Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Here we go - Dante & Enzoka Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Here we go - Dante & Enzoka Bal11Here we go - Dante & Enzoka Kyzyp11Here we go - Dante & Enzoka Jobb11 
Kotetsu Madoka
Here we go - Dante & Enzoka Bal11Here we go - Dante & Enzoka Kyzyp11Here we go - Dante & Enzoka Jobb11 
Mutsuki Kaede
Here we go - Dante & Enzoka Bal11Here we go - Dante & Enzoka Kyzyp11Here we go - Dante & Enzoka Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Here we go - Dante & Enzoka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptyPént. Május 12, 2017 7:06 pmDante& Enzo


Mégis hol az isten faszába van ez a jóember amikor én keresem? Mert naná hogy ilyenkor tűnik el úgy, mint a szürke szamár abban a bizonyos ködben. Általában tudom merre van az apám, de most valahogy elveszett a házban, de nem adom fel, meg fogom találni.
Végigkommandózom érte az irodát, az összes emeletet és szintet még a konyha asztal alá is benézek, hátha ott üldögél valami elborult állapotban de nem, ott sincs. Így kizárásos alapon marad a kert, ami tulajdonképpen cseszett nagy, de hát farkasok vagyunk kell a mozgás tér. Ryannel már elkezdtük kialakítani a kamera rendszert is, és most a kerti pavilon felé araszolok, ahol egy szőke fejet sejtek. Háhá, megvagy! A pavilon mellett áll elmélyülten és széles izmos háta szinte hívogat hogy rávessem magam, és hát ki vagyok én hogy ennyire ellent mondjak a késztetésnek? Örömmel adom meg neki és iramodok felé.
- Yaaaaa-haaaaaaa - csatakiáltással vetem rá magam a hátára és lábaimmal átölelem a derekát, mint valami túlméretes koala fonódok rá kedves apám hátára.
- Szia Apácska. Ha tudnád mióta kereslek.... de végre megvagy! - örömködök ahogy elhelyezkedek és átfogom a vállát hogy megtartsam magam. Meg hogy ne dobjon le, az is egy fontos szempont. Az meg pont nem érdekel hányan nézik végig a mutatványom.
- Szóval... gondolkoztam és kiötlöttem egy okosságot, amit majd megosztanék veled ha ráérsz éppen - kezdek bele, de nem mondom még az ötletem, mert ki tudja van-e más, fontosabb dolga mint engem hallgatni. Bár nem hinném, mert közel s távol senki nincs éppen.
Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptySzer. Dec. 13, 2017 10:29 am

Enzo – Dante

A kertet pásztázom már órák óta, tudni akarom, hogyan tudjuk teljes mértékben bombabiztossá tenni a székhelyünket, és azt nem lehet két perc alatt elintézni. Minden eshetőségre fel kell készülni és én szeretek is, kezdve a legapróbb lyuktól kezdve a kerítés sérülékenységéig, és így tovább.
Az egyik testőrrel mérem fel mindezt, tervrajzzal, jegyzetekkel és mindennel, ami ehhez szükséges, persze macerás, szó se róla, és valahol én is kezdem unni, de muszáj. Kedvcsinálónak már sörrel a kezünkben folytatjuk a munkát, amit éppen leteszek, mikor érkezik a fiam. Szerencséje.
-Pont így.
A csatakiáltásra felröhögök, szerencsétlen testőr olyan döbbent arcot vág, hogy az újabb röhögésre késztet. Intek neki, ez nálunk megszokott dolog, a falka életünkhöz hozzátartozik, nálunk nincs merevség és rugalmatlanság, így is tudja mindenki, hol a helye.
-Valld be, direkt kínzod magad Enzo. Ha akartad volna tudni, hol vagyok, elég lett volna, ha csak az energiákra figyelsz, de sebaj.
Nem dobom le magamról, helyette óvatosan engedem le, és egy kibontatlan sörre mutatok, szolgálja ki magát.
-Mondjad, kíváncsian hallgatom. Megbeszéltük, hogy itt kint mit kell megerősíteni, lecserélni, és hasonló apróságok. Nos, milyen okosságot találtál ki?
Érdekel, mert miért ne érdekelne? Tudom, hogy Ryannel elfoglalták magukat ők is, de egymásra mindig van időnk, ami lehet, meglepetést okoz a régi falkának. Okozhat is, itt tényleg nincs olyan, hogy elzavarjuk egymást, annyi időt mindenki tud szakítani a másikra, hogy meghallgassa. Ha nem, akkor az ténylegesen egy olyan időpont, ami azért ritka.
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptySzer. Feb. 28, 2018 10:18 pmDante& Enzo


Nem tudom merre lehet, már mindenütt kerestem, de persze nem minden erőmmel, azt nem, akkor hamar elveszteném a keresés örömét, így csak végigbarangoltam a birtokot, és végül csak rábukkanok apácskám drága szőke fejére. Vagy világosbarna, pont nem érdekel a színskála. az enyém legalább egyértelműen fekete, és nem tarkabarka. Szerencsémre ez a természetes színe, és így imádom magam, de már midnenféle fazonban hordtam még barna is volt ám! Azaz. Szőke nem.
Kifigyelem ám, mikor teszi le az isteni nedűt, és lendületből vetődöm a hátára, és örömködök egy sort hogy végre megtaláltam. Átkarolom lábbal mint egy kis koala és kapaszkodom, ahogy a testőrre vigyorgok, aki itteni darab és kimeredt szemekkel néz minket.
- Mi van? A faterom! - vigyorgok, hiszen nem csak az alfa hanem az apám is, és senki sem választhat el minket. Imádom, és erős támasza próbálok lenni.
- Yaaa-haa! - rikkantom a fülébe, szeretetből, és hagyom hogy letegyen. Megállok szépn a saját lábaimon, hiszen masszív bakancsban vagyok, amivel szépen tudok ám rúgni, és beleépíteni valakit a falba. Mert az fontos.
- Az van hogy a helyiek nem túl masszívak. Körülszimatoltunk egy kicsit Ryannel, és arra jutottunk hogy... amolyan kötelező önvédelmi gyakorlatot fogunk tartani itt mindenkinek. Persze nem lenne kényszer ám, de amolyan erősen ajánlott. Láttam kétszéz éves vérfarkast, apácska, és nem tudta hogy az ereje mekkorát szól - hüledezek, és eléggé hüledeztem akkor is, amikor ezt így megtudtam. Ha még a lőfegyverhez nem ért azt megértem, nem lehet mindenki fegyverbuzi mint én, de hogy az alapvető erejét ne legyen képes használni akár önvédelemre is... Az sok, és nem megengedhető.
- Amúgy más szitu épp nincs. Ahogy elnézem, ti is jól haladtok, a felméréssel. Megtudjuk mi csinálni vagy kell hozzá munkás? - kérdezem apácskát hiszen kevés olyan dolog van, amit ne tudnánk megoldani, hisz mind ezermesterek vagyunk. És nem félünk a munkától.

Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptySzomb. Márc. 17, 2018 6:06 pm

Valahol néha sajnálom a régi tagokat, látni rajtuk, nem egészen szokták meg, hogy nem kell karót nyelve, nesztelenül közlekedni, hanem így is lehet, ahogyan mi tesszük. Persze Enzo megszólalására morgok egy sort, mert ettől függetlenül lehet ezt másként is közölni.
A csatakiáltását külön élvezem, legfőképp a hallójárataim, már ami marad belőle, miközben lepakolom magamról a földre röhögve.
Utána viszont figyelmesen hallgatom, a többi várhat egy kicsit még.
-Szuper. Mondjuk nem csodálom, amilyen állapotban vannak. Kezdjétek el, szervezzétek meg, csapatot kell kovácsolnunk, Senki nem kap felmentést ez alól, a mieinket is vonjátok bele, amolyan csapatépítési céllal. A fiatalokkal is értessétek meg, hogy ugyanolyan értékesek a számunkra mint az idősebbek.
Ramaty állapotban lévő falkát kaptam, tisztában vagyok vele, bár nem a fizikai részével van a probléma, hanem a mentálissal. Ez az állat egyszerűen kivert belőlük mindent úgy beállítva, mintha rajta kívül egyikőjük sem lenne képes semmire sem. Ezt pedig én csírájában ki fogom irtani belőlük.
-Lassan végzünk. Annyira nem vészes, pár nap és minden rendben lesz, igaz, megfeszített tempóban fogunk mindent kiépíteni hozzá.
Ami szerencse, hogy az előző alfa olyan paranoiás volt, hogy legalább az alapok rendben vannak, lényegében az apróságokat felejtette el, de sebaj, orvosoljuk.
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptySzer. Ápr. 11, 2018 9:32 pmDante && Enzo


Landolok szépen a leszállópályán, ahogyan azt kell, mindössze annyi különbséggel hogy Dante hátát nézem ki magamnak, és ott kapaszkodom meg, amíg le nem tesz. Szélesen vigyorgok rá ahogy mellé kerülök és a megrovó pillantását és csak vigyorogva viselem, mint aki bánja de azért jól szórakozik az egészen. Mert azt is teszem, és néha élvezem a döbbent arcokat akik nem szokták meg hogy mi nem csak egy falka vagyunk, hanem egy család is.
Kicsit komolyabbra veszem magam, ahogy felkapom a sört és kibontom, mert mit nekem egy sörösüveg? Az övem csatjával is tudok sört nyitni sőt... igazából mivel nem?
- Jaja, egészen gatya állapot. Azért is szimatoltunk körbe, mert sok az olyan akiről lerí hogy fogalma sincs mire képes, és így legalább fel tudnánk zárkóztatni őket. Nem csak Ryan és én, hanem úgy mindenki. Ilyen csoportépítő lenne, meg sok közös edzés hiszen a farkas is mozgásigényes, meg hát verekedni is tudni kell. Igyekszünk, mert akadnak most fiatalok is, éppen elég - sóhajtok fel, hiszen láttam párat és nem egyszerű eset egyik sem, de nekik még a kor a baj, nem az hogy el lettek nyomva. Kifújom a hajam az arcomból ahogy körülnézek.
- Ahha, király. Meg tudjuk akkor csinálni? Mire lesz szükség? Körbekérdezek itt, és ha van helyi aki ért hozzá, akkor bevonjuk  munkába érezzék hogy hasznosak és nem utolsó senkik. Nem? - pillantok rá, hiszen mégis csak ő a főnök, noha ebben szinte százezermillió százalék hogy egyet fog vlem érteni. Ő is örül hogy megdöglött az a rohadék és ha lehetne még ötször ölném meg és ásnám el, így lerongyolni egy falkát...
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Dante di Canio


Dante di Canio


Hozzászólások száma :
68
Age :
956

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptyKedd Ápr. 17, 2018 7:01 pm

A munka nagy részének vége, pihenés is jár, így jöhet a sör, főleg ha már Enzo is befutott, és muszáj megbeszélnünk más ügyeket is. Az okfejtésére bólintok, egyetértünk. Az, amibe csöppentünk, azaz amilyen fél falkát "örököltünk", lesz melónk rendesen.
-Pontosan, és ez a nagyobb baj. Mintha maguktól nem mernének kezdeményezni, mintha meg kellene mondani azt is, hogyan rakjanak valamit balról jobbra. Pedig sokkal több van bennük. A közös edzésekkel, feladatokkal egyetértek, vonjátok bele őket mindenbe, legyen szó akár járőrözésről is. Trükkösen, de oldjátok meg, hogy akármit találtok, ők vehessék észre először. Legyen önbizalmuk végre maguk felé.
Bólintok, minél hamarabb fel akarom számolni azt, ami itt van, már azt a részét, amire nincs szüksége sem a régi falkának sem nekünk. Örülök annak, hogy az enyéim is gondolkodnak azon, hogyan rehabilitálják a maradottakat.
A többi tényleg nem tűnik vészesnek, elméletileg mindent megterveztünk, már csak kivitelezni kell.
-Meg, persze. Kábelekre és társaira, no meg napelemre. A programozás és egyéb a másik fele. De, kérdezd csak meg, biztos, hogy köztük is akad szaki.
Kacsintok rá, mert ugyan a sajátjaink is összeraknak mindent, de segítsenek csak a régiek is. Érezzék, hogy ez a hely az övéké is, és csapatként tekintünk rájuk.
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka EmptyKedd Május 01, 2018 9:27 pmDante && Enzo


Nem épp a legjobb ez a falka, amit apácska megörökölt, és a mi kis bandánkhoz képest, hát inkább nem mondom ki, mert nem tűrne nyomdafestéket. Nem is bánom hogy lenyomta az alfát, ha lehetett volna olyat hogy én ölöm meg, de ő lesz az alfa akkor megtettem volna, de ez nem így működik. Apácska jó falkavezérünk már régóta és nem mellesleg az apám is, akit imádok.
- Sokkal több, csak hát ez az agyatlan fasz kiölte belőlük a küzdeni akarást és engedelmes kisbolyhosokké degradálta őket. Fú de meg tudám ütni ha nem lenne nagyon halott! Igyekezni fogunk, és már vannak terveink rá. Ryannel elindítjuk az edzés programot, Lió pedig szerintem teljes mellel veti be magát a közös programok szervezésébe ami inkább közösség építő lesz. Rá is fog férni erre az alomnyi bolyhosra - válaszolok.
- Ahha, mindenképp. Be akarjuk őket is vonni hogy csapatnak érezzék magukat, hogy betudnak illeszkedni és a közös munka is jó hatással lehetne rájuk szóval nem hagyjuk ki. Körbekérdezek akkor, és holnap reggel neki is láthatunk. Megrendeled ami kell? Én összeszedem a munkásokat akikkel nekiesük ennek, a programozást meg szintén megoldjuk, oda már tervrajzom is van hogy mit hová tennék de majd ránézel úgyis - válaszolok neki és nagyot húzok a sörömből. Jólesően csorog le a torkomon, az isteni nedű, folyékony kenyér.
- Amúgy minden azt beszéltük Liókával hogy... el kéne menni disneylandbe... - hozakodom elő az ötlettel széles vigyorral, hiszen az mindig emlékezetes ha mi oda megyünk.||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Here we go - Dante & Enzoka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Here we go - Dante & Enzoka   Here we go - Dante & Enzoka Empty

Vissza az elejére Go down
 

Here we go - Dante & Enzoka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn :: Angel Guardian Home-