Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Let's play something! - Lily & Alan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lilian McClain


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Let's play something! - Lily & Alan   Vas. Ápr. 01, 2018 5:05 pm

Lily & Alan


Lévén még új vagyok a városban, úgy döntöttem nekivágok egy felfedező körútnak. Ugyan egy népes falka fogadott be, ma este inkább egyedül akartam körbenézni a területen. Azt nem mondhatnám, hogy nagyon különcként kezelnének, de azért mégis csak új vagyok és ők is újak nekem. Sokat gondolok az előző falkámra, akiket nem is oly rég vesztettem el, s ma este leginkább emiatt döntök úgy, hogy egyedül indulok el sétálni az éjszakában.
Nem vagyok szomorú vagy nagyon letört hangulatban, igyekszem csak a jó emlékeket felidézni ahogy végighaladok a nem túl forgalmas utcán a belváros felé. Szeretném feltérképezni a falka egész területét és bejárni a biliárdos vagy kártyás helyeket. Egyelőre nem tervezek munkát keresni, legszívesebben maradnék a fogadásos biliárdnál, ha van erre alkalmas hely a környéken.
Öltözékem egy kissé eltér az itt megszokottól, de nem úgy néz ki, hogy bárkit is zavar, amikor betérek az első kisebb bárba. Sőt...
Viszonylag sokan vannak, de ahogy körülnézek, látom, hogy a két biliárd asztal közül az egyik szabad. Mosollyal fordulok a pultoshoz, majd kikérek egy whiskey kólát és a biliárdgolyókat. Egy kicsit elleszek itt, aztán majd megyek tovább. Hosszú még az éjszaka.
Csak pár golyót pakolok fel az asztalra és gyakorolgatni kezdek. Néha direkt elcseszem, mert nem akarom elijeszteni azokat, akik esetleg beállnának játszani...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Bret


avatar


Hozzászólások száma :
100
Age :
651

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Hétf. Ápr. 02, 2018 7:34 pmLily, nem tudod kivel akadtál össze.Az utóbbi ütközésem kölykömmel nem igazán sikerült fényesen. Csúnyán összevesztem vele. Dühös vagyok rá. De nem értek a gyerek neveléshez, így a nyakamba varrhatnak mindent egyszerűen nem értek hozzá és már nem akarom magamat ezzel bosszantani. Azt csinál amit akar! Én is azt fogom. Csajozni, piálni, jót kefélni és bedrogozva beborulni valamelyik árokba. Hiszen max fél óra múlva már a motoromon fogok ülni és céltalanul járni egész New Yorkot. Mert ezt a rohadt farkas életet normálisan beszívva se lehet túl élni. Ahogy leállok drága Rose Marymmel leveszem a napszemüvegemet és a pólómba tűzve szállok le a motoromról. A dzsekimet megigazítva ropogtatom meg a nyakamat és fellépve a szórakozó hely lépcsőin egyszerűen csak bevágom az ajtót és nézek körbe. Engem is megnéznek de ettől félek a legjobban, hogy ki fog megbámulni és ki nem. Csak nézzetek szebb férfit úgy sem fogtok látni. A legtöbb hím ezért is utál annyira. Tudják nem lehetnek olyan szexik, és vonzók mint én. A legtöbb nő pedig pont ezért szeret. Mert túl szép vagyok és túl jó abban amit el is képzelnek rólam. A pulthoz lépve kérek egy Jack Danielst és az üveget veszem el a pohárral együtt. Persze közben feltűnt a kis fiatal szuka jelenléte. De annyira van kedvem fiatal szukákhoz mint bármilyen fajtárshoz. Ezért szerettem én magányos lenni...Mégis a lábam oda visz a biliárd asztalhoz. Ahogy ő lő az egyik golyóra a haladó fehér és az egyik színes célpont közé teszem az üveget. Ha fel néz rám fekete szemeimet kék íriszeibe szegezem. Megemelem a poharamat és az ajkaim közé emelve a poharat iszom meg annak tartalmát majd teszem le az asztalra miközben levetem a dzsekimet.-Beszállnék kislány. Én leszek azzal a dákóval te meg lehetsz az enyémmel. Nah mit szólsz?-kérdezem ahogy ismét az asztalra támaszkodom és elveszem az üveget a két golyó közül miközben figyelem és széles mosoly csúszik az arcomra. Imádom ezt csinálni. Imádom, hogy ezt így megtehetem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lilian McClain


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Szomb. Ápr. 07, 2018 7:38 pm

Természetesen én is megnézem magamnak a kissé lepukkant bárocska újonnan érkezett vendégét. Néhány végigmérő pillantásnál tovább azonban nem foglalkozom vele, hanem visszatérek a biliárd asztalon várakozó színes golyókhoz. Persze csak miután hörpintettem egyet a kólás Jack-emből. Nem számítottam rá, hogy a hím idejön hozzám, ráadásul oldalt álltam neki, amikor épp lőttem, így eléggé meglepett a vezérgolyómat eltérítő Jack Daniel's-es üveg. Természetesen rögtön az üveg hordozója felé fordítom az arcom, állom fekete szemeinek kemény pillantását, s közben felegyenesedek az asztal mellett.
Nem szólok, kivárom, amíg ő mond valamit, hiszen ő jött ide. Csak figyelem, ahogy torkára önti pohara tartalmát, majd érdeklődve várom megszólal-e, miután végre nekivetkőzött.
Az első pillanatban félmosoly húzódik a számra, mert végre játékos társra találtam. Ám az első szó után következő szavak rádöbbentenek, hogy egy macsóval hozott össze a sors. Sebaj, én nem az a fajta vagyok, aki megijed az effajta bunkóktól. Sőt, néha még jó is egy kicsit belemenni a játékukba.
A kezdeti nem tetszésem félreteszem és újabb mosolyt varázsolok arcomra. Hát akkor játsszunk...
Megfordulok és a közvetlen mögöttem álló biliárddákó tartóból kihúzok egy hosszabb példányt, majd kissé kimérten megteszem a közöttünk lévő pár lépésnyi távolságot. Közvetlen előtte megállok, egyik kezem a csípőmön, a másikkal pedig felé nyújtom a lökésre szolgáló botot.
-Rendben. És mondd, mennyi zseton van nálad? - kérdem halkan, folyamatosan a szemébe nézve, mosolyom levakarhatatlannak tűnik. Tisztában vagyok vele, hogy ez úgy hangzik, mintha az ágyi akrobatikáért is fizetséget kérnék, de ez egyáltalán nem gond. Egyelőre játsszunk, aztán meglátjuk mi lesz belőle...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Bret


avatar


Hozzászólások száma :
100
Age :
651

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Szomb. Ápr. 07, 2018 11:08 pmLily, nem tudod kivel akadtál össze.


Figyelem ahogy felegyenesedik és nem szégyellem a pofámat végig mustrálom előröl is. Mélyet szusszanok ahogy megemelem kicsit az állam mikor megfordul és ki vesz egy dákót a tartóból majd elindul vele felém. Lelépi azt a pár távolságot majd elvigyorodom mikor felém tolja a dákót mire rá fogva veszem át és szélesen elvigyorodom.-Ne izgulj van annyi, hogy meglepődj rajta.-mondom ahogy kicsit közelebb hajolok és végig a szemeibe nézek. A kréta kockát elvéve a biliárd asztal széléről finoman eligazgatom a dákó hegyét és újabb kört töltök magamnak majd rá pillantok.-Wiskhyt?-kérdezem ahogy rá nézek. Ha kér akkor oda nyújtom neki ha nem akkor csak leteszem a legközelebbi asztalra az üveget majd a poharam tartalmát leküldöm. Mivel már itt el lövöldözgetett ezért vissza szerzem a golyókat és újra teszem őket a háromszögbe. Ahogy meg vagyok rá nézek fekete szemeimmel.-Kezdesz vagy kezdjek én kislány?-kérdezem ahogy finom félmosoly csúszik az arcomra ahogy egy pillanatra még szemfogam is megvillan ajkaim alatt ahogy figyelem őt és ha elkezdi megadom neki a kezdés jogát. Amint elment az első lövés figyelem a kialakuló helyzetet az asztalon majd a fehér golyó mögé sétálva lövök egyet én is igyekezve a csíkos golyókból eltalálva párat. Kell a játék, kell a szórakozás. El akarok mindent felejteni és ez most segít.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lilian McClain


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Vas. Ápr. 08, 2018 12:27 am

-Akkor legyen 100. Az első kör. - kontrázok és állom közelségét és tekintetét. 100 dollár természetesen. Én komolyan gondoltam, hogy pénzben játszunk és nem árt előre leszögezni, még ha nem is adtam meg valami túl nagy kezdő összeget.
Uhh, csak ne lenne olyan átkozottul helyes hím. Azonban igyekszem észben tartani, hogy nem férfivadászatra jöttem és azt is, hogy ezzel a hímmel igencsak megüthetem a bokám, ha túl messzire megyek a határoktól.
Elhátrálok, amikor elveszi a krétát az asztal széléről, s csak akkor lépek vissza, amikor felszabadul a krétázó, hogy én is alaposan lekezeljem vele a dákó hegyét.
-Kérek. Kösz. - nyúlok a felkínált üvegért, mert az én poharam is már majdnem teljesen kiürült. Míg én a poharam telítem meg és kortyolgatom az italom, addig ő serényen összeszedi a golyókat. Figyelem, hogy melyik golyót hová pakolja a háromszögben és úgy tűnik járatos a biliárdban. Amikor le sem ellenőrizte, hogy milyen dákót adok neki, akkor azt hittem nem sok köze van a játékhoz, de bárhogy is van, az alapszabályok ismerősek előtte.
-Kezdek én. - válaszolok és bár kis mosollyal az arcomon lépek oda a kezdéshez, azért egy rosszalló pillantást odavetek a férfira. Nem tetszik ez a kislányozás. Erős kezdéssel indítok, a golyók egész szépen szétterülnek a zöld asztalon.
-A nevem egyébként Lily. - nézek rá, amikor felegyenesedek. Lehet, hogy egy cseppet sem érdekli, de megadom rá az esélyt, hogy ezentúl a nevemen szólítson.
Mivel egy golyó sem ment le, így félreállok, újra a krétáért nyúlok.
Ő lő és nem is rosszul. Az első szabály nálam, hogy sose becsüljek alá senkit, mert már megjártam párszor emiatt. Viszont most azt hiszem mégis sikerült egy kicsit alábecsülnöm az urat.
Én lépek az asztalhoz és a teli golyókat célzom. Egyet leküldök a lyukba, azonban a másodikat kihagyom, mert jobbnak látom úgy intézni, hogy a fehér golyó olyan helyzetbe kerüljön, amiből neki nehezebb lőnie. Volt jó helyzetem ugyan, de úgy gondolom, hogy nem sietünk sehová, ez még csak a bemelegítő kör.
-Egyébként nem rémlik, hogy a Dél-Queens-i falka tagja lennél. - kezdek csevegni, ahogy félreállok és derekammal nekitámaszkodom az egyik magasított asztalnak.
-Engem nem zavar, de ugye tudod, hogy vannak itt a határokra háklis tagok? - igyekszem nem túl hangosan beszélni, mert a többi vendégnek mindezt nem kell hallania. Közben figyelem, hogy mit alakít a szorult helyzetből. Nem gond, ha most elnyeri a pénzem, legalább kiismerem a trükkjeit és lecsaphatok rá egy nagyobb összegért a következő körben. Legalábbis ez a terv.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Bret


avatar


Hozzászólások száma :
100
Age :
651

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Vas. Ápr. 08, 2018 7:46 amLily, nem tudod kivel akadtál össze.
Csak figyelem ahogy meglöki a golyókat majd ismét én jövök és az első lökésemnél be is lövök egy golyót majd a másodiknál is, és a harmadik is betalál aztán a negyedik lövés sajnos csak eléri a golyót de célt nem talál. Közben hallgatom a szavaim és elfintorodok. Ez is ilyen szabály mániákus. Lassan felegyenesedek és szemeibe nézek.-Mi lenne ha nem erre koncentrálnál? Amúgy is szarok bele az egészbe...Ha nem tetszik valakinek ide jön és akkor vigyen vissza a helyemre. Van itt rajtad kívül bárki is?-kérdezem ahogy felé mutatok a dákómmal.-Szarnak bele mert már nekik is tele van a faszuk igazából.-mondom ahogy a biliárd asztalra nézek és várom, hogy folytassa. Elmondja a nevét amire egyáltalán nem vagyok kíváncsi.-Nem vagyok egyik menhely tagja sem.-mondom ahogy széles gunyoros vigyor csúszik az arcomra. Jól esik a hazugság. Így ismerkedik? Ez elég gáz....egyből falkákról beszélni...kit érdekelnek? Akkor rossz partnert találtam magamnak...szusszanok egyet és ismét az asztalhoz megyek ahol az italomat tettem és töltök magamnak egy újabb wiskhyt. Le is küldöm és kicsit megrázom a fejemet.-Mi lenne ha valami más témával folytatnák? Erre vagyok a legkevésbé vevő jelenleg.-mondom ahogy csípőmet az asztalnak támasztom és úgy figyelem fekete szemeimmel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lilian McClain


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Vas. Május 20, 2018 6:07 pm

Tetszik a laza technikája, nem finomkodik. Be is lő három golyót, amivel az így is nagy előnyét még jobban megnövelte. Ideje lesz nekem is mutatnom valamit, de mielőtt még nekiveselkedhetnék a kinézett lövésnek, ő egy kissé felháborodva válaszol kérdéseimre.
Kezembe veszem az előttem csücsülő krétakockát és míg végigmondja mondandóját, én krétázom. Megvonom a vállam és csak után emelem tekintetem a férfiéra.
-Nekem aztán teljesen mindegy, csak szóltam. – szabad szájú játékostársamra villantom kék íriszeim még egyszer, aztán az asztalra hajolok és bemérem a megfelelő szöget, majd lövök. Betalál, majd a második is és a harmadik is.
-Nem csodálom. – válaszolom feltekintve a célzásból, majd újra elindítom útjára a vezérgolyót, de egy hajszálon elcseszem.
-Fene. –sziszegem az orrom alatt miközben felegyenesedem, mert ezt is még szerettem volna belökni, hogy rendesen behozzam a lemaradásom. Hátrébb lépek az asztaltól és a hátammal a falnak dőlök. Közben figyelem, ahogy újabb adag piát tölt magának.
A poharamat keresem, amit tekintetem végül üresen talál a szomszédos asztalon. Ellököm magam a faltól és felkapva a poharam odalépkedek a sráchoz, mielőtt az még lezárná az üveget.
-Na és te mire is lennél kíváncsi? – kérdem felnézve a nálam jóval magasabb úriemberre… khm…. férfira – Mert én a dákódra és a golyókra. – fejem kissé jobbra, a biliárdasztal felé döntöm, de továbbra is figyelem partnerem. Aztán csak finoman elveszem tőle az üveget és töltök magamnak is.
Nem igazán tudom eldönteni mi is történik most itt és hogy én mit akarok ebből kihozni vagy egyáltalán akarok-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Bret


avatar


Hozzászólások száma :
100
Age :
651

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Kedd Május 22, 2018 5:58 pmLily, nem tudod kivel akadtál össze.Hallgatom és csendesen kinevetem. "Én csak mondtam" Mindenki ezt mondja de igazából mindegyik csak célozgatni akar, hogy ej de rossz gyerek vagyok. Szeretek veszélyesen élni szerintem ezt már sokan kitapasztalták. Belök 3 golyót is én pedig figyelem majd ahogy morgolódik magában halkan nevetek.-Nem rossz.-mondom majd figyelem ahogy ide jön és miközben töltök a szemeibe pillantok.-Dákómra és a golyókra? Ez eléggé kétértelmű, gondolhatsz arra is ami az asztalon folyik játék vagy amit éppen a gatyámban hordok.-mondom ahogy figyelem majd lassan elveszem az üveget a poharától és leteszem az asztalra majd az asztalhoz lépve figyelem mostani helyzetemet majd ismét rá készülök és kapásból belökök kettőt egy lökéssel mire féloldalas mosoly szalad a számra majd ismét rá készülök és betalálok de a fehér golyót is belököm a lendületemmel. Halkan morranok majd ismét helyet adok neki.-Nem vagyok kíváncsi semmire igazából. csak szórakoztatom magam és a másikat. unalmas ez a város, és unalmas a sok valami benne. Én pedig ezért keresem a játszó pajtikat akik vevők egy egoista fasz hülyeségeire.-felelem miközben ismét rá emelem fekete szemeimet és a dákóra támaszkodom miközben figyelem majd ismét elmosolyodom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lilian McClain


avatar


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Szomb. Május 26, 2018 1:00 pm

Nincs egy órája, hogy betoppant ez a ficsúr a kocsmába, mégis sikerült elérnie, hogy egyszerre utáljam és egyszerre odalegyek érte. Mondjuk az utóbbi a külseje érdeme.
Szeretem a kétértelmű flörtölgetést és találkoztam már olyan hímnemű egyeddel, akinek nem volt magas ez a játszadozás, de úgy néz ki, hogy a legújabb játszópajtimnak ezt sikerült elrontania. Sebaj, majd valahogy máshogy próbálom megtalálni vele a közös hangot.
-Na tényleg? - kérdek vissza félmosollyal kicsit gúnyosan -Lehet, hogy mindkettőre. - beharapom az alsó ajkam és hátrébb lépve tőle végigpillantok (valószínűleg) izmos testén. -Na te jössz! - szólítom fel szinte rögtön utána, mielőtt bármit is reagálhatna. A poharamat felveszem a biliárd asztal széléről és egyet kortyolva félrevonulok, hogy nyugodtan lökhessen.
Figyelem a következő ütéseit és természetesen újabb széles mosoly szalad az arcomra, amikor a fehér golyót belöki, de nem sokáig agyalok a dolgon, hiszen a férfi rögtön felém is fordul és figyelem, hogy mit mond.
-Legalább van öniróniád. - ha ő kimondhat mindent, amit gondol, akkor én sem fogom visszafogni magam. Mármint nem a túlzott a szabadszájúságra gondolok, csak arra, hogy nem érdekel, hogy mit reagál, ha elmondom róla a véleményem.
Mosolyom úgy ahogy még a helyén van, de már tekintetem a fennmaradó golyókat fürkész. Mielőtt lőnék azért még ráemelem kék szemeimet a férfira.
-Egyébként megértelek. Nekem sem New York lesz a kedvenc helyem.
Elhelyezem a fehér golyót és belövök egymás után két golyót vele. Aztán a következőt csak úgy tudom, ha a fehér kettőt pattan a falról vaaaagy...
Megpróbálom ugratni a vezérgolyót, de olyan rég csináltam már ezt, hogy természetesen el is cseszem, de úgy, hogy leugrassam a golyót az asztalról, ami igen hangos koppanással ér földet és gurul be a másik asztal alá.
Hangos nevetésben török ki, ennyire nem lehetek béna... -Upsz! - nézek fel másikra, de már szaladok is, hogy visszahozzam a szökevényt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Bret


avatar


Hozzászólások száma :
100
Age :
651

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   Kedd Május 29, 2018 9:42 pmLily, nem tudod kivel akadtál össze.


Csak figyelem és hallgatom a szavait majd löködök aztán ő jön. Ügyesen játszik meg beszél és forgatja a kis éles nyelvét.Én is élesen tudom forgatni dolgokon a nyelvemet. Jól is sikítanak tőle a nők...Szusszanok egyet és figyelem a próbálkozását mire a bénázásra nevetek csendesen majd figyelem ahogy elszalad a golyókért és figyelem a kerek fenekét ahogy az asztal alá hajol, esetleg mászik a golyóért.-Nah micsoda panoráma. Egész feszes, és kerek a látkép.-mondom ahogy figyelem sötét íriszeim majd ahogy felegyenesedik és vissza hozza a golyót át veszem tőle miközben közelebb sétálok és elmosolyodva figyelem majd vissza teszem a golyót a helyére. Innentől már nem kegyelmezek. Mintha eddig csak szórakoztattam volna magamat most úgy teszem be a választott golyóimat hamar a helyére, minden hiba és rossz lépés nélkül. Ahogy végzek már csak az ő golyói maradtak fent és felegyenesedve nézek a kék szemeibe.-Még nyerni se hagytalak.-biggyesztem le szórakozva az ajkaimat majd lassan az asztalhoz sétálva kortyolok ismét az italomba majd oda sétálva mögé finoman bele szagolok a nyakába.-Még egy kör? Vagy meguntad és leülnél beszélgetni, sármosan jóképű új barátoddal akinek nagyon bejön a kerek feneked mikor mászol a golyókért az asztal alá.-mondom ahogy finom vigyor jelenik meg az arcomon és várom, hogy mit fog most nekem válaszolni szőke szépségem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's play something! - Lily & Alan   

Vissza az elejére Go down
 

Let's play something! - Lily & Alan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dél-Queens-