Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Discord
Staff members
Oldalunk

Legutóbbi témák
My Diaries! Emptyby Vendég Vas. Jún. 26, 2022 4:04 pm

My Diaries! Emptyby Romero D. Bohen Csüt. Szept. 30, 2021 11:44 pm

My Diaries! Emptyby Dorothea Coldstone Vas. Aug. 22, 2021 8:01 pm

My Diaries! Emptyby Jace Herondale Kedd Márc. 09, 2021 11:02 pm

My Diaries! Emptyby Dorothea Coldstone Vas. Nov. 29, 2020 7:44 pm

My Diaries! Emptyby Aedion Ancarth Vas. Okt. 18, 2020 9:49 pm

My Diaries! Emptyby Prue Holivel Vas. Okt. 18, 2020 12:21 am

My Diaries! Emptyby Prue Holivel Csüt. Okt. 15, 2020 5:01 pm

A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Megosztás

My Diaries!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
Anonymous

My Diaries! Empty
TémanyitásTárgy: My Diaries!   My Diaries! EmptyHétf. Nov. 27, 2017 10:57 pm

Hát, magányosnak egyáltalán nem mondhatom magam, pedig aztán most hót egyedül fekszem a kis albérletem nappalijának bőr kanapéján! A gondolataim teljesen máshol járnak igazából, másvalakinél, de had ne kelljen már bevallanom... Ez a szabadnap úgy kellett már, mint szárazság idején a földnek az eső. Jó lenne ha a főnököm végre felvenne valakit váltónak, mert ha így folytatom a kórházban kötök ki ideg összeroppanással. Ugyanis nem elég a munka, nekem heti két alkalommal, ha nem többször el kell viselnem ŐT! A folytonos csipkelődése egyszerűen az agyamra megy, megjelenik, majd mint aki jól végezte dolgát eltűnik... Hát mégis, mit vétettem én a világ ellen, hahh?! Komolyan mondd meg nekem kedves kis naplóm, miért ver engem a sors? Hát voltam én rossz valaha is??? Na jó, egyszer, talán!!! De az nem követelhet ilyen elbánást. Rég aludnom kellene, hogy ne is gondoljak erre az egészre, de hát nem lehet... Ha becsukom a szemem Keith képe, kaján vigyora tölti be a látóterem, ez már a paranoia, el kell mennem az agyturkászomhoz, vagy végem lesz hamarosan. Meg kell keresnem az orvosom számát, nem hiszem hogy meg tudok én ezzel egyedül birkózni. Ki kellene beszélnem magamból és akkor megkönnyebbülnék, vagy totál hülyének néznének és kapnám a kezes-lábast... Inkább mélyen hallgatok, nem bírom a gumi szobát. Vajon ilyet életre vágyam én egyáltalán? Hogy utánam koslassanak és ingereljenek? Néha belerúgnék abba a nagy kókuszába a nyakán, akár még dekáznék is vele. Annyira bosszant még a gondolata is, a kezemben egy szelet pizza lóg fél holtan, még enni sem tudok igazán. Sóhajom visszhangot ver a falakon, mégis csak jól jönne egy-két csibészes mosolyt kapni. De hát ki tudja merre jár kel? Mint az erdőben a moha, oda telepszik ahová csak akar, de mindig menetirányban. Furalény! Igen, így egyben, nem én vagyok írástudatlan. Minden esetre most megyek, legközelebb elmesélek valamit...
Bye
Vissza az elejére Go down

My Diaries!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Egyéb :: Aalera's dark book-