Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Kouji Asashima Hétf. Jan. 14, 2019 3:10 pm

by Paris Deveroux Vas. Jan. 13, 2019 8:30 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 6:53 pm

by Edward Larsen Vas. Jan. 13, 2019 1:09 am

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 11:03 pm

by Aedion Ancarth Szomb. Jan. 12, 2019 10:50 pm

by Aedion Ancarth Pént. Jan. 11, 2019 10:26 pm

by Vendég Pént. Jan. 11, 2019 7:11 pm

A hónap reagolói
Dorothea Coldstone
 
Namikaze Narao
 
Aedion Ancarth
 
Edward Larsen
 
Darryn Yates
 
Callum A. Dasan
 
Camea Namid
 
Minerva Cheney
 
Mark S. Crawley
 
Paris Deveroux
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
289
Age :
27

TémanyitásTárgy: Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea   Hétf. Jún. 25, 2018 9:16 pmRuko & Thea
Annyira nem vagyok még erre kész... Pedig már mikor kitűztük az időpontot és milyen régóta tervezzük az esküvőt, mégis a hányinger kerülget reggel óta. Úgy vágott fejbe hajnalban a tudat, hogy ma van az esküvőm és végleg elkötelezem magam, mint egy tonnás bontógolyó és egy hordányi abaddon démon. Mégsem kerülhetem most már el, hiába futnék el legszívesebben a világ végére.
Aludni egyáltalán nem tudtam, a stressz miatt olyan rossz rémálmaim voltak, hogy egyáltalán nem akartam visszaaludni a harmadik után. Ilyenkor normális esetben felkeltenék valakit, vagy elfoglalnám magam addig, míg megint el tudok aludni, de annyira zsibadt voltam, hogy még arra sem tudtam figyelni, ami a kezeim között volt. Jobbnak láttam csak bámulni a plafont és valamilyen módszer szerint megszabadulni az izomgörcstől a tagjaimból. Valamelyest működött is, ezért nem voltam egy idegroncs, mire hivatalosan kikeltem az ágyból. Azt hiszem még Ruko sem volt teljesen ébren akkor, amikor eltűntem a fürdőszobában összeszedni magam, hajat mosni, zuhanyozni és mosakodni. Egy szál fekete hálóingben kerülök elő a fürdőből egy jó órával később, remélve, hogy a nemsokára férjem már ébren van és tudunk beszélni.
Elkezdeni öltözni talán még korán van, bár őt belevarázsolni abba a ruhakölteménybe lesz egy kisebb csoda, ezért is egyeztünk meg, hogy segítünk egymásnak öltözni. Senki más nem tudja ráadni a fűzőt és az abroncsot, nekem pedig még biztosan szükségem lesz a támogatásra. Így is érzem, hogy ma még lesz egy pánikrohamom, ő talán tud segíteni, hogy minél tovább bírjam, vagy ne legyen annyira rossz. Túl sok lesz ez nekem...
-Jó reggelt -köszönök, ahogy a fésűmért nyúlok, hogy még félig nedvesen kigubancoljam a fekete sörényemet. A ruháink a szekrényen lógnak szépen bezsákolva és még az irányába sem tudok nézni most. Inkább figyelmen kívül hagyom, amíg csak lehet. Nem vagyok elég szép, hogy ennyire megmutassam magam, ahhoz túl sok rajtam a heg és sérülés. Még mindig éktelenkedik rajtam egy szép nagy lila folt a vállamon, ahol tegnap előtt falhoz csapott egy démon.
-Remélem neked nem görcsöl annyira a gyomrod, mint nekem -próbálok valami beszélgetés félét kicsikarni magamból, hátha az eltereli egy kicsit a figyelmemet a helyzetről. Olyan jó lenne, ha ki tudnám kapcsolni az agyamat a következő néhány órára. Csak az tartja bennem a lelket, hogy olyanok fognak körülvenni, akikben megbízom, mások véleménye pedig nem számít.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi


avatar


Hozzászólások száma :
138

TémanyitásTárgy: Re: Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea   Szomb. Júl. 07, 2018 11:00 pmWhat the hell is happening with me?

Thea & Ruko


Esküszöm az előbb még éjjel volt. Alig sikerült elaludnom, már fel is ébredtem hogy valamit elfelejtettem. Vagy nem? Nem tudom. Körülbelül ilyen stílusban telik az éjszakám, és szerintem Theát is sírba tettem már a forgolódásommal mert amúgy nyugodt alvó vagyok, és ha elalszom úgy maradok reggelig, ma éjjel... szinte elfáradtam az alvásban is.
Mikor felébredek Thea nincs mellettem már, de a csobogás hangja jelzi hogy éppen fürdik, így én még visszaalszom egy fél órára, és mikor előkerül a szexi fekete hálóingjében akkor pillantok végigrajta.
- Jobbat, jobbat - nyögöm egy ásítással ahogy áthengeredek az ágy másik felébe ahol ő szokott aludni és ha az ágy szélére ül akkor átölelem az oldalát.
- Az enyémet is megfésülheted... - ha van kedve, és elpillantok a ruhaköltemény felé amit fel kell majd vennem. Te jó ég, és minden angyal! Meg fogok halni.
- Ezt nem állítanám, de hogy nem aludtam sokkal többet mint te az igaz... - szusszanom bele az oldalába, és nagy nehezen felkelek annyira hogy mellé üljek az ágyon. Akad rajtam is egy két zöld folt, még az egyik vadászatom eredményeként. Teljesen megszokott jelenség.
- El se hiszem hogy már itt tartunk... - sóhajtok fel ahogy a tenyerembe támasztom az arcom és előrehullik a hajam. Én tegnap este mostam meg, így ma már nem kell, bár zuhanyozni mindenképp fogok, hogy felébredjek kissé, de kell egy pár rúna majd. Többek között, meg egy fél levél nyugtató is.
- Nyugi, túl leszünk rajta és házaspárként már sérthetetlenek leszünk a klávé szemében és visszaadhatjuk nekik ezt  szemétséget - mosolyodom el, mert körülbelül csak ez éltete, és az hogy polgárpukkasztani fogunk ezzel a ruhával. Rajtunk kívül csak a parabatai-aink tudnak róla, és Ruruka ki is röhögött ahogy először szóba került, aztán meglátta a ruhámat és közölte hogy basszam meg de jó nő lennék. Ezzel azóta is szívja a vérem olykor. Ha már parabataiok...
- Remélem Caleb nem készül semmiféle botránnyal. Ha beleszól az esküvőbe és esküszöm nem állok jót magamért - sóhajtok, mert tudom mennyire utál engem. Mondjuk az érzés kölcsönös, szóval...||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
289
Age :
27

TémanyitásTárgy: Re: Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea   Csüt. Júl. 19, 2018 4:02 pmRuko & Thea
Ez a nap kellene a nagy napomnak lennie, de nem vagyok normális fiatal nő, aki hozzámegy élete szerelméhez. Az én házasságom kényszerített, pedig nem is a közelkeleten vagyunk és elég egyértelműen európai vagyok. Ilyet nem tehetnének csak úgy velünk, ennél fejlettebbnek kéne lennünk. Egyikünk sem aludt sokat, abban biztos vagyok, de én előbb adtam fel és mentem el zuhanyozni. Már a szinte teljesen száraz hajamat fésülve kerülök elő és látom, hogy ő is magához tért valamennyire.
-Akkor ülj föl... -válaszolok, ahogy leülök az ágyra mellé és hagyom, hogy átöleljen. Jól esik az érintése, kicsit eltereli a figyelmem az előttem álló napról. Imádom a haját, egész nap tudnék vele játszani, készséggel megfésülöm neki, csak így fekve nem fog menni.
-Legalább nem vagyok egyedül vele -Messziről látszik rajtam, hogy  rosszabb állapotban vagyok, mint amúgy szoktam lenni, de legalább a zuhany segített valamennyit és smink is fog, hogy elfedje az álmatlan éjszaka nyomait.
-Én sem tudom, pedig mennyit szerveztük -valahogy még mindig nem tudom teljesen elfogadni, hogy mostantól nem Coldstone leszek és hivatalosan elveszítem a szabadságomat. És hogy megint látni fogom a szüleimet. Egyiket sem akarom igazán. Legalább egy olyan emberhez fogok hozzámenni, aki jól bánik velem és szeretjük egymást. Ezt az utóbbit sem hittem volna el, ha egy éve valaki az arcomba vágja.
-Jó lesz, csak legyünk már túl rajta -sóhajtok, ahogy befejezem a saját hajam kigubancolását és áttérek az övére. Óvatosan húzogatom a fésűt, hogy véletlenül se fájjon neki. Már nem érdekel a Klávé, de az már sokkal jobban megijeszt, hogy hogyan fogom túlélni ezt a napot. Már a gondolattól is a hányinger kerülget és akkor Ruko klausztrofóbiájáról nem is gondoskodtunk.
-Azt ígérte, nem fog semmit csinálni és elvileg be is tartja, ha tekintettel van rám. A szüleimtől jobban félek. Nem akadályoznák meg az esküvőt, de nem ez az egyetlen trükk a tarsolyukban -Befejezem a fésülést és a homlokomat nekidöntöm a vállának. Nem akarok itt lenni és nem akarok belegondolni, miket fognak mondani rólam és nekem a szüleim. Egész életemben előlük menekültem és most megint szembe kell velük néznem. Mit nekem házasság, mikor itt vannak ők is.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruko Masashi


avatar


Hozzászólások száma :
138

TémanyitásTárgy: Re: Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea   Szomb. Dec. 08, 2018 12:18 amWhat the hell is happening with me?

Thea & Ruko


Ennek a napnak leginkább meg sem kellene történnie, de ha már így alakult legalább azért hálás vagyok egy olyan nőt kapok, aki tudja milyen vagyok. Véletlen volt ugyan, de mégis... valahol szerencsések is vagyunk, és vettük a fáradtságot hogy megismerkedjünk az esküvő előtt, és ne csak idegenekként álljunk egymás mellett.
Közelebb gördülök hozzá, macskás eleganciával és fel se veszem hogy egy két helyen fájnak a zúzódásaim. Majd elmúlnak, és ha fáj az jó, azt jelenti hogy élek.
- Hai, hai... - morgok valamit, ahogy erőt veszek magamon és felülök hogy a hajammal tudjon játszani. Tudom hogy szereti, mert tipikus keleties. Sötét, sűrű és egyenes, amiért minden második nő ölni tudna.
- Ie. Nem vagy. Azt hiszem még sosem fáradtam el alvásban ennyire, mint most - sóhajtok fel ahogy hagyom hadd fésülgesse a hajamat hiszen szeretem amikor az ő vékony kis ujjai játszanak fekete tincseimmel.
- Igen. Még olyan távoli volt, most meg... hirtelen itt van és nem tudok vele mit kezdeni. Vártam és mégsem - sóhajtok fel ahogy felé fordulok. Tudhatja hogy vártam mert mégiscsak egy fricska lesz a Klávé felé, de mégse mert sosem akaródzott igába hajtani a fejem, pláne nem egy európai nővel. Mondjuk leginkább semmilyennek sem, engem nem erre találtak ki hogy családom legyen.
- Hai, én is ezt mondom... - sóhajtok fel ahogy könnyedén átölelem és adok egy puszit az arcára. Mindkettőnknek nagyon hosszú lesz ez a nap.
- Tudod, ezerszer inkább a szüleid képébe mászok, csak ne kéne lemenni oda és ne kellene ennyi hülyeségnek megfelelni. Bár legalább örök élmány marad hogy volt rajtam egy komplett menyasszonyi ruha is - sóhajtok fel aprócska mosollyal, hiszen ez oly kevés vigasz. Már szereztem emberi nyugtatót, és biztos hogy be kell majd vennem néha egy szemet.
A gyors zuhanyzás után, törülköző szoknyában jövök vissza, és nagy sóhajjal állok meg a ruha előtt.
- Na jó. Kezdődjön a kihívás... - de egyenlőre csak nézegetem a ruhát, mert már kétszer szétszedtük odavissza hogy hogyan is kell majd ezt viselnem, és ő hogyan fogja. Trükkös jószág.||  Music:Wake up   ||  
▲▼
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea Coldstone


avatar


Hozzászólások száma :
289
Age :
27

TémanyitásTárgy: Re: Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea   Csüt. Jan. 10, 2019 1:58 pmRuko & Thea
Számomra ez a nap a gyász napja is lesz, nem csak a boldogságé. Persze boldog vagyok, hogy Rukoval házasodom össze és összekötjük az életünket, hiszen szeretjék egymást, de ezzel elvesztem azt a maradék kis szabadságomat. Már nem látom ezt akkora tragédiának, mint amikor megtudtuk a hírt, hiszen azóta rájöttem, Ruko nem fog lekorlátozni, sokkal inkább támogat olyan módon, ahogyan szükségem van rá, de a saját fejemmel még nekem is nehéz szót érteni. Talán idővel meg is tudom magam győzni, hogy igazam van.
A fürdéssel végeztem és sokkal jobb állapotba már nem tudom magam varázsolni vízzel, tehát inkább a hajamat kezdem fésülni. Még ki is kell vasalni, mert magától van egy kis hulláma, amit ma nem akarok bele. Majd akkor tűzöm csak fel a hajam, amikor rajtam lesz a szoknya és nem a vőlegényemen. Az Angyalra, mit fog még szólni a násznép a ruhához... Gyorsan végzek a saját loboncommal, ezért áttérek Rukoéra és finoman húzogatom benne a fésűt. Legalább elfoglalom a kezeimet.
-Észrevettem, hogy te is forgolódtál. Nem keltettelek fel? -Folyamatosan ki-be sodródtam álomból, nem tudom megmondani, mennyire mocorogtam az este és zavartam őt közben. Mi van, ha miattam nem aludt? És ha neheztel rám, emiatt?
-De ma túlleszünk rajta és nem kell többet foglalkozni vele, minden visszatér a normális kerékvágásba -Már amennyire bármi normális nálunk. Csak azért adok hálát az égnek, hogy így békén fognak minket hagyni és legalább a kevés barátunk körében történhet a ceremónia. Ez nagyban megkönnyíti számomra a dolgot. Elveszem a kezeim, ahogy felé fordul és az ölembe ejtem a fésűt.
-Túl leszünk és nem lesz semmi baj -sóhajtok én is amolyan megnyugtatásul mindkettőnk, ahogy belebújok az ölelésébe és visszahúzom egy rövid csókra. Minél közelebb akarom őt érezni magamhoz, úgy talán túlélhetem a mai napot.
-Tudom. Valahogyan majd lesz -Az utóbbi pár hétben, aohgy szerveztük az esküvőt, ezt ismételgettem, mint valami mantrát. Ha valahogy lesz, akkor nem lehet sehogy és ezzel el tudtam csendesíteni egy kicsit a véremben vibráló folytonos idegességet.
-Nagyon tetszik neked az a ruha -mosolyodom el. Számomra vicces, hogy ennyire izgatott egy hatalmas szoknya miatt, miközben Caleb közelébe még inget is alig tudok vinni, mert nem szereti a fölöslegesen kényelmetlen dolgokat.
Amíg Ruko eltűnik zuhanyozni, én a hajam egyenesítéséhez fogok hozzá és még csak véletlenül sem hagyom a gondolataimat elkalandozni a rossz irányba, inkább halk énekléssel foglalom el magam. Már majdnem készen vagyok, amikor a vőlegényem ismét megjelenik, így csatlakozom hozzá.
-Kezdd el egyedül, mindjárt jövök és segítek -Ellépek mellőle, hogy letegyem a hajvasalót, és visszatérek mellé, hogy én is elkezdjek öltözködni. Nekem közel sem tart addig felkapkodni az inget és az öltönyt, mint őt belevarázsolni az abroncsos szoknyába. Előbb ledobom az ágyra a hálóingemet és véletlenül sem fordulva a tükör felé veszem fel gyorsan a ruhadarabokat.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea   

Vissza az elejére Go down
 

Ujjamra a gyűrű - Ruko & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Mi lett volna ha... :: A kalandod itt kezdődik-