Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Hellóka, van kajád? Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Hellóka, van kajád? Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Hellóka, van kajád? Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Hellóka, van kajád? Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Hellóka, van kajád? Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Hellóka, van kajád? Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Hellóka, van kajád? Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Hellóka, van kajád? Bal11Hellóka, van kajád? Kyzyp11Hellóka, van kajád? Jobb11 
Kotetsu Madoka
Hellóka, van kajád? Bal11Hellóka, van kajád? Kyzyp11Hellóka, van kajád? Jobb11 
Mutsuki Kaede
Hellóka, van kajád? Bal11Hellóka, van kajád? Kyzyp11Hellóka, van kajád? Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Hellóka, van kajád?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Hellóka, van kajád? Empty
TémanyitásTárgy: Hellóka, van kajád?    Hellóka, van kajád? EmptyVas. Okt. 20, 2019 10:23 pmApácska && Enzo


Fáradtan dőlök hátra a forgós székemben a biztonsági irodában amit kineveztünk ennek, és innen végre tudom monitorozni az összes határunkat ahol a kamerák rejtőznek, hogy nehogy kéretlen behatolóink lehessenek. Nem volt könnyű és néhol masszív kurvaanyázással is járt, meg építéssel és bontással, és nem tudom még mivel, de meg lett. Most fáradtan dőlök hátra a fotelembe, és nyújtózkodom egy sort hogy csak úgy recseg ropog mindenem. Már nyoma sincs a törött csontomnak és semmi másnak sem. A létező legjobb formámban vagyok, és még Cameát is láttam már lióval odakint szóval lassan csak megszokja az itt létet és az életünket. Fel kell majd keresnem, de előbb az apámmal akarok beszélni és így lassan elindulok hogy megtaláljam. Pontosan érzem hogy jól fogom megtalálni és a konyhába megyek, egyrészt hogy szerezzek egy sört magamnak, másfelől mert őt is onnan érzem és így lassan bekocogok. Azaz trappolok az acélbetétes bakancsomban. Szokásos szerelésem viselem, és első rénézésre meg lehet rólam mondani hogy nem éppen popot és hiphopot hallgatok. Fekete nadrág és fekete atléta. Nadrágláncok és széles csuklószorítók. Amik kést rejtenek. Fel vagyok fegyverkezve mert az ember és a farkas sosem tudhatja hogy mi lesz vele.
- Szevasz Apuci! - ölelem át hátulról a nyakát és már fordulok is hogy szerezzek magamna is sört és ebédet. Megkívántam mert kaja szag van a konyhában.
- Mi az? Sült? Van még? - kérdezem máris, és letelepszem vele szembe ha szereztem magamnak is, hogy ne haljak éhen. Egy ekkora hímállatnak mint én, azért van étvágya. Na persze, Dantének nagyobb, mert nagyobb állat is. Hehehe.
- Szóval, mi a szitu? - kérdezem ahogy egy félcsirkecombra harapok rá.Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Hellóka, van kajád? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hellóka, van kajád?    Hellóka, van kajád? EmptyVas. Okt. 20, 2019 10:50 pm

Rohadt hosszú napom volt, és nincs vége, de jelenleg tele a tököm a tárgyalásokkal, telefonokkal, videóhívásokkal, egyebekkel. A konyhában kötök ki, hol máshol, amikor itt van az éltető kávé és valamiféle ehető is a hűtőben... vagy nincs.
Jelenleg olyan jó a hangulatom, hogy az sem érdekel, ha lekvárba forgatom át a húst és úgy szórok rá borsot, hogy megsüssem az összeset tojással meglegyintve, én ezt akkor is megeszem... és még csak délután van. Késői reggeli és ebéd egyben, ha nem számítom azt a nyomorult proteinszeletet, ami keményebb volt, mint az utolsó korhadt fa, amit kettéharaptam, mert az utamban volt, én meg marha lusta voltam átugrani és kikerülni is.
Számba veszem, mi minden van még hátra, de annyira belehúztam, hogy már csak Madoxot kell felhívnom, aztán meg jöhet az éjszakai járőrözés kétszer is. Épp a kávét töltöm ki egy bögrébe, azaz hagyok másnak is, a kiöntő az enyém, nyakon öntve egy liter tejjel, ami csodásan fest, de a gyomrom bírja az ilyesmit, rá se rántok. Enzot nem csak érzem, hallom is, az elefánt a porcelánboltban csendesebben közlekedik, mint ő.
-Szevasz fiam. Kint is így csörtetsz, beállhatsz a vaddisznók közé, fel sem tűnne senkinek sem, nem közülük való vagy.
Megütögetem a kezét köszönésképpen, aztán végignézek rajta. Az öltözéke alapján tévedtem... a vaddisznókon nincsen csörgő cucc, de még lehet.
-Az, van még, csak két kilót vágtam be, mindjárt készen van. Csak nem éhes az a kis farkasbendőd?
Nem vagyunk nagyétkűek, bármilyen rémesen hangozhat ez a mennyiség másnak, na de ha a farkas fia kihagyja a főétkezéseket, akkor azt sürgősen be kell pótolnia. Azt inkább nem ecsetelem, hogy mustár helyett lekvár van, majd megérzi az ízén. Az illata jó, és nem, nem vagyok terhes, sem vemhes, csak kurva éhes. Amint kész a hús, kivágom a tűzhelyre, és olyan kecses finomsággal vágom bele a villát, hogy magától is felsikít és darabokra hullik. Le van a gond a szeleteléssel.
Annyira vagyok úriember, hogy tányéron szolgáljam fel, ne tepsistől, azt pakolom le magunk elé.
-Megszaporodtak a kóborok Enzo. Elejét kell vennünk a szervezkedésüknek. Ma éjjel kimegyünk, felmérjük a terepet, amelyik ellenáll, az halott, a többi esélyt kap arra, hogy csatlakozzon vagy ide, vagy oda, vagy amoda. Madoxot felhívom, lehet, ők is jönnének, vele már beszéltünk erről tegnap.
Röviden ez a helyzet, hosszabban is. A lényeget pedig a fiam érti. Nincs kiruccanás, ma éjjel hajtóvadászat lesz, mindenkit leszedünk.
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Hellóka, van kajád? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hellóka, van kajád?    Hellóka, van kajád? EmptyHétf. Okt. 21, 2019 6:00 pmLio && Enzo


A konyha nem üres és szerencsére éppen azt találom itt akit keresek, mert hát éreztem én hogy itt van és marha ügyes vagyok, mert nem kiabáltam fel mindenkit, mint múltkor. Persze hogy megérzek mindenkit, csak hát lássuk be, néha jobban esik ordibálni mint a természetes ösztönökre hallgatni és egyből megtalálni valakit.
Ledobom magam vele szemben és elvigyorodom.
- Á, nem. Ezt csak nektek tartogatom, odakint osonok mint egy soson indián... A vaddisznót meg leginkább pörköltnek szeretem. Jó kis vörösboros pöri. Főzhetnénk valamikor.... - csak egy vaddisznó kell, de azt meg levadásszuk, nekünk nem pálya. Farkasok vagyunk. Semmiség, igazán semmiség. Apácskát elnézve azért elég ijesztően elnyúlt képe van.
- Hű apuci de pocsékul nézel ki - tárom elé a kincset érő információt, de patthelyzet, mert ha rám néz én se vagyok sokkal üdébb és fittebb, de hát nem én lennék ha nem szívnám a vérét csupa szeretetből. Elvigyorodom ahogy a furcsa ételt nézem amit sütöget. Nem tudom mi vitte rá hogy ilyen érdekes koncepciót találjon ki, de meg fogom kóstolni.
- Jah, kajás lettem de a biztonsági rendszer él, és aktív. Minden kamera és érzékelő a helyén és pöccre riaszt is - nyomok el egy ásítást mert hárman dolgoztunk ezen egyszerre de végre kész lett és büszke is vagyok rá, persze elismerést nem várok. Minek? Az én érdekem is hogy védve legyünk mindentől. A kaját megszimatolom és bele eszek.
- Uh ez miiiiiiiii? - nyögöm ki mert nem savanykás ahogy a mustárnak kéne hanem édes. Na de, ide vele, még egyszer, nem olyan rossz ez. Egynek elmegy de következő karácsonyra apácska szakácskönyvet kap!
- Hm, értem. Igen, ezt én is észrevettem már és a Preator sem tud minden egyes kószát befogni, jó ötlet az összefogás Maddoxal. Ha jól vettem észre a bétája is rendben van és közel olyan könyörtelen mint Madox - azaz teljesen jó vezetés. Nálunk is ez a felállás van.
- Na és mi van a csajfalkával? - kérdezem hiszen három alfa van a városban. Bár szerintem apuci nem igen akar velük kooperálni. Meg tudom érteni de azért na. Kicsit megtörölgetem gondolatban a homlokom hogy Cameát még korábban szedtem össze és volt esélye.Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Hellóka, van kajád? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hellóka, van kajád?    Hellóka, van kajád? EmptyHétf. Okt. 21, 2019 7:49 pm

Enzo érkezése az, ami kicsit feldob, főleg az a része, hogy nem verte fel az egész épületet, csak félig. Fejlődőképes. No nem mintha haragudnék érte, a többiekkel meccseli le az ilyesmit, nem velem.
-Helyes. Tartottam tőle, hogy mást is megörvendeztetsz, pláne, hogy azt mondod, ninja. Életem legnagyobb csalódása lett volna. Megkíméltél.
Büszkén vállon veregetem, komolyan, már csak egy zsebkendő hiányzik a kezemből, de ott éppen a húsvilla van.
-Értsem úgy, hogy kedved támadt vaddisznót hajtani? megbeszéltük.
Ennyi munkát mi is belefektethetünk, akár tetszik, akár nem, vaddisznót fogunk hajtani. Nem hiszem, hogy egy elég lesz a falkára, de tény, hogy régen ettünk már amolyan közös főzőcskézés keretein belül. Ideje.
-Nem mondod? Azért főztem kávét így, de javaslom, te se nagyon keresd a tükrök társaságát.
Elnevetem magamat, és megemelem a kiöntőt. Rendes voltam, egy kis bögrényit hagytam másnak is, de ez az enyém. Enzo ha azt hiszi, jobban fest nálam, hát óriásit téved. A hús végül elkészül, kicsit merészen, kicsit egyedien, de ez van, ezt fogom enni.
-Van gyenge pontja, vagy tökéletes?
Ez érdekel... túl sokat melóztunk vele anyázások közepette, főleg mikor kisütöttünk mindent de úgy, hogy a környéken sem volt áram. Azt azóta sem tudjuk, hogyan csináltuk, mikor külön rendszerről dolgozunk, ami csak a sajátunk, ráadásul az is több szektorból áll. A kaját elé teszem, a véleményét már most sejtem.
-Lekváros hús tükörtojással és fűszerezve. Ne nézz így rám, valaki felzabálta a mustárt, ez volt.
Fanyar íze van, és akkor finoman fogalmaztam, de nem olyan pocsék, hogy ott hagyjam. Sőt, második kóstolásra egész jó, csak szokatlan. Éhes vagyok, a többi most nem számít.
Menet közben beszámolok a helyzetről, amire muszáj megoldást találnunk, és ha lehet, minél előbb.
-Madox érti, mi a dörgés, látszik, hogy ő sem ma jött le a falvédőről. Ha együttműködünk, hamar letudjuk majd. A Praetor egyedül nem bír el velük.
A kialakult helyzet kezd emlékeztetni Nashville-re, ott addig húzták az időt, míg késő volt, és jöttek a mindennapos harcok, amibe becsatlakoztak a vérszívók. Imádtam.
-Őszintén akarod hallani? Te tudod, mi az a vérfürdő, ahogy Lio is. Ebben nőttetek fel, ahogyan én is. Tudjátok, mi az egység, mit jelent a Falka, és mit jelent az összetartás. El tudod képzelni, hogy elmenekülünk egy harc elől, hátra hagyva a mieinket, majd letelepszünk valahol és kinevezzük magunkat falkának? Nos, én nem. Innentől kezdve tudod, mi a véleményem.
Jobban nem akarok ebbe belemélyedni, és azt sem szeretném feszegetni, hogy egy nőstényekből álló falka önmagában meddig tartható fent. Nem véletlen, hogy mindenhol vegyes az ivararány alapból. Az, hogy menet közben néhány hím betalált oda, az más kérdés. Enzo jól érzi, nem óhajtok velük kooperálni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Hellóka, van kajád? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hellóka, van kajád?    Hellóka, van kajád? Empty

Vissza az elejére Go down
 

Hellóka, van kajád?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn :: Angel Guardian Home-