Adam Vincent Kane
Hozzászólások száma : 39
| Tárgy: My manager Szer. Júl. 26, 2017 4:25 pm | |
| My manager | Kor 30-50-nek néz ki legalábbis Faj Bármi lényegében, amibe belefér a jellem Play by Bármilyen középkorúnak kinéző férfi Státusz Szabad | Kapcsolatod a karakterrelNem érdekel, hogy a menedzserem vagy, vagy állandó fotósom a sok közül, abban biztos vagyok, hogy valamilyen formában megkeseríted az életem. Kihasználod, hogy a szép és fiatal modellfiúkat egyéb, szexuális szolgáltatásokra is szokták kötelezni a normális munkájuk mellett. Néha egy nap akár többször is kihasználsz, vagy éppen hetek telnek el két alkalom között, de neked nem mondhatok nemet, ha éppen engem akarsz az ágyadba, mert akkor annyi az állásomnak. Nem tudok rólad szinte semmit, alig beszélsz magadról, de tested minden pontját ismerem, azt is, hogyan szereted a szexet és mennyi idő alatt alszol el utána. Te is csak annyit tudsz rólam, amennyit én rólad, de talán sejtheted, hogy drogproblémáim vannak, amivel szintén sakkban tarthatsz, hogy mindent megtegyek, amit csak akarsz.
//szinte semmihez nem ragaszkodom, csak a kapcsolatunk kihasználós részéhez, azon felül azt változtatsz, amit akarsz. Nagyon várlak, gyere gyorsan |
|