Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Ez már randi?/ Noel & Zach Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Namikaze Reishi
Ez már randi?/ Noel & Zach Bal11Ez már randi?/ Noel & Zach Kyzyp11Ez már randi?/ Noel & Zach Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Ez már randi?/ Noel & Zach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Okt. 23, 2019 10:07 pm

Ilyenkor sajnálom, hogy hajléktalan vagyok. Mivel nincs telefonom, mert fölösleges és nem tudnám tölteni, így nem tudom felhívni Noel-t. Pedig szívesen megtettem volna és beszéltem volna vele egy kicsit. Remélem nem sértem meg és látom még.
Kihasználva a napot kimentem szüleim sírjához és ott ténykedtem. Letisztítottam és szedtem pár virágot. Mással nagyon nem tudtam szolgálni nekik.
Körbe pillantva megsajnáltam a többi elhanyagolt sírhelyet, így azokkal is foglalkoztam kicsit. Leszedtem a mohákat, vizes ronggyal szép fényesre sikáltam őket. Egyszer megláttam a gondnokot és szemeztem vele. Nem tudtam mit fog reagálni arra, hogy más sírját takarítóm minden szó nélkül. De nem foglalkozott velem és tovább ment az ásójával.
Mikor végeztem farkas alakban mentem vissza és ültem le szüleim elé. Észre sem vettem, hogy már lement a nap. Talán vissza kéne mennem. De szeretnék még egy kicsit maradni. Sosem voltam még ilyen közel hozzájuk. Lehajtom fejemet a földre és a sírt nézem. Lassan elkezdek laposakat pislogni. Úgy döntök, hogy egy kicsit pihenek. Hát, ha mázlim lesz és nem akad rám semmilyen rosszat akaró.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Okt. 23, 2019 10:24 pm

Reménykedett abban, hogy Zach felhívja, de nem tette, még üzenetet sem írt. Így járt, ezek szerint csak az ő részéről van szimpátia, de... akkor miért pirult el többször is? Nem tudja hová tenni az egészet, aztán eszébe jut, hogy talán félénkebb fiú, akkor nem csoda, ha teszi.
Aztán beugrik még valami, mi van ha nincs telefonja? Elvégre menekült, farkas alakban találkozott vele, lehet, kisebb gondja is nagyobb annál, hogy telefonban gondolkodjon, főleg ha az utcákat járja.
Úgy dönt, ismét kilóg a temetőbe, persze csak félig szökik, mert azért tudatja mindenkivel, ráadásul a kísérője is vele tart, tapintatosan nem ráragadva.
Néhány dolgot összeszed, remélve, hogy nem fog csörögni az éjszakában, mert az igen ciki lenne, és hülyén venné k magát.
Hamar kiér, de mielőtt belépne, vár, nem akar senkit sem a nyomába, de síri csend fogadja, azaz a temető teljesen kihalt, már ha az emberi mozgást veszi alapul.
Elindul befelé, de akkor egyből megérzi, hogy van itt még valaki, de az energia ismerős, és egyből tudja, hogy Zach az.
Mosolyogva közelíti meg, láthatóan alszik, pont a sír előtt. Hangtalanul pakol és ül le mellé, egy darabig így figyeli őt, aztán nagyon óvatosan és gyengéden megsimogatja.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Okt. 23, 2019 10:39 pm

Mivel csak pihentetem szemem és nem álomba merülök, így a zajokra feltudok figyelni. Ám mivel nem hallok semmit így tovább pihenek. Csak azt érzem, hogy van itt valaki, de lehet, hogy csak az álom játszik velem és teljesen egyedül vagyok. Aha...naiv állat vagyok...jobban kellene hallgatnom a megérzéseimre. Megérezve valaki kezét rajta szemeim kipattannak és az illető felé nézek. Megállapítva, hogy csak Noel megnyugszom és nem zavartatom magam a simogatásra. Ha akar akkor folytatja, ha nem hát akkor nem.
Remélem nem haragszik rám, mert nem kerestem. De mobil nélkül igen nehéz. Annyira hülye meg én sem vagyok, hogy bekopogtassak a vámpírokhoz. Akkor már nem lenne torkom. Bár eléggé kíváncsi vagyok milyen lehet a klánvezér. De talán jobb is, ha nem tudom meg. Lehet, hogy nem egy kedves ember és első dolga lenne eltörni a nyakamat.
Ha meg én találok egy falkát akkor az én gondom lesz elmagyarázni nekik ezt az egészet. De, ha messze innen találok falkát...akkor hogy fogok Noel-el találkozni? Éjszakánként lógjak ki és hajnalodva menjek is vissza? Nehéz lenne az biztos...
Minden esetre örülök, hogy viszontlátom Noel-t.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Okt. 23, 2019 11:03 pm

Tanulta és tudja, hogy a farkasok, ha sarokba szorítják őket, akkor támadnak. Éppen ezért érinti Zach bundáját nagyon finoman, hogy még véletlenül se érezze, hogy valaki rajta akar ütni. Persze megriad, de szerencsére nem nekiugrik, hanem észleli, ő az, és nyugodtan visszafekszik.
Tovább simogatja, most már nem olyan óvatosan, és közelebb ül hozzá. Érdekes, hogy a szülei sírjához jött, holott túl sokra nem emlékszik velük kapcsolatban, mégis ott van a kötődés a részéről.
Eltűnhetett volna, előfordulhatott volna, hogy soha többé nem látja, ám Zach itt maradt, így már csak két opció maradt, miért is nem írt rá, de most már az is egyre redukálódik. Valószínűleg nincsen telefonja.
-Hoztam kaját is, meg egy telefont. Néhány töltővel.
Jegyzi meg csendesen, mert nem akarja nagyon megzavarni Zach pihenését. Milyen abszurd látványt nyújthatnak. Egy vámpír és egy farkas egymás mellett, nyugalomban, békében. Még jó, hogy eldugott helyen vannak, különben tuti címlapfotó lenne belőle.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyCsüt. Okt. 24, 2019 7:32 am

Nem gondoltam volna, hogy visszajön, főleg hogy nem írtam neki. De mivel nem haragszik rám, így megnyugszom végleg.
Kíváncsian pislantok a szatyorra, de nem vagyok illetlen így nem nézek bele. Csak orromat használva állapítom meg, hogy kaja van benne. Végül ezt Noel is alátámasztja, de állítása szerint más is van benne.
Hagyom, hogy megsimogasson megszoktam már. Az emberek közt rengeteg gyerek jött oda hozzám, hogy megdögönyözzenek.
Ha abbahagyja akkor egy nagyot nyújtózok és felülök. Fárasztó volt az egész temetőt kitakarítani, de legalább nem unatkoztam. Nem terveztem semmit mára, így örülök hogy gyorsan eltelt ez a nap.
Közelebb húzodva hozzá megszagolom ruhaujját. Mindig is kíváncsi voltam milyen szaga van egy vámpírnak, ezért megragadom a lehetőséget. Remélem nem veszi rossz néven.
Jobbnak látom átváltozni, elvégre válaszolnom is kell majd szavaira.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyCsüt. Okt. 24, 2019 8:20 pm

Lopva ellenőrzi, hogy Zach tényleg nem sérült-e meg, vagy csak titkolja előle. Így azért könnyebb, mint amikor emberi alakban van, hiszen akkor túl feltűnő, hogy őt nézi, ráadásul akkor nem éppen a sebesüléseit keresné.
Most viszont az ujjaival, ahogy végigsimítja a bundáját az oldalán is, nem tapasztal semmit. Szerencsére nem ütötte meg magát a zuhanásban, vagy már rég begyógyult, ezt nem tudja.
Azt viszont észreveszi, hogy az elhanyagolt sír helyett egy rendbe tett, feldíszített várja, ami azt jelenti, hogy Zach kitett magáért, és nem csak ezen az egyen. Ez rendes volt tőle, bár a maga részéről nem a sír az, ami fontos, kicsit másként gondolkodik a halálról a többségnél.
-Hoztam nyerset is, meg normálisat is, nem tudom, melyikhez van kedved.
Meglepi, hogy a farkas a ruhaujját kezdi szagolgatni, de nem húzza el a kezét, hagyja, hogy megtudja amit akar. Mit érezhet rajta, az őt is érdekli, Zachnek sokkal kifinomultabb a szaglása.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyCsüt. Okt. 24, 2019 8:44 pm

Hagyom, hogy végig simítson oldalamon, farkad alakban ez nem zavaró annyira. Nem félek, hogy találna rajtam valami sebet elvégre minden begyógyult. A zuhanáskor lehet, hogy arrébb csúszott egy bordám, de a földön fekvés és mászkálás hamar visszatette a helyére.
Annyira nem érdekel a kaja, jobban örülök Noel-nek. Bár az, hogy ellát étellel nagyon kedves tőle. Én mindegyik fajtát megeszem csak emberként vagyok kicsit válogatós. Ott nem eszem meg a nyerset inkább átváltozom bundássá.
Kíváncsi leszek milyen illata is lehet egy vámpírnak, így felülve megszagolom ruha ujját. Látva, hogy nem húzza el kezét felbátorodom és egy nagyobbat szívok belőle. Kiegyenesedek és felemelve fejemet tüsszentek egy nagyot. Mancsommal próbálom megvakarni orromat. Ha föld, vagy por megy az orromba akkor mindig tüsszentek egyet, vagy többet is. Kellemetlen, de hát ilyen az, ha valakinek érzékeny az orra.
Felnézve rá úgy döntök, hogy visszaváltozom, így úgy, mint tegnap kicsit arrébb mászok és emberi alakot veszek fel. Kicsit kócos lehetek elvégre Nem igen foglalkoztam ma magammal, még enni sem ettem.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyCsüt. Okt. 24, 2019 10:19 pm

Nem érez semmi furcsát a bunda alatt, persze farkas anatómiában nincsen otthon, így a fene tudja, hogy egy ekkora bunda mennyire képes elrejteni mindent. Zach mozgása sem azt mutatja, hogy baja lenne, ennek pedig különösen örül. Persze ez tegnap is eszébe juthatott volna, igaz, alkalma nem nagyon volt rá.
Talán az étellel kicsit feldobja Zach hangulatát, mert készült, hiszen nem tudhatja, hogy a fiú el tudott menni vadászni és élelmet szerezni, vagy inkább nem kockáztatott. Bár ekkora melót látva itt a temetőben, kétli, hogy megkockáztatta volna.
A szaglászást először nem tudja hová tenni, de ha a farkas ezt igényli, akkor tegye nyugodtan. Kíváncsian néz rá, vajon milyen következtetéseket von le ebből, de amikor tüsszent, elneveti magát. Ez olyan édes volt. Segít az orrát megvakarni, aztán megszagolja saját magát. Mégis mit érzett Zach?
Fogalma sincs, bár biztos van valami különleges abban, hogy vámpír, mármint egy vérfarkas számára.
A fiú hirtelen elvonul, nem is érti hová, aztán jön rá arra, hogy talán megint emberi alakot ölt, mint tegnap is tette. Megörül, mikor visszatér hozzá, mosolyogva néz rá.
-Nagy munkát végeztél, nem semmi. Bemenjünk? Vagy inkább itt ennél?
Kérdő pillantással várja a választ, felőle maradhatnak, nem zavarja, bár az éjszaka második felében jobb, ha nem itt tartózkodnak, mert lehűl az idő, ráadásul odabent kényelmesebb is.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyPént. Okt. 25, 2019 10:12 am

A ruhát szimatolom hátha tanulok valamit a vámpírokról. Bár az is igaz mindenkinek van valami egyedi illata, de tudtommal a fajok jellegzetessége mindenkin jelen van. Valami belemenve orromba tüsszentésre késztet és orromat próbálom megvakarni. Noel segítségemre lesz és hagyom neki, hogy megvakarja nekem, amit farok csóválással és kéz nyalással köszönök meg neki.
Kicsit elvonulva változok emberré és nyújtózkodom. Emberi alakban más nyújtózkodni, mint farkas ként. Ott nem tudom eléggé kinyújtani magamat ezzel arra késztetve szervezettemet, hogy az izmok ne lazuljanak. Ránézve elmosolyodom.
- Gondoltam elfoglalom magam egy kicsit. – mondom neki. Így is hálás vagyok neki azért, amit tett és szeretném neki viszonozni, majd valahogy. Csak hogy?
- Nem szeretném összepiszkolni a szőnyeget oda bent. – válaszolok kérdésére, ha már neki úgy is mindegy. Ha már vendégül lát ügyelek a rendre. Nagyon úgy sem érzem a hideget. Legalább is míg be nem köszönt a tél. Olyankor már én is meghúzom magam valamelyik sikátorban, egy dobozban kuporodva. A bundám ugyan megvéd, de hosszútávon annyira nem hasznos. Főleg nyáron a bolhák és kullancsok idején. Olyankor kínszenvedés a vakaródzás, így gyakrabban keresek valami vizes helyet és pár órát ott fekszem a vízben megfullasztva a bogarakat.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyPént. Okt. 25, 2019 7:52 pm

Valahol szerencsésnek érzi magát, neki nem szükséges ezt az ide-oda változást művelnie, viszont ahogy nézi, nem vesz túl sok időt igénybe. Azaz Zachnél nem. Biztos, hogy kezdőként ő is megszenvedett ezzel. Ugyan figyel, de nem túl feltűnően, az pofátlanság lenne a részéről.
Amint Zach visszaér mellé, elmosolyodik, remekül néz ki ahhoz képest, hogy egész nap melózott. Amióta idejár, nem emlékszik rá, hogy ilyen gyönyörűen le lett volna takarítva bármelyik sír, és tessék. Zach megcsinálta.
-Na de ennyire? Nem semmi.
Ami tiszta sor, hogy a fiúnak tényleg nincs hová mennie, és olyan egyedül van, hogy attól már csak akkor lehetne magányosabb, ha a túlvilágot választaná. Kemény. Viszont bent talán csak kényelmesebb lenne, bár neki végül is mindegy, merre táboroznak még.
-Ahogy gondolod. Sok baja nem lett volna.
Kipakolja a zacskó tartalmát, van abban minden, még nyers húst is hozott, de többségében sülteket, körettel. Túl sok salátát nem mert mellé tenni, mert a fene tudja, hogy Zach mennyire van ezekért oda, de desszert az van. Úgy tudja, hogy a farkasok édesszájúak. Vagy nem.
-Válassz csak. És itt egy telefon is, néhány powerbankkal. Így nem kell áramot keresned ahhoz, hogy ha lemerülne.
A számot felírta egy cetlire és a hátuljára ragasztotta, reméli, hogy Zach nem fogja elutasítani. Ő sem kedveli túlzottan, de belátta, hogy itt, ebben a világban sajnos ez elengedhetetlen kellék ahhoz, hogy haladjon a korral.

Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Okt. 30, 2019 1:25 pm

Mindig mikor átváltozom eszembe jut, mennyire is szeretem a farkas alakom. Amióta az eszemet tudom mindig is szívesebben voltam benne. Bár a korom miatt ez nem is volt olyan nagy baj. Míg fel nem növők és a termetem sem lesz akkora, hogy jobb, ha nem látnak meg addig kitudtam élvezni ezt a dolgot. Most is egy kisebb méretű farkassal vagyok egy magas, így simán nézhetnek kutyának is, aki jobban hasonlít ősére, mint mondjuk egy német juhász.
- Inkább az volt nehéz, hogy megtaláljam az eszközöket. Maga a takarítás könnyű volt. - teszem hozzá. Tisztességesen vissza is tettem a szerszámokat oda ahonnan elvettem, így a gondnok sem lehet rám mérges, max azért mert elvettem őket. De az már kevésbé izgat. Szememmel nézem ahogy kipakol. Érzem különböző húsok illatát és köretet is, na meg egy kis desszertet. Rég ettem már édességet, de kicsiként mindig meglehetett venni egy kis csokival. Anno a régi alfám ezzel próbált kiengesztelni, ha nem tudott velem időt eltölteni. És sikeresen tette. A gyerekek mind egyformák és ahogy idősebbek lesznek annál jobban kialakul egyedi személyiségük.
- Köszönöm, nem kellett volna. - bár a cetli, amit tegnap adott az még meg van, de legalább teljesen meggyőződtem arról, hogy szeretné, ha felhívnám. Így, hogy már van telefonom keresni is fogom. Rég beszélgettem valakivel ennyit.
Szagra választok egy dobozt, ami tetszik. Nem vagyok finnyás, de ha tehetem akkor hagyom, hogy az érzékeim válasszák ki, mit is egyek. Régen a teát is így választottam ki megszagoltam mindegyiket és amelyikhez kedvem volt azt ittam.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Okt. 30, 2019 8:03 pm

Tegnap nem volt annyi ideje megnézni Zach farkasát, mint most, és megállapítja, hogy irtó édes, és nem kifejlett még, de az nem baj. Így simán lófrálhatnak együtt bármerre, ha a fiúnak éppen a farkasához van kedve. Azon mosolyog, hogy szabadkozik a takarítás miatt, hát neki mondhatja. Látja, mit művelt a területtel.
-Elcsórtad a gondnoktól? Okos, de akkor se keveset dolgoztál.
Menet közben elkezdi kipakolni amiket hozott, majdnem hogy megterít ott a földön, hogy Zach kedvére válogathasson majd. Ehet sült krumplit, rizst, krokettet, steaket, rántott húst, grillezettet vagy nyerset. Az édesség meg alap volt, az nem hiányozhatott a menüből. A telefon a ráadás, és a jelek szerint tényleg jól logikázhatott, a fiúnak nem volt telefonja. Most már van. Már ha még van kedve felhívni őt.
-Nem használom, minek álljon otthon. Neked meg jól jön.
Hogy miért ajánlja fel ezt egy nem éppen fajtársának és pont egy idegennek... nem tudja. Azaz annyiban igen, hogy mivel ő rászorul, segít neki, ennyi az egész. Meg... meg jól érzi magát vele, tetszik neki, erre már rájött.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyVas. Nov. 03, 2019 5:00 pm

Nem áll szándékomban magyarázkodni, sosem tettem. Ha engedély nélkül csináltam valamit és leszidtak sosem védtem a bőröm. Csak csendben álltam a sarat és az illetőt néztem. Általánosban egyszer az igazgató leszidott, mert volt egy furcsa szabályzat az étkezővel kapcsolatban, ami megszabta ki mikor mehet enni én meg idő előtt mentem el. Akkor gondolkodtam el igazán, hogy most sírjak, vagy nevessek? Mert hát, ha a józan ember látja, hogy üres azt étkező akkor csak elmegy enni, ha éhes, nem?
Látva Noel mosolyát érzem, hogy megint megtörténik az, ami a tegnap, így gyorsan el is fordítom fejem, próbálva leplezni vöröslő arcomat.
- Én inkább úgy mondanám, hogy kölcsön vettem. - motyogom. Miért lettem bizonytalan? Ugyan már Zach! Sok fiú tetszett már neked az évek alatt és még egyszer sem reagáltál így. Mi változott?
Gyorsan választok is valamit a dobozok közül, addig is elterelem a gondolatomat. Rizst és grillezett csirkét fogtam ki. A rizst úgy is jobban szeretem, mint a krumplit. Gyerekként mindig rizst kértem, ha megkérdezték, mit főzzenek nekem. A hús az alap volt így sosem volt kérdés, hogy azt kérek. Ha esetleg elegem volt az állandó húsokból akkor szóltam az egyik falkatagnak, aki rám főzött és adott mást.
- Köszönöm...- mondom neki. Ez nem csak a telefonra mondtam, hanem úgy mindenre. A szállásra, az ételre, mindenre. Egyszer, majd viszonozni akarom neki a szívességet, de nem mondom ki hangosan valószínűleg lebeszélne róla. Na majd egyszer...
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyHétf. Nov. 04, 2019 6:20 pm

Kedveli, ha valaki hasonlóképpen gondolkodik egyes esetekben mint ő. Tudna mesélni arról, mennyi mindent vett kölcsön akár a temetőőrtől is, ha éppen szüksége volt rá, persze utána maradéktalanul vissza is tette, de sosem ijedt meg attól, hogy ilyesmihez folyamodjon. A muszáj nagy úr, és az elvégzett munkát nem teszi kevésbé értékessé.
-Tudom, tudom, én is csináltam már. Ők ezt nem így szokták nevezni, pedig ha visszaviszed, az nem csórás.
Nevetve felel, ha véletlenül úgy is tűnt, hogy ő nagyon is jó kisfiú, hát az óriási tévedés. Nem így van. Már ha az elvárások szerinti jellemzést nézi.
A baj az, hogy egyáltalán nem érdekli, és sosem érdekelte, mi az elvárás, szerencsére az apja is mindig arra tanította, sose a tömegbe álljon, kövesse az álmait.
Csendesen figyeli, Zach mit enne szívesen, neki mindegy, ő egyikkel sem élhet, de mivel nem ismeri az ízlését, erőteljesen tippelt, hátha valami elnyeri a fiú ízlését is. Igazából nem érti, hogy ennyire helyes srác hogy lehet egyedül, miért nincs társasága vagy legalább valaki, aki védelmezné. A farkasok nem ilyen kegyetlenek, vagy de?
-Igazán nincs mit, bármikor.
Törökülésbe ül, türelmesen megvárja, míg Zach megkajál, biztosan éhes, ez nem is kérdés.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyKedd Nov. 05, 2019 8:45 pm

Választva magamnak egy dobozt elkezdek lassan enni. Megszoktam a maradékokat, így alaposan megrágom az ételeimet, mert akkor hamarabb leszek tele és kevesebb kajával is beérem.
- Igen? Miért kellettek neked a szerszámok? - érdeklődők kicsit miután lenyeltem a falatot. Nem szeretek teli szájjal beszélni. Olyankor se érteni nem lehet, amit mondok meg némileg undorító is. Ha meglátok valakit és eszik akkor hagyom enni, de ha akar tőlem valamit akkor képes vagyok ott maradni, amíg el nem kezd teli pofával hablatyol. Akkor sarkon fordulok és odébb állok.
Evés közben néha fel-fel pillantok Noel-re és arcát nézem. Csodálkozom, hogy ő nem olyan, mint a többi személy. Általában mindenki megvet valamiért, valaki azért mert farkas vagyok, vagy azért mert hajléktalan vagyok, vagy csak szimplán nem jövök be neki. Már megszoktam és csak hátat vonok, de emberi alakomban meg is járom párszor. Tényleg...most, hogy belegondolok a mondén csoporttal, már egy ideje nem találkoztam. Talán feloszlottak, mert rájöttek nem kéne tönkre tenniük mások életét? Ki tudja az emberek kiszámíthatatlanok.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyKedd Nov. 05, 2019 10:57 pm

Türelmesen vár, ő sem szereti, ha zavarják evés közben, régen is így volt ezzel. Még véletlenül sem siettetné Zachet.
-Én csak sírt ástam, és ilyesmi. Eleinte kedvtelésből, aztán amikor pénzt kellett szereznem, akkor éjszakai műszakban. De egyél nyugodtan, majd utána beszélgetünk.
Utóbbi legális volt, de előbbihez kölcsön kellett vennie néhány dolgot, aminek nem túlzottan örültek. Elvigyorodik, szegény fiú ki tudja mikor evett normálisan utoljára, hát nem fogja félbeszakítani folyamatosan. Legalább egyszer tudjon már nyugodtan kajálni.
Nem tudja megmagyarázni, hogy miért tetszik neki ennyire Zach, de valahogy más, mint a többi srác, és szerinte nagyon is szép fiú. Van valami benne, amivel megfogta, és nem, nem az a szerencsétlenkedés, amit tegnap bemutatott, mikor beesett a gödörbe. Farkasként is édesnek találja, egyáltalán nem olyan zord a külseje, mint a nagyobbaknál.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Nov. 06, 2019 7:02 pm

Tegnap óta azon agyalok, hogy is tudott kommunikálni a szüleimmel. Tegnap a lelki nyomás miatt nem tudtam megérdeklődni, de szerintem ma sem fogom meg tudni. Nem tudom akar e róla beszélni, vagy elmondaná e egyáltalán. Talán, majd később néhány találka után rákérdezek.
- Mond... a klánod tudja, hogy itt vagyok? - teszem fel a kérdésem. Nem tudom mennyire őrzik a területüket. De ha tudnak rólam akkor vajon miért hagyják, hogy itt legyek. Tudtommal a vámpírok sem kedvelik a farkasokat. Akkor meg miért? Talán Noel győzte meg őket? Hm...
Kevés maradt már csak a doboz tartalmából. A kicsi húst elrágcsálom a rizset meg magamba öntöm. Mivel keveset eszem összeszűkült gyomromat könnyű megtömni. Ez az egy doboz is elég volt nekem. Remélem nem sértődik meg, hogy nem eszem többet.
Olyan érzésem van, mintha elfelejtettem volna valamit. Hm... valamit, ami miatt vártam ma Noel-t... Meg van a kis ajándékom. Megakartam hálálni neki a dolgokat így csináltam neki valamit. Hogy adjam oda neki? Csak nyomjam a kezébe és kész? Nem...nem akarom így lerendezni azt fogja hinni, hogy illem miatt adtam. Ami részben igaz, de ez egy kicsivel több számomra.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptySzer. Nov. 06, 2019 9:18 pm

Miközben Zach eszik, azon gondolkodik, hogy vajon a farkasok berendezkedése végül is hasonló a klánokéhoz, de míg esetükben előfordulnak árvák és kóborok, ez róluk nem annyira mondható el. Bár a nagy segítőkészség nem biztos, hogy mindenkire jellemző, de sebaj.
A kérdés viszont jó, el is vigyorodik rajta.
-Elméletileg igen, szóltam róla, nem mondhatják, hogy nem.
Ha csak ő tette volna... de a kísérője volt az első minden valószínűséggel, de ő is megtette, mind az atyjának, mind a klánvezérének. Egyelőre még nem szedték szét érte, igaz, még meg sem kérdezték erről, bár ezt be fogják pótolni, tudja jól.
Viszont az, hogy Zachet nem bántották, nem is találkozott senkivel, azt jelenti, hogy azért tiszteletben tartják azt is, hogy egy temetőben van, illetve talán nem is találják veszélyesnek. A többi meg az ő dolga, az ő felelőssége, ha eljut odáig.
Sok kaját hozott, nem csodálja, hogy a fiú nem is eszi meg mindet. A fene tudja, mennyi kajához jut így egyedül, de biztos, hogy nem túl sokhoz.
-A többit tedd el, majd megeszed később. Nem romlanak meg hamar, arra figyeltem.
Mosolyogva néz Zachre, aztán ismét a sírok irányába, amiket rendbe tett. Büszkék lehetnek rá, nem is kérdés.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyHétf. Nov. 11, 2019 7:36 pm

- Elméletileg? - húzom fel egyik szemöldökömet. Nem áll szándékomban számon kérni Noel-t, de hát azért még is csak az én bundámról van szó...na meg az övéről is. És én azt nem szeretném, ha miattam esne baja. Ennyit nem érek meg. Miután megettem egy adagot úgy érzem magam, mint egy jól lakott kiskutya. Nem is akarok többet enni, elég volt.
Ránézve Noel-re, látva mosolyát érzem megint zavarba jövök. Miért ennyire aranyos a mosolya?! Szed össze magad Zach te is tudod, hogy ebből nem lesz jó vége.
Egy ideig csak bámulok el az egyik irányba vörös arccal. Majd eszembe jut a kis ajándékocskám.
- Meg tudnál várni itt? - kérdezem tőle és, ha bele egyezik elrohanok. Pár perccel később vissza is érek farkas formában és egy bokor mögül bukkanok elő. Nem zavar, hogy egy két faág beleakadt a bundámba. Számban egy kis fa dobozkát cipelek és oda nyújtóm Noel-nak. Egy kis apróság, amivel megszerettem volna neki köszönni, amit értem tett.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyKedd Nov. 12, 2019 9:15 pm

-Igen, elméletileg. Azaz én szóltam róla, üzentem, csak választ nem kaptam, de tudnak rólad.
Megtette amit lehetett, az más kérdés, hogy nem várta meg senkinek sem a válaszát, de azt nem mondhatják, hogy eltitkolta volna. Pláne úgy, hogy előtte a kísérője is értesített mindenkit, vagyis nincs baj, legalábbis nem aggódik. A többi meg az ő dolga, és ha ezért feddést is kap, akkor is ki fog állni a döntése mellett.
Mosolyogva nézi, ahogyan Zach eszik, annyira édes, a világért sem szakítaná félbe. Ahogy ránéz... elpirul, egyből más célpontot keres magának, és meglepődik, mikor a fiú távozni készül.
-Persze. Nem sietek sehová.
Előtte az éjszaka, mégis hová menne? Kíváncsian néz Zach után, tényleg nem marad sokáig távol, de meglepi, hogy ismét farkas alakban van, az pedig még inkább, hogy valamit hoz a szájában. Elámul azon, mennyire finoman adja át a kis dobozt, azon meg pláne, hogy ezt neki szánja.
-Köszönöm, de... nem azért tettem, de... köszönöm. Mi van benne?
Az eszébe sem jut, hogy esetleg most Zach nem fog megszólalni, mert sokkal nagyobb a zavara annál, hogy logikusan felmérje a helyzetet.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyVas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Valamilyen szinten megtudom érteni, hogy elmondta. Elvégre így őt nem vonhatják úgy felelősségre. Nekem meg nincs falkám, akik megdorgálnának ezért. De az, hogy egyedül vagyok az azért még sem jó, ha a vámpírok területén mászkálok engedély nélkül. Egy csapat vámpírral azért én sem tudok boldogulni. A mindennapi edzésem csak annyi, hogy a csapat mondénnal, akik egyszer meg is szúrtak azokat elüldözöm.
Miután befejeztem az evést gondolok egyet és megkérve, hogy várjon elmegyek. Tudom, hogy nem azért tette, hogy adjak cserébe valami, de én jobban érzem magam tőle, ha valamilyen formában viszonzom a kedvességét. Így elcammogva a bokor mögül jelenek meg farkas képében és egy dobozkát hozok. Finoman odaadom neki és várom, hogy kinyissa. Az előnye a farkas létnek, hogy bunda alakban nem látszik, ha zavarba jövök.
Látva, hogy várja válaszomat én csak finoman megnyalom a kezét és őt nézem. Kíváncsi vagyok örül e az ajándékomnak. Ez az egyetlen dolog, amit magammal hoztam otthonról, mikor kidobtak. Azóta cipelem magammal a cigi mellett. Mivel nem akarom, hogy elvesszen így inkább rá bízom. Meglepően jól bízok benne. Másrészt most már az övé azt csinál vele, amit akar. Pénz csinálhat belőle, vagy megtarthatja, nekem már mindegy. Eléggé régi.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyPént. Dec. 13, 2019 7:29 pm

Túl sokat nem gondolkodott azon, hogy jelezze-e Zach itt tartózkodását vagy sem. Eleve a kísérője megtette, ha hallgat, akkor bajba sodorja a fiút, így viszont védve van, az övéi sem fogják zaklatni. Ez nem azt jelenti, hogy repesnének az örömtől, és ő ne kapná meg a fejmosást, de legalább Zach nyugalomban lehet egy ideig végre.
A kaja az ki fog tartani pár napig, de majd holnap is hoz valamit, hogy legyen friss is, illetve tartalék, mert az valójában nem tudja, hogy Zach mennyire lehet éhes. Amikor megkéri hogy várjon, kíváncsian néz utána, de amikor megjelenik farkasként, akkor mosolyogva simogatja meg.
A kis csomagon meglepődik, tényleg nem várt semmiféle viszonzást, egyszerűen csak segített a fiúnak, mert bajban volt. A kéznyalásra elneveti magát, ez halál édes tőle.Érti a célzást, leül a földre és kibontja a dobozt.
Sok dologra számított, de erre nem, ez egy antik darab, ami valószínűleg a fiúnak egy emlék, és most képes odaadni neki. Nem, így nem fogadhatja el.
-Zach... nagyon köszönöm. Megőrzöm neked, vigyázok rá, sőt, ki is pofozom kicsit, de ez a tiéd. Nem fogadhatom el úgy, hogy örökre, oké?
Ebben a gesztusban minden benne van. Az, hogy a fiú képes lett volna megválni az egyik legféltettebb és legfontosabb kincsétől, hogy ezt megmutatta neki, pontosabban neki akarta adni... ehhez tényleg nem kellenek szavak. Megöleli a farkas nyakát finoman, hogy ne vegye ösztönösen támadásnak vagy kihívásnak, és egy csókot nyom a feje búbjára.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyVas. Dec. 15, 2019 6:46 pm

Már nem fontos nekem a doboz tartalma. Régen az volt és vigyáztam rá, mint a szemem fényére, de most... Csak egy emlék volt, amit a szüleim hátra hagytak. Néha az volt az érzésem, hogy az alfám csak azért adta nekem, hogy bennem forgassa a kést és az orrom alá dörgölje nekem nincs senkim rajta kívül. Mondjuk nem is foglalkozott velem annyira. Csak, mint egy gyám úgy törődött velem. Nem is próbált apa figura lenni a szememben.
De most, hogy már több van nekem, mint az a tárgy, már nincs szükségem rá. Elvégre itt van nekem a sír, amit megtaláltam és kerestem.
Noel-t nézem ahogy kinyitja a ládát. Látom arcán a meglepettséget. Szerintem nem is számított rá, hogy adok neki valamit. De az, hogy hajlandó megtartani boldoggá tesz és farkamat csóválni kezdem.
Elfogadom ölelését és pusziját viszonzom az arcára. Ha engedi akkor belemászok az ölébe, leülök és őt nézem.
Biztonságban érzem magam körülötte és ez nagy szó. Általában emberek közt az ellentétjét szoktam érezni, így mindig a hátam mögé nézek, bármilyen alakban s vagyok. Milyen meglepő, hogy két év alatt mennyire magányos típus lettem. Mondjuk a falka sem tett semmit, hogy az ellenkezője legyen, mikor kicsi voltam. Talán ezért is zárkóztam el és fojtottam magamba, mit is szeretek igazán.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyPént. Dec. 20, 2019 9:18 pm

Zach nagyon meglepi, és nem csak azért, mert egyáltalán gondolt rá és mindenáron viszonozni akarta amit érte tett, hanem azért is, amit maga a doboz rejt.
Ez egy olyan emlék, ami a fiúnak fontos, hiszen nem őrizgette volna, ha nem így lenne, az pedig, hogy ezt neki akarja adni.. nagyon sokat jelent.
Finoman veszi a kezébe, a tárgyak mindig mesélnek, vagy azok, akik egykor hozzájuk tartoztak. Ez maradt Zachnek a szüleiből, ez az egy dolog, semmi más. Az, hogy most legalább a sírjukat is megtalálta, no meg ahogy rendbe tette... hiába mondaná, hogy ez nem számít, hát dehogynem. Jobban, mint a fiú hinné.
Megőrzi neki, ez egészen biztos, vigyázni fog rá, hogy amikor majd eljön az ideje, visszaadja jogos tulajdonosának.
Átöleli a farkast és még egy puszit is ad neki, ami kívülről nézve nagyon szürreális látvány lehet, de ezzel egyikük sem törődik. Ahogy Zach bemászik ölébe, átkarolja, betakarja a kabátjával és szótlanul figyeli őt, mosolyogva.
-Édes vagy, komolyan.
Normális esetben már rég el kellett volna rohannia, de nincs miért. Ebben az alakban is gyönyörűnek találja, nem is érti, hogy lehet ennyire magányos szegény.
Vissza az elejére Go down
Zach Daniels


Zach Daniels


Hozzászólások száma :
44

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach EmptyVas. Dec. 22, 2019 3:30 pm

Néha meglep mennyire hasonlítok egy kutyára, mint farkasra. Csóválom a farkam, barátságos vagyok az emberekkel, a gyerekek még meg is simogatnak. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy a termetem miatt senki sem gondolná, hogy vad farkas lennék, aki eltévedt és az emberek életét keseríti meg. Egyedül fekete bundám adja ezt a hatást, de a mennyire túl tenyésztik ezeket a négylábúakat úgy változik az kinézetük és az egészségük.
Ahogy Noel puszit nyom a fejemre elkezdem csóválni a farkam. Még ha nem is látszik, hogy zavarba jövök a test beszédem intenzívebben reagál mindenre így a boldogságomat, vagy más érzéseimet nem tudom elnyomni. De ez van.
Csóválva farkamat bemászok az ölébe és a lábára ülve rá nézek. Meglepő mennyire közel tudtam engedni magamhoz. Általában nem igen szoktam csak úgy beleülni más ölébe.
Ahogy átölel eláraszt egy érzést. Biztonságban érzem magam karjai között. Behunyom szemem, fülem lekonyul és hozzá bújok. Tetszik ez az érzés. És most, mintha nem is akarnék elszakadni mellőle, itt tudnék lenni örökké.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Ez már randi?/ Noel & Zach Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ez már randi?/ Noel & Zach   Ez már randi?/ Noel & Zach Empty

Vissza az elejére Go down
 

Ez már randi?/ Noel & Zach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island-