Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Sybil Cassie Kane Pént. Okt. 19, 2018 12:08 pm

by Sybil Cassie Kane Pént. Okt. 19, 2018 11:41 am

by Camea Namid Pént. Okt. 19, 2018 10:29 am

by Roderich Arlovski Kedd Okt. 16, 2018 3:57 pm

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:56 am

by Dorothea Coldstone Hétf. Okt. 15, 2018 8:43 am


by Namikaze Reishi Vas. Okt. 07, 2018 8:50 pm

A hónap reagolói
Minerva Cheney
 
Namikaze Reishi
 
Dorothea Coldstone
 
Rune Kristofer Eklund
 
Sybil Cassie Kane
 
Roderich Arlovski
 
Zane Nyrani
 
Camea Namid
 
Liona Bianca di Canio
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 I am fine! - Camea & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Enzo di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
39

TémanyitásTárgy: I am fine! - Camea & Enzo   Kedd Május 01, 2018 7:40 pmCamea && Enzo


Jól ment. Határozottan jól ment, annak ellenére hogy a jobb karom romokban hever és megmozdítani is alig tudom. A legapróbb mozdulatra is fájdalom hasít bele, de bassza kutya egy hétszáz éves farkasok, nem tesz be nekem egy kis csonttörés! Leginkább inkább örülök mint majom a farkának hogy ennyivel megúsztam és nem jutott apa eszébe, egyéb szankció mint mondjuk a házimunka átvállalása vagy ilyesmik.
A kertből a szobám felé indulok ahol kicsit összekapom magam és kerítek valami kendőt amivel felköthetem a karom, és szimatomra hagyatkozva indulok Camea keresésére. A mellettem lévő szobát kapta, és be is nyitok hozzá. Körülnézek de sehol se látom egy ideig, aztán kikandikál egy kis fehér szőrfolt az ágy alól.
- Most komolyan kitakarítassz az ágy alatt? Nem simogatlak meg ha tiszta pókháló és szutyok leszel - kukkantok be az ágy elé és széles vigyort villantok rá. Él, élek. Hát nem megmondtam hogy remekül fog menni? Senki nem halt meg, és legalább látta azt is hogy milyen a falka, aminek a részese lesz de ezt még nem árulom el neki.
- Na mi van? Nem akarsz kijönni? Én most nem tudok utánadmászni sharpeifarkas - vigyorodok el ahogy lehuppanok a szőnyeg közepére, és ott várom meg hogy előtolja azt a csinos kis pofikáját.
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camea Namid


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Kedd Május 01, 2018 9:07 pm

Enzo & Camea
Leave me alone…

Nem egészen értem pontosan mi és hogyan történik, de a betegszobából el kell vinniük valamiért. Legalábbis megkaptam ukázba, hogy menjek velük. Mondjuk... nem volt túl parancsoló, de azért kellőképpen határozott, hogy laposkúszásban kövessem őket, mire bezárnak egy másik szobába. Egy szagtalan, üres szobába. Úgy értem hogy üres, hogy senkié. Van egy ágy, néhány polc, szekrény, meg íróasztal és szék, de fogalmam sincs miféle eljárás ez. Kissé össze vagyok zavarodva de ez cseppnyit sem akadályoz meg abban, hogy remekül az ágy alá bújjak. Most mi lesz? Nem tudom, és ez így is maradna, ha nem éreznék meg egy ismerős jelenlétet, majd az ajtó kinyílásával az illata is megcsap. Felnyüsszenek, fészkelődni kezdek az ágy alatt, mígnem kidugom a kis fekete orrom alóla.
- Dugulj be. Nem koszos.
Vakkantom neki oda s figyelem, ahogy a földre huppan s ha először nem is értettem miét nem tud bejönni, úgy meglátom a felkötött kezét. Nyüszítve és nyüsszögve startolok ki a helyemről, izgágán trappolva az ölébe és vetődni a mellkasára. Hol az arcát szimatolom, hol a kezeit, miközben előtte toporzékolok.
- Annyira tudtam! Mondtam, hogy rossz vége lesz!
Panaszkodom aggódva, majd mint akibe átkapcsoltak volna valamit, meglátom a tükörképem a falon lógó tükörben. Mégis... mi a fenét művelek? Rádöbbenek a hülye csitris viselkedésemre és mint egy dáma hátrálok ki, ülök le tőle egy méterre és felhúzom a nózim.
- Sajnálom a kezed.
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Enzo di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
39

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Vas. Május 13, 2018 10:30 pmCamea && Enzo


Lassan haladok felfelé az emeletre és próbálom mozdulatlanul tartani a karim, mert iszonyatosn fáj, nem egy helyen tört el, hanem sok helyen és inkább szétzúzott mint hasadt és hát ja. Fáj ám, de nem érdekel. Előbb tudonom kell hogy van Camea utána leslattyogok a gyenguszra hogy tegyék helyre a csontjaim. Vagy alakot váltok, az is elég hogy meggyógyuljak, de tudom hogy miért kaptam és van bennem becsület hogy nem húzom ki magam azonnal a bünti alól, így hát csak felkötöm.
- Nem? Honnan tudod mikor volt kitakarítva ez a szoba? Talán már fekete farkas lettél a sok porcicától? - kérdezem ahogy bekukucskálok és hamarosan megjelenik az orra is. Már jó jel, és kis vigyrorral telepszem le a szőnyegre, bár kissé esetlenül is hiszen az egyik karom most nem tudom használni. Mondjuk volt már ilyen csak akkor véletlen törött el, és nem apácska büntetett.
Egy pillanatra meglep ahogy kitör és fél karral kapom el ahogy rám vetődik és megsimizem, amolyan megnyugtatóan. Nem félek, és nem vagyok ideges sem, ezt érezheti is. A düh és harag messze van, és már csak a derűs viselkedés marad amivel felpakoltam a motorra is.
- Rossz vége? Dehogy lett! Az alfának tetszettél és természetesen itt maradsz velünk. Nem lett semmi bajom, ez holnapra semmi lesz, vagy ha alakot váltok tisztességesen. Sose sajnáld Fehérke - húzom vissza hogy megsimizzem, és alaposan megdönyözöm mint az erdőben is. Sharpeifarkas.
- Szóval nyugodtan lakd be a szobádat, bár javaslom az ágyat az sokkal puhább mint a föld, vagy átjöhetsz hozzám is, de.... ott nem férsz be az ágy alá a cuccaimtól... - vigyorodom el, hiszen ott is mindenfélét tartok. Kardokat a tokjukkal, fegyver különlegességeket és a kedvenc távcsövesem is ott lapul. Na meg fél zoknik, bakancsok és ki tudja még mik...
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camea Namid


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Vas. Május 27, 2018 1:21 pm

Enzo & Camea
Leave me alone…

Egészen eddig nagyon féltem és aggódtam, de a tény, hogy visszaengedték hozzám, valamiképp megnyugtat. Mondjuk az nem annyira, hogy szilánkosra törték a kezét. Első hirtelen felindulásom után azért igyekszem visszavenni magamból, ami mondjuk nem túl könnyű, tekintve, hogy mennyire felzaklatott a törött kezének látványa.
-Azért ne próbáld meg bemesélni, hogy minden zökkenőmentesen ment, mert akkor nem lenne felkötve a kezed. Sínbe kell tenni minimum, ha szilánkosra tört akkor mindenképp váltanod kell, ha nagyobb darabokra akkor a helyére húzhatjuk. Jesszus már dagad! Van jegetek?
Morgok rá egy kicsikét, miután halj szusszanással vettem tudomásul, hogy megint elkapott és az illata... észre se veszem, és az orrom a pólójában van. Kissé talán elgyöngülten hagyom magam dédelgetni. Furcsa ez a hím. Nagyon furcsa.
- A-a szobámat? Ez az én... szobám?
Döbbenten ülök le a fenekemre és nézek körbe. Miféle elbánás ez a foglyokkal? Mondjuk, akkor lehet, hogy... tényleg jól mentek a dolgok?
- Még mindig nem értem, miért jó ez neked...  
Sóhajtom magam elé, s mellső mancsommal megdörgölöm az orromat, ezáltal igyekszem eltüntetni a szeme elől a zavarba jött pofámat, hiszen gondolatban rögvest átmentem hozzá. Mi a manó... hess gondolat, hess! Mire nagy nehezen felülkerekedhetnék rajta, a gyomorom olyat kordul, hogy belezeng a szoba. Lecsapott fülekkel, nagy szemekkel nézek le, majd Enzora, mialatt mancsaimat keresztbe teszem a hasam előtt.
- M-most akkor el kell látnom magamat? Egyáltalán.. elhagyhatom a szobát?  
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Enzo di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
39

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Szer. Május 30, 2018 6:31 pmCamea && Enzo


Nem hiszem hogy sok minden van ami meglephet még, de az azért elég fura hogy Fehérke az ágy alá menekült a kényelmes ágy helyett és félve szűköl. Pedig érezheti hogy semmi bajom, és neki se akarnak ártani. Ryan nem rosszindulatú és biztos vagyok benne hogy semmit nem tett csak ide kísérte őt és becsukta az ajtót, még csak be sem zárta.
- Nem? Akkor ez itt mi? - emelek le róla egy porcicát, de tényleg nincs olyan sok rajta mint amilyenre számítottam. Végül is tisztán tartjuk a szobáinkat, még ha vendégek se mindig lakják. A kijelentésére megrezzenek és nevetek egy kicsit.
- Zökkenőmentesen ment, és nem volt semmi baj. Fasz voltam, ennyi történt és ennek fényében az alfa megbüntetett a hibámért. Tudod, telefonálnom kellett volna, de elfelejtettem, és az én koromban még nem lehetek feledékeny - vonom meg a vállam és én is érzem hogy mennyire dagad a karom, mert fájni is fáj. Harcos vagyok, nem panaszkodok hát.
- Van jég, lent a konyhában. Sok rövidet iszunk és kell bele - legyintek, hiszen itt mindenki tisztességsen tud inni, és nem is ritkán tesszük ezt meg. Hanem mert megtehetjük.
- Igen, ez a te szobád lesz ha velünk maradsz, márpedig maradsz egy ideig - válaszolok neki és megmozgatom kicsit a karomat. Leveszem a sálat a nyakamból és leeresztem a sérült tagom. Összehúzom a szemöldököm és a karom recsegni kezd a váltástól, mert lassan megjelenik a sűrű sötétszürke-ezüst bunda de csak válltól lefelé. Karmos manccsá alakul a karom és aztán vsisza is húzódik. Veríték gyöngyözik a homlokom, hiszen ez nem könnyű mutatvány, még nekem sem, és egynél többször nem tudok részlegesen alakváltani. Most pihennem kell egy keveset és veszek egy mély levegőt.
- Persze hogy elhagyhatod. A konyhában van rendes kaja, de... előbb utóbb tényleg el kell látnod magad és újra emberi alakba bújni, mert ez így... nem túl praktikus - mosolyodom el, és a karom még fáj ugyan, de legalább már nem szilánkos. Bár nem is jó.
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camea Namid


avatar


Hozzászólások száma :
19

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Szer. Május 30, 2018 9:48 pm

Enzo & Camea
Leave me alone…

Még mindig nem értem teljesen, hogy mi történik, de nagyon úgy fest, hogy akaratom ellenére szereztem egy ideiglenes családot. Nem vagyok boldog. Amennyire kivettem az alfa viselkedéséből, nem volt boldog. Ha nem volt boldog, akkor lehet hogy csak halottként távozhatok innen. Mondjuk ez is egy módja, de nem vagyok benne biztos, hogy az megfelel-e a kritériumoknak, ami szerint oda kerülnék, ahol a családom van.
-Azt mondtad neki, hogy csak egy ideig egyeztem bele? Hogy aztán megyek a családom után? Mondtad neki? 
Nézek rá gyanakodva, miután állítása szerint minden jól ment. Nem vagyok róla meggyőzve, nagyon nem. Kissé félszegen tekintek körbe. Szóval kaptam egy szobát... mi a szöszt kezdjek vele? Éppen így nézelődöm, mikor észreveszem hogy leszedi a kötést. Aggódva vakkanok fel, orrommal szimatolom a karját, ami hirtelen elkezd bundát növeszteni. Az állam szó szerint leesik, nyitott szájjal nézem, ahogy a karja átváltozik, majd vissza. Egy ideig még így nézem hol őt, hol a karját, aztán megint őt... végül becsukom a szám és megrázom a fejem.
- Milyen lehet... 
Dünnyögöm az orrom alá, de nem fejezem be a mondatot. Most eléggé elkezdett érdekelni, hogy hogyan is nézhet ki átalakult farkas alakban. Vajon sokkalta nagyobb mint én? Beférek kiskiflinek a nagy kiflije mellé? Vagy várj... miért is gondolkodok én ilyenen? Egyik mancsomat szinte menedékkeresésként helyezem az egyik térdére, miközben nézelődöm. A pocakom persze másként dönt, kell az a konyha.
- Hozhattuk volna a nyuszit is... 
Nagyon szeretem a nyuszit... tudnék most is enni belőle, de túl messze van.
- De nem akarok. Ha emberként halok meg az úgy nem jó. 
Dobbantok előtte a mancsaimmal a földre és megrázom a bundám. LEcsapom a füleimet és odébb sétálva, hátat fordítok neki, az ablakot nézem.
- Meg hát... nem is emlékszem rá, hogy kell csinálni...  
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   

Vissza az elejére Go down
 

I am fine! - Camea & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn :: Angel Guardian Home-