|
Szerző | Üzenet |
---|
Raziel Admin
Hozzászólások száma : 26
| Tárgy: Nem vagyok elérhető Szomb. Ápr. 09, 2016 9:11 pm | |
| Hiányzásnapló Ha valamiért hosszabb hiányzásra mennél. A canon karakterek figyeljenek erre fokozottan. |
|
| |
Dorothea Coldstone
Hozzászólások száma : 379
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Vas. Jan. 08, 2017 11:56 am | |
| Kedves Gyermekeim!
Mivel zajlik a jég a Dunán, én meg egy szigeten lakom, be kell költöznöm nagymamámhoz a városba, és nem viszem magammal a laptopom. Az internetem nem lesz korlátozva, de mivel csak mobilról leszek, így reagolni nem fogok tudni. A nagyon fontosakat letudtam, de legközelebb csak pénteken jutok gépközelbe. Ha valami nagyon fontos, keressétek a másik két admint
Thea mami és a többi alterje |
|
| |
Dorothea Coldstone
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Pént. Május 05, 2017 8:17 am | |
| Sziasztok!
Lassan már csak én fogok ide írni -.- Na, szóval, talán már Jace mesélte, elkezdtem dolgozni suli mellett, ami úgy néz ki, hogy hazaérek minden nap nyolcra és hogy fel is tudjak kelni másnap, le kell feküdnöm rögtön. Remélem látjátok itt a problémát. Próbálok úgy ügyeskedni, hogy legalább nap közben és szabadnapokon itt tudjak lenni és reagolni. Nem szűnök meg, hétvégén itt leszek nektek és két hónap múlva már térek is vissza rendesen. Addig is, ha kell valakinek valami, nyugodtan kérdezhet, facebookon utolértek, csillámbari, nyalogatós smiley és amit akartok.
Thea mami |
|
| |
Dorothea Coldstone
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Kedd Aug. 22, 2017 9:16 pm | |
| Gyermekeim, holnap elutazom és bár viszem magammal a netemet, nem leszek túlzottan elérhető, főleg napközben. Esténként facebookon és kisebb százalékban chaten megtaláltok. PM-et ne küldjön senki, mert nem tudok rá válaszolni, a telefonom nem szereti valamiért. Hétfőn jövök vossza hozzátok, addig is jó szórakozást!
Thea és az alterjai |
|
| |
Dorothea Coldstone
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Szer. Ápr. 24, 2019 1:31 pm | |
| Sziasztok!
Nos az úgy van, hogy a vizsgaidőszak alaposan seggen akar billenteni, én meg nem akarom neki hagyni, ami azt jelenti, kicsit a háttérbe fogok vonulni legalább május végéig, talán tovább is. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen eltűnök a föld színéről (csak egy kicsit), hanem nem leszek elérhető chaten és nem fogok annyit itt lenni, mint amúgy szoktam. A pm-ekre még mindig válaszolok, max egy kicsit később és reagolni is fogok, többnyire a normális ütememben, csak azért jelzem, hogy annyira gyorsan nem fogok majd válaszolni.
Thea és a többiek |
|
| |
Zach Daniels
Hozzászólások száma : 45
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Csüt. Május 16, 2019 2:36 pm | |
| Bizonyos okok miatt holnaptól huzamosabb ideig nem leszek. Elnézést kérek mindenkitől a kellemetlenségekért. Teresa és Zach |
|
| |
Nadragulya
Hozzászólások száma : 23
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Hétf. Márc. 09, 2020 10:20 am | |
| Gyönyörűim,
Egy kicsit eltűnök, ugyanis dolgom akadt Tündérország egy eldugott szegletében. Távollétem március 11-től 15-ig fog tartani, üzenetekben elérni meg se próbáljatok, ugyanis a Tündérkirálynő birodalmában nincs wifi-szolgáltatás (egyelőre, de már javasoltam a bevezetését.) Úgy egyébként meg viszem magammal Salemet, Angie-t és Mamorut. (Hogy miért van rájuk szükségem? ...Csak. Majd meglátjátok. x) Valami készül. =P) |
|
| |
Nadragulya
Hozzászólások száma : 23
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető Kedd Aug. 11, 2020 4:24 pm | |
| Gyönyörűim,
Már megint én - ezúttal Tündérország egy másik szegletébe illanok augusztus 12-én, és vissza se jövök 14-éig. Társaságnak pedig magammal viszem Salemet, Mamorut és Angie-t - majd jövünk! Csók! ^.^ |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nem vagyok elérhető | |
| |
|
| |
|