Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 amby Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

by Minerva Cheney Szomb. Okt. 06, 2018 8:29 pm

by Minerva Cheney Pént. Okt. 05, 2018 7:07 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Bálterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Raziel

Admin
avatar


Hozzászólások száma :
27

TémanyitásTárgy: Bálterem   Csüt. Dec. 14, 2017 9:08 pm

Merry Christmas!A fajok képviselőit leginkább a Preator Lupus foglalja össze, és ebben a szervezetben éppen úgy vannak farkasok, vámpírok mint boszorkánymesterek és minimális látszámban még a tündérek is képviseltetik magukat. Eme önerőből felálló szervezet két vezetője, már a karácsonyi beszédét gyakorolja, és várja hogy megérkezzen mindenki, aki úgy döntött idán részt vesz ezen az jelképes eseményen, ami a fajok közti kommunikációt hivatott fellendíteni és a kezdeményezések biztató tendenciákat mutatnak.

Razan és Kara már teljes harci díszben, tüllben, cicanadrágban és szegecsekben pompáznak, mert a rocker megjelenésüket nem hagyták otthon. Mégis, valahol örömmel néznek körül, hogy micsoda színes társaság gyűlik össze, így mindketten felmennek a kis pódiumra, ahol is Razan ragadja magához a mikrofont, mert előző este elvesztette az utolsó ruhaneműjét is vetkőzős pókerben, így hát övé lett a beszédmondás. Torok köszörülve áll meg, és pillant körbe a népességen. Kissé feszengősen húzza ki magát, de ez nem lámpaláz, csupán mindjárt elpusztul ebben a feszülős tökrepesztős kis rongyban.
- Kedves egybegyűltek, drága barátaim! Engedjétek meg, hogy a Preator Lupus és a város helyi vezetőinek nevében megköszönjem nektek a részvételt, és előre is jó szórakozást kívánjak! Mindazonáltal akad egy két dolog, amit el kell mondanom mielőtt megdézsmáljuk... megdézsmáljátok a svédasztalt, és a bárpultot, khm - köhint egy kettőt, a gyér kuncogásban, mert a legtöbben ismerik a javíthatatlan farkast.
- Örömmel látom, hogy mindenkinek sikerül az alkalomhoz és témához illő öltözéket találni, így hát... Éljen az orosz balett, a tüll és a cicanadrág - vág fancsali képet, de aztán felnevet. Jó hangulata van és nem azért van itt hogy panaszkodjon.
- Ezen kívül! Szeretném idén is kihangsúlyozni, hogy a bálon minden faji és nézetbeli ellentét félretételre kerül! A mai este nem erről szól. Megkérek mindenkit, hogy tartózkodjon az erőszaktól és mindennemű sértésből mások felé. Idén először lehetősége nyílik a démoni teremtményeknek is a belépésre, így egy kilóméteres körzetben minden démoni mágia blokkolva lett, közös megegyezés alapján! - hangsúlyozza ki, hiszen a démonok is jelen lehetnek, de ugyanolyan feltételekkel mint mindenki más. Ellenségeskedés nélkül. Helyezkedik kicsit és eltűri hollófekete haját a szeme elől.
- A komoly résznek itt vége is szakad. Amit még elmondanék, hogy a tündérek népe lehetőleg ne lakja be a karácsonyfát. A svédasztal folyamatosan utántöltődik, köszönettel némi boszorkánymágiának, a mellette L alakban helyezkedő italos pulttal együtt. Élvezzétek ezt a szép és nyugodt estét, és izé, siessetek átöltözni! - kacsint a tömegre, és átadja a mikrofont Karának ha szeretne valamit mondani. A nő él is a lehetőséggel, két félmondat erejéig.
- És ne csodálkozzatok, ha néha valami varázslatos történik - mosolyodik el, és Razanhoz csatlakozva lesétál, hogy akik szeretnének odamenni hozzájuk, azok megtehessék. Ők egész éjjel itt lesznek, amíg az utolsó szem vendég is haza nem megy.

//Úgy képzelem el, hogy az érkezők többsége már hallja a beszédet, de nyugodtan le lehet késni, beesni a felénél, minden ér.

A bálra mindenki jöhet, minden faj és minden karakter. Nincs korlátozás semmire.

Nincs reagsorrend, mindenki ír ahogy tud/szeretne/partnere ír, és NEM kell hosszúkat, hadd pörögjünk. Több helyszín lesz megnyitva, innen lehet kisebb nagyobb csoportokra szakadni majd.

Érezzétek jól magatokat :3 //


■ ■ ♫ Wham - Last christmas ■ ■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaname Kazushi


avatar


Hozzászólások száma :
54

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Szomb. Dec. 16, 2017 9:40 pmMerry Christmas
Egész nap levakarhatatlan vigyorral a képemen mászkáltam, hiszen ma este lesz a bál, és előre várom hogy minden második megjelenő arcán nevetésben törjek ki. Az orosz balett eredetileg Richard ötlete volt, de ráharaptam én is, és ketten promóztuk a vezetőségi megbeszéléseken is, ahol a bál részleteit dolgoztuk ki, míg végül megszavazták a többiek is. Nehezen, de sikerült és most elégedetten vonulok a szobám felé, hogy felvegyem az estére szánt ruháimat.
Az orosz baletthez mérten szűk, feszülős darabokat választottam magamnak ezüst és fehér színekben. Átöltözöm, és felhúzom a szűkös nadrágot, ami igen csak hangsúlyoz mindent, még azt is amit nem kellene, de a hosszított fazonú, lovagló kabát szerűség legalább elfedi, és kényelmes puha talpú bokacsizmával egészítem ki a szettem. A hajam csak hátrafésülöm, és késznek nyilvánítom magam a bálra és alig várom hogy lássam Darrynt is a teljes szerelésében, mert mióta kiderült a téma hivatalosan, azóta non stop hisztizik hogy ő nem akar, de nem kapott felmentést. Enyhe gonoszkodás részemről, hogy látni akarom ilyen lehetetlen szettben.
- Darryn, kész vagy már, mehetünk? Noel? - próbálok a nyomukra bukkanni, ők biztosan jelezték hogy jönnek míg Nassyr nem mondott egyértelműen semmit, de remélem ő is előkerül valahonnan.
A bálra megérkezvén körülpillantok, de úgy fest korán érkeztem, mert még csak a Preator Lupus vezetőit látom, akiknek köszönök is, és Richardot keresi a pillantásom. Hadd lássam, ő miben fog parádézni ma este.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vitaly Rayt


avatar


Hozzászólások száma :
64
Age :
102

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Dec. 17, 2017 1:24 amMerry Christmas!
Előre éreztem, hogy az orosz balett témájú bál az év bulija lesz, és most, hogy itt vagyok, azt hiszem, nem kell csalódnom. Mindenki harisnyában és tüllben érkezett, és még csak különösebben meg sem kell erőltetnem magam, hogy mindent lássak, ami érdekel. A lányok gyönyörűek, a fiúk nagy része kevésbé, de rajtuk is akad mit nézni. Én személy szerint teljesen kényelmesen érzem magam a jelmezemben, az ezüst mintákkal díszített, éjkék zakó és bricsesz, fehér harisnyával és balettcipővel csodásabban már nem is nézhetne ki.
A nyitóbeszédet a terem közepe felé állva hallgatom végig, néhány vérfarkas és egy tündér közvetlen szomszédságában. Semmi világmegváltó dolog nem hangzik el, amit a vendégek nagy része ne tudott volna már, de lehetne sokkal hosszabb és unalmasabb is, szóval jár a taps a szervezőknek! Az érdekes rész viszont akkor kezdődik, mikor ők befejezték, tehát mikor a pódium elhagyatottá válik és a tömeg mozgolódni kezd, én is lelkesen vetem bele magam az estébe. Az italos pult felé veszem az irányt, és közben ismerős arcok után kutatok a teremben. Valaki csak akad, akihez odamehetek beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darryn Yates


avatar


Hozzászólások száma :
55
Age :
1301

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Dec. 17, 2017 1:59 amMerry Chrsitmas

Merry Christmas


Jelen pillanatban nem érzem, hogy megtudnám bocsátani akár apámnak, akár a másik klán vezérének ezt a fajta merényletét. Mindenek elmondható ez a valami, csak karácsonyi bálnak nem. Parádézás, az biztos. Az emberek mikor csinálnak ilyet? Ha jót akarnak röhögni másokon, gondolom. Fekete harisnyát viseltem, combközépig érő szövet kabáttal, alatta egy fekete póló szerűséggel, póló volt, ez csak ilyen balett flancosság. A kabátom volt a legcirádásabb díszítésű az egészben, és noha egy reneszánszkori csicsás hercegnek öltöztem, afféle francia kis ficsúrnak, sajnos a kardot nem engedte meg atyám, hogy viseljem. Pedig mennyivel jobb lett volna. Az arcomra állandósult egy vicsornak is beillő mosoly. Még Noelhez sem szóltam, sőt, mindenkit elhajtottam a közelemből. Egyedül a hajamat nem zseléztem le, kivételesen.
Karba font kézzel érkeztem meg atyám trillázó hangjára, és odaröffentem neki, legalább ő jól érzi magát, ezen a nevettséges eseményen. Nem vagyok egy múzikális alkat, mármint, balett szinten, ezt nem tekintem úgy művészetnek, hogy egy szál feszülős szarságban repkednek, lábujjhegyen, ez…mieeez?!
Feladtam valahol ott az ellenkezést, amikor a megvétózó szavazataimnál figyelmen kívül lettem hagyva, innentől kezdve pedig sodródtam az árral. Beletőrődtem abba is, hogy az üzleti útjaimat, a Noellel közös első kis karácsonyomat is lemondta apám, Ausztráliában. A srác kíváncsi volt az ottani temetkezési kultúrára, nekem meg kapóra jött, és mi sem lett volna jobb karácsonyi ajándék neki, minthogy oda megyünk temetéseket nézegetni? Hát ugye!
Így itt vagyok, csendben végig ültem az utat, kötelességtudón követem apámat, hogy mindenkit illőn köszöntsünk és mutatkozzunk be, hogy még véletlenül se legyen sértődés később bármely klán között. Szerencsére Richardékkal jó a kapcsolatunk.
Egyszer azért elhaladtam egy tükör előtt, és azért valamelyest megállapítottam magamban, hogy nem olyan rémes, modellnek könnyedén elmehetnék, de nem ez lesz a kedvenc bálom, úgy hiszem, hogy a halloweeni ámokfutásomért ez a bosszú, akkor kajáltam ha kellett ha nem, következmények nélkül.  
•• Zene: Ghost In the Shell •• Megjegyzés:


A hozzászólást Darryn Yates összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 18, 2017 1:01 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Dessauge


avatar


Hozzászólások száma :
105
Age :
21

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Dec. 17, 2017 3:43 pm

Kaname & Darryn & Noel

Nagyon de nagyon dühös amiatt, hogy meghiúsult az útja Darrynnal, mert olyan boldog volt, hogy eljuthat Ausztráliába erre tessék. Helyette megint a bál az első, amit már tavaly sem annyira élvezett, viszont értékes információkat szerzett. Ennek ellenére szinte röhögve figyelte, hogy szenved mindenki a megadott téma miatt.
Szerinte meg poén, óriási poén, és pont azt bizonyítja, akad még olyan vámpír, aki nem karót nyelt, mert kizártnak tartja, hogy máskülönben ez a téma felmerült volna. Orosz balett. Annyira van otthon benne, hogy semennyire, mégsem hisztizik, már rég kiválasztotta a saját darabjait amit felvesz.
Azt senki nem mondta, hogy ezen belül nem kereshet valami plusz témát, tehát hol itt a gond?
Ha már orosz balett, akkor a moszkvai Bolsoj együttesnek járt utána, és mikor látta, hogy ők sem csak a tipikus férfi öltözetet használják, azaz a szűk nadrágot, rögtön belevetette magát a keresésbe.
Még a jelmeze is illik az oroszokhoz, elvégre olyan jelmezt választ, ami egyértelműen az.
Rettegett Ivánnak öltözik, a csizma az amúgy is balettre kitalált lapos lábbeli, tehát neki aztán semmi problémája nem akad.
Persze előre röhög, mert ahogy a klán tagjaitól hallotta, hát mindenki dobott egy hátast attól, hogy szűk harisnyát rángasson magára, már csak azt nem érti, miért? Annyi lehetőség van, de nem?
De. Így végül marha lelkesen érkezik Kaname kiabálására, még botja is van.
Darrynon látja, hogy ideges, így egész úton meg sem szólal, bár ő még akkor is vigyorog, mikor belépnek a terembe. Ott jönnek a kötelező körök, még Vitnek is integet egy sort, nehogy kimaradjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magnus Bane


avatar


Hozzászólások száma :
46
Age :
843

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Vas. Dec. 17, 2017 6:39 pmMerry Christmas! ©️
Eltelt egy újabb év, és újra eljött a szokásos össznépi vigyorgás, avagy a karácsonyi bál ideje. Vannak olyanok, akik nem repestek az ötlettől, hogy mi legyen a bál témája, de én nem vagyok közéjük való. Majdnem röhögő görcsöt kaptam az orosz balett koncepcióra, főleg, hogy Richard volt az értelmi szerző, aztán úgy döntöttem, hogy valószínűleg jó buli lesz. Rengeteget agyaltam, hogy miben pompázzak, végül egy hagyományos Diótörő kosztüm mellett döntöttem, rikító zöld nadrággal, és vörös fehér betétes kabáttal. A cilindert kihagytam, de a sminket nem felejtettem el feltenni, elvégre minden megjelenés koronája a megfelelő festék.
Mielőtt elindulnék, vetek még egy utolsó pillantást magamra a tükörben, és megsimogatom a lábamhoz törleszkedő macska fejét. Tettem ki neki extra kaját, ki tudja, mikor érek haza. Belülről rá fordítom a kulcsot az ajtóra, majd elegáns mozdulattal portált nyitok, hogy minél előbb a bál helyszínére érjek.
Persze a beszédet így is elegánsan lekésem, de hát ez van. Úgy mondják az 5 perc még elegáns késés, hát én ezt be is tartottam, sőt, kicsit talán még ki is toltam. Nem tolonganak a vendégek, de ismerős arcokat keresve körbe nézek a tömegen, és meglátom Kanamét, Darrynt, és Noelt, így úgy döntök, oda megyek hozzájuk. Útközben oda integetek a Vitnek, és elmarok egy pohár pezsgőt az egyik pincértől.
Ahogy a kis társaság mellé érek, szó nélkül megállok mellettük, hogy együtt figyeljük a további érkezőket. Kanaméval szélesen egymásra vigyorgunk, ezzel nyugtázva, hogy mind a ketten kellőképpen idiótán festünk. De már így elől járóban is érdekesnek tűnik a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
281
Age :
27

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Hétf. Dec. 18, 2017 12:48 pmBál és Thea
Az egész napom rohanással, szervezgetéssel és utolsó pillanatban elintézéssel telt, de végre minden készen van és indulhat a dolog. Már reggel óta itt vagyok, hogy minden megfelelő legyen időben, de csak kezdés előtt öt perccel öltöztem át, hogy ne szorongjak egész nap a túl sokat mutató balett ruhában. Nincs bajom a témával, még tetszik is az egész összhatás, csak nem nekem találták ki. Túlságosan bizonytalan vagyok, hogy ennyit mutassak meg magamból, ezért egy kicsit csaltam a jelmezzel. Valamivel hosszabb szoknyát választottam, és vettem mellé egy bolerót is, hogy a vállaim és a csuklóm takarva legyen. Ezek nélkül nem bírtam volna öt percet sem, de még így is kérdéses, hogy meddig fogom ép ésszel kihúzni. Összebeszéltünk a Praetor Lupus vezetőivel,
így idén ők tartják a beszédet, hogy nekem még csak véletlenül se kelljen, ha nem muszáj. Velük könnyű együtt dolgozni szerencsére.
Ruko karjába kapaszkodva hallgatom végig a beszédet, és próbálok minél kevésbé látszódni mellette. Igyekszem erős lenni és kitartani egész este, de szükségem lesz segítségre hozzá. Ennek ellenére kiteszek magamért és mosolyogva nézem a tömeget, igyekezve élvezni a bált.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Callum A. Dasan


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Hétf. Dec. 18, 2017 2:40 pmKarácsony


Mostanában történt az életemben pár változás ami miatt, kezdtem kitekinteni a kis csigaházamból, igen az a tipikus idős, visszahúzódó vámpír lettem. Azért mert így érzem magam biztonságban, távol a régi emlékektől, mégis... ezek súlya olykor maguk alá temetnek. Mert képtelen vagyok szabadulni mindettől. Paris is itt zsongott a lakosztályomban, igazából Zerge és még Mila is, amióta felköltöztem az emeletre, ezt nevezték ki afféle főhadiszállásnak. Bár Milával még nem tudom, hogy hányadán állok, mégis szeret a közelemben lenni és nekem sincs kifogásom ellene. Sejtettem, hogy az orosz balettről leginkább nekem van csak fogalmam, mert azért efféle előadásokra eljártam magam is. Érdekelt a mozgás művészete, hogy hova fejlődtek, az emberek. Így a ruha választásnál sem voltam bajban, Zerge és Paris a fejükbe vették, hogy nekem és Milának közös kosztümben kell érkeznünk. Így felsoroltam pár művet, megnézték a videókat, és lelkesen rohangált fel alá Paris , hogy mit kellene felvennünk. Mila azt hiszem csak sodródott az eseményekkel, de ahogy elnéztem, jól érezte magát. Végül a Szépség és a Szörnyeteg téma mellett döntöttük, azért ,mert így is magas vagyok, és a szereplőnek ott volt egy könnyed bőr kabátja, így valamelyest takarva is leszek. Mila pedig bájosan festett a ruhájában. A többiek, csak a kettjőnk ruhájában segítettek, miután végeztek velünk, eltűntek, hogy a sajátjaikat magukra öltsék, így titok volt a számomra, hogy Zerge, és Paris miben érkezik, úgy ahogy az atyám is. De nem bántam, mondtam hogy ezzel a viselettel sincs problémám, abban a korban amelyben születtem, sokkal kevesebb ruhát viseltem, jobban közszemlére tettem magam, mint most, ezek csak feszülős ruhadarabok. Ott egy szál ágyékvédőben voltam, vagy egy derék lepedőben, ami takart valamelyest. Ám volt, hogy teljesen meztelenül kellett járnom, amíg még szexrabszolga voltam. Szóval, az öltözék ilyen formán nem érdekelt csak az, hogy felöltözzek az elvárt viseletben.
Ezután üzentek, hogy menjek csak előre a limuzinnal Milával, hiszen atyánk már úgy is ott  van. Nem értettem ezt a nagy felhajtást , de legyen. Ajtót nyitottam, kisegítettem Milát a kocsiból, és persze, hogy lekéstük a  nyitóbeszédet, de nem bántam. Kedvem lett volna inkább elvonulni valahova magányoskodni, de a kötelező köröket le kellett rónunk. Köszöntöttem Kanamét és Darrynt, meg az ifjú tagot, bemutattam Milát is, és helyet adtam a többieknek is. Nem igazán foglalkoztam a formaságokkal, hogy idősebb vagyok a japánnál, s neki volna illő engem köszöntenie hamarabb. Atyámtól tudom, hogy ez most egy kötetlen összejövetel, ahol nem számítanak a rangok, a társadalmi pozítciók, és különben is, nem Richardot képviselem most, hogy adni kellnek a formaságokra.
- Kérsz inni?– - pillantottam kérdőn Milára, miután mindenkinek köszöntünk, és elindultam vele az italos pult felé. Bár az ételek korlátlanul töltődtek, volt amit nem szívesen osztogattak csak úgy, ez pedig a vér volt a mi számunkra. MEgbűvölt pohárba kaptuk, mindketten miután megmondtuk, hogy milyen típusút kérünk.
-Van kedved, körbe nézni? A testvéreim úgy is megtalálnak minket,
amint megérkeztek. Most már talán Richarddal is az apámmal is találkozol majd itt.
- pillantok bizakodva Milára és várom a válaszát, egyszer jártam itt a feldíszítés alatt, így tudom, hogy mit merre lehet találni.If You Could See Me Now ⋮ szavak száma: 892 ⋮ valami: Szépség és a Szörnyeteg ⋮


[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi


avatar


Hozzászólások száma :
135

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Hétf. Dec. 18, 2017 7:53 pm
† To: Thea †


Van egy olyan sanda gyanúm, hogy kinek köszönhető a bál témája, és nem vagyok tőle feltétlenül boldog. Orosz balett, a tavalyi legalább izgalmas volt, a gonosztevők mindig azok, de ez... ebben még nem találtam semmi izgalmat, vagy szórakozást. Persze, nem kérdés, nekünk mennünk kell, és ehhez mérten választok én is jelmezt. Szoros, testhez simuló bőrnadrágot, mert az alapvetően is lapul a szekrényemben és egy puha talpú könnyű kis csizmát. A felső résszel gyűlt meg a bajom, mert egy régies fazonú szalonkabátot választottam, de az alá kellett egy fekete póló is. Alapvetően fekete a szettem, néhol piros és arany díszítéssel, bevarrással. Nem estem túlzásba a kiöltözéssel, de mégis azért adok a hangulatnak. Tudom hogy Theának mennyire nehezen fog menni ez a téma, és már annak is nagyon örülök hogy ennyire kicsípte magát, és nagyon szexi. Együtt érkezünk meg a helyszínre, és még pont halljuk a beszédet, amit szerencsére nem nekünk kellett mondani, hanem a Pretor Lupus vezetői elvállalták. Mondjuk sovány vigasz ha már miattuk lett ilyen hülye témája a bálnak.
- Kedvesem, ki fogjuk bírni - hajolok oda hozzá egy könnyű csókra, és elindulunk ismerősöket keresni, és üdvözölni a vezetőket. Megjelent már Kaname, Darryn és Noel, és már Richard elsőszülöttét is látom Akashát. Nohát, egy hölggyel érkezett?
- Thea, te is látod? - bököm oldalba a menyasszonyom, kis vigyorral. Aztán biccentek Magnusnak is, aki kitett magáért, mert eléggé színpompás megjelenést választott és a nem túl ismerős szőke boszorkánymesternek is. Valahol tudom hogy tudom mi a neve, de az istennek se fog beugrani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cheza Roah Sails


avatar


Hozzászólások száma :
54

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Kedd Dec. 19, 2017 1:22 am

Kicsit izgatott vagyok, kicsit fásult, kicsit lelkes, kicsit unott. Mindebből egy kicsike honol a lelkemben, mert bár valahol érdekel az egész hercehurca, valahol azért mégse. Úgy értem, valahogy többre becsülöm az ágyam melegét egy szép példány mellett, mint itt pár órányi mosolygás és latens pukedli. Azonban, ha már jönni kell, mert ugyan nincs kőbe vésve a részvétel, azért mint friss husi az éterben, illik ide dugnom az orromat. Meg amúgy is én csak a puncsért jövök. Jó, talán a koktélrészleg is foglalkoztat egy egészen kicsikét. Meg a hímek. A témaválasztást nem teljesen értem, de Nico említette, hogy a tavalyi összejövetel sem a megszokott öltöny-kisestélyi kombó volt, szóval annyira nem lepődtem meg. Meg nem mondom kinek-minek öltöztem, mert igazából csak betoltam a gugliba hogy orosz balerina, aztán az első szimpatikus szerelést megvarrattam magamnak. Ebből kifolyólag ekrü színű selyemtopán, és éjfekete ruha van rajtam, csillogó varrásokkal és ívesre rakott tüllel megpakolva. Testszínű harisnyám szinte nem is látszik, távolról biztos nem. Közelről már más kérdés, és mivel én nem az a tökkelütött idióta vagyok, így az egész falkának engedélyezett a megjelenés. A többségük jön is, persze azokat nem erőltettem, aki nem akart jönni. Meg velem érkezni sem kötelező, szóval páran másik kocsival jöttek, illetve máshonnan. Én a klánházból érkeztem néhány taggal, és még éppen sikerül beosonnom a nyitóbeszéd első pár szava után. Azért valljuk be, ezt kicentiztem. Vörös tincseim laza kontyban vannak a fejemre tűzve, innen-onnan, meg kétoldalt elölről is hullámos tincsek omlanak alá a mélybe. Leheletnyi smink és fekete-arany, rombusz alakú fülbevaló van még rajtam. A karperecet még ide úton eltörtem...véletlen. Azúr szemeim érdeklődve csillognak, miközben körbenézek, ha Theával találkozik a tekintetünk, akkor mosolyogva biccentek neki, de ahogy kapaszkodik a mellette állóba -gondolom ő a vőlegénye, akiről mesélt- inkább talán nem zavarom. Nincs olyan jó szimatom, hogy rájöjjek az okokra, de mindig is az az érzésem támad tőle, hogy hasonlóan kell kezelnem, mint Siri-t. Bár látszólag ég és föld a kettő, valahogy... sántít. Már nem ő, hanem a dolog. A szőr azért enyhén feltáncol a hátamon, mikor a vérszívók gyülekezete felé sodródik a pillantásom, de azért a mosolyom nem lankad. Elvileg itt most nem lesz semmi olyan, amiért aggódni kéne. Meg igazából... engem csak a puncs érdekel. Mivel mindenki elvan a kis sleppjével, én pedig nem érzem úgy, hogy jogom lenne bármit is megzavarni, lévén, fontos mondandóm sincs a szián kívül, így célirányosan megyek a puncsom felé. A lányok meg vagy jönnek anyuci után, mint a kislibák sorban, vagy megy mindenki amerre lát. Nekem mindegy, úgyis tudom, mikor hol vannak.

// #baromilustakódbatenni //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hystamyne Wyr'ath


avatar


Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Kedd Dec. 19, 2017 1:40 am

Laza három napig tartott, amíg kiválasztottam a ruhámat, és ez most elég gyorsnak számított. Márpedig azért, mert most nem próbáltam meg elbűvölni, hanem elvittem egy szakemberhez, hogy tűzze meg itt-ott. Abban egyáltalán nem reménykedek, hogy megúszom a mai estét mindenféle malőr és affér nélkül, de álmodni szép, álmodni jó... csak full felesleges. Nem hiába készültem két teljesen egyforma ruhával, mert ismerem már magam és a pechemet. Tutira ráömlik valami a ruhámra abban a szent szúrásban, hogy rám nézne bármelyik férfi. Mert én már csak ilyen kis béna izé vagyok. Egy vérig zaklatott béna bigyó. Meg is hűl az ereimben a vér, mikor a beszédben elhangzik, hogy idén a démonok is vendégeskedhetnek itt és csak nagyon mélyen reménykedem magamban, hogy Ednek nem ötlik a fejébe itt elütni az időt. Mert akkor megint halálra fog szívatni. Ez az új kedvenc hobbija és én ennek annyira nem örülök. Jó, az más kérdés, hogy amúgy életem leghelyesebb leidézett impje lett, csak ő rohadtul nem imp, és igazából ha nem unatkozott volna, legyintéssel rázta volna le magáról a hívó köteléket. Lehet addig kéne élveznem az estét, amíg nem jelenik meg, mert utána biztosan én leszek a köznevetség tárgya. Bár... mint mindig, szóval lehet nem is történne semmi változás. Csak most már a sima balszerencsémet el is tudom nevezni. Ed. Igazából z egyik legkorábban érkező voltam, lévén, nincs senki, aki elkísérjen, illetve akinek az imidzsét nem rombolnám le a puszta jelenlétemmel, így egyszerűbbnek láttam a legeslegelején megérkezni, és akkor senki nem látja, hogy egyedül vagyok. Aztán majd lelépek, mikor már sokan lesznek... sok kolléga. Egy vérvörös balerina ruha van rajtam, élénk színű, de nem csillog, a szoknyarészének aljában néhány fekete tüll is helyet kapott a vörösek mellett, illetve a mellrészén fekete gyöngyberakással van kivarrva egy liliom. A hajam le van engedve, csupán egy fekete hajpánt van beletolva, egy laza kis masnival. A szetthez tartozó balerina cipő is van rajtam, marha kényelmetlen, de tetszik, hogy szinte térdig fel tudtam kötözni a fényes szalagot. Amikor meglátom Magnust, vagy bármelyik másik boszorkánymestert érkezni, szemlesütve biccentek nekik, de nem megyek oda. Nincs szükségem rá, hogy fültanúja legyek a maró gúnynak, a megvetésnek vagy akár a hahotázásnak, amit a bénázásomról zengett ódák idéznek elő terjedve warlock szájról szájra. Az új farkasokra némileg furán nézek, nem ismerősek sehonnan, de ez nem jelenti azt, hogy velük van a baj. Én nem szoktam túlzottan figyelni, hogy ki mikor merre hány méter. Vajon baracklevet is felszolgálnak, vagy csak alkoholosat...?

//#szintén //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raziel

Admin
avatar


Hozzászólások száma :
27

TémanyitásTárgy: Re: Bálterem   Kedd Dec. 19, 2017 8:33 pm

Merry Christmas!Az egybegyűltek többsége azért befutott, mire a Preator Lupus vezetői elmondták a beszédjüket, ám a tündérek népe meglehetősen gyéren képviselteti magát, a királynő nem jelent meg, ahogy a másik udvar királya sem. Ellenben Kaelie eljött és pár alacsonyabb rangú tündér is, akik most mini alakban  repkednek, és a terem közepén összeállnak egy kisebb kórusba és a Merry Christmast éneklik, mindenféle kísértőzene nélkül, lágy csilingelő hangon, mintha megannyi csengő szólna. A kis tündérek szoknyái mint megannyi színes hópehely, és ahogy szétrebbennek odatelepszenek mindenki vállára, aki nem hessegeti el őket, és énekelnek neki tovább ha szeretnék, aztán tovább reppennek. Nem időznek sokat egy helyen, de valószínűleg törik még a fejüket valamiben az este folyamán.
De miben?