Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics


New Friendship// Noel & Zach Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

New Friendship// Noel & Zach Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

New Friendship// Noel & Zach Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

New Friendship// Noel & Zach Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

New Friendship// Noel & Zach Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

New Friendship// Noel & Zach Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Mutsuki Kaede
New Friendship// Noel & Zach Bal11New Friendship// Noel & Zach Kyzyp11New Friendship// Noel & Zach Jobb11 
Gioia Selvaggio
New Friendship// Noel & Zach Bal11New Friendship// Noel & Zach Kyzyp11New Friendship// Noel & Zach Jobb11 
Kotetsu Madoka
New Friendship// Noel & Zach Bal11New Friendship// Noel & Zach Kyzyp11New Friendship// Noel & Zach Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 New Friendship// Noel & Zach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 10:26 am

Régóta töröm a fejem, hogy meg kéne keresni a szüleim sírját. Semmit sem tudok róluk csak az apám vezeték nevét és azt, hogy mindketten farkasok voltak. Mondjuk az sem biztos, hogy eltemették őket lehet bedobták őket egy gödörbe aztán kész. De szeretném azt hinni, hogy megadták nekik a végtiszteletet és tisztességben nyugalomra helyezték őket. Bár...kitudja. Sosem lehet tudni.
Ahogy beérek a temetőbe elfog egy érzés. Ösztönösen rágyújtanék, de nem teszem. Nyomasztó ez a hely már értem miért nem jár ide senki. Mondjuk este van így miért is csodálkozok. De szerintem nappal is ilyen ez a hely.
Nesztelenül lépkedek mancsommal és fülelek. Nem szeretnék senkit sem megzavarni, ha van itt valaki. 2 éve játszom a kutyát, hogy élelmet szerezzek az emberektől itt sem lesz probléma az elveszett kutyuskát játszani, ha valaki rám találna.
A sírköveket nézegetem, rajta a nevekkel, évszámokkal és a Daniels nevet keresem és a születési évemet. A szüleim a születésem után nem sokkal haltak meg. Értelem szerűen azokhoz a sírokhoz megyek oda először, melyek elvannak hanyagolva és úgy néznek ki, mintha évekig nem járt volna ott senki.
Néha beleszimatolok a levegőbe megítélve van e itt valaki, vagy teljesen egyedül vagyok. Elvileg egyedül vagyok itt, de megpillantok egy férfit az egyik sírkőnél, ahogy befordultam. Remélem nem vett észre és hangtalanul tovább tudok menni elkerülve őt. Vagy, ha nincs ekkora szerencsém akkor lekonyult füllel kezdek hátrálni jelezve nem akarok bajt. Végül is nem tudom ő miért van itt. Csak látogatóba jött? Vagy sírrabló? Nem tudom és van egy olyan érzésem is, hogy nem kéne megtudnom.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 12:18 pm

Temető. A második otthona, persze, hogy itt eszi a fene, hol máshol. Az már egészen más tészta, hogy ezt elfelejtette közölni mind Darrynnal, mind Kanaméval, de úgy is tudják, mert ha össze kell szedni, akkor általában innen teszik meg. Igaz, hogy a kísérője a nyomában van, de mindig tisztes távolban, hogy ne zavarja, ne érezze magát kényelmetlenül, ezért pedig roppant hálás.
Az időre figyelnie kell, különben úgy jár mint a múltkor, amikor úgy belemerült a holtak vizslatásába, hogy ráhajnalodott, és esélye sem volt a hazatérésére, itt kellett menedéket keresnie. Morbid módon egy kriptát választott, csak kicsit kellett feltörnie, hogy beférjen, no de akkor is megtette. Majdnem balhé lett belőle.
A holtak beszélnek, megannyi tragikus sorsú lélek bolyong még a mai napig segítséget várva, akik nem tudják, hogy már nem a földi síkon kellene lenniük. Az egyik sír felkelti az érdeklődését, nem foglalkozik az egyéb sikolyokkal és suttogásokkal, ahogyan a feszületekkel sem. Leguggol és finoman érinti meg a sírkövet, végigsimít rajta, majd a fejfára pillant. Alice Pereira... mindössze 5 éves volt, ennyit adott neki a sors,, '72-ben került ide. Erőszakos halált halt. Támadója megverte, több csontját eltörte és megfojtotta. Érzi a fájdalmát, gyötrelmét, amit átélt. Hirtelen kapja el a kezét onnan, de nem áll fel, viszont érez még valamit, mégpedig azt, hogy valaki van itt.
Lassan arra fordítja a fejét, ahol a bóklászó van. Egy apró, kölyökkutyának tűnő farkas az. Leül a földre, csendesen figyeli őt, nem akarja elijeszteni, bár a csöppség a jelek szerint jobban tart tőle. Ami meglepi, hogy egyedül van, holott elméletileg ők sem járhatnak így, míg ennyire kicsik. Persze ha olyan renitens mint ő maga volt, akkor ebben nincsen semmi újdonság.
Nem mozdul, hátha a farkas akkor felbátorodik, a testbeszéde mutatja felé, hogy esze ágában sincs bántania, és magasan tesz arra, hogy vérfarkas és utálnia kellene.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 3:39 pm

Balszerencsémre meglátott és most farkas szemet nézünk egymással. Miért ver engem a sors azzal, hogy mindenkit sikerül megtalálnom, akiket nem kéne? De mindegy. Azon kellene most agyalnom, hogy mászok ki ebből.
A földön lapulva figyelem őt. Farkas alakban csak kicsivel vagyok nagyobb, mint egy átlagos farkas,de emberként meglátszik rajtam, hogy még kiskorú vagyok. Hozzá képest kb úgy az álla alá érnék fel. Látom rajta. hogy nem akar bántani, de bízhatok benne? Kóborként nem igazán tudom, kiben bízhatok és kiben nem. Az egyetlen, ami van nekem azaz óvatosság. De ennek ellenére is simán megverekszem az utca gengsztereivel és még én is nyerek. Jó leszámítva azt az egy alkalmat, mikor sikerült megszúrniuk és a földön feküdtem.
Már egy ideje, hogy meg sem mozdultam őt bámulva, ha még mindig engem figyel akkor megteszem én az első lépést. Nesztelenül felállok kicsit még gubbasztva, hogy a hirtelen dolgokra sarkon forduljak és elszaladjak.
Pár lépést teszek oldalasan, hogy kikerüljem őt. Nem tudom egyedül van e és talán az lenne a legjobb, ha úgy nézném, hogy nincs egyedül. Szememmel égig őt nézem nem is igazán az útra figyelek. Lehet kicsit túlságosan is féltem a bőröm, de hát nincs mit tenni.
Mikor előle hátráltam akkor éreztem, hogy hátsó lábaimnál elfogy a talaj és a gravitáció lehúzva egy gödörbe érkezem. Remek! Már csak ez hiányzott! Felnézve hátsó lábaimra állok megállapítva, hogy túl mély a vájat, hogy kiugorhassak innen. Egyáltalán, hogy került ide ez a gödör? Ki ásta ezt ide? Ez egy csapda akar lenni? Megfognak enni?
Ahogy a kérdések gyűltek a fejemben egyre jobban pánikba estem. Leginkább a hirtelen történt dolgok miatt, de megpróbáltam lenyugodni.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 6:06 pm

A hátát a sírkőnek támasztja, továbbra sem mozdul, csak figyeli az ismeretlent. Vajon mi vette rá arra, hogy itt bóklásszon teljesen egyedül, vámpírok területén? Nem tűnik veszélyesnek, sőt, inkább úgy fest, mint aki legszívesebben meg sem történtté tenné ezt a találkozást. Érdekes viselkedés.
Csendben várakozik, közben alaposabban is szemügyre veszi az idegent, és megállapítja magában, hogy nem csúnya példány. Ha most felállna vagy előre dőlne, akkor azt támadásnak fogná fel, így inkább kihagyja, nem célja, hogy halálra rémissze a farkast. Amíg ő sem tesz fenyegető mozdulatot, addig nincsen semmi gond.
Az idegek harca ez, ebben kivételesen jó, ha mondén lenne, elmondhatná, nem infarktusban fog elhalálozni. Végül a farkas mozdul először, szépen lassan oldalazva igyekszik őt kikerülni. Tegye, nem fogja ebben megakadályozni, hiszen semmi oka arra, hogy nekiessen.
Amire nem számít, az az, hogy az idegen figyelmét annyira leköti, hogy nem figyel a környezetére, és olyan sikeresen hátrál és oldalazik egyszerre, hogy megtalálja az egyetlen sírgödröt ebben a nyamvadt temetőben.
-Vigyázz!
Késő. Mire kimondja, a farkas már a gödör alján van. Utána ugorhatott volna, simán elérhette volna, na de azzal biztos, hogy halálra rémíti és támadásra készteti.
Az égre pillant... mégis mit vétett? Arról nem volt szó, hogy ma éjjel farkasmentő akcióba fog, egészen más terveket dédelgetett, de ezekről ennyit, lemond róluk. Lassan feláll, elsétál a gödör széléig és lehasal, hogy onnan lessen be a farkashoz, aki igencsak pánikban van.
-Szép gödör. Kiszedlek innen, mielőtt mások találnak meg. Mindjárt jövök.
Eltűnik az éjszakában, használva a képességeit, így nem telik bele 10 percbe sem, kis kitérőt is téve, ismét megjelenik a gödör szélén, egy hatalmas kötéllel. Az egyik felét kiköti egy vaskosabb fához, a másik felét pedig leengedi a gödör aljára. Ezzel azonban még nem végzett, nem olyan biztos az, hogy a farkas így kikerül onnan.
-Most lemegyek melléd, hogy rád tudjam kötni és kihúzzalak. Hoztam neked kaját is.
Megvárja " választ", mert ha a farkas nekitámad, akkor abból komoly bunyó lesz és az évszázad legröhejesebb találkozása. Már látja is maga előtt a másnapi természetfeletti címlapokat. "Vámpír és vérfarkas tépte meg egymást egy sírgödör alján." Az életben nem mosná le magáról, és adna teret a poénkodásoknak ezzel a klánja körében.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 6:54 pm

Miért történik ez velem?! Mi tettem, hogy ezt érdemlem? Először egy vámpír aztán meg ez a gödör... Valaki nagyon unatkozik oda fent! Nem, mintha vallásos lennék, de jól esik másra kenni és ezzel kimagyarázni, hogy most nem én voltam a balf@sz.
Lassan lenyugszom a pánikrohamból és feltekintek. Nem kerülte el a figyelmemet a vámpír szavai, miszerint kifog húzni innen. Nehéz elhinnem. Kicsiként a pletykákat én is halottam, hogy a fajtáink nem kedvelik egymást. Így kicsit nehéz elhinnem, hogy hátsó szándék nélkül fog nekem segíteni. Nekem személy szerint nincs bajom a vámpírokkal, de azért az elővigyázatosság nem árt. Sosem lehet tudni, ki akar megölni.
De nem ülök itt tétlenül. Felállok és megpróbálok felugrani a széléhez, hogy egy kis szerencsével hát, ha sikerül kimásznom innen. Emberré is változhatok, de farkasként nagyobbat harapok ezzel megvédve magam.
Mikor a sokadik próbára is visszaesek az aljába ezzel bevágva az oldalam feladom és leülök morcosan. Néhány perccel később meghallom ismét a vámpírt és föl tekintek. Meglátva a kötelet elgondolkodok. Nem lenne elég, ha csak megharapnám a kötelet és úgy húzna fel? Elvileg vannak olyan erősek a fogaim, hogy ne törjenek ki. De legyen ahogy ő akarja.
Fülem lekonyul és fejemet is kicsit le hajtóm jelezve nem fogom bántani. De mikor meghallom a kaja szót ösztönösen elkezd a farkam járni, mint egy kutyának. Olyan, mintha már hónapok óta éheznék. Pedig nem éhezek. Naponta egyszer találok a padokon ott hagyott étel maradékokat, vagy az emberek sajnálnak meg és adnak egy kis ennivalót. Ha pechesebb vagyok akkor a sintér előbb talál meg és megkerget kicsit.
Megvárom míg lejön és úgy is helyezkedem, hogy rám tudja kötni a kötelet. Nem állszándékomban bántani. Miért is tenném? Olyan rendszer szerint élek, hogy csak akkor bántok másokat, ha előbb ők bántanak engem. És ez rá is igaz.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 7:39 pm

Az eszébe sem jut, hogy a farkas ki tudna ugrani onnan, az meg még kevésbé, hogy bőven elég, ha ráharap a kötélre és úgy rángatja ki, neeem. Csak szakszerűen, ahogyan látta néhány természetfilmben. Igaz, hogy azok csapádba esett kutyák voltak, de sebaj. Csak beválik itt is.
Amikor a farkas ismét jelzi, hogy ne igazán van kedve bunyósat játszani, akkor bólint és leugrik mellé, hogy utána lépésről lépésre elmondja, hol és hogyan fogja rákötni a kötelet. A kaját sem hagyta fent, így pár falatot már most elővesz, nyers húsok azok, amelyek akkorák, mint a két keze együtt véve, de most ezt sikerült szerválnia, C'est la vie. Óvatosan nyújtja a farkas felé, ha most leharapja a kezét, esküszik, hogy itt hagyja a gödörben, de csak nem. Ő van szarban, az ő érdeke, hogy kijussanak innen.
Csodás kis hevedert rittyent a kötélből, amint készen van, óvatosan és gyengéden végigsimít a farkas fején, kimászik a gödörből és szépen lassan elkezdi felfelé húzni.
Nem is olyan nehéz, rosszabbra számított, bár a fene tudja, hogy mi a vérfarkasok versenysúlya. Pár perccel később már kint is van a szerencsétlen, így lehámozza róla a kötelet, és elé teszi az összes általa szervált kaját.
-Megsérültél? Megütötted magad?
Körbejárja a farkast, lát-e valamit rajta, de külsőleg minden rendben van, de ez nem azt jelenti, hogy a zuhanást megúszta. Azt nem forszírozza, hogy miért nem változott vissza emberi alakba, biztosan oka van annak, hogy így maradt. Jelen esetben ő maga, hiszen vámpír.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 8:21 pm

Jelzem neki elégé egyértelműen, hogy nem ő lesz a táplálékom. Végig figyelemmel kísérem, hogyan is köti rám a kötelet. Mikor egy kis ételt felém tart megszimatolom és megnyalva, farkamat kezdem csóválni. Kiveszem a kezéből a húst és elkezdem enni. Hagyom, hogy megsimogasson, nem zavar az emberektől megszoktam, már főleg a gyerekektől. Mikor az utolsó falat is lecsúszott akkor ránézve hagyom, hogy kihúzzon.
Kiérve megrázom magam ezzel a rajtam lévő por kiszáll bundámból, de mivel az orromba is megy egy kicsi tüsszentek egyet és mancsommal vakarom meg. Ez idő alatt le is kerül rólam a heveder. Ránézek és meglátva a húsokat megszagolom őket. Éhes hasam miatt el is kezdem falni, farkamat ismét csóválva. Nagyon nem is rágom meg csak annyira, hogy ne teljek be egyből és később ne fájjon a hasam. Kérdésére ránézek és magamra nézve megrázom a fejem. Csak az oldalamat ütöttem be az esésekkor, de ha lett is sérülésem ettől akkor az már begyógyult volna. Ha meg egy bordám törik el tudna róla. Nehéz légzés és vért köpnék. De mivel egyik sincs jelen ezért nyugodtan kijelenthetem, hogy nem tört el semmim.
Lassan az egészet betolom egyszerre, ebben gyomrom állít meg, ami egy hányingerrel jelzi nem tetszik neki, hogy meg se rágom a húst, így abba is hagyom az evést ezzel egy kicsit megkönnyítve a dolgát.
A vámpírra nézek és lepacsizva vele köszönöm meg a segítségét. Nem tudom mi mást mondhatnék neki. Meg van a saját dolga és nekem is. Azt meg nem hiszem, hogy ennél többet is foglalkozna velem. Elvégre nagyon hamar rám unna, vagy az útjában lennék.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 9:08 pm

Bajba jutott állatot nem tartunk sem tápláléknak sem ellenségnek, ennyire egyszerű, de egyébként sem élne vele, mert... van jobb is. A mentőakció nem tart túl sokáig, szerencsére az ismeretlen is együttműködő, így hamar kiszedi a gödörből aztán meg is eteti.
Mondhatni, szó szerint zabál, mint aki napok óta nem evett... megsajnálja szerencsétlent, minden jel arra mutat, hogy marhára nincs se falkája, se senkije. Komolyan megsajnálja.
Azért az aggodalom sem múlt el, hiszen kicsit zuhant, így sérülésről érdeklődik, holott ő is tudja, hogy a vérfarkasok regenerációja gyorsan végbemegy, de sosem lehet tudni. Mi van, ha mégis félrement valami? Lepacsizik vele, halál édesnek találja, hogy így köszöni meg a segítséget.
Megvakarja a fejét, most mégis mihez kezdjen vele? Az oké, hogy szabadon jár-kel, na de ez akkor is a klánja területe, de talán tud neki segíteni.
-Van hol laknod? Ha nincs, akkor kialakíthatok itt egy helyet neked az egyik kriptában, nagyjából már rég berendeztem.
Aztán eszébe jut, hogy lehet, hogy most farkasként látja az ismeretlent, de tulajdonképpen emberből van. Pedig simán kijárt volna hozzá etetni, van ilyen őrült. A vámpír, aki vérfarkast lát el és oltalmaz. Nem, kicsit sem abszurd, dehogy.
-Oké, tudom, át tudsz változni, de csak a kabátomat tudom most odaadni, vagy vársz, és hozok valami ruhafélét is. Egyébként Noel vagyok.
Ha kóbor a srác, akkor még nagyobb veszélyben van, mint egyébként, mert akkor még a falkák is vadászhatnak rá. Sajnálná, nem tűnik rossz arcnak így elsőre.

Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 10:17 pm

Benyomva a hús 90%-át jól is lakom és ránézek. Megköszönöm neki a segítséget és hallva kérdéseit valószínűleg nem fogom megúszni átváltozás nélkül. Így arrébb megyek és lassan átváltozom. Fekete, vállig érő, kissé göndör haj, sötét, régi, kopott ruhák, melyeken látszik, hogy évek óta hordom őket a hasamnál egy lyuk is van rajta, ahol anno megszúrtak. Kiegyenesedve nyújtózkodom és hangosan megroppan a gerincem és a vállam.
- Zach... Zach Daniels... - mutatkozom be rá nézve. Levegőt veszek és felkészülök, hogy megválaszoljam kérdéseit. Ennyi illem belém is szorult.
- Nem szükséges. Megszoktam, hogy a sikátorban alszom. És, mint látod ruhára sincs nagy szükségem. A ruhánk megmarad átváltozáskor. - magyarázom neki, hogy értse. Mentálisan, már fel vagyok készülve a kérdés áradatra. Vajon miért akar nekem ennyire segíteni? Nem igazán vagyok hozzá szokva, hogy pár szónál többet bárkivel is beszéljek. Kicsit kínosnak érzem a helyzetet, mert a kérdései megválaszolásán kívül nem tudom, mit is mondhatnék neki. Főleg az ötlete után, hogy berendez nekem egy kriptát és ott lakhatok míg ő hoz nekem enni. Mintha házi állat lennék. Mondjuk...néha tényleg úgy viselkedek, mintha az lennék, de ha ez kellett a túléléshez.
Bár az sem segít a dolgon, hogy nem a nők jönnek be, így ez számomra még jobban...hát fura is nem csak kínos. Akaratlanul is képes vagyok megbízni valakiben, ha az első perctől fogva nem akar megölni, vagy megnyúzni.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 10:32 pm

Ilyen falást régen látott, megfordul a fejében, hogy ez a farkas tényleg éhezett, nem csak úgy tűnt elsőre, és nem azért zabált, mert a fajából adódóan ezt szokta meg. Aztán a fene tudja.
Amikor arrébb megy, kíváncsian utána pillant, most eliszkol vagy majd visszajön? Átváltozik... ezen meglepődik, nem gondolta volna. Leül a földre, továbbra sem áll szándékában bántani. Viszont... igen helyes srác, ami egy kissé váratlanul éri.
-Örvendek, Zach.
Most már akkor kezet nyújt, nem manccsal pacsizik, bár neki az is megfelelt. Az öltözékre semmit sem mond, rajta is fekete köpönyeg van, fehér inggel és fekete nadrággal... 19. századi viselet. Azt viszont azonnal levágja, hogy ez a srác menekül ha kell, és sehol nincs otthon.
-Ágy is van benne, olyan mint egy mini garzon. A kialakítást a farkas alakodnak gondoltam. Látom, de a pólód szakadt, majd adok másikat, ha gondolod.
Persze így már más a helyzet, lévén nem kell etetnie úgy, mint ahogyan eddig gondolta, lévén emberből van. Egyikük sem tűnik felnőttnek, és nem, nem is azok, kölykök még.
-Kóbor vagy, ugye? Hogy a fenébe keveredtél ide?
Ő szökött, de az más kérdés, az nem jelenti azt, hogy Zach is így tett, bár... sose lehet tudni.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 11:18 pm

Őszintén fogalmam sincs mit kéne gondolnom. A többi farkastól azt tanultam, hogy messzire kerüljem a vámpírokat, de én nem vagyok ilyen. Nem nagyon futamodom meg, ha nem célszerű és másokat sem szokásom elítélni csak a pletykák miatt. De ő az első, akivel találkozok és, hát... nem tudom, hogy kéne viszonyulnom hozzá.
Felém nyújtja kezét én meg optimistán elfogadom és kezet rázok vele. Igen masszív a kézfogása. Talán el is törné a kezemet, ha ennél szorosabban fogná.
- Mondtam nem szükséges. - utasítom el ismét az ajánlatát. Nem szeretném zavarni főleg, hogy itt vagyok a legkevésbé biztonságban. De, ha tovább erősködik akkor csak még jobban összezavar és hülye módjára belemennék, hogy egy vámpír gondoskodjon rólam. Nem, mintha bajom lenne ezzel, de ha megtudják a klánjában akkor nem csak én kerülnék bajba és én nem szeretném, ha miattam esne baja. Azok után, hogy segített és enni is adott...
- Igen...már 2 éve élek az utcán. Hosszú lenne elmagyarázni. Röviden a szüleim sírját keresem. Elméletileg ide temették őket. Vagy rosszabbik esetben csak egy gödörbe bedobták őket. - mondom el röviden, miért is járok ilyenkor egy temetőben. Nem, mintha lenne jobb dolgom, de talán értelmesebb döntés lett volna, ha nappal jövök és a gondnok is tudott volna segíteni. De most már mindegy.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 11:31 pm

Tudja, hogy nem éppen jó pont az, amit most tesz, de semmi oka arra, hogy elítélje Zachet csak azért, mert farkas. Ő se önszántából lett vámpír, nem tehet róla a másik sem. Attól még lehet tök normális, mint amilyennek most is tűnik.
Simán kezet fog a farkassal, és ugyan vékony, karcsú gyereknek tűnik, de van benne kraft rendesen. Meg is rázza alaposan azt a "mancsot".
-Ahogy gondolod, de gondoltam, jobb, mint a sikátor. Tényleg otthonossá tettem, és nem nem sértettem meg egy holtat sem.
Csak nem eszik meg érte otthon, a kripta szabad, Zach meg ugyan kit zavarna itt? Senkit. Ha mégis elogadná a felajánlást, majd lemeccseli otthon, hogy a nagyapja engedélyezze az itt tartózkodást Zachnek a kivételes helyzetére való tekintettel. Tudja, milyen az utcán élni, nem tartozni sehová, átment ezen.
-Az nem normális, de ismerem az érzést. A szüleid sírját? Abban segíthetek. Van valami támpontod? Vér szerinti szüleid?
Megcsóválja a fejét, az utca veszélyes, főleg ha más természetfelettibe fut bele, főleg ha nem éppen barátságosak. A megjegyzésre felkapja a fejét. Ha biológiai szülők, akkor lazán meg fogja találni a keresett sírt, mert Zach rezgése akkor iránytű. Érezni fogja a kapcsot közöttük. Tapintatosan nem kérdez semmi egyebet, ki tudja, milyen sebeket tépne fel vele.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptySzomb. Okt. 19, 2019 11:52 pm

Látszólag zavart vagyok. Most az egyszer tényleg nem tudom mit kéne tennem, vagy mondanom. Nem tudom elfogadjam e az ajánlatát. Vagy ne és odébb álljak ezzel békén hagyva őt és valószínűleg vissza sem térni a területre. Egyik felem maradna, a másik menne. Ez így egy tökéletes párost alkotva arra késztet, hogy csöndbe maradjak és csak egy kis idő után döntsek.
- Igen a vér szerintiek. Csak annyit tudok, hogy az apám utolsó neve az enyém is, meg azt, hogy a születésem után nem sokkal haltak meg szóval olyan 2002-ben. - mondom neki. Ha tényleg tudna nekem segíteni ebben akkor tényleg hálás lennék érte. Ez eszembe is juttatja, hogy kerültem ide. Az alfám, aki felnevelt összevesztem vele, aki ezért kidobott. Én meg azóta próbálok megélni a semmiből és még dohányt is vennem kell, mert rászoktam idő közben. Néha megkérdezem magamtól Mi is a motivációm? Miért küzdök nap, mint nap a túlélésért, miközben nincs is se célom, se miértem. Talán a farkas miatt van? Ki tudja, de sosem adtam fel. Sosem futamodtam meg gyávaságból. És ezt nem értem. Miért állok le ugyan azzal a csapattal bunyózni? Miért menekülök a sintér elől nap, mint nap? Nem értem... És szerintem erre nem most fogom megkapni a választ. Pedig úgy szeretném tudni a miértre a választ.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 12:13 am

Nem erőlteti a lakhatás dolgot, de az ajánlata áll. Utcán létezni szívás, a temető meg nyugodt és csendes, nem járnak ide sokan. Biztonságot jelenthetne Zachnek addig, amíg nem talál egy falkát, vagy melót, valamit. Egyet mondjuk tudna neki, kedvtelésből ő sírt ás.
A szüleit viszont meg szeretné találni, így ebben egész biztos, hogy segít neki. Daniels... ez jó, így nevet is tudni kötni az elhunythoz, könnyebb dolga lesz.
-Oké. Arrafelé rég elhunytak maradványai vannak, itt mellettünk egy kislányé. Őt sajnos megölték. Csak 5 éves volt. Gyere! A szüleid sírja arra van.
El is indul rögtön, és meg sem áll, míg oda nem ér. Elhanyagolt sír, mégis van benne valami megkapó. Leguggol, úgy érinti meg a követ. A férfi egy zaklatott lélek, aki nem talál megnyugvást, még mindig itt van. Zach édesanyja más, ő természetesen ment el, de még mindig keresi a fiát.
Fogalma sincsen arról, ezt hogyan mondja el Zachnek. Szívesen segítene neki kideríteni, mi történt, de vajon ezt kell tennie? Lehet, azzal csak bajt okozna.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 12:33 am

Mikor feláll és elkezd menni az egyik irányba követem. Közben végig nézek a sírokon és megállapítom néhányhoz azért évente egyszer kijárnak és akkor tisztítják le őket és gyertyát gyújtanak nekik. De egy kettő viszont ennél elhanyagoltabb. Mintha elfelejtették volna őket és senki sem jön ki hozzájuk.
Mikor elérjük azt a bizonyos sírt megállapítom, hogy a temetésük óta nem volt itt senki. Nem is ismerem őket igazán. Semmit sem tudok róluk az alfám csak annyit mondott, hogy szerettek, de a személyiségüket, a kinézetüket. Semmit sem mondott és nem is igazán akart erről beszélni. Én meg elfogadva a szüleim halálát nem is kérdeztem egy idő után.
Kezemmel egy kicsit megtisztítóm a követ, hogy lássam legalább a nevüket. Nem tudom, mit érzek. Egyrészt még mindig közömbös maradtam. Más részt csak több kérdésem lett. Miért nem meséltek róluk? Miért kellett kikönyörögnöm belőlük, hol van a sírhelyük? Miért nem ismerem jobban őket?...
Kérdéseim lassan megőrjítenek és elveszek bennük. Így elhessegetve őket inkább Noel-re koncentrálok. Jelenleg számomra ő az egyetlen, akire támaszkodhatok. És ez...jól esik. Jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül és van itt mellettem valaki. Még, ha nem is ismerem. De hálás vagyok neki már most. Nem, hogy még szállást is adjon nekem.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 12:50 am

Mennyire morbid, ha belegondol abba, hogy egy vámpír területen vérfarkasok sírja nyugszik. Mégis oka van ennek, mert senki nem bolygatta meg őket. Olyannyira nem, hogy látogatva sem igazán volt. Ez érdekes... lehet, Zach az utolsó közülük, nincsen más élő hozzátartozó.
Segít a fiúnak megtisztogatni, ennyit megérdemelnek, főleg ha valakinek ez fontos. Ő másként vélekedik erről, de ez most nem tartozik ide. Zach láthatóan nem tud semmit sem róluk, de vajon miért? Ezt nem magyarázza meg az, hogy a születése után nem sokkal távoztak mindketten.
A fiúra pillant, hogy van, esetleg sokkot kapott-e, ha nem, akkor viszont kérdez.
-Szeretnél többet tudni róluk?
A holtak mesélnek, sokkal többet mondanak az élők szavainál, főleg, ha tudják, olyasvalaki van a közelükben, aki érti is őket, vagy látja.
Nincsenek egyedül, kíváncsi tekintetek veszik körbe őket, de teljesen egyértelmű, hogy kik Zach szülei. Egyelőre nem szól semmit, ha a fiú úgy dönt, hogy szeretne kideríteni valamit, akkor fog megszólalni.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 1:10 am

Érzem szívem heves dobbanásait. Szinte már a fülemben hallom ahogy pumpálja a vért. Túlságosan is gondolataimra koncentráltam így egy kicsit kizökkentve magam lassan megnyugszom és nem érzek késztetést kiszaladni a világból.
Meghallva Noel kérdését felé nézek. Nem válaszolok egyből. Pár mély szippantás a levegőből és már szellemileg fel is készültem minden válaszra, opcióra, amit hallhatok.
- Igen. - válaszolok tisztán és egyértelműen. Véget akarok vetni a tudatlanságomnak. Tudni akarom mi is történt pontosan, hogy még a nevüket sem hallhattam egyszer sem.
Türelmesen várom a választ, nem siettetem. Bár fogalmam sincs honnét ismerheti a szüleimet, vagy ha nem is ismeri, hogy talált rájuk? Talán, majd ez után megkérdezem tőle. Vagy, ha esetleg nem találkozunk többet, amit sajnálnék akkor ez az ő kis titka marad.
Én már nem lepődök meg semmin. Nem lepődnék, meg ha árulás miatt haltak meg és lettem ide temetve, se semmin. Csak tudni akarom az igazságot... Még, ha fájni is fog, vagy lesokkol. De legalább elmondhatom, hogy tudom mi történt és nem a sötétben tapogatózom.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 1:27 am

Türelmesen vár, nem akar semmit sem siettetni. Biztos, hogy ez nehéz pillanat lehet Zachnek, és tele van kérdésekkel, amik újabbakat szülnek. Ez az idő bőven elegendő ahhoz, hogy néhány szót "váltson" a fiú szüleivel, azaz a lelkeikkel. Kíváncsiak, érdeklődőek, ami nem is csoda, ha tényleg ők a első látogatók ennél a sírnál.
-Oké. Az édesapád nem önszántából távozott. Megölték. A mellkasán ejtettek sebet, és a nyakán, végzeteset. Harcban esett el. Vadászok áldozata lett, de nem itt. Hirtelen halála volt, nem is tudta, hogy meghalt, kereste a többieket. Édesanyád nem, ő azt akkor túlélte, de a fájdalom... saját kezűleg vetett véget a létének. Szerettek nagyon. Édesanyád a halála előtt egy farkas gondjaira bízott a falkában. Neki kellene a mai napig vigyáznia rád. Nem is értik, hogyan kerültél ide. Ők pedig azért nyugszanak itt, mert... Staten Islanden találkoztak először, itt ismerték meg egymást.
Halkan beszél mégis érthetően. Elizabeth és Oven nagyon szerették egymást is, még simán élhetnének, nem voltak idősek, egyáltalán nem. Zach pedig egyedül maradt, de vajon miért? Így viszont már nem találja furcsának, hogy vérfarkasok itt kaptak síremléket, a fajok ezt nem szokták megtiltani a másiknak. Kaname nagylelkű volt, rábólintott.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 1:50 am

Türelmesen hallgatom végig Noel-t. Miközben hallgatom szavait fejemben el is képzelem, amit mond. Morbid módon emlékeztet engem kicsit Rómeó és Juliára. De ez egyedibb.
Hogy meggyűlöltem e ezért a vadászokat? Nem...én úgy gondolkodom, hogy mindenki más és más és, amit az egyik elkövetett a másikat nem kell érte hibáztatni. Legfeljebb csak elgondolkodok, mennyi közös van bennük pusztán kíváncsiságból.
- Az alfa... - motyogom megválaszolva, kire is hagytak rá. - Összevesztünk valamin és kidobott 2 évvel ezelőtt.
Nem tudom, miért mondtam el. Talán azért, hogy magyarázatot adjak a szüleimnek? Az egyetlen, amit most tudok, hogy idő kell nekem. Megkel emésztenem ezt a pár információt. Valakinek ez kevés és többet akar, de én aki beletörődött, hogy soha nem fog semmit sem tudni a szüleiről...annak már ez is sok.
- Köszönöm... - fordulok oda, Noel-hez. - Már így is sokat tettél értem... Mivel kompenzálhatnám?
Nem szeretném megköszönetlenül hagyni itt. Elvégre a gödörből is kiszedett, enni is adott, most meg ez... Ha vért kér cserébe akkor kaphat belőle. Ha valami tárgyi dolgot akkor beszerzem. De nem szeretnék hálátlannak tűnni. Bármit is kérjen tőlem megkapja...
Jó mivel büszkeségem is van ezért, ha olyat kér akkor előbb átgondolom aztán tárgyalok vele erről. Aztán, majd meglátjuk.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 2:08 am

Azt mindenképp érdekesnek találja, hogy mennyire nem számít az, hogy ki milyen fajhoz tartozik, ha családról van szó, szeretetről és ilyesmiről. Élő példája ennek Zach szüleié. Oké, a démonokat most nem sorolná ide, de ők tényleg külön állatfaj.
Az, hogy vadászok vetettek véget Oven életének, ilyen játék ez, valakinek sikerül, valakinek nem. Neki ennyi volt megírva ebben a fejezetben.
-A keresztapád. Szoros barátság volt édesapád és közte, ezért hagytak rá. Nem gondolták volna, hogy kidob. Ezt sajnálják.
Szörnyű érzés lehetett ez Zachnek, de ahogy látja, a szüleinek is az. Az apja dühös, olyannyira, hogy körülöttük az avar hömpölyögni kezd. Amíg ebben éli ki a dühét, nincsen baj. Azt ugyan még mindig nem érti, hogy az alfa miért nem beszélt Zachnek a szüleiről... de talán ez már nem is fontos, lezárt történet.
-Igazán nincs mit. Semmivel sem tartozol, nekem ez a képesség adatott.
Azt nem fedi fel, hogy nekromanta, mert van elég ellenségük, egyesek előszeretettel üldözik őket is. Bár Zach nem tűnik ilyennek, de akkor is. Van, amiről nem beszélhet ezen belül, és kellemetlen lenne elhárítani a válaszadást azért, mert már a kifejezés miatt is magyarázkodhatna.
-Tényleg nem érdekel a kripta? Jó, tudom, morbidul hangzik, de tényleg megcsináltam. Mintha egy egyszobás kuckód lenne, tágas szoba. Ott meghúzhatod magad, míg nem találsz jobbat.
Oda maximum ő maga jár, kívül esik a forgalmasabb temető részeken, és a világ legnyugodtabb helye, ha arról van szó. Tudja, miről beszél, ő kipróbálta jó párszor.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 2:48 am

Csak meredten bámulom a sírt emésztve a dolgokat. Gondolataimat rendezem és próbálok nem újabb kérdéseket kreálni. Nem akarom, hogy ez felemésszen.
Meghalva, hogy az alfa a keresztapám volt csak húzom a számat. Én erről sem tudtam. Megrémiszt a tudat, hogy eddig mennyire nem is ismertem a saját családomat. Már ott tartok, hogy mások szokásait és háttér történeteiket jobban tudom, mint az enyémet.
- De én ragaszkodom hozzá. - szólok Noel felé. - Nem érezném jól magam, ha nem viszonoznám valamivel a segítségedet.
Az ajánlatán meg nem igazán sikerült gondolkodnom. Így lehet, hogy egy kicsit elhamarkodott döntést hozok.
Mivel lenne, hol laknom és nem kell azon aggódnom, hogy esni fog e az eső az éjjel, vagy a hó így célszerűbb lenne elfogadni.
- Ha ragaszkodsz hozzá megnézhetem. - adom neki a választ, hogy mutassa az utat. Ha idő közben elárulja, mit szeretne tőlem és most megtudom neki adni akkor megteszem, ha nem megbeszélem vele, mikor tudnám megadni neki. Ha meg nem kér semmit akkor csendben maradok. Nem akarom idegesíteni se azzal, hogy adni akarok neki valamit, így nem is fogok tovább erőlködni. Az élt még kompenzálni fogja a dolgokat. Ebben biztos vagyok. Az, hogy mégis miképpen az már az élet dolga. Lehet, hogy a jövőben, majd sikerül szívességet tennem neki, vagy az is lehet, hogy máshogy kapja vissza. Sőt az is lehet, hogy miután találok egy falkát nem látjuk egymást többé. Kár lenne jó érzés vele lenni.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 3:06 am

Kemény lehet így megtudni az igazságot, ennyi év után, bár talán jobb úgy, hogy semmiféle hamis történettel nem áltatták. Rosszabb lett volna, ha a derül ki, hazugságban élt ezidáig. Zach mindenképpen szeretné viszonozni, így végül bólint, nem akarja megbántani vagy megsérteni az elutasítással.
-Rendben. Annyit kérek cserébe, hogy senkinek ne mesélj a sírról, míg biztonságban nem leszel teljesen.
Bólint, hát legyen. Ha eddig úgymond rejtett volt a nyughely, maradjon is az, míg Zach falkára nem lel. Ott lesz a lehető legnagyobb védelem alatt. Addig viszont tényleg meghúzhatja magát ott, ahová maga is járt.
-Oké, nincs messze.
Elmosolyodik és el is indul. A temető egy kietlenebb része felé veszi az irányt, az egész nem több, mint 2 perc séta még így a sötétben is. Pofás kis kripta, amit úgy lehet lezárni kívülről és belülről is, mintha, mindig is csukva lett volna, azaz nem feltűnő.Pillanatok alatt nyitja ki és lép be, hogy meggyújtsa a lámpást. Megvárja, míg Zach is belép, majd gyorsan be is zárja magukat. Nem, nem csapda.
-Ő az. Minden falra tettem lámpást, ráadásul igyekeztem leszigetelni, így nem lehet olyan hideg. Ha mégis, van itt egy pici kandalló, áramról működik. Az áramot igen, kintről csórtam, de elrejtettem a vezetéket, a föld alatt jön végig, nem feltűnő. Szőnyeget is szerváltam, ez is vastag, így a földre is lehet ülni, azalatt parafa táblák vannak, szigetelnek. Ez az ágy, egy nagyon vastag matrac, van éjjeliszekrény és egy kisebb szekrény is, amibe ruhákat lehet pakolni. Nem kell aggódnod, egyetlen holt sincs itt, már akkor sem volt, mikor rátaláltam.
Pofás kis hely, még falvédőket is szerelt fel, hogy ne legyen annyira kopár. Masszív, így attól sem kell tartani, hogy összedől.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 1:16 pm

Kérésére bólintok. Nem is terveztem bárkinek is beszélni a helyről, nem, mintha lenne, olyan szoros ismeretségeim, hogy mindent megosszak velük. Tulajdon képen ez az ismertségi kör is eléggé karcsú. Csoda, ha összefutok velük még egyszer.
Amint Noel elindul én is megyek utána. Közben körbe pillantok. Van egy olyan érzésem, hogy nem vagyunk egyedül. Bár lehet, hogy csak a temető miatt, vagy kezdek paranoiás lenni.
Meglátva a kriptát alaposan szemügyre veszem. Kívül látszik az elhanyagoltsága, mintha sosem nyitották volna ki. Lassan a növényzet is belepi az egészet és a fala is lekopnak.
Amint Noel bemegy a kriptába követem a sötétségbe. Meghallom, hogy mögöttem becsukódik az ajtó és ösztönösen oda nézek. Nem gondolom, hogy csapda lenne, mert akkor miért szenvedett volna annyit, hogy rajtam segítsen?
Követem Noel-t és közbe nézelődöm. Nem csak a temető és kripta új nekem. Most járok először ezen a területen így minden újdonságot megnézek, ha találok. Bár eléggé fárasztó volt a város másik feléből idejönni és még egy hídon is át kellett jönnöm, de nem baj. Valamilyen szinten megérte.
Leérve az átalakított "lakosztályhoz" elámulok. Nem erre számítottam, sőt pont hogy nem is vártam sokat. Biztos sok munka és idő volt ezt mind megcsinálni. Emelem nem létező kalapom előtte, ahogy mondani szokás. Kezemet végig húzom az éjjeliszekrényen ezzel megállapítva, hogy a bútorban is sok munka volt még, ha nem is Noel csinálta.
Kicsit úgy érzem magam, mint egy vendég így nagyon nem is merek leülni sehova, ha csak nem kéri.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 2:16 pm

Az a nagy szerencséje, hogy a hóbortját elfogadták, és már csak legyintenek arra, amikor a temető felé veszi az irányt. A kísérője is kb. így tesz, mert továbbra sincs a nyakában, ő is érzi, nincs itt semmi probléma, nem fognak egymásnak esni, bár valószínű, hogy a kötelező köröket már megfutotta.
A kriptát ritkán használja, így nyugodt szívvel ajánlja fel Zachnek.
Kívülről nézve senki nem gondolná, hogy belül mennyire otthonos, sőt. Úgy fest, mint ahová évszázadok óta senki nem tette volna be a lábát, és még a kalandvágyókat is elijeszti. No de pont ez a lényege és a zsenialitása. Mégis kinek jutna eszébe betennie a lábát egy olyan helyre, ami úgy néz ki, mintha bármelyik pillanatban összeomolhatna. Senkinek.
Viszont ha valaki belép, akkor jön a meglepetés. Masszív kis építmény, nem fog beomlani, és bizony maga a helyiség gyönyörűen puccba vágott.
Körbe vezeti Zachet, mindent megmutat neki, nem két nap melója fekszik benne, de bőven megérte.
-Hogy tetszik? Még biztonsági rendszer is van, ha valamilyen csoda folytán valaki mégis megpróbálna betörni. Akkor ez a kis led villogni kezd, és csak te fogod hallani, hogy gáz van. Akkor viszont megnyomod ezt a gombot, és úgy zár le, hogy kintről bejutni ne lehessen. Ha elmúlt a veszély, akkor ismét megnyomod a gombot, és kész is. Szellőzés is van, nem kell attól tartani, hogy elfogy a levegő, bár nekem nem kell. Szóval ha gondolod, itt zavartalanul ellakhatsz, nem fognak meglepni. Ez a kis távirányító pedig... ha kimész és tartasz attól, hogy esetleg nem kívánt látogatók jönnek, ugyancsak lezárja az egészet. Én nem használtam, mert nem volt rá szükség, de ha így nagyobb biztonságban érzed magad, akkor ez is megoldott.
Lehuppan a matracra, kíváncsian néz a farkasra. Felőle nyugodtan itt maradhat, míg nem lel társaságra, ha egyáltalán ez a célja. Bár az tény, hogy sokáig nem maradhat kóbor.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach EmptyVas. Okt. 20, 2019 3:50 pm

Végig nézek a bútorokon, a szőnyegen, a kandallón és megállapítóm, hogy szép. Bár így is úgy is szebb a sikátornál. Még, ha ideiglenesen ide költöznék csak éjszaka járnék ide alvás céljából. Nem szándékozok sokáig maradni itt csak pár napig. Aztán tovább állok. Hálás vagyok neki azért, amit tett. De csak remélni tudom, hogy távozásom után még látni fogom őt. Sosem lehet tudni mi lesz holnap. Éppen ezért is mondtam, hogy csak remélni tudom.
- Tetszik. - válaszolok kérdésére. Mikor elkezdi magyarázni mivel van felszerelve és, hogy működik akkor végig figyelek. Érdekesnek találom a szerkezetet és elgondolkodok, hogy miképp jöhetett neki ez az ötlet, hogy egy kriptát ilyen szinten berendezzen. Már csak egy konyha és egy fürdő kéne és már egy konkrét lakásként is üzemelhetne hosszútávon. Szerintem tök simán elmehetne lak berendezőnek is, vagy ház felújítónak, ha nem lenne a nappal problémája. Mondjuk hallottam már, hogy valaki este csinálja ezeket. Például, hogy egy csapat kérésre egy este alatt felújítottak egy egész éttermet. Egész komoly pénzeket lehetne így összeszedni és, ha még tehetségei is van hozzá akkor pár alkalom után meg is szedhetné magát.
- Van tehetséged a lakberendezéshez. Meg a dolgok felújításához is. - mondom neki végül az összeredményt, amit a fejemben kigondoltam. Nekem biztosan nem menne ilyen jól. Talán ezért is az utcán élek és nem egy felújított lakásban. Nekem nincs érzékem, hogy melyik színhez melyik illik. Gyerekként is mikor színezni kellett a suliban csak egy színes paca volt a lapon. Semmi összhang semmi szép érzék. Csak random megfogtam egy ceruzát és egy részt kiszíneztem. Vagy, ha semmi kedvem nem volt hozzá csak húzogattam össze-vissza.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

New Friendship// Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach Empty

Vissza az elejére Go down
 

New Friendship// Noel & Zach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island-