Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Clary Fray Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Clary Fray Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Clary Fray Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Clary Fray Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Clary Fray Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Clary Fray Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Clary Fray Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Clary Fray Bal11Clary Fray Kyzyp11Clary Fray Jobb11 
Kotetsu Madoka
Clary Fray Bal11Clary Fray Kyzyp11Clary Fray Jobb11 
Mutsuki Kaede
Clary Fray Bal11Clary Fray Kyzyp11Clary Fray Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Clary Fray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Clary Fray


Clary Fray


Hozzászólások száma :
3

Clary Fray Empty
TémanyitásTárgy: Clary Fray   Clary Fray EmptyHétf. Okt. 07, 2019 7:43 pm

Clarissa Adele Fray Fairchild Morgenstern

Név

Clary
Kor

18
Faj

Árnyvadász
Rang

Harcos
Play by

Katherine McNamara
Foglalkozás

Démonokat hazaküldeni

"And it hurts like hell..."
Kinézet/JellemLihegve török be a szobámba, nehéz napom volt és nincs kedvem senkivel beszélni. Járőrözni voltam, és nem igazán alakult a szokásos unalmas módon. De most nincs kedvem átvenni az egész történést. Miközben megállok a hatalmas tükröm előtt, aktiválom az iratze rúnámat. Közben nézem végig a folyamatot. Kissé elkalandoznak a gondolataim azon mennyit változtam. Nem rég mikor a tükörbe néztem egy törékeny lányt láttam, akinek nem volt jobb dolga hétvégén mint a legjobb barátjával anime-t nézni eredeti nyelven, hogy véletlenül se értsük...  nevetnem kell az emlékre. De még is: külsőre ugyan az maradtam nagyjából. Itt félre billentett fejjel méregetem magam. Alacsony, de a törékeny külsőt felváltották ... izmok. Igen lettek izmaim. Hosszú vörös hajam jelenleg borzasztó: kócos, és mocskos... alig várom hogy megmossam. A zöld szemeim csillognak, jobban mióta tudom hogy árnyvadász vagyok. Valóban szörnyen hasonlítok anyámra, ezt be kell hogy valljam önmagamnak is. A szerénységem is eltűnt a régi életemmel együtt, sokkal harciasabb lettem most hogy megtudom már védeni magam, és magabiztosabb, hogy tudom ki is vagyok valójában. Makacsságommal , és önfejűségemben sem hagytam el anyámat...  De a kockaságom nem múlt, bár már tény, hogy nem ugyan azzal a szemmel nézek megy egy vámpíros filmet.
Változtam: erősebb lettem. Erre a gondolatra kissé dacosan kihúzom magam, csak rávigyorodom a tükörképemre. Oké most legszívesebben pofán csapnám magam, sokat voltam Jaccel, kezd nőni az egóm, Legyen hát ez a végszó, és bemasírozok végre a fürdőszobába.Történet


Kissé rám jött a nosztalgia ahogy végeztem a fürdéssel. Eszembe jutott mennyit változtam, és miközben csukott szemmel ültem a kádban, majd elkezdtem végig pörgettem magamban életem eseményeit. Annyi minden történt velem, kicsit jól esett lepihenni és átvenni a dolgokat. Akár könyvet is írhatnék belőle:
Apámat soha nem ismertem, anyám azt hazudta meghalt. Viszont még is volt apám, anyám jó barátja Luke aki miatt soha nem éreztem ezzel kapcsolatban űrt magamban. Viszont mással kapcsolatban igen: soha nem éreztem magam egésznek. Igen, ez furcsa bevallanom. Azért is bújtuk Simonnal a videojátékok, képregények, mangák, animék világába, mert ezekkel töltöttük ki az űrt. Mindenki azt hiszi többre hivatott az életében: de én már néha túlzottan is. Rajzzal segítettem a fantáziámat kielégíteni, a képeket amiket láttam, amit elképzeltem papírra vetettem. A rajz számomra már egyenlővé vállt a lélegzéssel. Mindig van nálam egy rajzfüzet és egy szén. Mondhatni az a naplóm.
Majd találkoztam Jacel-el. Attól a naptól kezdve: mintha minden a helyére került volna. Megismertem a valódi életemet. Bár anyám hazugságai szakítottak el ettől még is megbocsájtottam neki. Árnyvadász vagyok. Félig angyal félig ember. Így kimondva, vagyis gondolva: nagyon menő. Végre van igazi célja az életemnek. Eddig csak az volt, hogy felvegyenek a művészeti egyetemre. De most többet teszek. Illetve sokkal többet tettem: megmentettük a világot, amiben én is közre játszottam. Bármennyire is nagyszerűnek hangzik, elkeserítő gondolat máig számomra, hogy kiktől is kellett megvédeni. Kiderült az igazi apám egy áruló árnyvadász volt, aki több százak haláláért felelős. Még is önző módon jobban haragszom rá azért amit anyámmal, testvéremmel, és Jaccel tett. Annyira gyűlölte a démonokat, még is képes volt démonvérrel kísérletezni anyámmal, miközben a bátyámmal terhes volt. Egy ideig azt hazudta Jace a halottnak hitt bátyám, akivel mint egy ócska regényben egymásba szerettünk, és szégyen érzetünk minden nap kínzott, és mart belülről. Majd előbukkant az igazi bátyám, mivel kiderült apám a hazugságokon kívül semmihez nem értett. Sebastian.
Sebastian... angyalra, annyira akartam segíteni. Az egészben őt sajnálom a legjobban. Semmiről nem tehet, mindenről csak is Valentine és, újra felizzad bennem a düh.
Mióta vége a háborúnak, és újra béke van, mást sem teszek, minthogy próbálom tisztára mosni valódi családi nevemet: Morgensten. Nehéz lesz, de nem hagyom hogy apám hagyatéka átokként éljen tovább ez a név...
Illetve Simon bizalmát, ki feláldozta magát értünk, az emlékeit adta, hogy mi megmeneküljünk. Vissza akarom kapni a régi barátomat.
Ha ez a két vágyam teljesül, a harmadik mellé ami beteljesedni látszik ( igen itt egy szőke hajkoronára, és egy adag egóra gondolok ), teljesen boldog leszek.
Ekkor veszem észre, hogy már rég az ágyamban vagyok, és hevesen rajzoltam mindvégig. Felemelem a füzetem és a rajzolt Sebastian, néz vissza rám. De nem úgy amilyen volt, egy démonként. Hanem amilyen lehetett volna: Angyalként.
Vissza az elejére Go down
Jace Herondale


Jace Herondale


Hozzászólások száma :
134

Clary Fray Empty
TémanyitásTárgy: Re: Clary Fray   Clary Fray EmptyKedd Okt. 08, 2019 5:06 pmElfogadva!
Kedves Clary!

Korábban nagyon sajnáltam a távozásod, így hát duplán, sőt triplán köszöntelek ismét a fórumonkunk és nagyon boldoggá tettél hogy visszatértél hozzánk Very Happy Ez egyfajta visszajelzés felénk is hogy nem voltunk olyan szörnyű adminok, és játékosok, és megéri visszatérni közénk.

Szóval, a feltuningolt és kissé megszépített lapodat ismét elolvastam, és még mindig magam előtt ahogy a tükör előtt pózerkedsz, és nem tagadom, ez az én rossz hatásom Very Happy De hát aki szép az szép, és ne tudd meg mit hallgattam én Alectől emiatt....

Ő is biztosan örülni fog neked, hiszen lehetőség a játékra és lehetőség mindenre van. Már csak egy Izzy kellene és meg lenne a csapatunk, de remélem a visszatérted azért majd inspirálja az új játékosokat is hogy hadd jöjjenek.
A lapodat elfogadom, mehetsz foglalózni, és írni a kezdést nekem Very Happy
Vissza az elejére Go down
 

Clary Fray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Árnyak között élnek :: Elkészültek :: Árnyvadászok-