Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Bal11Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Kyzyp11Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Jobb11 
Teresa Hightman
Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Bal11Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Kyzyp11Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Jobb11 
Zach Daniels
Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Bal11Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Kyzyp11Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousHello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyHétf. Feb. 05, 2018 9:20 pm

Noel, Kaname and Leo ©️


Miután elváltak útjaink Noellel haza mentem és azonnal írtam neki smst. Egy darabig úgy beszélgettünk aztán telefonon majd számítógépen. Nagyon sokat beszéltem vele és nagyon is élveztem. Voltak még találkozók is és nagyon is jól éreztem magam vele. Csináltunk mindent és együtt voltunk ez a kettő számított igazán. Amikor elő állt az ötlettel, hogy be akar mutatni a klánvezérének bizonyos szorongás megjelent a gyomromban de nem mondtam el neki. Nem tudom, hogy mennyire lesz rám vevő az ő klánvezetője. De nem mondtam ellen, mégis kicsit kihallatszott belőlem, hogy nem is vagyok annyira elragadtatva az ötlettől. De nem csináltam cirkuszt és nem mondtam, hogy "Nem én nem!" Igyekszem szocializálódni mellette és ha ez is hozzá tartozik akkor legyen. Bár elég nehéz nekem is kilépni a fényre annyi év sötétség után. De Noel kedvéért megteszem és most itt is ülök egy kávézóban kavargatom a teát magam előtt és vettem egy minyont is de csak bele nyaltam szóval most nem tudom mit kezdjek vele. Azt sem értem miért vettem ilyet. De most már ha letették elém akkor megfogom enni. A teámba kortyolok ahogy lassan kihúzom magam. A hajamat kis kontyba felkötöttem, két oldalt pedig megnyírtam mert már kezdett nagyon hosszú lenni. A finom bajuszt még meghagytam az orrom és a felső ajkam között. Egy fekete pólót vettem magamra a kabátomat pedig a szék háttámlájára terítettem rá. Egy szürke nadrág van rajtam és egy sport cipőt vettem magamra. Lassan megeszem a minyonomat miközben a kávézó itallapját nézem. Ahogy figyelem közben rá jövök, hogy ez nem biztos, hogy megfelelő hely hiszen ők nem nagyon fogyaszthatnak itt semmit...

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
135
Age :
23

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyHétf. Feb. 05, 2018 10:08 pm

Nagyon sokáig bírta, hogy ne írjon Leora, még fel sem ért a szobájába, azonnal megtette, mert... maga sem tudja miért. Aztán a  telefon sokkal kényelmesebbnek bizonyult, majd a Skype, akkor látták is egymást. Megmutatta a tábláját neki, ami számára érthető volt, lehet, Leonak nem, de azért igyekezett.
Utána többször is találkoztak, és annyira jól érezte magát a férfival, hogy nem szerette volna, ha bármelyik is véget ér, vagy amint elbúcsúztak egymástól, alig várta, hogy ismét találkozzanak. Végül a kísérője tanácsára is úgy döntött, szeretné bemutatni Leot Kanaménak. Mikor felkereste ezzel a klánvezért, álmában sem gondolta, hogy igent mond egy találkozóra, úgy meglepődött rajta, hogy meg sem tudott szólalni, aztán szinte 2 m-rel a föld fölött rongyolt ki tőle, hogy akkor megszervezzék ezt az egészet.
Persze ezt még Leonak is be kellett adagolnia, akiről tudja, hogy nem éppen társasági ember, de édes pasas, jópofa, és biztos abban, hogy tetszeni fog Kanaménak is. Legalábbis nagyon reméli.
Miután minden lebeszélve, ezt megosztja a fél klánnal szinte és alig várja az estét, hogy találkozzanak.
Igazság szerint sokkal jobban izgul mindenkinél, Leonál is, és ha nem a saját bőrében lenne, akkor magánál is. Az, hogy Kaname hajlandó vele tartani, sokat jelent neki, hiszen ez nem megszokott klánvezérektől, vagy igen?
Egész úton fészkelődik és valószínűleg hülyeségeket beszél, de nagyon fontos az, hogy Kaname miként vélekedik a szerelméről.
-Hú, hát nem hittem, hogy rábólintasz és köszönöm, meg minden. Tudod, ha te azt mondod, hogy oké, akkor Darryn sem fogja kidobni, ugye? Mármint... most ezt nem úgy értem, hogy az apám véleménye fontosabb, dehoogy, csak.. gondoltam ha neked nincs kifogásod ellene... akkor neki sem, és... és akkor ebből én már jól nem jövök ki... ugye?
Minél inkább érthetően akarja elmondani miért szerette volna, ha a klánvezére találkozik előbb Leoval, annál inkább belegabalyodik a mondandójába és a végére tényleg úgy fest, mintha Darryn véleményétől sokkal jobban tartana, holott nem.
Azt próbálta elmondani, hogy mivel Kaname a vezér, így egyértelmű volt, hogy először neki mutatná be azt, akibe beleszeretett, aki miatt kb, hetek óta csak vigyorog és a fellegekben jár. Hiszen ez a minimum. Aztán jönne Darryn mint az apja... ám ezt sikerült jól összekutyulnia, így inkább elhallgat.
A kávézóhoz érve már messziről kiszúrja Leot, és ösztönösen sprintelne el, amikor megállítja saját magát, elvégre ezt mégsem illik nyilvános területen, így szép sétatempóban ér oda.
-Leoooo, szia. Bemutatom a  klánvezéremet, Kaname Kazushit, nála jobbat nem találsz. Kaname, ő pedig Leo Wrimans, aki... aki... akibe beleszerettem, de tényleg.
Lehet, mondania sem kellene, tisztán látszik rajta, hogy szerelmes, ennek ellenére próbálja összeszedni magát valamennyire, persze már rég fogja a férfi kezét, amint leülnek. Leonak is világossá válhat, hogy nagyon kedveli Kanamét, nem véletlen, hogy szerette volna ezt a találkozót.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzer. Feb. 07, 2018 7:09 pmTo my lovely Ghoul
Nem állítom, hogy nem estem le a forgós fotelemből, amikor Noel felkeresett a legújabb ötletével. Már-már felkészültem hogy egy újabb üzletpolitikai kiselőadással jön, de nem, ő be akarja mutatni nekem a szerelmét. Ha nem lennék ilyen öreg és tapasztalt biztos elkerekedett volna a szemem, és visszakérdeztem volna, hogy tessék? Végül azonban csak jeleztem, hogy mikor érek rá, végül is, nekem nem kerül fél órába, Noelnek meg szemmel láthatóan elég fontos az ügy, mert hebegett habogott, amikor rábólintottam.
Mikor elviharzott nagy boldogan hogy ő megszervez mindent, szolidan felnevettem a gondolatra de a megabeszélt időre a hotel bejáratánál vártam rá. Fekete nadrág, egszerű szürkés fehér felső, semmi extra, most nem az igazgató vagyok, most a klánom veetője, akit nem a ruha tesz azzá. Ezt mindenki tudja, és nem is veszik fel éppen a mondén divat szerint öltözöm, legalább tudják hogy haladok a korral. Sétálunk, hiszen közel van a kávézó, és nem szigetelődöm el hogy nem megyek emberek közé. Meglehetősen sok időt töltök ott. Menet közben hallgatom a locsogását, és csak jókat vigyorgok rajta.
- Miért mondtam volna nemet? A szerelem egy elég bensőséges viszony két ember között, és ha valaki megosztja mással az ő gondolatait, akkor azt illik figyelembe venni. Nekem ez a fél óra, csak fél óra, de neked sokkal több, miért tagadnám meg? - kérdezek vissza, hiszen kedvelem Noelt, de ha nem ő hívott volna, hanem Darryn, vagy más, vele is elmentem volna.
- Darryn az Darryn, de ha én elfogadom, tény hogy sok mindent nem mondhat de biztos lehetsz benne hogy ha elmondod neki is, az első útja hozzám fog vezetni - és ki lesz kelve magából hogy ő a második aki megtudja, mert nekem mondta el először, de ez részletkérdés. Majd jót kuncogok a kitörésén. A kávézóhöz érve Noel egyre lelkesebb és kiszúrom ki az akit néz. Hagyom hogy előremenjen és ő beszéljen, hiszen hiába vagyok én a vezére, ma este én vagyok a vendég az ő életében.
- Üdv, Kaname vagyok, kérlek tegezz nyugodtan - mosolyodom el, és kezet is nyújtok neki. Kíváncsi vagyok, de ugyanakkor udvarias is, hiszen az üzletben is tudni kell várni. Helyet foglalok a fiatalokkal szemben és kávét rendelek. Kis csalással meg fogom tudni inni.
- Szóval mióta is tart ez a kapcsolat? - érdeklődök könnyedén, csevegő stílusban, mivel hogy elvileg ezért jöttem ide. Hogy meséljenek.  


Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousHello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzer. Feb. 07, 2018 8:41 pm

Noel, Kaname and Leo ©️


Ülök, és figyelem a sütim apró tányérját amit ott hagytam majd lassan megtörlöm az ujjaimat és a számat majd leküldöm a tea maradékát is mikor meghallom Noel hangját és hirtelen majdnem vissza köpöm a teát. Ne! Még nem vagyok kész! De lenyelem és csak köhintek párat férfiasan majd ahogy fel állok előszedem azt amit minden kötelező tárgyalásnál kellett mikor valakivel szóba álltam. Ahogy Noel bemutat minket először őt figyelem majd a férfire nézek kék szemeimmel és kezet nyújtok neki és aprót biccentek.-Leo Wrímans, örülök a találkozásnak.-mondom és bólintok a tegezősdire majd ahogy helyet foglalnak leülök én is majd elmosolyodom ahogy Noel megfogja a kezemet én pedig lassan a poharam üres tartalmára pillantok aztán ismét Kanamére a kérdés hallatán.-2 hónapja már biztosan, ha őszinte lehetek nem igazán tartom az ilyesmit számon...-vallom meg ahogy halványan mosolygok.-Noel szerintem ezt jobban tudja.-nevetek csendesen mert nem tudom cikinek fogják-e találni, hogy én nem számolgatom az időt vagy meg fogják érteni. Nem tudom, mit kéne mondanom. Mindig valami céllal ülök le beszélgetni másokkal most viszont nincs semmi célom Noel klánvezérjével. De azért igyekszem udvarias lenni.-Hogy vagytok? Vagy, hogy telt eddig a mai nap?-kérdezem ahogy finom mosolyot csalok az arcomra miközben Noelre majd vissza tekintek a férfire.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
135
Age :
23

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyCsüt. Feb. 08, 2018 7:57 pm

Végiggondolta, hogyan is esett be Kanaméhoz Leo miatt, és így utólag tök cikinek tartja az egészet. Mint egy hülye kamasz, aki marha lelkesen 2 méterrel a föld fölött járva és összevissza beszélve tudatja, hogy ő szerelmes. Ennek ellenére valószínű, most sem menne másként, de roppant hálás volt azért, hogy nem lett kinevetve, sem kizavarva.
Olyan elánnal beszélte meg Leoval, hogy Kaname mikor ér rá, hogy az eszébe sem jutott, hogy esetleg Leonak nem lesz jó... mindegy,már túl van rajta.
Ezeken most már vigyorog, és olyan boldogan magyaráz, hogy rossz nézni. Örül, hogy Kaname ezért sem szedi le a fejét, hanem még válaszol is, ráadásul gyalog mennek, amit nem is gondolt volna róla. Állati jó fej, de tényleg.
-Mert ez neked tudom, hogy semmiség, ezért lepett meg. Az idősebbek csak itt ilyen normálisak, Párizsban lekezelőek voltak nagyon... és igen, nekem tényleg nagyon sokat jelent.
Nagyon szereti Kanamét, és nem csak azért, mert laza, hiszen ettől még mindenki tiszteli, de egyáltalán nem az a megközelíthetetlen vezér, hanem szóba áll a fiatalokkal is, meghallgatja őket. Ritka, nagyon ritka.
-Ó. Akkor azt fogja hinni, hogy én direkt nem neki mondtam el előbb? Jaj. Ezt nem így akartam... csak... úúúú.
Egyszer, egyetlen egyszer be szerette volna tartani a hierarchiai sorrendet és tessék, lehet nagyobb galibát csinált mint kellett volna. Most már mindegy, ezt nem tudja megváltoztatni, de azért reméli, hogy az apja nem fog nagyon kiakadni.
Mivel odaérnek a kávézóhoz, már nem agyal tovább ezen, inkább próbál mindenkit bemutatni mindenkinek, és igyekszik ezt nem elbaltázni. A rendeléssel elkésett, Kaname megelőzte, a kérdésére viszont felragyog az arca.
-Két hónapja és egy hete. Akkor találkoztunk először a kukánál.
Leo válaszára bólint, tényleg tudja, napra pontosan, és mondja is. Aztán a kuka említésekor rájön, lehet, ezt nem kellett volna, mert olyan röhejesen hangzik. Közben úgy fogja Leo kezét, mintha azon múlna a léte, de persze, hogy izgul, Kaname mit szól a boszorkánymesterhez.
-Szerinted? Egész végig a találkozásra készültem.
Inkább nem részletezi, jobb ha nem, hogy mit művelt a szekrényével mire eldöntötte, mit vesz el. Ő, aki ezelőtt soha nem foglalkozott az ilyesmivel.

Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzomb. Feb. 10, 2018 5:34 pmTo my lovely "kids"
Kényelmes tempóban zsebre tett kezekkel sétálok a lelkes ifjam mellett, aki akkora hévvel magyaráz hogy azt tényleg öröm nézni. Örülök hogy ennyire tetszik neki itt, mert azt tartom magunkról hogy mi egy rendes klán vagyunk, és úgy is működünk ahogy kell, neki pedig családot jelenthetünk. Törekszem ismerni az enyéimet, nem csak névről, de másról is, éppen ezért sétálok a mondénok között a kávézó felé, és persze észreveszem hogy megfordulnak utánam, mert pontosan tudom hogy nem vagyok egy utolsó látvány, és van amikor ezt ki is használom. Most viszont, csak Noelt kísérem.
- Ezért vagyok itt. Nem azért mert bárki is kötelezne erre, de én vagyok ennek a klánnak a vezére, tudnom kell hogy mi történik a tagokkal, és hogy érzik magukat. Az én felelősségem minden vámpír aki letette nekem az esküt, és én törődöm azokkal akik hozzám tartoznak. Véleményem szerint ez teszi a klánt igazán klánná, olyan hellyé ahová a vámpírok szívesen csatlakoznak - magyarázom a fiúnak ahogy haladunk, mert én tényleg erre törekszem és mindent elkövetek ennek érdekében. Erre neveltem a fiaimat is, miután beharaptam őket, és szerencsére mindkét idősebbem, vevő is erre a nézetre bár az is igaz hogy Darryn néha kicsit gyermeteg tud lenni, de ezzel együtt szeretem, és tudom hogy bármikor számíthatok rá. Ahogy Nassyrra is. A dilemmájára csak nevetek.
- Jól tetted hogy nekem szóltál először, ne aggódj. Csak ismerem pár éve Darrynt már, hogy tudjam hisztizni fog mint a kisgyerek, de aztán meg érdeklődni és támogatni. Nem fog elítélni amiatt sem hogy Leo nem lány - nyugtatom meg, vagyis ez lenne acélom hogy kicsit megnyugtassam, és hagyok nekik időt hogy örüljenek egymásnak, és csak letelepszem velük szemben. Leoval természetesen kezet fogok, és aztán csak apró mosollyal figyelem őket. Két hónap még nem túl nagy idő, de ha ők boldogok együtt, én nem fogok az útjukba állni. Amíg nem tesz semmit a klán ellen.
- Tanúsítom, hogy egész nap izgatottan száguldozott a hotelben fel alá, és nem bírt 10 másodpercet egy helyben tölteni - mosolyodom el, ahogy megkapom a kávém. Megköszönöm a pincérnek, és villámgyorsan, belecseppentek pár csepp emberi vért, mert azzal keverve meg tudom inni.
- Nekem nyugodt napom volt, minden halad ahogy annak lennie kell, és csak egy kevés papírmunka maradt rám - válszolok, általánosítva, hiszen nem titok hogy egész hotelem van, de nem is vágok fel vele. Csoda hogy a mondén paparazzik még nem loholnak a nyomomban hogy kikkel kávézom én egy asztalnál.


Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousHello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzomb. Feb. 10, 2018 7:24 pm

Noel, Kaname and Leo ©️


Csak hallgatom a szavaikat és finoman ujjaim végig csúsznak szabad kezem belső felén majd le pillantok rá aztán vissza Kanaméra aki át veszi a szót Noeltől és hallgatom őt is. Halkan nevetek ahogy biztosít a felől, hogy így tett végig Noel. Lassan szerelmemre pillantok és finoman megsimogatom a kezét.-Szerintem ha szemetes zsákban is jössz akkor is szép lennél.-mondom ahogy szemeibe nézek és lassan oda hajolva adok egy puszit az arcára. Lassan vissza egyenesedem aztán vissza nézek klánvezetőjére.-Akkor a szokásos munka.-mondom bólintva ahogy figyelem. Nem szégyellem magam, és nem is vagyok zavarba, hogy csak így adtam neki egy puszit. Szeretem és bármikor bebizonyítom bárkinek mennyire fontos nekem Noel. De az a lényeg, hogy ő tudja és ez nekem pont elég. Viszont nem tudom mit kérdezhetnék még ezen kívül. Ők nem kérdeztek tőlem így én csak figyelem ahogy az idős vámpír a kávét kortyolgatja.-Ha jól tudom, hotelt vezetsz. És elég sikeres. Hogy oldod meg ha nem titok a dolog?-kérdezem ahogy figyelem.-Külön lakrész az embereknek és a klánnak?-kérdezem ahogy kíváncsian pislogok rá kék szemeimmel.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
135
Age :
23

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzomb. Feb. 10, 2018 9:28 pm

Még mindig nehezen hiszi el, hogy Kaname tényleg időt szakított arra,
hogy vele tartson, és megismerje azt a férfit, akibe szerelmes.
Ez annyira fura neki, annyira szokatlan, mégis madarat lehet fogatni vele.
-Úúúú, ez így van, mármint a vezérség, de azért az nem szokványos, hogy érdekli a klánvezért, hogy mit gondol egy fiatal, vagy hogyan érzi magát. Te vagy az első... nem mintha... lenne összehasonlítási alapom, de akkor is te vagy az első.
Kicsit megnyugszik, hogy akkor mégsem lőtt olyan nagy bakot azzal, Kanaménak szólt először, mert nem akarja Darrynt sem megbántani, hiszen halál rendes volt, amikor végül elvállalta az apaságot. Az, hogy Kaname pedig ennyire rendes, hát na. Azért midig okoz meglepetést, pedig nem két napja van itt, de már érti, hogy miért szeretik ennyire a tagok. Ezért, mert mindenkire odafigyel, és lehet, néha büntet, de annak komoly oka van.
-Jó, jó, csak tényleg nem megsérteni akartam ezzel, csak amikor bemutatom Leot, tudja, hogy te is elfogadtad esetleg, és jó srác. Azt meg tudom, hogy nem akad ki... végül is ő világosított fel arról, hogy nem a nőket kedvelem.
Elvigyorodik. Igazából nem így fogalmazott volna, de eleget szajkózta a kísérőjének, hogy szerelme milyen, nem akarja most még Kanamét is fárasztani ezzel. Amikor pedig Darryn bejelentette neki, hogy meleg, akkor igazából megnyugodott, mert legalább így biztosra vehette, nem vergődött kétségek között.
Ahogy ül Leo mellett, szinte már szorítja a kezét izgalmában, és amikor még a vezére is rábólint arra, hogyan is viselkedett ma, hát nyakig vörösödik. Így volt, a mérgezett egér nyugodtnak számít hozzá képest, annyit rohant az indulásig.
-Abban azért nem akartam. Hangos és zörög.
Elvigyorodik a puszira, csillogó szemekkel néz Leora. A hotel ügyeibe nem szól bele, eleve fogalma sincs arról, hogyan megy ez, másrészt még mindig a hajóival szerencsétlenkedik. Viszont legalább már elég pofásan festenek belülről, szépen felújította már segítséggel őket és ki is festette.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyCsüt. Feb. 15, 2018 3:10 pm

Néha úgy érzem teljesen jó úton haladok mindennel, és ahogy elnézem Noel is sikeresen beilleszkedett a klánba és lelkesen vesz részt az életében. sokat kell még tanulnia, de látjuk rajta az akarást és megértette eddig mindenki hogy miért nem tud elemi dolgokat. Nehéz úgy, ha sosem tanították meg az embernek, de minden pótoölható. Noel pedig nem ostoba hogy ne értsen meg mindent.
Pont ezért sétálok most mellette zsebre tett kezekkel, mert fontos hogy jól érezze magát, és szerintem Darryn is eljött volna ha rá veszi, mert ez nem elég nagy dolog Noel életében.
- Engem minden érdekel, és ha Angelique hívott volna hogy kísérjem el egy üzleti tárgyalásra mert nem akar egyedül lenni, elkísértem volna. Az én teremtőm nem sokban hasonlított rám és láttam hogy ő hol hibázik folyamatosan, és nem akarok olyan lenni, mint amilyen ő volt. Nem akarok ugyanazokba a hibákba esni, ezért is neveltem fel a magam eszméi szerint Nassyrt és Darrynt, mindkét fiamra rá merném bízni az üzletet, és az életemet is. Talán egyszer rád is fogom ha felnősz a feladathoz - mosolyodok el ahogy megborzolom a haját egy kicsit, hogy érezze a törődést. Nem tagadom kedvelem a kölyköt, és ebben talán az is közre játszik hogy elég sokat meg tudtam a hátteréről is. Arról hogy honnan is jött és miért maradt el ennyire. Még nem tettem le Raoul megöléséről, csak a megfelelő lehetőségre várok hogy tőrbe csalhassam.
- Nem fog megsértődni, ne aggódj. Hisztizni fog, de azt meg kialussza majd, szóval ne vedd magadra. Darryn csupaszív, csak szereti magát egy tüskés sündisznónak mutatni. Egyébként kijelentette hogy sosem lesz gyermeke, megint, és erre tessék... - mosolyodok el, el kijelentette nekem hogy ha valakire rábízom a fiút, az ne ő legyen. Az élet fintora hogy a fiú viszont őt szemelte ki magának és így végül a második fiam is beadta a derekát.
A kávézó kifejezetten csendes és tetszetős így kényelmesen elhelyezkedek a fiúkkal szemben és figyelem a lelkes szerelmeseket. Aranyosak együtt és a boszorkányt sem érzem túl öregnek, de lehet hogy tévedek.
- Igen, mondhatjuk hogy a szokásos munka. Ma mindent a fiaim visznek, mert én nem érek rá - hiszen itt vagyok velük, és ismerkedek. Bár ebben legalább profi vagyok.
- Valóban. A Cerberos-t vezetem már évek óta sikeresen, bár annak hogy a hotel működik, sok sok résztvevője van. Nos valahogy úgy. A fölszint feletti szobák többnyire embereké és egyéb lényeké, míg az alagsori szinten fénybiztosak, és inkább a vámpírok lakhelyei. Akik pedig nem a hotelben laknak, azoknak az épülethez közel van a lakásuk/házuk - válaszolok, hiszen nem titok hogyan tudok egy ekkora klánt egyben tartani. Nem könnyű és nincs akkora hely a föld alatt hogy mindenki elférjen, de mindig bővítem a területet.
- Na és ti hogy ismerkedtetek meg egymással? Mi közös adódik egy boszorkányban és egy vámpírban? - kérdezek most én kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousHello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyPént. Feb. 16, 2018 7:39 pm

Noel, Kaname and Leo ©️


Ahogy mesél a klánvezér egyértelműen bólintok, hogy mindent értek és teljesen világos az egész. Mélyet szusszanok ahogy lassan engedek Noel kezén egy kicsit az én szorításommal majd szabad kezemmel megtámasztom az államat miközben hallgatom az újabb kérdést.-Hát....-féloldalasan elmosolyodom ahogy vissza gondolok erre.-Leszólított, hogy megkérdezze eredetileg ilyen kék a szemem vagy kontaktlencse. Én meg a kukánál ácsorogtam azon gondolkodva, hogy elmegyek haza, csinálok magamnak rántottát aztán a munkám halott embereink aktáit nézegetem át. Esetleg még el is megyek a munkahelyemre, hogy dolgozzak.-mondom ahogy rá pillantok Noelre.-De megakadályozta.-mondom halkan nevetve ahogy le pillantok magam elé aztán vissza a férfira.-Aztán nem sok idő kellett de...valamiért...szóval tudtam beszélgetni vele. Nem úgy ahogy általában másokkal szoktam.-mondom ahogy le nézek a kezemre aztán vissza Noelre.-Van egy bizonyos varázsa.-mondom szélesebb mosollyal majd ismét Kanaméra nézek és halkan szusszanok egyet.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
135
Age :
23

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyPént. Feb. 16, 2018 8:20 pm

Az idősebbek sokat meséltek Kanaméról, na de az, hogy tényleg ennyire törődik mindenkivel, az meglepő. Amikor elmondja, hogy az ő nemzője is az ellentéte volt annak mint amit ő képvisel, eszébe jut Gerard. Soha nem akar rá hasonlítani semmiben sem, semmiféle formában. Most viszont figyel és tanul is közben, hiszen nem mindegy, mikre kell odafigyelni akkor, ha valaki egy teljes klánt vezet.
-Azt nem értem, hogy miért nem gondolkodik így mindenki? Párizsban nagyon lekezelőek a fiatalokkal szemben, de az tényleg egy külön bagázs, sznobok gyülekezete, akik elfelejtették, honnan indultak. Te más vagy. Amikor idejöttem, azt hittem, hogy majd ki leszek oktatva,
meg ilyesmi, és nem.

Ezért valahol örökké hálás lesz Kanaménak, mert az igazat megvallva hatalmas lökést adott neki indításként, hogy tényleg tegyen is a klánért, ha már ennyire kedvesen fogadták. Az, hogy a tagok is rögtön segítették, rengeteget számított, erre sem gondolt volna akkor.
-Jó, azért képzeld el azt a jelenetet, hogy beállít hozzád valaki, leteszi eléd a hirdetését és kijelenti, megkér, hogy szeretné, ha te lennél az atyja. Nagyon izgultam ám, hogy hogyan fog dönteni.
Elvigyorodik, de ez tényleg így történt. Mivel nem jelentkezett senki, illetve rájött arra, hogy talán ezt nem így kéne, választott. Boldog volt, mikor Darryn rábólintott és nem kihajította, holott amit össze szerencsétlenkedett a bárban... nem sok sansza volt rá.
A kávézó pedig kifejezetten hangulatos, és nem is nagyon járnak erre, aminek most kifejezetten örül. Izgatottan fogja Leo kezét, és amikor elhangzik a kérdés, hogyan ismerkedtek meg, elneveti magát.
-Tényleg így volt. Sétáltam, nasizni akartam, aztán megláttam Leot a kuka mellett... és... és... és muszáj volt leszólítanom, mert annyira gyönyörűek voltak a szemei, hogy csak na. Akkor még csak azt láttam belőle, mert eltakarta az arcát sállal.
Még most is elpirul, mert amennyire határozott volt azzal kapcsolatban, hogy akkor mégis melyik nemhez vonzódik, hogy Leo mellett simán megállt, és csípőből kérdezett.
-Aztán kiderült, hogy egy csomó közös témánk van, és nagyon kedves fiú, meg okos is és irtó helyes. Nézd, ez a mi kukánk.
Mert azt meg kell mutatni, persze egy vállalható képen ha lehet, így előszedi a telefonját, és rövid keresés után egy képet mutat Kanaménak. Nem, nem látszik a fagyöngy is, dehogy, de pofás az a szemetes az út szélén, persze. Leora néz vigyorogva, az az ő kukájuk.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyCsüt. Márc. 15, 2018 10:55 pm

Elmosolyodom Noel szavain, mert jól esik, és tudom hogy szeret a klán javarésze, de sosem akartam ezt tudatosan. Én csak vezettem a klánt, ahogyan jónak találtam, és végül valahogy ez lett belőle, mert nem akartam olyanná válni mint az én teremtőm és érdekel mi van azokkal, akik hozzám tartoznak mert én vagyok értük felelős.
- Richarddal is jól jártál volna, de neki most van ifjúja, akit már meg is ismerhettél. Paris, igen. Tudod, sok féleképpen lehet vezetni a klánt de így a legcélravezetőbb, de az is tény hogy ezért az útért kell a legtöbbet küzdeni. Könnyű félelemre és megfémlemlítésre építeni egy királyságot, és még könnyebb azt megbuktatni. Ki is leszel oktatva, de nem olyan értelemben ahogy gondolod, hiszen meg kell tanulnod az alapokat, amik mindeddig hiányoznak, de nem erőszakkal és fájdalommal. Az semmire se vezető út. Én azt akarom, hogy aki ide jön, az jól érezze magát, ezért küzdök... Nassyrral közel fél évezredig harcoltam, mire belátta hogy nem akarok neki rosszat - sóhajtok fel, hiszen az egy nehéz küzdelem volt, és nem is kívánom senkinek. Még Richard is elismerte kitartásom, mert ő maga talán feladta volna, nem tudom.
- Remus nem rossz ember, de nem való neki gyerek, meg a klánjában sem - ingatom meg fejem, hiszen én is ismerem a párizsiakat, és nem vagyok elragadtatva. Azonban az ő dolguk hogy hogyan kezelik a belső dolgaikat, még ha nem is értek vele egyet sokszor. Felnevetek a sztorin.
- Biztos vagyok benne hogy ő is el fogja nekem mesélni ha találkozunk és nem lesz elfoglalva az üzlettel - kuncogok, és odaérünk a kávézóba.
- Nahát. Te is tudsz ám udvarolni - vigyorgok szélesen a fiúra, hogy miként is történt ez a sztori. Nem mondom hoyg örülök ennek, de egyenlőre nincs rá okom hogy elrontsam az örömét az ifjúnak, bár mindenképpen fogok vele beszélni arról is, hogy mindezt ésszel csinálja azért.
- Örülök hogy sok közös témátok akad, ez mindig jó jel. Majd lesznek olyanok is, amikre együtt jöttök rá hogy mindkettőtöket érdekli - teszem hozzá elnézően, hiszen ez már csak ilyen. A szerelem furcsa dolgokra képes, és ahogy elnézem őket még mindkettejüknek új az érzés. Én már nem hiszek benne, de néha szeretem elnézni az embereket, hogy mennyire képesek hinni és ragaszkodni egymáshoz.
- Na és mivel foglalkozol Leó? - kérdezősködök tovább, ha már egyszer eljöttem, veszem a fáradtságot hogy megismerjem azt, akibe Noel éppen szerelmes.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousHello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyPént. Márc. 16, 2018 10:14 pm

Noel, Kaname and Leo ©️


Figyelem őket és hallgatom csendben miközben Noel bőrén cirkálnak ujjaim, hogy mit beszélnek egymással. Közben sejtem, hogy azok a párizsiak Noelhez is köthetők sőt valószínűleg onnan érkezett hiszen ő is francia és a neve is utal rá. Szóval nem bántak vele túl jól...Valamiért én ezt nem tapasztaltam pedig eddig aki megismerte a történetem az mind furcsálva nézett rám. hiszen az apám egy démon a démonok pedig nem foglalkoznak a saját fattyaikkal. Vagy csak öncélokra használják fel őket. Nos...ha úgy vesszük engem is öncélra használt fel az apám. Hogy tovább vigyem a hagyatékát és valószínűleg majd ha én is alkotok magamnak egy utódot én is erre fogom őt első sorban életre kelteni. Mondhatják ez kegyetlenség. Mondhatják, hogy nem ennek kellene első sorban a gyermekek fejébe vésni. De ez hozzánk tartozik és ahogy akkor nekem mondta az apám minden büntetésemnél, "Skorpióvá kell válnod. Ezt pedig el kell fogadni.". Én pedig elfogadtam, mert belül magamban tudtam, hogy ha nem azzá válnék senki lennék. Egy névtelen sötét pióca gyermeke aki nem vállalja azt amit kapott. És úgy gondolom, hogy abba előbb bele bolondultam volna, hogy senki legyek. Ahogy Noel kezd beszélni vissza rántom magam és elmosolyodom mikor ő helyesli a szavaimat majd Kaname újabb kérdésére rá nézek és kék szemeimet az ő szemeibe mélyesztem majd szusszanok egyet.-Boncmester vagyok. A mondének között szépen rendezem az embereket és én írom a The Endet hivatalosan a papírjaikra. De öncélokra is használok fel olykor testeket és kutatásokat végzek. Nem csak emberi testeken. Szeretném megismerni minél több lény anatómiáját, felépítését és, hogy mi mozgatja őket.-mondom ahogy féloldalas mosoly szalad az arcomra és finom kört rajzolok Noel kézfejére majd finom vonallal át húzom azt a kört ujjbegyemmel.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
135
Age :
23

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzomb. Márc. 17, 2018 6:59 pm

Tagadhatatlan, hogy nagyon jól érzi magát a szigeten, mert olyan érzése van, mintha egy családba csöppent volna, így pedig nincs hiányérzete, pláne, hogy az idősebbek is segítik mindenben.
-Igen, tudom, rá emlékszem, néhányszor eljött apámhoz, deee... a sziget szimpatikusabb volt. Paris nagy forma, kedvelem. Pont ezt mondom, hogy itt még egy kioktatás sem olyan kioktatás, mint máshol. Nem leszedik a fejemet, hanem elmagyarázzák. Kiderült, hogy ami tök alap, ott is vannak hiányosságaim, erre Darryn figyelt fel. Az annyira természetes volt mindenkinek, hogy azt nem vették észre, de ez nem az ő hibájuk. Elméletileg anélkül nem is működhetnék. Olyan sokáig?
Richard azért volt neki annyira ismerős, mert rájött, hogy bizony tényleg ismerik egymást. Paris említésére elvigyorodik, ő sem könnyű eset, ebben sorstársak, de nagyon kedveli a fiút. Az, hogy az alapok közül konkrétan maga a csábítás sem ment neki, ezt álmában sem gondolta volna, ahogy más sem, hiszen ösztönösen benne van, ám sosem használta, így persze, hogy ott derült ki, ez sem megy. Nassyron elcsodálkozik, annyira harmonikus a kapcsolatuk Kanaméval. Tudta ugyan, hogy vívtak egymással az elején, de azt nem, hogy ennyi ideig.
-Honnan tudsz Remusról?
Meglepődik, mert erről nem beszélt, azaz nevet és klánt nem mondott sosem. Vajon hogyan derítette ki?
-Lehet, azt hiszem akkor kicsit lesokkoltam, de nagyon boldog voltam, mikor rábólintott.
Főleg, hogy a bárban lévő feladatokat is elbukta, és biztosra vette, hogy Darryn nemet fog mondani, mondván nem bajlódik olyannal, aki ennyire nem képes még a saját ösztöneit sem használni.
A kávézóban pedig már Leohoz simul szinte, vigyorogva mesélve a megismerkedésük történetét, megmutatva a képeket is, már ami olyan.
-Nincs nagy gyakorlatom benne.
Elneveti magát, mert azt az udvarlást inkább elfelejtené, még ha kivételesen szerencséje is volt, és Leo nem hagyta faképnél. Lelkesen bólogat arra, hogy majd lesznek olyanok, amikre együtt döbbennek rá, és az igazat megvallva alig várja.
Ugyanúgy fogja a kezét mint eddig, mosolyogva hagyja, hogy a férfi rajzolgasson rá, közben a beszélgetést is hallgatja. Egyelőre nem tudja, Kaname milyen véleménnyel van Leoról, de nagyon reméli, hogy elégedett. Sok múlik a döntésén, ezzel tisztában van.
Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptyCsüt. Ápr. 26, 2018 7:34 pmTo my lovely "kids"
Kényelmesen sétálok Noel mellett zsebre vágott kezekkel gyalogosan, hiszen erre a kis távolságra felesleges lenne kocsival menni és nem is akarnék. Bár sokan utánunk fordulnak, elég neves üzletember vagyok még a mondénok körében is, talán meglepő lehet látniuk egy fiatal fiúval az utcán minden pompa és öltöny nélkül. Bár zakot ritkán viselek, általában a kényelemre adok, és aki velem akar üzletelni az kénytelen lenyelni a szokatlan öltözködésem.
- Igen, Richardnak szerencséje van, jól választott magának ifjút megint. Ő is olyasmi nézeteket vall mint én, ésszel és józansággal többre megyünk mint erőszakkal, és a világ nem áll meg, nekünk is haladni kell, fejlődni vele együtt. Háromszáz évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt hogy egy vámpírnak szállodája legyen, és nézd meg... Cerberos - mosolyodom el, ahogy szóba kerül a legnagyobb művem. Nem kevés munka volt vele, és évek kellettek hogy minden a helyére kerüljön, és még mindig vannak ötleteim és új terveim.
- Igen, Nassyr nem éppen egyszerű eset. Bizonyos szempontból nehezebb mint Darryn akit már ismersz, de egyszerűen nem tudom nem imádni hiszen az első szülöttem - kuncogok fel, hiszen tény és való hogy Nassyrral megharcoltam, de megérte. Noel meglepetésére csak egy sejtelmes mosollyal válaszolok.
- Sok mindenről tudok, amiről nem is hinnéd - válaszolok, ahogy átkarolom egy pillanatra, hogy érezze ez nem jelent rosszat. Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak hogy ne tudjak dolgokat.
- Igen, egészen biztos vagyok benne hogy lesokkoltad. Darrynnak nem volt könnyű élete emberként és nehezen enged fiatalokat a közelébe, de majd nyilván elmondja neked ha már ott tart a kapcsolatotok - mosolyodom el, és leülök a kávézóban ahol a találkozó van és érdeklődve hallgatom a beszámolót és jót nevetek a közös kukás képen. Két kajla kölyök.
- Azért én nem hangoztatnám hogy a hivatalos munkán túl mi minden történik egy holttesttel. Rendben hogy halott, de akkor sem éppen etikus dolog - tanácsolom Leónak, hiszen engem mondjuk kevésbé érdekel, de azért nem lenne bölcs a Preator előtt belebukni ebbe a hibába.
- Ne vedd magadra Leó. Én elhiszem hogy a kíváncsiság hajt, de lehetnek olyanok akiknek ez nem tetszik és nem a tudományt fogják látni benne hanem valami mást - teszem hozzá, amolyan kéretlen jó tanácsként, de tény hogy magam is rajta fogom tartani a szemem a kölykön. Már csak azért is, mert Noellel jár.


Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousHello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? EmptySzomb. Ápr. 28, 2018 10:23 pm

Noel, Kaname and Leo ©️


Csak csendesen ülök és hallgatom az intő szavakat majd lassan elveszem Noel kezéről a kezem és az asztal fölött össze kulcsolom az enyéimet ahogy megnyálazom a számat. Gondolkodok mit is válaszoljak erre vagy mit kellene mondanom a dologra. Mondhatnám, hogy ezzel tisztában vagyok, mondhatnám azt is, hogy ép ezért nem lépek olyan szinten mások közé és ezzel megmagyaráznám Noelnek is, miért nem szeret engem senki rajta kívül. De úgy gondolom, hogy ez mindig belül marad az én kis titkom marad ugyan ott valódi énemmel együtt. Felnézek és elmosolyodom.-Köszönöm az óvatosságra való intést, észben tartom.-mondom ahogy biccentek egyet majd lassan hátra dőlök a széken aztán Noelre pillantok. Teljesen jól elbeszélgetnek. Ritka az ilyesmi gondolom. Legalábbis úgy gondolom a vámpír klánok jóval szigorúbbak ennél és lehet valóban így van de gondolom Kaname nem akar egyenlő lenni az összes többivel.

Kérdéses, hogy olykor én spilázom túl a dolgokat vagy mindenki más beteg körülöttem és én vagyok a normális?
Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?   Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após? Empty

Vissza az elejére Go down
 

Hello én vagyok az aki csak szimplán lesmárolta Noelt! Te meg az após?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-