Tárgy: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Pént. Jan. 19, 2018 8:36 pm
Egy kocsma kicsiny lepukkant utcája azon belül a szórakozó hely hangos zsivaja abban benne ül a gonosz farkas, és a gonosz kislány.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 11:05 am
Rohadt hideg van ebben a kurva nagy városban. De nem elég, hogy megfáztam, még a pénzem is elfogyott. Már ki akarnak lakoltatni a motelből, a nyomorultak. Komolyan kezd kiakasztani ez a dolog. Lehetetlen egy embert megtalálni ebben a városban, tényleg mint a tűt a szénakazalban. De nekem akkor is kell az apám. Még három évig kell valaki, aki a gyámom. Ezt már nem lehet kibírni csak ivással. Na minden kívánságom így teljesüljön. Meg is látok egy kis lepukkant kocsmát. Nem csoda, hogy így néz ki, ez mégse Manhattan közepe... De szarok már bele, adjanak inni, azt jó van. Mondjuk fogalmam sincs, hogy miből fizetem ki, de majd csak találok egy pali madarat, aki a két szép szememért kisegít. Belépek és megcsap a kocsma szag. Dohány, drog és pia. Na meg persze a sok büdös kretén. Nem mintha én illatoznék most, mint egy liliom, de tudom, hogy így is vonzó vagyok. Bár ami azt illeti lefogytam... Na jó, keressünk egy balfaszt. A pulthoz megyek és felülök egy magas fickó mellé. Fiatalnak tűnik, nem idevalónak. - Egy korsó sört - mondom a pultosnak, majd a kigyúrt tag felé fordulok. Hmm, lehet, hogy ma szerencsém lesz? Alaposan megnézem magamnak, nem disztingválok. Nem is szoktam. - Hello szép fiú. Mit keresel egy ilyen lepukkant helyen? Mielőtt megkérdeznéd, én az apámat. - és bele is kezdek a mondókámba, mert miért is ne. Minden lehetőséget meg kell ragadni. - Szóval egy ultra szexi, fegyver mániás, fekete hajú és szemű csávót keresek, akinek B betűvel kezdődik a neve. Mondjuk elég hülye neve van, szerintem a vezetéknevét használja. Jah és van egy A12 felirat a hátán. Úgyhogy olyan mint te, csak idősebb kiadásban - mondom, ahogy alaposabban megnézem a pofikáját. Közben megkapom a korsóm és elégedetten kortyolok bele. Csak nem a felét le is gurítom a torkomon, és újra Mr Szépfiúra nézek. - Na tudsz segíteni, öreg? Meghálálom - kacsintok rá. Ha más nem legalább egy jó kufirc összejöhetne mára.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 6:52 pm
Hayde és Bret
Szeretem ezt a helyet. Igaz nem rég érkeztem erre a területre de azt hiszem meg van a kocsma ahova szívesen járni fogok. Az egyre üresedő poharamat nézegetem és hallgatom a kocsma zaját és zenéjét. Már egész jó hangulat van, és amúgy is a hideg kint már megadja a löketet az alkoholista részegeknek, hogy belépjenek ide. Megemelem a wiskhymet és leküldöm a maradékot aztán lerakom a poharat mikor valamit megérzek és nagyon rossz bizsergés fut végig a hátamon. A szaga, a hangja, a viselkedése....Ahogy köszön és leül mellém tudom, hogy nekem beszél. Szinte rá van tetoválva ki is ő. Az apját keresi, és leír engem csak azt hiszi sokkal idősebb a fater. Jaj te kis naiv. Ha tudnád hány éves vagyok igazából. Csak figyelem fekete szemeimmel és nem kell ide az érzékem se, rá van írva ez az én gyerekem. "Meghálálom." Oké szeretem a lányokat meg minden de ki kell ábrándítsalak kis angyalom. Én vagyok az apád. Már csak a fénykard kéne és hogy kinyújtsam nagy hatalmúan a kezemet. "Állj át a sötét oldalra gyerekem!". A gondolatra elröhögöm magamat és fújok egyet majd kérek még egy wiskhyt.-Iszok, azért vagyok itt kis angyalom.-mondom ahogy leveszem róla a tekintetem.-Ne háláld meg, olyat nem tudsz adni ami nekem jó lenne.-vigyorgok rá szélesen.-Nah, és az anyádat hol hagytad, hogy az apád kell neked?-kérdezem mert erre azért kíváncsi vagyok. Melyik cafka hazudott nekem? Vagy mire nem emlékszem én, hogy ez lett belőle? Most mit kezdjek vele? Ember, egyáltalán nem ismerheti az én világomat és persze, hogy 20 évesnek tippel. Pedig van ott még 630 év kedves jányom.-Mi a neved kisasszony?-kérdezem ahogy megemelem a poharam és bele iszok a wiskhybe és figyelem fekete szemeimmel.
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 7:17 pm
Amúgy tényleg nagyon hasonlít a leírásra. Lehet, hogy van egy testvérem? Na az király lenne. Mondjuk pont ő? Eh... Inkább megiszom a söröm és kellemes bizsergés fut végig rajtam. - Mindig ilyen hideg van itt? - teszem fel a költői kérdést. Azért na nem vagyok hozzá szokva. Jó, oké a tengerparton elég rendesen fúj a szél, de nincs hó meg ilyenek. - Áh csak nem, azt hittem horgoló tanfolyamra jöttél - vágok vissza, és intek, hogy dobjanak már meg még egy körrel, ha már két napja nem ettem. - Ezt már sokan mondták - vigyorodom el féloldalasan. Aztán megkapták... Na de mindegy, nem akarok regélni, csak a fatert keresem. Már haza menni sem tudnék. Összeráncolt homlokkal nézek rá. Mi ez a nagy érdeklődés? Most komolyan. - Feldobta a talpát, drága anyám, aztán most Floridában forog a sírjába, hogy a kicsi lánya, milyen helyekre jár, és kikkel áll szóba - fintorgok, de aztán el is röhögöm magam és az újabb adag sörömbe iszok. Basszus, ki is kéne majd fizetni. Vagy lelépek innen is a francba. Utolérni nem fognak, bár ha fegyver van náluk az szívás. Kisasszony? Ez mi már? Elröhögöm magam. - Mi van öreg, hányadik századból jöttél? Amúgy Hayde - mondom szusszanva és nagyot kordul a hasam. Egy borjút fel bírnék falni... - És te ki vagy? Csak nem a fater másik fattya? A leírás alapján tökre olyan vagy...-bámulom meg újra és élvezem az agyzsibbasztó közeget a zenével együtt. Halkan dúdolgatni kezdem.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 8:10 pm
Hayde és Bret
Csak figyelem homlok ráncolva. Szóval meghalt. Ennyit erről, nem tudom vissza toloncolni a szoknya alá ezt a kis taknyost. Figyelem, hogy issza a sört és leküldöm a wiskhymet.-Ezt te fogod kifizetni?-kérdezem ahogy a két sörre nézek majd megtámasztom a fejemet az egyik kezemmel ahogy rajta rajtatartom a szemeimet és figyelem, ahogy issza a sört. Igazából nem érdekel, hogy iszik nő létére, hogy hogyan fizeti ki az jobban érdekel. Mert, hogy egy kanyiló vas nincs nála az is biztos. Hiszen mi másért keresne meg? Én is csak a pénz miatt keresném meg az apámat semmi másért. De az én apám már valahol a földben rohad. Legfeljebb ha kincsre ásták a hulláját akkor felkeresném. nem néz ki többnek 20-nál szóval még valószínűleg kiskorú. Remek ide jön, hogy majd én vigyázzak rá. Talán ha nem mondom el neki, hogy én vagyok az apja szépen elmegy és megoldja magának. Szar apa vagyok és azért, hogy marjuk egymást nagyon kell nekem ez a kis cicabogár ide. Magammal is vannak problémáim nem még egy LÁNY aki RÁM ütött. Hayde...-Ribanc volt az anyád?-kérdezem hirtelen ahogy eszembe jut egy nő aki imádta az ilyesmi neveket, hátha az ő vére ez a kis fruska.-Hívhatlak szűz kurvának is nekem mindegy.-rántok vállat ahogy kiröhög a kisasszony megszólítás miatt.-Szerintem a kisasszony az még egy jobb szint mint a szűz kurva.-mondom elhúzva a számat de ismét csak vállat rántok.-Bár nekem mindegy.-mondom ahogy vissza nézek rá.-Nem, nem vagyok a fattya.-mondom egyszerűen és kurtán.-Én magam vagyok, A12, Bret aki felcsinálta az anyádat és lettél belőle te.-mondom ahogy figyelem fekete szemeimmel. Bár úgy se fog hinni nekem hiszen nem lát el a dolgok mögé mert csak egy mondén. Ha meg nem hiszi el, úgy kell neki látni látott én meg nem fogok könyörögni, hogy elhiggye nekem én vagyok az apja. Nem mintha annyira vágynék rá, hogy elhiggye én vagyok apu.
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 8:29 pm
- Hát, nem. De azért ennyire nem nézek ki csórónak - kérem ki magamnak, de nem sértődök meg. Nem szokásom. - Úgy gondoltam, majd te kifizeted - vonom meg a vállam és rá vigyorgok. Remélem kaját is kaphatok tőle... - Már ha te nem vagy csóró - nézek végig rajta, de őt sem vetheti fel a pénz. Legurítom a maradék aranyló folyadékot a torkom és elégedetten sóhajtok. Talán nem kéne még egyet kérnem, így is lógni fogok vagy neki, vagy a kocsmának, bár az igazat megvallva szívesen lennék inkább az ő adósa. A kérdése zökkent ki és felröhögök. - Nem hivatásos, de lehet mondani - mondom így jobban belegondolva. - Jobb szeretem a nevemet, de nem fogok megsértődni semmin. Hívtak már mindennek - húzom el a szám, nem pont egy ilyen fog meghatni. Nem a fattya, na az már csak jó lehet. Vagy mégsem? Homlokráncolva nézek rá, aztán apránként kitör belőlem a röhögés. Basszus még a könnyem is kifolyik. - És hány éves voltál, bogaram. 10? - kérdezem, amikor már meg tudok szólalni. - Nem szeretem azt nyögni, hogy apu, szóval hanyagold ezt a dumát - nevetek rá és megrázom a fejem. Még egy ekkora barmot. Aztán eszembe jut valami és elgondolkozva nézek rá. - Mutasd meg a tetoválásodat - teljesen komoly vagyok. Kíváncsi vagyok, mit reagál erre.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 9:01 pm
Hayde és Bret
Mondtam, hogy röhögni fog de én meg csak figyelem. Nem baj, nem hisz nekem és ennyivel le van rázva a sztori én pedig boldogan bele egyezek ebbe. Bár valami nagyon érdekel. Vajon, mit akarhat pénzen és gyámságon kívül? Mer ha semmit akkor valóban menjen innen amerre lát? Van valami célja legalább ennek a kis teremtésnek, vagy az iváson és evésen kívül semmi? Megforgatom a kezemben a poharat és lassan felnézek a pultosra majd kiveszek a zsebemből annyit, hogy mind a kettőnk italát álljam. Rá pillantok fekete szemeimmel.-Az nem tetoválás hanem heg, még mindig. Ha ennyit nem tudsz rólam, felesleges volt ide jönnöd.-mondom egyszerűen.-Mert, hogy én etesselek, és vigyázzak rád azt nem vállalom. Ahogy mutatod magad pont úgy nézel ki mint aki nagyon tud magára vigyázni szóval nélkülem is megleszel.-kacsintok rá vigyorogva.-Bocs, nem vagy az estem, és azt amit én produkálok azt te már nem élnéd túl drága lányom.-mondom ahogy megveregetem a vállát és kifordulok a pultól ahogy nézem az embereket. Van itt elég részeg, és ahogy elnézem sokan Hayde formás farát lesik, mikor emeli fel. Ha itt hagyom, azonnal jönnek a legyek, hogy bele csípjenek ebbe a popsiba. De ahogy elnézem már páran közelítenek is, hiszen ah jól nézem ő a legszebb látvány most ezen a helyen.-Fel vagy készülve, ha esetleg fizikai megmérettetés elé nézünk?-kérdezem ahogy megvakarom az orromat majd leszállok a bárszékről.
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 9:17 pm
Ha tényleg ez az apám akkor kurvára megszívtam. Mert hogy ez semmit nem fog megtenni értem, az tuti. Na éljen a hajléktalan élet! Megforgatom a szememet és az égnek emelem a tekintetemet. Ez lenne az apám, na jó vicc. A muter nem ilyennek mondta, de már megszokhattam volna, hogy nem mond nekem igazat. - Honnan kéne tudnom, apuci? Nem tudom ki lépett le a picsába, hogy még véletlenül se tudjak meg róla semmit - fintorgok rá és szarok bele már, hogy ki is ő valójában. Legalább fizet, helyettem. Asszem utoljára. Basszus, most tényleg nem tudom mit csináljak. A várost sem ismerem. Majd megoldom, eddig is megoldottam. - Csak egy nyamvadt papír és elhúzok a francba. Nehogy azt hidd, hogy nekem annyira hiányzott egy ilyen pöcs, mint te - meredek rá, olyan "ugyan szájjá má' le a magaslóról" fejjel. A következő megjegyzésre csak elnevetem magam. Persze, persze. - Anyám is kibírta... - közlöm és leszállok a bár székről, bár nem tudom pontosan, hogy miért is követem, de elégedetten nyújtózok egyet, hogy kivillan a hasam, majd megfordulok. Ó a sok kiéhezett "gáláns lovag". - Hogy én? Hülye kérdés volt - nevetek halkan és még direkt meg is játszom magam a lassan közelebb érő seggfejeknek. - Ugyan fiúk, csak szépen egyesével - emelem fel a mutatóujjam, és ártatlanul pislogok, és még meg is rázom nekik magam. Legalább had veressem már meg ezt a kretént. És már jönnek is. Legalább kiengedem a fáradt gőzt. Úgy rúgom tökön az elsőt, hogy összeesik, majd felkapom a bárszéket és vágom a másiknak fordulva egyet. Ez az játszunk!!!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 9:47 pm
Hayde és Bret
Fintorogva figyelem. Még produkálja is magát de azt meg kell hagyni, hogy egy harci amazon. Jönnek ezerrel a kiéhezett kanok és hátulról is betámadnák ha nem kapom fel a korsó poharat amiből Hayde ivott és nem törném el a férfi fején. Enged csak kicsit el magad drága ordas és mutasd meg, hogy is vicsorogsz. Ahogy jön egy nagyobb tag szinte mintha egy toll pihét kapnék föl és vágnám rá a pultra majd nyomom a fejét a fának és tolom végig a pulton majd fejeltetem bele párszor, és egy másik akadályoz meg abban, hogy betöressem a fejét. Mert ha én bunyózok akkor halálig megyek. Kapok egy hasba vágást de meg is fogom a karját és a könyökömmel bele nyomom azt is a pultba majd rá támaszkodva fejeltetem meg megint ahogy át ugrok a pult másik részére és kitépve a sör adagolót az erős sugárt közel az arcához tartom majd akik jönnek azokat is lelocsolom sörrel majd a pultos jönne leállítani de azt meg bele vágom az italos polcba mire rá is dől a pultra a taggal a pultra. ha ennek nem tört el semmije akkor meg halt. felugrok a pultra és a következő kuncsaftot pofán rúgom. Valaki bicskával mászik fel és bökni, vágni próbál felém, de könnyen kikerülöm majd rá markolok a csuklójára és akkorát rántok rajta, hogy hatalmasat reccsen szóval biztos eltört. felordít a tag de azzal haraptatom el a nyelvét, hogy megfejelem. A kést kiveszem a kezéből és amíg a fejt fogja másik kezével vállára fogok és lerántom a pultra rá térdelek felkarjaira és a vállába vágom a kést ezzel a pultnak szögezve. A vár kiloccsan mire széles vigyor kerül az arcomra és a szemfogam kicsit megnövekszik a kelleténél. Leugrok a pultról és már várom a következő támadómat de már farkasom is élvezi az egészet amint a vérszag belengi a helyiséget. Az egyik nekem rohan de torkon ragadom és megemelve több ezer ütést kap a gyomrába mire már a végére vért is köp én meg a legközelebbi asztalhoz vágom.-Nah, hányan vagytok még seggfejek!-kiabálom el magam széttéve a kezeim, és kicsit elszabadul bennem egy bizonyos régi kedves mániám. Harc. Elnevetem magam ahogy ismét többen jönnek de mind valahol kiköt és tudom, hogy páran nem fognak felállni ez után a verés után. Mert Hayde akármennyire is már tudom, hogy az én kölyköm. És ha én itt vagyok, addig senki nem fog a bugyijában turkálni akaratán kívül.
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 10:03 pm
Egyre csak jönnek, de a ketrec harcok tapasztalatait és a gyorsaságomat kihasználva tombolok közöttük és mindegyiket ott ütöm, ahol érem. Pofán verem az egyiket, majd fordulva egyet rúgom hasba a következőt és a vérem dobol a fülembe, a sok kretén leheletével keveredve. A12-re pillantok. Hmm. Elég szépen szedi le őket. El is kezdeném bámulni, hogyan tombol, de egy kezet érzek a vállamon és megfordulva mosolygok a fazon pofájába, majd a kést előrántva vágom az oldalába és verem pofán, hogy rá esik egy másikra, és felüvölt. Faszfej. Megfordulok és ketten állnak velem szemben, de könnyen kijátszom őket egymás ellen és tűnök el a szemük elől, mielőtt pisloghatnának. Újra felnézek zihálva kezemben a késsel, és érzem, azért én is kaptam rendesen. De nem tudok a sebeimmel törődni, mert olyat látok, hogy eláll a lélegzetem. Kimeresztem a szemem és nagyokat pislogok, de nem káprázik a szemem. Ennyit nem ittam... Ahogy vicsorít és kivillannak a fogai, a szeme pedig, kurvára nem fekete. Sokkal szőrösebb is. Mi a fasz?! Na jó húzzunk innen. Az ajtó felé veszem az irányt és kiiszkolok. Az utcán megtorpanok és nagyot szusszanok. - Bassza meg, mi a picsa? - na húzzunk innen. Nem érzem a hideget, a fájdalmat, de úgy megyek, mint akit üldöznek. El a sötétebb, elhagyottabb utcák felé, egyenesen a parkba. Egyre csak az állítólagos apámat látom magam előtt, ahogy áll ott a pulton, körülötte a sok vérrző test, ami még nem is zavarna, de ahogy megváltozott. A kezembe szorongatva a késem megyek a parkban, a kis ösvényeken haladva. Ez nem lesz a gyámom az tuti...
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 10:30 pm
Hayde és Bret
Az egész kocsma csendben áll és én állok a közepén benne. Mélyen zihálok és körül nézek. Hol van Hayde? Elkap az adrelalin és azonnal az ajtóhoz megyek és kinyitva lépek ki a hidegbe. Még nem, még olyan helyre kell jutnom, ahol nem fog látni engem senki csak Hayde. A szaga már bennem van, és tulajdon képen a saját szagomat kell követnem. Nem tud már lerázni. Akkor gondolkodtál volna kölyköm mikor megkerestél engem...Parkba lépet így még az én kezemre is játszik mire lenyelem a saját vérem ami a számban van. Már nem tudsz előlem elfutni kedvesem...Ahogy beljebb megyek a fák és a bokrok között, úgy kezd fekete farkasom előtörni és az ordas veszi át minden felett az uralmat. Hayde most a préda és teljesen a kölykömmé fogom tenni. Hiszen egy kakukk tojás mindig kell, és képviselnie kell ha már én nem leszek. Bár tudom, ha ezek után az itteni falka elé merészkedek abban nem lesz köszönet a kocsmai jelenetem miatt. Látom már őt, és érzem a félelem szagát így élek is a félelmével. Tudom, hogy az átváltozás nem könnyű így az lesz a legjobb, ha valamilyen módon eszméletlenné teszem mielőtt farkassá teszem. Zajokat csapok, olykor elengedek egy hangosabb morranást és a fáradság felé is hajtom őt. Fájnak a sebei, kimerült és a szíve úgy dobog mint annak rendje. A vérem is folyik érzem a saját vérem szagát. Ő az én kölyköm. Gyors leszek és minél kevesebb fájdalmat akarok neki okozni. Követem és ott vagyok a sarkában majd elé vágva pár méterről az egyik lámpa alatt villantom meg magam, megemelve fejemet és sárga szemeim Haydere. Megnyalom a számat és közelíteni kezdek, és használom azt ami ilyenkor egy farkast át öleli egy emberrel szemben. A félelemet. Úgy indulok meg, hogy ideje ne legyen sikoltani, és leteperem a földre így lehet koppanni is fog a feje. Azonnal nyitom hatalmas számat és a felkarjába csípek bele ahogy fogaim áttépik a ruháját és a húsába mélyednek. érzem a vére ízét és ahogy a nyálammal keveredik. Bőre finom illatú mint az anyjáé volt. Tudom, hogy már nincs magánál, így lassan engedem magamnak, hogy vissza változzak, és zihálok lassan miközben a vérző karjára nézek majd az arcára. Tépek a ruhájából majd bekötöm a sebet és felemelem. Túl könnyű. Tudom, hova kell mennem. Neki jó lesz és ez a lényeg, még ha én lehet egy jó ideig nem fogom újra látni....
Tárgy: Re: Apa ás Lánya-Hayde és Bret Szomb. Jan. 20, 2018 10:42 pm
Csak megyek, fogalmam sincs merre, csak visznek a lábaim. Életemben nem voltam beszarva ennyire. Nem értem mi történt. De az agyam lebénul, a hideg, a fájdalom és az éhség a félelemmel keveredve túl sok. Csak az ösztöneim maradnak, amik egyre visznek előre, egyre beljebb a sötétbe. Hülyeség volt ide jönnöm! Zajokat hallok, mintha valaki követne és futni kezdek, aztán morgás. Baszki! Az életemért rohanok, mégis egyre közelebbről hallom és most már tényleg iszonyatosan rettegek. Még soha nem voltam préda, de most képtelen vagyok szembe nézni, azzal, ami mögöttem jön. Mi ez? Csak nem...? Kezdene összeállni, kábult agyamban a kép, de ekkor előugrik egy bazi nagy fekete... farkas?! Hirtelen befékezek és, ahogy egyenesen a szemembe néz, minden világossá válik, de időm sincsen kinyitni a szám, csak pár apró lépést teszek hátra, amikor megindul felém és ahogy nekem jön elvesztem az egyensúlyomat és a földre zuhanok, bevágom a fejem és visszhangzik a koponyám, majd elsötétül a világ. Zuhanok a semmibe, körbeölel a saját sötétségem.