Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topicsby Zakhar Zharkov Yesterday at 9:57 pm

by Tatyana Beherovsk Yesterday at 8:34 pm


by Noel Dessauge Vas. Május 20, 2018 9:45 pm

by Nathan Hyde Vas. Május 20, 2018 8:37 pm

A hónap reagolói
Dasha Voronin
 
Alan Bret
 
Patricia Devlin
 
Tatyana Beherovsk
 
Mikhal Zharkov
 
Caroline Wood
 
Hayde Carter
 
Nicholas Russo
 
Harmonia Eir
 
Takumi Shinzo
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 5
Hellequin: 2
Tündér: 5
Mondén: 15
Vámpír: 17
Vérfarkas: 31
Music box

Share | 
 

 Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Hétf. Május 07, 2018 12:20 am

Már egy idő eltelt. Itt van a nyár. Nem lett anyukám. Vissza akarnak vinni Detroidba. De nem akarok. Lettek barátaim még ha mindketten különcök is. Én is az vagyok és ez a legszebb az egészben...valakik akik magamért kedvelnek...Csak ülök az éjszakában és figyelem a messzeséget a parkban. A távoli fényeket én pedig az éjszakában bujkálok. Nem akarok vissza menni oda. Nem akarok...nem akarok ismét a nyomor mély bugyraiban fuldokolni. Csak szipogok csendesen és össze húzom magamon a kardigánomat ahogy lassan megemelem az egyik kezem és megtörlöm a szemeim. Nem! Gyűlölöm a könnyeimet. Nem akarom! Soha nem akarom többé a könnyeket. Ahogy letörlöm őket azonnal fél füllel be teszem a fülhallgatómat és nagyot fújva ajkaim közül engedem ki a levegőt a testemből. Lehunyom a szemeim és élvezem a hideg szelet ami az arcomnak simul. -Csak egy anyukát szeretnék...Olyan nagy kérés ez?-suttogom ahogy az ég felé emelem a fejem de nem nyitom ki a szemeimet.-Annyira hiányoztok...Nehéz boldognak lenni nélkületek...de találtam két új barátot. Mindketten kedvesek, még ha Hayde néha kicsit morcos is...de a barátaimnak merem hívni őket....-nevetek csendesen miközben kirajzolódik előttem a testvéreim alakja.-Biztosan kedvelnétek őket...Luket is. Vigyáz rám ám...csak...annyira jó lenne, ha...-megharapom az alsó ajkamat és mélyet szusszanok újra.-Hiányoztok...-suttogom és lassan kinyitva a szemeimet nézek az égre föl.-Küldjetek nekem egy anyukát fiúk...-suttogom halovány mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Hétf. Május 07, 2018 12:50 am

Halkan sóhajtva próbálok átvergődni a járdán is gyötrő forgalmon. Mikhal dühös lesz ha nem érdek oda megint időben. Pedig olyan ritkán mozdulunk ki vacsorázni. Bosszankodok és a lépéseimet sürgetve haladok előre a fekete bőr csizmámmal halkan kopogva. Egy zebra állít meg. Kelletlenül megállok a pirosnál és kihúzom magam körbe pillantok az embereken. Egytől egyig unalmas testek. Egy nagyobb szellő fújja a hajam az arcomba, majd lassan simítom a fülem mögé mikor a zebra túl oldalán megpillantok egy apró embert. Egy ház aljában ül egy kislány. 14 év körüli lehet. Sápadt. Hunyorogva fókuszálok rá jobban és amint a lámpa zöldre vált elindulok. Ahogy közeledek, egyre erősebben érzem az auráját. Lesújtó. Egyre csak haladok és gondolkozok. Biztos várják már otthon. Elszökött? Egyáltalán miért érdekel? Kérdem magamtól szusszanva és teljesen jogosan mikor azon kapom magam hogy két méterre megálltam előtte. Remek. Dasha, mi van veled? Már rég késésben vagy... Végig mérem a kislányt és oldalra billentem a fejem. - Késő van már ahhoz, hogy egy ilyen kislány mint te, idekint ücsörögjön... nem? -kérdem eleinte nem túl kedvesen, sőt félszegen. Vajon csak meglépett otthonról? Lóg? Felvonom a szemöldököm és a szemeibe pillantok. A tekintetem a szavaimmal ellentétben nem túl kegyetlen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Hétf. Május 07, 2018 11:13 pm

Teljesen elmerülök a zenében és a gondolataimban. észre sem veszem, hogy valaki közeledik felém. csak jár az agyam és a gondolataim sok rejtett zuga és minden ami csak egy lány agyában járhat. Mélyet szusszanok és megijedek amikor meghallom a szigorú hangot. Azonnal kirántom a fülemből a hetcetet és a hang irányába nézek. A nő alakja csodálatos. Tökéletesen kecses, finom és igazi úri hölgy. A ruházata arról mer tanúskodni, hogy nem egy átlagos polgár aki az utcát járja és egy irodában dolgozva éli életét. Sokkal inkább tekintély parancsoló. Ahogy a hangja is. Azonnal kiráz a hideg és el is szégyenlem kissé magamat ahogy lesütöm a szemeim és a kezeimet össze illesztve kezdek babrálni magam előtt.-Akinek nincs hova haza menni, annak olyan mindegy, hogy most kislány vagy nem kislány...-mondom csendesen de nem merek rá nézni csak pár perc csönd után pislantok fel rá kék szemeimmel.-De sajnálom, ha esetleg megzavartam itt...el mehetek ha gondolja...-mondom csendesen ahogy figyelem és várom, hogy mit fog mondani nekem, de kész vagyok elszaladni is amennyire messzire csak lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Hétf. Május 07, 2018 11:42 pm

Figyelem a rémült tekintetet és elfolytok egy halvány mosolyt. Megijedt tőlem. Egy ideig nem is válaszolok neki csak nézem és kielemzem minden tényezőjét. Őszintének tűnik ahogy hallgatom és gondolkozok. Továbbra se értem miért álltam meg egy utcagyereknél, de ezen már inkább túl kell lépni. Talán kicsit sajnálom őt. Egy kislány, egy gyerek aki nem kell senkinek. Nincs hol laknia.- Miért nincs hova hazamenned? Biztosan keres már valaki. Engem nem zavar, hogy itt ücsörögsz a hidegben lány létedre a hideg lépcsőn... Felőlem maradhatsz. De fel fogsz fázni. Szóval inkább fel kellene kelned. -mondom érzelemmentesen és figyelem a félelmet az arcán. Halkan sóhajtok és indulnék tovább de valami azt súgja, hogy ne. Maradj még. A fülem mögé simítom a hajam és inkább nem kérdezek többet a családjáról.- Éhes vagy? Hm? -kérdem továbbra is nem túl kedves hangon és csípőre teszem a kezeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Kedd Május 08, 2018 8:49 pm

Hallgatom és olykor rá pillantok olykor meg félre nézek. olyan tökéletes nő. Biztosan nagyon erős, és szigorú. Tekintélyt parancsolhat a férfiak között és biztosan nem is nézik csak egy fruskának. Mint engem...Nyelek egyet ahogy beszél hozzám. Azt mondja fel kellene kelnem mert felfázok én pedig esetlenül, zavaromban de felállok és kezeimet hátam mögé rejtve figyelem koszos tornacsukámat magam előtt.-Nincs családom...árva vagyok..-mondom csendesen ahogy lassan hajam takarásából felnézek rá majd nyelek egyet és ismét leveszem róla a tekintetem. Olyan érzésem van tőle, hogyha rá nézek azzal minden hibámat látná és megvetne érte. Azt pedig nem akarom. Mert egyedül vagyok...És nem akarok egyedül lenni...Nem szeretnék magányba burkolózni....Nem akarom, hogy elmenjen. Azt kérdezi, hogy éhes vagyok-e. Pofátlanságnak gondolom, ha most azt mondanám igen, de akkor legalább velem marad és nem érzem annyira hidegnek magam körül a világot. Lassan felnézek rá és kezeimet magam mellé engedem.-Igen...kicsit az vagyok.-mondom csendesen ahogy magam előtt kicsit megrugdosom a földet és figyelem reménykedő kék szemeimmel. mert hiába a szemeim elárulják reménykedem, hogy velem marad...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Kedd Május 08, 2018 11:03 pm

Felkel és hallgatom. Árva. Bár én is árva lettem volna. Ez a mondat fúrja be magát a fejembe. Nem mer igazán a szemembe nézni. Persze, hogy éhes.- Nem vihetlek oda ahová megyek, mert Mikhal megöl téged pedig nem engednek be ilyen ruhában. -pillantok rajta végig és a hangom nem cinikus. Szusszanok és előveszem a telefonomat. Oroszul beszélek egy percig a vonal túlsó végén lévővel majd leteszem. Nem lennék nyugodt ha itt maradna. A lelkiismeretem pedig inkább hagyjon békén. Közelebb lépek hozzá és kicsit lehajolok hozzá- Figyelj rám várnak, de jönni fog érted egy kocsi az egyik emberemmel. Nem kell tőle tartanod. El visz a régi lakásomra és visz neked enni. Zuhanyozz le ,ruhát találsz majd kikészítve. Későn megyek, ha elfáradsz aludj. Viktor figyelni fog rád amíg nem érek oda. Oké? -kérdem és érzem hogy kissé hadarok. A régi lakásomban Mikhalt nem zavarja és mást se. Viktorban bízok, kézben fogja tartani a helyzetet. Nem tudom Mikhalnak elmondjam e de majd út közben kitalálom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Szer. Május 09, 2018 10:52 pm

Hallgatom és nyelek egyet ahogy azt mondja, hogy ki kap miattam mire csak még jobban elszégyenlem magam és a kardigánomat is össze húzom magamon ahogy azt mondja így nem tarthatok vele. Csak pislogok magam elé és olyan kellemetlennek érzem a helyzetet. Végig hallgatom amit mond majd felkapom a fejem.-Kérem...miattam nem kell ezt csinálnia...megoldom egyedül is, ügyes utca gyerek voltam...vagyok..-mondom egy kínos félmosollyal de azonnal eltűnik ahogy felnézek rá. Közelebb jött és engem figyel.-Kérem...ne haragudjon, de nem tudom ki magam és pláne nem tudom ki az a Viktor...Nem kell ez miatt aggódnia...ismeretlen a számomra, szóval...nem akarok gondot okozni és ha megbocsájt bajba kerülni se szeretnék.-mondom csendesen egyre halkabban ahogy a pulcsim ujját húzogatom.-Inkább...elmegyek valahová.-nyelek egyet ahogy a kezeimet nézem majd óvatosan felnézek rá várva, mit fog nekem mondani.-De ha ragaszkodik a dologhoz..kérem...ne hagyjon magamra...Nem akarok...egyedül maradni...-mondom egyre halkabban és kissé elcsuklik a hangom is ez miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Csüt. Május 10, 2018 12:13 am

Csak hallgatom és közben az órámra pillantok. Viktor pontos lesz, efelől semmi kétségem. Csak felületesen hallom igazán amit a lány mond. Nem érdekel. Nem érdekelnek a kifogások. Egyszer akarok segíteni valakinek és még visszakozik is. Halkan felkuncogok magamon szórakozottan. Csak arra figyelek fel mikor a mondandója végén rájön, hogy nem akar egyedül maradni. Figyelem és még mindig alig mer a szemembe nézni.- Nem érdekel a véleményed. -jelentem ki kerek perec és a kezem a homlokához emelem és mint ahogy az anyák szokták, megnézem lázas e, csak mert nem fest valami jól. A jéghideg kezem a forró homlokkal találkozik és oldalra billentem a fejem, de nem veszem el a kezem.Eszembe jut az én anyám. Eszembe jut, hogy sosem csinált ilyet. A szolgáink feladata volt. Eszembe jut ahogy Mikhal pillantott rám mikor megöltük.- Hőemelkedés, de idővel lázzá fog alakulni. Inkább ne várj meg, feküdj le. -Lehunyom egy pillanatra a szemem. Jól döntöttem. - Mi a neved? -kérdem és lassan elhúzom a kezem. Vajon minden anyának ez a sorsa?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Csüt. Május 10, 2018 11:21 pm

Hallgatom és egyszerűen csak leint. De én nem...nem akarom, hogy másra bízzon. Ha valóban annyira fontos vagyok csak úgy neki így hirtelen akkor...akkor ő maradjon mellettem ne más...Ráadásul valami férfire akar bízni. Nem akarom.-Kérem!-szólalok meg hirtelen ahogy hátrébb lépek el a kezétől amit homlokomra tapasztott.-Legalább...legalább kísérjen el magához...kérem...kérem...-suttogom egyre halkabban ahogy lehunyom a szemeim és egyszerre vagyok rémült és zavarodott. A nevemet kérdezi én pedig nyelek egyet ahogy másfelé nézek majd le pillantok ismét a cipőmre.-Patrícia...-mondom csendesen ahogy nyelek egyet majd össze húzom magamon a kardigánomat és össze fonom magam előtt a kezeimet.-El akarok menni de a lábaim túl gyengék most hogy elvigyenek innen. Túl gyenge vagyok ahhoz, hogy elmenjek mellőle...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Pént. Május 11, 2018 12:04 am

Tiltakozik és végül elárulja a nevét. Patricia. -Szép név.- jegyzem meg eleinte nem reagálva a többi mondandójára. Valamennyire megértem, hogy tart tőlem, de nekem erre nincs most időm.- Nézd, Patricia. Az én nevem Dasha. Szívesen elvinnélek de a párom vár. Nem várathatom tovább mert nagyon mérges lesz. De megígérem neked, hogy amint tudok odamegyek, rendben? Te pedig cserébe ígérd meg, hogy szót fogadsz Viktornak és nem szaladsz el vagy ilyesmi. Oké? -kérdem már kissé lágyabba hangon és elég furcsán érzem magam, ahogy itt állok estélyiben gyémántokkal a nyakamban és magyarázok. De már nem kell sok idő és Viktor ide ér. 10 perc. Közben látom, hogy Franko leparkol mellettem és kiszállva nyitja az ajtót. Lassan fújom ki a levegőt- Bízz bennem kérlek. Az emberem 10 percen belül itt van érted. Sietek. -mondom már menet közben és az arcát figyelem visszafordulva. Remélem tényleg jó kislány lesz. Beülök a kocsiba és onnan figyelem egy darabig majd elhajtunk lassan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Hétf. Május 14, 2018 8:52 pm

Megremegnek az ajkaim ahogy figyelem de egy ellenkező szó nem tör ki belőlem ahogy figyelem őt. lassan lépkedek előre ahogy ő az autó felé indul. Kérlek ne hagyj egyedül...nem akarok egy ember közelében maradni. Egy felnőtt ember..lehunyom a szemeim és nyelek egy nagyot, hogy ne pánikoljak be ahogy az autó elmegy. Össze húzom magamon a kardigánomat és most érzem igazán, hogy mennyire fázom. Csak figyelem a fényeket és rettentően kicsinek és fáradtnak érzem magam a világhoz. Lassan vissza megyek a lépcsőhöz és már nem leülök, hanem elfekszem rá. A hideg kő jól esik a halántékomnak. Jól esik a csend. Lehunyom a szemeim és látom a testvéreimet. Széles mosoly csúszik az arcomra és kezd abba maradni a félelmem és a remegésem. Hiányoznak. De most olyan közel érzem őket magamhoz. Velük vagyok és vigyáznak rám. Velem vannak és hallom ahogy nevetnek beszélgetnek és hívnak engem. "Pat húgocskánk." Nem látok mást csak őket. Hogy velük vagyok és boldogok vagyunk mi 4-en együtt. De aztán...minden kezd elhomályosulni. Nem marad más csak a sötétség és a fullasztó csend. Én pedig keresem őket. Keresem de csak valami hideget érzek meg magamon. Valami nagyon furcsa hideg, de puha kezet. Beszél hozzám de nem értem de kedves és lágy. Azt hiszem megpróbálom kinyitni a szemeim és látok is valakit. Szőke és minden körülötte világos. Gondolom a szoba miatt. Puha párna a fejem alatt azt hiszem. De nem látok jól....-Anya...-suttogom elcsukló hangon ahogy vissza csukom a szemeim és a kéz felé hajtom a fejem ami az arcomat érinti...-Anya...láttam...láttam a testvéreim...biztos...biztos ők is..nagyon örülnének...anya...-suttogom és egyre csak veszem a levegőt. Annyira nehéz a mellkasom. Nem tudok tovább beszélni elfogynak a szavaim és azok amiket láttam. Valóban belázasodtam anya...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Csüt. Május 17, 2018 12:24 am

A lakáshoz érve lépek be nem rohanva, de azért sietve. Viktor az ajtóban fogad és én intve engedem, hogy pár perc szünetet tartson. Becsukja maga után az ajtót én pedig a táskámból kiveszek pár gyógyszeres dobozt és ledobom a kanapéra. A cipőmet nem veszem le, halkan kopogva sétálok be egyenesen a szobába benyitva. Helyes, ágyban van és pihen ahogy kértem. A dobozokból kiveszek egy-egy szemet és lerakom az éjjeli szekrényre. Hozok be még egy pohár vizet. Mélyen alszik, fáradt lehetett. A homlokára teszem a kezem és beszélni kezd hozzám félálomban. Azt mondja anya... Csak pislogok rá egy ideig és nem tudom hogy reagáljak erre. Tovább beszél hozzám én pedig csendesen nézem. Engem még soha senki nem szólított így. Tudom, hogy nincs magánál de akkor is. A testvéreiről is beszél.. A résnyire nyílt szemeket figyelem és simogatom a forró homlokát. Elkezdi kapkodni a levegőt és próbálom megnyugtatni - Hé, hé, semmi baj, semmi baj nincs. Minden rendben, itt vagyok, megígértem, hogy jövök. Minden rendben -mondom nyugodt hangon és finoman rázogatom az egyik kezemmel, hogy ébredjen. - Be kell venned a lázcsillapítót, rendben? - mondom és próbálom felültetni. Lehajolok hozzá és megemelve támasztom meg kissé a hátát. Amint megnyugszik a légzése kicsit, nem várok és egész egyszerűen a szájába teszem a két kis tablettát és a poharat is oda emelve itatom meg. Rendben, le ment. Ez le fogja vinni. Lassan vissza engedem az ágyba és felegyenesedve megyek kis és hozok neki egy vizes ruhát a homlokára. Így jó lesz szerintem.- Mostmár minden rendben, meg fogsz gyógyulni -mondom halkan és a ruhát a homlokán megigazítva simítom meg kicsit a haját. Egyenlőre nem veszem észre a viselkedésem furcsaságát. Olyan természetesnek tűnik ez, pedig nagyon nem az. Kifújom a levegőt és a cipőmet ledobva ülök le az ágy mellé húzott puffra. Nem olyan nehéz ez a dolog mint ahogy mindig mondják. Vagy nem tudom. Figyelem hogy reagál és kicsit megnyugszok, hogy most már tudok rá személyesen figyelni. Még sosem kellett senkiről így gondoskodnom. Mikhal nem gyerek, vele más. Rá másként kell figyelnem. Kicsit áradt vagyok de nem vészes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patricia Devlin


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
14

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Vas. Május 20, 2018 7:55 pm

Olyan nehéz a testem. Nehéz az egész ami velem történik. Ha Hayde tudná, hogy egy idegen nőnek hagytam csak úgy, hogy döntsön felettem tuti megverne. De hát mit csinálhattam volna? Biztosan megértené...barátok vagyunk...azt hiszem. Legalábbis nekem ő a barátom. Lehet számára csak egy újabb hülye vagyok aki el fog menni mellette de...reménykedem benne, hogy nem így lesz. Szusszanok egyet ahogy érzem, hogy már nem nyom annyira a fejem. De a szemeimet még nem merem kinyitni....Félek, hogy megint nehézzé válik a testem. Szusszanok ismét majd lassan végig siklik a kezem magam mellett. Érzem, hogy be vagyok takarva. Nagyon puha és finom ez a takaró. Sokkal kellemesebb mint amik jártak nekem. A hátam alatt finoman süllyed a szivacs és ez jól esik. nem olyan kemény mint amilyen szokott lenni. Bele markolok mind a két kezemmel a takaróba és lassan feljebb húzom az arcomhoz és finoman bele szagolok a puha anyagba. Olyan illata van mint annak a hölgynek. Olyan kellemes és finom. Nah Pat, nyisd ki a szemed. Csak nem lehet olyan rossz a hely ahol most lehetsz ha ilyen kellemes ágyban fekszel! Nyelek egyet és lassan kinyitom a szemeimet és egyből az ággyal szembeni fal mutatkozik nekem meg. Azon festmények, polcok, oldalt pedig ahogy elfordítom a fejemet egy ablak de le van húzva a redőny így teljes a sötétség, viszont a lámpák égnek. A másik oldal felé fordítom a fejemet. Ott ül a székben a gyönyörű estélyi ruhájában és alszik. Olyan csendesen, és olyan finoman mintha nem is lélegezne. Olyan szép nő. Én pedig olyan csúnya vagyok hozzá képest. Benne meg van a nőiesség minden formája, minden férfi egy ilyen hölgyre vágyik maga mellé. Biztosan Luke is azt mondaná, milyen szép nő. Akkor már nem látna engem olyan szépnek...Csak figyelem kék szemeimmel az arcát és lassan felemelkedem az ágyban. Lecsúszok mellé az ágy széléhez felülve és leteszem a padlóra a tappancsaimat. Lassan a takarót húzom magammal és lassan rá terítem. Figyelem őt és valóban kissé úgy érzem, mintha nem élne egyáltalán. Nyelek egyet és lassan felegyenesedek. Kicsit megingok mert a fejem úgy gondolja még ülnöm kéne de a kíváncsiságom hajt. És nem maradhatok a nyakán. Biztosan keresnek is a felügyelőim. Nem akarom őt bajba keverni. Körbe nézek és a ruhámat keresem mert át lettem öltöztetve pizsomába. Az ajtóhoz megyek, minél halkabban és lassan lenyomom a kilincset mire az ajtó engedelmesen kinyílik előttem. Egy folyosóra lépek ki és mivel balkezes vagyok ezért balra indulok el. Egy lépcső fogad ahol lassan lemegyek. Nappaliba érek ahol ugyan olyan makulátlan nőies rend fogad mint a hálóban volt. Vajon hova tehették a ruháimat? Lassan lépek a szőnyegre ami finom és puha. A képeket a berendezést és a katonás rendet figyelem. Hát...ha nálam lenne ilyen rend. Vagy lenne egyáltalán ennyi cuccom. Vagy egy saját házam...biztos nagy rendetlenség lenne nálam....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasha Voronin


avatar


Hozzászólások száma :
29
Age :
78

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   Yesterday at 10:29 pm

Lassan de biztosan álmosodok el ahogy leülök mellé. Nem véletlen, egy kicsit becsíptem azért a bortól. Megnyugodva, hogy lejjebb ment a láza, lassan szundikálok el mellette. De éberen alszok és minden szusszanására figyelek. Így telnek az órák mikor érzékelem, hogy felébred reggel tájt. Szándékosan nem nyitom ki a szemeimet és nem mozdulok. Figyelek, kíváncsi vagyok rá, mire készülhet egy ilyen helyzetben. Kíváncsian bújik ki az ágyból és lassan takar be engem. Elfolytok egy apró mosolyt. Hálásnak tűnik. Nincsenek nyitva a szemeim mégis mindent látok. Vajon meg akar szökni? Figyelem és hallom ahogy léptei puhán haladnak a szobából kifelé. A lépcsőn le és megtorpan a nappaliban. Igazából megértem, hogy szökni próbál. Én is ezt tenném a helyében. Na de még is.. Kinyitom a szemeimet lassan és nyújtózok egy kicsit. Egyszerűen feleslegesnek tartom tovább palástolni a dolgokat. Minek is? Áruljak zsákbamacskát? Nem rám vallana. Egy pillanat alatt jelenek meg a nappaliban a kanapén és keresztbe teszem a lábaimat. Látom rajta, hogy sokat segítettek a gyógyszerek és ha nem is teljesen, de gyógyul. Életben marad, ez a lényeg. Figyeli a holmijaimat, én pedig őt. Túl hangtalan voltam, ezért várok amíg észrevesz- Jó reggelt -mondom kedvesen és lassan felállok- Látom jobban vagy. Jól aludtál? -kérdem és közelebb lépek. Mókás lehetek az estélyimben. De majd átöltözök. Figyelem a reakcióit.- Tudom, hogy furcsa neked ez a helyzet és most elég ijesztő ahhoz, hogy világgá menj innen de hidd el, jobban jársz ha itt maradsz és hagyod, hogy segítsek neked. Mit gondolsz Patricia? -kérdem nyugodt hangon és figyelem az arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat   

Vissza az elejére Go down
 

Mikor a lányból nő lesz...vagyis próbál nő lenni.-Dasha és Pat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-