A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» Idézzünk ezerig
Today at 7:31 pm by Celestine Blanch

» Ez vagy az?
Today at 7:30 pm by Jace Herondale

» Ha melletted ébrednék...
Today at 7:27 pm by Jace Herondale

» Melyik vers?
Today at 7:16 pm by Jace Herondale

» Lunch time - Vit & Jace
Today at 3:04 pm by Jace Herondale

» Old Friend - Thea & Magnus
Yesterday at 10:23 pm by Magnus Bane

» Melyik dal?
Yesterday at 8:25 pm by Magnus Bane

» Angel & Celi
Yesterday at 8:20 pm by Celestine Blanch

» Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag
Yesterday at 8:14 pm by Isaac Harwey

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Ruko Masashi
 
Vitaly Rayt
 
Celestine Blanch
 
Kagemaru Takada
 
Danielle Monge
 
Mark Blackthorn
 
Noel Dessauge
 
Magnus Bane
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Crag Marshall


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTéma: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Vas. Jan. 08, 2017 9:23 am

Kora reggel van, még érezni a levegőben az éj csípős leheletét, és a dér fehérre festi a füvet, ahogy kinézek az egykor volt Gilderoy családi ház ablakán. Máshol ezt az épületet nem háznak tekintik, hanem kastélynak, hiszen megannyi szobája elég tágas teret nyújt még egy ekkora farkas falkának is, mint a miénk.
Nekem ugyan van egy lakásom a kaszinó felett, de nem minden tagunk annyira tehetős, hogy saját házat vegyen magának, vagy akár béreljen, és ezek a tagok nyugodt szívvel vehetik használatba az itteni szobákat. Az előző falkavezér idején ez nem így volt, az az ostoba, még arra sem vette a fáradtságot, hogy gondoskodjon az övéiről. Nem állítom, hogy én lennék a legjobb alfa, ez közel sem így van, hiszen én magam is tisztában vagyok azzal, hogy igencsak hirtelen haragú és kegyetlen vagyok. De én legalább elismerem az ilyesmit, és tisztában vagyok vele.
A hibákat azonban nagyon nem szeretem még akkor sem, ha az enyéimről van szó. Tudom, hogy senki nem tökéletes, de akkor is büntetést kell kiszabnom, különben máskor is előfordul, pedig a hibákból tanulni kell.
Elindulok a hátsó udvar felé, a falka már várja az érkezésemet. Ahogy kilépek a nagy tölgyfaajtón, máris megcsap a hűvös, és egyszerű farmerom szinte már abban a pillanatban megdermed rajtam, mégsem érzem olyan nagyon hidegnek, a farkasok természetéből fakadóan jobban bírjuk az időjárás változásait, bár még mindig nem olyan jól, mint a vérszívó holtak.
Körbehordozom rajtuk a szemem, nem mutatnak félelmet, de érzem a szagát annak, hogy igen is be van némelyik sz@rva. Szerencsére nem szó szerint.
- Azért hívtalak ma össze benneteket, hogy utánajárjunk egy égető problémának. – kezdek bele, egyáltalán nem hangosan beszélve, mert kiabálni nem szeretek, sőt a hangom már inkább suttogásnak illik be, mintsem normális hangnemnek, mégis tudom, hogy a leghátrébb állók is tisztán hallottak minden szót.
- Mégis hogyan lehetséges, hogy egy fiatal farkas napokig kóboroljon a területünkön, anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnne? – mutatok a szóban forgó alakra, akit két harcos fog közre, a jelentések szerint, elég vérmes ki fickóról van szó, és nem adta könnyedén magát.
Karba teszem a kezem, míg  várom, hogy valaki felszólaljon közülük, a vékony hosszú ujjú pólóm szinte szétreped a bicepszemen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isaac Harwey


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Vas. Jan. 08, 2017 2:05 pm

Sok mindent terveztem, sok mindent gondoltam, na de azt nem, hogy nem hagynak zabálni sem. Pedig... pedig sikerült elkapnom a nyulat. Hát tudják milyen nehéz az? Hirtelen vált irányt, marha gyors, és ezt egy olyan kölyöknek követni mint én, hát nem könnyű.
Halál büszkén cipeltem a zsákmányomat, mikor szembe jött velem két monstrum. Ez még nem is érdekelt volna, ha nem lettek volna fenyegetőek, és nem akarták volna elvenni a nyulamat. Marha harcias voltam, tényleg, haraptam, rúgtam, karmoltam, és lehet, esélyem sem volt, de igenis peckes seggel nyugtáztam, hogy legalább egy falatot eloroztam. A saját kajámból. Szemetek.
Magyaráztak itt illegális vadászatról meg mindenről, és addig nem hagytak békén, míg nem lettem ismét ember, meg nem öltöztem fel. Aha, ahaaaa, de így meg én tudok bunyózni, szóval kapásból nekiestem mindkettőnek, jelezve, én is tudok csapni ha arról van szó, még akkor is ha a farkasom még szinte bukdácsol.
Amit buktam, hogy ketten erősebbek voltak, persze egyenként is, de nem hagytam magam, ők is sérültek mire összecsomagoltak. A fene tudja hová megyünk, mégis úgy őriznek mint valami sorozatgyilkost. Valami terembe érünk ahol sokan vannak, de eszem ágában sincs köszönni, a két taggal viaskodok továbbra is.
-Engedj el, enged el míg szépen mondom. Nem vagyok sem a tiéd, sem a tiéd, ne fogdoss, nem gerjedek a pasikra, vili? Vágod?
Mehetnékem van, vár a nyulam, én meg itt mint valami húsárú, úgy állok két megtermett fickó között, de jó nekem. Aztán jön még egy, aki suttog, persze így is értem minden szavát, de nincsen fülfájásom.
Ennek mi baja van? Milyen égető probléma? Ja, hogy elvették a zsákmányomat, na az tényleg égető probléma. Fejlődésben lévő szervezetnek kell a zaba, na ugye? Aztán kiderül, hogy én vagyok a gond, mert valami területre tévedtem, és nem szóltam senkinek. Háh, most még büszkébb vagyok magamra.
-Jól tudok rejtőzni.
Ennyi a hozzáfűznivalóm, de nem így van? Hát de. Ha senki nem talált rám, az azt jelenti, kurva jól csináltam. Naná, a fene akart belefutni valami zsernyákba aki igazoltat, aztán hazatoloncol Kanadába. Az, hogy engem ki kérdezett, na az egy cseppet sem érdekel, de rólam pofáznak, még jó, hogy beleszólok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicoló di Angelis


avatar


Hozzászólások száma :
8

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Szer. Jan. 11, 2017 10:40 pmA tükör a legőszintébb: mindig az arcodba dörgöli a valóságot.

Hagyom hadd sodorjon az életem, általában ezzel a jeligével szoktam élni, és ezért is jöttem ide, nem olyan régen, de arra nem számítottam hogy a helyi alfa lecsap a társaságomra és közli hogy mostantól a falkája tagja vagyok, vagy halott. Szeretek élni, így hát... a falkatagságot választottam, és amolyan harcos féle vagyok, mert amúgy is jól osztom a pofonokat a ketrecen belül és szeretem is csinálni, ezért választottam ezt hobbinak és Crag is szereti nézni ha verekszem. Ám ezen felül egy öntelt köcsög. De ő az alfa, tehát ugrani kellett ha parancsot adott hogy keressünk meg egy zöldfülű kölyköt, aki a területen bóklászik. Baromira nem volt nehéz, de kedvem hozzá mennyi volt? Semennyi sem.
Mindenesetre nem volt hozzá kedvem, de mégis menni kellett mert Crag parancsolt és többed magammal befogtuk a kis kezdőt, bár igaz derekasan küzdött a kis suhanc. Derekkel együttesen rángatjuk az alfa elé a fiút és nem is fogadja túl kedvesen.
- Égető, égető de végre itt van - morgom ahogy oda taszítom elé, és hátrább lépek védekező pozícióba, hagyom hadd fogja le Derek az ifjút, nehogy kereket oldjon a végén itt nekünk, dupla védelmi vonalat alkotunk.
- Ha jól tudnál rejtőzni kölyök, akkor nem találtunk volna meg téged - morranok rá a gyerekre, és aztán az alfára nézek. Tudom hogy nincs jó kedvében és nem is számítok rá hogy jobb kedvre derülne esetleg.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Crag Marshall


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Kedd. Jan. 24, 2017 12:57 pm

Hát nem adja fel, még mindig nagy a pofája a kölyöknek. Úgy látom, nem nevelték meg eléggé, hogy tudja, hogy mikor kell vissza fognia magát, és mikor van itt az ideje a farok méregetésnek.
- Tehát van humorérzéked kölyök. - dőlök enyhén előre és megmutatom mind a 32 gyönyörű fogamat, vigyor gyanánt. - Tudod, mi nagyon vicces még? - kérdem tőle még mindig ugyanabban a pózban, a mimikámat nem változtatva. - Az igazság! - jelentem ki, mintha valami misztikus, varázslatos dolgot jelentenék be, ami képes megváltoztatni a világot is. - És az igazság az, hogy nekem kurv@ra nem volt kedvem kikelni a meleg ágyamból, a két szuka mellől, hogy itt ácsorogjak veled kint a hidegben.
Csupán a végére hervad le a vigyor, vagy inkább csap át vicsorgásba, jelélül annak, hogy ma reggel egyáltalán nem vagyok humoros kedvemben.
- Egy kicsit sokáig tartott nem gondolod? - emelem a pillantásom Nico-ra, hiszen így is volt pár napja ennek az egyszerű kölyöknek, hogy csatangoljon a területünkön.
- Ha egy ilyen fiatal pudli képes volt itt járkálni, anélkül, hogy bárki jelét adta volna, hogy észlelte, mit gondoltok, ha egy ellenséges falka érkezik, annak milyen következményei lehetnek? - végighordozom a pillantásom az egybegyűlteken, kíváncsian várom, a reakcióikat, tudni akarom, hogy kik azok, akik felfogják egyáltalán ennek a súlyát. Hogy felfogják-e mennyire gyenge is a védelmünk, és hogy felfogják-e, hogy ez nem csupán a területet veszélyezteti, hanem az életünket is. Egy dolog, hogy én mit Alfa elhullok, de az erősebb falkatagokat is könnyűszerrel kivégeztetheti az utánam következő, ezzel szétzüllesztve a családokat.
- Végül is hálásak lehetünk neked kicsi pudli, hogy egy másik problémára felhívtad a figyelmünket. Most pedig, ha nem akarod, hogy azt gondoljam egy ilyen falka kémje vagy, mesélj szépen! - visszatér a vigyor az arcomra, és várom a történetét, de ha nem kezdi meg, ki is verhetem belőle, az talán még inkább kedvemre lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isaac Harwey


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Kedd. Jan. 24, 2017 9:36 pm

Annyira tudnám értékelni ha mehetnék vissza zabálni, de ez nem most lesz, az az érzésem. Pedig olyan étvágygerjesztő volt. Nyűgös vagyok.
-Van, akinek nincs? Azt a begyepesedett mindenit.
Ez meglep, hogy lehet humor nélkül élni? Egyáltalán van olyan, aki életben van még így? Én szeretek poénkodni, már ha van hozzá társaságom, de most úgy tűnik, nem lesz, azaz nincs. Mikor kiderül hogy honnan kellett ideloholnia a fickónak, összeráncolom a szemöldökömet.
-Ú, na ahhoz nekem sem lett volna kedvem, megértem. Jól néznek ki?
A lényeg, mert azt megragadom. Hol érdekel az igazság amikor vannak nőstények? Én is morcos lennék, ha kirángatnának kefélés közben, de még mennyire, hogy az.
Most már értem Morcipofit, hát na, két nővel együtt és akkor kicibálják, mert engem megfosztottak a nyulamtól. Hihetetlen, tényleg az.
Na jó, a vicsorgása nem túl bizalomgerjesztő, meg a farkasa is nagyobb az enyémnél, lehet, nem kéne felingerelni nagyon. Viszont amit az egyik ellenfelem mond, azon elvigyorodok.  
-Maradjá' má', így is napokba telt, hallottad a górét, nem? Pedig a szőrpamacsom világít a sötétben is. Szóval ku.va jól rejtőzöm, oké?
Mit tudom én, hogy megy ez, örültem, hogy találtam egy halál jó területet tele zabával, sok rejtekhellyel. Akkor is mérhetetlen büszkeség önt el, meglett farkasok napokig nem leltek rám. Zseni vagyok, ennyiiii.
Tessék, rávilágítottam egy hiányosságra. Mi jár ezért, na mi a pofámon kívül? Dicséret. Nekem. Nekik nem, de mi az, hogy pudli?
-Nem vagyok pudli. Milyen falka? Ja, ilyen banda? Á, azokat Kanadában hagytam. Remélem.
Lepudliztak, pedig, pedig nem vagyok az. A hülye farkasom meg itt örül mindenkinek, megy a nagyokhoz csóválva, eskü nem normális, bár lehet, örül a társaságnak. Milyen falkáról hadovál Morcipofi azt nem tudom, mi bandáztunk, de azt nagyon... aztán leesik, hogy valószínűleg az egy és ugyanaz lesz.
Ők hol vannak? Sejtéseim szerint otthon, és nem, nem akarok összefutni velük. Mesélni meg nem tudok, nem vagyok én Grimm, így befogom és még mindig azon vagyok, hogy ez az állat itt mellettem engedjen már el, nem vagyok én kapaszkodó. Az az érzésem viszont erősödik, hogy engem itt nagyon meg fognak verni, és elég csúnyán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicoló di Angelis


avatar


Hozzászólások száma :
8

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Csüt. Feb. 02, 2017 8:23 pmA tükör a legőszintébb: mindig az arcodba dörgöli a valóságot.

Rohadt nagy lelkesedéssel indultam neki ennek a vadászatnak, és végül is sikeresen zártuk a küldetést, vasmarkunkban itt kapálózik a kölyök, aki megzavarta a terület nyugalmát, és mérhetetlenül nyűgössé tette az alfánkat, bár mondjuk... azt amúgy sem nehéz. Nemrég csatlakoztam csak ide, és még én is szokom a rendszert, bár legalább tudom az elméleti dolgokat, nem úgy mint ez a kis taknyos.
Nem kommentálom hogy honnan mászott ki, mert elég örömteli amikor nőzik, addig se a falkát gyötri a hülyeségével és túlzott paranoiájával. Mert néha szerintem már azt súrolja amit művelni tud. Ahogy rám mered a farkasomnak égnek mered a szőr a hátán de meghátrál az alfa elől, van esze.
- Tekintve hogy mekkora a terület, nem gondolom. Bár nyilván te máshogy látod, szóval, jah, sok időbe telt - javítom ki magam, és hátba könyöklöm a nagypofájú kis vakarcsot. Semmi kedvem hozzá, és a szájalásához, egyszerűen csak idegesítőnek találom.
- Azt jelenti, hogy meg kell erősítenünk a védelmünket, nehogy még egyszer ilyesmi forduljon elő, és téged ismerve, már konkrét terved is van - sóhajtok fel ahogy karba fonom a kezeim, és várom ezúttal mivel örvendeztet meg minket.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isaac Harwey


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   Yesterday at 8:14 pm

Marha lelkesen hallgatom a lecseszéseket, mert ez igenis azt mutatja, életképes ez a bolhás szőrpamacs amit kaptam, szóval bármit is mondanak, bármivel védekeznek, hát csak megkeserítettem az életüket. Nem? De.
Még vigyorogni is tudok, ahogy ez a dzsigoló magyarázkodni kezd. Vicces. Én kölyök vagyok, azaz ez a szőrös dög az, és én bejárom bőven az ekkora területet, nem kell hozzá napokat mennem.
-Azé' nincs akkora, ne rizsázz. Én bebóklásztam simán, pedig azért van méretbeli különbség. Bénák vagytok, én meg baromi tehetséges, ennyi, fogadd el.
Még a vállam is megvonom. Nehogy má' kisebbítsék itt az érdemeimet. Fogalmuk sincs róla, mekkora meló volt ez az egész, szóval enyém a pont.
A góré szövegére még bólogatok is, mert ha én kijátszottam a rendszerüket, akkor egy komplett falka az leigázza őket, és mire felébrednének, már nincs mire meg hova.
-Há' nem ártana, mert ezek szerint kész átjáróház vagytok. Ha esetleg egy ilyen kölyök, vagy ahogy a föncsi mondta, pudli megkeresése is napokba telik, nem akarom tudni, mit csináltok egy profival. Sose találjátok meg.
Tudom ám, mi kell a védelemnek, már ami a jéghokit illeti, de itt se lehet másként az a zónázás, vagy de? Mindegy, a lényeg, hogy igenis büszke lehetek a teljesítményemre, arra meg pláne, hogy azért be is mostam párat végszóként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag   

Vissza az elejére Go down
 

Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dél-Queens :: Gilderoy család birtoka-