Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Little prince... - Dorcas & Nebiros Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Little prince... - Dorcas & Nebiros Bal11Little prince... - Dorcas & Nebiros Kyzyp11Little prince... - Dorcas & Nebiros Jobb11 
Kotetsu Madoka
Little prince... - Dorcas & Nebiros Bal11Little prince... - Dorcas & Nebiros Kyzyp11Little prince... - Dorcas & Nebiros Jobb11 
Mutsuki Kaede
Little prince... - Dorcas & Nebiros Bal11Little prince... - Dorcas & Nebiros Kyzyp11Little prince... - Dorcas & Nebiros Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Little prince... - Dorcas & Nebiros

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nebiros


Nebiros


Hozzászólások száma :
3

Little prince... - Dorcas & Nebiros Empty
TémanyitásTárgy: Little prince... - Dorcas & Nebiros    Little prince... - Dorcas & Nebiros EmptyPént. Márc. 16, 2018 12:41 amDorcas & Nebiros

Cold as ice...

Vannak napok, amikor többre becsülöm a kutyáim társaságát, mint az emberekét, akik körülvesznek. Tudom hogy nem vagyok mindenki szemében tökéletes uralkodó és tudom azt is hogy a fiaim egymás között marakodnak hogy kinek van a legtöbb esélye arra, hogy a helyemre léphet. Talán azt gondolják hogy én nem látom mit szervezkednek egymás ellen? Csinálják csak, aki életben marad, az máris teljesít valamit, leginkább azt hogy nem teljesen haszontalan a jelenléte, és az hogy életben van. Nem szeretem az olyanokat, akik teljesen haszna vehetetlenek. Van egy kettő aki nem. Dorcast mondjuk kedvelem, azt hiszem. Már az is sokat jelent hogy megjegyeztem a nevét.
- Gyerünk, nyergeld fel a lovamat - parancsolok rá az egyik tündérre, mert úgy döntöttem kilovagolok az erdei ligetbe, ahol gyakran múlatom az időmet. Két gyönyörű dobermann kíséri minden léptemet, megfuttatom őket is. Felszállok a hófehér ménre és rutinos mozdulatokkal nógatom indulásra.
- Fuss! - parancsolom a kutyáimnak, mire azok nekilendülnek, és én is ügetésbe váltok. Fél órányi távolságot teszek meg, mielőtt lassítanék és a fagyott tájképre emlékeztető ligetbe indulnék. Pedig nincs hideg és a patak sem fagyott be. Egyszerűen csak fehérek a fák levelei, mert én úgy akarom. A kedvenc helyem azonban nem üres, az előbb említett fiam van itt.
- Dorcas. Mit kersel te itt? - kérdezem tőle, ahogy leugrom a nyeregből, és határozott léptekkel indulok el felé. Nem szeretem ha itt vannak mások is, de neki talán elnézem ha nyomós indoka van.
- Ajánlom hogy jó híreket hozz - pillantok a szemeibe. Az én kékes szürke pillantásom nem sokan szokták állni, és még kevesebben keresik a szem kontaktust. Pedig nem tudok a nézésemmel ölni, sokak szerencséjére.


••
Vissza az elejére Go down
Dorcas


Dorcas


Hozzászólások száma :
2
Age :
120

Little prince... - Dorcas & Nebiros Empty
TémanyitásTárgy: Re: Little prince... - Dorcas & Nebiros    Little prince... - Dorcas & Nebiros EmptyPént. Márc. 16, 2018 3:08 pmNebiros & Dorcas
Szeretek az udvarban tartózkodni ellentétben a fivéreimmel és sok más tündérrel. Szerintük apámmal nem lehet huzamosabb ideig egy légtérben tartózkodni, de egy világban sem, mert sokszor kibírhatatlan, vagy éppen csak bal lábbal kelt fel. Szerintem pedig nem így van. Mégis mit várnak tőle? Uralkodó, nem lehet mézes-mázos és nem lehet komolytalan. Eddig sem értettem velük egyet, ezután sem fogok.
Most viszont kockáztatok, mert oda jövök, ahová apám szokott elvonulni amikor éppen elege van mindenkiből. Nekem is elegem van perpill., mégpedig a fivéreim acsarkodásából, akiknek nincs más problémájuk mint az, hogy egymást öljék azért, ki követi majd apámat a trónon. Idióták. Apa él, ez az egyik, ereje teljében van, ez a másik, és egyáltalán nem úgy fest, mint aki át akarná adni a stafétabotot.
Annyira elegem lett az egészből, hogy eltűntem egy kis időre, most pedig a ligetbe jöttem, hogy távol tartsam magam az intrikáiktól, még ha szórakoztatóak is. Reméltem, egymagam lehetek, ám máris hallom a paták dobogását, vagyis nem leszek egyedül, és apám nem nagyon kedveli, ha megzavarják az elvonulásban. Még tőlem sem fogadja el, hacsak nem szolgálok olyan indokkal, ami elnyeri a tetszését.
-Apám. Jó reggelt! Egyedüllétre vágytam, nem sejtettem, hogy magad is így érzed
Apró meghajlással köszöntöm, nem feledhetem, hogy akkor is ő a király, és ez kijár neki. A kérdésére azonnal felelek, értelmetlen dolog, hogy hazudjak, vagy előálljak egy szép mesével, miszerint rá vártam, tudván, itt bukkan fel. Nem tudok hazudni. A kutyákat megsimogatom, szeretem őket és ők is engem. Kisebb voltam, mindig játszottam velük az udvaron.
-Nos, a fivéreim azon kívül, hogy egymást óhajtják félreállítani a trónért folytatott küzdelembe, emellett tervet szövögetnek, hogyan bírjanak lemondásra. Az emberek világában nyugalom van, bár a fajok mozgolódnak, azaz valami készül. Valami szervezetet óhajtanak felszámolni, és ebben minden faj segítségére számolnak. Amolyan tisztogatás, mert a rothadt almát még ők sem tűrik meg maguk között.
Mennyire jó hír vagy sem, ez maga a talány, attól függően, apám éppen hogyan óhajtja értelmezni. Ebben még nekem sem sikerült kiismernem, okoz meglepetéseket még akkor is, ha nem két, hanem legalább négy opciót várok tőle... megtalálja az ötödiket is.

Music

Note: Írj ide valamit
Vissza az elejére Go down
 

Little prince... - Dorcas & Nebiros

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-