Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Little wolf... - Thierry & Nico Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Little wolf... - Thierry & Nico

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nicoló di Angelis


Nicoló di Angelis


Hozzászólások száma :
20

Little wolf... - Thierry & Nico Empty
TémanyitásTárgy: Little wolf... - Thierry & Nico   Little wolf... - Thierry & Nico EmptyCsüt. Márc. 15, 2018 5:14 pm

~ Devil in the mirror
Call me a sinner, call me a saint

Az asztalomon támasztom a fejem, és az előttem lévő levelet bámulom, de szinte semmit nem tudok felfogni belőle, mert a gondolataim máshol járnak. A balhés kölykök körül, amiből most van egy pár, és nem tudom mit kezdjek velük. A saját fiam is ey bajkeverő, és szerintem direkt élvezetét leli benne, hogy mindig olyan helyzetekbe keveredjen, hogy meg kelljen mentenem. Aztán meg hiszti van, hogy neki nincs szüksége erre, és nem kell kihúznom a csávából amiatt az enyves mancsai miatt.
- Egek, Thierry, mibe keveredsz már megint? - hiszen tudom hogy az egyik legbalhésabb farkasunk a legjobb barátja, és hiába mondogattam neki hogy ne csinálja, ne menjen bele mindenbe amibe Keith beleviszi. Vagy éppen egymást húzzák nem tudom, de mindkettőért sokszor mentem már el az örsre, mert nem kellene hagyni hogy két alakváltó az emberi börtönben várja meg a teliholdat. Az enyhe öngyilkosság lenne mindenki részére.
Felállok, és elindulok kifelé a kertbe ahol reményeim szerint a bajkeverő ifjam tanyázik, mert onnan érzem az energiáit.
- Thierry! Ma éppen miben töröd a fejed? - sétálok oda mellé, hogy ma is megpróbáljam azt a makacs fejét betörni. Már évek óta él velem, és mégsem tudok róla sok mindent, bár elég sok sejtésem van vele kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousLittle wolf... - Thierry & Nico Empty
TémanyitásTárgy: Re: Little wolf... - Thierry & Nico   Little wolf... - Thierry & Nico EmptySzomb. Ápr. 07, 2018 5:26 am

Nem mondanám, hogy mára olyan hatalmas tervem lenne, annyi megvan hogy a beharapómat akarom eltántorítani ettől az apa szereptől. Nem áll neki jól akárhogyan is próbálkozik. Menjen a francba, kerüljön el, meg vagyok magam is remekül. Úgy vagyok vele, hogy nem kellett volna a "magáévá" tennie... de ha már így alakult, amit sose akartam...mondjuk így is remek előnyei vannak ennek az egésznek...de hát nem vagyok könnyű eset. Őt se hagyhatom ezúton pihenni.
Az idősebb most mégis a kertben talál meg, elnyomva a  gondolataimat tekintek rá, talán kissé morcosan, de hát mit tehet a farkas kölyke, ha megzavarják a koncentrációban. Amúgy semmi lényegeset nem tettem még. Keith jelzésére vártam, hogy leléphetünk végre. DE ez még várat magára.
- Hogy miben?! - morranok vissza kissé hevesebben, tudom nem kellene, hiszen csak érdeklődött. De mégis felhergelt ezzel a kérdéssel. Nincs semmi köze hozzá, hiába van jóval feljebb, mint jómagam.
- Eltűnök kiszellőztetni a fejem, aztán majd...majd jövök. - azt már nem teszem hozzá, hogy kivel, egyedül unalmas, játszópajti meg akad. Főleg olyan bajkeverő mint én...na belőlük hiányzik jóval több a falkából. Nem kellenének ide ilyen Nicoló félék...
- Neked nincs dolgod? Másfelé esetleg? Más kölykök rendbe tétele esetleg? - húzódik képemre egy félszeg vigyor, majd szemöldököm is megugrik a hatás kedvéért. Csak menjen vissza és pesztráljon mást, én meg már itt sem vagyok....addig sem kell rajtam tartania a szemét. Nyugiban lenne... de ha ő ezt választaná...nos az agyára mennék egész nap. Valamilyen formában. Ilyen vagyok, nem adom könnyen magam, ez a természetem rég óta és még nem szokták meg egyesek. Hát lelkem rajtuk...
Vissza az elejére Go down
 

Little wolf... - Thierry & Nico

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-