Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Zerge & Richard - My "little" girl Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Zerge & Richard - My "little" girl Bal11Zerge & Richard - My "little" girl Kyzyp11Zerge & Richard - My "little" girl Jobb11 
Kotetsu Madoka
Zerge & Richard - My "little" girl Bal11Zerge & Richard - My "little" girl Kyzyp11Zerge & Richard - My "little" girl Jobb11 
Mutsuki Kaede
Zerge & Richard - My "little" girl Bal11Zerge & Richard - My "little" girl Kyzyp11Zerge & Richard - My "little" girl Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Zerge & Richard - My "little" girl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Richard D. Reeves


Richard D. Reeves


Hozzászólások száma :
34

Zerge & Richard - My "little" girl Empty
TémanyitásTárgy: Zerge & Richard - My "little" girl   Zerge & Richard - My "little" girl EmptyHétf. Feb. 26, 2018 6:02 pm

Annyi teendőm volt az elmúlt időben, hogy a saját lányomra nem jutott belőle, ezért ma úgy döntöttem, hogy ezt a napot neki szentelem, akár tetszik, akár nem.
Kicsi Parist lefoglaltam némi beszerző körúttal, Akasha amúgy is barátnőzik, vagyis szabad a pálya. Egyedül Angie-nek írtam külön, hogy megbeszéljük a találkozót, ami már a bál óta húzódik.
Utána viszont csak a lányommal akarok foglalkozni, így mindent bekészítek, ami egy kivételes lazuláshoz is jól jöhet, bár ha ki szeretne mozdulni, az ellen sincsen kifogásom.
Jelezve a mai szabadnapomat, az öltözékem is ehhez hasonló, vagyis sokkal lazább mint egyébként, feltűrt ingujj és farmer, ami tőlem szokatlan, vagy nagyon ritkán látható. Vagyis szinte sosincs szabad napom.
Persze arra is felkészülök, hogy Paris berobban vagy azért, mert végzett, vagy azért, mert végez, vagy azért, mert a bátyja éppen meg akarja ölni. Bármelyik opció előfordulhat nála.
Simán "elterülök" a kanapén, azaz leülök és hátradőlök, kinyújtóztatva a tagjaimat, így várom a lányomat. Remélem, hogy ez őt sem fogja meglepni, bár ismer, ezért ettől annyira nem is tartok.

Vissza az elejére Go down
Zerdella Grams


Zerdella Grams


Hozzászólások száma :
14
Age :
1930

Zerge & Richard - My "little" girl Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zerge & Richard - My "little" girl   Zerge & Richard - My "little" girl EmptyVas. Márc. 04, 2018 12:07 pmRichard & Zerge
Az emberek nagyon furán működnek, ezt már akkor is tapasztaltam, amikor én magam is az voltam. Néha annyira nem akarnak semmit csinálni, hogy még az alól a munka alól is kibújnak, amit ők maguk választottak, máskor meg annyira elmerülnek valamiben, hogy képesek elfelejteni enni és aludni is. Persze minden eset már és más, de nekem ez még mindig az újdonság erejével hat. Róluk veszem a saját példámat is, ezért vettem ki szabadságot. Nekem nem kell annyi pihenés, mint nekik, de már hallottam vissza pletykákat arról, hogy én sosem állok le és honnan van ennyi energiám, ezért jobbnak láttam megmutatni nekik, én is "ember" vagyok, hogy elejét vegyem az ilyen pletykáknak.
Paris valahol el van tűnve, nem találtam a hotelban, de Akashának is valahol valami programja van, szóval arra készültem, egyedül fogom tölteni a napomat itthon. Gondoltam rajzolgatni fogok néhány tervrajzot vagy olvasni, de előbb körbe akartam kicsit járni, hátha találok magamnak valami egyéb társaságot a testvéreimen kívül. Apámat régen láttam, elfoglalt volt, mint mindig, ezért nem is számítok a kanapén ülő alakjára sem. Ráadásul nem is munkaruhában van!
-Apa! -ugrok a nyakába hátulról, a kanapé támláján keresztül és ölelgetem meg. Még mindig ugyanazzal a kislányos boldogsággal tudok neki örülni annyi év után is. Mit nekünk vámpír sztereotípia, közel sem vagyunk mi olyanok, mint az idők során kialakult kép a vérszívókról.
-Ez azt jelenti, ma nem fogsz dolgozni? -utalok a ruhájára, miközben átugrom a háttámlát és mellé érkezem törökülésbe. Ma hanyagoltam a kosztümöt és a kontyot, bezzeg most nem látja Akasha. Csak egy túlméretes pulcsi és leggings van rajtam, amolyan kényelmesre véve a figurát.


Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Richard D. Reeves


Richard D. Reeves


Hozzászólások száma :
34

Zerge & Richard - My "little" girl Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zerge & Richard - My "little" girl   Zerge & Richard - My "little" girl EmptyHétf. Márc. 05, 2018 12:59 pm

Még ez a fajta testhelyzet sem mindennapos nálam, jelenleg olyan kényelmesnek találom, mintha soha nem ültem volna így. Volt rá példa, csak senki ne kérdezze, mikor, mert arra most magam sem tudnék felelni. Hátradöntöm a fejemet, csukott szemmel is tudni fogom, ha Zerge érkezik, más pedig nem jöhet, egyszerűen kitiltottam mindenkit, még kopogással se merjenek zavarni.
Ma kivételesen tényleg senkinek a társaságára nem vágyom, csak az övére, egy napot talán mindenki el tud viselni nélkülem. Ajánlom.
Már az energiákból tudom, érkezik, és amint a nyakamba ugrik, úgy ölelem át a karját. Régen volt már, hogy így jött hozzám, és bevallom, egy kicsit hiányzott is. Megvárom, míg helyet foglal, szembe fordulok vele és ugyanúgy törökülésbe ülök, ahogyan ő is.
-Zerge. Azt hittem sosem érsz ide.
Mosolyogva simítok ki egy tincset a homlokából, és bősz bólogatásba kezdek a kérdésére.
-Azt, pontosan azt. Ez a nap tiéd, azaz kettőnké, és aki bele mer rondítani, arra cseppet morcos leszek.
Sokkal jobban áll neki a kiengedett haj, ismét megállapítom, persze a kényelem és a praktikusság nála fő szempont, így egy szót sem szólok miatta. A morcosság említésére elvigyorodok, mindketten tudjuk, azt mit jelent, mindenki jobban jár, ha nem vívja ki a haragomat.
-Mihez van kedved ma?
Érdeklődök, hiszen ő választ, nekem édes mindegy, a lényeg, hogy együtt tölthetem vele a szabadnapomat, a többi nem számít.

Vissza az elejére Go down
Zerdella Grams


Zerdella Grams


Hozzászólások száma :
14
Age :
1930

Zerge & Richard - My "little" girl Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zerge & Richard - My "little" girl   Zerge & Richard - My "little" girl EmptyHétf. Ápr. 09, 2018 1:56 pmRichard & Zerge
Nem vártam éppenséggel, hogy apámba fogok botlani az előszobámban, ezért nagyon is megörülök neki, nem látom elégszer az ízlésemnek. Pedig annak idején, mikor összeszedett, minden támaszomat ő jelentette és még mindig ugyanúgy szeretem, mint akkor, azon semmi sem változtathat. Ő és Akasha az egyetlen állandó dolog az életemben, éppen ezért ragaszkodom hozzájuk. Ráugrom és megölelgetem, majd csak aztán mászom át a látóterébe. A hajam száll utánam, valahogy mindenki jobban szereti, ha kiengedem, pedig szerintem nincs is akkora különbség.
-Nem gondoltam, hogy várni fogsz rám, ezért nem siettem különösebben -biggyesztem le az ajkaim műhisztivel, hiszen ha tudom, akkor sietek legalább egy kicsit. Aztán el is vigyorodom, ahogy odébb teszi a hajamat, szeretem, ha piszkálják.
-Jaj, de jóóóóóó -lelkesedem neki csillogó szemekkel. Régen volt már ilyen és most nagyon boldoggá tett, hogy csak velem fog ma foglalkozni. Ritkán jut ki nekem olyasmi, hogy nem nekem kell lenni az okosabbnak és a felnőttebbnek, ezért különösen örülök neki, ha egyszer én lehetek a gyerek és nem kell felelősségteljesen viselkednem. A morcos kifejezésre elkuncogom magam, pontosan tudom, mit is jelent az, ha az én apukám morcos. Fejek hullanak leginkább és az illető még a megfogantatását is megbánja.
-Hm, nem tudom… Eredetileg terveket akartam rajzolni és olvasni, esetleg mozogni valamit, nem tudom, mi lenne a jobb -billentem oldalra a fejem, ahogy gondolkozom a lehetőségeken. Nem akarok kimenni most, hiszen bentre rendezkedtem be mára és amúgy is otthon vagyunk ne kelljen már elmenni.
-Nézzünk Disney filmeket és énekeljünk hozzá? -vetem fel, amolyan félkomolyan vigyorogva. Apám persze ha kettesben vagyunk, akkor hajlandó az ilyen hülyeségre, de ez azért még hozzánk képest is nagyin gyerekes.


Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Zerge & Richard - My "little" girl Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zerge & Richard - My "little" girl   Zerge & Richard - My "little" girl Empty

Vissza az elejére Go down
 

Zerge & Richard - My "little" girl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-