Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Discord
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Gioia Selvaggio
Csüt. Május 13, 2021 11:45 pm

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Arzen Coleman-Smith
Szomb. Márc. 13, 2021 11:09 pm

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Jace Herondale
Kedd Márc. 09, 2021 11:02 pm

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Dorothea Coldstone
Vas. Nov. 29, 2020 7:44 pm

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Aedion Ancarth
Vas. Okt. 18, 2020 9:49 pm

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Prue Holivel
Vas. Okt. 18, 2020 12:21 am

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Prue Holivel
Csüt. Okt. 15, 2020 5:01 pm

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Emptyby Prue Holivel
Szer. Okt. 14, 2020 9:15 am

A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Egyetem?! - Ruko & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 EmptyVas. Júl. 08, 2018 12:42 amShopping tour...

Thea & Ruko


Kényelmes iramban sétálunk a bolt felé, amit nemrég fedeztem fel és közben beszélgetünk. Mennyivel jobb program mint azon az unalmas órán poshadni, és az előadót hallgatni aki túl fontosnak gondolja magát, holott nem látott soha egy démont sem. Nekünk meg napi szintű látvány és ha eseménytelen az este, szinte már kívánjuk az akciót. Én legalábbis.
Nem sokat dok mások véleményére semmiben sem, és eléggé öntörvényű vagyok még az árnyvadászok között is, ennek Ruruka a megmondója, és ahogy haladunk válaszolok.
- Az egész könyvet, illetve könyveket csak le kéne húzni a mellékesen. Semmi igazságtartalma nincs és a BDSM-et is csak valami ócska szadista akárminek állítja be, pedig az a vágyról kellene hogy szóljon. Csak azt nem értem, minek írja le, ha nincs tapasztalata és utána se hajlandó nézni? - filozofálok egy kicsit ezen, hiszen megvan a magam véleménye és azt hiszem Thea ezt szereti bennem hogy nem vagyok egy bólogató kutya, még ha nem is túl gyakran nyitom ki a szám és foglalok határozottan állást valamiben.
- Piroska lettél - nem bírom ki hogy ne tegyem szóvá a pirulását, de imádom hogy ezt is elő tudom hozni belőle. Elvégre minden nyavalyája alatt mégis csak egy nő, aki valahol vágyik arra hogy viccelődjenek is vele.
A boltba ketten két felé megyünk és találunk is magunknak valót, főleg ő.
- Mindenképpen. Ha végül mégse tetszene, majd elhordom én - vigyorodom el, és a saját választásaimmal indulok egy próba fülke felé. Egy nadrág és egy ing.
- Hm, jól állok, ezek is jók lettek. Nézd? - húzom el a függönyt és behúzom a próbafülkébe és csak ott dorombolom a fülébe.
- Vagy máshogy álljak? - suttogom a fülébe, színtiszta apró kis gonoszkodás részemről, de imádom ahogy zavarba jön.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
378
Age :
30

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 10, 2019 4:36 pmRuko & Thea

Most, hogy kiszabadultam a pillantások kereszttüzéből és tudom, hogy nem is vehetik észre az éltűnésünket, sokkal jobban érzem magam, könnyebb lélegezni is. Már nem érzem úgy, mintha mindenki apró darabokra akarna szedni megvizsgálni az összes porcikámat.
-Nem kéne, mert eldugítaná -kuncogom el magam. Szeretem, hogy mindenről van véleménye és nem fél másoknak a tudtára adni, ha nem ért velük egyet. Bárcsak nekem is lenne ennyi bátorságom, nagyon sokmindent megadnék érte.
-Sajnos azt én sem értem, de biztos van valami köze a milliárdos könyveladáshoz és a filmes jogokhoz, amikből szintén elég szép summa folyt be a bankszámlájára -vonok vállat. Nem rejtette szerintem véka alá, mennyire csak a pénz miatt csinálta, mert nincs se jól megírva, se nem szól valami értelmes témáról. Elég ócskák lettek a könyvek és a filmek is, valljuk be.
-Oh, fogd be -takarom el félig az arcom a hajammal és közben jelzés értékűen oldalba bököm a könyökömmel, de magamban mosolygok a zavarom ellenére is. Csak kevesen képesek belőlem ilyesmi reakciót kihozni, és meglepő számomra, hogy képes vagyok még az ilyen normális reakciókra. Kellemes változatosság, egészségesebbnek érzem magam tőle.
-Mint  a fél ruhatáramat? -Próbálkozom én is kicsit viccelődni, kezdem ismét felfedezni a humoromat, mert valahol volt olyanom is. Még nagyon régen, minden előtt, amikor még nem féltem ennyire apró dolgoktól.
Megyek még egy kört, mert az az egy blúz nem lesz elég, és amikor visszatérek a fülkéhez még két felsővel és egy szoknyával. A kedvencem nem olyan régen adta meg magát végleg, darabokra szakadt.
Hirtelen rántódok be és hirtelen azt sem tudom, hogyan reagáljak, ahogy a fülembe búg, de azt basszus be kell ismerjem, hogy nagyon szexi, amikor ezt csinálja, még ha ki is akar éppen törni a szívem a helyéről, annyira dobog. Kezem önkéntelenül kúszik a nyakára támaszért, de most nem kezdek el pánikolni. Csak állok ott, vészesen közel hozzá és csak elnevetem magam. Részben a zavaromat leplezendő, részben pedig mert tényleg boldog vagyok. Szeretem őt, jobban, mint valaha gondoltam volna, hogy képes leszek rá. Természetesen Calebet is szeretem, de őt máshogy.
-Meg akarsz te engem ölni -kuncogok még mindig, ahogy közelebb hajolok egy csókért és igyekszem kicsit lecsillapítani a szívem dobogását.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 EmptyHétf. Feb. 25, 2019 8:48 pmWhat the hell is happening with me?

Thea & Ruko


Sokkal jobban esik a város utcáit járni kettesben mint az órán rohadni amire egyikünk sem vágyik igazán. Nem is értem miért kell oda járni de szerencsére nincs sok belőle vissza és elég magunknak valók vagyunk. Még csak az kéne ha szociális népség lennénk, így is van elég gondunk bajunk a saját fejünkkel.
- Jó, ez igaz. Még annyit se érne meg az egész - morgok elégedetlenül, ahogy az egyik kedvenc boltunk felé megyünk hogy szerezzünk egy két apróságot magunknak, mielőtt visszamnnénk az Intézetbe. Ennyi szabadidő nekünk is kijár ha már amúgy szervezetten és jól működően vezetjük azt a nyavalyás helyet.
- Lehet, sőt biztos hogy nagy szakítás volt, de akkor sem kellene ennyire eltorzítani az egészet. Az emberek olyan ostobák, és az jön le nekik hogy a bdsm rossz és büntetendő, pedig ez is csak egy élvezeti forma - sóhajtok fel, hiszen néha a mi életünk is erősen erre hajaz de vérben és erőszakban élünk nap mint nap, és nem tudhatjuk melyik nap lesz az utolsó. Kissé sietve élünk, de akkor is tartalmasan.
Felkuncogok a nyilvánvaló pirulására és csak haladunk tovább a vásárláshoz, és találunk is kedvünkre valót.
- Hm, most miért mondod? Megtehetem hogy felveszem, mert jól áll és egy méretűek vagyunk nagyjából - vonom meg a vállam, hiszen néha összefolyik melyik ruha kié de nem is érdekel igazán, hiszen olyan hasonlóak vagyunk. A feketét, feketével szeretjük.
Berántom a próbafülkébe és nem is erezstem el, csak sunyi kis mosollyal pillantok le rá ahogy egészen szorosan állunk és nem kellene sok hogy... hogy.
- Oh nem, annál sokkal jobbat is tudok veled tenni de talán, nem épp alkalmas a hely - dorombolom mély hangomon a fülébe, ahogy csípőmmel finoman nekidőlök jelezve, miféle gondolatok is járnak a fejemben.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
378
Age :
30

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 22, 2019 8:54 pmRuko & Thea

Rukoval kettesben lenni mindig nagyobb öröm nekem, mint bármi más. Mellette biztonságban érzem magam, mintha semmi baj sem történhetne. Nem azért, mert megvéd, egyáltalán nem kell, hogy bárki megvédjen, a képességeim a helyükön vannak, hanem mert bízhatok benne. Caleben kívül senkiben sem bíztam, de valahogy vele mégis más.
-Na, látod -kuncogok, mert még a morgolódását is aranyosnak találom. Könyveket és filmeket kibeszélni kedves elfoglaltságunk, jó könyvekről könnyű beszélni, rosszakból pedig könnyű viccet csinálni. Nagy ívben kerülöm ki a tündéreket a pult mögött, mert a legtöbb normális, én akkor sem szeretek a közelükben lenni. A mágiájuk valamit tesz velem, amit nem kéne.
-Az emberek mindig is buták voltak, csak most létezik az internet, ahol ezt hirdethetik. És amit nem használnak, hogy utána nézzenek dolgoknak, mielőtt megszólalnak -sóhajtok, mert ez így van. Sokkal töbet adott nekem a bdsm, mint azt bármelyik unatkozó háziasszony el tudná képzelni. Végre kezdem megkedvelni magam, nagyjából életemben először. És ehhez az a mély bizalom segít hozzá, amit Rukoval együtt megélünk ezen keresztül. Nehogy már egy pénzhajhász könyv ezt kifordítsa és meggyalázza.
-Igaz. És még csodálkozunk, hogy összekevernek minket -jegyzem meg, hiszen megtörtént már párszor, de szerintem nem hasonlítunk annyira, mint a többiek az Intézetben mondják.
-Hm, siessünk haza? -kérdezem gonoszkásan, nagyon-nagyon közel állva hozzá, ajkaink szinte összeérnek. Ruko előtt eszembe sem jutott volna bárkivel lefeküdni, hiszen nem vágyom senki társaságára sem az ágyban, egyedül őrá. Az már csak hab a tortán, hogy milyen formában. Másoknak talán fura vagy beteges lehet, de mi ezt élvezzük. Maradéktalanul megbízunk a másikban és csakis az történik, amiről megegyezünk, hogy csinálni akarjuk. Semmi több.
Csak egy szavába kerül, és már indulhatunk is, minél előbb otthon vagyunk, annál előbb csinálhatunk azt, amit csak akarunk. Persze csak miután kifizettük az új ruháinkat.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 EmptyVas. Jan. 19, 2020 2:43 pmWhat the hell is happening with me?

Thea & Ruko


Sokkal jobb döntés ott hagyni az órát, mint elsőre gondoltam volna, és végre jut egy kis időnk egymásra is, mert a sok teendő és munka mellett néha napokig nem tudunk egymás mellett lenni többet, mint az alvás. Rengeteg munkával jár ha az ember intézetvezető és még több idiótát jelent a Klávé is, de szerencsére nem teljesen menthetetlenek.
Átkarolom Theát egy pillanatra, mert nem kell őt féltenem, maximum az irigyen bámuló pillantásoktól, de olyankor egyértelművé teszem hogy foglalt, és el a szemekkel is, mert különben nem lesz mivel nézniük később. Persze, nem vagyok ok nélkül ennyire agresszív de rájátszom. Nem akarok jobban belefolyni a mondén életbe mint amennyire muszáj. Leginkább semennyire sem.
- Látom, látom de attól még bosszantó hogy milyen hihetetlenül ostobák, tekintve hogy a föld javarésze az övék - sóhajtok fel. Nem irigylem el tőlük, de boldog tudatlanok, akik nem tudják mi minden rejtőzik a sötétségben. El sem tudnám képzelni az életemet az árnyvilág nélkül, mert bármilyen nehéz is, mégis csak ez az életem, és ebben nőttem fel.
- Hm, engem nem zavar különösebben mit gondolnak, és az sem hogy mit mondanak. Tudom hogy milyen vagyok, és hogy te így fogadsz el engem - mosolyodok el ahogy a menyasszonyomra nézek a próbafülkében és a derekára simogatok, hogy tudok sokkal izgalmasabb dolgokat is mint a ruhapróba.
- Hm, nekem itt is jó ha.... csendesen leszünk - gonoszkodok egy kicsit ahogy felsimítok a combján, és elengedem. Nem a legjobb hely, és igaza van benne hogy jobb ezt otthon befejezni.
- Menjünk - húzom ki onnan, és fizetünk is a pultnál. A tündérek persze nevetgélnek, hiszen alighanem az arcunkra van írva minden, de mit bánom én.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
378
Age :
30

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 EmptyKedd Szept. 15, 2020 8:48 pmRuko & Thea

Azonnal jobb nekem, amint kikerülünk az óráról, még ha nem is kell kifejezetten teljesítenünk az órákon. Csak a pillantások és az emberek közelsége... Sokkal rosszabbat tesz, mint be merem ismerni. A démonok annyival egyszerűbbek. Ismered a gyenge pontjaikat és megölöd őket, semmi más. Nem is kell gondolkozni, amíg velük foglalkozol, ellenben a mondénok...
-Jobb is nekik így, de nekünk is. Amíg kimaradnak a bajból, könnyebb rájuk vigyázni -jegyzem meg, legalább nézzük a dolgok pozitív oldalát. Nem szeretem még a mondénokat sem nagyon ócsárolni, hiszen nekik is ugyanúgy van életük, mint nekünk csak sokkal kevésbé veszélyes. Vagy harccal teli. Másnak hadd legyen meg ez a luxus, ha már nekünk nincs.
-Nekem így vagy tökéletes -húzódom közelebb a fülke szűkében, mindennél jobb érzés hozzá simulni és hagyni, hogy a kezei vándorolnak rajtam. Nem is tudtam, hogy valaha bárki érintésére vágyni fogok Caleb ritka ölelésein kívül. Vagy hogy nekem vőlegényem lesz valaha. Azt hittem, nekem csak Caleb lesz és senki más. Parabatai-ok, amíg meg nem halunk a csatamezőn. Ma már sokkal többre vágyom.
-De mi nem tudunk csendesek lenni -mosolyodom el, mindketten tudjuk, hogy ki szoktuk használni az ódon kastély természetes hangszigetelését, mert egyikünk sem a csendes fajta az ágyban.
Kirángat a fülkéből és gyorsan fizetünk. Pontosabban hagyom neki, hogy ő fizessen mindkettőnk ruháiért az én pénzemmel, vagy az övével, igazából lényegtelen. Közös a kasszánk, mióta jegyesek vagyunk. Messziről látom, hogy a tündérek a pultban tudják, mit akarunk csinálni, ha hazaérünk, így inkább úgy teszek, mintha nem látnék semmit, és gyorsan kimenekülök az üzletből. Még nem állok erre készen, majd szépen sorjában mindent. Kint elveszem a szatyraimat a vőlegényemtől és már fordulok is, hogy hazamehessünk.
-Siessünk, ne várakoztassuk meg az ágyat -villantok egy sunyi kis mosolyt. Ruko a jobb a flörtölésben egyértelműen, de azért néha nekem is megy, általában véletlenül.

Outfit: Link » @ «Music: Link
Let's survive this
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyetem?! - Ruko & Thea   Egyetem?! - Ruko & Thea - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Egyetem?! - Ruko & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Mi lett volna ha... :: Minden másképp alakult-