Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Pincék Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Pincék Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Pincék Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Pincék Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Pincék Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Pincék Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Pincék Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Pincék Bal11Pincék Kyzyp11Pincék Jobb11 
Kotetsu Madoka
Pincék Bal11Pincék Kyzyp11Pincék Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Pincék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Pincék   Pincék EmptyCsüt. Márc. 01, 2018 4:13 pm

Azt sem tudom mennyi az idő, az első alkalom, amikor sem ébresztőt nem állítok be és még csak nem is hívnak, az órára meg rá nem pillantok, de olyan kipihenten ébredek, mint még sosem.
Még magamhoz sem térek, de Franko már ott áll az ajtóban, miszerint apám rám vár. Bólintok, magam is tudom, és lehet, nem vagyok túl lelkes az előttem álló nap miatt, viszont jobb, ha megejtjük, semmi kedvem túl sokáig húzni.
Gyorsan felöltözök, bár nem viszem túlzásba, úgy is le kell vennem, végül felsóhajtok és követem a komornyikot valahová lefelé a pinceféleségbe.
Nyirkos és hideg, bár ez nem csoda, melyik pince az, amelyik lakásnak van berendezve. Ezért lep meg, hogy az a helyiség ahová irányít, köszönő viszonyban sincs azzal, amit odakint tapasztaltam. Kifejezetten otthonos és meleg, semmi rideget nem találok benne.
Apám persze már itt van, inkább nem kérdezem meg, mennyit várhatott rám.
-Szia, jó reggelt! Nem ettem, gondolom jobb is. Akkor mit kell tennem azon kívül, hogy vetkőzzek le?
Sosem vedlettem, soha nem hívtam magamból a kígyót, azaz próbáltam azt a valamit ami bennem van, de nem sikerült kicsalogatnom, gondolom azért, mert marha rosszul kezdtem hozzá.
Kérdőn tekintek apámra, majd mondja, mi következik, én pedig felkészülök az első, legborzalmasabb halál közeli élményemre. Az idejét sem akarom rabolni, sejtem, hogy van ezen kívül is elég teendője.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyCsüt. Márc. 01, 2018 9:55 pmÚj Raszputyin születik!@


Fekete póló van rajtam egy fekete nadrággal és apám címre a földön pihen már egy hatalmas körben amibe majd Zakhart kell bezárnom. Amíg hadakozni fog önmagával mindenre veszélyes lesz. Rám is, meg az egész házra és mindenre ami 100 km-eres körzetben lesz velünk. Apám naplója a gyertyák között pihen és lassan olvasom végig az amúgy már fejembe égett sorokat, miközben ujjammal a finom ezüst kehelyben kevert kékes fekete italt kevergetem. Méreg lesz a testének de a kígyónak egy hatalmas löket. Mélyet szusszanok és lassan nézek fel a naplóból mikor Franko megjelenik és beengedi Zakhart. Rá nézek a fiamra és a komornyikom felé nézek aki lassan megfordul és távozik a szobából de az ajtó előtt marad ha baj ütné fel a fejét. Nem mintha nem tudnám megállítani a gyermekem de soha nem lehet tudni. Veszélyes lesz hiszen egy eleven, éhes kígyó fog benne felébredni. -Jó reggelt.-Köszöntöm.-Vetkőzz le.-Amint meg van, a körbe hívom és felé nyújtom a kelyhet de amikor rá fog még nem engedem el.-Jól figyelj rám. Ez akár az életedbe is kerülhet fiam. A kígyó ami benned van hadakozni fog veled. Társaddá kell tenned és ez küzdelemmel fog járni. Amit meg kell innod emberi mivoltodnak méreg lesz de a démoni erődnek hatalmas löket. A jegyeid ki fognak nőni akaratod ellenére és az fájdalmas lesz. Ezek fogják a vedlésedet elkezdeni. Igyekezz ne a fájdalommal foglalkozni hanem, hogy minél előbb kapcsolatot teremts a kígyóddal.-mondom ahogy végig szemeibe nézek.-Ebben a körben foglak tartani mert veszélyes leszel, hiszen...kissé el fog borulni az elméd ebben biztos vagyok. Amint megkezdődik a vedlés abból tudom, hogy jó úton haladsz és akkor tudok energiát adni neked segítségül. De amíg nem addig csak magadra számíthatsz. Nehéznek hangzik és az is. De képes vagy rá.-mondom biztatón és így is gondolom. Tudom, hogy megcsinálja. Lassan elengedem a kelyhet és kilépek a kőrből mire finom kék fény törik fel a címerből és veszi körbe Zakhart. Vissza állok a napló mellé és lassan a pikkelyeim elő villannak a testemen hogy kapcsolatot teremtsek a körrel ezzel is biztosítva fiam védelmét. Figyelem és ha alkalmasnak látja akkor a kehely vár csak rá, hogy felhajtsa.


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyCsüt. Márc. 01, 2018 10:42 pm

Csak most nézek körbe, és látom, mi van felrajzolva... mint valami rituálé, de a jelek szerint ehhez az kell. Vagyis ezt az életben nem oldottam volna meg egyedül, ha bele feszülök is, egyértelmű. Bólintok a vetkőzésre, ezt valahogy eddig is sejtettem, és még ezzel sem húzom az időt, ledobálom a ruhámat, hogy a körbe lépjek.
Nem kérdezem, mi van a felém nyújtott kehelyben, nincs értelme, tudom, hogy meg kell innom a tartalmát. Megfogom, ám apám nem engedi el, vagyis még valamit mondani akar. Figyelmesen hallgatom inkább, mert lehet, nem vagyok marha gyakorlott, de tudom, hogy minden rituálé veszélyeket hordoz magában.
-Hadakozni? De miért? Az emberi énem ki akarja lökni magából, míg a démoni befogadná, ugye? Erről van szó?
A méreg érdekel a legkevésbé, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ha ez a kígyó eddig is bennem volt, akkor most miért kell küzdelmet vívnom vele. Arra bólintok, hogy nem a fájdalommal kell foglalkoznom majd, ez a része érthető.
[color=chocolate]-Oké. Senkit nem akarok bántani, remélem, simán fog menni. Eddig erős voltam, akkor nincs az az isten, hogy most ne legyek az, de ennek meg kell lennie, hogy fejlődni tudjak. Bólintok, és amikor apám elengedi a kelyhet illetve kilép a körből, gondolkodás nélkül hajtom fel a tartalmát. Felsóhajtok, hát jöjjön aminek jönnie kell, és tényleg csak bízni tudok abban, hogy nem lesz semmi probléma.
Az a mocorgás, ami eddig ritkán volt érezhető, erősödni kezd, utat akar törni magának, hogy vége a felszínre jöhessen. Az elején még nem zavar, azonban van egy pont, amikor bekövetkezik az, amiről apám beszélt. Mintha valami ezt a kígyót nem akarná, és mindenáron azon dolgozna, hogy még véletlenül se törhessen ki. A démoni énem viszont akarja, tetszik neki ez az egész, és olyan harc indul meg bennem, amitől konkrétan az az érzésem van, hogy szétszakadok.
Próbálom minél inkább arra terelni a gondolataimat, hogy én ezt akarom, és egy pillanatra úgy érzem, talán sikerült, mert semmit nem érzek csak zihálok a földön, de hogy mikor kerültem oda, azt nem tudom. Már-már örülni tudnék, amikor ismét belém hasít a fájdalom, és újabb harc kezdődik, mert az a kígyó akit el akarok fogadni, most engem is le akar nyomni, és az egyik felem menekülőre fogná, ha hagynám.
Nem hagyom. Társa akarok lenni, hogy megértse, együtt kell dolgoznunk, vagy mindannyian beledöglünk, és abba nem fér bele, ha mindenki le akarja nyomni a másikat. Kínomban az ösztöneimre hagyatkozom, ha bennem van a kígyó, és tudom irányítani az árnyaimat, akkor tudnom kell, hogyan lehetünk társak. Jobb ötletem nincs, bár gondolkodni sem igazán van erőm.
Az idő nem érdekel, nem is tudnám figyelni, egyelőre a küzdelem az ami leköt, és lehet, hogy ez az ösztönösség ment meg, mert egyszer csak abba marad a szétszakadó, széttépő érzés, és megszűnik az az éles fájdalom is, ami eddig volt.
Csak egy kis pihenés, semmi mást nem szeretnék, alig maradt erőm és energiám, pedig ha még élek és élünk, akkor most jön a nehezebb része, az a vedlés, amiről apám beszélt. Biztos vagyok benne, hogy túléltük, mert az érzékeim kiélesedtek, csak most egy picit hagyjon békén mindenki, egy kis időre, hogy össze tudjam szedni magam.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyPént. Márc. 02, 2018 10:45 pmÚj Raszputyin születik!@


Amint felküldi a kehely tartalmát minden megváltozik a körülötte élő energiában. Olyan zavargásnak leszek szemtanúja mintha csak egy forradalom venné kezdetét a testében. Egyre csak támadni kezdik egymást a benne élő fél vérek és mintha a menny és a pokol hadakozna egymással. Egyre csak küzd a fiam mint a két világ áthidalója és átfogója. Egymásba karoltatja őket és nem enged és úgy küzd ahogy csak lehet.-Rendben Zakhar...csak ne ad fel..-suttogom miközben lassan kezdem körbe járni a kört és figyelem fiamat ahogy elesik a földre és ráng, remeg a teste. izzad és halk, vagy hangos fájdalmas hangok törnek ki belőle. Nehéz ez az egész de tudom, hogy eléri. Pillanatnyi csendet is látok és akkor megpillantom a kígyót. Megállok a kőr sétámban és figyelem milyen tökéletes és gyönyörű állat lett a társa.-Csak sikerüljön fiam...-suttogom halkan ahogy elindulok ismét mikor újra hadakozásba kezd és a hatalmas energia löketek neki csapódnak a kör falának de megtartom őket így nem jutnak semerre sem. Ahogy ismét csönd lesz fiam ziháló testét figyelem. Csak kezd el a vedlést Zakhar. Kezd el és segítek. Ha elő jönnek a jelei akkor már tud táplálkozni az én energiámból...gyerünk gyermekem...


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptySzomb. Márc. 03, 2018 5:52 pm

Az a nyugalom ami hirtelen körülvesz, annyira jóleső, nem akarom, hogy véget érjen, maradjon így, addig is pihenhetek, addig is erőt gyűjthetek. A kígyóm elfogadott és én is őt, már nem akar lenyomni, nem akar fölém kerekedni, és a másik énem sem akar elmenekülni, beletörődött abba, hogy most már egyek vagyunk.
Mindent érzek amit a kígyó, a hőt is, ami apám felől jön, de túl fáradt vagyok ahhoz is, hogy kinyissam a szememet. Tudom, hogy támogat, tudom, hogy segíteni akar, de nem tud mindaddig, míg az a vedlés el nem kezdődik. Magamban vívódok, nem tudom eldönteni, hogy van-e annyi erőm, hogy azt végigcsináljam, egyáltalán képes vagyok-e engedni a hívásnak.
Egyelőre nem állok rá készen, annyira kifacsart az előző küzdelem, hogy félő, ha belevágok, el fogok fogyni, és beledöglök már azelőtt, hogy elkezdődjön az egész folyamat, mert nem lesz tartalékom. Azonban az ösztön erős, talán ha ugyanúgy hagyom, hogy ő irányítson, akkor könnyebb lesz, hiszen tudja, mit csinál, és nem annyira beteg, hogy kamikaze módon vágjon bele valamibe.
Végül megadom magam, hát legyen, ha most kell meghalnom, akkor most. Az állkapcsom majd szétszakad, onnan is elő akar jönni valami, a bőrömet pedig nyúzni kezdik, elviselhetetlen fájdalmat okozva.
Legalább cafatokban jönne le, hogy lélegzetvételhez jussak, de nem, ez egyben szakad rólam, és olyan lassan, hogy azt hiszem, ennek sosem lesz vége, ráadásul annyira megterhel, hogy elfogy az erőm. Az, hogy ordítok vagy sem, nem jut el a tudatomig, mégis az előbbit tartom elképzelhetőnek.
Képtelen vagyok tovább folytatni, muszáj tartalékot keresnem, hiszen most már a kígyóm is vergődik, mintha élet-halál harcot vívnánk. A fejem már "szétrobbant", félig megnyúztam saját magamat, és nem tudok továbblépni, mégis egy belső erő késztet arra, nem adjam fel, már nincs sok hátra.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyVas. Márc. 04, 2018 8:07 pmÚj Raszputyin születik!@


Pihen én pedig figyelem és feszülnek az izmaim és csak magamnak mondom, hogy megtudja csinálni. Tudom, hogy képes rá. Figyelem végig immáron zöld szemeimmel. Megjelennek a jegyei a kígyó farok és amikor ordít látom a méregfogait és a villás nyelvét. Azonnal bele nyúlok az őt körül vevő falba és az energiám azonnal gyermekem felé fut és karolja fel őt. Az energiáim táplálják és védik igyekszem a fájdalmat valamilyen szinten elvenni tőle. Figyelem szemeimmel és ahogy leszakad róla fokozatosan a bőre úgy tűnik el a fal és azonnal be lépek hozzá és fogom meg mielőtt teljesen elfeküdne a földön. Letérdelve mellé finoman fordítom magam felé és ütögetem meg az arcát.-Zakhar! Néz rám! Még egy kicsit maradj ébren! Zakhar néz rám!-meg kell bizonyosodnom róla, hogy mindene egyben maradt a testén belül is nem csak fizikailag ép jelenleg. Figyelem friss bőrét ami hibátlanul tapad hozzá és ahogy maga köré húzza a farkát én pedig várom, hogy jelezzen nekem. Kell a vissza jelzése a nélkül, még nem hagyhatom, hogy pihenjen...


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyHétf. Márc. 05, 2018 6:04 pm

Azt már nem tudom, hogy mi történt, vagy egyáltalán végigcsináltam-e, de kimerültem teljesen, és semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy aludhassak. Érzem, hogy számomra idegen, de mégis ismerős testrész ölel körbe... tehát farkam is van. Ennyit még sikerül felfognom a külvilágból, aztán elsötétül minden.
Arra eszmélek, hogy az apám pofoz, hogy nézzek rá. Értem én, nem hülyültem meg, csak annyira fáradt vagyok, hogy az is megerőltető, hogy egyáltalán kinyissam a szememet. Legalább a fájdalom megszűnt, ennyi jó van az egészben.
Utolsó erőtartalékaimat veszem elő, amikor mégis apámra nézek, hogy megnyugodjon, nincs bajom, észnél vagyok, csak a végkimerülés határán.
-Még... élek....
Ennyit tudok kinyögni, több nem megy, itt végem van. Remélem, hogy nem akar beszélgetni, az most nem fog sikerülni, bármennyire szeretné is. Ismét lehunyom a szemem, csak egy pár percig aludhassak, egy picit, ha lehet.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyKedd Márc. 06, 2018 10:28 pmÚj Raszputyin születik!@


Figyelem és lassan kinyitja a szemeit és ez már pozitív ahogy az is hatalmas követ borít le a szívemről, hogy beszél is hozzám de lassan elpihen a kezemben. Megemelem fiamat és ahhoz képest amekkora olyan könnyűnek érzem. Pihennie kell, és ha felébred mindent meg fogok neki magyarázni, és a hatalmas kígyója előhívását is megfogom tanítani neki. Ahogy az ajtóhoz érek Franko már ki is nyitja és fel cipeljük a pincéből fiamat majd a szobájában leteszem az ágyra. Az egyik bábom hoz hideg vizet és finoman megtörölgeti Zakhar arcát. Kitudja, most hány óra vagy napra lesz szüksége a regeneráláshoz. De Frankora kötöm, hogy bármikor mikor fiam ébredezik jelezzen nekem.


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyHétf. Márc. 12, 2018 9:51 pm

Az összes tartalékomat lemerítem akkor, mikor kinyögöm, hogy még élek, utána pedig egyenesen beájulok valószínűleg, mert semmire nem emlékszem, csak arra, hogy az ágyban térek magamhoz, ki tudja hány óra elteltével. Az is lehet, napokban kell számolnom majd, most még nem tudom.
Egyelőre azzal foglalom el magam, hogy megnézzem, mindenem megvan-e, ha már élni élek. Pontosabban túléltem.
Soha többé nem akarom, így nem, ha apám nem készít fel rá, biztos, hogy feladom félúton. Sok dologra számítottam, de arra nem, hogy ez ennyire szar lesz, mert sokkal rosszabb volt annál, mint amire gondoltam.
Az egyetlen erőt az adta, hogy apám bízik bennem, bízik abban, hogy meg tudom csinálni, és az, hogy tudom, segített amennyire tudott. Egyelőre a plafont bámulom, nem szédülök, ami jó jel, így szépen lassan felülök, de mire kiszállnék az ágyból, Franko már bent is van, vizet hoz, és gyorsan szívódó kaját, valamint közli, ne nagyon ugráljak még
Oké, akkor várok. Bár nem mondom, csak bólintok, és mire kérném, hogy legalább apámnak szóljon, már el is "viharzik."
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyPént. Márc. 16, 2018 11:46 pmÚj Raszputyin születik!@


Egy hetet egy huzamban aludt a gyermekem. Közben vizsgáltam őt minden nap és adtam neki az energiámból, a gyorsabb gyógyulás érdekében. De nem siettetem el a folyamatokat a testében. Halkan szusszanok ahogy lent vagyok apám szobájában és barzsamozom a mostani választott testet mikor Franko kopog és be lép, hogy jelezze Zakhar felébredt. Felkelek és megmosom a kezeimet majd követve komornyikomat megyek fel és nyit előttem ajtót majd nézek rá fiamra és elmosolyodom. A komornyikom távozik és lassan oda sétálok mellé majd leülve mellé veszem kezembe a kezét és mutató meg középső ujjammal végig futok az ütőerén. Elvigyorodom.-Csodálatos. Tökéletes az átváltozásod.-pillantok rá kék szemeimmel majd elengedem a kezét és hagyom, hogy egyen és igyon.-Jól érzed magad? Nem érzel sehol fájdalmat? Minden tagodat meg tudod mozgatni?-kérdezem ahogy figyelem majd lassan felállok és vele szembe sétálok úgy mérem fel az állapotát de látszólag minden rendben van nála.-Néz a szemeimbe.-mondom és megemelem a mutató ujjamat.-Kövesd az ujj hegyemet.-mondom és lassan elindítom jobbra majd balra fel és le. Könnyedén követi az ujjamat. Ez is jó jel.-Mindent tisztán hallasz ugye? Ha rá koncentrálsz akkor az egész házat hallani fogod fiam.-vigyorodom el ahogy a szemeit figyelem és várom, hogy kipróbálja remek hallását.


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptySzomb. Márc. 17, 2018 8:02 pm

Szívesen mennék kifelé innen, hogy ne apámnak kelljen esetleg hozzám jönnie, ám ha Franko azt mondta, várjak, akkor nem mozdulok. Azaz próbálok, de egyszerűen gyenge vagyok hozzá. Vajon mennyi ideig feküdtem itt? Mennyit aludhattam? Majd megkérdezem később, ha lehet. Mindenem ép, ez a lényeg, mert közben azért át is nézem magamat, hiszen ráérek, vagy nem?
Amint nyílik az ajtó, felpillantok, apámat látva pedig egy halvány mosolyra is futja az erőmből.
-Köszi a segítséget.
Az rémlik, hogy segített, már amennyire tudott, és nem vagyok paraszt, hogy ne köszönjem meg azt is, mert igenis számított.
Mit néz rajtam, nem tudom, de ő biztosan, szakavatottan teszi. Tökéletes az átalakulás, legalább van minek örülnöm, nem baltáztam el.
-Még kicsit gyengének, de igen. Mindenem mozog.
Hagyom, hogy megvizsgáljon, sejtem, hogy ezt is muszáj, így csak követem az utasításait, ha ez szükséges, akkor szükséges.
-Igen, ezzel sincs problémám. Az egész házat?
Először bólintok, aztán koncentrálok. Végül is ha a kígyómmal már összhangban állok, akkor valószínűleg az ösztöneit és képességeit is örököltem. Tényleg furcsa, mert a legapróbb neszezést is hallom, és úgy kezdek el forgolódni, mintha mindent most tapasztalnék először.
-A többi is ilyen lesz? A jegyeket nem mind sikerült megjegyeznem, valahol félúton elakadtam ott, hogy szétszakadt a fejem. Azokat bármikor elő tudom hívni, vagy nem?
Vannak kérdéseim, rengeteg, de nem akarok rögtön mindent rázúdítani. Szeretnék minél többet megtudni magunkról, aztán megtapasztalni.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyHétf. Márc. 19, 2018 11:31 pmÚj Raszputyin születik!@


Hallgatom és mosolyogva figyelem ahogy mindenre rá csodálkozik a hallásának köszönhetően. Lassan az íróasztaltól elhúzom a széket és leülök vele szembe ahogy keresztbe dobom a lábamat és hátra dőlve figyelem majd lehunyom a szemeim a kérdései után.-A jegyeid még lehet szaporodhatnak bizonyos hatásokra. Lehet lesznek majd képességek amiket érzelmek váltanak ki és nem a kígyóid. Düh, bánat feldúltság leginkább. De általában a harag a legnagyobb kiváltó ok.-mondom ahogy szusszanok egyet.-Kígyó farkad van, méreg fogaid és pikkelyesedik a bőröd mint nekem. De idővel lehet mondom, valami még felbukkan. Ez a fejlődésedtől is függ és a kígyódtól.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel.-Nagyon jól csináltad fiam. Ügyesen küzdöttél és amint tudtam becsatlakoztam, hogy támogassalak. Most már hivatalosan is Raszputyin vagy.-vigyorodom el majd halkan nevetek és szusszanok egyet.-Most már ki fogom osztani a feladataidat és szeretném, ha nagyapád naplóját elolvasnád. Ideje megismerned az eredetünket és azt, idővel mikre leszel képes.-mondom ahogy széles a mosolyom és le se tagadhatom, mennyire büszke vagyok rá. Tudtam, hogy megcsinálja, de ez már biztos. Zakhar hivatalosan is a gyermekem, az én kígyó gyermekem...


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptySzer. Márc. 21, 2018 1:03 am

+18

Bassza meg, ha valaki nekem azt mondja egy hónappal ezelőtt, hogy mindent hallani fogok, az utolsó rezgést is észlelem akár a falakban vagy a lábam alatt, azt körberöhögöm. Most meg itt ülök egy ágy szélén, és kb. ez történik velem. Mint egy újszülött, aki rácsodálkozik a világra, hogy jé, ez mi ez? Ilyen is van. Röhejesen nézhetek ki, pedig ezt csinálom éppen, minden rohadt neszre odakapom a fejemet. Ebből csak az zökkent ki, hogy apám elém húz egy széket és leül. Lehet, rá kellene figyelnem? Aha. Talán.
-Még ettől is aktívabban? Szép lesz. Vagyis ne lepődjek meg, ha mindig felfedezek valamit, amit eddig nem láttam, de jegyezzem meg, melyik mikor bukkant fel. Oké.
Szép baleset lesz az. Épp leordítom valakinek a fejét, majd felemelem az ujjam, hogy pillanat, most jegyzetelnem kell. Ezen önkéntelenül röhögni kezdek.
-Aha, azt tekertem magam köré ösztönösen? Valamit éreztem abból... és így már értem miért akart szétrobbanni a fejem. A pikkelyek nem tűntek fel, lehet, az volt a legkevesebb abban a pillanatban. Milyen volt? Be lehetett azonosítani?
Bólintok, valami rémlik, nem tisztán, de homályosan igen. Újabb kérdésem akad, így apámra emelem a tekintetemet. Vajon milyen a kígyóm? Konkrét faj, vagy teljesen egyedi?
-Volt egy pillanat, amikor azt hittem, nem bírom tovább. Ott az adott erőt, hogy bíztál bennem, és így tudtam tovább csinálni. Köszönöm a segítséget, valószínű, hogy egyedül elbuktam volna. Csodás.
Nem teljesen tiszta, mi milyen sorrendben vagy hogyan történt, csak az, hogy néha bevillant a gondolat, hogy ha apám késznek talált rá, akkor képes vagyok rá,de mégis volt olyan pontja, amikor annyira elszállt minden erőm, hogy azt hittem, ott maradok. Raszputyin... még ennek is tudok örülni, komolyan, vicc nélkül.
-Rendben. Kíváncsi vagyok, érdekel, mit hallgattak még el előlem. Szeretnék tisztán látni.
Bólintok, eleget vegetáltam, eleget szenvedtem azzal, hogy megrekedtem és nem tudtam, merre induljak, mit kellene tennem, hogy fejlődjek. Bármit is próbáltam, egy helyben toporogtam... hát ezért. Örülök annak, hogy úgy döntöttem, felkutatom az apámat, és nem érdekel, ki mit mond, vagy mitől próbál távol tartani. Annak még inkább, hogy nem dobott ki azonnal. Mondhatom, hogy már csak ő az egyetlen élő rokonom, senki más.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyPént. Márc. 23, 2018 12:02 pmÚj Raszputyin születik!@


Figyelem Zakhart és szélesen elmosolyodom a kérdésein. Mint ember már felnőtt férfi de ha úgy veszem mint démoni ivadék mint a kicsi kígyók most bújt ki a tojásából igazán. De nem adta fel és ez hatalmas előny számára. A kitartásra hatalmas szükség van. Nekem is az volt a legbiztosabb pontom. Neki is az lesz. Ezt tudom. Lesznek reménytelen, elérhetetlen helyzetek mikor nem tudja majd merre menjen. Nekem is volt. Lesznek pillanatok mikor könnyedén veszi majd az akadályokat. Nekem is volt. De meg fogja csinálni, és én támogatni fogom benne. Mert akármennyire nem érzi annak szeretném, ha ő is azt folytatná amit én és a nagyapja eddig kialakítottunk. Nem akarom beskatulyázni ezzel, hogy csak így élhet tovább. De zseni. Mint én. És az fájna a legjobban, ha az eszét és a tehetségét elhagyná. Mondják, hogy halhatatlanok vagyunk, de ez nem igaz. Magára hagyott megvetett faj vagyunk és mindenki szinte ellenünk vagy velünk van. Nincs olyan rokonság akiben megbízhatunk. Csak mi vagyunk. És ezt neki is meg kell tanítanom.-Amint eleget pihentél megfogjuk idézni a kígyódat most már minden konfliktus nélkül. Akkor megtudjuk, hogy végül is mit kaptál. Egyenlőre most ahogy látom tökéletes az átalakulásod, a kapcsolatot megteremtetted vele. De a kígyódnak több pihenés kell mint neked. Szeretném ha még kicsit pihennél de az is lehet, hogy egy olyan kígyó alakult ki benned ami közel áll hozzád. Megfogjuk tudni. Igen a farkad volt ami körbe csavart téged. És valószínűleg kinőttek a fogaid azért fájt a fejed. Ez velem is így volt. Nőttek a fogaim később pedig megkaptam azt a jegyet is, hogy akkorára tátom a számat amekkorára az áldozathoz kell.-mondom ahogy elmosolyodom fiam felé. A naplót végül magamhoz hívom és finom fekete kígyó árnyak veszik fel a könyv alakját Zakhar étele mellett az asztalon és szét csúszva már a könyv fekszik előtte.-Vigyáz rá. Ebbe van minden értékünk.-mondom ahogy le nézek a naplóra majd vissza rá.


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyPént. Márc. 23, 2018 7:31 pm

Az újdonság ereje teljesen lefoglal, egészen másképp látom a környezetet, olyanokat is észreveszek, amikre eddig soha a büdös életben nem figyeltem volna fel, pedig... pedig valahol ez a munkám. Ez mégis más. Fogalmam sincs, mi vár még rám, de nem is érdekel, egyet tudok csak, hogy akarom. Végre talán elindult valami, előre tudok lépni, fejlődni, és megérteni azt, ami bennem zajlik. Úgy vágyom rá, mint egy éhes kiskölyök az utolsó morzsára. Igen, ki vagyok éhezve a tudásra, a tanulásra, pedig is ezt tettem, csak egészen más formában. Itt az ideje, hogy akkor belecsapjak a közepébe, jöjjön bármi, állni fogom a sarat, mert akarom, hogy így legyen.
Persze annyi kérdésem van, amennyit apám még sosem hallott tőlem egyszerre, na de más sem, de ennyire tudni szeretném, mi történt, mi történik, és az egyetlen, aki ebben nekem segíteni tud, az ő.
-Oké. Ez időben mit jelenthet? Honnan fogom tudni, ha a kígyóm regenerálódott? Azt nem tudom, arra emlékszem, hogy nagyon megharcoltam vele, mindenáron irányítani akart, teljes hatalmat... de... után meg már olyan érzés volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Ja, hogy akkor még várható, hogy valami előjön... tudod, most már érdekel, mi lesz az.
Megint kérdezek. Csodálom apám türelmét, komolyan mondom, kezdem úgy érezni magam, mint a kisgyerek a "mi ez?" kérdéseknél, amikor fél percenként csak és kizárólag ezt tudja. Az árnyakat figyelem, tetszik. Vajon ilyenem nekem is lesz, vagy ez apám egyedisége? Még nem tudom.
-Köszönöm. Vigyázok, azt hiszem az egészet meg fogom tanulni.
Mit rejt a napló, igencsak kíváncsivá tett. Vajon honnan jövünk? Kik vagyunk mi igazából? Ki volt a nagyapám, és mit hagyott ránk? Lesz olvasnivalóm rendesen, bár attól nem vagyok lelkes, hogy még mindig pihennem kell, még akkor sem, ha érzem, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyPént. Márc. 30, 2018 12:08 pmÚj Raszputyin születik!@


Hallgatom mosolyogva majd halkan nevetve felkelek, és oda lépve hozzá megérintem a vállát és finoman megszorítom neki, hogy nézzen fel rám.-Ezt a napot még töltsd pihenéssel. Kemény mágia ment át a testeden és akármennyire nem látszik ez megviselt téged is és a vadat is. Szerintem pihenj még pár napot és jelezni fogok neked, időben. Azonban ha nagyon türelmetlen vagy a könyvben van egy kör amit kint az udvaron meg is alkottam azon gyakorolhatsz. Nagyapád részletesen leírta a használatát de ha lesz kérdésed akkor nyugodtan fordulj hozzám. Azon a körön próbálgathatod előhívni a kígyódat vagy esetleg felfedezni milyen képességeket kaptál. De legyél óvatos. Figyelni foglak ugyan én is és Franko is rajtad tartja az árnyékát de azért nem szeretném ha bántódásod esne. Tudod milyen érzékenyek a kígyók ez az egyik legnagyobb hátrányunk nekünk is. Érzékeny vagyok én is és valószínűleg te is. Erősek, gyorsak, tökéletes ragadozók de néha egy nátha megölhet minket.-mondom csendesen ahogy lassan leveszem róla a kezemet majd finoman megsimogatom a haját.-Örülök, hogy megtaláltál Zakhar. Nem is tudod mennyire vágytam már egy fiú gyermekre...-mondom elismerve ahogy figyelem őt kék szemeimmel és valóban a mosolyom finom boldogságot árul el. Akkor is nagyon vártam, hogy megszülessen és mikor azt mondták halva jött világra egy világ omlott össze bennem. e itt van egészséges és erős gyermek. Én pedig többet nem hagyom, hogy bármi elvegye tőlem a fiamat. Bármi is jön ha kell bele pusztulok is de a fiam élni fog amíg csak lehet. Mert ő az én gyermekem. És egy gyermek mindennél fontosabb...


Music
Vissza az elejére Go down
Zakhar Zharkov


Zakhar Zharkov


Hozzászólások száma :
31
Age :
31

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptySzer. Ápr. 04, 2018 11:27 pm

Pihenés... értem én, hogy szükséges, azt is, hogy a testem egyelőre olyan, mint ami most keresi az energiát ami a működéséhez szükséges. Mégis mennék tovább, azaz haladnék, de kénytelen vagyok belátni, hirtelenjében nem fog menni, de talán valamit csak csinálhatok.
-Oké. Azért bevallom, szívesen próbálgatnám, milyen lehet előhívni, mire reagál, vagy mi az, amit még elő tudok csalni belőle. Türelmetlen vagyok, nem tagadom. Eleget vártam, és most... most tele vagyok energiával, mármint... érted. Ha nem bánod, ki fogok menni, hátha, persze figyelek, hogy ne a legnagyobb hidegben tegyem.
Bólintok, apám jobban tudja, és ha azt mondja, hogy a kígyóm érzékeny, akkor az is. Jobb, ha nem siettetek semmit, bár igaz, hogy az a kör izgatja a fantáziámat. Előtte azonban olvasnom kell, hiszen, csak akkor tudok meg mindent magunkról, annak a körnek a működéséről, a kísérletekről is.
Nem akarom elszúrni, nem hibázhatok, tökéletesen akarom csinálni, ha lehet.
-Én is, hidd el. Amikor megtudtam, hogy életben vagy, sokáig gondolkodtam azon, vajon ha megkereslek, elutasítasz-e, vagy sem. Majdnem a fél életem arra ment rá, hogy megtaláljalak.
Hányszor de hányszor kérdeztem, és hányszor maradtam válasz nélkül. Mind hallgattak, pedig tudták az igazat, hitték, hogy majd elfelejtem és nem akarom megkeresni. Tévedtek. Most már örülök annak, hogy nem úgy kezdtem, bemosok neki egyet, hanem meghallgattam. Eltitkoltak előle... forog a gyomrom.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousPincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék EmptyCsüt. Ápr. 05, 2018 10:16 pmÚj Raszputyin születik!@


Hallgatom és mélyet szusszanok ahogy figyelem kék szemeimmel és halovány mosoly szalad a szám szélére halva a szavait.-Az a lényeg, hogy már itt vagy velem Zakhar. És most már ez a lényeg. A múltban ért sérelmeket én vissza fogom fizetni ne izgulj. Anyád tette dolgokat fog maga után vonni.-mondom ahogy kicsit eltűnik a mosolyom és más felé nézek.-Ilyet nem játszanak minden következmény nélkül rajtunk.-mondom halkabban ahogy az ajtóra tekintek.-Rendben fiam, tanulj és ha bármi kérdésed van csak fordulj hozzám. A pihenőd nem lesz hosszú ne hogy azt hidd. Pár nap és lent a pincékben ismét gyakorlunk. Megtanítom, hogyan hívd elő és kezeld a legegyszerűbben a kígyódat.-mondom ahogy rá tekintek ismét egy halovány mosollyal.-Most pedig ha nem bánod magadra hagylak. Vannak még elintézni valóim nekem is. Ebédnél találkozunk majd.-mondom ahogy lassan ismét megkócolom a haját majd lassan elengedem figyelve egy darabig majd elfordulva lassan az ajtóhoz megyek és kilépve rajta csukom be magam után. Igen...Raszputyinok még élnek...

Köszönöm a játékot! Smile )


Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Pincék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pincék   Pincék Empty

Vissza az elejére Go down
 

Pincék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-