Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Namikaze Resihi Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Namikaze Resihi Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Namikaze Resihi Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Namikaze Resihi Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Namikaze Resihi Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Namikaze Resihi Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Namikaze Resihi Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Namikaze Resihi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Namikaze Resihi Empty
TémanyitásTárgy: Namikaze Resihi   Namikaze Resihi EmptySzomb. Jan. 21, 2017 10:29 pm

Namikaze Reishi

Név

Rei, Suzu, Kazu, Ruri, Shiro
Kor

28
Faj

Árnyvadász
Rang

Harcos
Play by

Hong Jong Hyun
Foglalkozás

Démongyilkos

"I"ll be never be alone."
Kinézet/Jellem

Személyiség/Kinézet
A megjelenése teljesen átlagos ha azt vesszük. Mint minden árnyvadász, ő is előnyben részesíti a fekete és bőr cuccokat, és erős anyagú lábbeliket, amikben harcolni lehet. A harc jellemzi, azaz praktikumok. Legyen kényelmes, és strapabíró és az sem baj ha feszül, legalább nincs útban. Színben mindenfélét hajlandó viselni, feketét a munkában, de színeseket a magánéletben egyaránt felvesz. Szereti a kiegészítőket, és gyakran látni valami ékszerrel. Magasnak éppen nem nevezhető 175 centit éppen hogy csak eléri, de teste kidolgozott, harcos alkat, veszélyes fegyver, főleg a rúnák miatt amiket visel. Haja rövid, és szemei barnák, mandulavágásúak.
Öltözködésében többnyire Reishi dominál aki szívesen foglalkozik ezzel és Ruriko egészíti ki az ékszerek iránti rajongással.

Reishi egy igazán összetett jellem, mondhatni sokoldalú, a szó legszorosabb értelmében. Nem könnyű őt kiismerni, és nincs olyan ember aki igazán ismerné minden oldalát, mert nagyon független lény, és nem szívesen időzik társaságban. Hogy milyen is ő valójában? Lássuk csak:
Shiro az a személyiség, aki a testének tulajdonosa, egy igazán szelíd lelkű valaki. Gyerekként sok támadás érte, és végtelenül magányos volt, a szülei nem igen foglalkoztak vele és emiatt nagyon zárkózott lett, de mivel árnyvadász családba született neki magának is azzá kellett válnia, nem mutathatott hát gyengeséget vagy érzékenységet. Így hát megerősítette magát és magára erőltetett egy nyugodt, határozott akaratot, olyat amire minden árnyvadász szülő büszke lehet. Ilyenné vált, és a bőr amit magára húzott egyszer csak életre kelt, és így született meg Suzaku.
Suzaku testesíti meg mindazt, amire a nephilimek vágynak. Tiszteletteljes, nyugodt, határozott jellemű, erős akaratú és nyugodt személyiség. Olyan vezető lett, akit az emberek szívesen követnek, és Shiro szíves örömest húzódott meg a háttérben. Átadva a helyét  Suzakunak, aki tökéletes pontossággal hajtotta végre a vadászatokat, és a Klávé parancsait. Már már majdnem tökéletes katona, de van egy két hibapontja, mint például Kazuya.
Kazuya nem más, mint egy hidegvérű gyilkos, egy vérszomjas vadállat aki csak a legszélsőségesebb esetekben tör ki. Ám ha előkerül, az azt jelenti hogy képtelen lesz leállni, és utolsó vérig harcol, legyen az bárkié. Az összes erejét és tudását fizikai formába hozza és az észérvekkel ellentétben ő addig támad amíg van benne erő. Suzaku tökéletes ellentéte. Ő az egyetlen aki mind a négyük harci tudását egyként tudja használni, így tehát öt különféle harcmodorban jártas, ami ritkaságszámba megy, de számára ez nem áldás. Hiszen a testén összesen négyen osztoznak. Kazu nem áll le sosem, legyen szó bármilyen harcról, vagy csatáról, és nem ismeri a félelmet, és a feladást. Olyankor csak működik mint a gép és ájulásig küzd.
Talán őt ellensúlyozza a negyedik személyiség, Ruriko, akinek női lelkülete van, és éppen ezért képes átlátni bonyolult összefüggéseket és logikai bukfenceket. Szereti a szépet, a művészetet és a könyveket, és rajong a márkás parfümökért és az állatokért. Az állat szeretet mindegyikükre jellemző, érdekes közös vonás.
Az ötödik személyiség Reishi, ő halványan azonosul néha Suzakuval, de ő tipikusan átmenet a kettő között. Vad megszólalásaival, kétértelmű viselkedésével könnyedén behálózza a kiszemeltjét, legyen az férfi vagy nő, neki nem számít. Ő határozza meg a szexuális beállítottságát, elég nyitott és neki vannak a legperverzebb gondolatai, amiket kész bármikor megvalósítani.
Az általánosan domináló személyek, Suzaku, Reishi és Ruruiko.

Történet

- Suzaku vagyok, engedjétek meg hogy most meséljek nektek egy ki...
~ Na héhé, miért éppen te?
~ Mert én vagyok az egyetlen aki képes komolyan venni a feladatot!
~Ne legyél már ekkora egoista seggfej.
~Rei, húzzál már el, mesélnék tudod...Hogy aztán bemehessünk a játéktérre...

Szóval, én fogom tartani a mesedélutánt. Tehát...

Egy gyermek születése, egy új élet létrejötte, mindig is nagy családi eseménynek számított az emberek között. Árnyvadászok körében is, hiszen a faj eléggé megfogyatkozott és minden gyermek áldás volt, és a szülők szinte hősök hogy vállalták a kockázatot. Az én szüleim is vállalták huszonnyolc évvel ezelőtt, és ennek eredményeképpen lehetek most itt hogy elmeséljem, miért lettünk egy helyen, öten.

~Miattam lettetek, de... én örülök nektek. Nem bírtam volna ki ha nem jöttök elő.
~Tudom Shiro és ne aggódj, mi megvédünk, mindentől.
~Suzaku? Miért kell erről beszélnünk? Nem akarok mesélni...
~Mert szükséges. El kell mondanunk ezeket hogy később ne legyünk teljesen egyedül, érted? Csak bízd rám, majd én beszélek.
~Rád bízom, bízom benned.

Tehát a gyerekkor nagy részében mi még nem léteztünk, egyedül Shiro volt az, aki úgy festett hogy rossz korba, rossz családba született, hiszen oly szelíd és nemes lélek, nem gyilkolásra termett. A család persze elvárt tőle dolgokat, teljesítsen, legyen jó a fizikuma, tanuljon meg harcolni, tudjon dönteni, ismerje a rúnákat és használja is őket. Nem akarta, nem tetszett neki ez az élet, de nem menekülhetett és mivel ennyire ódzkodott ettől, társasága sem sok volt. A korabeli fiúk lelkesen küzdöttek, és versengtek egymással, míg ő csak szenvedve próbált helytállni, igaz hogy az eredményei jók lettek, de érzés nem volt benne. Akarat, nem volt. Akkoriban kezdtem el létrejönni én. Egy olyan személyt képzelt el bennem, akire büszkék lennének a szülei. Aki harcos, de mellette gondolkodó, aki kiáll, tesz vesz, megy és győz, olyan ember, aki ő nem lehet. Kitalált hát engem, és álcaként húzott maga elé, engem mutatott a világnak, és egyszer csak... voltam. Ketten lettünk. Tudod, mivel egy testen osztozunk, sosem kellett elmagyaráznia, miért keltem életre úgymond, mert tudtam. Védelmező lettem, egyfajta pajzs a világ és közte. Amíg én éltem, és tettem a dolgom, ő meghúzódott és csendben szemlélődött, nem vágyakozott előre, csak ha Narao-ról volt szó. Ő a húgunk, négy évvel fiatalabb nálunk, és imádjuk.

~Persze, te vagy a tökéletes árnyvadász Su, tudjuk ám.
~Jajj Ruri, nem vagyok az, tudod jól!
~Tudom hogy ott van Kazuya...
~Deitt ám, dummsábumm!
~Miért vagy te itt?!
~Önéletrajzot pofázunk nem csibikék? Én is része vagyok, naná hogy beledumcsizok, vili?!
~Öhm, hagyjátok abba legyetek szívesek. Hadd mesélje el Suzaku a történetet, úgyis te jössz Kazu...
~Ch!
~Istenem de modortalan... Nem is értem hogy tudsz vele ilyen kedves lenni Shiro... Nem is érdemli meg.
~Néha elég goromba, de Kazuya is megérdemli hogy szó essen róla.
~Srácok, folytathatnám?
~Persze, sajnálom.
~Kérlek.
~Lökjed apukám.

Szóval nem volt egyszerű, de immár ketten voltunk és az akadémián került sor egy olyan incidensre, ami előhívta Kazuyát. A gyakorlótéren voltunk, és éppen a napi rutinszerű edzésformát végeztem, amikor váratlanul belém kötött az egyik srác. Látásból ismertem csak, de nem tetszett neki hogy sosem közösködöm velük, és nem akarok parabatait sem. Pedig a legjobb harcosok közé tartozott ő is, meg én is, de annyira ellentétes volt a jellemünk hogy nem társultam volna vele sosem, akkor sem ha nincs ez a kis kalandunk itt bent. Nem bírta megemészteni és verekedésre provokált, eleinte még korrekt is volt a harc, gyakorlás, kemény csapások csak aztán... elkezdett eldurvulni. És már az én tudásom sem volt olyan magabiztos, és itt kapcsolt be Shiro ösztöne aki megoldásért kiáltott. Olyasvalakire gondolt, aki megleckéztetné azt a nagyszájút, és nem állna meg. Kazuya pontosan ilyen. Nem képes leállni. Enyhe képszakadás után az a kép fogadott, hogy a srác hátán térdelek és a kardom a torkának szorítom, a törött karját szorítva. Magam sem tudtam hogyan sikerült ez de aztán... megszólalt ő is.

~Iszonyú jó volt ám, apám! Elsőre akcióba vetni magam, és megszorongatni azt a semmirekellő kis rohadékot! Emlékszem ahogy megroppantak a csontjai és ahogy kiabált, ahh...
~Meg is ölhetted volna őt.
~Jah, az volt a terv!
~Kazuya!
~Mi van? Tényleg meg akartam ölni! Senki nem bszakodhat velem. Senki!
~Abba hagynátok már skacok? Essünk túl ezen a parádén...
~Mesélj tovább Susu.

Ezután ha lehet még magányosabbak voltunk és kitapasztaltam hogy Kazu hogyan működik, és mikor kerül előtérbe. Szerencsére nem túl aktív fél, őt a harc izgatja, ha nincs akció elunja magát. Hihetetlen harcias, akaratos és erőszakos, de tudja mit csinál. A harcnak ő  a mestere és ő képes egyszerre használni mindünk harcművészeti tudását. Halálos jelenség, fegyverrel éppúgy mint anélkül. És mérhetetlenül bunkó. Ám többször is jó hasznát láttuk, megmentette az életünket vakmerő húzásaival. Ugyanúgy a részünk mint Ruriko is. Talán valamiféleképpen ellensúlyozni akartuk az erőszakot, és Ruriko olyan finom lélek, de nem gyenge. Határozott, de mégis, logikus és rendszerető. Imádja az ékszereket és a vásárlást, jórészt ő felelős a könyvtárunkért is.

~Ahh igen, nekem legalább van ízlésem.
~Na kikérem magamnak, nekem is van!
~Jó de az más, Rei, neked máshogy van az.
~Miért más?
~Khm, haladjunk...
~Jó,jó.
~Oké, befogtam.
~Köszönöm.

Reishi nem volt túlságosan meglepő, amikor megjelent. Shironak valahol távol megjelent egy furcsa igénye a társaságra. Én remekül elboldogultam magamban, és remek csapat is voltam egy személyben de... mégis csak szüksége van az embernek társakra, így hát Reishi lett az, aki nyitott a külvilág felé, és aki felvett egyfajta vagány stílust. Ő áll a legközelebb hozzám is, sajátos humorával, és beszólásaival, természetes, lezser viselkedésével akár minden tini lány álma is lehetne. Ám ő kijelentette hogy nem korlátozza magát egy térfélre ennek okén jól kijön Rurival is, érthető okok miatt. Többnyire, mi hárman bukkanunk fel.

Az akadémia után, vérbeli árnyvadász lettem, és sok harcban harcoltunk együtt, és megtanultuk elrejteni a külvilág elől hogy mi többen vagyunk. az egyetlen aki elől sosem sikerült az Narao, aki észrevett már engem is, és úgy döntött falazni fog nekünk. Shiro nagyon megijedt, amikor a húgunk véresen és szakadtan jött de boldog vigyorral újságolta el hogy összeverekedett egy csapat mondénnel, mert akkor legalább rá figyelnek és nem ránk. Mélyen megérintette őt, és nem helyeselte de belátta hogy a testvére bátrabb mint ő és nem akadályozta meg, csak aggódó szemekkel követte mindig is. Most is ezt teszi.

~Suzakuuu, muszáj ilyen nyíltan beszélned?
~Igen, máshogy nem értenék meg hogy mi mások vagyunk annak ellenére, hogy egy testben élünk. Érezniük kell, hogy hol a határ köztünk, mikor váltunk át.
~Jó, de... Narao...
~Tudom, mindannyian szeretjük őt. Emlékszel? Ő a húgunk.
~Igen, a testvérem...
~Bolond kicsi húgicáánk.

Az évek elteltek, és még én is rosszallóan néztem ahogy a szüleink és Nara kapcsolata egyre romlik, és sokszor volt hogy én kezeltem a verés után, amit tőlük kapott, és mélyen megvetettem érte a szüleinket, mert ez nem megoldás. Nem értettem egyet a nevelési módszerükkel, vagy inkább annak tökéletes hiányával, és mindig a húgom mellett álltam, akármi is történt. Én büszke vagyok rá hogy az lett, aki. Erős nő, felér a Lightwood lány szintjére. Narao... ő fontos számunkra is. Igen tudom, hogy Shiro húga de mi nem Shiro vagyunk, nem csak ő, és nekünk is meg kellett ismerni a lányt, a magunk módján, és bátran mondhatom hogy ő az a személy, akiért mindannyian egyszerre ugranánk ki. Akiért ölni tudnánk, és nem csak azért mert Shironak ő  legfontosabb a világon, hanem mert nekünk is az lett. A mi húgunk is lett. Az érzéseink egybefonódtak ezügyben és ...

~Azám! Jajj lesz annak a szerencsétlen flótásnak aki komolyabban bántani meri, nem csak egy kis simogatást ejt! Ch...
~Ebben kivételesen egyetértünk.
~De egyetám! Megvédjük azt a belevaló kis csibét! De meg ám!
~Olyan boldog vagyok...
~Heh?! Oszt mitől?
~Hogy megtennétek érte, és értem is. Hogy itt vagytok nekem, hogy nem hagytok egyedül sosem, és hogy... hogy folyamatosan harcoltok, és nem hagyjátok szétesni az életemet. Szeretlek benneteket.
~Ez csak természetes hogy nem hagyunk egyedül! Ne butáskodj már, hiszen a részeid vagyunk, mi is szeretünk téged.
~Ez így van ahogy Ruri mondja, és nincs olyan szerencséd hogy megszabadulj tőlünk.
~Veled maradunk, mindig. Minden körülmények között!
~És lezúzunk mindenkit!
~ ....

Szóval összefoglalva, azt hiszem ennyit szerettem volna elmondani, köszönöm szépen a megtisztelő figyelmet, mindannyiunk nevében. Remélem még találkozunk!

~Suzaku

Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Namikaze Resihi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Namikaze Resihi   Namikaze Resihi EmptyVas. Jan. 22, 2017 1:42 amKedves Rei!
Fuh, hol is kezdjem... Mint aki él-hal a jól megcsinált és ábrázol, legfőképpen indokolt mentális betegségekért, azt kell mondanom, le a kalappal! Tökéletesen bemutattad, milyen is, ha nem egyedül él az ember a testében, és mégis, ez lehet jó dolog is. Olyan szeretet sugárzott át a soraidon, miközben olvastam, hogy nem csodálkozom a húgodon, aki mindezt vállalta miattatok. Majd jöhettek hozzám, hiszen már én vagyok a felettesük, megrendszabályozhatom a szüleiteket, hogy ne bánjanak így Naraoval. A lapoddal minden rendben, foglalózz, töltsd ki a profilod és máris mehetsz játszani.
Vissza az elejére Go down
 

Namikaze Resihi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Árnyvadászok-