Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Namikaze Reishi
Abort Mission (18+) - Lêmonaede Bal11Abort Mission (18+) - Lêmonaede Kyzyp11Abort Mission (18+) - Lêmonaede Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Abort Mission (18+) - Lêmonaede

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Angoulêma Blanc


Angoulêma Blanc


Hozzászólások száma :
4
Age :
16

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Empty
TémanyitásTárgy: Abort Mission (18+) - Lêmonaede   Abort Mission (18+) - Lêmonaede EmptyHétf. Márc. 02, 2020 2:54 pmLêmonaede
Angie-nek nem volt oka panaszra, ami a gyomrát illeti - gyakorlatilag a három napja lejárt tejet is zokszó nélkül döntötte le, ha arról volt szó, hiszen elmondása szerint “az a tej úgyse tudja, hogy le kell járnia”, de alapjáraton sem volt különösebben finnyás. Ehhez mérten természetesen hozzá volt szokva, hogy akármit is evett össze, egyszer sem érte utol gyomorrontás, vagy hasonló - és ehhez mérten nem kicsit találta furcsának, hogy zsinórban a harmadik reggelen ébredt arra, hogy visszaköszönt a vacsorája…
Miután végre összeszedte magát az amúgy meglehetősen korai órán, úgy támolygott oda a mosdókagylóhoz, hogy fogat mosson, mint akit valaki véletlenül bevágott a mosógépbe, és kilencven fokon kimosott és kicentrifugázott. A tükörképét viszontlátva csak mordult egy nagyot, s míg a fogmosással volt elfoglalva, inkább oldalrább pillantott a tükörben, ugyanis épp rálátott így a hálószobában levő ágyon békésen szendergő fiúra.
Ha Mucika ébren lenne, már tutira poénkodna rajta, hogy biztos terhes - gondolta Angie, azzal kiköpte a fogrémet a mosdótálba. Alaposan kiöblítette a száját, majd arcot mosott, s mikor visszanézett a tükörbe, egy pillanatra elgondolkodott. ...De hát ez hülyeség. Miért lenne terhes? Tény, hogy kicsit spórolósan szedte a bogyóit - drága ám a fogamzásgátlás - de az összes partnere gumival csinálta. Ez az Inside Joyban alapszabály volt, amit minden kuncsaftnak be kellett tartania, ha partnert akart. Aki gumi nélkül akarta csinálni, az kénytelen volt felmutatni egy két hétnél nem régebbi orvosi leletet arról, hogy semmilyen nemi betegsége nincs. Ilyen esetekre meg mindig ott volt a bogyó.
Már ha rendesen szedték… A citromdémon kibotladozott a fürdőből, és visszafeküdt Kaede mellé az ágyba. Vele persze sose csinálták gumival, minek is tették volna? Pontosan tudták, hogy egyiküknek sincs semmi baja, és mivel elvileg a lány is rendesen szedte a gyógyszereit, nem is igazán foglalkoztak vele. ...Elvileg, ugye. Angie nem volt éppen paranoiás, de azért elgondolkodott… Vajon mennyibe fáj egy terhességi teszt…?
Hirtelen felült az ágyon, és körbenézett a szobán uralkodó őskáoszon, aztán mivel úgy ítélte, túl sok idő lenne feltúrnia az egész kupit némi pénzért, vágott egy fintort, aztán megbökdöste a mellette fekvő fiút.
- Mucika! Mucmuc! Ébren vagy? Muciiii! Van egy kis zséd? Valamit vennem kéne… - mondta, bár legelső sorban teszt helyett inkább ruhát kellett volna vennie magára, ugyanis az egyetlen - nem csekély jóindulattal - ruhának nevezhető textília rajta mindössze egy hajgumi volt.

outfitmusic


A hozzászólást Angoulêma Blanc összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 02, 2020 8:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Mutsuki Kaede


Mutsuki Kaede


Hozzászólások száma :
9
Age :
18

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Empty
TémanyitásTárgy: Abort mission [Angie x Kaede]   Abort Mission (18+) - Lêmonaede EmptyHétf. Márc. 02, 2020 8:06 pmAngie & Kaede

Abort mission

©️️️️️️️

Kaede csak sejtette, hogy valami nincs rendben mostanság a citromdémonnal, pontosabban szólva annak a gyomrával. Ennek oka pedig az volt, hogy ahányszor megérdeklődte a lánytól, hogy ugyan mi lelte, maradéktalanul elhitte neki, amikor Lémon azt találta felelni, hogy kifogástalanul érzi magát. De mivel hogy szobatársak voltak ― és még annál sokkal többek ― a citromdémon nagyon kevés dolgot tudott véghez vinni anélkül, hogy arról Kaede ne tudott volna. Valami nevetséges indokból azonban, amikor Angie a fürdőben matatott, és Kaedét nem hívta magával, az gentleman módjára tiszteletben is tartotta a lány privát szféráját.
Korai volt az óra, koraibb, mint általában, mikor felkelnek, Kaede pedig ezen csodálkozott kissé, hisz az Inside Joy személyzete általában sosem kezdi meg a reggelt 11 előtt ― épp az előző éjszaka hosszúságára való tekintettel. Angie viszont valamilyen megfontolásból, vagy épp felindultságból most mégis visszafeküdt mellé, majd szinte rögtön, még mielőtt Kaede akár csak fogást találhatott volna az anyaszült mezítelen lányon ― ahogy minden reggel ― fel is ült, mint a rugó. Mi több, azzal a nem titkolt szándékkal még meg is bökdöste, hogy végképp felkeltse.
― Most már… ― morogta Kaede rekedtes, mély hangon, mielőtt magába szívott volna egy nagy adag levegőt, és átdörzsölte volna az arcát. Elmormolt valami jóreggelt félét, majd gyűrött vonásaira kacér mosolyt varázsolt. ― Javasolnék amúgy valami ruhaneműt… Épp, hogy ki nem szúrod az ember szemét így kora reggel ― felelte Kaede még álomtól kásás hangon, egyenesen elásítva a végét.
S ahogy így hatalmasat ásított, amihez természetesen nyújtózkodás is dukált, tökéletesen látható volt, hogy a bagoly meg a veréb tipikus esete állt fent ― ugyanis ő még annyi textíliát sem viselt, mint a szobatársnője.
A stratégiai jelentőségű nyújtózkodás után pedig egyenest átkarolta a lány derekát, és mivel hogy az volt a legközelebb hozzá, annak egyik medence gödröcskéjét illette jóreggelt csókkal.
― Amíg hozol nekem egy kávét, kitalálom, hol lehet. Légyszilégyszi. ― futtatta végig Kaede is pillanatról pillanatra élénkebb, mogyoróbarna tekintetét a közös szobájukon, majd maga is arra a következtetésre jutott, hogy yup, már csak a harcoló, német alakulatok hiányoznak, hogy teljes legyen a kép. ― Köszipuszi. Mit akarsz venni, amúgy is?
Kaede nem volt önző, ha Angie-ről, vagy a többi, Inside Joy-béli lányt és fiút illette. A pénznél intimebb dolgokon is megosztoznak, zuhanyfülkén, ágyon és szeretőn, néha egyszerre. De tudni akarta, hogy mire és mennyi pénzt hitelez meg hebrencs majdnem-barátnőjének.

Lemon || Szószám: 387 szó
Vissza az elejére Go down
Angoulêma Blanc


Angoulêma Blanc


Hozzászólások száma :
4
Age :
16

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abort Mission (18+) - Lêmonaede   Abort Mission (18+) - Lêmonaede EmptyPént. Ápr. 24, 2020 1:05 pmLêmonaede 18+
- Kac-kac - sóhajtott Angie, de csak szemeit forgatta Kaede megjegyzésére, ám a világért se takarta volna el egy porcikáját sem a fiú elől. Ami azt illeti, ő is alaposan végignézett - sokkal több, mint - barátján, majd mikor mucikája a stratégiai jelentőségű nyújtózkodás valamint egyúttal a takaró végére is ért, a citromdémon felvihorászott.
- Amúgy pont te beszélsz, amikor te még engem is át tudnál döfni? - nevetett, ahogy elnézegette az ébredező fiút, meg persze annak már nagyon is harcra kész nemesebbik részét. Egy jóleső szusszanás kísérte csak részéről, ahogy Kaede átkarolta a derekát, s engedelmesen simult is az ölelésbe, lágyan a sötét hajtincsek közé futtatva ujjait, míg a fiú jóreggelt puszival illetett csípőjének bal oldalán egy gödröcskét.
- Ahhoz előbb el kéne engedned, Mucika - vigyorogta, ám esze ágában sem lett volna kibontakozni Kaede öleléséből, helyette inkább tovább birizgálta a fiú hajtincseit, játékosan csavargatva a hosszabb fürtöket ujjai között, ujjbegyeivel lágyan cirógatva közben szoba- és ágyastársának tarkóját. Pontosan tudta, hogy Mucika nyakszirtjén az a sekély kis meder, ahova Angie mutatóujjának begye olyan kényelmesen tudott simulni, mintha mindig is oda tartozott volna, milyen élveteg borzongást váltott ki a fiúból minden alkalommal, ha megérintette - így ezúttal sem mulasztotta el, hogy finoman körbesimítson rajta, majd incselkedve rátapintson.
Kaede kérdésére, hogy mit akar venni amúgy, egy pillanatra habozott a válasszal. Nem akart hazudni a fiúnak, mégis görcsbe rándult a gyomra a gondolatra, hogy bevallja neki a tervét. Mert végső soron, ha nincs gáz, felesleges aggasztani őt is, ha meg kiderülne, hogy… Akkor meg már mindegy. Nem igaz?
- ...Tampont meg tabit - felelte végül, és nagyon örült, hogy nem kellett Mucika szemébe néznie közben, ugyanis akkor képtelen lett volna hazudni. Viszont ennél tovább nem is szándékozott időzni ennél a témánál, s hogy egészen biztosan elterelje a fiú figyelmét róla, finoman átvetette egyik combját Kaede dereka fölött, s előredőlt, hogy szájon puszilja.
- Köszipuszi - vigyorogta, s lassan lejjebb engedte csípőjét, hogy immár ne csak lássa, de érezze is, mennyire vágyakozott valamire a fiú. Halk, légies sóhaj szökött ki az ajkain, aztán lejjebb is csusszant, egészen addig, míg kényelmesen el nem helyezkedett ágyastársa két combja között.
Felpillantott még amazra, incselkedő mosolyt küldve a srác felé, ezt követően pedig nem volt rest pillekönnyű és érzéki csókokkal illetni Kaede férfiasságát, hasonlóan ahhoz, ahogy korábban a fiú tette ugyanezt az ő csípőjén. Igazság szerint, az ilyen gyengéd törődés mondhatni hozzátartozott a reggeli rutinjukhoz - tudni illik egyik fiatal sem tudta rendesen elkezdeni a napját addig, amíg ilyen és ehhez hasonló problémák álltak fenn, leginkább Mucika részéről. Ami Angie-t illeti, ő csak folyamatosan kívánta az idősebb fiút. Bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben, bármilyen körülmények között. De ki hibáztatta volna érte?

outfitmusic
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Abort Mission (18+) - Lêmonaede Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abort Mission (18+) - Lêmonaede   Abort Mission (18+) - Lêmonaede Empty

Vissza az elejére Go down
 

Abort Mission (18+) - Lêmonaede

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Inside Joy-