Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 New Friendship// Noel & Zach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyVas. Okt. 20, 2019 8:45 pm

Megpróbált mindenre gondolni, amire lehet, de az, hogy minek pakolt be kandallót is... talán megszokásból, mert még Párizsban is volt. Mivel nem mostanában tervez idejönni, a kripta szabad, hát miért ne segítene ezzel Zachnek, amíg szüksége van rá. Biztos talál falkát, van pár errefelé, nem hinné, hogy kidobnák őt, legalábbis reméli.
-Tényleg? Örülök neki.
Mindent felsorol, amit tudni kell a kis menedékről. Igaz, akadnak olyan hiányosságok, amik egy normális lakásban megvannak, na de a lehetőségek is végesek, ráadásul mégis ki az, aki egy temetőben simán ellakna rajta kívül? Nem sokan.
A nagy kérdés persze az, hogy Zach elfogadja-e az ajánlatát, vagy sem, ez már csak rajta múlik, szívesen segít neki. Meglepődik a kijelentésen, ezen eddig sosem gondolkodott el, egészen más irányba tervezett.
-Tehetséges? Ezt eddig még senki nem mondta.
Igaz, nem is sokaknak mutatta meg, ráadásul magából indult ki, mert mégis kényelmesebb így, mint a sima földön feküdni. Bár volt idő, még boszorkánymesterként, amikor sírgödörben aludt, de akkor ott voltak mellette a többiek is. Az utca viszont megtanította arra, hogy jobb egy biztos menedék, mint a kiszolgáltatottság.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 4:55 pm

- Igen. - erősítem meg véleményemet és látva, hogy örül a válaszomnak zavarba jövök. Nem igazán volt, akit ennyitől boldoggá tettem volna. Meg aranyos is mikor örül...Miket beszélek? Lehet, hogy meleg vagy Zach, de eddig még sosem mondtad ki nyíltan, főleg nem egy férfinak.
Enyhén megrázva fejem vetem el gondolataimat és a kandallót kezdem el nézni, hogy is működik. Szeretem a kandallókat. Mindig is elbűvölt ahogy a láng táncol benne, ezért ha van kandalló engem általában ott meglehet találni. Főleg télen.
- Igen. Nekem nincs szép érzékem ezért nem is próbálkozok meg házat berendezni. - mondom neki. Szerintem van benne fantázia és még igényesen is megtudja csinálni a dolgokat. Én, ha megunnám, vagy már nem akarnám csinálni ott hagyom és talán sosem fejezem be, amit elkezdtem. Kevés dolog van, amit be is fejeztem, de elég rövid, hogy rosszul érezzem magam tőle.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 5:53 pm

Elmosolyodik a dicséretre, bár zavarba jön tőle, mert sosem gondolta, hogy valakinek tetszeni fog az amit csinál, pláne amiatt, mert berendezett egy kriptát. Igaz, hogy az ilyeneket nem éppen lakhatásra találták ki, és nem éppen szokványos környezet, de egy barlanglakáshoz hasonlította, az alapján oldotta meg.
Utoljára Leonál pirult el, naná, mert mással nem volt kapcsolata, de az, hogy Zachnél is megtörténik, ez annyira ciki. Gyorsan elfordul és ha már a fiú is a kandallóval ismerkedik, azt kezdi el mutogatni. Megszokásból használta, de sosem fázott igazán, mégis nagyon jól nézett ki amikor beüzemelte. Biztos, hogy most így lesz.
-Próbáltad már valaha? Én sosem foglalkoztam azzal, hogy másnak mi a szép. Lehet, 2 ember azt mondja, nem jó, másik 4 meg azt, hogy igen. Ne menjen el a kedved tőle. Lehet, olyan egyedit alkotnál, ami a védjegyeddé válna.
Kíváncsian érdeklődik, ő maga kísérletező típus sok mindenben, így persze, hogy próbálkozik. Az más kérdés, hogy akkor is megteszi, ha mások nekimentek a falnak, mert ő úgy gondolkodik, lehet, pont ő az, aki áttöri azt. Maximum ha tényleg fennakad, akkor változtat.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 6:36 pm

El vagyok fordulva így nem látom reakcióját válaszomra. Talán jobb is. Elvégre, ha őt nézném meglátná, hogy zavarba estem látva a boldogságát. Elkezdek a kandallóval foglalkozni, addig is megtudok nyugodni és a vörös fejem is eltűnik.
Kérdésére sem nézek rá. Helyette azt figyelem mit csinál a tüzelővel.
- Már kicsi ként sem volt hozzá érzékem. Meg is mondták, hogy nem értek a színekhez és jobb lenne, ha nem is foglalkoznék ilyesmivel. Úgy tudtam kiszínezni a rajzokat, hogy szem rákot okoztam vele. - mesélem el, miért is mondtam, hogy vele ellentétben nekem nincs érzékem az ilyesmikhez. Lehet egy kicsit morbid, hogy azt mondogatták nekem, felejtsem el a színeket és színezni sem engedtek. Ezzel kicsit elvették az önbizalmamat e téren, de legalább tudom, mivel nem kéne foglalkoznom. Viszont rajzolni még mindig tudok. Ezt a 2 évet is úgy töltöttem el, hogy a földbe rajzoltam alakokat, képeket, tárgyakat. Ez az, amiben jónak tartom magam. Na meg persze a verekedésben, de tartom magamat a szabályomhoz, hogy gyengébbet nem bántunk és nem is ütök addig, míg engem meg nem ütnek. Persze egy két kivétel van, mert hát még sem nézem tétlenül, hogy egy ártatlan embert megvernek.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 8:15 pm

Hamar beindítja a kandallót, nem bonyolult szerencsére, könnyen megtanulható. Megmutatja, hogyan lehet fokozatot állítani, és kikapcsolni, ha nincsen rá szükség. Nem látja, hogy Zach is zavarba jött, és talán ez így jó, mert nem tudná megmagyarázni, ráadásul attól még inkább elvörösödne.
-És? Attól, hogy szereted a színeset és ezt kombinálod is, nem biztos, hogy az rossz. Tudod hány helyen láttam színkavalkádot? Mégis volt bennük valami rendszer.
Kicsit sajnálja Zachet, mert ha a saját környezete sem támogatja, akkor persze, hogy elmegy az önbizalma. Aztán lehet, kiderül, hogy a szokatlan stílusa mégis szuper, sokaknak bejön. Ha rajzolni tud, akkor igenis van szép érzéke, olyan nincs, hogy nem.
Amint végzett a kandallóval, vigyorogva les Zachre.
-Akkor megfelel és maradsz? A többit lerendezem. Itt nem bánthatnak majd, egy temetőt mindenki tiszteletben tart.
Ugyan még bőven van idő hajnalig, de nem akarja feltartani a fiút, főleg ha vadászni szeretne esetleg. Biztos, hogy éhes, nála meg ha valami nincs, az a kaja.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 8:39 pm

Figyelmesen hallgatóm a kis előadást, hogy kell használni ezt a fajta kandallót és megjegyzem. Erről eszembe jut, mikor egyedül maradtam pár órára a házban az éjszaka közepén. Csináltam magamnak forró csokit és a kandalló mellett ültem, becsavartam magam egy plédbe és néztem a tűzet, miközben vártam a többieket. Persze be is aludtam akkor és úgy kellett összekaparni.
- Azóta nem vettem a kezembe színes ceruzát. Mondjuk azóta bőven változott a személyiségem is talán nem a rikító színeket használnám most már. - gondolkodok hangosan. Ez az időszak, amit úgy hívnak kamaszodás eléggé megnehezítette a dolgom az utcán. Egy részt kiprovokáltam magamnak pár verekedést és garázdálkodni is elkezdtem. Megkellet tanulnom felnőni, hátra hagyni ezt az időszakot pár hónap után és komolyabban venni az életet.
- Ha ennyire szeretnéd, maradhatom pár napot. - válaszolom meg kérdését, ezzel elfogadva ajánlatát. Hosszú idő óta beszéltem valakivel ennyit. Általában sokkal bizalmatlanabb vagyok másokhoz. És még csak nem is zavar, sőt szívesen élvezném még egy kicsit a társaságát. De nem akarom feltartani, ha mennie kell akkor mennie kell.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 9:23 pm

Nagyjából mindennel megvan, remélve, hogy Zach mindent megjegyzett. A saját bőrét viszi vásárra azzal, hogy egy vérfarkasnak nyújt segítséget és menedéket, tudja, mégis úgy véli, hogy ha valaki bajban van, és lehetősége van segíteni, akkor megteszi, elvégre a farkas nem veszélyeztette, nem akarta megtámadni, és láthatóan pácban volt... a gödörben.
Ez a hely meg bármennyire morbid, van amire megfelel, mégpedig a nyugalomra, pihenésre, itt lakásra is.
Azon viszont meglepődik, hogy Zach feladta azt amit kedvelt csak azért, mert mások úgy vélték, nincs hozzá érzéke.
-Én a helyedben megpróbálnám újra, de sose add fel önmagad mások kedvéért.
Nem akar itt bölcsességeket hajtogatni, de ezt tanulta, erre tanította az apja, holott volt, amire ő is azt mondta, nem jó, hagyja a fenébe... végül a kitartása meghozta a sikert, neki volt igaza. Szerinte Zach is sikerrel járna, ha lenne önbizalma.
-Nem erőltetni akarom Zach, csak... egyedül vagy, ez meg itt védett.
Az a farkas, aki képes belehátrálni egy gödörbe, jobb, ha olyan menedéket választ, ahol nem érheti támadás. Mivel az utcán élt egy ideig, tudja, milyen menekülni.
-Kaját tudok hozni, ha szükséged van rá.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyHétf. Okt. 21, 2019 9:58 pm

Tisztában vagyok vele, mit kockáztat azzal, hogy itt maradok. De látom rajta, hogy szeretné, ha itt maradnék pár napig. Így, hát akkor maradok legfeljebb, ha már rezeg a léc elmegyek. Persze jobbnak látom, ha sötétedés előtt jönnék vissza. Ha egy vámpír meglát itt ólálkodni biztos jelentik és megkeresnek. Egy vámpír szerintem nem okozna gondot, de egy maroknyi már igen.
- Kicsi és naiv voltam. Mivel a nem voltak szüleim így megakartam felelni valakinek. Meg hát gyerekként jobban elhiszed, hogy a felnőtteknek igazuk van. - mondom neki egy halvány mosollyal arcomon. Nem tudok neki elég hálás lenni, azért, amit tett és tesz, na meg azért, hogy próbál lelket verni belém.
- Tudom...De látszik rajtad, hogy szeretnéd, ha maradnék. - mosolygok rá. - Nem szükséges. Kicsi a gyomrom, a hús, amit adtál az elég volt.
Kezdem azért érezni, hogy Noel egyre többet tud meg rólam, igaz azért mert megnyíltam előtte, de én nem tudok róla semmit.
- És te, Noel? Neked vannak story-jaid? Persze csak, ha nem gond hogy kérdezem. Ha nem akarsz nem kell válaszolnod. - teszem fel kérdésem hátha ő is elmond magáról valamit. De, ha nem akar hát akkor nem erről tetem a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyKedd Okt. 22, 2019 7:46 pm

Lehet, hogy tulajdonképpen vámpír területre tévedt Zach, de akkor is bajban van, ráadásul falka nélkül, és nincs szíve ahhoz, hogy elengedje úgy, hogy tudja, esetleg rátámadhatnak, megsérülhet. Esetlen még, kölyök, hiába ősi ellenséghez tartozik elméletileg, nem fogja kidobni.
-Nekem szerencsém volt, mindig azt tanították, magamért harcoljak, magamnak akarjak bizonyítani, ne másnak. Maximum tanácsokat kaptam az apámtól, de sosem mondta semmire, hogy ne próbáljam meg, ha ahhoz van kedvem.
Hálás az öregének ezért, mert ha olyan közegből jönne, mint Zach, valószínűleg nem lenne mersze sok mindenhez. Így viszont... elbukik, mert valami nem sikerül, na bumm, akkor nekifut még egyszer.
-Igen, mert tudom, milyen ha üldöznek, ha annak is örülsz, hogy van egy fél óra nyugtod, amikor nem a meneküléssel kell foglalkoznod. Biztos?
Bólint, naná, hogy még így is inkább amellett kampányol, hogy Zach itt maradjon, míg nem jut falkához. Csak a meneküléssel és a túléléssel foglalkozni azért kemény dolog. Ha annyi kaja elég Zachnek, akkor jó, de majd szól, ha mégsem.
-Mire vagy kíváncsi? Nekem az apám még él, ő boszorkánymester. Én is az voltam, mielőtt fajt váltottam. Az előző nemzőmtől kétszer szöktem meg, elsőre hazavitettek, másodszorra meg ide. Párizsból jöttem, francia vagyok. 5 évig többnyire az utcán voltam, túlélő üzemmódban. Most viszont itt vagyok, klánra leltem, befogadtak, új nemzőt is kaptam... megérte.
Nem kesereg, túl van ezeken, viszont sosem adta fel, az apjával azóta meg újra tartja a kapcsolatot. Lehetne ennél jobb? Nem.

Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptyKedd Okt. 22, 2019 11:06 pm

Hallgatva Noel szavait elgondolkodom. Tulajdon képen fogalmam sincs mi számít normálisnak. Nem tudom milyen a normális élet, szülök, reakciók. Noha több, mint két éve élek emberek között sosem teremtettem kapcsolatot velük túlságosan. Így nem tudom mi a megszokott nekik. És hát ugye a normálisat az emberekhez viszonyítva mondják. Éppen ezért származásom miatt nem számítok annyira normálisnak. Bár néző pont kérdése.
- Engem nem üldöznek...jó talán még is, de az más... - mondom neki. Talán jobb most tisztázni a dolgot, mielőtt olyan dolgokat gondolna, ami nem igaz. Nem ismerem őt ezért jobb,ha kerülöm a félre érthető helyzeteket.
- Szóval francia. - állapítom meg. Nem azért fogalmaztam így, mert ne kedvelném a franciákat. Sőt ellenkezőleg még nem találkoztam eggyel sem, így egy kicsit felcsillan a szemem. Közben megtudok róla pár dolgot. Ő is volt már otthon nélkül és boszorkánymester volt. Csak egyszer találkoztam eggyel akkor épp a sikátorban feküdtem vérezve. Azon a napon kapta a felsőm azt a lyukat a hasam körül. Lehet, hogy gyorsan gyógyulok, de elvérezni még eltudok. Főleg, ha a lépet találják el. Állítólag az a fő vérgyűjtő.
Ha van még mondandója végig hallgatom türelmesen. Tényleg érdekel engem Noel, bár nem tudom miért. A legtöbb személyt csak otthagyom és megyek a dolgomra, de ő...más.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptySzer. Okt. 23, 2019 5:38 pm

A családját nem említi, mert... kissé bonyolult, lévén, hogy nincs anyja, és kb. egy tucat férfi között nőtt fel. Itt, ebben az országban már a gyámügyet hívták volna rájuk, ez tuti. Az, hogy Zach sem olyan családban nőtt fel mint ami normálisnak nevezett, azzal szerinte nincsen semmi baj.
No meg mázlista, mert nem akarta minden farkas az első körben kinyírni, mert egyedül bóklászott, míg neki a vámpírokkal meggyűlt a baja, nem beszélve a többi fajról, akik a fogukat élezték rá, ha már amúgy is egyedül flangált.
-Sokáig maradsz falka nélkül, még ez az idő is eljön. Ne várd meg.
Rövidre fogva, de mesél magáról, részletekbe menően nem akarja untatni Zachet, ha lehet.
-Igen, francia. Tudom, a franciák sznobok, de nem, nem zabálnak csigát, és csak a többségük pöcs.
Arra már maga is rájött, hogy francia vámpír nem nagyon jön erre a kontinensre, szinte az elsők egyike, aki ráadásul arra vetemedett, hogy itt is telepedjen le. Látja, hogy Zach szeme felcsillan, de egyelőre nem tudja mire vélni. Néha elkalandoznak a gondolati őt nézve, és igen nehezen tér vissza a jelenbe. Hirtelen csap belé a felismerés, tetszik neki a fiú, aminek következtében ismét nyakig vörösödik.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptySzer. Okt. 23, 2019 8:04 pm

Nagyon nem zavar, hogy a családjába annyira nem megy bele. Nem, mintha nem érdekelne csak, ha nem akar róla beszélni akkor nem említem meg. Nem untat mondókájával, sőt kifejezetten érdekel, legalább megtudok róla pár dolgot.
Meghallva, hogy francia felcsillan a szemem és végig mérem. Nem láttam még franciát így nem csoda, ha kicsit jobban kezdtem érdeklődni iránta.
- Hallottam már sok dolgot, de azt, hogy sznobok azt nem. - mondom neki. Mikor még iskolába jártam akkor halottam a csigás dolgot. Én csak elgondolkodtam rajta és arra jutottam, hogy ha rendesen meg van főzve akkor no problem. Végül is hallottam, hogy nem csak ott, de europában szerte esznek csigát például a horvátok. Nem tudom mennyire igaz, de ezt nem most fogom megtudni szerintem.
Ránézve látom, hogy elvörösödik. Elsőre nem tudom, hogy min, de látva tekintetét eléggé egyértelművé válik számomra. Jobban megnézve pirulását érzem, hogy én is elfogok, így elfordítom a fejem, hogy ne lássa. Zach nem lehetsz szerelmes...most nem... Ismered magadat nem tudnád elviselni, ha miattad baja esne. És, hát mivel vámpír és te meg az utcán élsz nagy az ellentét. Ha falkára találsz nem tudod vele maradhatsz e, ha nem válsz erősebbé nem tudod megtudnád e védeni, ha kell.
Érzem, hogy a gondolatok a fejemben ellepnek és bizonytalan leszek. Mintha eddig sem lettem volna az, de lekel nyugodnom.
- Kimegyek egy kicsit. - mondom neki és felállva kilépek a kriptából és rágyújtok.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 EmptySzer. Okt. 23, 2019 8:44 pm

Elsőre sosem mondják meg róla, honnan származik, mert tökéletesen beszél angolul, második anyanyelve szinte. Azt viszont nagyon is tudja, mik a vélemények, hallotta sokszor, még a klánokról is. Igaz, a francia vámpírok elképesztőek sok tekintetben és olyan maradiak, hogy az borzalmas. Ő már csak tudja.
-Pedig azok, tényleg. Azt hiszik magukról, hogy felsőbbrendűek, az arisztokrácia a fellegvár, és mind erre törekszenek. Büszkék, ha nemesi vér csörgedezik az ereikben és ezt hirdetik is.
Így röviden ezek a honfitársai. Szinte mindenkit lenéznek, aki nem francia, vagy nem tökéletesen beszéli a nyelvet.
Annyira belefeledkezik a gondolataiba, hogy mire észbe kap, már Zach is láthatja, hogy igencsak elpirult. Az viszont meglepi, hogy a fiú is, és hirtelen nem tudja eldönteni, mit csináljon. A legkisebb problémája pont az, hogy Zach farkas, Leo sem vámpír volt, na de azért az elég erős, hogy ennyire hevesen reagáljon valakire.
-Oké.
Kikapcsolja a kandallót, talán még nincs rá szükség, utána pedig kifelé indul. Eltelt az idő, és bizony hajnalodik, indulnia kell. Valamit még felír egy cetlire és a zsebébe dugja.
-Muszáj mennem, mert lassan felkel a nap. Kívülről tudod, hogy nyílik. Mindig zárd le, hogy ne vegye észre senki, bár erre nem járkálnak sosem. Ha... ha... valamire szükséged van, vagy szeretnél látni, akkor... akkor itt a telefonszámom. Én szeretnélek.
Gyorsan átadja a cetlit és mielőtt még nagyobb zavarba jönne, elköszön Zachtől. Szívesen beszélgetne vele, találkozna még, viszont a nappal az ellensége, ha nem indul el, akkor nem ér vissza a szállásra.
Visszafelé azon gondolkodik, hogy vajon a fiú ráír, vagy sem, vajon találkoznak még, mielőtt falkára lel? Reméli, hogy igen, bár azon csodálkozik, hogy mit váltott ki belőle.
A másik kérdés, hogy ezt hogyan fogja tálalni Kanaménak és Darrynnak, de ez már az ő dolga, gondja.

//Köszönöm a játékot. :-)//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Friendship// Noel & Zach   New Friendship// Noel & Zach - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 

New Friendship// Noel & Zach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island-