Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Edward Larsen Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Edward Larsen Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Edward Larsen Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Edward Larsen Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Edward Larsen Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Edward Larsen Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Edward Larsen Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Edward Larsen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Edward Larsen


Edward Larsen


Hozzászólások száma :
7

Edward Larsen Empty
TémanyitásTárgy: Edward Larsen   Edward Larsen EmptyVas. Okt. 29, 2017 4:07 pm

Edward "Belial" LArsen

Név

Ed, Belial
Kor

Sok sok
Faj

Démon
Rang

A hazugság és ámítés démona
Play by

Ian Sommerhalder
Foglalkozás

Borász

"Démonok nem az ágyad alatt laknak, hanem odabent a fejedben."
Kinézet/JellemHm, szeretem magam a tükörben viszontlátni, magas vagyok, viszonylag 180 cm körül, ez szerintem teljesen átlagos és elfogott.   Testem formás, nem túl izmos, de nem is vézna, jó ránézni, azt mondják a lányok. Rövid, fekete hajam van, és nagyon kék szemeim, amik tökéletesen kiemelik arcom finom vonalát, és keskeny, mégis csókolni való ajkaim. Hm, kipróbálod? Jah inkább ne, bocsi de foglalt vagyok. Legalábbis, ez a szöveg mindig bejön. Hazudok, és akkor mi van?  hazugság démonaként az lenne furcsa, ha igazat mondanék, bár szoktam olyan is.
Ruházkodásban sem vagyok egy kirívó alak, szeretem a feketét, a feketét egy kis feketével és a bőrt. Tudok elegáns is lenni, de ha nem muszáj nem öltözöm ki, bár tény és való gentlemanként viselkedem olykor. Ez minden, na meg persze a kedvenc gyűrűm, amit csak divathóbortként hordok magamon, mert éppenséggel tetszik. Funkcióját tekintve haszontalan.

Amilyen vonzó lehetek első látásra, éppen olyan romlott, és sötét negatív aura leng körül. A legjobb szó rám, a nagybetűs DÉMON kifejezés, hiszen bájos mosollyal az ajkamon képes vagyok bárkit szétszedni és megölni, mindenféle megerőltetés nélkül, és ezt szívesen is csinálom. Ugyanakkor képes vagyok visszafogni magam, és hideg taktikus gondolkodással meghátrálásra késztetni bárkit. Szeretem a szó játékokat és azokat kiforgatva az illetőt a saját szavaival sarokba szorítani, mindenféle könyörület vagy irgalom nélkül. Öreg démon vagyok én már, tehát megvan a magamhoz való eszem és mestere a túlélésnek és a harcoknak. Kissé talán arisztokratikusnak tűnhetek, és ennek fényében viszonylag keveset beszélek, inkább csak a tetteimmel bizonyítok ha kell,  de azzal fényesen, a sötétség egyik fénylő csillaga vagyok. Nincs bennem semmi megértés, vagy jó érzés az emberek iránt, és talán sosem tudtam mi az hogy szeretni valakit, vagy valamit. Ragaszkodást csak a kedvenc fegyvereim iránt érzek semmi más iránt. Szívesen űzök, apró kegyetlen játékokat az emberekkel, vagy az ifjabb, gyengébb démonokkal akik felbosszantanak, és hírből sem szeretem az angyalokat, nephilim korcsokat. A többi korcsról már ne is beszéljünk! Én nem vagyok megértő, elfogadó, toleráns. A szemeimben semmit nem láthatsz. Igazi hangulatlény vagyok, néha még akár a humorom is előszedem, vagy a szarkazmusom, de kedves és lágy mosolyt nem láthatsz sosem az arcomon. Csak vért és halált, a sötétség teremtménye vagyok, nem valami szentimentális pincsikutya, amolyan igazi nehéz eset. Ám bár tudok kellemkedő úriember is lenni ha éppen olyanom van, figyelmes szerető, üres mosollyal és ragyogó pillantással. Vannak dolgok, amikre vágyom és ezekért hajlandó vagyok néha az embert is játszani hogy élek, és érzek. Talán tényleg érzek, csak nem feltétlen pozitív dolgokat, de... ez majd később kiderül.


TörténetUnottan lógatom a lábam a tető téri lakásomban, ami a letisztultság mintapáldája is lehetne, jól felszerelt konyhával, és ital pulttal, két szobával, ergó mindennel amire egy magamfajta démonnak szüksége lehet. Az, hogy teljesen elmehetnék megjelenésre embernek, azt is mutatja hogy nem éppen egy huszadrangú démonocska vagyok, hanem egy erősebb. Oh igen, én volnék Belial maga, a hazugság, csalás és ámítás démona, és ezer örömmel terelek mindenkit erre az útra. Képes vagyok érzelmekre, de többnyire negatívakra és szeretem az emberi szívekkel és lelkekkel játszadozni, ezt sokszor a szememre vetették utolsó szó gyanánt. Nem hazudtolom meg azt, ami vagyok, és nevemhez számtalan rémtett köthető, és rengeteg vér, amit kiontottam. Cseppet sem bánom ami azt illeti, és nem is igazán érdekel. Nem vagyok ember, nincs bennem túl sok érdeklődés irányukban, kivéve egy két szemrevalóbbat akik bírják a tempót. Az évek folyamán nem sok gyermeket hagytam magam után, ötöt körülbelül és talán kettő él még közülük. Nem szokásom követni az életüket, csak ha figyelemre méltóak, és ezek ketten még mindig élnek szóval valamit tudhatnak. Kouji tudja hogy ki vagyok én, de olyan ötven évente egyszer nézek rá hogy él-e még. Szerintem ideális apa-fia kapcsolat, nem is akarom ennél jobban túlzásba vinni, mert felesleges lenne.
Jelenleg nem is ő érdekel igazán. Valami mozgolódik a háttérben, valami ami nekem nem tetszik, így hát nem rég hagytam hogy megidézzenek, és elszabadultam a boszorkánymester halálával. Nem kell nekem plusz fej fájás, és most a mondén világot járva próbálom kideríteni hogy mi az ami nem stimmel. Mert valami van amiért nem az igazi a rend a világban.
Ám a két nyomozási vagy éppen enyhe aggodalom között, másra is van időm, történetesen arra, hogy egy ifjú kis boszorkánymester agyára menjek váratlan megjelenéseimmel, és kiállhatatlan stílusommal. Talán átmenetileg szórakoztat, még egy olyan öreg démont is mint én, pedig aztán én kényes vagyok a szórakozásra.
Most viszont... itt az ideje, hogy az emberi világ is megismerjen, és Hyst terrorizálni, igazán szórakoztató. Talán be kellene ugranom hozzá, mielőtt a borászatom állapota felől érdeklődnék. Ki ér rá itt unatkozni, ha ennyi dolga van? azt mondtam volna unatkozom? Nos meglehet. A démonok nem éppen következetesen, és ritkán logikusak. Éppen ezért vagyunk veszélyesek.
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Edward Larsen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward Larsen   Edward Larsen EmptyKedd Okt. 31, 2017 6:08 pmKedves Edward!
Remélem felkészültél a fangörcsökre és a Nina áradatra, mert ezzel a pb-vel csak ezt várhatod XD Akkor kezdjünk bele.
Mint mindig, imádom a stílusod és amilyen karaktereket hozol, most is elégedetten vettem tudomásul, hogy sikerült egy jó (vagy mondjam inkább, hogy gonosz? Very Happy) démont hoznod. Nem szívecskés, nem rózsaszín, kifejezetten pokoli démon, ahogy lennie kell.
Érdekes, hogy vannak gyermekeid és bár igen ritkásan, de mégis tartod velük a kapcsolatot. Valószínűleg az a két gyereked már nem örül ennyire neked, de ki tudja, lehet, hogy mégis.
A terveidet illetően pedig sok sikert, még mi, nephilimek sem tudjuk, mi készülődik a háttérben, igazán elárulhatnád, ha megtudod Wink A szegény boszorkánymesterrel pedig csínyján, nem akarod megölni puszta szórakozásból, ugye?
Vissza az elejére Go down
 

Edward Larsen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Démonok-