Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Lost in the city/ Tessa & Lotty Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Lost in the city/ Tessa & Lotty Bal11Lost in the city/ Tessa & Lotty Kyzyp11Lost in the city/ Tessa & Lotty Jobb11 
Kotetsu Madoka
Lost in the city/ Tessa & Lotty Bal11Lost in the city/ Tessa & Lotty Kyzyp11Lost in the city/ Tessa & Lotty Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Lost in the city/ Tessa & Lotty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

Lost in the city/ Tessa & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Lost in the city/ Tessa & Lotty   Lost in the city/ Tessa & Lotty EmptyHétf. Május 27, 2019 8:58 pm

Bevallom sokat változott Amerika. Bár nem is olyan meglepő 500 év után. Mikor alig voltak települések és még az őslakosoktól félt mindenki le ne égessék azokat, amiket eddig csináltak. Nem is maradtam sokáig ott és Rómába mentem. De most... azt se tudom hova menjek, merre nézzek. Csak egy ősrégi gombos telefonom van, ami csak hívásra való. Nem mintha felhívnék bárkit is.
Csak az utat követem és bámészkodok. Igaz, hogy az USA dolgaiba nem szóltam bele, de lenyűgöz mennyire nagy a nyüzsgés, mindenki rohan. Látszik mennyire is egyszerű lehet itt elrejteni valódi mivoltod. Senkinek nem tűnne fel, ha véres kézzel mászkálnál, vagy szarvakkal. A fiatalok ebbe a érintőképernyős vacakba vannak bele bújva neki mennek mindenkinek és nem érdekelve őket tovább mennek. Tényleg fel se tűnne nekik, ha leszúrnának előttük valakit. Hova süllyedt ez a világ...
Bánatosan ballagok egyáltalán nem tudom merre lehetek. Egyszer csak kiszúrok az utca másik oldalán egy könyves boltot. Remek! Hátha kapok itt egy térképet, amivel eligazodhatok. Be is térek. Körbe nézek. Ahogy a könyvek sorakoznak kategorizálva, sötétebb borítású könyv mellett egy világosabb ezzel kissé vidám, tarkába öltöztetve az egyhangú polcokat.
- Helló! Árulnak térképet? - nézek a lányra. Sötét haja és arca nagyon emlékeztet engem valakire, de nem jut eszembe kire. Talán találkoztam egy hozzá hasonló lánnyal még anno valahol. Meh...mindegy most nekem csak egy térkép kell semmi más.
Vissza az elejére Go down
Tessa Gray


Tessa Gray


Hozzászólások száma :
14
Age :
157

Lost in the city/ Tessa & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost in the city/ Tessa & Lotty   Lost in the city/ Tessa & Lotty EmptyVas. Szept. 01, 2019 6:06 pmCharlotte & Tessa
Az életem sosem volt egyszerű vagy éppen unalmas, de mostanában megint fordult egyet a világ, benne az enyém is, ezért megint hozzá kell alakítanom a körülményeimet.
Will után sokat kerestem a helyemet és Magnus sokat segített, de mellette maradhattam huzamosabb ideig. Az életvitele egyszerűen nem összeegyeztethető az enyémmel, bármennyire is a barátomnak tartom. Aztán a Labirintusban töltöttem az időmet, meglehetősen sokat, hiszen nem volt más vagy jobb dolgom. De Jem felbukkanása megint feje tetejére állította a semmilyen terveimet.
Újra meg kell szoknom, milyen ha valakivel kapcsolatban vagy és a másikkal is ugyanannyira kell foglalkoznod, mint saját magaddal. Ő is ugyanolyan fontos a terveidben, mint te magad. Talán ezért is vállaltam el mellékesben a tanítást az Árnyvadász Akadémián. Kicsit közelebb hoz Jemhez és a nephilim származásomhoz is, amit az elmúlt pár évtizedben elhanyagoltam. Meglátjuk, ez hogyan fog alakulni, bár sokkal befogadóbbak most már, de még mindig félig boszorkánymester vagyok.
A gondolataimból az ajtó feletti csengő ráz fel, jelezve, hogy valaki betévedt a boltocskámba. Végignézve a nőn már messziről süt, hogy boszorkánymester, akárcsak jómagam, de sokkal idősebb. Ezáltal sokkal veszélyesebb is, ha esetleg gonosz szándékok vezérelnék. De ezt előbb ki kellene deríteni.
-Jó napot! Persze, antik kellene vagy inkább modernebb? -lépek ki a pultocska mögül és indulok meg a térképek felé mutatva az utat. Meglehetősen szép antik gyűjteménnyel rendelkezünk már csak a régi dolgok iránti szeretetemből adódóan is.

outfitmusic
Vissza az elejére Go down
Charlotte Schröder


Charlotte Schröder


Hozzászólások száma :
60

Lost in the city/ Tessa & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost in the city/ Tessa & Lotty   Lost in the city/ Tessa & Lotty EmptyHétf. Szept. 02, 2019 5:41 pm

Belefáradtam az észnélküli rohangálásba. Elegem lett, hogy nem tudom hol vagyok és, hogy merre kéne mennem. Így nagyon megörültem, hogy megláttam egy könyves boltot az utca túloldalán. Betérve kicsit körbe tekintettem, milyen is ez a hely. Meglátva a pultos oda megyek hozzá és megérdeklődőm van e térképem. Mivel a telefonom egy ősrégi darab még az 1900-as évekből így azon nincs térkép. Európában nem is kellett főleg nem a szülőhazámban. Mivel csak egyszer voltam Amerikában még a Western idején így leginkább Ázsiában és Európában voltam ahol a sokáig létem miatt ott hamarabb kiigazodtam, mint itt.
- Inkább magáról New York-ról. Sajnos nem igen igazodom ki és sikerült eltévednem. - mondom neki válaszolva kérdésére. Nem, mintha magyarázkodni akarnék csak gondoltam jobb, ha tudja az okát miért keres egy nő egy térképet ebben a világban. Bár mondjuk egyszerűbb lett volna, ha egy telefon boltba megyek be és veszek egy újat, de nem tudom van e annyi pénz a kártyámon. Mindig az szoktam hozni, amelyikben kevesebb van amelyikben meg a legtöbb az otthon a lakásban elrejtem. Mondjuk állást is kell, majd keresnem elvégre előbb, vagy utóbb kifogynak a kártyáim. Hm...majd megoldom valahogy a dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Tessa Gray


Tessa Gray


Hozzászólások száma :
14
Age :
157

Lost in the city/ Tessa & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost in the city/ Tessa & Lotty   Lost in the city/ Tessa & Lotty EmptyKedd Márc. 03, 2020 11:25 amCharlotte & Tessa
Ezer felé szaladnak az amúgy sem túl rendezett gondolataim, amikor megszólal a csengő és nyílik az ajtó. Megoldásokat eddig sem találtam, de így legalább lett valami tennivalóm. Készséggel indulok meg a hölgy segítésére.
-Akkor modern térkép lesz –bólintok, amikor dekódoltam a kívánságát és egy kicsit változtatok az útvonalamon, ahogy átvágok a bolton. A hátsó sarokban találhatók a térképek, balrább az antik gyűjtemény mindenféle időszakból az elmúlt kétszáz évből, míg a szemben a teljes mértékben új térképeket és úti kalauz könyveket tartjuk. Oda vezetem a kisasszonyt és elkezdek magam is válogatni, hogy találjak neki egy kisebbet a közvetlen környékről, amit tud használni tájékozódáshoz. Végül kihúzok egy széthajthatós lap formátumút és egy könyvet mellé.
-Azt hiszem ez jó lesz. Ez egy teljesen új térkép, csak a kerületről, teljes New York térképen nehéz lenne tájékozódni. És ajánlom mellé ezt, ebben a tömegközlekedéshez van egy nagyon jó segítség és egyenként benne vannak a kerületek –adom egyenként a kezébe mind a kettőt, hadd nézegesse meg maga is.
-Először jár New Yorkban? –érdeklődöm, hiszen egy kicsit régebb óta itt élő nem is próbálkozik térképpel, hanem csak a telefonos gps-t használja, hiszen az mindent elmond, amit csak tudni akar és még gyorsabb is.


outfitmusic
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Lost in the city/ Tessa & Lotty Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost in the city/ Tessa & Lotty   Lost in the city/ Tessa & Lotty Empty

Vissza az elejére Go down
 

Lost in the city/ Tessa & Lotty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-