Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 amby Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

by Minerva Cheney Szomb. Okt. 06, 2018 8:29 pm

by Minerva Cheney Pént. Okt. 05, 2018 7:07 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Keith Crosseria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Keith Crosseria


avatar


Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Keith Crosseria   Vas. Nov. 27, 2016 1:19 pm

Keith Crosseria

Név
Keith
Kor
24
Faj
Vérfarkas
Rang
-
Play by
Jayy von Monroe
Foglalkozás
Főállású bajkeverő, illegális motorversenyző

"Idézet"
Kinézet

Magasnak számít, de amilyen magas olyan vékonyka és szikár is. Alakjához képest meglepően nagyot tud ütni ha kell, de nem mondhatni izmosnak, egyedül a karjain látszik némi "gyúrás" nyoma. Szereti a feketét, feketével, de más kényelmes darabokat is hajlandó felvenni. Farmert, bőrt, bármit csak jól álljon neki, és inkább póló meg trikó párti mint sem inget vegyen fel. Szívesen visel kendőt, hol a nyakában hol a derekán, hol a csuklójára tekerve, és ugyanígy mániája a rockeres lelógó lánc és széles öv. Haja váll alá érő, tépett fazonú, sosem fogja össze, szemei sötétbarnák, inkább feketék, és gyakran kihúzza feketével. Alsó ajkában több piercing feszül oldalt. Körmeit is lakkozza néha, de itt nem a kinézet hanem a teljesítmény a fontos.
Személyiség

Arrogáns, önfejű, makacs, mindent azonnal akaró típus és nehezen visel el ha nem neki van igaza és egy vitában alulmarad. Az övé kell hogy legyen az utolsó szó. A türelmet mint fogalmat kb csak szótárból ismeri, és mindig van valami baja. Éhes, szomjas, álmos, unatkozik, fáj valamije amolyan igazi nehéz eset és ember legyen a talpán aki elviseli maga mellett hosszabb távon. A modora szúrós, csípős, gúnyos a megjegyzéseivel sok mindenkinek egy pillanat alatt a lelkébe tud gázolni anélkül hogy észrevenné. Vagy ha észre is veszi nem igazán sajnálja. Persze tud kedves is lenni ha nagyon akar, csak rendszerint nem akar, nincs miért. Elég zárkózott, barátai nem is igen vannak, kölcsönös érdekkapcsolata viszont annál több, amikkel igen csínján válik, sosem lehet tudni, mikor kivel kell jóban lenni. Tipikusan az a fajta pasi, akinek a hangja nagyobb, de ha úgy adódik nem riad vissza a verekedéstől sem, bár a nagy pofája ellenére nem túl agresszív. Tulajdonképpen jól akkor lehet kijönni vele ha valaki végtelen türelemmel rendelkezik és szeretgeti.   Szorult bele egy adag mazochizmus, de azért alapjába véve nem aláfekvős típus. A fájdalom az más.
Történet

23 évvel ezelőtt született egy csípős őszi napon London mellett egy kisvárosban, tipikus középkategóriás családba. A szülei nem voltak se szegények sem gazdagok, de normálisak sem. Tipikus olyan házaspár akiknek sosem szabadott volna gyereket vállalni. Kezdetben még dúlt a lelkesedés és felelősségtudat, aztán később ahogy Keith egyre nagyobb lett, mintha eltűnt volna, és a meghittnek nem nevezhető család, abszolút leromlott, züllött. Még az a szerencse hogy Keith volt hová menni, hiszen az anyja bátyja azaz a fiú keresztapja, Norman általában odafigyelt a kis családra. Ahogy Keith 15 éves lett, a baj akkor következett be, a szülők már nem voltak teljesen maguk, és a fiú több időt töltött keresztapjánál, mint otthon, és egy éjjel arra riadt hogy Norman telefonálgat, kiabál a telefonba átkozódik, és sír. Kiderült hogy a Crosseria szülők sikeresen túladagolták egymást heroinnal, és mindketten azonnal meg is haltak. A rendőrségi szakvélemény szerint nem véletlen volt, mert akkora mennyiségű drogot találtak a szervezetükben, ami egy lovat is kiütött volna. Ahogyan az várható is volt, Norman lett a fiú gyámja és hivatalosan is magához vette, és a felesége Lenore is szívesen fogadta a fiút. Aztán beíratták New York city egyik jobb iskolájába, hogy helyre hozzák a kisiklott életvitelt, és Keith eddig sikerrel is vette az akadályokat, bár az átlaga eléggé ingadozó ahogy a viselkedése is.

Mostanában nem sokat járt azonban ott sem, lévén Nem yorkban kóborol, de mikor hazamegy furcsa módon mindig képes megnyugodni és viszonylag kipihenni magát. A hat órás alvás nála már jó, azontúl meg soha be nem vallaná de imádja Lenore főztjét is, pedig nem valami nagyevő. Bár mikor megéhezik neki mindegy, a lehető leglehetetlenebb időpontokban képes kajálni valamit, és kicsit sem érdekli hogy talán nem kellene, mert nem egészséges. Az iskola olyan fiús eredménnyel sikerül mindig, van amiből jobb mint az irodalom töri vagy rajz, és van amit utál, mint a fizika, és a sportot sem a kedvencei között tartja számon, de mivel muszáj így kellemetlen rosszként könyveli el, és inkább erősít ilyenkor, kondiban tartja magát és ennek eredményeképp vékonyka alakja ellenére, nagyot üt. Főleg mióta az lett, ami. Fogalma sem volt a természetfelettiről, és nem is akarta tudni, de az egyik vérmes nő akit összeszedett idősebb volt nála, tetszett neki a fiú vadsága, és úgy gondolta jó móka lenne ha megharapdálná kicsit, mi több széjjel tépné és magához hasonlóvá tenné, akkor oly sokáig bírná Keith  a fájdalmat, persze a fiút nem kérdezte meg erről. A halál mezsgyéjéig kísérte őt, és a kockázatot is vállalta hogy esetleg Keith ott hal meg a kezei között, de nem így lett. Dúlt benne az élni akarás, és életben maradt. Sokáig lábadozott végül, és teliholdkor szépen alakot is váltott annak rendje s módja szerint, és közben a nőt, Dorothyt szaggatta volna szét, nem a szerencsétlen őzt ami szembejött vele.  Ami megtörtént megtörtént… és Keith vérfarkas lett akaratán kívül. A biszexuális hajlamaival  ellentétben ezt titkolja, nem is kicsit, és csak Norman tudja hogy micsoda, Lenore-nak sem mondták el, csak felzaklatná a nőt. Így hát a fiú még egy társaságba kényszerült, a helyi kis klánhoz, és mivel elég ifjú még, kell neki a gardedám, meg hogy felügyeljék, bár utálja ezt de… nem akar lebukni és megsérülni vagy esetleg valaki mást szétkapni… Bár lenne tippje ki lenne az ha mégis…

Úgy nagyjából egy év után érkezett el számára az álomkép, újra látta a nőt, és ezúttal nem menekülhetett előle, az erdei találkozó egy halállal zárult, és ő maga is kevés híján ott maradt, csak az a küzdeni vágyás mentette meg, ami Dorothy halálát okozta, aki nem volt felkészülve rá hogy Keith a fiatalságát a gyűlöletével kompenzálta és így sikerült kioltani az életét. Azóta Keith kicsit kinyílt, próbálgatja a határait, nem igazán hallgat még Normanre sem pedig ő próbálja néha észhez téríteni, most is csak játszadozik itt, egy halandó lánnyal, holott még a helyi falkába is belépett hogy itt maradhasson, és kegyetlen de erős falkavezére sem rendszabályozta meg őt. Így hát űzi a kisded játékait, és Aalera agyára megy minden lehetséges alkalommal, egy ízben még egy támadót is leszerelt róla, mert feléledt benne az ösztön, hogy az ő tulajdonához ne nyúljon más. Mert a sajátjának tekinti a lányt, bár nem tudja miért de idegesítően vonzódik hozzá és ezt utálja.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
281
Age :
27

TémanyitásTárgy: Re: Keith Crosseria   Hétf. Nov. 28, 2016 8:05 pm

Kedves Keith!
Csinos pofi, kevésbé csinos jellem. Érdekes volt a történeted, nem is igazán lepődtem meg ilyen kinézettel, hogy egy igazi rebellis bajkeverő vagy, de jó volt olvasni a soraidat. Futás foglalózni, töltsd ki a profilod és máris mehetsz játszani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Keith Crosseria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Vérfarkasok-