot kaptam most, utána vissza kell mennem, de remélem, hogy jöhetek is vissza. Nagyon fáradt vagy?
Elmosolyodik, úgy örült annak, hogy leléphet Leohoz, hogy eljöhet hozzá és nem csak találkozhat vele. Az sem zavarja, hogy kísérője van, a lényeg, hogy vele lehet, és nem kell mennie pirkadat előtt.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyHétf. Márc. 19, 2018 10:10 pm

Noel and Leo ©️


Hallgatom Noelt miközben megmelegszik a kaja amit hozott nekem majd lassan kiveszem a mikróból és szerzek magamnak egy villát majd felnyitva a dobozt lassan enni kezdek miközben hallgatom a válaszait és néha fel pillantok rá- Nagyon kedves tőle, hogy hozott enni de igazából csak piszkálom az ételt vagy néha egy kisebb falatot emelek a számba. Nagyon pörög az agyam. A keresésem egyáltalán nem sikeres akár mennyire is igyekszem és akármennyire is teperek. Néha már azon gondolkozom, hogy az árnyvadász gyorsabb volt nálam és igazából már csak azt várja, hogy belebolonduljak az egészbe. Mélyet szusszanok majd újabb falatot szúrok fel a villámra majd rá pillantok Noelre ahogy befejezi a szavait majd elmosolyodom és leteszem a műanyag tálat és felé fordulva lassan oda lépve simítok a derekára.-Akkor egy darabig itt leszel velem.-suttogom mosolyogva ahogy szemeit figyelem majd ajkaira puszilok finoman.-Voltam már jobb passzban is de nem vészes.-mondom vállat rántva ahogy lágyan cirógatom a derekát majd eltűröm homlokából pár tincsét.-Engem fog a legkevésbé zavarni, ha itt végzel pusztítást. Amit nem akarom, hogy elpusztíts azt úgyis elrejtem előled annyira, hogy én sem fogom megtalálni.-nevetek csendesen ahogy finoman megsimogatom az arcát az ujjaimmal majd finom kört rajzolok a nyakára és lehúzok belőle egy szárat.-Életfa.-suttogom ahogy figyelem az ujjaimat majd lassan elveszem onnan a kezemet és megfogom az egyik kezét.-Hogy vagy? Mesélj valamit nekem..-mondom ahogy kedvesen, és biztatóan mosolygok rá.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyKedd Márc. 20, 2018 12:14 am

Mosolyogva figyeli Leot, ám látja, hogy szinte csak turkálja az ételt, és alig jut valami belé. Már megint agyal, mert mindig agyal, de így imádja, ilyen szórakozottan, elgondolkodottan, de csak odalép hozzá, azaz elé.
-Az a villa azért van a kezedben, hogy a szádig emeld. Tudom, hogy megint gondolkodsz, de ha nem eszel, akkor az se fog menni. Most két lehetőséged van. Vagy eszel, vagy én etetlek meg.
Vigyorogva szab ultimátumot, és már készül arra, hogy ha kell, tényleg ő etesse meg Leot. Nem tud neki segíteni, ha nem árulja el, mi jár a fejében, így türelmesen vár, de azért elővesz egy villát ő is, és meglóbálja a férfi előtt.
Persze az ölelést nem utasítja el, élvezi minden pillanatát, ahogy az apró csókét is, majd hozzásimul Leohoz.
-Igen, végre. Ha nem bánod.
Annyira boldog volt, mikor elengedték, ha őt kérdezi valaki, valószínűleg eddigi élete során egyszer sem készült el olyan gyorsan mint akkor.
-Biztos? Nem festesz túl jól. Pihenned kellene, vagy... segítséget kérned, nem?
Aggódik Leoért, bármekkora boszorkánymester is, ő is ki tud merülni, és ha nem pihen, csak túlhajszolja magát, akkor pontosan ez történik. Ettől pedig félti. Elgondolkodva figyeli őt, tényleg ágyba fogja dugni, és majd vigyáz rá.
-Aha, az vicces lesz, és utána jön az, hogy ketten keressük azt, amiről te sem tudod, hol van? Benne vagyok. Csak legalább azt ne felejtsd el, mit keresünk.
Nevetni kezd, szép program lesz az, és a legelső kérdésre a válasza: kuka. Leo arcát simogatja, de amint a nyakához ér, még félre is dönti a fejét, hogy hozzáférjen.
-Miért kaptam?
Életfa... hát nem édes? Imádja őt, és még mindig nem érti, hogy lehet az, hogy mások nem látják azt amit ő. Ez a pasi tüneményes, nem lehet nem szeretni, egyszerűen nem.
-Hú, most hogy végre eljöhettem, nagyon jól. Tudod mióta rágtam Atyám fülét? Viszont gondolkodtam valamin. Melletted mennyire van biztonságban egy állat? Mellettem nem nagyon, azaz... tudod... nem kedvelnek. Meg... meg képzeld, nekiálltam festeni. Téged. Még nincs kész, de remélem jó lesz.
Ritkán beszél ennyit egyszerre, de most egyszerre akar mindent elújságolni Leonak, szegény csak győzze követni, éppen mikor miről beszél. Persze a festmény miatt nagyon izgul, nem sokszor fogott ecsetet, már ha vászonra kellett használni.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyKedd Márc. 20, 2018 9:35 pm

Noel and Leo ©️


Hallgatom a szavait és halkan elnevetem magam.-Ismerem a határaimat Noel. Majd reggel befejezem az evést, most inkább... nem erőltetem. nem is vagyok annyira éhes és most veled akarok foglalkozni.-mondom ahogy lassan becsukom a műanyag dobozt és beteszem a hűtőbe, hogy holnap reggel megtaláljam. Ahogy azt mondja, hogy segítséget kéne kérnem lehunyom a szemeim és homlokomat a hűtőnek nyomom.-Nem. Ehhez egyedül kellek most...Az pont elég segítség, hogy te itt vagy velem.-mondom ahogy megfordulok és mosolyogva nézek rá majd oda sétálva fogom két kezem közé finom kis arcát ahogy szemeit figyelem.-Életfa...egyrészt jó hozzád érni, más részt mert...adni akartam és kész.-mondom ahogy elvigyorodom és hosszan megcsókolom ajkait ismét majd hallgatom ahogy mesél nekem. Ahogy befejezi közelebb húzva emelem meg majd felültetem a konyha pultra és a lábai közé állva simítok a combjára ahogy nyakába csókolok finoman.-Lefesteni engem? Nagyon kedves tőled. Majd én is lefestelek téged.-mondom ahogy a szemeit nézem és elvigyorodom.-Meg lehet oldani, hogy átverjük a szaglását. Aztán veled se lesz gondja. De még ilyesmin nem gondolkodtam. Nem tudom,hogy fog hozzám állni. Hiszen volt kutya ami kedves volt velem de amint érzékelték a skorpiómat azonnal megakartak ölni...-mondom ahogy lassan kezeim derekára simítanak be a ruhája alá, hideg bőrét érintve de annyira élezem hogy ilyen sima és finom.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptySzer. Márc. 21, 2018 12:44 am

Tényleg ott tart, hogy megeteti Leot, bár valószínű, hogy az röhögésbe fullad vagy kajacsatába, ám szerelme másként dönt. Bevágja a morcos arcot, még ha nem is tudja sokáig tartani.
-Oké, oké. Bár az evésben nem úgy tűnik, de tudod mit? Igazad van. Kihagyhatatlan vagyok, ennek ellenére tényleg nem szeretném, ha nem ennél csak azért, mert elfelejted.
Vigyorog, nem mintha nem örülne annak, hogy Leo vele akar foglalkozni, mert nagyon is, ezért nem akadályozza meg abban, hogy elpakolja a kaját, csak a villát teszi a helyére.
-Rendben, ahogy gondolod, de ígérd meg, hogy ha baj van, akkor szólsz.
Végül is felnőtt boszorkánymester, nem gyermek, biztos, hogy tudja a saját határait, ezért is bólint csupán. Nem fogja erőltetni, bízik abban, ha a férfinek szüksége van rá, akkor tényleg jelzi, nem hallgatja el. Már épp elindulna utána, mikor megfordul és hozzá lép. Mosolyogva pillant a kék szemekbe, még mindig imádja őket.
-Köszönöm. Ez kedves.
Végigsimít a férfi kezein, hogy utána újabb csókba feledkezzen, majd beszámoljon mindenről, amire Leo kíváncsi, míg fel nem teszi a pultra. Magához öleli őt és a hajába túr, ahogy a nyakába csókol, összerezzen... annyira de annyira szereti, és végre vele lehet úgy, hogy nem kell mennie sehová.
-Ühüm. Úgy gondoltam, muszáj megörökítenem téged így is.
Kézügyessége van, rajzolni tud, nem is akárhogy, ezért állt neki a festésnek, és rájött, hogy ahhoz is akad érzéke, ezért döntötte el, lefesti szerelmét.
-Ó. Akkor te is úgy vagy vele mint én. Nem nagyon marad meg. Kár. Persze érthető, az ösztöneik sokkal erősebbek.
Elmosolyodik, s bár jó ötletnek tűnt, elfeledkezett arról, hogy a férfi skorpiója bizony nem biztos, hogy harmóniában lesz egy másik élőlénnyel. Leo hátára siklik a keze, ott rajzolgat köröket, egyre lejjebb és lejjebb, egészen az alsónadrágjáig. Odavan érte minden tekintetben és ezt képtelen tagadni vagy elrejteni.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyCsüt. Márc. 22, 2018 9:54 pm

Noel and Leo ©️Halkan morgok a körökre és mélyet szusszanok a nyakába majd elnyílnak ajkaim és bele harapok hibátlan fehér bőrébe finoman megszívva azt majd elvigyorodva hajolok kicsit el és nézek a szemeibe majd simogatom meg a harapásom nyomát.-De minden megoldható. Mondjuk én macskát is eltartanék szívesen. Bár nem tudom te melyiket szereted jobban.-mondom szusszanva ahogy figyelem a bőrét és finoman a gallért félre húzva simítom meg a kulcs csontját és ismét a szemeibe pillantok ahogy másik kezem a combját cirógatja.-Ez kedves tőled. Az anyukám festett le egyszer kiskoromba....Csak ő..mindig eredetiben festet le és mindig sírt a végén. Akkor nem értettem miért. De hát ő csak egy ember volt, honnan gondolhatta volna azt, hogy az ollók meg a farok "menő".-élek Noel szavaival majd halkan elnevetem magam ahogy lassan leveszem a zakót aztán az ing gombjait lassan gombolni kezdem rajta.-Veled csak kedves lehetek.-vigyorodom el majd hosszan megcsókolom újra ahogy véget érek az ingjén és hasára simítok majd derekára ahogy egyre csak falom az ajkait és közelebb húzom magamhoz.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyPént. Márc. 23, 2018 7:14 pm

Egyre közelebb húzza magához Leot ahogy belefeledkezik a csókba, annyira élvezi a bőre melegségét és puhaságát, hogy reflexből csúszik ő is közelebb hozzá és karolja át a lábaival. Halkan felnyög, ahogy a nyakát ingerli, a forró levegő és a harapás együtt, tagadhatatlanul hatással van rá.
Morran egyet, ahogy a férfi elhajol a csókból, mégis csillogó szemekkel néz rá, és az arcát simogatja.
-Macskát? Az is aranyos. Nekem... nekem mindegy, egyik sem volt még sosem. Jobban szeretnél egy cicát? Kicsit?
Mosolyogva kérdezi, élete első háziállata lenne, ráadásul azzal gondoskodhatna róla, akit a legjobban szeret. Akkor pedig tényleg mindegy, mi lesz az, már ha Leonak is tetszik az ötlet, és nem zavarja az elfoglaltságai mellett. Átkarolja a nyakát, úgy néz a szemeibe.
-Tényleg? Én ezt az alakodat festem éppen, de majd egyszer szeretném a másikat is,a skorpiódat. Amit láttam belőle, az nagyon tetszett. Igenis menő, nem mindenkinek van ilyenje, és micsoda fegyver lehet, ha kell.
Szeretettel beszél a festményről és a későbbi terveiről is. Egyáltalán nem érdekli, hogy ki látja rútnak, kinek nem tetszik, ő így szereti Leot, és ha ehhez hozzátartozik, hogy egy hatalmas skorpió az eredeti alakja, akkor is ugyanolyan kedves és jó boszorkánymester lélekben, és őt ez fogta meg, no meg a szemei, de az most más kérdés.
-Örülök neki.
Legszívesebben letépné magáról a ruháit, mintsem kivárja, míg Leo kínzó lassúsággal fejti le róla. Minden érintése tüzeli, ezt az egyre szenvedélyesebbé és hevesebbé váló csókja jelzi, és az, hogy egyszerűen belemarkol a fenekébe.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyKedd Márc. 27, 2018 10:38 pm

Noel and Leo ©️Hallgatom Noel szavat miközben finoman homlokomat az övének döntöm és ujjaim finoman cirógatják a testét. Ahogy derekamra kulcsolja a lábait combjaiba markolok és érzem ahogy hevül a csókja és kapkod az ajkaimért.-Még nem tudom Noel...majd valamit kitalálunk.-vallom be ahogy elválok tőle lágyan majd egyik kezemmel tincsei közé túrok homlokából elzavarva a kósza szálakat majd ismét megcsókolom jóval hosszabban és vadul. Majdnem a pultra döntöm ahogy eszembe jut, hogy akit magam előtt tartok a pulton az egy 17 éves tini és valószínűleg ha nem rég jött rá, hogy meleg nem igen élt szexuális életet. Érzem, hogy felhúztam őt is ahogy magamat is de anélkül, hogy nem mondja meg nekem most szeretné-e vagy sem addig nem tudok csak így neki esni. Annál sokkal fontosabb Noel, hogy úgy kezeljem mint a kalandokat. Finoman megfogom a vállait és elszakadok tőle mire lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok ahogy össze zárom az ajkaimat.-Noel...biztos ezt szeretnéd? Át gondoltad ezt teljesen?-kérdezem ahogy figyelem kék szemeimmel és lassan végig simítok a karján finoman megfogva a kézfejeit ahogy le nézek rájuk majd vissza a szemeibe.-Nem akarom, hogy később megbánd vagy ilyesmi...-mondom csendesen ahogy mélyet szusszanok előtte.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptySzer. Márc. 28, 2018 10:12 pm

Őrülten kívánja Leot, minden mozdulata, érintése és csókja erről árulkodik, és egyáltalán nem bánja, hogy a férfi ezt érzi rajta, nem is akarja titkolni. Odáig van érte, és igen nehezen szakad el a csókjától.
A macska kérdésére elmosolyodik és aprót bólint.
-Oké, majd ha itt lesz az ideje, akkor... akkor eldöntöd.
Neki tényleg mindegy, ha Leo is úgy gondolja, hogy esetleg jöhet egy, vagy egyáltalán hajlik rá. Az biztos, hogy ugyanúgy ki fogja venni a részét a gondozásából, ahogy ő.
Az újabb csókra ugyanolyan vadul és hevesen reagál, magához húzza Leot teljesen, és nem szeretné ezt most itt és így befejezni. Szereti őt, nagyon is, és igen, vele szeretné tölteni az éjszakát egy ágyban.
Amikor a férfi mégis elhúzódik tőle és megfogja a vállát, elmosolyodik. Mennyire édes, ezért aggódik? Nem ment volna bele ebbe sem, ha nem így gondolná.
-Igen, ezt szeretném. Veled.
Végigsimít az arcán, nem meggondolatlan lépést tesz, erről szó sincsen. A szerelme erős, és egyáltalán nem érzi úgy, hogy most ez kényszer lenne.
-Hogy mondjam el, hogy kívánlak? Mindennél jobban? A reakcióm azt hiszem ezt már elmesélte.
Elneveti magát, mert le sem tudná tagadni, mennyire felizgatta az eddigi játszadozás, de megerősítésként bólint, és ismét átkarolja Leo nyakát, hogy megcsókolja.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyPént. Márc. 30, 2018 11:55 am

Noel and Leo ©️-Csak...nem akarom, hogy gond legyen...-suttogom ahogy átkarolja a nyakamat és finoman végig cirógatom az oldalát a kezeimmel ahogy hosszan megcsókolom ajkait és nyakába puszilok lágyan majd combjaira simítva emelem el a pulttól ahogy el is lépek onnan és a konyhából már szinte kiismerve fészkemet viszem el szépen a szobámba, hogy eleget tegyek vágyainak meg a sajátomnak is. Az ajtó szépen becsukódik mögöttem idő közben skorpió farkam aktiváltsága miatt. Nehezen tudom néha kontrolálni mikor magam is égő testtel vagyok megáldva. Leteszem Noelt az ágyra és finoman lábai közé mászok és tudom, hogy innentől már nincs mi elválasszon tőle. Mindent neki adok, rá figyelek és övé mindenre a jog. Finom vagyok és tapasztalt. Első neki így ő kicsit kapkod és minden érzelmet bele ad de ez egyáltalán nem zavar. Olyan igazi vámpír létére. Érzem minden mozdulatában és teste válaszában. Nem is tudom hányszor és meddig. Csak sokszor megakartam neki adni az érzést. Hogy fontos nekem, hogy szeretem és szükségem van rá. Főleg most, hogy ennyi magány volt a hátam mögött. Tudom, hogy vissza fog térni még az az idő ezért minden napot utolsónak élek meg amit Noellel tölthetek. Mindig újra és újra el akarom neki mondani mennyire szeretem mennyire szükségem van rá. Mert lassan ő lesz a mindenem.... Csendben fekszem mellette a sötét szobámban amin a sötétítőket szépen lehúztam, hogy semmi fény ne érje hibátlan bőrét. Vigyázok rá...A sötét meg számomra semmi hiszen volt idő mikor úgy kellett élnem mint egy skorpió. Földbe fúrt lukban. Figyelem finom tincseit ahogy fekszik a mellkasomon és mélyet szusszanok ahogy felnézek a plafonra.-Tetszett? Jól érezted magad? Nem fájt semmi?-suttogom a hajába ahogy lágyan futnak ujjaim a bőrén fel le ahogy skorpió farkam elernyedve lóg le az ágyról lábunknál.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyHétf. Ápr. 16, 2018 5:53 pm

Megrázza a fejét, mégis mi gond lehetne? Semmi. Akarja, ugyanúgy ahogyan Leo, még akkor is, ha eddig soha nem volt senkivel sem. Leot viszont szereti szerelemmel, és azért is hálás lehet, mert nem hagyta ott, mert eddig szinte csak beszélgettek. Most viszont végre láthatja, ölelheti, és a vágya sokkal nagyobb annál, hogy megálljt parancsoljon neki. Akarja és kívánja Leot, minden egyes mozdulatából érződik, és ezt nem is akarja eltitkolni előle.
Átkarolja a nyakát, úgy csókolja, szorosan a dereka köré fűzve a lábait, már nem akarja elengedni semmi szín alatt. Elégedett morranással veszi tudomásul, hogy szerelme érti, mire gondol, és nem is akarja visszatartani, hanem egyből a hálóban kötnek ki. Mindent egyszerre akar, talán kissé türelmetlenül, de mégis szenvedélyesen, minden érzelmét beleadva, hozzáadva.
Nem számol semmit, nincs értelme, egyedül az a fontos, hogy Leoval lehet, és a pillanatokat akarja megélni, nem egyebet, azzal sem foglalkozik, hogy szerelme sokkal tapasztaltabb nála, egyetlen egyet akar csupán, őt magát, és így ahogy van.
Nagyon szereti, és ezt nem tudja elégszer elmondani neki, hogy mennyire boldog vele, és nincs szüksége senki másra, csak ő rá.
Boldogan és kimerülten fekszik Leo mellkasára, el sem akar onnan mozdulni, imádja hallgatni a szívverését, a zörejeket, amik az ő testében már nincsenek. Ujjaival különböző ábrákat rajzolgat rá, de hogy mit, fogalma sincs róla.
-Mmm… köszönöm.
Elégedett morranás a válasza, egy apró csók kíséretében. Még mindig hihetetlennek tartja, hogy Leo egyedül volt és nem kapkodtak utána, hiszen… egyszerűen tökéletes.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyHétf. Ápr. 16, 2018 10:20 pm

Noel and Leo ©️


Kíváncsian figyelem mert azért egy kis izgalom van bennem, hogy valóban jól érezte magát velem és tetszett neki az amit nyújtani tudok. Finoman firkál ráma z ujjaival ami lágy bizsergést kelt a bőrömön de jól esik. Figyelem kék szemeimmel és amikor morran egyet majd megcsókol úgy veszem tetszett neki a dolog. És innentől boldog vagyok. Mert csak ez érdekel. Hogy Noel boldog legyen.-Ezen igazán nincs mit köszönni...-suttogom ahogy fülére puszilok majd kicsit felé fordulok és nyakába csókolok lágyan. Skorpió farkam megmozdul és lassan Noelre csúszik és közelebb tolom magamhoz. Néha vannak előnyei is ha van egy farkad. Ha nem is járja át de öntöm magamból felé a meleget és lágyan cirógatom a bőrét miközben figyelem kék szemeimmel.-Elfáradtál?-kérdezem csendesen ahogy mosolyogva figyelem őt és szemeibe pillantok.-Vagy szeretnél egyet fürödni mielőtt alszunk?-kérdezem ahogy eltűröm pár kósza tincsét.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyKedd Ápr. 17, 2018 8:11 pm

Kicsit tartott attól, hogy esetleg Leot zavarni fogja a tapasztalatlansága, de nem így lett, egyáltalán nem foglalkozott vele, és ettől még boldogabb.
-Szeretlek Leo.
Halkan suttogja, de tudja, hogy elér hozzá. Sosem gondolta volna, hogy egyszer ennyire szerelmes lesz, és ennyire odáig lesz valakiért, mint ahogy most Leoért. Ami pedig még teljesebbé teszi ezt az egészet, hogy senki de senki nem akarta lebeszélni róla, hanem támogatták és támogatják is.
Egy cseppet sem zavarja a skorpiófarok, ami még közelebb is tolja szerelméhez, halkan elneveti magát, hát ha egyszer külön életet él, akkor azt, nincs ezzel semmi gond. Jól eső érzéssel öleli át még jobban a férfit, a nyakába csókol, és játszadozni kezd a hajával.
-El, de mehetünk zuhanyozni.
Bólint, ahogy Leo szemébe néz, és óvatosan lemászik róla, hogy a fürdő felé vegye az irányt. Ám mielőtt megtenné, kezét nyújtja a férfi felé, nem, nem egyedül szeretné azt sem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyCsüt. Ápr. 19, 2018 9:19 pm

Noel and Leo ©️


Figyelem kék szemeimmel és jól esik ahogy simogatja a hajamat majd ahogy suttog nekem széles lesz a mosolyom.-Én is téged Noel...jobban mint te azt gondoltad valaha is...-suttogom ahogy homlokára csókolok és lágyan megcirógatom a bőrét majd szusszanva elengedem. Figyelem ahogy kimászik mellőlem a válaszra. Nézem az alakját és olyan szép. Finom lágy csörgő hangot adok ki a látványra. Persze hagytam rajta pár sebet...Harapások azokból vannak a legtöbbek de ezzel csak még szexibb a bőre. És én tudom, hogy így csak az enyém. Fejemet megtámasztom ahogy nézem magas, vékony, de kidolgozott testét. Nézem ahogy mozog, és csak legeltetem a szemeimet. A sima bőre fehérsége sötét barna tincsei amik cirógatják a tarkóját és kócosan állnak szerte szét. Ahogy megfordul és rám néz kék szemeivel beharapom alsó ajkamat és felvezetve kék íriszeimet nézek az ő mélységes kékjébe majd elvigyorodom és ledobva magamról a takarót mászok ki az ágyból miközben végig simítok a karján és mögé lépve csókolok a nyakába egyik harapásom nyomára. Skorpió farkam lassan vissza húzódik testembe hiszen mindent levernék vele ha szabadon hagynám a fürdőben. Kezeim csípőjére simítanak majd a hasára és finom kört rajzolok köldöke köré majd lefele egy vonalat lágyan.-Életfa...-suttogom a fülébe majd arcára puszilok és bekacsázok vele a fürdőszobába. Felnyomom a villanyt mert fényben mégis csak jobb akármennyire is kiváló a látásunk. Lassan elengedem és a kádamhoz lépve nyitom meg a csapot majd állítom be a megfelelő hőmérsékletre. Teszek bele egy kis habosítót majd ahogy jó lesz a víz mennyiség be mászok és kezet nyújtva neki segítem be magam elé vagy ha neki úgy jobb akkor megfordulva ül velem szembe. Hogy kényelmesen elférjen felhúzom a lábaimat és az egyiket fel teszem a kád szélére és hátra dőlve élvezem a meleg vizet. Imádom a meleg vizet. A fürdőben találom meg mindig a legbékésebb pillanataimat.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyVas. Május 20, 2018 9:45 pm

Boldog, végre boldog, és még mindig hihetetlennek tartja, hogy egy ilyen helyes, édes férfi eddig egyedülálló volt, ő pedig piszok mázlista. Pont nem érdekli, hogy mennyire nem tudja elfogadni magát a jegyei miatt, ő így szereti, az ollóival, a skorpió farokkal és csáprágókkal együtt, és ezt semmi nem fogja megváltoztatni.
A homlokára kapott csókon és a válaszon elmosolyodik, nagyon reméli, hogy ez az egész nem csak álom, hanem hosszú-hosszú ideig tart majd. Ezen lesz, ha rajta múlik. Mielőtt kikel az ágyból, megcsókolja Leot, és lopva még a mellkasát is, aztán már a kezét nyújtja felé, hogy menjenek. Mosolyogva nézi, ahogy fekszik az ágyban, egyszerűen gyönyörű, tökéletes, és ezen nem változtat semmi, hiába is magyarázná neki.
Leo ahogy kikel és hátulról átöleli, belesimul a karjaiba, az életfára pedig ismét mosolyog.
-Köszönöm.
Ennek az apróságnak is örül, és ki sem bontakozna ebből a helyzetből, így sasszéznak be a fürdőbe. Csak ott engedi el a férfit, máskülönben igen körülményes lenne a kádban kikötni, illetve vizet engedni belé, de amint Leo beszáll, még végigsimít a hátán, hogy kövesse, hagyva, hogy besegítse oda.Tökéletesen megfelel neki úgy, hogy háttal legyen neki, a karjait simogatja jó darabig.
Jóval később fordul csak vele szembe, hogy tusfürdővel kenje be minden porcikáját, amit majd később lemos róla. Végig a szemébe néz, süt róla, hogy mennyire szerelmes, és esze ágában sincs ezt eltitkolni Leo elől.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptySzer. Május 23, 2018 8:32 pm

Noel and Leo ©️


A fürdőben elrendezünk mindent majd ahogy beülünk élvezem a forró víz melegségét. Lassan cirógatom a bőrét és halkan szuszogok majd ahogy megfordul lassan kinyitom a szemeimet és figyelem ahogy bekeni a testemet és finom mosollyal nézem miközben tevékenykedik. Finoman megemelem a kezemet és finoman eltűröm kósza tincseit majd lassan magamhoz húzom.-Mit köszönsz?-kérdezem csendesen ahogy arcára puszilok majd finoman végig simítok ujjaimmal a hátán és szemeibe nézek ahogy finom vigyor jelenik meg az arcomon.-Itt vagy velem nekem kell ezt megköszönnöm.-suttogom csendesen ahogy homlokára csókolok majd lassan én is megmosom a testét kezeimmel ahogy hozzá bújok csendesen.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Nappali Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali Empty

Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-