Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Let's become friends! - Noel&Vitaly Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Let's become friends! - Noel&Vitaly Bal11Let's become friends! - Noel&Vitaly Kyzyp11Let's become friends! - Noel&Vitaly Jobb11 
Kotetsu Madoka
Let's become friends! - Noel&Vitaly Bal11Let's become friends! - Noel&Vitaly Kyzyp11Let's become friends! - Noel&Vitaly Jobb11 
Mutsuki Kaede
Let's become friends! - Noel&Vitaly Bal11Let's become friends! - Noel&Vitaly Kyzyp11Let's become friends! - Noel&Vitaly Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Let's become friends! - Noel&Vitaly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousLet's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyKedd Ápr. 11, 2017 1:19 amNoel & Vitaly
Egyik este nagyon unatkoztam, szóval úgy döntöttem, hogy társaság után nézek. Nem sokkal sötétedés után felhívtam Noelt, egy fiatal vámpírt akivel nem olyan régen ismerkedtem össze. Csak egyszer találkoztunk, teljesen véletlenül, de gyorsan jóban lettünk. Még telefonszámot is cseréltünk, ami most csak megkönnyítette a dolgom. Elhívtam a fiút az egyik alvilági bárba, ahol mindketten találhattunk az ízlésünknek megfelelő italt.
Én érkeztem meg előbb, és azzal a lendülettel le is ültem egy üres asztalhoz. Rendeltem magamnak egy pohár vodkát amíg a fiúra vártam, és talán kissé illetlenül legurítottam azt az alapozó kört. Attól mondjuk nem kellett félni, hogy túl hamar megárt az alkohol, mert elég jól bírtam, és pontosan tudtam azt is, hogy mennyit szabad innom, ha nem akarok súlyos következményeket. Addig nem is rendeltem mást, amíg meg nem érkezett a vámpír, teljesen józanon szerettem volna megvárni, először is mert így illett, másodszor pedig azért mert amúgy sem terveztem az asztal alá inni magam. Leginkább beszélgetni volt kedvem, amihez pedig mindenképpen szükségem volt társaságra.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyCsüt. Ápr. 13, 2017 7:17 pm

Vitaly - Noel

Szinte éppen csak megérkezett Amerikába, ott is Manhattanba, mikor összefutott egy fiatalnak tűnő sráccal, akiről végül kiderült, sokszorosan idősebb tőle... elméletben. Azt is megtudta róla, hogy ő boszorkány, bár a korát illetően jelentősen mellétrafált. Melyikőjük a komolyabb vagy éppen a komolytalanabb, abban kemény versenyt vívnának valószínűleg, de jól szórakoztak, ő is megkedvelte a srácot, így telefontszámot cseréltek.
Épp Kanaménak folytatja a kutatást a két projekttel kapcsolatban mikor megcsörren a telefonja. Vicces kedvében van, így staten islandi ravatalozó néven mutatkozik be, ám elröhögi a végét, így le is buktatja a saját magát. Az alvilági bár nem hangzott túl kecsegtetően, de miért mondana nemet? Nem kell minden találkozásnak balhéval végződnie, ráadásul vacsorának kitűnő lesz, főleg ha a kísérőjét is meggyőzi, tényleg csak Vitaly az, nem valami maffiózó, és esze ágában sincs Chicagóba átruccanni. Még egy gyönyörű üzenetet is írt Kanaménak, hogy hová készül, és Richardnak is, hogy szeretne a területére lépni kis időre. Mindenre gondolt, nem akar galibát, akkor meg nem lehet nagy baj.
Egy gyors üzenetet dob Vitnek, pár perc alatt el is készül és már rohan is a bár felé. Ahol lehet, kihasználja a képességeit, így sokkal rövidebb idő alatt ér oda mint tervezte. Kísérője halál jó fej, nem morog, csupán figyelmeztet mielőtt belépi, hogy lehetőleg ne találjon részeg egyedet, mert semmi kedve hazacipelni, és még ki is fogja röhögni. Apró bólintás és széles vigyor után már bent is van, egyenesen a fiúhoz lép.
-Szia! Mi történt? Gáz van?
Örül az elhívásnak még akkor is, ha a klán tagjai tényleg igyekeznek mindenbe bevonni, így tökéletesen jól érzi magát köztük.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLet's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyCsüt. Ápr. 13, 2017 9:02 pmNoel & Vitaly
Egyáltalán nem kellett sokat várnom, Noel alig néhány perc múlva belépett az ajtón. Ahhoz képest, hogy szinte indulás előtt csörögtem rá, ez kitűnő teljesítmény volt. Igazából csak azután gondoltam bele, hogy ez a kis kiruccanás neki nem olyan egyszerű, mint nekem, de ezek szerint gyorsan megoldotta. Amint megláttam őt lelkesen integetni kezdtem az asztaltól, és széles vigyorral vártam meg, hogy odaérjen hozzám.
- Szia! Igen, nagy gáz van. Szétunom a fejem. Csak te segíthetsz! – bólogattam a kérdésére, és közben csak úgy mellékesen odaintegettem a kísérőjének is. Sajnáltam azt a szerencsétlent, amiért ezek szerint egész este felvigyáznia kell ránk, szóval már most eldöntöttem, hogy legalább egy pohár vért fizetek neki.
- Rendelj valamit! Úgy hallottam, hogy van valami különleges ajánlatuk a vámpírok részére. Valami vérkoktél izé ha jól tudom, de rákérdezni biztos nem árt – fordultam vissza az újonc vérszívó felé. Most, hogy nem voltam egyedül, kifejezetten feldobódott a hangulatom. Oda is intettem magunkhoz a pincért és rendeltem egy pohár boros kólát, csak hogy színben passzoljon az italom a többiekéhez. Gondolkodtam további pár kör vodkán is, de azt majd később.
- Veled mi újság? Hogy bírod a klánt? Múltkor mondtad, hogy még új neked ez a helyzet – mosolyogtam az új haveromra miután mindenki kért valamit. Tényleg irracionálisan örültem annak, hogy már nem vagyok egyedül.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyPént. Ápr. 14, 2017 7:55 pm

Vitaly - Noel

Rohant, annyira örült Vitaly hívásának, hogy tényleg mindent futtában intézett amit csak lehet. Szó szerint. Nem akarta megváratni a fiút, és ha jól érzékeli, tényleg nem sokat késik a híváshoz képest.
Nem integetne, akkor is megtalálná őt, ám így célirányosan rögtön ott terem mellette és helyet is foglal.
-Az komoly indok. Én is riadóztattalak volna.
Vigyorog, mert az lehet, elfoglalta magát a marha nagy üzleti projekttel, a legnagyobb baj az, hogy nem esik az érdeklődési körébe, és hozzá sem szagol magához az üzlethez. Neki csak ötlete volt, próbált valamit visszaadni abból amit kapott, na de az, hogy utánajárjon mindennek... kemény dió. A kísérője jó fej, máshol foglal helyet, és ezt valahol értékeli, mert azért még szokatlan, hogy mindig megy vele valaki, nehogy gebasz legyen.
-Tényleg? Ez jó hír, erre még sosem jártam. Köszi.
Alvilági hely, rossz arcok vannak bőven, de nem úgy fest, mintha nekik akarnának esni azonnal. Sőt, ahogy Vit mondja, tényleg készültek vámpírokra is, így vér is akad, tehát azt rendel vidáman. Manhattanban még nem járt, de ehet, majd körbenéz teljesen, már ha Richard nem mond nemet rá, elvégre ez az ő területe.
-Állati jó. Nem hittem volna,arra számítottam, hogy kinéznek, mert fiatal vagyok, kinéznek, mert azt sem tudom mi fán terem, de nem. Azt hiszem befogadtak, szóval szuper. És te? Miért unatkoztál ennyire? Keresni kéne egy tündértojást. Tudom, hogy idegesek lesznek, de jó móka, nem?
Lelkesen felel, nagyon meglepte az a hozzáállás amit tapasztalt. Annyira segítőkészek, amiről álmodni sem mert, és nem azzal önnek folyton, hogy ő gyermek és neki kuss a neve. Ha kérdése van, normálisan felelnek, még akkor is, ha esetleg másodszor kérdez meg valamit. Kaname is halál jó fej, pedig jócskán benne van a korban, mégsem besavanyodott.
Hirtelen ötlettel áll elő, mert szerinte az jó buli, persze valószínűleg Vit sokkal tájékozottabb, bele kellene-e vágni egy ilyenbe vagy sem. No meg a kísérője... ha necces vállalkozás, úgy is szól.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLet's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptySzomb. Ápr. 22, 2017 12:35 amNoel & Vitaly
Lelkesen csillogó szemekkel hallgattam a válaszát és hümmögve bólogattam közben. Örültem, hogy feltalálta magát, és sikerült beilleszkednie a klánjába. Nem minden fiatal vámpír ilyen szerencsés. Először meg is lepődtem, hogy milyen nagy hévvel kezdett el beszélni a dologról, de az első mondat után nyugtáztam, hogy akkor minden rendben, és ez mindenképp pozitív fejlemény volt.
- Szóval szerencsés kis vámpír vagy. Ez csúcs! – bólogattam lelkesen, amikor befejezte a kis beszámolóját magáról. Ezután rátérhettem a rám vonatkozó részre, bár nem sok mesélnivalóm volt. Vagyis éppenséggel tudtam volna beszélni egy csomót, de az információk java teljesen felesleges és értelmetlen volt. Csak untattam volna Noelt, most pedig épp az ellenkezőjét szerettem volna tenni. Azért jöttünk, hogy szórakozzunk.
- Az unatkozásnak nincs miértje. Egyedül voltam és semmit sem tudtam csinálni. A munkám is uncsi, nincs benne semmi kihívás. Épp készülök felmondani. Szóval ja. Csak szenvedtem otthon, szóval gondoltam, hogy inkább megpróbálok összefutni valakivel – foglaltam össze, amilyen röviden csak bírtam. Így is hosszabb volt a kis beszámolóm a feltétlenül szükségesnél, de nem tartott túl sokáig, mert a jelenlegi túl-lelkes lelkiállapotomból fakadóan elhadartam az egészet.
Mikor előállt a nagy ötlettel, egy kicsit elkerekedtek a szemeim. Nem tűnt jó ötletnek, hiába hangzott elsőre izgalmasan. Ha csak úgy rá kellett volna vágnom egy választ, igent mondtam volna, de két másodperc alatt átgondoltam, és gyorsan rájöttem, hogy elég öngyilkos küldetés lenne.
- Tündértojást, mi? Mondanám, hogy igen, az buli, de aztán legalább egy egész tündérudvar és egy vámpírklán akarna kinyírni, szóval erről most le kell, hogy beszéljelek. Tojást lopni csúnya dolog, és feltehetőleg legalább egyikünk életébe kerülne. Szóval más programot kell kitalálnunk – vázoltam fel a véleményemet, és egy kicsit előrébb hajoltam az asztal felett. Viszont közben megérkeztek az italaink, szóval nem maradhattam úgy, mert helyet kellett adnom a poharaknak. Megköszöntem a pincérnek a kiszolgálást, majd ráérősen belekortyoltam a boros kólámba.
- Mi lenne, ha inkább elmennénk diszkóba vagy egy koncertre? Oké, nem túl esélyes, hogy találunk egy koncertet csak úgy itt és most, de az esély megvan – tettem egy gyenge próbálkozást arra, hogy más izgalmat találjak magunknak, de még én is éreztem, hogy ez nagyon sántít. Egyelőre nem volt épkézláb ötletem, én nagyon jól meglettem volna ott a bárban is.
[/color]
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyPént. Ápr. 28, 2017 7:44 pm

Vitaly - Noel

Igazság szerint nem akarja Vitet untatni, de annyira örül annak, hogy ilyen klánra lelt, hogy muszáj valakivel megosztania. Mikor útnak indult, sok mindenre felkészült, az otthoni sznob, nagyképű vámpírokból tudott csak kiindulni, akikkel összehozta a sors, vagyis arra számított, hogy itt is meg fogja kapni, ő egy senki és a neve kuss, mert ifjú. Ezzel szemben halál jó fej klánvezér, normálisak a tagok, és még a többi klánbeli is segítőkész. Tényleg élvezi a klánlétet, le sem tagadhatná.
-Aha, mondhatni. Azt hittem, majd kapásból leüvöltenek, de nem.
Gerardból kiindulva ezt borítékolni merte volna, és mekkorát tévedett. Minden esetre boldog, hogy kiderült, vannak olyanok, akiket nem zavar a fiatalság, nem zavar a lelkesedés, sőt.
Álmában sem gondolta volna, hogy tényleg klánra lel, olyanra, amelyik úgy működik mint egy család. Vagyis tényleg lelkes és boldog, élvezi a klánlétet, nem is tagadja.
-Semmit nem tudtál csinálni? Azt hogy? Oké, örülök, hogy hívtál, csak meglep. Én sosem unatkozom. Meg... olyan munkát el sem vállalnék amit unok. Ez biztos. Azaz... én is felmondanék.
Ő sosem unatkozik, igaz, azzal foglalkozik amit szeret. Na jó, sírásást is vállalni akar, mert rengeteg dolgot lehet kiforgatni a földből. Azzal pedig egyetért, hogy Vit fel akar mondani. Belehalna képletesen, ha olyat erőltetnének rá amit nem akar. El sem telne 5 perc, már ott sem lenne.
Aztán remek ötlete támad, legalábbis szerinte remek ötlet, mert tök egyértelmű, mi lehetne izgalmasabb, mint az, keressenek egy tündértojást.
-Miért? Engem nem? Az viszont tényleg izgalmas, el tudod rejteni úgy, hogy ne találják meg, vagy eltereled magadról a gyanút, hogy nem jönnek rá? Na, ez a kihívás.
Megvonja a vállát, hát ha nem, akkor nem, de mégsem mondhatja Vitnek, hogy akkor menjenek temetőzni.
Szép látványt nyújthatnak, ahogy közelebb hajolnak egymáshoz az asztal felett, hogy mindezt megtárgyalják, de egy szót sem szól, amikor megérkezik a pincér és kissé furán kezdi méregetni őket. Most ebben mi az érdekes? Beszélgettek.
-Diszkóba? Koncertre? Abban mi az izgalmas? A verekedés kiprovokálása, vagy az, amikor illuminált emberek próbálnak becserkészni azt gondolván magukról, mennyire észbontóak? Nos... ha így nézem, van benne izgalom.
Röhögni kezd, mert végül is ez is hasonlóan abszurd ötlet mint az övé. Pláne, hogy egy koncertre marhára nem fog hirtelenjében jegyet kapni, ami mindjárt kezdődik. jegyüzértől lehet, de az más.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLet's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyHétf. Május 01, 2017 10:34 pmNoel & Vitaly
Jó érzés volt, hogy panaszkodhattam valakinek a munkámról, már nagyon szerettem volna kiadni magamból a frusztrációt, amit az egyáltalán nem nekem való meló miatt éreztem.  Noel megértőnek tűnt, és a reakciója dobott egyet a saját határozottságomon. Eddig is tudtam, hogy az a helyes, ha otthagyom azt a helyet, amint tudom, de napok óta csak készültem rá és nem haladtam előre. Most már tényleg tennem kellett valamit ez ügyben.
- Az elején azt hittem, hogy buli lesz, de néhány hónapja azt érzem, hogy ez így mégsem jó. Nem nekem való. Eddig csak azért nem mondtam fel, mert fogalmam sincs, hogy mit csináljak helyette, de már nem érdekel. Csak lelépek és kész – vontam vállat. Aztán sikerült témát váltanunk, és valami izgalmasabbra tereltük a szót. Vagyis Noel tette meg ezt a lépést, és amit mondott az egy kicsit túl izgalmasra sikeredett. Méghogy tündértojás. Le kellett lomboznom, mert ennyire még én sem voltam kalandvágyó, unalom ide vagy oda. Egy részem belevágott volna a fiatal vámpírral, de ezúttal a felelősségteljes énem nyert, és nemet mondtam neki. Mivel pedig ez egy kényes téma volt, az asztal felett közelebb hajoltam Noelhez, míg erről beszéltünk. Ha valaki meghallott volna minket, annak csúnya következményei lettek volna.
- Téged esetleg a tündéred.  A klánod biztos megvédene, és még rám lennének mérgesek, amiért ilyesmibe rángatom egy kölyküket. Szóval akármilyen csábító a kihívás, most inkább nem. Amúgy is, kezdhetnénk valami kisebbel – javasoltam nagy határozottan. Viszont ezt a beszélgetést nem tudtuk túl sokáig folytatni, mert a pincérlány megzavart minket, és vissza kellett húzódnom a helyemre. Ezt az alkalmat kihasználtam, és gondolkodni kezdtem valamin, amit felajánlhatnék a fiúnak az előző programötlet helyett. Ittam egy keveset a boromból, majd előálltam az első dologgal, ami eszembe jutott. Amint kimondtam, már tudtam, hogy ezek is borzasztó ötletek, de csak ez jött össze. Tovább szürcsölgettem az italomat, emésztgettem Noel reakcióját, és tovább agyaltam azon, mit is tehetnénk.
- Ehh… ez nem épp az az izgalom, amire szükségünk van. Mégsem olyan jó ötlet – húztam el a számat, de már gondolkodtam is valami máson. Sajnos meg kellett állapítanom, hogy az unalom a kreativitásomra is kihatott, mert egyszerűen képtelen voltam használható ötletet szülni, de próbálkoztam.
- Bowling? Korcsolyázás? Vagy menjünk és vadásszunk neked vacsorát? Akár csajozni is elviszlek, ha ahhoz van kedved – soroltam mindent, ami csak felötlött bennem, nem is igazán gondoltam át, hogy mennyire szalonképesek az ötleteim. Csak találni szerettem volna valamit, amivel kellemesen elüthetnénk az időt, miután elfogyasztottuk az italainkat. Lerészegedni aznap este nem volt kedvem, szóval a még néhány környi piát gyorsan ki is húztam a listáról.
[/color]
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptySzer. Május 03, 2017 8:50 pm

Vitaly - Noel

Szeretné megérteni az embereket, alvilágiakat, tök mindegy, de valahogy nem mindig megy. Egyrészt azért, mert teljesen más környezetből jön mint a többség, másrészt azért, mert a többiekkel ellentétben nem igazán akar megfelelni az úgynevezett társadalmi elvárásoknak. Ezért nem érti azt sem, hogy miért vállalnak olyan munkát ami eleve nem jön be nekik, és miért sanyargatják magukat több-kevesebb ideig, míg rájönnek, nem azt akarják.
Aminek viszont örül, hogy Vit már a váltáson gondolkodik és nem akar még éveket eltölteni olyasvalamivel ami nem ő maga. Egyáltalán a boszorkányok miért dolgoznak civilben? Már úgy. Annyi de annyi előnyük van, amivel a megélhetésüket biztosíthatják, vagy nem?
Mint neki is, és ami biztos, ebből a tudásából fog előnyt kovácsolni, ebből fog annyi pénzt keresni ami szükséges a látszat életvitelhez.
-Mi érdekel? Boszorkány vagy könyörgöm. Vedd elő amit tudsz, és keress azzal pénzt. Én a helyedben simán csinálnék egy vállalkozást, és eladnám a tudásom azon részét ami még úgymond publikus.
Annyi lehetőség van a mágiában, annyi de annyi, ahogy a rúnákban is, a holtakban... stb. Napestig sorolhatná. Neki van terve, nem is kevés, és lehet, hogy már nem tud annyi mindent megvalósítani mint tudott volna boszorkányként, de valamije maradt, az az elméleti tudás, amit soha sehol nem talál meg leírva. A fejében van, és legfeljebb címszavas jegyzeteiben, amit más rajta kívül nem ért.
-Gondolod, hogy a vámpírok nem lennének rám pipák? Dehogynem, főleg a saját klánom. Szóval... ugyanolyan szarban csücsülnék mint te, de te unatkoztál, én csak mondtam egy izgalmasat. Mert... ne mondd, hogy ez nem lenne az.
Vigyorog. Ugyan nem tudja, mekkora balhé kerekedne az egészből, de a jelek szerint hatalmas, ha már Vit is ennyire ódzkodik tőle. Vannak ötletei, ha valaki gondban van, forduljon hozzá bizalommal.
-Ezzel egyet kell, hogy értsek, bocs. Bár ha mazochista vagy... akkor felőlem.
Megvonja a vállát, bár ahogy a fiúra néz, hát nem egészen erre gondolt. Na de neki mi az izgalmas? Kalandtúra? Annyira még nem ismeri, hogy csípőből mondjon valamit.
-Korcsolyázás? Mehetünk, még sosem próbáltam, ha azt nem számítom, hogy imádtam csúszkálni korcsolya nélkül. Köszke, már kajáltam, anélkül el sem jöhettem volna. Tudod, fiatal vagyok. Csajozni? Neked arra van időd? Nekem sosem volt olyanom, egyszerűen nem férnek bele az időmbe.
Bólint, tényleg sosem volt korcsolya a lábán, és ha befagyott tavat keresnek, hát akkor abban lesz izgalom. Ki alatt szakad be a jég? A csajozásra felvonja a szemöldökét. Azt minek? Meg hogy? Annyira nem érdeklődik irántuk, hogy most azonnal szerezzen egyet. Ez eddig is kimaradt az életéből.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLet's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptySzer. Május 24, 2017 4:12 amNoel & Vitaly
Annyira egyszerűnek hangzott, amit Noel mondott. Otthagyni mindent, gondolkodás nélkül, és belevágni a mágiabizniszbe. Bárcsak ennyire könnyű lett volna! Mióta a saját lábamra álltam, és elhagytam a mesteremet, azon igyekeztem, hogy felépítsem a saját karrierem boszorkánymesterként. Eddig azonban nem igazán sikerült népszerűvé tennem magam, hiába kértem majdnem feleannyit, mint a profi és tapasztalt boszorkánymesterek. Kevesen kérték a segítségemet, hiszen az én szintemen lévő mágiahasználót könnyű volt találni, rengeteg fiatal boszorkánymester szaladgált az utcákon, akik ugyanúgy a nagy áttörésre vártak, mint én. Örültem, ha kéthavonta akadt egy munkám. Persze még így is annyit kaptam a varázslatokért, amennyiből simán megélhettem volna. Nem nagyzolva, éppen arra költve, ami szükséges, de tényleg nem haltam volna éhen. A helyzet inkább az, hogy marha unalmas lett volna olyan sokáig nem csinálni semmit két meló közt. Felsóhajtottam, és úgy döntöttem, megpróbálom elmagyarázni ezt Noelnek.
- Még szép, hogy ezt teszem! Hosszú évek óta jelen vagyok a varázspiacon, de ez a vállalkozás nem nagyon akar beindulni. Alig akad valaki, aki éppen rám akarja bízni az ügyes-bajos dolgait a rengeteg boszorkánymester közül, aki elvállalná. Nem vagyok még elég tapasztalt ahhoz, hogy sok melót kapjak. Annyiból is meg tudnék élni, amit most keresek a varázslással, de az meg nagyon kevés munka… a fél életemet átunatkoznám, mert nincs mit csinálnom. Szóval kell egy mondén állás, csak időtöltésnek – foglaltam össze hangosan is, ami azelőtt alig pár pillanat alatt lejátszódott a fejemben. Reméltem, hogy a fiú megérti, és vagy lezárjuk ezt a témát, vagy elő tud állni valami használható ötlettel, ami segíthet rajtam. Jelenleg eléggé elveszettnek éreztem magam az életem ezen területén. A karrierválság szar érzés.
A tündértojással kapcsolatban végül érdekes következtetésre jutottunk, mivel Noel olyasmit mondott, amivel tényleg nem tudtam szembe szállni. Vigyorogva bólintottam egyet a megjegyzésére.
- Dehogynem. Nagyon is izgalmas lenne, ezt eszemben sincs tagadni – ismertem el, hogy igaza van ezzel kapcsolatban. A baj itt csak az volt, hogy az izgalom túl sok veszélyt is hozott magával ebben a helyzetben, hiszen a fél árnyvilág a nyomunkban lett volna utána. Egyikünk sem úszta volna meg szépen a helyzetet. Szóval találnunk kellett valami mást, és az első képtelen ötleteim után előálltam még néhány újabb lehetőséggel, amik közül nagyon reméltem, hogy az egyik bejön. Úgy látszott, hogy még ha nem is voltam a toppon ötletelés terén, egy programot mégis sikerült találnom, ami megfelelő lehet.
- Akkor menjünk korcsolyázni. Tudok egy jó helyet, vicces lesz! Megtanítalak az alapokra – mosolyogtam rá kedvesen – Oh, igaz is. Mindig elfelejtem az ilyesmit. De az nekünk csak jó, ha nem vagy éhes. A csajozás pedig… időm az van, de szerencsém az nincs. Legalábbis mostanában. Lánnyal és fiúval sem futottam össze mostanában, akiről úgy gondoltam, hogy érdemes lenne kezdeni valamit úgy – vontam vállat lazán. Azt nem egészen értettem, hogy hogy nincs ideje pont ilyesmire. Ez egy olyan dolog volt, amire mindig szakítani kell időt. Legalábbis szerintem. De nem akartam beleszólni, ezért ezt nem dörgöltem a fiú orra alá, helyette mást találtam mondani - Viszont most már biztos vagyok, hogy el kell majd vigyelek valahova, ahol felcsíphetsz valakit. Az nem állapot, hogy elintézed annyival, hogy nincs időd. Ezen változtatnunk kell – jelentettem ki határozottan. Megittam az italom maradékát, majd letettem a poharat az asztalra. Én ezzel végeztem is a piálással aznap estére.
[/color]
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyCsüt. Május 25, 2017 8:22 pm

Vitaly - Noel

Ahogy Vitre pillant máris vágja, hol a probléma, így amikor elhangzik a válasz, vigyorogni kezd, és megveregeti a fiú vállát. Már tudja, mit kell tennie, mármint a fiúnak, csak találják meg azt, amiben jelenleg a legerősebb.
-Ismered azt a szót, hogy kifogás, ugye? Tudod miért nem indul be az üzleted? Mert negatív vagy, mert nem hiszed el magadról, hogy meg tudod csinálni, és lehet, hogy ezt nem mondod, de érezhető. Innentől kezdve pedig ha valaki belép hozzád és megérzi a bizonytalanságot, kifordul. Ennyi az egész.

-Vitaly, 20 éves vagyok, és tudom magamról, mire vagyok képes. A kor nem számít. Lehet, nem vagyok még profi, kiemelkedő nekromanta, de hiszem, hogy sokakon túlteszek már most is, és nem hagyom, hogy ettől a hitemtől bármi vagy bárki eltántorítson. vagy tudod amit kell, vagy nem betonbiztos az alapod.
Ezt hamar megtanulta, miszerint vagy elhiszi, képes rá, vagy eleve azért bukja el, mert bizonytalan magában. Rengetegszer tesztelte is, tényleg így van. Vit esetében bőven elég az, hogy örökösen arra fogja, fiatal, nem erős, így még a felét sem hozza ki magából annak, amit valójában tud.
-Melyik varázslatban vagy a legjobb? Azok közül, amiket a már nagymenők nem használnak, mert lealacsonyító a számukra, de mégis keresett? Ezeket találjuk meg, és nyerd ügyed lesz. A piacot nézd.
Kell egy támpont, hogy legyen kiinduló pontjuk, mert kínálat az van bőven, ahogy böngészte a netet. Szerinte ez simán kivitelezhető, és persze van még néhány ötlete.
-Na látod? A menekülés sem gyerekjáték.
Vigyorog, ezt nevezik izgalomnak, még ha mások bosszantásával is jár a dolog. Persze nem akar balhét, még a végén kivágják a klánból és nincs kedve másikat keresni. Azért eljátszik a gondolattal, meddig tudna menekülni mielőtt elkapják. Kihívás.
-Szuper, de ne röhögj nagyon, mert esni-kelni fogok. Vagy nem. Kiderül, rejtett tehetségem van hozzá, akkor meg leshetsz.
Maximum a gyorsaságával tudná kompenzálni a kibillenéseket, így biztos, hogy szórakoztató program lesz ez is.
-irigyellek, hogy ennyi időd van, de tényleg. Szar helyen keresel, nem? Menj másfelé, és akkor tuti találsz megfelelőt, de igazán ebben nem tudok tanácsot adni.
Sosem foglalkozott azzal, hogy ismerkedjen bárkivel is ilyenformán, sőt, igazán nem is gondolkodott azon, akar-e valakit maga mellé.
-De tényleg nincs időm. Gondold végig. Megismerkedek egy lánnyal tegyük fel, és rájövök, hogy marhára nem érdekel, mert nincs benne semmi. Akkor meg minek pazaroljak rá energiát?
Felőle indulhatnak, készen van, de még mindig nem érti a logikát, miért kell annyira kergetni egy nőt? Ha jön akkor jön, ha meg nem akkor nem. Vagy nem így van?
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLet's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptySzomb. Júl. 22, 2017 11:03 pmNoel & Vitaly
A magyarázata olyan fordulatot vett, amire nem számítottam. Eléggé félreérthettük egymást, ha ide lyukadtunk ki. Szerettem volna ezt tisztázni vele, de először hagytam, hogy végigmondja, és egyetértően bólintottam is. Tudtam, hogy fontos a hozzáállás, és a munkával kapcsolatban nem is voltam határozatlan. A megrendelőszerzés kérdésével kapcsolatban viszont más volt a helyzet.
- Nincsen semmi gond az önbizalmammal, Noel. Tudom, hogy bármit meg tudok csinálni, amit egy megrendelő kérhet. Vagy legalábbis közel bármit. Csak azt nem tudom, hogyan érjem el, hogy többen forduljanak éppen hozzám – magyaráztam higgadtan. Szerettem volna, ha megérti, mire gondolok és tisztázzuk ezt az egészet. Ezután viszont elmosolyodtam - De mint látod, már ezen is dolgozom. Épp most kértem hozzá segítséget! – tettem hozzá, már sokkal felszabadultabban. Hozzá fordultam, hátha van valami ötlete, és eddig úgy tűnt, hogy van is. Már csak meg kellett találnunk a közös hangot.
- A helyzet ennél kicsit bonyolultabb. Nincs kimondottan olyan típusú varázslat, amivel a tapasztaltabbak nem foglalkoznak. Inkább olyan bugyuta kívánságok léteznek. Apróbb démonok megidézése, képtelen ötletek tárgyak megbűvölésére… ilyesmi. Ez mind gyerekjáték, és képes vagyok tökéletesen kivitelezni őket. Varázsoltam már vezényszóra kapcsolódó lámpát, és magától lapozó könyvet, meg önműködő, madár alakú éjjeli fényt, ami körbe röpköd a szobában… és hasonló bosszantó dolgokat. Meg ott vannak az apróbb bájitalok, az olyasmi ami segít aludni, vagy épp ébren maradni, esetleg lefogyni… az alsó kategóriás varázslatok tárháza végtelen és nem válogatok, hogy mit vállalok el – fejtettem ki, hogy hogyan is működik ez a másik dolog, amire rákérdezett. Specializálódni egy elég nagy lépés volt, és egyelőre még nem találtam magamat kiemelkedően tehetségesnek semmiben sem, de amivel üzletet lehetett csinálni, azt mindent elvállaltam. Leginkább a hirdetéssel voltak gondjaim, hogy hogyan csalogassam magamhoz azokat, akik akár ilyen butaságokkal is megbíznának.
-  Majd kiderítjük. Ha rájövünk, hogy tehetségesebb vagy, mint én, akkor majd te tanítasz engem!  – nevettem fel, ahogy felálltam az asztaltól. Jó tervem volt a korizásra, annyira nem veszélyes, mint ellopni egy tündértojást, de éppen eléggé izgalmas. A számla rendezését követően el is hagytuk a bárt, és egyelőre gyalog indultunk el az utcán. A szó a szerelmi életre terelődött, ami egyáltalán nem zavart, sőt, igyekeztem egy kicsit kiokosítani a fiút.
- Talán majd találok, nem tudom… az se nagy baj, ha nem – vontam vállat, amikor azt javasolta, hogy máshol kéne keresnem. Annyira nem hajkurásztam a szerelmet, inkább kalandokba másztam bele mostanában, így annyira nem törtem magam, hogy valaki igazán érdekeset találjak – Majd ha jön, akkor jön, ha pedig nem, akkor nem. DE ez nem azt jelenti, hogy elzárkózok és nem teszek érte semmit. Nyitottnak kell maradni, hogy a végén valaki besétálhasson azon az ajtón  – egészítettem ki magam, hátha így megérti, miről is beszélek. Már éppen túl idős volt hozzá, hogy ennyire semmit se tudjon ezekről.
- Noel, ez… nem így működik. Ha nem érdekel, akkor eleve nem pazarolsz rá túl sok energiát. Csak olyannal érdemes bármibe is belekezdeni, akiben látsz valamit, ami megfog. De sosem jössz rá, hogy működik ez, ha meg sem próbálod!  – osztottam neki tovább az észt. Nem tudtam elhinni, hogy ennyire el szeretne zárkózni, és hogy arra fogja, hogy nincs rá ideje. Vámpírból van, a világ összes ideje az övé, még ha eddig nem is jött rá.
Bevezettem őt - és a kedves kísérőt - egy sikátorba, ahol nyitottam egy portált számunkra. Egyenesen a jégpályára vitt minket, ami talán egy egészen picit zárva volt ilyenkor, de épp ez volt benne a valami.
- Menj előre nyugodtan! A nyomodban leszek – intettem az örvény belseje felé,  ahol el kellett volna tűnnünk, hogy felbukkanhassunk a kívánt helyen.
Vissza az elejére Go down
Noel Dessauge


Noel Dessauge


Hozzászólások száma :
138
Age :
23

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly EmptyPént. Dec. 15, 2017 3:03 pm

Akkor tényleg nem érti, mi a baj? Ha valakinek van elég önbizalma, akkor hisz abban és tudja, hogy meg fogják találni, azonban ha szemernyi kétely merül fel benne, mert nem tartja magát olyan erősnek, mint a „nagyok”, akkor mégis hibádzik az, amit Vit mond.
-Reklám. Bár… én mindig azt tanultam és vallom is, ha valaki jó abban, amit csinál, akkor megtalálják azok, akiknek kell. Reklám nélkül.
Szerinte ez működik, de ehhez tényleg az kell, hogy az illető ne kételkedjen saját magában. Bólint, ez igaz, Vit segítséget kért, szóval legalább megtette az első lépést, még ha nem is hajlandó bevallani magának, hogy a kora miatt kevesebbre tartja saját magát, mint az idős profikat. Na sebaj, majd kiötlenek valamit, és akkor működni fog a dolog.
-Szuper, ha tudod, mire van igény, akkor azzal foglalkozz. Ha jó vagy, és elégedettek veled, akkor szájról szájra fog terjedni a híred. A kérdés az, elhiszed-e magadról, hogy tényleg átkozottul jó vagy? A másik, amit megnézhetsz, ki milyen tarifával dolgozik.
Nincsen itt semmi gond, persze rá lehet segíteni, csak Vit verje ki a fejéből azt, hogy mások jobbak nála, ennyi az egész. Legalábbis szerinte.
-Ez az, amitől nem tartok. Világ életemben teli talpon álltam, sosem egy vékony pengén. Szerinted akkor mennyi esélye van annak, hogy majd én mutatok neked figurákat? Oké, esésben igen, az is egy művészet.
Nevetve áll fel az aszataltól, rendezi a számlát és indulhatnak is. Egyelőre megfelel ez a szórakozás is, a lényeg, hogy nem a négy fal között ücsörög, hanem kimozdul onnan.
-Na látod? Mondjuk… én ezen még sosem gondolkodtam, szóval tőlem ne várj olyan tanácsot, mint egy randigurutól és társaitól.
Annyi köze van az egészhez, mint egy darab fának, azaz semmi. Sosem randizott még senkivel, nem is nagyon foglalkozott a kérdéssel, így nevetni kezd rajta. Szegény Vit, ha azt hitte, tippet tud adni neki, hát tévedett.
-Oké, ezt majd észben tartom, és kinyitom az ajtót. Kösz.
Vizuális típus, így simán elképzeli, hogy a szobája ajtaját kitárja, hátha betalál rajta valaki… már a gondolattól is röhögőgörcsöt kap. Azért majd megpróbálja hasznosítani a Vittől hallottakat, mert ő láthatóan sokkal rutinosabb, mint ő. Ami... valljuk be, nem nehéz.
-Ez logikusan hangzik. Ezt tettem idáig. Tudod, mindig találtam valami elfoglaltságot, így nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Baj?
Lehet, ez másnak fura, neki egyáltalán nem az, de a jelek szerint már igencsak csúszásban van. A sikátorba érve sóhajt egy nagyot, Vit csak tudja az utat, ha erre jönnek. A kapu láttán mindent megért, oké, akkor ez a gyors variáció lesz.
-Oké. Ha nem találsz, akkor eltévedtem.
Nevetve lép a portálba, aztán ki tudja, hol köt ki. Ha minden jól megy, a koripályánál.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Let's become friends! - Noel&Vitaly   Let's become friends! - Noel&Vitaly Empty

Vissza az elejére Go down
 

Let's become friends! - Noel&Vitaly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-