Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics


Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Mutsuki Kaede
Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Bal11Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Kyzyp11Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Jobb11 
Gioia Selvaggio
Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Bal11Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Kyzyp11Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Jobb11 
Kotetsu Madoka
Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Bal11Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Kyzyp11Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyPént. Jan. 06, 2017 9:54 pm


Isaac & Kage


Unalmában a város utcáit rója, mert nincs kedve semmihez, és este felé jár már az idő, nem sokkal alkonyat után van és ő most kezd elemébe jönni. A szerelése, olyan hogy az emberek inkább keresztet vetve térnek ki előle, és ő ezt nagyon élvezi. Élvezettel hozza rá a szívrohamot mindenkire és karcos nevetést hallat amikor az áldozata megszaporázza a lépteit, de nem bánt senkit kifejezetten, most csak ijesztget, és szórakozik, szája szélén cigit egyensúlyoz, mert a követői és rajongói szerint menő ha még ezzel is tetézi a megjelenését, ami azért önmagában sem egyszerű. Fekete haját ezer felé tupírozta fel, és a sminkje is erősen vad. Szemeit kiemelte feketével és szürkével, ajka vérvörös a rúzstól, és veszedelmessé teszi őt még a sok fém, amit visel. A szemöldökében és a fülében is akad pár, valamint érdekessége hogy a mellkasán a bőre alatt is egy patkócskát visel. A tetoválásai vonzzák a szemet, főleg hogy csak egy hálós felsőt visel, azon meg egy bőr mellényt, a lelógó láncokkal és fémtöltényes övvel kiegészítve és fekete bőrhatású nadrágja sem éppen egy mindennapi darab, ami itt ott meg van szaggatva. Mintha csak egy visual kei videóból lépett volna ki.
Befordul az egyik sarkon és lendületből nekigyalogol valaki, azaz kölcsönösen egymásnak, és mire észleli az illetőt, már nem tud kitérni így össze karamboloznak, de megáll masszívan a lábán, és fehéres kék szemeivel mered a fiúra, mert nagyon fiatalnak látja. Tetszik neki a szeme színe.
- Hellóóóóó - dorombolja, és azt várja hogy ő is majd szívéhez kap és elinal mint ahogy eddig mindenki tette, pedig még egy szociopata mosolyt is villant rá. Érzi hogy nem ember, és beazonosítja hogy a hold gyermekei közé tartozik, azaz vérfarkas.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Noah Harwey


Noah Harwey


Hozzászólások száma :
14
Age :
22

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyPént. Jan. 06, 2017 10:24 pm

A fene tudja, mióta kódorgok itt, de marha jól érzem magam. Éjszakánként a farkas alakot választom, ott kis helyre is beférek, nappal meg emberként rohangálok. Tetszik ez a rész, a környék és egyéb, de azt is csak azért tudom, hol vagyok, mert a nagy rohanásban rápillantottam a táblára.
Most is az utcán bóklászok, néha körbenézek, mert semmi kedvem belefutni sem egy zsaruba sem Jaredbe, ha lehet.
Na azért ezt sem túl feltűnően csinálom, mert még gyanúsabbá válnék, így tök természetesen nézelődök mint egy idióta turista, felfelé, oldalra, előre meg hátra, és úgy robogok végig egészen a sarokig, ahol be is fordulok, aztán ácsi van.
Nem azért mert én akarok megállni, hanem azért, mert valaki belém rongyol ezerrel. Egyből előre nézek, naná, és amit látok, hát azon röhögni kezdek. Azonnal végigmérem a tagot.
-Hali! Nem tom ki vagy, de kurvaaaa jó a szerkód.
Ennyit arról, hogy én megijedek mindentől, de most komolyan, hát állati jól fest a hapsi, nem? Kb. egykorú lehet velem, vagy tudja fene, de azonnal belemászok az aurájába, mert tetszik amit látok.
A mosolya ismerős, én is szoktam ilyet, de nekem papírom is van róla, hogy miért. Kettő is, megy egy pluszban ami összesíti a kettőt. Menő, mi?

Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptySzomb. Jan. 07, 2017 12:33 am


Isaac & Kage


Nem számít senkire ahogy befordul a sarkon és mégis valakibe belegyalogol, vagy az a valaki belé, neki ez éppenséggel teljesen mindegy, csak rá akarja hozni a frászt de ő maga lepődik meg mikor a kölyök, mert érezhetően az rávigyorog és nevetni kezd. Nem érez belőle bántó szándékot, így hát ő is viszonozza és ragadozó mosolyt villant felé.
- Arigatou. Te vagy az első aki nem szaladt el sikítva előlem, vagy keresztet hajítva - mert a megfogalmazással még van néha némi gondja, de már a szlenget is elég jól beszéli, és tetszik neki. Végigméri a fiút, van benne valami vadság, olyasmi amit szívesen megrontana.
- Honnan jössz? Újfiú vagy a városban ugye? Még nem láttalak - kezd beszédesebb lenni hogy végre valaki nem hátrált meg előle és alaposan körbejárja megnézi magának.
- Kage vagyok, na és te? Szőri vagy, azt érzem - mosolyog cukin és előszed két nyalókát, az egyiket felkínálja mert cuki öt percét éli, a másikat elkezdi ő maga nyalogatni, a cukor valahogy jó hatással van rá, kevésbé megy át gyilkos szörnybe.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Noah Harwey


Noah Harwey


Hozzászólások száma :
14
Age :
22

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptySzomb. Jan. 07, 2017 12:49 am

Azért érzed, ugye? Megyek és nekem jönnek ezerrel, én meg nem lepattanok, hanem állok, aztán megnézem magamnak a srácot közelebbről. Óriási, annyira menő a megjelenése, hogy azon röhögnöm kell és minél közelebb hajolnom, hogy ezt megnézzem magamnak.
Vigyorogva figyelem őt, de hogy mit hadovál ezerrel? Na azt nem értem.
-Arimicsinász? Kellett volna? Hüüüülyeeee vaaagy? Én nem keresztelek, nincs olyanom. Nem is vagy félelmetes.
Megijedtek tőle? Há' de most mé? Nincs benne semmi olyan, vagy de? Sosem értette az embereket, na de azt sem, amit a srác mond az elején.
-Innen az utcából. Jaja, az vagyok, baj?
Honnan máshonnan? Most fordult be a sarkon elég látványosan. Új fiú az biztos, pár napja keveredett ide, na de az nem is csoda, valami hatalmas dög kezdte üldözni. Menőnek találja a srác külsejét, neki is kell ilyen.
-Isaac. Aha, te meg micsoda? Olyan izének tűnsz. Vagy nem?
Fogalma sincs arról, mi a másik, csak azt tudja, nem e világi. Amilyen jó bandája volt hát ott aztán semmit nem tanult.
-Ú, nyalóka. Köszke.
Neki nincs ilyenje, de a kapottnak örül, azonnal a szájába tömi. Szereti, csak ritkán eszik.
Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyPént. Jan. 13, 2017 1:31 am


Isaac & Kage


Nem számított senkire, aki ellenállna neki és az ijesztgetésnek így meglepetésként éri a kis farkas megjelenése, mert egyrészt nem figyelt a lába elé, másrészt meg tényleg nem számítot rá hogy akad majd valaki aki nem rémül meg. Félrebillentett fejjel nézegeti a fiút.
- Arigatou, annyit tesz... köszönöm - keresi az angol megfelelőjét, hiszen japán származású és ha teheti úgy szólal meg, de nyilván itt inkább a másik nyelvvel kell boldogulnia, amivel néha hadilábon áll. Bár már azért egészen jól boldogul.
- Eddig mindenki megijedt és csinálták azt a furcsa mozdulatot amit a templomokban szoktak - válaszol, és kicsit elréved a tekintete, nem fél, eszébe sem jut hogy esetleg félhetne. Neki olyan érzéke nincsen.
- Nem? Oh hát, eddig nem mondtak nekem ilyet. Az jó ugye? Ha nem vagyok félelmetes - kérdezi csillogó szemekkel, mint egy kisgyerek, akit éppen most dícsértek meg. Kage nagyon gyerekes tud lenni, de kezelhető is ugyanakkor ha jól közelednek felé. A vérfarkas egyenlőre szimpatikus neki.
- Nem baj. Napok óta az utcákat megyek és még nem láttalak sehol se nem, azért kérdeztem - töri egy kicsit a ragozást és hogy mikor melyik szó melyik szinonimáját kell használni, de azért többnyire érthető.
- Olyan mizének? Mi vagyok? Azt hiszem démon vagyok, és nem innen jöttem hanem Disből...- válaszol egy kis gondolkodás után, és kimeredve nézi a fiút, tetszik neki hogy olyan más mint ő. Neki van valami az arcán ami neki nincs. Előrenyúl és karmos kis kezével megsimítja Isaac arcát.
- Ez miez? - kérdezi a borostára utalva ami alig látható szemmel de ő mégis érzi az éles érzékeinek hála.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Noah Harwey


Noah Harwey


Hozzászólások száma :
14
Age :
22

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyVas. Jan. 15, 2017 2:57 pm

Máris jobban érzem magam, hogy úgymond fura szerzetbe botlok, egyből nem érzem magam egyedül. Mondjuk még mindig nem vágom, miért kellene félnem, vagy éppen félelmetesnek tartanom a külsejét. Mi van benne? Semmi. Vagány srác, ennyit látok, az meg jó szerintem és nem ijesztő.
-Jaaa, oké.
Most már ezt is tudom. Ariizé köszönöm. Kár, hogy nem jegyeztem meg többet belőle, de leragadtam ott, hogy ari. Ez nem francia se nem angol, arra a marha nagy és éles elmémmel azonnal rájöttem.
-Na én nem. Meg templomba sem járok, és nincsenek furcsa mozdulataim. Azt meg ne kérdezd, mire jó, mert szerintem full felesleges terhelés a karnak. Az bevált már valakinek?
Templomot kívülről láttam eddig, sose mentem be, ne is kaptam olyan baromságot, azaz nem vagyok megkeresztelve sem, meg semmi ilyesmi. Tehát káros szenvedélyektől mentes, így mondanám.
-Nem? Mé' nem? Nem vagy az, halál jó arcnak tűnsz így.
Tüzetesen nézem a fiút, hát én semmi olyat nem találok benne ami miatt rémüldöznöm kellene. A szeme meg kifejezetten tetszik, nekem bezzeg nincs ilyenem, mekkora genyóság már.
-Én is, csak nem erre. De igen, új vagyok errefelé, még felmérek, meg ismerkedek.
Többnyire, mert tudni szeretném, hol van zaba, ne mindig csak vadásszak és ilyesmi. Azért elég nagy ez az egész, hogy egy járással megtanuljam, de ami kell, az már a fejemben van. Kicsit furcsán beszél a srác, de az előbb is olyat mondott amit nem értettem, szóval tuti ő sem amcsi.
-Olyan másnak, nem vagy farki, sem vamp, sem izé, hanem izé, más. Akkor az, ha így hívják. Menő. Nekem meg egy szőrös cucc jutott. Ez kicseszés. Disből? Az hol van?
Megy ám a beazonosítás, hogyne, csak azt tudom, ez a srác más mint én, meg nincsen szárnya sem, meg nem olyan rossz szagú mint a vámpírok, és nem ember. Amikor kiböki, hogy démon, vigyorogni kezdek.
Mekkora mázlista. Démon lehet, hát én azt állatira élvezném, de neeeem, nekem egy szőrpamacsom van, az is szerencsétlen.
-Mi mi? Szarul borotválkoztam? Ne mááár. Maradt szőr?
Azonnal tapogatni kezdem a pofám, aztán a zsebemben kutatok. ha mákom van, az egyszer használatos ott van még, és azzal átcsiszatolom megint, ahol ő érezte, aztán simán visszahúzom a kezét.
-Most is olyan?
Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyPént. Jan. 20, 2017 10:39 pm


Isaac & Kage


Egészen megörül hogy valaki nem szalad el előle, amint meglátta, és meg is áll beszélgetni, ismerkedni az illetővel. Mert keresi ő a társaságot, és próbálja minél jobban megérteni ezt a világot és a benne élőket. A technikai vívmányok nagyon tetszenek neki, és órákig képes szörfözni a telefonjával.
- Szerintem is - neki is oké, hogy Isaac felfogta és talán el is raktározta az idegen szót, de nem zavarja az sem ha nem. Beszél ő szépen angolul, csak hát nem az az anyanyelve.
- Nem tudom, nem szeretem az olyan embereket akik oda járnak. Annyira elborultak, csak az ízük jó... - filozofál el, mert szereti igazából látni, a megdöbbenést, és a bárgyú kifejezést, amikor az illető rájön hogy mindaz a maszlag amit eddig elhitettek vele, lófszt se ér és nem véd meg semmi a biztos haláltól, és cuki mosolyától.
- Akkor jó. Örülök hogy így gondolod - vág nagyon cuki képet, most akár ki sem lehetne nézni hogy démon, inkább csak egy vagány visual kei előadó. Vannak nagyon jó napjai, olyankor egészen elmegy embernek is, pláne ha még cukorkája is van, az valamiért nyugton tartja őt.
- Én is azt csinálok. Olyan... hogy is volt, egy éve azt hiszem hogy idejöttem és azóta csak úgy vagyok, de tetszik ez a világ - válaszol ő is, hiszen tény és való el tud vegyülni és szeret is itt lenni, amíg a boszorkánymestere bénázik azzal hogy őt keresi. Nem kell őt keresni, random időközönként felkeresi ő Lynnt hogy kérdezzen ezt azt tőle.
- Nem vagyok szőri, se vámpír de még csak angyal sem. Tündérkének még sosem néztek eddig mondjuk. Dis? A pokol egyik világa... nem tudom milyen messze van innen - tanácstalanodik el, és egészen elszontyolodik a tudatra, hogy nem tudja hogy mennyire van távol onnan. Meg kell kérdeznie legközelebb a boszorkánymesterétől. Csak el ne felejtse.
Magáról elfeledkezve nyúl ki Isaac felé és simogatja meg az arcát ahol borostát érez, és furán néz ahogy leszedni valami furcsa cuccal. Neki olyan nem kell, bár tudja mi az, az emberi követői használnak ilyesmit.
- Szőr. Neked miért van ott szőr? - kérdezi ahogy visszahúzza a kezét és megsimítja a saját képét, ami gyönyörűen puha és selymes, semmi szőr kezdemény nincs. Megint rásimít az arcára.
- Most nem érzem. Eltűnt... - mosolyodik el.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Noah Harwey


Noah Harwey


Hozzászólások száma :
14
Age :
22

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyVas. Jan. 22, 2017 4:03 pm

Amióta bemenekültem a városba azóta csak bolyongtam, és lehet, vissza kellett volna mennem a kieső területekre, de majd hülye leszek összefutni azzal a döggel, hogyne. Nem vagyok egy ijedős gyerek, de az a monstrum... hát az sem sima farkas volt ez tuti, vagy valami mutáns. Szóval azóta most először érzem azt, volt értelme ennek az egésznek, mert végre úgy tűnik, hogy egy jópofa tagba botlottam és az, hogy démon, na az meg pont nem érdekel.
Naná, hogy teli pofával vigyorogva fogadom, bundásom meg olyan lelkesen ugrálja körbe, hogy rossz nézni, de hát na, neki is tetszik Kage.
-Jó az ízük? Hát én még sosem ettem emberhúst, csak a nyúlig jutottam, meg az ellopott bölénydarabomig.
Embert eszik? Ez így normális? Vagy ezt lehet? Na ezt senki sem mondta, így fingom sincs, de magamat meg nem fogom megkóstolni, mégis érdekel, milyen lehet?
-Mé'? A környezeted nem? Akkor vakok, vagy én, de szerintem ők. Halál jó a szerkód is meg nem is vagy rémisztő, csak egy jó tag.
Én már csak tudom. Amennyi balhém volt, hát csak ki tudom válogatni azokat akik jó fejek. és még a nyalókát is szereti, szóval aztán nekem senki ne merje szidni, mert aki az édességet szereti az csak jó fej lehet és kész.
-Már egy éve? Én csak pár napja, de egész jó, bár még nem ismerem ki magamat annyira, csak azt tudom, hogy itt nem cseszegetnek.
Vigyorogva közlöm, mert ezt kell, és persze tényleg így van, mivel bujkálok a kutya sem basztat. Az más kérdés, hogy kerülöm azért az embereket, mert nem akarok zsarukkal összefutni, hogy aztán mindenféle hülye kérdéseket tegyenek fel meg papírokat akarjanak tőlem. örültem annak, hogy ide tudtam szökni.
-Te mázlista. Kurva szar, én utálom, persze nem volt választásom, mert miért is lett volna? Kaptam ezt az izét. Pokol? Marhaaaa jó. Én gondolom nem mehetek oda, mert nem vagyok démon, ugye? Csak ha megmurdeltem, igaz? Ez milyen igazságtalan már.
irigyli Kagét. Járkálhat mindenfelé, menő démon, ő meg egy szar kis szőrcsimbók, aki ha farkasként rohangál még megvédeni sem tudja magát rendesen, maximum a nagyokat bokán harapni. Szemétség. Pokolba meg nem mehet, mert hát nem, pedig sokkal izgalmasabban hangzik mint minden egyéb. Most mekkora cucc az, hogy Kanadából Amerikába jött? Semekkora. Persze az, hogy bocs, a pokolból jöttem, na az már valami.
-Mert a fene tudja. Aszonták, hogy azé', mert ez valami velejárója annak, hogy férfi leszel. Utálok borotválkozni egyébként, örülj neki, hogy neked nem kell.
De neki miért nem kell? Neki miért nem nő szőr a képén? Ez démon sajátosság? Amikor Kage megjegyzi, hogy érez ott valamit, gyorsan lehúzom, aztán vigyorogva tolom oda a képemet ellenőrzésre. Most már sima, így elégedetten vigyorgok.
Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyVas. Ápr. 16, 2017 11:40 pm


Isaac & Kage


Szereti a városi életet, és azt is hogy mindenhová könnyedén eljuthat, és az emberi követőit is szereti valamennyire. Mármint a kényelmes életet, hogy kiszolgálják az igényeit, és hogy a kedvében járnak mindig. Nem igazán érti még teljesen a világot, de azt tudja hogy Isaac nem olyan, mint a legtöbb ember, akivel találkozott eddig, és nem futott el előle, ez már jó jel.
- Nem tudom. Mármint nem rossz, de mindenkinek más. Zsenge a húsuk és sokkal másabb mint egy állaté - magyarázza neki nem furcsa, hiszen gonosz. Elfogyaszt olykor embereket is, állatokat is. Démon, ezekkel táplálkozik, és nem tudja biztosan hogy ez neki jó vagy rossz. Valószínűleg rossz, mert ezért vadásznak rá az árnyvadászok, és egyszer már csúnyán megsebezték. Nem tetszett neki az élmény így inkább igyekszik elkerülni őket.
- Nem... csesztetnek? Az mit jelent? Egy éve? Hai, hai. Eddig Disben éltem, de valaki megidézett engem erre a világra és most kószálok, mert nem küldtek vissza - mosolyodik el kivillantva macskákra jellemző fogsorát. Nem zavarja a farkasfiú közelsége és látni véli körülötte az izgő mozgó farkast is. Tetszik neki hogy ennyire közvetlen, és izgága. Olyan más.
- Mázlista? Hm, nem tudom, én szeretem a szőriket is, olyan puha a szőrük, és érdekesek. Megmutatod majd, ugye? A bundádat - csillan meg a fehéres szeme.
- Igen, oda nem jöhetsz de nem baj. Majd én maradok itt, és akkor szórakozhatunk egy kicsikét együtt - szólal meg ismt, ahogy a fiúra néz, már már kedves mosolyai egyikével. Hiszen démon, nem kell kedvesnek lennie senkivel. Nem is igazán tudna olyan lenni szánt szándékkal.
- Férfi? Most nem vagy férfi? Miért fontos az a szőr? Én örülök hogy nekem sima az arcom, mindig is az volt, csak festék van rajta, de azt mondták jól áll - billenti félre a fejét, ahogy a fiút nézi és karmos ujjaival megsimogatja, és megbizonyosodik róla, hogy tökéletesen sima az arca.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Noah Harwey


Noah Harwey


Hozzászólások száma :
14
Age :
22

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyVas. Ápr. 23, 2017 8:00 pm

Máris élvezem a mai napot, mert nem hittem volna, hogy összefutok valakivel aki ráadásul nem ökör, nem barom, hanem el lehet vele dumcsizni. Pláne, hogy nem ember.
-Tényleg? Engem szerintem élve felboncolnának, ha megkóstolnám, ez tuti. Ti büntetlenül ehettek embert, vagy ez eleve lételem?
Csillogó szemekkel érdeklődök, mert hát na. emberhúst eszik ez a srác, mi meg itt vegetálunk holmi nyulakon és őzeken. Miért nem lehet nekünk is legalább megkóstolni, hogy tudjuk milyen íze van? Hát mégis mit mondok, ha megkérdezik?
-Azt, hogy senki nem pesztrál meg rohan utánam, hogy ezt se csináld, azt se csináld. Bááár... lehet, hogy ennek nem így kéne lennie, erről lövésem sincs. Megidéztek? Ez mekkora már. Ti úgy kerültök ide, hogy megidéznek titeket? Másként nem megy? Na, hát engem senki nem idézget, engem egy vadbarom megharapott, és van egy ilyen szőrös izém... ööö... nem borostára gondolok.
Tök büszke vagyok arra, mennyire önállóan élek itt, aztán megvakarom a fejemet, mert hülye Jared valami falkáról pofázott folyton, meg valami bandánk nekünk is volt... de hát ott is azt csinált mindenki amit akart.
Arra szinte a számat tátom mikor Kage bejelenti, őt megidézték. Milyen rohadt szerencsés. Bezzeg nekünk ilyen baszott fájdalmas folyamat ez az egész. Semmi menő cucc. Szemétség.
-Érdekesek? Én semmi érdekeset nem találok benne. Jóóó, de nem röhögsz ki, ugye? Kicsi még, mert izé... én is az vagyok, mármint farkasként, vagy mi. Meg... meg vörös.
Mit talál Kage érdekesnek bennünk? Nem tudom, de lehet, mindenki így van azzal, aki más mint ő. Hogy selymes lenne a bundám, na azt nem tudom, bár amikor nyalogattam, nem tűnt durvának. Megmutatom, de tényleg csak akkor, ha nem röhög rajtam.
-Kár, szívesen mentem volna. Oké, benne vagyok, pacsiiii.
Persze, én nem mehetek oda ahonnan ő jön, de ő jöhet mindenfelé. Már ha megidézik vagy mi, asszem. Szórakozás, simán vevő vagyok rá, úgy sem ismerek itt senkit, ő meg jó fej, naná, hogy megyünk.
-Aha, az. Öööö... még nem teljesen. Amolyan gyereknek számítok kicsit. Azt ne kérdezd, én nem szeretem, utálok borotválkozni, de mindig nő... így az utóbbi időben. Aha. Mármint olyan smink? Az neked jól áll, nekem szarul mutatna.
Ezt a szőrmizériát még én sem értem, de mindig azzal jöttek, hogy az igazi férfin van. Biztos, persze azt senki nem említi, milyen szar borotválkozni folyamatosan, azt kihagyják a dumából, de a szőr, az kell. Kell a fenének.
Az a cucc ami Kage arcán van, neki tényleg jó, de láttam olyan fickókat, akiket max. buzinak lehetett nézni miatta. Miért nem néz valaki tükörbe?
Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyCsüt. Júl. 06, 2017 9:50 pm


Isaac & Kage


Meghökkenti őt a fiú közvetlensége, és az, hogy mennyire nem fél tőle, pedig démon létére, kiszűri a negatív érzéseket, hamarabb is mint a jókat. Azokkal nem tud mit kezdeni, a rosszakat viszont felerősítheti.
- Nem lételem, de megehetjük őket, mert... ez... azt hiszem ez a dolgunk, meg hogy romboljunk, de vannak okosabb démonok akik érdekelnek a világ - próbálja összerakni, és ő sem feltétlen rombol, bár ösztönei azt súgnák neki. Érzi hogy a vérfarkasban kering valami sötét, hiszen ők a démonok és emberek fertőzéséből születtek, és felismeri azt, ami hasonló hozzá. Nem akarja bántani a fiút egyenlőre, inkább hagyja, hadd beszéljen. Úgyis jól szórakozik, és majd később, talál olyan mondénokat akiket megkínozhat és ízekre szedhet miközben még élnek. Szereti csinálni.
- Én másik dimenzióban élek, és nem jöhetek csak úgy ide. Megidéztek csak elfelejtettek visszaküldeni és most... itt ragadtam és élek. Aha, szóval csak szabályozni akarnak. Az jó? Vagy nem? Téged meg kell harapni hogy bolyhos legyél? Ha megharaplak átváltozol? - biccenti félre a fejét egy kicsit, és szemez a fiúval, tetszik neki a hozzáállása is. Hogy ennyire lelkes, és nem zavarja ha belemászik a személyes terébe, mert Kage szeret ott tartózkodni. Ez neki ismeretlen fogalom.
- Most ember vagy, de farkas tudsz lenni az érdekes hogy átrendeződsz és puha szőröd nő. Nem nevetlek, te se nevettél ki engem, pedig mások megtették már - igaz, ők nem is éltek ezután túl sokáig, önérzetes kis dög, és képes karmait éles pengeként használni és feltépni pár torkot csak mert miért ne? Megteheti és néha meg is teszi, de Isaacot nem akarja bántani.
- Élő oda nem jöhet. Mi nem vagyunk igazán élők - szomorodik el, mert bár nem tudja miért lenne más, ha élne is, de azért ez szomorú tény, egészen lekunkorodik a szája széle. Aztán elkönyveli hogy a fiú szagát máskor is követni fogja, most már meg fogja találni, megjegyezte. De azért odadugja a fejét és arcával dörgölőzik Isaccénak, de nem szúr már.
- Ahha, értem. Addig nem férfi valaki amíg nem szőrös az arca, ugye? Ez a lényeg? Igen, azt monták hogy jól áll ha festem magam. Neked is tetszik? - csillan fel a szeme boldogan, mert elég hiú tud lenni ha éppen olyanja van de mivel démon, gyakorlatilag kiszámíthatatlan mikor mit érez vagy gondol.


Music: ide † Note: ide † Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Noah Harwey


Noah Harwey


Hozzászólások száma :
14
Age :
22

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptySzer. Dec. 13, 2017 4:36 pm

Öcsém, oltári arc ez a srác, meg hogy démon, hát banyek, csak én lehetek ennyire szerencsétlen marha, hogy nekem ez a szőrös izé jött.
-Mekkora mázlista vagy. Abban legalább van valami izgalom, nem úgy, mint nálunk. Ehh. Miért ilyen elcseszett izét kaptam?
Marha irigy vagyok Kagéra, tényleg. Neki menő démon jut és még embert is zabálhat büntetlenül. Hol az igazság? Még rombolhat is, hát jó. Azt hiszem, fel kell keresnem valakit, aki elmagyarázza nekem, hogy miként lehet átcuccolni démonékhoz úgy, hogy marhára nincsenek ilyen őseim. Marha fejlett már minden tudomány, akkor csak megoldható, nem?
-Aha. Akkor szarban vagy, mi? És hogy tudsz hazamenni akkor? Sehogy? Hát apám, de ha zabálhatsz kedvedre, akkor semmi gond. Vagy nem jó itt? Aha, valahogy így. Ha valakinek van ilyen szőrös dögje és az megharap, akkor te is elkapod ezt a nyavaját, és ugyanolyan szőrös izéd lesz. Szóval ez így műkszik. Nem, te hiába harapsz, ez az átalakulósdi nem így megy.
Ezt most valahogy úgy képzelem el, mint mikor én kizártam magam a saját lakásunkból. Ez is olyan lehet. Idehozták aztán becsapták mögötte az ajtót. Na de nekem volt segítségem, azaz berúgtam az ajtót. Azon jót vigyorgok, hogy azt gondolja, ha ő megharap, akkor majd átváltozok. Na, ha démonná tudna, máris benne lennék.
-Ja ja. Azért ne irigyeld, baromira fáj. Én utálom. Oké, utána már jó, de na, szóval annyira nem vicces. Miért nevettek ki? Mi ebben a röhejes?
Elhúzom a számat, nem kedveltem meg ezt a létformát továbbra sem, sokkal jobban örülnék valami menőbbnek. Ez nekem olyan plüssállatos cukiságfaktorra hasonlít, már ha nem nézzük azt, hogy én mindig tetőtől talpig vagyok csupa vér.
-Ja, oké, mondtad már az előbb. Kár, szívesen megnéztem volna azért. Az meg igen. Megnézed az idősebb fickókat, mind használ borotvát ezerrel. Na, ők már amolyan férfiak. Aha, baró. Tényleg tök jól áll neked, komolyan mondom.
Egy cseppet sem zavar, hogy Kage így ellenőrzi, mennyire szúrok vagy sem, viszont amikor a festésről kérdez, tényleg el kell ismernem, hogy ő így halál jól néz ki.
Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage EmptyPént. Ápr. 13, 2018 8:38 pmNoah & Kage


Elmosolyodik ahogy a fiút nézi. Tetszik neki, ő nem szaladt el, nem ijedt meg és a saját szagának visszhangját érzi rajta. Valamit, ami démoni energia, és ettől mondhatni még inkább szimpatizál vele. A vérfarkasok vannak a vámpírok mellett a legközelebb a démonokhoz, és ezt a kisdémon is érzi, szinte tudatalatt és vonzódik is hozzá.
- Szerintem ez nem választás kérdése. Én sem kértem hogy ez lehessek és talán... nem tudom, nincs emlékszem hogy éltem ezelőtt... - ráncolja a homlokát ahogy a kisfarkasra néz, mert mindketten kölykök a maguk módján, de Kage már így is elég életre bizonyította a gonoszságát. Nem tagadja meg önmagát.
- Nem mehetek haza. Megidéztek és csak Ő engedhet el, de ő nem akar vagy nem... tudni. Démonnak nem változol, hanem... csak így vagy. Mindig is ilyen voltam - pillant végig magán, csak kevesebb sminkkel és glam rock termékkel kiegészülve, és nem emlékszik hogy valaha is lett volna ember. Ő nem volt.
- Én nem tudok olyan harapni én csak... ölni tudok, de azt jól, és szívesen is - mosolyodik el szélesen cuki kis tépőfogakat villantva. Nincs benne megbánás vagy félelem.
- Fáj? Miért fáj? Nekem nem fáj semmim amikor így vagyok, és vagyok - pislog tanácstalanul kicsit hiszen jól érzi magát.
- Használ, de minek... vagy hát igen nem mindenki szúr. Sokan nem szúrnak - előszeretettel ölt meg ilyeneket is. Fiatal huszonéveseket vagy olyanokat akik kicsit is tetszettek neki, de hát őt nem vonják felelősségre, csak azok az átkozott nephilimek ne lennének. Morcosan emlékszik vissza rájuk hogy kis híján megölték.
- Vannak akiket... nem kedvelsz? - kérdezi a fiútól, félrebillentett fejjel, kíváncsian. Kezd felébredni benne a vágy, hogy öljön...▲ music: ♪ The end


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty
TémanyitásTárgy: Re: Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage   Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage Empty

Vissza az elejére Go down
 

Come little wolf... be my friend - Isaac & Kage

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-