Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

I need a break! / Ozzy & Lotty Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
I need a break! / Ozzy & Lotty Bal11I need a break! / Ozzy & Lotty Kyzyp11I need a break! / Ozzy & Lotty Jobb11 
Kotetsu Madoka
I need a break! / Ozzy & Lotty Bal11I need a break! / Ozzy & Lotty Kyzyp11I need a break! / Ozzy & Lotty Jobb11 
Mutsuki Kaede
I need a break! / Ozzy & Lotty Bal11I need a break! / Ozzy & Lotty Kyzyp11I need a break! / Ozzy & Lotty Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 I need a break! / Ozzy & Lotty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyHétf. Szept. 09, 2019 10:28 pm

Már több hónapja, hogy találkoztam Oz-zal az idő alatt történt pár dolog. Elvitt a házába, egy szalagot tett a nyakamba egy csengővel és állandóan szekál! Nem is csoda, hogy ma reggel úgy döntöttem nem megyek a laborba és inkább pihenek egy kicsit. Amúgy is rágja a fülemet, hogy nem pihenek eleget és ez csak hátráltatja a munkát. Bár tény mikor elindultam otthonról nem szóltam neki, hogy ne keressen és, majd holnap találkozunk. De úgy se lesz semmi baj. Mi történne? Nem robbantja fel a labort ezzel az árokba dobva a munkámat.
Nem terveztem, hogy Bronx-ban maradok így New-York többi részébe mentem. Pontosabban Manhattan-be. Itt találkoztam a másik boszival, aki útbaigazított mikor első nap jöttem ide. Most már jobban ismerem a környéket.
Egy kis séta után betérek egy kávézóba. Még nem láttam ezt a helyet így kíváncsiságtól vezérelve bementem. Kértem egy karamellás Latte-t közben megnéztem a hely dekorációját. Kellemes, lágy hangulatú helység, ahol a mosolygó kiszolgálok többségén látszik szeretik a munkájukat.
Elkezdem lassan inni a kávémat és közben egy újságot olvasgatok, mikor valaki hozzám szól. Egy fiatal srác, aki megkérdezte nem e ülhetne mellém. Én megengedtem neki elvégre nincs több üres asztal a kávézóban én meg nem vagyok bunkó. Elkezdtem vele beszélgetni kihasználva a lehetőséget, hogy mellém ült.
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 12:15 pm

Hamar elrepült pár hónap és azt kell mondjam egész jól haladunk a projecttel. Kezdem látni az eredményeket, persze volt egypár kudarc is persze. Meglepő lett volna, ha azok nélkül sikerül véghez vinni ezt az egészet. Ám összességében elégedett vagyok a munkájával és azzal, hogy miképp reagál a szekálásomra. Mostanra a láthatóan megszokta a csengőt is, amit kapott és azon eset óta nem hozta föl. Nem mintha lett volna választása ezen a téren, szerencsére megkímélt attól, hogy jobb belátásra térítsem őt. Viszont, ahogy ma belépek a kis laborba, nem találom ott. Elmosolyodok, mivel vélhetően úgy lépett le valahová, hogy nekem nem szólt. Abban biztos vagyok, hogy nem meglógott, mert tudja, hogy az sem érné meg. Könnyen meg tudom találni, hála a csengőnek, amit nem tud levenni. Bár ezt ő nem tudja, maximum sejtheti.
Igy aztán kifejezetten hamar megtalálom azt a kávézót, ahová beült. Én is hasonlóképp teszek távolabb és rendelek egyet. Erőset, ha már úgy sincs semmi hatása rajtam, akkor üssön, hogy fel tudjam használni másképp. Figyelem, hogy mit csinál és azt, ahogy leül mellé egy srác, aki szemmel láthatóan fel akarja szedni őt. Elmosolyodok ezen ás kíváncsian nézem, hogy miképp alakul.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 2:04 pm

Jól esik, hogy most nincs a közelemben, Gol. Így némileg fel is vagyok villanyozódva. Élvezve a karamel édes ízét iszom kávémat. Egyszer csak egy fiú szólít meg, hogy ülhet e mellém. Megengedve neki figyelem meg jobban. Mondén srác húsz és harminc között lehet.
El is kezdek vele beszélgetni. Rég beszéltem már mondénokkal. Pedig orvos vagyok. Szükséges, hogy tudjak beszélni az emberekkel.
Nem is tudom mennyi ideje beszélhettem vele, de kezdett olyan érzésem lenni, mintha figyelnének. Biztos voltam benne, hogy Oz itt van. Miért ne lenne itt, szó nélkül mentem el? Vajon mennyire mérges rám?
Egy kis idő múlva elnézést kérve a sráctól kimentem a mosdóba. Nem volt ott senki, de nem voltam benne biztos, hogy Oz utánan jön.
Mélyet lélegzek és kifújom. Lelkileg már felkészültem mindenre. Nem igen fog meglepni.
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 4:07 pm

Egész jól elbeszélgetett a sráccal, láthatóan élvezve a helyzetet. Ezzel együtt kicsit úgy érzem magam, mint egy apuka a lányát követi. Elképesztő, meglepődők magamon és ez egy kicsit idegesít is. Felkészülve hoztam magammal a laptop táskám, így hát munkához is látok. Legalábbis a látszatát megadom, mintha azt tenném. Ebben kifejezetten jó vagyok, van benne tapasztalatom nem kevés. Még aludni is tudok úgy, hogy közben mozognak az ujjaim. Néha igen érdekes ámde hasznos képességeket lehet összeszedni. Ez inkább az előbbiek közé sorolnám.
Közben a boszi felkel és ha tippelnem kéne, akkor a mosdóba megy. Követhetném, nem lenne túlságosan nagy kihívás, de mégsem teszem meg. Ezzel együtt biztosra veszem, hogy már tudja az ittlétem. A mellékhelyiségbe való menetel kicsit tipikusan akkor szokott megesni, amikor rájönnek, hogy figyelik őket. Oda ritkábban mennek utánuk, így lehet némi levegőt venni és gondolkozni azon, hogy mit is csináljanak. Viszont az esetek döntő többségében csak egy helyen tudnak kimenni és az az előtt van, aki követi őket.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 5:13 pm

Beérve a mosdóba mély levegőt veszek. Valószínűleg ott ronthattam el, hogy "elfelejtettem" szólni neki, hogy ne keressen. De, ha szóltam volna neki akkor elengedett volna? Vagy berángat a laborba, hogy dolgozzak? Nem tudom.
Mikor kicsit lenyugodtam visszamentem a sráchoz, aki megvárt az asztalnál. Folytattam a beszélgetést vele. Ám valahogy szóba került a család. Nem tudom, hogy Gol mennyire hallgatózik, de ha igen akkor kíváncsi vagyok erre mit reagál. Elkezdtem úgy tenni, mintha lenne egy bátyám, aki próbálja megszabni mit csináljak, mikor és hogy mennyire tele van a hó cipőm vele.
Egy kis idő után el is ment a srác. Helyes! Gondolom megijesztette ez a "bátyus". Tovább folytatom a kávém ivását. Vajon ide jön hozzám, vagy megvárja míg kimegyek?
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 6:14 pm

Pár perc elteltével vissza is tér a helyére a srác mellé és folytatják a beszélgetést. Közben én már tervem azon részén dolgozok, hogy miképp lehetne a démonokat megtanítani a fegyverek használatára. Milyen móddal tudnám kitenyészteni egy olyan alfajt, ha mondhatjuk így, akik kifejezetten jól értenek hozzá. Kifejezetten hatékonyak lennének, ha összejön az egész, ám egyelőre zsákutcák és kudarcok. Ez némileg idegesít, de nincs mit tenni, ez nem rövid folyamat és amint megvan pár példány, onnantól sokkal könnyebbe válik a folyamat. Onnantól a tudásuk tovább adható, némileg, ám alapunk már lesz.
Közben fél füllel hallok egy bátyust a boszi szájából és az utána jövő szavak miatt elmosolyodok. Annyira azért nem vagyok rossz, mint ahogy leír. Mindössze elég sok felület hagy számomra, amiket könnyű támadni. Ahogy azt sem tartom igaznak, hogy mindent megszabok neki, hiszen egyszer sem mondtam, hogy mit csináljon és hová menjen. Most sem megyek hozzá, hogy kérdőre vonja, inkább csak figyelek, hogy mit csinál. Hiszen fontos feladata van és ezért fontos ő maga is, vigyázni kell rá.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 6:27 pm

Lerázom a mondént egy egyszerű kis mesével, amit kitaláltam. Jó lehet, hogy egy picit Gol-ról mintáztam, de csak egy nagyon kicsit. A többi az én saját alakításom. Bár nem tudom mennyire vette magára a dolgot.
Miután egyedül maradtam kiélveztem az a pár percet és befejezve a kávét hagytam borravalót a pincérnek és ki mentem. Egy kis ideig sétáltam, majd mikor egy csendesebb környékhez értem megálltam.
- Meddig akarsz még a háttérben lenni? - kérdezem, majd felé fordulok. Ha ennyire vigyázni akar rám akkor nem bánom kísérgethet mindenhova.
A tudat, hogy nem rohant oda hozzám mikor meglátott és karon ragadva rángatott ki a kávézóból kérdéseket vetnek fel bennem. Talán meg kéne köszönnöm. Bár ez olyan, amit nem gyakran mondok, főleg nem egy démonnak. Mondjuk egyszer már megtettem mikor nála ébredtem.
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 8:08 pm

Mire elfogyasztom a kávém és kidolgozok egy újabb módszert, boszi is végez és elindul. Egy darabig még ülve maradok és elpakolom a laptopot, majd én is fizetek és tovább állok. Továbbra is őt figyelve haladok, közben az épületeket és a mondémokat nézem. Utóbbiak mindegyike rohan és nem ár rá egy percre se, ezzel mondjuk nekünk segítenek, hisz ilyenkor fogékonyabbak a suttógásra. Ki is szúrók egy fickót, aki láthatóan nem éppen a jó fiúk bandájába való. Súgók is neki egy szépet és pár pillanat múlva, hallom is, ahogy egy nő sikít, majd tolvajt kiállt. Elmosolyodva fordulok be az egyik utcán, ahol a kis boszi vár egy kérdéssel.
- Tehát észrevettél, nem is rossz. Amúgy meg, ki ne bírná, ha egy démon vigyázna rá. - kacsintok rá, amint kinézek a sarkon. Az előbbi fazon épp előttem fut el, nyomában 2 rendőrrel. Annyira könnyű befolyásolni őket és ezt nem is tudják. Csak egy-két morzsát kell elejteni eléjük és máris felkapják. Közben te meg jól szórakozol rajtuk, ha nem lép közbe egy mocskos galamb. Az nagyon el tudja rontani a mókát.
- Egyébként, mennél még valahová? - kérdem jókedvűen boszikától.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 8:42 pm

Kisétálok a kávézóból és elindulok. Lassan egy kicsivel később elfog az az érzés, mikor Gol a közelemben van. Ebből tudom, hogy követ. Egy ideig nem foglalkozok vele. Közben hallom megint rosszalkodik, de hát mit is várunk egy démontól.
Elérve egy csendesebb utcát megállok és felé fordulok.
- Nem volt nehéz. Amennyiszer a nyakamban lihegtél az lenne a csoda, ha nem venném észre, hogy nem hagysz magamra. - mondom neki.
Meghalva kérdését, hogy akarok e menni máshova kicsit meglepett. Azt hittem visszaparancsol a laborba, hogy dolgozzak, de ezek szerint nem. Nem mondom azt, hogy félre ismertem őt elvégre a démonoknál sosem szabad ezt mondani. Mindig azt mondják és úgy, hogy nekik legyen jobb.
- Nem...nem hiszem...legfeljebb a boltba. - mondom elgondolkodva. Nincs otthon kaja így főznöm kell, hogy enni is tudjak valamit.
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptyKedd Szept. 10, 2019 10:06 pm

- Miért hagynálak magadra? Még a végén eltévedsz itt nekem. - kacsintok rá mosolyogva. Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen észrevesz, de talán nem is gond. Remélhetőleg másnál is így kitalálja, nem árt egy ilyen képesség.
- Csak? Azt gondoltam, hogy valami programot is beszerveztél pihenésnek. - válaszolok meglepődve, de korántsem annyira, mint ő. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen szintű lecseszést várt tőlem és nem ezt. Valóban megtehettem volna azt is, ám nem lettünk volna előrébb. Azért annyit én is tudok, hogy néha nem árt egy kis kikapcsolódás.
- Talán azt vártad, hogy visszaráncigállak dolgozni? - kérdezem meg mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 7:51 am

Szavaira nem tudok mit mondani. Tény az első nap mikor idejöttem akkor eltévedtem.
- Elég ideje vagyok már itt hogy visszataláljak. - bököm oda neki. Memórizáltam a térképet, amit kaptam így túlságosan már nem veszek el.
- Ma reggel találtam ki, hogy nem megyek be...így nem szerveztem be semmit, csak improvizáltam. - mondom neki megmagyarázva miért nincs semmi tervem merre megyek.
Ám kérdésére, hogy azt vártam e visszaráncigál elnémulok. Valóban elsőre ezt vártam és így egy kicsit feszült is lettem.
- Igen... - mondom egy kis csend után. Biztos vagyok benne, hogy bármit mondok úgy is elkisér.Valamieen szinten megértem, miért "muszáj". Csak azt remélem nem fog túlzásokba esni.
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 9:23 am

- Szólni lehetett volna, nem foglak kimerülésig dolgoztatni, hogy rosszak legyenek az eredmények, ezzel hátráltatva az egész projektet. - szólalok meg, amikor mondja, hogy ez spontán ötlet volt. Pontosan tudom, hogy mit eredményez, ha valaki kimerült, elég sokszor használtam már ki ezt a helyzetet. Így aztán nem akarom, hogy ő is úgy járjon.
- Démon vagyok, de nem idióta, aki még 5 perc szünetet sem tud adni. Legközelebb csak szólj. - kacsintok rá - Bátyó el is kísér, ha kell. - bökőm még oda egy kis kacagás kíséretében. Mennyire jó lesz ezzel is szívni a vérét. Egyszerűen imádom, amikor ennyire dobálja felém a labdákat, majd meglepődik, ha lecsapom. Szórakoztató személyiség számomra, meglehetősen az.
- Akkor merre is van a bolt? - kérdezem meg, ha már oda akar menni.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 12:46 pm

Nem mondok semmit, mikor belekezd, hogy szólhattam volna. Talán igaza van és ilyen téren hibás vagyok.
- Rendben. - mondom megnyugtatva, hogy legközelebb szólok neki.
- Nem gondoltam komolyan. Amúgy sem rólad mintáztam a "bátyust" csak le akartam rázni a mondént. - mondom neki. Egész jól is bejött. Hallva a mesémet és a szalagot a nyakamban hamar arra a következtetésre jutott jobb engem békén hagyni.
- Erre. - megfordulok és elindulok az utca másik végébe. Szerencsére nincs messze a bevásároló központ.
Betérek és elkezdek nézelődni. Ki is kéne találni mit főzzek. Nem tudom mi lenne a célszerűbb főzni levest, vagy valami mást. Esetleg süssek sütit is?
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 7:08 pm

- Nem rólam, de azért kicsit nekem is szólt, ugye? - kérdek vissza, mert tudom a választ, még ha meg is próbál kitérni előle. Tudom jól, hogy néha az idegeire megyek, de direkt teszem. Ez gondolom számára is egyértelmű, de mellette segítem is, ahol tudom, meg persze, ha kéri egyáltalán. - Pedig még röhögtem volna a srácon, ahogy próbálkozik. - teszem még hozzá.
Végül aztán mutatja az utat és pár perc elteltével meg is érkezünk a bevásárló központba. Kicsit megnézem az épületet, érdekesnek találom, hogy a mondémok mennyire nagyban gondolkoznak az ilyesfajta épületeik terén.
- Nagy épület, sok mondém, mind rohan, hogy a rövid életüket megtöltse elmúló dolgokkal. S a galambok csodálkoznak, ha ezt kihasználjuk? - szólalok meg, ahogy átlépjük az ajtót. Még a parkoló is majdnem tele van, autók sokasága és nem túl sok a gazdaságos közöttük. Mennyire tudnak ragaszkodni az ilyen dolgokhoz.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 7:21 pm

- Attól függ melyik részről beszélünk. - mosolygok rá. Csak egy pici részlet volt, amit átvettem tőle. Bár nem is igazán olyan nekem, mint a bátyus. Néha olyannak tűnik, néha meg más milyennek. Az emberek többsége nem ilyen. Ők inkább csak egy szerepet töltenek be mások életében. De van, hogy többet, vagy egyet sem.
- Azt elhiszem. De egy idő után már idegesítő volt. - mondom neki. Ezt sem szerettem annyira a férfiakban. Sok halandót hallgattam már életemben, akik próbáltak felszedni, de mindig csak elzavartam őket.
Elindulok a bevásárló központba és azon agyalok mit főzzek. Egyáltalán ő akar enni a főztömből? Szavai annyira nem jutnak el hozzám túlságosan elmélyedtem.
- Akarsz enni a főztömből? - fordulok felé. Ha azt mondja igen akkor megkérdezem tőle, mit főzzek, ha nem akkor csak magamnak főzők és gondoltam valami német kaja jó lesz. Hiányzik az a nosztalgikus ízek és a német ételek. Egyszer, majd vissza kéne mennem Németországba.
Vissza az elejére Go down
Gol'gemoz


Gol'gemoz


Hozzászólások száma :
55

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 9:03 pm

- Mondémok sokszor azok, főleg, amikor a nagy gondjaikról kezdenek el beszélni, vagy megpróbálnak közelebb kerülni hozzád. Kifejezetten idegesítőek tudnak lenni. - felelek a kijelentésére. Elég sokszor találtak már be, ami többször végződött számukra rosszul, mint jól. Szerencsére ez mostanra elég ritkán fordul elő, mivel rászoktam a jelenlétem némi szintű elrejtésére. Ennek hála elveszek a tömegben és senki nem foglalkozik velem. Könnyebb így elvegyülni az mondémok közt, ami sokszor jól tud jönni.
- Szívesen kipróbálnám a főztöd, ha már így megkérdezed, ám a választást rád hagyom. - felelek a kérdésére. Kíváncsi vagyok, hogy mivel is fog előrukkolni, na meg, hogy mennyire mozog jól a konyhában.
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty EmptySzer. Szept. 11, 2019 9:20 pm

Hallva válaszát, hogy szívesen enne a főztömből elgondolkodom. Akkor marad az eredeti elképzelésem. Csinálok egy kis frankfurti levest, császármorzsát és fahéjas csillagot. Gyorsan körbe járom a boltot és megkeresem, ami kell. Tej, tojás, fahéj, rétesliszt, porcukor, virsli, káposzta stb.
Mielőtt a kasszához állnék ellenőrzőm minden meg van e. Közben végig szemmel tartottam, Gol-t. Sok mindent tett értem és a többségét meg se köszöntem neki... Így sunyiban veszek egy jó minőségű bort is mondván magamnak veszem. Persze n nem szoktam inni csak nagy ritkán mikor olyan a hangulatom. Talán közre is játszik az is, hogy nem igen bírom a piát. Vagy az íze nem tetszik, vagy túl erős nekem. De pár márkát azért szeretek és évente egyszer eliszogatok egyet magányomban.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

I need a break! / Ozzy & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: I need a break! / Ozzy & Lotty   I need a break! / Ozzy & Lotty Empty

Vissza az elejére Go down
 

I need a break! / Ozzy & Lotty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-