A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» Idézzünk ezerig
Today at 7:31 pm by Celestine Blanch

» Ez vagy az?
Today at 7:30 pm by Jace Herondale

» Ha melletted ébrednék...
Today at 7:27 pm by Jace Herondale

» Melyik vers?
Today at 7:16 pm by Jace Herondale

» Lunch time - Vit & Jace
Today at 3:04 pm by Jace Herondale

» Old Friend - Thea & Magnus
Yesterday at 10:23 pm by Magnus Bane

» Melyik dal?
Yesterday at 8:25 pm by Magnus Bane

» Angel & Celi
Yesterday at 8:20 pm by Celestine Blanch

» Új tag, új poszt - Mon Petit Ange, Issac, Crag
Yesterday at 8:14 pm by Isaac Harwey

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Celestine Blanch
 
Ruko Masashi
 
Vitaly Rayt
 
Kagemaru Takada
 
Danielle Monge
 
Mark Blackthorn
 
Noel Dessauge
 
Magnus Bane
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 It's not a date - Wallace & Irina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Irina V. Gilliam


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTéma: It's not a date - Wallace & Irina   Szomb. Nov. 26, 2016 10:40 pmWallace & Irina
Ha azt mondanám, ez nem egy randi, elhinnéd? Valószínűleg nem. Még magamnak sem hinném el, ha arról lenne szó. Pedig tényleg nem igazán az a célom, hogy összejöjjek az illetővel, akit ide hívtam. Egyszerűen csak időt akarok vele tölteni és hogy is mondjam… Gondoskodni róla. Ez az én számból furán hangozhat, hiszen az összes halandóval kéne foglalkoznom és megvédeni őket, békességet adni nekik, de ő különösen belopta magát a szívembe. Nem sűrűn történik velem ilyen, hogy a halandók közül ennyire megszeretek valakit az átlagon felül. Azt hiszem ő is az egyik olyan különleges személy, amelyikkel csak néhány évszázadonként találkozom, akinek feltűnik, hogy nem vagyok egészen ember. Nem látó, mégis észrevesz dolgokat és sokkal gyorsabban gondolkodik, mint az átlag. Sokban hasonlít a fajtámhoz. Talán ezért is kedvelem, nem tudom.
Egy kávézóba hívtam, mert tudom, hogy most éppen nincs munkája és szereti a kávét, nekem meg nincs ellenemre. Már rendeltem mindkettőnknek, lassan neki is be kell esnie. A saját teámat kavargatva ücsörgök egy asztalnál, várva, hogy megérkezzen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wallace R. Strauss


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTéma: Re: It's not a date - Wallace & Irina   Szomb. Nov. 26, 2016 11:40 pm

Irina & Wallace
Ez nem egy randi lesz, ezzel tökéletesen tisztában vagyok, és ennek megfelelően nem is viszem túlzásba az öltözködésem, éppen csak egy vasalt inget húzok fel, és egy fekete kapucnis pulóvert, mert nem akarok feltétlen kicsípve lenni, és tudom hogy Irina nem azért hívott el kávézni hogy a páváskodásom figyelje, azt meghagyom a mai, elképesztően reménytelen korosztálynak, ahol sokszor már azt sem tudod melyik melyik nem. Na persze, vannak akik kinövik, de nem egy ügyem kapcsán kerültem velük össze, és eléggé kiábrándítóak.
Fejcsóválva kapom fel a világosbarna, hatalmas zsebekkel rendelkező kabátom, és a nyakam köré tekerem a puha sötétszürke sálam is, mert rendkívül fázós tudok lenni. Akkor is ha csak egy kis távolságot kell megtennem, mert amúgy kocsival érkezem, de hát... jó a kocsim fűtése. A kávézóhoz érve körülnézek, és csak utána lépek be, amolyan zsaru reflex azt mondják hogy mindig felmérem  helyet ahová belépek, hogy felkészülhessek arra is hogy ha valami vis major keletkezik. Még van öt percem, pontosan tudom, hiszen mindenhová kínosan pontosan érkezem és szóvá teszek minden késést, ez is egyike a rossz tulajdonságaimnak, de Irina nem késett el, mert már itt vár.
- Irina! - köszönök neki félmosollyal ahogy az asztalhoz igyekszem és letelepszem vele szemben.
- Remélem nem késtem el - jegyzem meg, udvariassági kör, de még ez is könnyen jön most, ma valahogy jobb lábbal keltem fel, vagy csak ezzel a furcsa nővel van összefüggésben ez is. Mert valami nem teljesen stimmel csak még nem tudom micsoda.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Irina V. Gilliam


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTéma: Re: It's not a date - Wallace & Irina   Szer. Dec. 21, 2016 9:21 pmWallace & Irina
Tudom, hogy mindig pontosan, vagy korán érkezik, ezért én magam is próbálok valami emberi időket találni, hogy megérkezzek, de néha annyira máshogy telik számomra az idő, hogy nehezemre esik a megfelelő időben beesni. Most is korábban érkeztem, még nála is előbb, pedig nem éppen ezt akartam, csak így sikerült. Nem mindig van pontos felfogásom az időszokásairól, de azt tudom, hogy most nagyon is korán vagyok. Azt már kevésbé tudom, hogy ezzel tettem-e valami kárt, de úgy vettem észre, hogy ez egy elég fesztelen kor, így talán nincs baj.
Hamar észreveszem az auráját, azóta figyelem az ablakon keresztül, hogy kiszállt a kocsiból, végig nézem, ahogy az ajtóhoz és, körülnéz és végül bejön. Szélesen elmosolyodom, ahogy közeledik, a helyiségben rögtön érezhetően kellemesebb lesz a levegő, pedig eddig is jó volt a hangulat. Ez a dolog velem együtt jár, és ezért sokan keresik a társaságom, mert instant kedvjavító vagyok, amint elmosolyodom.
-Dehogy, én vagyok nagyon korán. Hülyén alakult az időbeosztásom, előbb szabadultam és nem tudtam mit csinálni magammal -Ez még nagyjából igaz is, a munkámat nagyjából én alakítom, direkt, hogy könnyen és észrevétlenül tudjak menni a kicsit magasabb rendű dolgomra.
-Milyen napod volt? -kérdezem oldalra billentett fejjel, érdeklődéssel a tekintetemben. Szeretem ezzel kezdeni a találkozásainkat, kicsit megtörni a jeget, ráveszem, hogy meséljen magáról, mert amúgy hajlamos bezárkózni, én meg nem szeretek aurákban és elmékben kutakodni, hogy ilyen apró dolgokat megtudjak. Vele meg végképp nem, szerintem nem szeretné, ha megtudná, az elméjében turkáltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wallace R. Strauss


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTéma: Re: It's not a date - Wallace & Irina   Pént. Jan. 06, 2017 11:33 pm

Irina & Wallace
Sietősre veszem a lépteim, de még így is a megbeszélt idő előtt érek be a kávézóba és reflexszerűen nézek körbe, mert megszoktam, talán ez is annak a jele hogy túl sokat dolgozom. Már kezdek paranoiás lenni, hogy minden árnyékot megnézek magamnak. Belépve azonnal észreveszem a nőt, aki egy rejtély önmagában, de imádom a kihívásokat. Mintha már attól felmelegednék hogy ránézek, és nem tudom hogy csinálja. Bizonyára valamiféle képesség, hiszen találkoztam már ilyesmikkel, és voltak olyanok akik engem is valami fura állatnak tartanak amiért tudok olvasni szinte a gyilkosok gondolataiban, persze ha tudnék, ez nem csak móka és kacagás, emögött azért szomorú igazság áll.
Odasétálok az asztalhoz, és lassan kiszabadítom magam a kabátomból és a sálamból. Kicsit talán gyűröttnek látszom, de tiszta vagyok és parfümillatú, és az ingem zsebéből kis jegyzetfüzet és toll kandikál elő, sosem tudok megszabadulni teljesen a munkától. Mindig utolér, úgyhogy inkább hagyom neki. Ezért van csipogóm is, meg mobilom is, mert ha rajtam múlna az se lenne. De van.
- Áh, értem. Jöttem amint tudtam, de még így is feltartottak, csuda egy forgalom volt ma mindenhol... - sóhajtom ahogy elkényelmesedek és rendelek egy nagy kávét mert itt lehet kapni xxl-es kávét, és mellé egy bagelt.
- Bocsáss meg, de még nem sikerült ebédelnem - teszem hozzá, hiszen nekem rendszeresen lemaradnak az ilyenek, talán azért is vagyok ilyen vékony.
- Viszonylag jó. Még nem talált meg új munka, úgyhogy volt időm végre otthon rendet rakni és takarítani - mondjuk rá is fért a lakásomra már, meg egy alapos bevásárlás is. Mert csak pizzán és energia italon meg kávén nem lehet élni hosszabb távon. Megpróbáltam, tudom.
- Na és neked? - kérdezek vissza.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Irina V. Gilliam


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTéma: Re: It's not a date - Wallace & Irina   Szer. Ápr. 12, 2017 8:20 pmWallace & Irina
Már kint érzem, hogy Wallace közeledik, de nem szabad reagálnom rá, az túl gyanús lenne neki. Nagyjából már kitapasztaltam, hogy mire figyel fel emberekkel kapcsolatban és mire nem, és ezért különösen ügyelnem kell magamra vele kapcsolatban. Szerintem így is észrevette már, hogy nem vagyok egészen rendes ember, de még nem tudja hova tenni egészet és nekem egészen addig jó. Nem kezdhet el találgatni, mert veszélybe kerül és nekem el kell mennem. Nem akarok elmenni, jó nekem New Yorkban és valahogy nem akarok messzire kerülni tőle. Fura vagyok, tudom.
Megvárom, hogy észre vegyen és elkezdjem felém közeledni, mielőtt az irányába nézek, hogy ne legyen annyira feltűnő és elmosolyodom, amint meglátom. Rögtön kellemes beszélgetés hangok csendülnek fel az amúgy csendes kis kávézóban. Megvárom, hogy rendelje, csak azután válaszolok neki.
-Oh igen, láttam, milyen forgalom van. Még szerencse, hogy nincs kocsim -mosolyodom el és felkönyökölök az asztalra, ahogy a teámat kavargatom. Az autó nekem rémesen lassú lenne és csak felesleges plusz emberi kötelességeket akasztana a nyakamba, amit nem akarok.
-Csak nyugodtan, ismerem a munkakörülményeid -Voltam már párszor a munkahelyén, kellett néhány műkincs eredetét és korát meghatároznom valami ügyhöz, amihez persze nem nyújtottak semmilyen támaszt, mondván nem adhatnak ki információt egy folyó nyomozásról. Így is tudtam, mi történt, de arról nekik nem kellett tudni.
-Akkor jó, végre nem csak az irodában poshadsz -Néha nagyon is aggódom az ilyenek miatt, csak akkor lát napot, ha én rángatom ki, márpedig az sem történik olyan sűrűn.
-Oh, nagyon jó volt, kaptunk néhány kínai vázát, nagyon ritka és nagyon régi fajtát, én határozhattam meg és becsülhettem föl őket -lelkesedem, hiszen azért választottam ezt a munkát, mert nem kell külön tanulnom egyrészt, másrészt pedig amúgy is ismerem a világ történelmét, fejből mondom meg bárminek a korát, hiszen láttam, amikor ezeket használták.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wallace R. Strauss


avatar


Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTéma: Re: It's not a date - Wallace & Irina   Csüt. Ápr. 13, 2017 6:08 pm

Irina & Wallace
Van a mai napban valami ami miatt eddig nem siettettem az idő múlását, és egészen lakhatóvá tettem a lakásomat, de idejében el kell indulnom, mert megbeszélt találkozóm van. Az Irinával való találkákat valahogy sosem tekintettem igazán randinak. Mármint tény és való Irina egyszerűen gyönyörű és elbűvölő a maga módján, de nem hinném hogy egy ilyen férfira vágyna mint én. Nem vagyok egy példaértékű ember, és a gondolataim is olykor nem azon járnak mint kellenének.
A kávézóba lépve egyből körülnézek és ki is szúrom őt, így hát letelepszem vele szemben.
- Egészen borzalmas. A körút be van ragadva azzal meg sem próbálkoztam, még jó hogy ismerem a környék mellékutcáit - sóhajtok ahogy lepakolom a kabátom a szék háttámlájára, és elhelyezkedek. Tiszta kék szemeimmel a nőt vizslatom. Más, határozottan másabb mint az eddigi nők akikkel találkoztam. Még nem tudom miben, de ki fogom találni.
- A munkakörülményeim.... Na igen, meg a kutyafigyelmem hogy nem foglalkozok másokkal amíg a dolgom végére nem értem - mosolyodik el, és közben ideér a rendelésem, amit megköszönök a pincérnek, és óvatoskodva fogom meg a bagelemet. Általában szeretek mindent aprólékosan megenni de egy ilyesmit csak nem tehetem.
- Nem, néha otthon is kell posvadnom, és úgy tenni mintha ott élnék és takarítani meg kimosni meg ilyenek... - hiszen gyakorlatilag az úton élek, mindig megyek valahová és heteket töltök idegen helyeken, és napokat a különféle rendőrségeken, néha hotelekben éjszakázom, és itthon igazán keveset vagyok. Arra jó, hogy be tudom diktálni állandó lakhelynek.
- Hm? Kínai vázákat? Hol találták őket? Vagy már valakié volt és nem régészeti darab? - kérdezősködöm, hiszen tudom hogy mivel foglalkozik és velem ellentétben, ő mesélhet a munkájáról, nekem is is igazán lenne kinek elmondanom. Őt leszámítva nem nagyon járok társaságba és az én személyem sem keresi senki, a munkahelyi kollegák nem számítanak.
- Egek, ez a bagel isteni, nem is tudom mikor ettem utoljára - sóhajtok jó kedvűen, de ennék még valamit. Rendes kaját, nem éppen ilyesmit, és elfilozofálok. Nemrég meséltek egy ázsiai konyháról, és hogy temérdek választék van ott. Előkapom a telefonom és rágúglizok a helyre és a nő felé fordítom.
- Esetleg később, rendes ebéd? - azt már tudom hogy ő is szereti a változatosságot és a különleges konyhákat.
× MUSIC: sok szeretettel ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: It's not a date - Wallace & Irina   

Vissza az elejére Go down
 

It's not a date - Wallace & Irina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anime/manga/visual novel/light novel ajánló
» Irina S. Harlow

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-