Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Hayde Carter Today at 4:15 pm


by Noel Dessauge Today at 12:14 am

by Mikhal Zharkov Yesterday at 11:31 pm

A hónap reagolói
Caroline Wood
 
Leo Wrímans
 
Mikhal Zharkov
 
Lucius Evans
 
Nicholas Russo
 
Dorothea Coldstone
 
Nathan Hyde
 
Noel Dessauge
 
Zakhar Zharkov
 
Cheza Roah Sails
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 6
Mondén: 13
Vámpír: 17
Vérfarkas: 26
Music box

Share | 
 

 Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
95
Age :
21

TémanyitásTárgy: Nappali   Hétf. Márc. 12, 2018 2:49 pm

Amikor sikerült meggyőznie az Atyját, hogy nem örökre megy el és nem hetekre, csak pár napra szeretne Leoval lenni, nagy nehezen, de Darryn beleegyezett. Persze a kritériumok nem maradtak el, de egyik sem tarthatatlan. A kísérője úgy is vele ment volna, a telefonja amúgy is be van kapcsolva, vagyis lelkesen csomagolt össze és a következő pillanatban már a hotel előtt várta az idősebb vámpírt, hogy indulhassanak.
Szinte a föld felett repkedett egész úton és be nem állt a szája egészen addig, míg oda nem értek. Útközben azért még vacsorát is szerzett szerelmének, nehogy éhen maradjon, az a plusz csomag már semmit nem számít.
Azonban az ajtónál nem csenget, csak egy üzenetet küld Leonak, hogy ha lenne olyan kedves, és beengedné, igazán hálás lenne érte.
Ha nyílik az ajtó, akkor egyből Leo nyakában landol egy szenvedélyes csókkal és széles vigyorral az arcán.
-Szia! Elengedtek pár napra, ha nem zavarok. Hoztam vacsit neked.
Igazából meglepetést akart, és reméli, hogy Leonak nem kell elutaznia sehová. Bár az is meglepetés lenne, csak neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
62
Age :
117

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szer. Márc. 14, 2018 11:15 pm

Noel and Leo ©️


Az erkélyem ajtajánál állok. Ki van tárva az ajtó és az ajtó félfának dőlve lassan engedem ki a cigi füstjét a számból ahogy a beborult eget nézem és gondolataimba vagyok mélyedbe. Csak egy nadrág van rajtam a hajam kibontva és hatalmas kupleráj körülöttem. Zavar az egész. Hogy nem találom azokat a köveket. Egyre reménytelennek érzem az egész kutatásomat. Ismét a cigibe szívok és lehunyom a szemeimet mikor csörren a telefonom és kivéve mosolyodom el majd lassan elnyomva a cigit lépek vissza  a szobába és veszem fel. Ahogy azt mondja hogy itt áll a lakásom előtt azért lesápadok. Hebegve teszem le és gyorsan próbálom összedobálni a szennyeseimet vagy ilyesmi de lehetetlen lenne egy másodperc alatt itt rendet tennem. Mélyet fújok és hajamba túrok majd fújok egyet és a lakásom ajtajához megyek. Kinyitom az ajtót és vigyorogva ölelem át majd hosszan viszonzom a csókját hosszan majd lassan becsukom az ajtót.-Szia. Oh köszönöm!-mondom széles mosollyal ahogy át veszem és lassan rendetlen konyhámba viszem a vacsimat és helyet csinálok az asztalon és a szennyeseket mosogatóba dobom. Köhintek párat és a hűtőhöz lépek.-Kérsz valamit inni? Tudok neked vért is adni...-mondom ahogy féloldalasan rá mosolygok és figyelem kék szemeimmel.-Hogy hogy elengedtek? Miért nem szóltál? Legalább rendet tehettem volna mielőtt ide jössz.-mondom ahogy elvigyorodom kicsit és csípőmet a pultnak döntöm.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
95
Age :
21

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Márc. 16, 2018 4:49 pm

Tőle izgatottabb vámpír most nem létezik, mert annyira izgul, hogy ne rosszkor akarjon meglepetést okozni Leonak. Még jó, hogy a szíve nem dobog, mert most még a helyéről is kiugrana a várakozás közben, míg telefonon közli szerelmével, hogy a lakás előtt táborozik.
Viszont ahogy nyílik az ajtó, persze, hogy nem állja meg, ne ugorjon a férfi nyakába, hát ezer éve nem látta. Pontosan két napja, az pedig nagy idő, akárhonnan nézi.
-Szívesen. Így legalább nem halsz éhen a nagy keresésben és kutatásban.
Egy cseppet sem érdekli a rendetlenség, nem az érdekli, hanem Leo, és amilyen elfoglalt, nem csoda, ha örül annak, ha hazaér és csak bedől az ágyba.
-Tényleg? Ennyire felkészültél? Köszönöm, most ettem, de ha baj van, tudom, hová kell rohannom. Most nem kérek, köszi.
Gyönyörködik a látványban, mert az igazat megvallva nagyon is tetszik neki Leo félmeztelenül, imád ilyenkor hozzá bújni mindenhogyan.
-Meg akartalak lepni, deeee... azt ugye tudod, hogy egy intéssel is rendet tudsz tenni, ha akarsz? Ha nincs kedved, segítek. Elmosogatok, jó? Te addig egyél, mert ki fog hűlni.
Szereti Leo szórakozottságát is, amikor hajlamos elfelejteni, mire képes a mágiájával, de ha fáradt, akkor tökéletesen érthető. Kíváncsian várja a választ, de azért a mosogatóhoz lép, és mielőtt megnyitná a csapot, egy gyors ölelést és csókot is lop tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
62
Age :
117

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Márc. 16, 2018 10:51 pm

Noel and Leo ©️


Figyelem kék szemeimmel és elmosolyodom, ahogy azt mondja, hogy egy legyintéssel rendet tudnék rakni. De minek, ha másnapra minden ugyan
úgy fog kinézni. Mélyet szusszanok és nem válaszolok a kérdéseire csak mielőtt a mosogatóhoz lépne finom sípoló hang suhan át az ő agyán is majd finom kék kör jelenik meg a homlokomon lágyan ragyogva és minden szépen magától kezd helyre állni. A nappaliban a holmik amik elől voltak mintha fekete folyékony víz állaggá válnának és lassan másznak fel a falra majd vesznek fel egy skorpió mintát mintha csak fali matrica dísz lenne és ahogy elmúlik a finom kör a homlokomon úgy marad ott matricának álcázva magát minden ami eddig a kuplerájt alkotta a lakásomban. Rá pillantok kék szemeimmel és elmosolyodom.-Csak a te kedved miatt rendet raktam.-mondom ahogy a konyhában is az edények tisztán kerülnek a helyükre és mintha teljesen új lenne minden a lakásomban.-Nem halok éhen néha eszembe jut, hogy éhes vagyok. Főleg mert a skorpióm állati ösztönökkel van felruházva, így ha már ő jelez akkor mindenképp muszáj ennem ha nem akarok emberek evészetébe kezdeni.-mondom ahogy lassan ellököm magam a pultól és oda sétálva mellé finoman a derekára simítok és ajkaira csókolok finoman.-Felkészültem ráadásul válogathatsz bőven mindenféle vérből. Nem csak emberi vérből. Tudod mániákus gyűjtögető vagyok olykor.-ismerem be ahogy halkan elnevetem magamat és vigyorogva nézek a szemeibe.-Meg vannak minták amikre nem nagyon van már szükségem, szóval azokat bármikor elpusztíthatod.-mondom ahogy lassan elengedem és a hozott ételhez megyek miközben elő szedek egy villát az egyik fiókból és kibontom a nekem szánt ételt a csomagjából majd a mikróba teszem.-Hogy vagy? mesélj! Meddig maradhatsz? Ugye sokáig?

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
95
Age :
21

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Márc. 17, 2018 7:15 pm

Jókedvűen világosítja fel Leot a saját képességeiről, és már a nyitná is a csapot, hogy elmosogasson, mikor hallja a sípoló hangot. Nem kellemes, nagyon nem, de túléli, nem tart túl sokáig. Figyeli, ahogy férfi szépen lassan de rendet rak, azaz minden a helyére kerül, el kell ismernie, igen látványos. Valahol bánja, hogy erre ő ilyen formában nem képes már, de a végére elmosolyodik.
-Tetszik a mintázata, mutatós. Köszönöm.
Átöleli Leot hátulról és a nyakába csókol. Szívesen segített volna neki, nem halt volna bele, de a férfi megtette a kedvéért, és ennek is örül.
-A végén még lefogysz, ne csináld. Igaz, akkor is tökéletesnek látnálak, ahogy most is.
Annyira nem ismeri a skorpió létet, így azt nem tudta, hogy ha Leo nem eszik, akkor embereknek eshet, de eszébe vési, és innentől kezdve ő is figyelni fog rá, hogy szerelme ha lehet, ne felejtse el az étkezést. Gyengéden csókol vissza ismét átölelve őt, majd mosolyogva néz a kék szemekbe.
-Azért igyekszem nem nagy pusztítást végezni, ha lehet.
Hálásan néz Leora, tényleg mindenre gondolt, amivel áthidalhatják a faji különbséget, és ezt nem mindenki tenné meg, de ő igen. Hát nem imádni való? De. Nehezen bontakozik ki az ölelésből, de ideje, hogy szerelme egyen is néhány falatot.
-Tökéletesen, mert veled vagyok. Pár napot kaptam most, utána vissza kell mennem, de remélem, hogy jöhetek is vissza. Nagyon fáradt vagy?
Elmosolyodik, úgy örült annak, hogy leléphet Leohoz, hogy eljöhet hozzá és nem csak találkozhat vele. Az sem zavarja, hogy kísérője van, a lényeg, hogy vele lehet, és nem kell mennie pirkadat előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Wrímans


avatar


Hozzászólások száma :
62
Age :
117

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Yesterday at 10:10 pm

Noel and Leo ©️


Hallgatom Noelt miközben megmelegszik a kaja amit hozott nekem majd lassan kiveszem a mikróból és szerzek magamnak egy villát majd felnyitva a dobozt lassan enni kezdek miközben hallgatom a válaszait és néha fel pillantok rá- Nagyon kedves tőle, hogy hozott enni de igazából csak piszkálom az ételt vagy néha egy kisebb falatot emelek a számba. Nagyon pörög az agyam. A keresésem egyáltalán nem sikeres akár mennyire is igyekszem és akármennyire is teperek. Néha már azon gondolkozom, hogy az árnyvadász gyorsabb volt nálam és igazából már csak azt várja, hogy belebolonduljak az egészbe. Mélyet szusszanok majd újabb falatot szúrok fel a villámra majd rá pillantok Noelre ahogy befejezi a szavait majd elmosolyodom és leteszem a műanyag tálat és felé fordulva lassan oda lépve simítok a derekára.-Akkor egy darabig itt leszel velem.-suttogom mosolyogva ahogy szemeit figyelem majd ajkaira puszilok finoman.-Voltam már jobb passzban is de nem vészes.-mondom vállat rántva ahogy lágyan cirógatom a derekát majd eltűröm homlokából pár tincsét.-Engem fog a legkevésbé zavarni, ha itt végzel pusztítást. Amit nem akarom, hogy elpusztíts azt úgyis elrejtem előled annyira, hogy én sem fogom megtalálni.-nevetek csendesen ahogy finoman megsimogatom az arcát az ujjaimmal majd finom kört rajzolok a nyakára és lehúzok belőle egy szárat.-Életfa.-suttogom ahogy figyelem az ujjaimat majd lassan elveszem onnan a kezemet és megfogom az egyik kezét.-Hogy vagy? Mesélj valamit nekem..-mondom ahogy kedvesen, és biztatóan mosolygok rá.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
95
Age :
21

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Today at 12:14 am

Mosolyogva figyeli Leot, ám látja, hogy szinte csak turkálja az ételt, és alig jut valami belé. Már megint agyal, mert mindig agyal, de így imádja, ilyen szórakozottan, elgondolkodottan, de csak odalép hozzá, azaz elé.
-Az a villa azért van a kezedben, hogy a szádig emeld. Tudom, hogy megint gondolkodsz, de ha nem eszel, akkor az se fog menni. Most két lehetőséged van. Vagy eszel, vagy én etetlek meg.
Vigyorogva szab ultimátumot, és már készül arra, hogy ha kell, tényleg ő etesse meg Leot. Nem tud neki segíteni, ha nem árulja el, mi jár a fejében, így türelmesen vár, de azért elővesz egy villát ő is, és meglóbálja a férfi előtt.
Persze az ölelést nem utasítja el, élvezi minden pillanatát, ahogy az apró csókét is, majd hozzásimul Leohoz.
-Igen, végre. Ha nem bánod.
Annyira boldog volt, mikor elengedték, ha őt kérdezi valaki, valószínűleg eddigi élete során egyszer sem készült el olyan gyorsan mint akkor.
-Biztos? Nem festesz túl jól. Pihenned kellene, vagy... segítséget kérned, nem?
Aggódik Leoért, bármekkora boszorkánymester is, ő is ki tud merülni, és ha nem pihen, csak túlhajszolja magát, akkor pontosan ez történik. Ettől pedig félti. Elgondolkodva figyeli őt, tényleg ágyba fogja dugni, és majd vigyáz rá.
-Aha, az vicces lesz, és utána jön az, hogy ketten keressük azt, amiről te sem tudod, hol van? Benne vagyok. Csak legalább azt ne felejtsd el, mit keresünk.
Nevetni kezd, szép program lesz az, és a legelső kérdésre a válasza: kuka. Leo arcát simogatja, de amint a nyakához ér, még félre is dönti a fejét, hogy hozzáférjen.
-Miért kaptam?
Életfa... hát nem édes? Imádja őt, és még mindig nem érti, hogy lehet az, hogy mások nem látják azt amit ő. Ez a pasi tüneményes, nem lehet nem szeretni, egyszerűen nem.
-Hú, most hogy végre eljöhettem, nagyon jól. Tudod mióta rágtam Atyám fülét? Viszont gondolkodtam valamin. Melletted mennyire van biztonságban egy állat? Mellettem nem nagyon, azaz... tudod... nem kedvelnek. Meg... meg képzeld, nekiálltam festeni. Téged. Még nincs kész, de remélem jó lesz.
Ritkán beszél ennyit egyszerre, de most egyszerre akar mindent elújságolni Leonak, szegény csak győzze követni, éppen mikor miről beszél. Persze a festmény miatt nagyon izgul, nem sokszor fogott ecsetet, már ha vászonra kellett használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   

Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: Leo Világa - S. Island-