Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics


Boldog apáknapját Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Boldog apáknapját Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Boldog apáknapját Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Boldog apáknapját Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Boldog apáknapját Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Boldog apáknapját Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Mutsuki Kaede
Boldog apáknapját Bal11Boldog apáknapját Kyzyp11Boldog apáknapját Jobb11 
Gioia Selvaggio
Boldog apáknapját Bal11Boldog apáknapját Kyzyp11Boldog apáknapját Jobb11 
Kotetsu Madoka
Boldog apáknapját Bal11Boldog apáknapját Kyzyp11Boldog apáknapját Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Boldog apáknapját

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptyKedd Dec. 05, 2017 6:15 pm

Rian nem hitte el nekem, hogy pénzen bármit meg lehet venni, még a legaljasabb, vagy legmeghökkentőbb dolgokat is, olyanokat, amiket elképzelhetetlenek. Igen, ez meglehetősen sértette a férfiúi büszkeségem, és talán nem a legjobb megoldást választottam, hogy bebizonyítsam az igazamat, de ezek után, azt hiszem, nem fog kételkedni többé a szavamban. Persze csak akkor, ha nem megy rögtön világgá, de a jövőbe látásért nem fizettem, úgyhogy majd kiderül.
Az egész egy apró veszekedésnél kezdődött, igazából már az egész nem is tűnik fontosnak, ilyen távlatból, csak egy mondat ragadt meg bennem: „Nem lehet pénzen mindent megvenni!”
A leglehetetlenebb dolgon akartam neki bebizonyítani, hogy márpedig igen is lehet, így történt, hogy összehoztam kerítettem egy démont, és egy sebészt, meg egy boszorkányt, és egy ájult Riant, aki még mit sem sejt az egészről. Nem mondom borsos ára volt, hogy méhet varázsoljanak Riannak, és hogy képes legyen a gyermeknemzésre, de ahogy elnézem a ma reggeli sápadt arcát, és, hogy ismételten a mosdóba siet, azt hiszem sikerrel jártam, és apák leszünk.
- Hozzak neked valamit, Kicsim? – kiabálok utána, hátha valamivel lehet enyhíteni ezeket a tüneteket.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptySzer. Dec. 06, 2017 4:55 pm

Kicsit még mindig morgunk egymásra a pár nappal ezelőtti veszekedésünk után, ezt az is mutatja, hogy tüntetően háttal fordulva alszik nekem, miközben próbálok úrrá lenni háborgó gyomromon. Magamban számba veszem mi mindent ettem össze tegnap, és úgy döntök, valószínűleg az ebédre elfogyasztott sushi lesz a ludas, nem bírja a gyomrom a nyers halat. Ilyen állapotban készen lennék rá, hogy kimondjam, hogy oké, hülye voltam, én beszéltem baromságokat, de még mindig igaznak érzem amit mondtam: "Nem lehet mindent megvásárolni". Elvégre az én szerelmemet sem pénzért vette, és ezt ő is nagyon jól tudja. Nem a pénze érdekelt, hanem ő maga, és továbbra sem vagyok hajlandó kihasználni hogy ahogy ő fogalmazott "a pasim mocskosul gazdag". Bár lehet, hogy ezt kéne tennem, elvégre ő is ezt várja tőlem. Arra számítottam, hogy sértett büszkeségében haza fog állítani valami méreg drága cuccal, vagy olyasmire költ el egy rakás pénzt, amivel bizonyíthatja az igazát. Mit tudom én, egy furulyázó strucc, vagy valami hasonló ökörség.
Ahogy a rettenetes maró érzés felkúszik a torkomba felülök, és még pár másodpercig viaskodom a gyomrom tartalmával. Erre már Crag is felpislog, de látszik az arcán, hogy még félig alszik, én viszont nem bírom tovább. Valószínűleg úgy festek mint egy hulla, annyi erőt is érzek magamban, mégis sprintelek a fürdőszobába.
Aztán 15 perc múlva újra. Megint megfordul a gyomrom, megint émelyegni kezdek, de már nem küzdök a rosszullét ellen. Eddig is csak az ágy szélén ücsörögtem, annyira futotta, hogy egy alsónadrágot vegyek. Újabb sprint a fürdőbe, éppen csak elérek a kagylóig, mikor minden kijön belőlem ami még bennem volt.
- Ha nem tudnám, hogy lehetetlen azt mondanám terhes vagyok -morgok magam elé a wc mellett ülve, mert nem tudom, fel merjek-e állni.
A kérdése azért jól esik, nem szeretek haragban lenni vele, pláne nem ilyen kis piszlicsáré hülyeségek miatt. Végül is ez csak egy elszólás volt, mégis mind a ketten makacsul ragaszkodunk az igazunkhoz ilyenkor.
- Aha...egy pohár citromos vizet, légyszi! Az talán segít. -szólok vissza kicsit gyenge hangon, a gyomrom remeg a rosszulléttől.


A hozzászólást Valerian King összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 20, 2017 9:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptySzomb. Dec. 09, 2017 9:12 am

Elnézve szenvedését, lehet nem gondoltam át túlságosan alaposan ezt a bemutatót, mert csak a végeredmény lebegett a szemem előtt, ami két részből áll. Az egyik, hogy Rian ráébredjen igen is számít, hogy mennyi pénze van az embernek, mert, ha elég, akkor nincs lehetetlen, a másik pedig, hogy közös gyerekünk legyen. Oké, a terhesség része kimaradt a számításba vett sorok közül, nem igazán volt még dolgom gyermeket váró nővel, nemhogy férfival. Kerítenem kell valakit, aki jártas ebben az ügyben, és a segítségünkre lehet.
Mivel elég jó a fülem, még akkor is hallom a megjegyzését, ha csak egy morgásról van szó, és nem nekem címezte, de egyelőre úgy döntök, hogy majd akkor leplezem le, hogy ez az igazság, amikor már kicsit jobban van, és nem a wc kagyló felett görnyed.
- Máris hozom. – tápászkodom fel, és belebújok a konyhába vezető úton a fekete köntösömbe.
- Biztos jó ötlet citromos vizet inni ilyenkor? – kiabálok kintről, de közben persze csinálom, amit kért. Egyébként mintha valahol hallottam volna, hogy a terheseknek sok a sava, de hogy honnan szedtem ezt az információt, azt nem tudom megmondani már. Meg azt sem, hogy egyáltalán miért jegyeztem meg.
- Tessék. – nyújtom át neki, egy párnával, együtt, ami a feneke alá taszigálok, hogy ne a szőnyegen üljön, egy szál alsógatyában, padlófűtés ide vagy oda. Aztán megfordulok, hogy elakasszam az ajtóról az ő köntösét, és a vállára terítem.
- Hogy érzed magad? – ráncolódik a szemöldököm, és lázasan kutatok az agyamban, hogy vajon egy boszorkányhoz mégis milyen orvost kellene hívni. Talán az egyik fehér boszorkány tudna segíteni. Sőt mintha lett volna egy, akiről az a hír járta, hogy gyereket szült. Utána kell néznem ennek is.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptySzer. Dec. 20, 2017 9:34 pm

-Általában segít - nyöszörgöm a választ kérdésére, miközben a fejemet a hideg csempének támasztom, hogy megnyugtassam a gyomromat. Utoljára gyerekkoromban éreztem ilyen vacakul magamat, mikor beteg lettem, de ez most határozottan más érzés.
Hálásan felmosolygok rá, ahogy alám taszigálja a párnát, és a vállamra teríti a köntösömet. Még mindig forog a gyomrom egy kicsit, mikor elveszem a poharat, talán ha megiszom tényleg jobban leszek, ki tudja. Vagy nem. Majd elválik. Mivel nyomorultul érzem magam, nincs többre erőm, mint a combjának dönteni a fejem, és apró kortyokkal iszogatni. Néha egy-egy nyöszörgés hagyja el a számat, de a gyomrom lassan megnyugszik. Aranyosan mosolygok fel rá.
- Köszönöm szépen édesem, jobban vagyok. -mondom, kicsit még mindig nyüszögve, de a színem már talán jobb valamivel.
Lassan feltápászkodom, a kezébe kapaszkodva, amit láthatóan azért nyújt, hogy felsegítsen. Ahogy felegyenesedem, megint megfordul a gyomrom, de most már magamban tartom.
- Van itthon Nutella édesem? -kérdezem, és magam is meglepődök magamon. Sosem voltam édesszájú, a Nutellának pedig már a nevétől is rosszul vagyok, de most úgy érzem egy egész üveggel meg tudnék enni. Ez már a második terhességi tünet, amit egy fél óra alatt produkálni. Racionalitásom azt súgja, hogy ez hülyeség, de már bármit el tudok képzelni.
Kislattyogok a konyhába, látom a szemem sarkából, hogy jön utánam, majd a legnagyobb elánnal kezdek el kutatni a konyhaszekrényekben. Ahogy megtalálom a nagy üveg krémet, keresek magamnak mellé egy kiskanalat is, és lehuppanok az asztalhoz, hogy elkezdjem a kanállal befalni az édességet. Felnézek, és meglátom aggódó tekintetét, nem tudom nem észre venni.
- Igen édes, baj van? Olyan nagyon nézel -mosolygok rá, fültől-fülig csokisan.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptyVas. Dec. 24, 2017 3:20 pm

Én egyáltalán nem tartom jó ötletnek a vizet, és azt sem hiszem el igazán, hogy jobban van, még mindig nem olyan a szaga, mint normál esetben lenne, nem büdös vagy ilyesmi, csak megváltozott. Mindenképp elkél a segítség, így kénytelen vagyok, a telefonért nyúlni, ahogy a konyhába megyünk, és elküldök egy gyors sms-t, hogy azonnal jöjjön, mert szükségem van a segítségére, bármennyit fizetek neki. Remélem meg is teszi, amit kérek.
- Miért volt itthon nutella? – ugyan ez nem lényeges kérdés, de azért mégis, szerintem soha életemben nem ettem, és nem is fogok, főleg hogy nem vagyok oda az édességekért, bár a házvezető gondos keze munkája, igazából most nagyon is jól jön.
- Csak aggódom érted. – nézek rá, és el is mosolyodom a maszatos pofiján, olyan akár egy gyerek, aki megszerezte az összes csokit karácsonykor. De az aggodalmam akkor is jogos, és csak remélni tudom, hogy baj nem lesz belőle.  
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptySzer. Dec. 27, 2017 11:37 pm

-Nem tudom miért volt, de én nagyon örülök neki- mondom mosolyogva, fülig maszatosan. Most, hogy ettem egy kicsit, végre nem akar kifordulni a gyomrom a helyéről. Szemügyre veszem az üveget, és konstatálom, hogy a felét befaltam, amit egy kicsit megint elzöldülök, de már inkább csak a gondolattól, hogy ezt az édes vacakot mind magamba tömtem, és undorodva tolom el magamtól az üveget.
-Csak tudnám mi van velem....-sóhajtok lógázva a lábamat a széken. Tényleg aggódó arckifejezéssel néz rám, ami nagyon jól esik a kis szívemnek, de közben azt érzem, hogy van itt valami simlisség, amiről nem tudok. Már megtanultam mellette, hogy semmit sem szabad firtatni, csak szépen ki kell várni, a megfelelő pillanatot, amikor épp olyan kedvében van, hogy válaszoljon. Úgyhogy úgy döntök, ha van valami, amit nem tudok, azt majd elmondja. Épp szólásra nyitom a számat, amikor valami furcsa érzés lesz úrrá rajtam. A hideg szaladgál a hátamon, és az ajtó felé pillantok. Ez azt hiszem, valami démoni tulajdonság, nem szeretem, ha bele másznak a személyes kis világomba, Crag persze kivétel ez alól.
- Csengetni fognak édesem -mondom mosolyogva, és ahogy látom már meg se lepődik, hogy megint megéreztem
Vissza az elejére Go down
Tessa Gray


Tessa Gray


Hozzászólások száma :
14
Age :
158

Boldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptyCsüt. Dec. 28, 2017 11:24 pm

Kicsit tétován toporgok a lakosztály ajtajában, felszerelkezve a könyvekkel, amiket Magnustól kértem kölcsön. Igazán megtiszelt a férfi, mikor rám gondolt mint segítség, de ilyet még soha életemben nem láttam. Én egy még nem jelölt árnyvadász, és egy Eidolon, vagyis ember-formájú démon gyermeke vagyok, míg ez a fiú valódi félévre, ráadásul egy erős entitás fia. Mindezek ellenére össze szedtem legjobb tudásomat, elő hívtam emlékeimet arról, hogy milyen is volt várandósnak lenni, és minden segítő szándékommal felszerelkezve eljöttem. Mr. Marshall nem igazán írta körül, hogy mégis hogyan esett meg a nagy eset, de remélem erre is választ kapok. Erős mágia lehet emögött, hiszen ez a legnagyobb lehetetlenség ami csak megeshet. Egy várandós boszorkánymester...egy 20 éves fiú.
Mire mindezt végig gondolom szerzek elég bátorságot hogy becsengessek. Nem is kell sokat várnom, mikor a magas férfi megjelenik az ajtóban, ő nyilván Crag, aki ide hívott. Kedves mosoly jelenik meg ajkaimon, kezet nyújtok neki.
- Ön bizonyára Mr. Marshall! Örülök, hogy megismerhetem. Tessa Gray vagyok.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptyPént. Dec. 29, 2017 1:46 pm

- Legalább volt haszna. – És félre is teszem a nutella problémáját, mert nem igazán van itt ennek az ideje, csak ne felejtsem el megemelni a házvezető fizetését, mert olyanokra is gondol, amire én még csak álmomban sem.  Ahogy elnézem, Riannak jobb színe lett, de ettől az aggodalmam még nem múlt el, hiszen valószínűleg ez csupán átmeneti állapot, nem pedig a jaj, de jó most már minden rendben lesz feeling.
- Lehet addig jó, amíg nem tudod… - morgom az orrom alatt, de csak alig hallhatóan, és közben már a pólómat húzom, hogy ne egy szál selyem lóf@szban várjam a vendégünket, aki elméletileg hamar meg kell érkezzen.  
Rian figyelmeztetésére felkapom a fejem, és nadrágom cipzárját már útközben húzom fel, ami nem kevéssé veszélytelen művelet, de sikerül egyben túlélnem azt is.
Kinyitva az ajtót a pillantásom egyre lejjebb és lejjebb és lejjebb viszem, mire a nő szemébe tudok nézni. Hogy nőhet valaki ilyen kicsire? Persze ezt nem mondom ki hangosan, még csak az kéne.
- Az vagyok! – biccentek a nő felé, majd elfogadom a félém nyújtott kezét, ami eltörpül a mancsomban. – Én is nagyon örvendek, főleg, hogy ilyen gyorsan ide tudott érni. – félreállok az ajtóból, hogy beljebb tudjon jönni.
- Kicsim, Ő itt Tessa Gray! Szeretném, ha megengednéd, hogy megvizsgáljon. – egyelőre nem mondok többet, hiszen felesleges lenne felizgatnom, bár lehet, hogy ezzel már akkor elkéstem, amikor idehívtam a nőt, segítségnek.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousBoldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját EmptyKedd Jan. 02, 2018 1:47 pm

Ahogy magamra maradok a konyhában megszáll az ijedtség. Nem vagyok olyan jól, és tudom, hogy Crag csak egy fél percre ment el, így nem értem igazán rövidke pánikomat. Mintha bármi szörnyűség történhetne abban a néhány percben, ameddig ő távol van. Fél füllel hallom a női hangot az ajtóból, de nem ismerem, így egyre kíváncsibb leszek. Vajon kit hívott aggodalmában, és az a valaki mennyire tud segíteni a fenn álló helyzeten. Még néhány elfojtott mondat hallatszik, majd az ajtó felé fordulva látom, hogy kedvesem egy alacsony nő társaságában jelenik meg. Azonnal felismerem, hiszen őt minden boszorkánymester ismeri. Tessa Gray, egy nagyon is különleges boszorkány. Annak idején két gyermeknek adott életet, pedig azelőtt úgy hitték ez lehetetlen. Azóta sem érti senki, hogy ez hogyan volt lehetséges, bár engem inkább az foglalkoztatott mindig vele kapcsolatban, hogy hogyan élhette túl a férje, gyermekei, és unokái halálát. Talán most lenne esélyem megkérdezni, de nem akarok neveletlen lenni. Helyette csak engedelmesen feltápászkodom Crag kérésére és egy apró mosoly jelenik meg az arcomon.
-Persze természetesen - szusszanok, ahogy megint megfordul a gyomrom. Inkább kezet nyújtok a nőnek, nem törődve a rosszullétek.  -Nagyon örvendek Miss Gray, Valerian King vagyok.
Kicsit felnevetek ahogy a nő kedvesen megnoszogat a nappali felé illedelmesen előre engedem mutatva neki az utat. Mikor elindul utána sietek a nappaliban pedig óvatosan ledobom magam a nagy kanapéra, hogy rendesen meg tudjon vizsgálni, bár még mindig nem egészen világos, hogy Crag miért hívta ide ilyen sietve egy sima gyomorrontáshoz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Boldog apáknapját Empty
TémanyitásTárgy: Re: Boldog apáknapját   Boldog apáknapját Empty

Vissza az elejére Go down
 

Boldog apáknapját

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-