Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Caleb Blackarmour Pént. Dec. 14, 2018 12:12 am

by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 2:02 pm

by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 12:18 am


by Chezz Princeton Kedd Dec. 04, 2018 7:51 pm


by Zane Nyrani Kedd Nov. 20, 2018 7:49 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:57 pm

A hónap reagolói
Chezz Princeton
 
Ruko Masashi
 
Caleb Blackarmour
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Lio & Dante - Meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dante di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
66
Age :
955

TémanyitásTárgy: Lio & Dante - Meeting   Hétf. Feb. 26, 2018 6:23 pm

Lioval régen beszéltem már, de itt az ideje, hogy megejtsük, és nem csak azért, mert a fiatal farkasról is muszáj. Bár ő megér egy misét, és jelenleg nem vagyok abban biztos, hogy az a megoldás, ha nálunk marad, de abban sem, hogy az Intézetbe kellene kerülnie.
Egyelőre kérdés számomra is, mi lenne a legjobb neki, még akkor is, ha teljes mértékben érthető a kifakadása, mert amin keresztül ment, mérhetetlen keserűséget és fájdalmat okozott benne.
Ennek ellenére akkor sem megoldás az, ha így reagál mindenre, és ha képtelen beilleszkedni, vagy a legkisebb jelét sem látom annak, hogy egyáltalán törekszik rá, akkor feleslegesen nem fogom az időmet fecsérelni rá.
Viszont az is tény, hogy nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az olyan szervezeteket futni hagyjuk, akik kölyköket rabolnak el, harcoltatnak, és mindezt büntetlenül teszik, mert más falkák szarnak abba, mi folyik a területükön.
Mi nem. Camillával már beszéltem erről, azonban időpontot Lio egyeztetett az intézettel kérésemre, mivel arra már egyszerűen nem futotta az időmből. Emellett viszont tudni szeretném azt is, hogy van, mert az utóbbi időben egyre inkább azt látom rajta, hogy az anyai ösztönök kerültek előtérbe, ami egyfelől jó, de ha nem foglalkozik magával, akkor erre akár rá is mehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
878

TémanyitásTárgy: Re: Lio & Dante - Meeting   Pént. Márc. 09, 2018 11:24 pm

Annyi volt a dolog mostanság, hogy alig tudtam megállni egy pillanatra is. Mindig jött valami új, amivel foglalkozni kellett és szinte minden időmet lekötötte. Előbb a költözés, aztán a területfoglalás, a fiú, akivel foglalkozom, most pedig ez az eset a kölyökkel… Egy ennyire vad farkassal azt sem tudom, lehet-e kezdeni valamit. Ha nem tudja kontrollálni az átváltozását, akkor a Praetor Lupus rövid úton meg fog tőle szabadulni, az nagyon biztos. De előbb jussunk el odáig, hogy megnézzék egyáltalán, mennyire menthető. A találkozót az egyik igazgatóval lebeszéltem és még a héten meg is történik, de egyelőre csak apámmal fognak beszélni ketten. Mattet nem rángatjuk bele még, de előbb-utóbb őt is meg kell nézzék, hogy egyáltalán mit tudnak vele kezdeni és akkor közösen el kell dönteni, mi is legyen az a kezdés végül és hol legyen elhelyezve. Valószínűleg ők jobban tudják az ilyen helyzeteket kezelni, van velük tapasztalatuk, míg nekünk nincs. Éppen elég ez is önmagában és akkor még a saját problémáimról nem is beszéltem.
Szükségem lenne egy szünetre, el kellene utaznom megint, de most nem lehet egyszerűen, annyi mindent kellene elintéznem, mielőtt ezen gondolkozhatnék. Mostanság nem tudok olyan egyszerűen elutazni, mint régebben tudtam. Talán inkább Apámmal kellene megbeszélnem a gondjaimat, és nem csak magamban őrlődni. Ezt másnak inkább nem hozom fel, a Bátyám most mással van elfoglalva, a többiek meg nem ismerik a helyzetet annyira, hogy értsék. Elhívtam egy kicsit sétálni a parkba, nem akartam megint egy kávézóba menni, de otthon sem akartam maradni. Ügyintézésből érkezem, ezért nem vagyok túlöltözve, csak a szövetkabát, farmer és bakancs van rajtam. Amint meglátom, sietek is hozzá.
-Szia, sokát vártál rám? -ölelem meg, amint hozzá érek. -Induljunk arra, mit szólsz? -mutatok az egyik kevésbé népes kiépített út felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dante di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
66
Age :
955

TémanyitásTárgy: Re: Lio & Dante - Meeting   Szomb. Márc. 17, 2018 6:28 pm

Ugyan nem vertem nagydobra, hogy egy ideig ne keressenek, de akinek kell az tud róla.
Liora várok a parkban, és most még nekem is jól esik a napfürdő, távol a falka zajától.
Most van az, hogy kivételesen semmi mással nem akarok foglalkozni, csak a lányommal, mert lehet, nem mondom és nem mutatom, de pontosan tudom, hogy kimerült, elfáradt, és ideje, hogy megálljon egy kicsit. Vagyis félreteszem a kölyök kérdését is, aki felől nem vagyok túl nyugodt, és nem vagyok meggyőződve arról, képes lesz egyáltalán beilleszkedni egyetlen falkába is, de majd az idő eldönti.
Nem ülök le, jól esik az állás is, így amikor Lio megérkezik, így fogadom és ölelem meg.
-Szia, dehogy, szinte nem is késtél. Menjünk.
Elindulok arra, amerre Lio szeretné, közben átölelem a vállát. Érzem, hogy nyomasztja valami, azaz tudom, és itt az ideje, hogy ezt is megbeszéljük. Nagyjából mindent sikerült a tervnek megfelelően rendezni, és tudom, hogy az enyéim mennyit melóztak ezért, így nem árt, ha néha lazítás is van.
-Mesélj. Mi nyomja a lelkedet azon kívül, hogy rád férne egy alapos pihenés.
Kíváncsian pillantok rá, időnk mint a tenger, ma már senki nem rohan sehová, és ez sokkal fontosabb jelenleg, mint bármi más.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
878

TémanyitásTárgy: Re: Lio & Dante - Meeting   Szer. Ápr. 11, 2018 7:02 pmApa és lánya
Tudom, hogy ha más nem is, Apámnak mindenképpen feltűnt, mennyire elfáradtam és mennyire nehéz most minden egyszerre. Ő jobban ismer bárkinél és megérti, a kor nem feltétlenül jelenti, hogy könnyebben mennek a dolgok. Szükségem van már erre a beszélgetésre és jót fog tenni, az biztos. Nem akarok ma már semmi mással foglalkozni, elég volt ennyi mostanra.
Köszönök neki és meg is indulok az egyik kevésbé zsúfolt ösvényen az apám mellett. Ahogy a kezét megérzem a vállamon, közelebb is lépek hozzá, hiányzott már, hogy csak a lánya legyek és nem egy farkasa. Félre kellett tennem az előbbit, hogy a költözés sikeres legyen és minden bökkenő nélkül érkezhessünk meg, de végül megérte. A kérdésére egy jó percig csak hallgatok, érezheti, hogy gondolkozom. Nem tudom pontosan én sem, hogy csak pihennem kell és ezért vagyok ennyire leharcolt, vagy van más is. De arról tudnia kell, amit mondani fogok.
-Van egy fiú… Alig húsz éves, árva és nehéz helyzetben van. Ellopta a tárcámat, tudod, amit még tőled kaptam, pedig ez sem sikerült még mindenkinek. Ahogy utánanéztem… Azt hiszem előtérbe kerültek az anya ösztöneim -ismerem be végül azt a nem is olyan nagy titkot. Eddig még sosem éreztem szükségét, hogy beharapjak valakit, de most először fontolóra vettem a dolgot. Otthont akarok neki adni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dante di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
66
Age :
955

TémanyitásTárgy: Re: Lio & Dante - Meeting   Hétf. Ápr. 16, 2018 12:39 pm

Sokszor nincsen szükség szavakra, hogy értsük a másikat, vagy lássuk rajta, ha valami nyomasztja. Ez köztünk is így van a gyermekeimmel, mert lehet, hogy nem beszélünk nap mint nap egyikükkel sem magánéletről, ettől függetlenül pontosan tudom, ha valamin rágják magukat.
Lion is láttam, hogy valamin nagyon gondolkodik és a jelek szerint nem tudja egyedül megoldani a problémát, ráadásul ezzel együtt már túlterheli magát, hiszen képtelen normális, minőségi pihenésre.
Azon kívül, hogy el fogom küldeni szabadságra, egyre több olyan napot fogok beiktatni, mikor kettesben leszünk, és nem falkaügyekkel foglalkozunk... mint ma is.
Amit felvázol, azon elmosolyodok, beindultak az anyai ösztönei, és bevallom, egyáltalán nem bánom.
-Oké. Gondolod, hogy azzal, ha közénk emeled, jót teszel vele? Nem elhanyagolható az ügyessége, ez tény, a kérdés az, hogy vajon képes lesz elfogadni a változást, vagy esetleg bősz tiltakozásba fordul? Ha úgy érzed, hogy meg fog tudni birkózni a farkassal, ha az előnyére tudja fordítani és nem egy plusz fegyvert adsz a kezébe, akkor hajrá. Ne gondolkodj. Minél többet agyalsz, annál jobban elbizonytalanodsz. A megérzésedre hallgass.
Saját magamról tudom, milyen az, amikor túlagyalok valamit, mert az első kölykömnél ezt tettem, még akkor is, ha az akkori alfa nem dicsért meg, és elvette tőlem. Enzonál és Lionál nem gondolkodtam miután láttam bennük azt a potenciált, aminél zsigerből éreztem, hogy erős farkasokká válhatnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liona Bianca di Canio


avatar


Hozzászólások száma :
32
Age :
878

TémanyitásTárgy: Re: Lio & Dante - Meeting   Csüt. Május 31, 2018 9:16 pmApa és lánya
Nem szeretem beismerni, ha valami gondom van vagy egyedül nem tudok megbirkózni egy problémával. Azzal beismerem a világ előtt, hogy gyenge vagyok, amivel nekem nincs bajom, de az emberek rögtön apró darabokra szednek, amint rájönnek. Apám és a családom akkor is látja rajtam, és tudom, ők nem fognak elítélni, ennek ellenére még mindig nem szeretem. Talán többet kellene pihennem, de én már csak ilyen vagyok. Vagy mindent vagy semmit és nehezen engedek.
-Leginkább családot akarok neki adni. Otthont. És nem tudok más módot erre, csak ha magunk közé hozom és ezért szeretném megtenni. Jobb élete lehetne, ha nem kellene egyedül szembenéznie mindennel -bandukolok Apám mellett, miközben a kezeimmel játszadozom. Én már csak tudom, milyen, mikor egyedül akar az ember mindennel szembenézni, és mennyire nem szokott jól végződni az ilyesmi. Meg akarom menteni attól, amit nekem át kellett élnem.
-Az a baj, nem tudok nem gondolkodni. Annyi minden jár a fejemben, kész őskáosz. Szerintem nem utasítana vissza és meg tudna birkózni a farkassal, de nem tudom… Láttunk már olyat, hogy ígéretes jelölt volt, aztán gyorsabban lett vége, mint egy reklámszünetnek. Tudom, hogy kicsi az esélye, de nem akarom, hogy ez legyen a sorsa -Apám tanácsa aranyat ér, az ő tapasztalatával érdemes hallgatni rá, de sajnos nem mindig olyan egyszerű elsőre. Nagyon szeretnék egy kicsit leállni, de nekem több idő kell hozzá, mint az átlagnak. Hiszen olyan sokáig vettem magamra annyi mindent, ellenkezőleg cselekedni nagyon nehéz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lio & Dante - Meeting   

Vissza az elejére Go down
 

Lio & Dante - Meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-