Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

It's not a date - Wallace & Irina Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
It's not a date - Wallace & Irina Bal11It's not a date - Wallace & Irina Kyzyp11It's not a date - Wallace & Irina Jobb11 
Kotetsu Madoka
It's not a date - Wallace & Irina Bal11It's not a date - Wallace & Irina Kyzyp11It's not a date - Wallace & Irina Jobb11 
Mutsuki Kaede
It's not a date - Wallace & Irina Bal11It's not a date - Wallace & Irina Kyzyp11It's not a date - Wallace & Irina Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 It's not a date - Wallace & Irina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousIt's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptySzomb. Nov. 26, 2016 10:40 pmWallace & Irina
Ha azt mondanám, ez nem egy randi, elhinnéd? Valószínűleg nem. Még magamnak sem hinném el, ha arról lenne szó. Pedig tényleg nem igazán az a célom, hogy összejöjjek az illetővel, akit ide hívtam. Egyszerűen csak időt akarok vele tölteni és hogy is mondjam… Gondoskodni róla. Ez az én számból furán hangozhat, hiszen az összes halandóval kéne foglalkoznom és megvédeni őket, békességet adni nekik, de ő különösen belopta magát a szívembe. Nem sűrűn történik velem ilyen, hogy a halandók közül ennyire megszeretek valakit az átlagon felül. Azt hiszem ő is az egyik olyan különleges személy, amelyikkel csak néhány évszázadonként találkozom, akinek feltűnik, hogy nem vagyok egészen ember. Nem látó, mégis észrevesz dolgokat és sokkal gyorsabban gondolkodik, mint az átlag. Sokban hasonlít a fajtámhoz. Talán ezért is kedvelem, nem tudom.
Egy kávézóba hívtam, mert tudom, hogy most éppen nincs munkája és szereti a kávét, nekem meg nincs ellenemre. Már rendeltem mindkettőnknek, lassan neki is be kell esnie. A saját teámat kavargatva ücsörgök egy asztalnál, várva, hogy megérkezzen.
Vissza az elejére Go down
Wallace R. Strauss


Wallace R. Strauss


Hozzászólások száma :
8

It's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptySzomb. Nov. 26, 2016 11:40 pm

Irina & Wallace
Ez nem egy randi lesz, ezzel tökéletesen tisztában vagyok, és ennek megfelelően nem is viszem túlzásba az öltözködésem, éppen csak egy vasalt inget húzok fel, és egy fekete kapucnis pulóvert, mert nem akarok feltétlen kicsípve lenni, és tudom hogy Irina nem azért hívott el kávézni hogy a páváskodásom figyelje, azt meghagyom a mai, elképesztően reménytelen korosztálynak, ahol sokszor már azt sem tudod melyik melyik nem. Na persze, vannak akik kinövik, de nem egy ügyem kapcsán kerültem velük össze, és eléggé kiábrándítóak.
Fejcsóválva kapom fel a világosbarna, hatalmas zsebekkel rendelkező kabátom, és a nyakam köré tekerem a puha sötétszürke sálam is, mert rendkívül fázós tudok lenni. Akkor is ha csak egy kis távolságot kell megtennem, mert amúgy kocsival érkezem, de hát... jó a kocsim fűtése. A kávézóhoz érve körülnézek, és csak utána lépek be, amolyan zsaru reflex azt mondják hogy mindig felmérem  helyet ahová belépek, hogy felkészülhessek arra is hogy ha valami vis major keletkezik. Még van öt percem, pontosan tudom, hiszen mindenhová kínosan pontosan érkezem és szóvá teszek minden késést, ez is egyike a rossz tulajdonságaimnak, de Irina nem késett el, mert már itt vár.
- Irina! - köszönök neki félmosollyal ahogy az asztalhoz igyekszem és letelepszem vele szemben.
- Remélem nem késtem el - jegyzem meg, udvariassági kör, de még ez is könnyen jön most, ma valahogy jobb lábbal keltem fel, vagy csak ezzel a furcsa nővel van összefüggésben ez is. Mert valami nem teljesen stimmel csak még nem tudom micsoda.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousIt's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptySzer. Dec. 21, 2016 9:21 pmWallace & Irina
Tudom, hogy mindig pontosan, vagy korán érkezik, ezért én magam is próbálok valami emberi időket találni, hogy megérkezzek, de néha annyira máshogy telik számomra az idő, hogy nehezemre esik a megfelelő időben beesni. Most is korábban érkeztem, még nála is előbb, pedig nem éppen ezt akartam, csak így sikerült. Nem mindig van pontos felfogásom az időszokásairól, de azt tudom, hogy most nagyon is korán vagyok. Azt már kevésbé tudom, hogy ezzel tettem-e valami kárt, de úgy vettem észre, hogy ez egy elég fesztelen kor, így talán nincs baj.
Hamar észreveszem az auráját, azóta figyelem az ablakon keresztül, hogy kiszállt a kocsiból, végig nézem, ahogy az ajtóhoz és, körülnéz és végül bejön. Szélesen elmosolyodom, ahogy közeledik, a helyiségben rögtön érezhetően kellemesebb lesz a levegő, pedig eddig is jó volt a hangulat. Ez a dolog velem együtt jár, és ezért sokan keresik a társaságom, mert instant kedvjavító vagyok, amint elmosolyodom.
-Dehogy, én vagyok nagyon korán. Hülyén alakult az időbeosztásom, előbb szabadultam és nem tudtam mit csinálni magammal -Ez még nagyjából igaz is, a munkámat nagyjából én alakítom, direkt, hogy könnyen és észrevétlenül tudjak menni a kicsit magasabb rendű dolgomra.
-Milyen napod volt? -kérdezem oldalra billentett fejjel, érdeklődéssel a tekintetemben. Szeretem ezzel kezdeni a találkozásainkat, kicsit megtörni a jeget, ráveszem, hogy meséljen magáról, mert amúgy hajlamos bezárkózni, én meg nem szeretek aurákban és elmékben kutakodni, hogy ilyen apró dolgokat megtudjak. Vele meg végképp nem, szerintem nem szeretné, ha megtudná, az elméjében turkáltam.
Vissza az elejére Go down
Wallace R. Strauss


Wallace R. Strauss


Hozzászólások száma :
8

It's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptyPént. Jan. 06, 2017 11:33 pm

Irina & Wallace
Sietősre veszem a lépteim, de még így is a megbeszélt idő előtt érek be a kávézóba és reflexszerűen nézek körbe, mert megszoktam, talán ez is annak a jele hogy túl sokat dolgozom. Már kezdek paranoiás lenni, hogy minden árnyékot megnézek magamnak. Belépve azonnal észreveszem a nőt, aki egy rejtély önmagában, de imádom a kihívásokat. Mintha már attól felmelegednék hogy ránézek, és nem tudom hogy csinálja. Bizonyára valamiféle képesség, hiszen találkoztam már ilyesmikkel, és voltak olyanok akik engem is valami fura állatnak tartanak amiért tudok olvasni szinte a gyilkosok gondolataiban, persze ha tudnék, ez nem csak móka és kacagás, emögött azért szomorú igazság áll.
Odasétálok az asztalhoz, és lassan kiszabadítom magam a kabátomból és a sálamból. Kicsit talán gyűröttnek látszom, de tiszta vagyok és parfümillatú, és az ingem zsebéből kis jegyzetfüzet és toll kandikál elő, sosem tudok megszabadulni teljesen a munkától. Mindig utolér, úgyhogy inkább hagyom neki. Ezért van csipogóm is, meg mobilom is, mert ha rajtam múlna az se lenne. De van.
- Áh, értem. Jöttem amint tudtam, de még így is feltartottak, csuda egy forgalom volt ma mindenhol... - sóhajtom ahogy elkényelmesedek és rendelek egy nagy kávét mert itt lehet kapni xxl-es kávét, és mellé egy bagelt.
- Bocsáss meg, de még nem sikerült ebédelnem - teszem hozzá, hiszen nekem rendszeresen lemaradnak az ilyenek, talán azért is vagyok ilyen vékony.
- Viszonylag jó. Még nem talált meg új munka, úgyhogy volt időm végre otthon rendet rakni és takarítani - mondjuk rá is fért a lakásomra már, meg egy alapos bevásárlás is. Mert csak pizzán és energia italon meg kávén nem lehet élni hosszabb távon. Megpróbáltam, tudom.
- Na és neked? - kérdezek vissza.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousIt's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptySzer. Ápr. 12, 2017 8:20 pmWallace & Irina
Már kint érzem, hogy Wallace közeledik, de nem szabad reagálnom rá, az túl gyanús lenne neki. Nagyjából már kitapasztaltam, hogy mire figyel fel emberekkel kapcsolatban és mire nem, és ezért különösen ügyelnem kell magamra vele kapcsolatban. Szerintem így is észrevette már, hogy nem vagyok egészen rendes ember, de még nem tudja hova tenni egészet és nekem egészen addig jó. Nem kezdhet el találgatni, mert veszélybe kerül és nekem el kell mennem. Nem akarok elmenni, jó nekem New Yorkban és valahogy nem akarok messzire kerülni tőle. Fura vagyok, tudom.
Megvárom, hogy észre vegyen és elkezdjem felém közeledni, mielőtt az irányába nézek, hogy ne legyen annyira feltűnő és elmosolyodom, amint meglátom. Rögtön kellemes beszélgetés hangok csendülnek fel az amúgy csendes kis kávézóban. Megvárom, hogy rendelje, csak azután válaszolok neki.
-Oh igen, láttam, milyen forgalom van. Még szerencse, hogy nincs kocsim -mosolyodom el és felkönyökölök az asztalra, ahogy a teámat kavargatom. Az autó nekem rémesen lassú lenne és csak felesleges plusz emberi kötelességeket akasztana a nyakamba, amit nem akarok.
-Csak nyugodtan, ismerem a munkakörülményeid -Voltam már párszor a munkahelyén, kellett néhány műkincs eredetét és korát meghatároznom valami ügyhöz, amihez persze nem nyújtottak semmilyen támaszt, mondván nem adhatnak ki információt egy folyó nyomozásról. Így is tudtam, mi történt, de arról nekik nem kellett tudni.
-Akkor jó, végre nem csak az irodában poshadsz -Néha nagyon is aggódom az ilyenek miatt, csak akkor lát napot, ha én rángatom ki, márpedig az sem történik olyan sűrűn.
-Oh, nagyon jó volt, kaptunk néhány kínai vázát, nagyon ritka és nagyon régi fajtát, én határozhattam meg és becsülhettem föl őket -lelkesedem, hiszen azért választottam ezt a munkát, mert nem kell külön tanulnom egyrészt, másrészt pedig amúgy is ismerem a világ történelmét, fejből mondom meg bárminek a korát, hiszen láttam, amikor ezeket használták.
Vissza az elejére Go down
Wallace R. Strauss


Wallace R. Strauss


Hozzászólások száma :
8

It's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptyCsüt. Ápr. 13, 2017 6:08 pm

Irina & Wallace
Van a mai napban valami ami miatt eddig nem siettettem az idő múlását, és egészen lakhatóvá tettem a lakásomat, de idejében el kell indulnom, mert megbeszélt találkozóm van. Az Irinával való találkákat valahogy sosem tekintettem igazán randinak. Mármint tény és való Irina egyszerűen gyönyörű és elbűvölő a maga módján, de nem hinném hogy egy ilyen férfira vágyna mint én. Nem vagyok egy példaértékű ember, és a gondolataim is olykor nem azon járnak mint kellenének.
A kávézóba lépve egyből körülnézek és ki is szúrom őt, így hát letelepszem vele szemben.
- Egészen borzalmas. A körút be van ragadva azzal meg sem próbálkoztam, még jó hogy ismerem a környék mellékutcáit - sóhajtok ahogy lepakolom a kabátom a szék háttámlájára, és elhelyezkedek. Tiszta kék szemeimmel a nőt vizslatom. Más, határozottan másabb mint az eddigi nők akikkel találkoztam. Még nem tudom miben, de ki fogom találni.
- A munkakörülményeim.... Na igen, meg a kutyafigyelmem hogy nem foglalkozok másokkal amíg a dolgom végére nem értem - mosolyodik el, és közben ideér a rendelésem, amit megköszönök a pincérnek, és óvatoskodva fogom meg a bagelemet. Általában szeretek mindent aprólékosan megenni de egy ilyesmit csak nem tehetem.
- Nem, néha otthon is kell posvadnom, és úgy tenni mintha ott élnék és takarítani meg kimosni meg ilyenek... - hiszen gyakorlatilag az úton élek, mindig megyek valahová és heteket töltök idegen helyeken, és napokat a különféle rendőrségeken, néha hotelekben éjszakázom, és itthon igazán keveset vagyok. Arra jó, hogy be tudom diktálni állandó lakhelynek.
- Hm? Kínai vázákat? Hol találták őket? Vagy már valakié volt és nem régészeti darab? - kérdezősködöm, hiszen tudom hogy mivel foglalkozik és velem ellentétben, ő mesélhet a munkájáról, nekem is is igazán lenne kinek elmondanom. Őt leszámítva nem nagyon járok társaságba és az én személyem sem keresi senki, a munkahelyi kollegák nem számítanak.
- Egek, ez a bagel isteni, nem is tudom mikor ettem utoljára - sóhajtok jó kedvűen, de ennék még valamit. Rendes kaját, nem éppen ilyesmit, és elfilozofálok. Nemrég meséltek egy ázsiai konyháról, és hogy temérdek választék van ott. Előkapom a telefonom és rágúglizok a helyre és a nő felé fordítom.
- Esetleg később, rendes ebéd? - azt már tudom hogy ő is szereti a változatosságot és a különleges konyhákat.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousIt's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptyCsüt. Jún. 15, 2017 8:22 amWallace & Irina
Annyival könnyebb lenne, ha elárulhatnám neki a kilétemet, hiszen amúgy is sejti, nem vagyok egészen ember. Megkönnyítené dolgomat és nem volnék annyira magányos talán. Mert borzalmasan egyedül tudom magam érezni, hiszen az emberek érdekesek és szeretem őket, de nem beszélhetek velük akármiről, az angyalok meg amúgy is kevés van a Földön. Testvéreimmel amúgy sincs túl jó kapcsolatom, sokan elítélnek közülük.
-De most már itt vagy, az a lényeg -mosolyodom el és egy pillanatra összeakad a pillantásunk. Biztos vagyok benne, hogy ilyenkor azt próbálja kitalálni, miben vagyok más, mint akikkel eddig találkozott és az én tekintetemben felcsillan egy pillanatra a mennyei tűz. Talán akarva, talán véletlenül.
-A munkatársaid nem szoktak neheztelni? -Engem aztán nem zavarna, mert kevés dolog tud, de egy halandónak biztosan frusztráló lehet. Ezért olyan nehéz Wallace-nak, a többi mondén nem érti őt.
-Szegény lakásod is lásson ám, nehogy a végén kilakoltassanak, amíg nem vagy otthon -kuncogok, csak viccnek szánom, de nagyon is komoly lehetőség. Annyira nincs otthon, hogy sem enni sem aludni nem szokott ott. Nekem meg gyakorlatilag csak azért kell egy lakás, hogy ne legyek túl feltűnő, hogy nincs hol laknom és tudja valahol átöltözni.
-Valakinek a pincéjéből került elő, de nem is tudta, hogy van a háza alatt pince. Felújítás során találták, beszakadt a padló egy helyen és lent megtalálták a vázákat. Valószínűleg csempészett árú, de az se most történt. -mesélem el a sztorit, amit nekem is mondtak, én legalább elmondhatom, milyen is munkám.
-Örülök, hogy ízlik -Én csak a teámat iszogatom, de nincs szükségem különösebben ételre. Elég sokáig elfut az angyalokra tervezett emberi test, de időnként még nekünk is ennünk kell.
Közelebb hajolok a felém fordított telefonra, ezt is nem olyan régen sikerült megtanulnom használni de még van hova fejlődni. Megnézem a képernyőt és bólintok.
-Benne vagyok, jól hangzik -dőlök vissza a székembe és elgondolkozom, van-e bármi dolgom ma, de úgy döntök, ha van is, az várhat holnapig.
Vissza az elejére Go down
Wallace R. Strauss


Wallace R. Strauss


Hozzászólások száma :
8

It's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptyPént. Júl. 21, 2017 6:42 pm

Irina & Wallace
Általában nem csal a szimatom, ha valahol rendellenességet érzek, és most is érzem. Mindig érzem amikor Irinával vagyok, de nem feltétlen rossz értelemben, hiszen jól érzem magam a társaságában. Egészen feltölt olykor, ritkán találkozom hozzá hasonlóan intelligens nővel, aki túllát rajtam, és nem utasít el élből, mert nem vagyok egy Brad Pitt. Oh nem, annál sokkal több vagyok, csak nem mutogatom mindenkinek a fényes oldalam. Még a végén elkopik.
- Igen, itt - értek vele egyet és talán egy pár másodperccel később fordítom el a tekintetem mint kellene, de hát nem hibáztathat érte, Irina gyönyörű jelenség, és legfőképpen nagyon üde. Ez talán még inkább vonzó benne, mint a külleme.
- Ne is mondd, naponta sértődnek meg rám az újoncok, de hát mit csináljak, én így vagyok hatékony. A régebbi arcok mindig elmondják hogy engem csak békén kell hagyni és mindenféle hülyének tűnő kérdésemre és ötletemre ugorjanak... - mosolyodom el, mert néha adódott már kellemetlenség emiatt, de végül mindig jól jött ki a helyzet, és sikeresen zárultak a nyomozások. Sosem adok fel, csak mert elakadok valahol, vagy döglött aktának tűnik, egyszerűen a maximalizmuson nem engedi hogy hagyjam csak úgy, és néha a legképtelenebb ötleteimmel jutottam sikerre. A kijelentésére elnevetem magam.
- A saját lakásomból csak nem lakoltatnak ki, bár tény és való legalább a szomszédoknak nincs rám panaszuk - kuncogok, mert akadnak olyan kotnyeles szomszédok is akik elviselhetetlenek. Én nem is ismerem a szomszédaimat. Szerencsére, mert nem bírnék mindig jópofizni velük, így meg legalább békén hagynak és nem akadékoskodik senki, hogy nem járok haza rendszeresen, vagy nem dugom ki az orromat éppenséggel. Hallgatom mit mesél a vázákról, és valahogy olyan érdekesnek tűnik a sztori, pedig a régi időkben nem volt túl meglepő hogy csempészárut akartak eladni.
- Gondolom csempészni akarták, csak elkapták őket és a rejtekhely lezárva maradt egész mostanáig, amíg be nem szakadt. Mondjuk valahol dicséret illeti a csempészeket, mert erős rejteket találtak a zsákmányuknak - merengek el egy kicsit, nekem egészen más jut eszembe elsőre, mint másoknak, de ezért vagyok ilyen jó nyomozó. Vagyis hát nem vagyok az, de már tiszteletbeli tagnak ismernek el.
- Ühüm, itt finoman csinálják, és elvitelre is lehet kérni szerencsére - teszem hozzá, ahogy lassan megeszem, finomkodva, mert nem tudok úgy enni, mint egyes amerikai tinik hogy teli szájjal, ami belefér. Én megadom a módját, lassan, apróbb falatokkal, és képes vagyok egy órán keresztül is enni ha épp ahhoz van kedvem.
- Már persze, ha nincs más fontos tennivalód - teszem hozzá, ahogy őt fürkészem. Éber szemeim nem kerüli el semmi, de még mindig nem tudom, miért olyan más ő mint a többiek.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousIt's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptySzomb. Nov. 04, 2017 8:42 pmWallace & Irina
Pontosan tudom, hogy már gyanakszik, de nem szeghetem meg a titoktartást, csak legvégső esetben. Erre is vannak protokollok az angyalok seregében, hogy a halandók közül ki és mennyit tudhat a fajtám kilétéről, szóval egyelőre félhomályban kell hagynom a férfit.
Nem rovom föl neki, hogy néz, egészen szép testet kaptam ez alkalommal, azt még nekem is el kell ismernem. Sokan néznek meg és akár még meg is dicsérnek néha, de azt betudom annak, hogy a természetem miatt amúgy is közlékenyebbek velem. De szerencsére kikezdeni már nem mernek, talán az erőt érzik rajtam, nem tudom.
-Képzelem, milyen fejet vághatnak, amikor félrevonja őket a főnök, hogy te, őt hagyd békén... -nevetek fel, szinte el tudom képzelni, hogyan szokott az ilyesmi lemenni. De sejtem, hogy néha azért zavarja Wallace-t, hogy így szoktak vele bánni. Éppen ezért igyekszem éreztetni vele, hogy számomra nagyon is kényelmes a társasága, mellettem nem kell előítéletektől félnie.
-Olyanra kinek lenne, aki szinte otthon sincs? Legjobb szomszéd az ilyen -Nekem könnyű, mellettem még az is jó szomszéd lesz, aki eredetileg nem is volt az, hiszen a nyugalmam akaratlanul is befolyásolja az ilyen embereket. De amúgy is tennék a saját pihenésemért, de általában nem kell, mert megoldja magának az energiám.
-Valószínűleg így volt. Csak be voltak állítva a sarokba és mivel le volt zárva, megóvta őket az épület, így most lehet őket továbbadni -Tényleg dicséret illeti a tolvajokat, hogy legalább ennyi eszük volt, mert így megtalálhattuk a vázákat most.
-Semmi fontos, mehetünk. Benézünk addig is a vásárba? Vannak ott érdekes dolgok? -Ha jól emlékszem, most már kint van a Central Parkban a karácsonyi vásár, akár meg is látogathatnánk, ha már arra járunk úgyis.
Vissza az elejére Go down
Wallace R. Strauss


Wallace R. Strauss


Hozzászólások száma :
8

It's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina EmptyPént. Dec. 01, 2017 3:28 pm

Irina & Wallace
Nem tudom mi a furcsa ebben a csodálatos nőben, azt leszámítva természetesen hogy velem akar találkozni, időről időre. Nem mintha bánnám, csak tudom magamról hogy nem vagyok egyszerű eset, és furcsa nekem hogy Irina meg aggódik értem olykor, hogy túl sokat dolgozom, vagy éppen teljesen elveszek egy-egy nyomozásban és az utómunkákban, aztán olyan gyűrötten kerülök elő mint a krepp papír.
Mint mindig, most is nagyon elegáns és csinos, és talán lehet ekkora szerencsém? Nem, nem hiszem. Legfeljebb kedvel, és ez így van jól, nem vagyok éppen a legjobb párkapcsolatokban, a legközelebbi szerelmetes jóbarátom kávéfőzőm és a napló jegyzet amit mindig hurcolok, mert nálam sosem lehet tudni mikor jut eszembe valami használható vagy épp hajmeresztő ötlet. Kínos kis kuncogást hallatok arra amit mond.
- Hááááát, mondanám hogy ez így nem igaz, de igaz szóval... Biztos nem lehet könnyű velem, én elismerem de legalább megcsinálom amire felkérnek ha benyelik ha ennek az az ára, hogy nem vagyok túlságosan kommunikatív - mosolyodom el zavartan, mert annyiszor vágták már hozzám hogy megszámolni sem tudom, de akkor sem tudtam változtatni a hozzáállásomon.
- Lassan már ilyen őrült zseninek titulálnak, pedig messze nem vagyok az - sóhajtok fel, ahogy a hajam tűröm el a képemből, hogy ne legyen útba. Csak fél éve mondogatom hogy le kéne vágatnom, mégse jutottam el odáig. Majd legközelebb.
- Az biztos. Belegondolva, már évek óta ott lakom, de még mindig nem ismerem a szomszédaimat, látszik mennyit időzök otthon és akkor is mással foglalkozom - válaszolok, hiszen egy szem kaktuszt gondozok lelkiismeretesen, de ez minden. Más növény meg se élne nálam, és az állatokkal nem is próbálkozom, csak kín lenne nekik mellettem, pedig szeretem őket. Valamiért ők is barátságosak velem. Nyugdíjas éveimre ha megérem, kutyatréner leszek.
- Szerencsére, így legalább újabb remek munkád adódott, és biztos vagyok benne hogy igazán szépek is lehettek azok a vázák. Van valami szépség abban, hogy régen mit tekintettek szépnek, ami ma már nem is biztos hogy tetszik az embereknek - sóhajtok fel, mert sok sok érdekesség adódik ebben a témában, de ez az ő szakterülete és én nem akarok belekontárkodni. Mert csak szakbarbár lennék, fele annyit se tudok mint szeretnék.
- Persze, elmehetünk. Tavaly volt egy stand, áfonyabort árultak, ha vannak idén is azt meg kell kóstolnunk - mosolyodom el, hiszen annak nagyon bejött az íze, és most meghívnám rá Irinát is. Kevéske dolgok egyike, amit meg tudok osztani másokkal. Szeretem az alkoholt, de nem iszom túl gyakran, mivel rengeteget dolgozok, és nem lehetek ittas. Ritkán, de van az a szint, amikor még nekem is lecsúszik egy két feles.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

It's not a date - Wallace & Irina Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not a date - Wallace & Irina   It's not a date - Wallace & Irina Empty

Vissza az elejére Go down
 

It's not a date - Wallace & Irina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-