Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topicsby Zakhar Zharkov Yesterday at 9:57 pm

by Tatyana Beherovsk Yesterday at 8:34 pm


by Noel Dessauge Vas. Május 20, 2018 9:45 pm

by Nathan Hyde Vas. Május 20, 2018 8:37 pm

A hónap reagolói
Dasha Voronin
 
Alan Bret
 
Patricia Devlin
 
Tatyana Beherovsk
 
Mikhal Zharkov
 
Caroline Wood
 
Hayde Carter
 
Nicholas Russo
 
Harmonia Eir
 
Takumi Shinzo
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Angyal: 2
Árnyvadász: 16
Boszorkány: 16
Démon: 5
Hellequin: 2
Tündér: 5
Mondén: 15
Vámpír: 17
Vérfarkas: 31
Music box

Share | 
 

 I am fine! - Camea & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Enzo di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
37

TémanyitásTárgy: I am fine! - Camea & Enzo   Kedd Május 01, 2018 7:40 pmCamea && Enzo


Jól ment. Határozottan jól ment, annak ellenére hogy a jobb karom romokban hever és megmozdítani is alig tudom. A legapróbb mozdulatra is fájdalom hasít bele, de bassza kutya egy hétszáz éves farkasok, nem tesz be nekem egy kis csonttörés! Leginkább inkább örülök mint majom a farkának hogy ennyivel megúsztam és nem jutott apa eszébe, egyéb szankció mint mondjuk a házimunka átvállalása vagy ilyesmik.
A kertből a szobám felé indulok ahol kicsit összekapom magam és kerítek valami kendőt amivel felköthetem a karom, és szimatomra hagyatkozva indulok Camea keresésére. A mellettem lévő szobát kapta, és be is nyitok hozzá. Körülnézek de sehol se látom egy ideig, aztán kikandikál egy kis fehér szőrfolt az ágy alól.
- Most komolyan kitakarítassz az ágy alatt? Nem simogatlak meg ha tiszta pókháló és szutyok leszel - kukkantok be az ágy elé és széles vigyort villantok rá. Él, élek. Hát nem megmondtam hogy remekül fog menni? Senki nem halt meg, és legalább látta azt is hogy milyen a falka, aminek a részese lesz de ezt még nem árulom el neki.
- Na mi van? Nem akarsz kijönni? Én most nem tudok utánadmászni sharpeifarkas - vigyorodok el ahogy lehuppanok a szőnyeg közepére, és ott várom meg hogy előtolja azt a csinos kis pofikáját.
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Camea Namid


avatar


Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Kedd Május 01, 2018 9:07 pm

Enzo & Camea
Leave me alone…

Nem egészen értem pontosan mi és hogyan történik, de a betegszobából el kell vinniük valamiért. Legalábbis megkaptam ukázba, hogy menjek velük. Mondjuk... nem volt túl parancsoló, de azért kellőképpen határozott, hogy laposkúszásban kövessem őket, mire bezárnak egy másik szobába. Egy szagtalan, üres szobába. Úgy értem hogy üres, hogy senkié. Van egy ágy, néhány polc, szekrény, meg íróasztal és szék, de fogalmam sincs miféle eljárás ez. Kissé össze vagyok zavarodva de ez cseppnyit sem akadályoz meg abban, hogy remekül az ágy alá bújjak. Most mi lesz? Nem tudom, és ez így is maradna, ha nem éreznék meg egy ismerős jelenlétet, majd az ajtó kinyílásával az illata is megcsap. Felnyüsszenek, fészkelődni kezdek az ágy alatt, mígnem kidugom a kis fekete orrom alóla.
- Dugulj be. Nem koszos.
Vakkantom neki oda s figyelem, ahogy a földre huppan s ha először nem is értettem miét nem tud bejönni, úgy meglátom a felkötött kezét. Nyüszítve és nyüsszögve startolok ki a helyemről, izgágán trappolva az ölébe és vetődni a mellkasára. Hol az arcát szimatolom, hol a kezeit, miközben előtte toporzékolok.
- Annyira tudtam! Mondtam, hogy rossz vége lesz!
Panaszkodom aggódva, majd mint akibe átkapcsoltak volna valamit, meglátom a tükörképem a falon lógó tükörben. Mégis... mi a fenét művelek? Rádöbbenek a hülye csitris viselkedésemre és mint egy dáma hátrálok ki, ülök le tőle egy méterre és felhúzom a nózim.
- Sajnálom a kezed.
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Enzo di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
37

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   Vas. Május 13, 2018 10:30 pmCamea && Enzo


Lassan haladok felfelé az emeletre és próbálom mozdulatlanul tartani a karim, mert iszonyatosn fáj, nem egy helyen tört el, hanem sok helyen és inkább szétzúzott mint hasadt és hát ja. Fáj ám, de nem érdekel. Előbb tudonom kell hogy van Camea utána leslattyogok a gyenguszra hogy tegyék helyre a csontjaim. Vagy alakot váltok, az is elég hogy meggyógyuljak, de tudom hogy miért kaptam és van bennem becsület hogy nem húzom ki magam azonnal a bünti alól, így hát csak felkötöm.
- Nem? Honnan tudod mikor volt kitakarítva ez a szoba? Talán már fekete farkas lettél a sok porcicától? - kérdezem ahogy bekukucskálok és hamarosan megjelenik az orra is. Már jó jel, és kis vigyrorral telepszem le a szőnyegre, bár kissé esetlenül is hiszen az egyik karom most nem tudom használni. Mondjuk volt már ilyen csak akkor véletlen törött el, és nem apácska büntetett.
Egy pillanatra meglep ahogy kitör és fél karral kapom el ahogy rám vetődik és megsimizem, amolyan megnyugtatóan. Nem félek, és nem vagyok ideges sem, ezt érezheti is. A düh és harag messze van, és már csak a derűs viselkedés marad amivel felpakoltam a motorra is.
- Rossz vége? Dehogy lett! Az alfának tetszettél és természetesen itt maradsz velünk. Nem lett semmi bajom, ez holnapra semmi lesz, vagy ha alakot váltok tisztességesen. Sose sajnáld Fehérke - húzom vissza hogy megsimizzem, és alaposan megdönyözöm mint az erdőben is. Sharpeifarkas.
- Szóval nyugodtan lakd be a szobádat, bár javaslom az ágyat az sokkal puhább mint a föld, vagy átjöhetsz hozzám is, de.... ott nem férsz be az ágy alá a cuccaimtól... - vigyorodom el, hiszen ott is mindenfélét tartok. Kardokat a tokjukkal, fegyver különlegességeket és a kedvenc távcsövesem is ott lapul. Na meg fél zoknik, bakancsok és ki tudja még mik...
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I am fine! - Camea & Enzo   

Vissza az elejére Go down
 

I am fine! - Camea & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn :: Angel Guardian Home-