Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Zach Daniels
Vas. Dec. 08, 2019 1:03 pm

Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Mark S. Crawley
Szomb. Dec. 07, 2019 10:02 pm

Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Aedion Ancarth
Csüt. Nov. 28, 2019 9:36 pm

Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 9:48 pm

Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Aedion Ancarth
Szer. Nov. 27, 2019 8:51 pm

Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Adam Vincent Kane
Hétf. Nov. 25, 2019 9:54 pm

Brother and sister - Lió & Enzo Emptyby Gioia Selvaggio
Pént. Nov. 22, 2019 6:15 pm


A hónap reagolói
Mark S. Crawley
Brother and sister - Lió & Enzo Bal11Brother and sister - Lió & Enzo Kyzyp11Brother and sister - Lió & Enzo Jobb11 
Teresa Hightman
Brother and sister - Lió & Enzo Bal11Brother and sister - Lió & Enzo Kyzyp11Brother and sister - Lió & Enzo Jobb11 
Zach Daniels
Brother and sister - Lió & Enzo Bal11Brother and sister - Lió & Enzo Kyzyp11Brother and sister - Lió & Enzo Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Brother and sister - Lió & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyPént. Május 12, 2017 4:12 pmLiona& Enzo


Már napok óta itt vagyunk New York területén, Brooklynba cuccoltunk be a falkával, és ez azt jelenti hogy az előző terültet magunk mögött hagytuk, sok más mindennel együtt. A házzal ahol éltünk, az eszközökkel amiket használtunk... Van ami örökre ott marad. Mondjuk Kathrine ott maradt, nem jött velünk a világ másik oldalára hogy új életet kezdjünk azaz folytassuk a már meglévőt, és még jót is tegyünk az itteniekkel. Most valahogy mégsem ez a boldogság tölt el erre, hanem a szomorúság, és még jó hogy már éjjel egyre jár az idő, amikor  elindulok a saját szobámból, hogy birtokba vegyem Lió ágyát. az egyetlen nő a világon akinek az illata bármikor meg tud nyugtatni úgy, hogy semmiféle szikrát nem csihol benne. Azért a saját húgommal mégsem. Még akkor sem ha éppenséggel semmi vérkapcsolat nincs közöttünk. Kopogás nélkül sétálok be és vonulok nyílegyenest az ágyához hogy befúrjam magam a takarója alá, és mint egy nagy gombóc eltűnök ott, nem érdekel mit csinál, az se ha pornót néz. Egymás előtt nagyon kevés olyan dolog van amiről nem beszélünk.
- Nem vagyok itt, nem is voltam - morgolódok még némi információt hogy mit keresek itt. Leginkább semmit, de beletekerem magam az illatába és ez most jó nekem így.
Vissza az elejére Go down
Liona Bianca di Canio


Liona Bianca di Canio


Hozzászólások száma :
38
Age :
879

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptySzomb. Május 20, 2017 10:19 pmEnzo & Lio
Szép és jó, hogy költöztünk gyorsan és könnyen ment a terület foglalás is, az itteniek még örültek is nekünk, de az egész művelet annyi szervezéssel járt, hogy mindkét fülemen az folyik. Amúgy még egyszerű is lett volna, hogy felkapjuk a cuccaink, kocsikra rakjuk és megyünk is, de az üzleteimet is át kellett irányítanom, a fontos embereket értesíteni, hogy nem leszünk elérhetőek Nashville-ben többet, hova költözünk, áttelepülni, a szükséges felszereléseket megrendelni, a helyi ismerőseimet tájékoztatni és még napestig sorolhatnám. Jó pár napba, ha nem több hétbe telik majd, mire mindent elintézek és most is éppen egy kínai üzletpartnerrel tárgyalok skype-on az éjszaka közepén, mert náluk éppen akkor van nappal. Az a szerencsém, hogy a kamera a mögöttem lévő falat nézi, azért nem látják, hogy a Bátyám a takarójába csavarodva vonul át a szobán az ágyamba. Még csak az kellett volna, hogy mindezt végignézzék, soha többet nem vennének komolyan. Így viszont fapofával tudok tovább tárgyalni és hamarosan be is fejezem, majd lekapcsolom a nagyvillanyt, nekünk amúgy sem kell az, hogy lássunk a sötétben. Levetkőzöm sebtében a hivatalos ruháimat és felveszem a pizsamám, ami egy sportmelltartóból, a bátyám egyik atlétájából egy rövidnadrágból áll, majd bemászom mellé az ágyba. Elsődlegesen mert aludni akarok, de persze szeretném tudni, mi ez a hirtelen süni viselkedés a Bátyám részéről.
-Most akkor mit is csinálsz itt takaróstól? -húzom félre a takarót, hogy lássam az arcát. Nem szokása ilyen depis jelenetet rendezni, általában tele van energiával még ilyenkor is és nem szokott morogni, hogy itt sincs. Érzem, hogy valami gondja van, de magamtól nem fogom ennyiből kitalálni

Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyKedd Jún. 20, 2017 1:32 pmLió& Enzo


Ritka pocsék kedvem van, és még a legkedvesebb játékom sem tud lekötni annyira hogy kétszer le is lőnek, pedig amúgy többszörös bajnok vagyok már ebben a témában, de nem tudok koncentrálni, és inkább hagyok mindent a fenébe, ahogy van. A számítógép majd elaltatja magát, és mivel nincs maradásom a szobámban sem, fogom a kis takarómat és átvonulok Lióhoz. Fekete farmerben és atlétában, ahogy általában szoktam kinézni.
Éppen tárgyal, asszem valami csíkszeművel, mert förtelmes akcentusa van, de nem igazán zavar, mert csak átvonulok a szobán, és elfoglalom az ágyát, fél mondatban közölve hogy itt sem vagyok, és nem is moccanok amíg mellém nem mászik. Nyűgösen szerzem vissza a takaróm csücskét amit lehúzott rólam, és csak odább fészkelek hozzá, a farkasom is nyugtalan, és csak valami ismerősre, megnyugtatóra vágyik. Odabújik a kisebb nőstényállathoz.
- Rosszkedvemvan - morgom ezt így egyben, mert semmi késztetést nem érzek hogy ennél is jobban megfogalmazzam a bajomat, hogy a jónak hitt kapcsolatom éppenséggel gallyra ment, és most hogy lenyugodtak a kedélyek, több időm van ezen gondolkodni mint kellene.
- Veled alszom - ezt is csak kijelentem, nem szokott vele problémája lenni, és nekem most nagyon kell valaki akinek a szuszogását hallgathatom. Inkább Lió ágyába bújok, mint mondjuk Ryanéba, bár az is igaz hogy ébredtem már mellette... Furcsa ébredés volt.
Vissza az elejére Go down
Liona Bianca di Canio


Liona Bianca di Canio


Hozzászólások száma :
38
Age :
879

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyCsüt. Jún. 29, 2017 3:29 pmEnzo & Lio
Imádom a Bátyámat, tényleg, ezért lepődök meg, ahogy bemasírozik egyenesen a az ágyamba. Sosem csinál ilyet, csak ha tényleg maga alatt van, és azt nem szoktam szeretni. Az én csodálatos Bátyám ne legyen maga alatt, legyen vidám és energia bomba, ahogy mindig is szokott lenni.
Hagyom, hadd másszon be, amíg én végzek a tárgyalással és hamarosan csatlakozom is hozzá pizsamában. Csak sóhajtok, ahogy visszaszerzi a takaró csücskét, tényleg nagyon nyomaszthatja valami. A farkasom kényelmesen elhelyezkedik mellette és néha megnyugtatóan megnyalogatja, hogy érezze a törődést.
-Ahha. És azt elmondod, miért? -böködöm az oldalát óvatosan, hátha sikerül valami információt kiszednem belőle. Érzem, hogy mennyire rossz a kedve, de nem tudok rájönni, miért.
-Értem. Akkor mozdulj szőrzsák, mert így kényelmetlen -lököm meg kicsit, hogy leszálljon rólam, amíg mocorgok a takaróm alatt, hogy nekem is kényelmes legyen, ne csak neki. Általában szorosan összegömbölyödve alszom szinte teljesen eltűnve a takaróm alatt, ezért próbálok találni valami pózt, ami hasonlít, de a Bátyám mégis tud fogni, mint egy plüsst.

Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyVas. Júl. 02, 2017 8:05 pmLijó& Enzo


Ilyenkor bezzeg sosem elég nagy ez a ház, nem lehet benne úgy eltűnni mint a szürke szamár, de mondjuk még mindig nagyobb mint a régi falkaterület volt, és ez csak a miénk. Úgy értve persze hogy befogadtuk a régi tagokat is, hiszen megérdemelnek egy normális falkavezért és egy családot maguk körül, mert hát ez az alapja mindennek. Egészen eddig berendezkedtünk, pörögtünk és most... most érzem azt, hogy valami nem jó, és hiányérzetem van. Nem jó így, egyedül érzem magam, pedig ez amúgy nem szokott zavarni. Így kerültem a húgom ágyába, mert ismerős illata megnyugtatóan hat rám, mindig is ez történt amikor hozzá jöttem.
- Teljesenmindegy, nem tudom - morgolódok valami választ a takaró alatt és hangom tényleg csak morgásnak hallatszik, pedig csak válasz és készségesen odább is húzódok hogy Lió is ide férjen, és befészkelhessen a saját ágyába, ahonnan gyakorlatilag félig meddig kitúrtam. Nem vagyok éppen egy aprócska alkat, Lió viszont igen, és így néha eléggé máshogy alszunk. Én eldobom magam, ő meg összegömbölyödik, nem túl szerencsés de most hajlandó vagyok a nagykifli lenni mögötte, csak ne kelljen egyedül maradnom.
- Egyedül érzem magam - bököm ki végül is a hajának, vagy a tarkójának, attól függ mi kerül az orrom elé ahogy helyezkedünk.
Vissza az elejére Go down
Liona Bianca di Canio


Liona Bianca di Canio


Hozzászólások száma :
38
Age :
879

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptySzomb. Júl. 29, 2017 11:39 amEnzo & Lio
Sóhajtva öltözöm át, mikor befejeztem a tárgyalást, nem szeretem, amikor a Bátyámnak valami gondja van. Azt meg főleg nem, amikor elfoglalja az ágyamat a hatalmas testével, szóval valamit tennem kell az ügyben. Már pizsamában mászom be mellé és böködöm meg, hogy mozduljon, mert így nekem nagyon nem lesz kényelmes és végül mögöttem helyezkedik el. Jobban szeretek gömbölyögni álmomban, de együtt aludni úgy elég nehéz még a hatalmas ágyamon is így általában így összebújunk és úgy jó. A morgást nem különösebben értem, de úgy érzem, nem is igazán kell, mert nem az a baja, amit most produkál nekem, csak a gyermeteg természete mutatkozik meg. Végül hátranyúlok és elkezdem a haját birizgálni, azt szokta szeretni, amikor maga alatt van.
-A nőstényed miatt, akit otthagytál Nashville-ben? -Gondoltam, hogy még fogja azért siratni a dolgot, mert szerette azt a lányt, de a Bátyám hajlamos belefutni nem is kevésszer olyanba, hogy ő megszeret valakit, de az nem szereti viszont. Az a nagy medve szíve a gond, túl könnyen szeret és akkor nagyon, de ha nem viszonozzák, akkor végtelenül maga alá tud kerülni.
-Ha nem tud ennyi áldozatot hozni érted, hogy velünk jöjjön, akkor nem is szeretett téged eléggé -jegyzem meg, az ilyesmibe kínosan pontosan bele tudok trafálni, ha érzelmekről vagy üzletről van szó. Nem is szoktak szeretni érte, amikor valaki szemébe mondom túlzott őszinteséggel, hogy az a valami, amibe belekezdett nem fog működni. Nem egy ellenséget szereztem így.

Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptySzer. Aug. 02, 2017 1:54 pmLio& Enzo


Lió ágyának és ágyneműjének, nagyon jellegzetes Lió illata van, és most az kell nekem, hogy ezzel telemenjen az orrom, és ne is foglalkozzak mással. És inkább mellé mászom be, mint apám mellé, bár biztos vagyok benne, ő sem dobna ki onnan. Erre valók a nagyobb testvérek, hogy elfoglalják a kisebb testvérek ágyát, és ott gonoszkodjanak velük. Bár mi Lióval ritkán szemétkedünk, akkor is csak merő szeretetből, és aztán együtt röhögünk. Bár most nem, most éppen eltűnök a takarója alatt depizni, és csak annyira dugom ki a fejem hogy a hajam birizgálja, azt szeretem ha csinálja.
- Ühüm - válaszolom baromi közlékenyen, és egész oda fészkelődöm hozzá, hogy még jobban elérhessen. Sajnos néha belefutok ilyesmibe, hogy beleélem magam valamibe, és aztán meg koppanok, mint kavics az aszfalton, hogy idealista voltam. Kathrine-el is ezt érzem, azt hittem simán eljön velünk Nashvillből, mert egész falkával kerekedtünk fel, aminek ő is része volt, de nem volt elég bátorsága. Lió szerint pedig mellém egy bátor nő illene.
- Tudom, de ezzel még nem segít hogy nincs itt, és egyedül vagyok - morgolódok valamiféle választ, mert tudom hogy igaza van, és valószínűleg találok valaki mást helyette de... ettől még nem segít.
Vissza az elejére Go down
Liona Bianca di Canio


Liona Bianca di Canio


Hozzászólások száma :
38
Age :
879

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyHétf. Nov. 06, 2017 9:46 pmEnzo & Lio
A Bátyám mindig szívesen látott vendég nálam, még ha éppen szerelmi depressziózik is és nem hajlandó rendesen kommunikálni velem. Szerencse, hogy még fél szavakból, morgásokból és még arckifejezésekből is értem őt, nem kell több nekünk. Bemászik mellém és elfoglalja a háromnegyed ágyamat, mire sikerül olyan módot találni az együtt alvásra, ami mindkettőnknek megfelel. Hátranyúlva birizgálom a haját, mert tudom, hogy azt szereti és talán attól kicsit jobban fogja magát érezni. Meg is állapítom, hogy túl jól ismerem a Bátyámat, amikor még közelebb fészkelődik a simiért. Valahogy nem csodálkozom azon sem, hogy megint elhagyta egy nőstényt, hozzá nem való akárki, de mindig belezúg minden nőtény, amikor megjelenik, mert izmos, jó a humora és jól áll neki a vagányság. A legtöbb valamire való nőstény erre bukik, de hogy aztán ki is tartsanak mellette, az luxus. Pedig az én Bátyám mellé hűséges és kiváló nőstény kell.
-A francokat vagy egyedül, éppen ölelgetsz -böködöm meg a tarkóját, hogy utána folytassam a simogatást. Ezt olyan hangsúllyal mondom, mintha nehezményezném, hogy engem nem tekint társaságnak. Nehezményezem is! Én sokkal jobb vagyok, mint bármilyen nő, főleg egy olyannál, aki még el is hagyta. Nem vagyok én elég társaság, na szép.
-Meg amúgy is, biztosan lesz itt is hamarosan csajod, csak egy-két nap, figyeld meg -bíztatom, immár el is felejtve a korábbi sértődésem. Leginkább szeretném, ha a testvérem boldog lenne és nem kerülne megint ilyen helyzetbe, mint most.

Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyVas. Dec. 24, 2017 8:55 pmLióka& Enzo


Lió szobája a második menedékem, és ha végképp nem vagyok sehol, akkor tuti innen fogok előkerülni előbb utóbb, mert ez a családias illat megnyugtat és ha nem lenne itthon, akkor apácska ágya mélyén dekkolnék. De itt mégis jobb, nőiesebb illat és megnyugtatóbb és tudom hogy sosem dobna ki az ágyából, még akkor sem ha a felét elfoglalom, mert hát kissé nagyobb termetű vagyok mint ő. Ez normális jelenség, hiszen én hím vagyok és még öregebb is. Egészen pontosan fogalmam sincs mennyivel, de most totál elbújok a takarója alatt, mert ott a legjobb és a hajam hagyom kint, hadd birizgálja. Azt szeretem ha csinálja, csöpp kis kezeivel.
- Jóóóóóó, na. Nem úgy értettem hogy egyedül, hanem hogy úgy egyedül hogy nem párosan - mormogom bele a takarójába és bogozza ki hogy mit mormogok. Úgyis hallja, farkas hallása van. Radar füle, és a csokipapír ropogására különösen érzékeny. Ez biztos valami női dolog.
- Nem akarok csajt. Nem úúúúgy - én barátnőt akarok, aki nem hagy ott két hét után és aki legalább olyan bevállalós mint én. Vagy legalábbis erős nő. Jellemileg. Vagy dilis, és rocker. Tök mindegy, csak szeressen és szeressem. Idealista vagyok.

Vissza az elejére Go down
Liona Bianca di Canio


Liona Bianca di Canio


Hozzászólások száma :
38
Age :
879

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyHétf. Jan. 15, 2018 9:49 pmEnzo & Lio
Nem újdonság a hím az ágyamban és az sem, hogy a Bátyám az. Nem egyszer jött hozzám szívfájdalmában és mindig szívesen látom, mégha az agyamra is tud menni a fájdalmas arca. Nem szeretem, ha a Bátyám szenved, meg is mondanám a magamét Kathrine-nek, ha látnám még egyszer, de nem fogom szerencsére, mert kitépném a csini kis haját, az biztos.
-Értem, nyugi, értem. De nem kell neked pár, itt vagyunk neked mi -simizem a bátyámat, mert tudom, hogy azt szereti és annak örül. Majd holnap leültetem gitározni, azt szokta még nagyon szeretni és elmegyek vele motorozni. Igen, a motorozás rám is rám fér, ki kéne mennem egy-két versenyre, ellenőrizni a felhozatalt, hogy lássam, kikre érdemes fogadni.
-Tudooooooom, de az is lesz hamarosan. Hozzád vonzódnak az erős nők, én már csak tudom -kuncogok és böködöm meg a takaró alatt. Majd eszembe jut valami és felpattanok ülésbe az ágyban.
-Gyere velem futni! Sok bennem az energia, le akarom mozogni,  naaaaa légysziiiiiii -kérlelem, ahogy annak idején mindig tettem. Kölyök koromban nagyon sokszor nem tudtam aludni a hangoktól, de ha Enzoval vagy valakivel kifutottam magam, akkor már könnyebben ment, akármilyen hangosnak is hallottam valamit. Nyilván az agyára mentem egy idő után, de imádom a Bátyámat.

Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptySzer. Ápr. 11, 2018 9:11 pmLió && Enzo


Néha rám jön ez a szomorúság és olyankor nem tudok mit kezdeni magammal, szükségem van rá hogy valami megnyugtató és otthonos vegyen körül, amit általában itt szoktam keresni, de nem vagyok szívbajos, bárki máséba is bebújnék ha úgy lenne szükséges, össze se tudnám számolni hányszor kerültem elő más hímek ágyából, és nem úúúúúgy.
- Én azt értem, de az nem olyan, és nem lehet mindenki a párom, bár néha már komolyan eszembe jutott hogy rámoccanok valakire - morgolódok rossz kedvűen és cseppet sem komolyan, hiszen túlságosa szeretem a szép női idomokat hogy feladjam, de nem mondom hogy nem volt meg a másik oldal is. Örökké élek baszki, mindent ki kell próbálni. Nem halhatok úgy meg hogy nem élvezem az életet, csak most egy kicsit.... rohadtul nehéz az egész.
- Akkor miért nincs mellettem egy se, ha annyira kurvára vonzódnak? - teszem fel a költői kérdést és kidugom az orrom hogy egy lapos pillantást vessek Lióra, amiért sületlenségeket beszél. Nincs párom, és kezdem kicsit érezni hiányát, bár jól áll nekem az agglegény életmód is, de azért néha belőlem is kijön hogy jó lenne valaki.
- Úgy nézek ki mint aki futni akar?! - mordulok fel ahogy még jobban eltűnök a takaró alatt. Én innen meg sem moccanok, nincs az az isten vagy istennő. Nekem itt tökéletesen jó, és egy kis önsajnáltatás évtizedente igazán kijár nekem is.
- Megvárlak itt! - gubózom be, mint valami lepkeféle bábja, és nem mutatok túl sok aktivitást.
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Liona Bianca di Canio


Liona Bianca di Canio


Hozzászólások száma :
38
Age :
879

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo EmptyCsüt. Május 31, 2018 9:54 pmEnzo & Lio
Még nagyon pörgök és még mindig lenne mit megcsinálnom, de már mindenki alszik a falkaházban és nem akarok morcos vendégeket, akármilyen halk is szoktam lenni, szóval nekem is ideje lenne lefeküdni, de kapok egy nyűgös Enzo az ágyamba. Nehéz vele ilyenkor, de mégsem teszem ki, hiszen annál jobban szeretem a Bátyámat.
-Tudom, de azért mégiscsak jobb velük, mint a semmi. Ők a családod -Valahogy mindig is többre tartottam a családot, mint az alkalmi ágypartnereket. A szenvedély elmúlik, a szerelem kihűl és akkor mi marad? Az a mélyebb kapcsolat, ami a családtagok között van. Legalábbis nekem ez a filozófiám.
-Az elköteleződés senkinek sem könnyű. Nálunk az főleg nagy idő -próbálok valami vígasztalót is kitalálni, amivel legalább a hangulatán tudnék javítani -De ha megtalálod a megfelelőt, az biztos nem fog elhagyni semmiért -Ennél jobbat nem tudok mondani, azért én is fáradt vagyok most már.
-Pedig rádférne valami figyelemelterelés -böködöm meg, de inkább visszafekszem mellé. Van egy olyan érzésem, hiába próbálkoznék most kimozdítani innen, még a hatökör és a traktor sem lenne elég hozzá. Pedig nagyon régen voltunk úgy együtt utoljára, hogy semmi mással nem kellett foglalkozni. Hiányzik az ilyen, de akkor nem most.
-Van valami máshoz kedved? Vagy csak aludjunk? -ajánlgatom, hátha lesz valami végül, de most már az alvásnak is örülnék. Holnap korán lesz a folytatás.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Brother and sister - Lió & Enzo Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brother and sister - Lió & Enzo    Brother and sister - Lió & Enzo Empty

Vissza az elejére Go down
 

Brother and sister - Lió & Enzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-