Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Discord
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Rénard De Noir Emptyby Gioia Selvaggio
Csüt. Május 13, 2021 11:45 pm

Rénard De Noir Emptyby Arzen Coleman-Smith
Szomb. Márc. 13, 2021 11:09 pm

Rénard De Noir Emptyby Jace Herondale
Kedd Márc. 09, 2021 11:02 pm

Rénard De Noir Emptyby Dorothea Coldstone
Vas. Nov. 29, 2020 7:44 pm

Rénard De Noir Emptyby Aedion Ancarth
Vas. Okt. 18, 2020 9:49 pm

Rénard De Noir Emptyby Prue Holivel
Vas. Okt. 18, 2020 12:21 am

Rénard De Noir Emptyby Prue Holivel
Csüt. Okt. 15, 2020 5:01 pm

Rénard De Noir Emptyby Prue Holivel
Szer. Okt. 14, 2020 9:15 am

A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Rénard De Noir

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rénard de Noir


Rénard de Noir


Hozzászólások száma :
3

Rénard De Noir Empty
TémanyitásTárgy: Rénard De Noir   Rénard De Noir EmptyCsüt. Feb. 20, 2020 12:53 pm

Rénard De Noir
"Evil is evil, lesser, greater, middling - makes no difference. The degree is arbitrary, the definition blurred. If I'm to choose between one evil and another, I'd rather not choose at all."

Név

Sehonnai Rénard
Kor

37.
Faj

Árnyvadász.
Rang

Harcos.
Play by

Henry Cavill.
Foglalkozás

Démon vadász, békefenntartó.

Mesélj magadról

Érdekelnek a sebeim? Hogy miért borítják bőrömet hegek? Meséljek a szörnyekről? A végtelennek tűnő csatákról? A pillanatokról amikor a lelkem már más dimenziókban kóborolt mielőtt valami visszatépte volna meggyötört testembe? Mesélhetnék neked démonokról, amik a húsomat próbálták tépni, vámpírokról, amik a véremre szomjaztak, boszorkányokról, amik a lelkemet akarták megszerezni. Nem vagyok nemes lelkű vitéz, aki az emberi életekért harcol. Nem vagyok zsoldos sem, akit a pénz motiválni. Én az egyensúlyért harcolok. A békéért. A rendért. Nemes lenne a lelkem? Kétlem. Több vér tapad a kezemhez, mint amire én magam emlékszem. Szörnyeteg lennék jómagam is? Kétlem. Életeket mentek a gyilkolással.
Talán már lassan abban a korban járok, hogy olvashatsz rólam néhány körben. Túlélő vagyok a pusztuló lelkek között. Ez áldás és egyben átok. Látok angyalokat a mélybe hullni, vadászokat felemelkedni, démonokat előmászni. Mégsem tudott még egyik sem a sírba tenni.
Ideje korán őszültem meg. A halál kesernyés íze mindig ott pihen nyelvem hegyen és sárgába forduló íriszeim mélyén.
Nem vagyok szent. Nem vagyok elátkozott.
Én a kisebbik rossz vagyok.
Történet

Régi jó barátként fogom üdvözölni a halált ha eljön az én időm. Harcolok míg élek, hogy békében nyugodhassak. Nem fogok világbékét hagyni magam után. De én megteszem, amit a származásom, a neveltetésem és a világ megkövetel tőlem. Legalább elmondhatom majd magamról, hogy megérte élni egy szép halálért.
Nem sok mindenre emlékszem az Akadémia előtti időkből. Az én kiképzésem is még otthon kezdődött, mint mindenkinek, de ennél többet erről az időszakról nehéz lenne mesélnem. Az Akadémiás éveim elején meghaltak a szüleim. Rövid élet jutott nekik. Jóval rövidebb, mint nekem. Ekkor jelentek meg az első fehér tincsek a hajamban. Nem akartam kötődni senkihez. A magam dolgával foglalkoztam, a kiképzésre és a tanulásra helyeztem a legnagyobb hangsúlyt. Akkor még nem is tudtam talán, hogy mit tartogat számomra a világ, milyen igazi acélt megforgatni egy hús-vér testben. Nem tudtam milyen démont űzni emberi testből. Még semmit nem tudtam a kinti világról mégis akkor jártam legközelebb a halálhoz. Volt egy lány. A mai napig kísért álmaimban. Nem tudhattam, hogy melyik lesz az a nap, amikor utoljára látom őt. Az egyetlen volt, akit közel engedtem magamhoz. Láthatatlan kapocs kötötte a lelkét hozzám. Mélységes kötelék, amit nem szennyezett sem szerelem, sem féltékenység, sem harag, sem irigység. Már túlestünk a kihallgatásokon. Túl estünk a sok teszten. A 6 hónapos kiképzést is teljesítettük. Hideg volt aznap este. Csípős hideg. Egy alig 17 éves testből elszállt a lélek. A parabatai-om lett volna. A szertartás előtti estén találtam rá élettelen testére. Már nem búcsúzhattam el tőle. Nem kellett a szemébe hazudnom, hogy minden rendben lesz. Ő nem volt ebbe a világba való. Nem volt hozzám való. Mégis megtisztelt a bizalmával. Nem hibáztattam magam a haláláért. Az egyik legjobb volt. Mégis sokszor látom álmaimban a szemeit. Ahogyan a lelkemet kutatják. Sosem hallom a hangját. Nem suttog nekem próféciákat. De a lelkemet nem ereszti. Alig egyetlen éven belül fehéredett ki teljesen a hajam. Nem estünk át a szertartáson. Nem rajzoltuk egymásra a rúnákat. Mégis vele haltam azon az estén.
18 éves korom után már nem sokáig maradtam az Akadémián. A szükséges képzéseket elvégeztem. Rengeteget tanultam, aztán kiléptem a nagyvilágba. Értelmet kellett keresnem a létezéshez. Ekkor kezdődött csak az igazi harc. Lassan 20 évnyi küzdelem van a hátam mögött és nem ért véget. Talán most érkeztem csak a legnagyobb kihíváshoz, ami a végzetem is lehet.
Sosem fogom elfelejteni a hívást. Engem küldtek. Egy boszorkány. Bronxban egy egész háztömb remegett bele baljós tervébe. A falak már repedeztek, amikor én odaértem. A mágia ezer színe járta át a házat.
A démon már a pokol kapujában keringőzött, amikor meg tudtam szakítani a mágiát. A kapu bezárult, de a démon nem az alvilág bugyraiban ragadt, hanem egy fekete kandúrban. A varázslat azonban sosem tűnik el nyomtalanul. Kötelék feszül lelkeink között, amik nem akarnak ereszteni. Rozsdás béklyók, furcsa érzelmek. Ezer rúna sem szabadíthat.
Talán megtaláltam az aki megássa a síromat. Aki elkárhoztat és felszabadít.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nadragulya


Nadragulya


Hozzászólások száma :
23
Age :
127

Rénard De Noir Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rénard De Noir   Rénard De Noir EmptyCsüt. Feb. 20, 2020 4:09 pmElfogadva!
Kedves Rénard!
Te sem vagy éppen egy szerencsés figura, azt a legelső pillanatban megmondja bárki, aki rád néz - hát még ha arra is méltatod, hogy mesélj neki magadról egy kicsit! Ráadásul, ha a tragikus múltad nem lett volna elég teher a válladon, még össze is hozott a balszerencse egy különösen veszedelmes boszorkánymesterrel, ami aztán tényleg a világvége... is lehetett volna, ha nem sikerült volna valahogyan egy macska testébe száműznötök azt a démont, amit a drága Madám olyan nagyon magának akart megidézni...
Az viszont biztos, hogy mindezek után sem fogsz unatkozni, hiszen amíg a nagyobb rossz fenyegeti a világot, addig a kisebbik rosszra is szükség van.
Nem is tartóztatlak tovább, foglalj magadnak avatart és rangot, és már mehetsz is a te hollófürtű, ibolyaszemű boszorkányod után - csak nehogy álom legyen, ami a reggellel elszökik, és nem marad más utána, csak orgona és egres keserédes illata!

AvatarfoglalóRangfoglaló

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rénard De Noir

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Árnyvadászok-