Néha hátra pillantok azért Patre, mert látom rajta, hogy bizalmatlan a hellyel kapcsolatban és nem akarnám, hogy baja essen. Ahogy megállok belém jön, mire csak halkan kuncogok és megmutatom neki a kiszemeltemet. Hirtelen visszanyeri az önbizalmát és most már nekem is úgy tűnik, hogy nem először fog ilyesmit csinálni. Ez már tetszik.
- Úgy lesz - adom meg a választ, mintha csak változtak volna az erőviszonyok és ő lenne a vezető. De had érezze magát jól, megtetszett nekem ez a kislány, olyan igazi vadóc.
Elindulok a csávó felé és bevetem a női bájaimat úgy téve, mintha keresnék valakit. Szépen le is hajolok, mire alaposan meg is néznek, aztán jön a "Kit keresel cicus?" és innen már minden megy magától. Nagyban magyarázni kezdek, hogy az a féreg már megint megcsal és most bujkál előlem, pedig én szegény ártatlan vagyok, akit kihasznál. Szépen be is dőlnek és a gyerek abbahagyja a kulcsa lóbálását. Mindeközben pontosan tudom, hogy Pat merrefele van és követem félszemmel ha közeledik. Közben elmagyarázom a három srácnak, hogy merre ment az állítólagos pasim, akit ha kézre kerítenek bizonyos juttatásokban lehet részük... Khm khm... Amint Patnél van a kulcs, elküldöm a fiúkat és kisujjesküt teszek rá, hogy itt leszek, amikor visszajönnek. Majd győzedelmes arcca indulok meg ifjú bajtársam felé.
- Jó voltál, na gyere - ezzel egy mozdulattal felteszem a gépcsodára, amit egyszerűen kitolok a tömegből, majd halkan sóhajtok.
- Ügyesebb vagy mint gondoltam, mi még jó csapat lehetünk - mosolygok rá és lepacsizok vele- Motoroztál már? - kérdezem és közben a kezemet nyújtom a kulcsért. Ha ideadja felülök elé, figyelmeztetem még, hogy kapaszkodjon, majd neki lódulunk az országútnak.