Dorothea Coldstone
Hozzászólások száma : 379
| Tárgy: Halloween Kosztümök Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am | |
| Trick or Treat Kedves Ghouljaim és Zombijaim!! Megint itt vagyunk, hogy egy kis plusz szórakozást nyújtsunk nektek az oldal életében, méghozzá Halloween okán. Mind tudjuk, hogy ilyenkor a gyerekek és felnőttek egyaránt jelmezbe bújnak, feldíszítik otthonaikat és házról-házra járva folytatják a hagyományt. Itt lehetőségetek van kicsit eljátszani a gondolattal, milyen öltözetet vennének fel a karaktereitek és mit tennének ezen a kísérteties éjszakán. Jó szórakozást és sok-sok csokit mindenkinek! |
|
Aedion Ancarth
Hozzászólások száma : 31
| Tárgy: Re: Halloween Kosztümök Vas. Okt. 21, 2018 10:09 pm | |
| Nos, Aedion idén úgy döntött hogy Bolond Kalaposnak öltözik, bár egy kissé megbolondítva goth elemekkel. Ha nem kap csokit, akkor héliumos teát osztogat amitől a szenvedő alanynak egy percig cérnavékony hangja lesz, így bosszulva meg a fukarságot. Trick or treat? |
|
Namikaze Narao
Hozzászólások száma : 30
| Tárgy: Re: Halloween Kosztümök Hétf. Okt. 22, 2018 11:25 pm | |
| Én most ez a rózsaszín rettenet leszek, mert tudom, hogy minden ismerősömet ezzel tudom a leginkább sokkolni. Az év minden más napján amúgy is vagány, netalán kurvás vagyok, ezen az egy éjszakán cuki és kislányos lettem. Deal with it. Ha már ennyire visszafejlődtem, akkor ki is használom és elmegyek csokit gyűjteni, de kivételesen a normális gyerekes házakhoz, ezen az egy estén nem megyek az alvilág közelébe. |
|
Siri Nathanael
Hozzászólások száma : 29
| Tárgy: Re: Halloween Kosztümök Hétf. Okt. 22, 2018 11:52 pm | |
| Az egyszerűség kedvéért csak sima boszorkány lettem, de egészen örültem neki, hiszen nem is olyan régen még ilyesmiben járkáltak a nők és ezért egészen nosztalgikusnak éreztem felvenni. Mikor mentek ki ezek a divatból? Nem túl praktikusak, de nagyon szépek. A szomszédságban járkálnék a gyerekek jelmezeit nézegetni, hogy mostanában mi a módi ezen a téren és ha még csokit is kapok közben, akkor pláne jó. |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Halloween Kosztümök | |
| |
|