Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
❀ Gekokujou ❀ Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

❀ Gekokujou ❀ Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

❀ Gekokujou ❀ Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

❀ Gekokujou ❀ Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

❀ Gekokujou ❀ Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

❀ Gekokujou ❀ Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

❀ Gekokujou ❀ Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Namikaze Reishi
❀ Gekokujou ❀ Bal11❀ Gekokujou ❀ Kyzyp11❀ Gekokujou ❀ Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 ❀ Gekokujou ❀

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kotetsu Madoka


Kotetsu Madoka


Hozzászólások száma :
3
Age :
17

❀ Gekokujou ❀ Empty
TémanyitásTárgy: ❀ Gekokujou ❀   ❀ Gekokujou ❀ EmptyHétf. Okt. 21, 2019 10:00 am

Kotetsu Madoka
"Apologies to anyone I haven't yet pissed off today. I'll get to you eventually."

Név

Maddy, Mads, Maudoka
Kor

16 év
Faj

Ennél mondénabb nem lesz
Rang

-
Play by

Michieda Shunsuke
Foglalkozás

Diákelnök [tanuló]

Mesélj magadról

"A Madokában rejlő komplexitások lenyűgözőek. Ha nem volna már diplomám, minden bizonnyal belevenném valamelyik disszertációmba, hisz tökéletes mintapéldája annak, hogy mi is történik, ha a kisebb testvér beleroppan a szülei válásába. Úgy vélem, Madoka sosem dolgozta fel igazán, hogy a családja kettészakadt ― és ezt valószínűsíthetően a szülők rovására kell felírnom ― mindenesetre azzal, hogy egy válás darabkái nem kerültek a helyükre a fiúban, a felnőttkorára is erősen ki fognak hatni. Ha már a szülőknél tartunk, a fiú kapcsolata velük igen érdekes. A fentebb említett elvarratlan érzelmek és szálak okán mindkét szülőjével tartja a kapcsolatot ― mint tőle megtudtam, minden kedd estét és hétvégét az apjánál tölt. Amikor magáról a válásról kérdeztem, egyértelműen ― és nem mellesleg mérhetetlen haraggal és keserűséggel a hangjában ― a fivéréből eredeztette azt. Elmondása szerint ha Mamoru nem lép színész pályára, a szüleinek nem lett volna min összekülönbözniük, és a szüleinek se kellett volna választani, illetve döntést hozni. Én úgy látom ― de én persze csak egy iskolapszichológus vagyok ― hogy kényszeresen próbál megfelelni szétszakadt családja mindkét oldalának. Madoka, mindabból, amit meg tudtam állapítani a történeteiből, rendkívül apás volt, apásabb, mint a fivére, és rendkívül fáj neki, hogy egy ilyen ostobaság következményeit ő szenvedi el. Ezt persze soha nem mondaná se az anyjának, se az apjának ― nem úgy, mint a fivérének, akit válogatott jelzőkkel hajlamos elküldeni melegebb éghajlatra. Állítása szerint természetjárás és az ott történő alkalmi firkálások nyugtató hatással vannak rá. Kapacitálom rá, hogy minél többször tegye."

Frances Queen, iskolapszichológus

(Megj.: Ezt a dokumentumot végül nem csatolták Kotetsu Madoka évközi bizonyítványához ― helyette megtalálható elzárva Frances Queen iskolapszichológus íróasztalában)
Történet

"Magatartás: A+
Szorgalom: A
Irodalom: A+
Angol: A
Történelem: A
Matematika: B
Fizika: B
Kémia: B
Francia nyelv: C
Biológia: A
Földrajz: A
Rajz és képzőművészet: A
Testnevelés és sport: A
Ének-zene: B

Madoka tanulmányaihoz való hozzáállása dicséretre méltó ― nem beszélve diákelnöki szerepéről, amit maximálisan és tökéletesen ellát. Eredményein tökéletesen látszik, hogy minden tantárgyba egyforma mennyiségű időt forgat vissza ― még azokba is, melyekhez természetes tehetsége nem adatott. Kivételt képez ez alól a francia nyelv, melyet szíve mélyéről gyűlöl ― vagy legalább is úgy hallom Susan Wohlgemuth franciatanárnőtől ― de hadd nyugtassam meg a kedves szülőket: a francia nyelv is legalább ilyen szenvedélyesen gyűlöli Madokát. Személyes rálátásom a témára az, hogy a spanyollal sokkal jobban járna, ugyanakkor kézzel-lábban tiltakozott az ötlet ellen, amikor felterjesztettem neki.
Madoka osztálytársaival való viszonya kitűnő; tény, hogy általában ugyanahhoz a marék fiúhoz húz az osztályban, de ez életkorának sajátossága. Ennek ellenére a lányok is szívesen beszélgetnek vele. Bármikor készségesen korrepetálja társait bármelyik tantárgyból, ha rászorulnak.
Dicséretesek találom, s egyúttal külön említésre méltónak, hogy ugyan a fivére befutott és sikeres színész, Madoka egy cseppet sem nagyzoló, s egyszerre irigylésre méltó a kapcsolat, melyet a különböző életszakaszok ellenére ápolnak ― hisz majdnem minden nap a fivére autójába ül be, amint kicsengetnek, és vesznek bele együtt a naplementébe. Madoka se nem dicsekvő, sem pöffeszkedő ― holott hány korabeli mondhatja el, hogy ő is csilloghat egy kevéssé valaki más rivaldafényében?
Szívesen áldoz az olyan átlagos örömök oltárán, mint egy focimeccs a szünetben a fiúkkal, vagy papírrepülőzés az ablakból, de úgy hallom a biológiatanárnőtől ― Karen Williams kisasszonytól ― hogy felettébb érdeklődőn áll a természetsétákhoz is.
Nekem úgy tűnik, mindennek ellenére olyan átlagos életet kíván magának, amilyenre csak szert tehet ― vagy ha a siker útjára is lépne, azt magának akarja elérni, és ez igazán dicséretes. Őszintén kívánom neki, hogy a továbbiakban is kitartson eme jótulajdonságai mellet!"

Graham Bell, osztályfőnök
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

❀ Gekokujou ❀ Empty
TémanyitásTárgy: Re: ❀ Gekokujou ❀   ❀ Gekokujou ❀ EmptyHétf. Nov. 11, 2019 10:32 amElfogadva!

Kedves Madoka!

Már nagyon vártam, mikor készülsz el végre, nagyon kíváncsi voltam már rád.
Ahogy szoktam, nézzük a pb-d. Imádni való kis cukiság, a képek a profilodba pedig egyenesen szívszorító, főleg a történeted ismeretében.
Tanáraid és feljebbvalóid leírásai rólad talán nem adnak vissza mindent, amit el lehet rólad mondani, de egyfajta objektív, külsős nézőpontot biztosítanak. Így összeállt előttem egy kép rólad, ami fogadok, hogy merőben más, mint amit például a bátyád tudna elmondani rólad.
Imádtam a stílust, amit átadtál, már nagyon várom, milyen lehetsz a játéktéren. Nem is tartalak fel tovább, foglald le az arcodat és mehetsz is boldogítani a bátyádat!

AvatarfoglalóRangfoglaló

Vissza az elejére Go down
 

❀ Gekokujou ❀

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Mondénok-