Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Ruko kalandjai a kódokkal Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Namikaze Reishi
Ruko kalandjai a kódokkal Bal11Ruko kalandjai a kódokkal Kyzyp11Ruko kalandjai a kódokkal Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Ruko kalandjai a kódokkal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Ruko kalandjai a kódokkal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ruko kalandjai a kódokkal   Ruko kalandjai a kódokkal EmptyKedd Dec. 20, 2016 5:22 pm

Noelnek

"Only a vampire can you love forever. Or hate forever. Doesn't matter."


Kód:
Kód:
<center><table><tr><td><div style="width: 180px; border: 10px #0C0000 solid; opacity: 0.4; border-radius: 10px;"><img src="http://4everstatic.com/kepek/674xX/emberek/szineszek-es-szinesznok/ben-barnes,-mosoly-240030.jpg" style="width: 200px; border-radius: 30px; -moz-transform: rotate(-3deg); -webkit-transform: rotate(-3deg); margin-left: -10px;"/></div></td> <td><div style="width: 180px; border: 10px #0C0000 solid; opacity: 0.4; border-radius: 10px;"><img src="http://www.theplace2.ru/archive/ben_barnes/img/BenBarnes_Mix_14.jpg" style="width: 200px; margin-left: -10px; border-radius: 30px; -moz-transform: rotate(+3deg); -webkit-transform: rotate(+3deg);"/></div></td></tr></table><div style="width: 400px; border-radius: 10px; background-color: #1E1F1F; font-size: 10px; text-transform: uppercase; opacity: 0.7; margin-top: -40px;">"Only a vampire can you love forever. Or hate forever. Doesn't matter."</div></center>
Vissza az elejére Go down
Enzo di Canio


Enzo di Canio


Hozzászólások száma :
45

Ruko kalandjai a kódokkal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ruko kalandjai a kódokkal   Ruko kalandjai a kódokkal EmptySzomb. Jan. 07, 2017 1:03 pmLucy & CC

Nem vagyok őrült, csak furcsán normális.


Nem szeretek reggel felkelni, ez világéletemben így volt, de sajnos az egyetemi évek után, muszáj volt, amikor saját vállalkozásba fogtam, és kemény évek munkája az, hogy most vezérigazgatónak nevezhetem magam és egyeduralkodom az egész cégem minden részlege felett. Persze, mindnek van kinevezett vezetője, de ők nekem számolnak el. Mondjuk nem tartom magam egy szívtelen diktátornak, de van amit megkövetelek és azt kegyetlenül. Persze, próbálok a józan észen belül maradni, de van amikor nem sikerül és annyira felidegesítenek hogy majd lerobban a fejem a helyéről. Ritkán jövök olyan hangulatba hogy ordítok, de volt már rá példa. Belőlem is ki lehet hozni az állatot, bár ilyenkor azt szoktam mondani hogy: Bennem egy vadállat él. Azt hiszem mormota. Hehehe. Na szóval az irodámba érve is pozitívan létezem, mert létezem és bocsásd meg ha kérdezem... - dúdolgatom magamban, ahogy a kávémra esik a pillantásom meg is köszönöm mint mindig. Szeretem ha ilyen apró figyelmességekkel fogadnak, úgy sokat hozzá tud ám tenni az ember napjához. Én is hozzá szoktam tenni másokéhoz, bár mindenki tudja milyen fura állat vagyok, de a legtöbben kedvelnek. Akik meg nem, hát nem fogok álmatlanul forgolódni miattuk. Levetem magam a forgó székembe és hallgatom Lucy ütemtervét.
- Hm, egészen élhetően hangzik, gyanúsan az. Biztos nincs közben valami egyéb? Vezetői értekezlet vagy ilyesmi? - kérdezem homlokráncolva ahogy a szörnyűséges zöld naplómat nézem a titkárnőm kezében.
- Jövőre neonsárgát rendelj nekem. Ettől a zöldtől már agyfaszt kapok, nem kell több ilyen ... - adom ki a rendeletet, úgyis ő rendezi az írodaszereket is, meg rendeli meg őket. Rábízom, mert mindig tök jó dolgokat rendel be, és nem bánom ha picit drágább de legalább lehet vele dolgozni.
- Galéria, hát.... igen, nem igazán az én esetem. Igazán eljöhetnél velem hogy ne unjam halálra magam beírom túlórának, naaa, naaa naaaaaaaa? - meresztek rá kiskutya szemeket.
#friend | BVB- Saviour| C.
Vissza az elejére Go down
Kagemaru Takada


Kagemaru Takada


Hozzászólások száma :
27

Ruko kalandjai a kódokkal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ruko kalandjai a kódokkal   Ruko kalandjai a kódokkal EmptyPént. Jan. 13, 2017 11:11 am


Isaac & Kage


Nem számított senkire, aki ellenállna neki és az ijesztgetésnek így meglepetésként éri a kis farkas megjelenése, mert egyrészt nem figyelt a lába elé, másrészt meg tényleg nem számítot rá hogy akad majd valaki aki nem rémül meg. Félrebillentett fejjel nézegeti a fiút.
- Arigatou, annyit tesz... köszönöm - keresi az angol megfelelőjét, hiszen japán származású és ha teheti úgy szólal meg, de nyilván itt inkább a másik nyelvvel kell boldogulnia, amivel néha hadilábon áll. Bár már azért egészen jól boldogul.
- Eddig mindenki megijedt és csinálták azt a furcsa mozdulatot amit a templomokban szoktak - válaszol, és kicsit elréved a tekintete, nem fél, eszébe sem jut hogy esetleg félhetne. Neki olyan érzéke nincsen.
- Nem? Oh hát, eddig nem mondtak nekem ilyet. Az jó ugye? Ha nem vagyok félelmetes - kérdezi csillogó szemekkel, mint egy kisgyerek, akit éppen most dícsértek meg. Kage nagyon gyerekes tud lenni, de kezelhető is ugyanakkor ha jól közelednek felé. A vérfarkas egyenlőre szimpatikus neki.
- Nem baj. Napok óta az utcákat megyek és még nem láttalak sehol se nem, azért kérdeztem - töri egy kicsit a ragozást és hogy mikor melyik szó melyik szinonimáját kell használni, de azért többnyire érthető.
- Olyan mizének? Mi vagyok? Azt hiszem démon vagyok, és nem innen jöttem hanem Disből...- válaszol egy kis gondolkodás után, és kimeredve nézi a fiút, tetszik neki hogy olyan más mint ő. Neki van valami az arcán ami neki nincs. Előrenyúl és karmos kis kezével megsimítja Isaac arcát.
- Ez miez? - kérdezi a borostára utalva ami alig látható szemmel de ő mégis érzi az éles érzékeinek hála.


†  Music: ide †  Note: ide †  Words: ide † Egyéb: ide
Vissza az elejére Go down
Ruko Masashi


Ruko Masashi


Hozzászólások száma :
158

Ruko kalandjai a kódokkal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ruko kalandjai a kódokkal   Ruko kalandjai a kódokkal EmptyPént. Márc. 31, 2017 11:41 pmKathrine & Lorcan
Seven days to the wolves...


Nem terveztem hogy konkrét célokat nevezek meg ma, de mégis úgy tűnik hogy szerencsés napom lett. Itt sétál előttem, a járdán, az egyik olyan ember, aki talán a pokol legmélyére kívánna engem, de már jártam ott, tudom mi az a hely. Nem akarok egyhamar visszatérni, és ha mégis, nos akkor nem megyek egyedül, hanem magammal rántom azt a gyilkost is. Bár talán manapság már nagyobb vagyok mint ő de ez mellékes, majd a pokolban lemeccseljük. Úgyis mindketten ott fogunk kikötni.
Na de Katherine, ez a bájos kis vérfarkas, olyan gyönyörűen sikoltotta a nevem amikor elraboltam és kicsit megkínoztam, nem tehetek róla, vágy ébred bennem hogy megint halljam. Vissza kell fognom magam. Így csak kiszállok és sétálok a lány felé. Tudom hogy nem fog nekem támadni, mert erősebb vagyok mint ő. Ezt ő is tudja, és nem kockáztat. Annál több esze van.
- Nem? Nem is értem. Mindegy, az már a múlt, szóval mi lenne ha inkább előretekintenénk? - mosolyodom el, és nekitámaszkodok a kocsinak.
- Okkal. Mármint hasonszőrűekkel veszi körbe magát. Mi lett a mostani falkája? Kész állatkert! Egy jaguár, egy főnix... elég cifra társaság mit ne mondjak - merengek el  a kérdésen, és legyintek. Nem érdekel annyira jelenleg.
- Oké, beszélgessünk. Igyunk meg egy kávét, ott - mutatok egy kávézóra, a közelben, és talán ez furcsa lehet részemről.
- Nézd, tudom hogy nem erre számítotál, de egy dolgot be kell látnod. Nem hazudok, és ha azt mondom beszélgetni akarok, akkor azt is akarok - teszem hozzá, hiszen régen is közöltem vele hogy meg fogom kínozni. Akkor még nem hitt a szavamnak, remélhetőeleg azóta komolyodott is egy kicsit.

note | music |

Vissza az elejére Go down
Kaname Kazushi


Kaname Kazushi


Hozzászólások száma :
53

Ruko kalandjai a kódokkal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ruko kalandjai a kódokkal   Ruko kalandjai a kódokkal EmptyVas. Május 28, 2017 8:35 pmDarryn & Kaname
A mai napra nem terveztem be előre semmit. Sem a hotellel kapcsolatban, sem pedig a klánnal, mert egyszerűen nekem is szükségem van szabad napra, amikor semmivel nem foglalkozom. Itt van nekem Nassyr és Jessica akik tökéletesen kézben tartanak mindent nélkülem is, egyedül pár kivételes esetben nem tudnak nélkülözni amikor az aláírásom kell.
Lustán kelek fel a pár órás szendergésemből, és a szekrény előtt megállva egy fekete nadrágot veszek ki, egy sötétpiros inggel. Semmi hivatalos, egyszerűen csak szeretem ezt a párosítást. Eléggé vámpíros, és modern. Egy fekete vászoncipőt választok mellé, mert nem tárgyalásra készülök, hanem csak egy egyszerű látogatásra a fiamnál, aki nem rég hívott hogy hazatért a városba és hol dekkolna máshol, ha nem a kedvenc luxus yachtján. Bár nem hibáztathatom érte, én is imádom az enyémet. Kényelmes és a feketített uv szűrős ablakai miatt nappal is tartózkodhatok ott, bár olyankor mindig testőrökkel megyek. Csak fő a biztonság alapon.
Most viszont nincs ilyesmire szükségem, és Darryn volt olyan kedves kocsit küldeni értem, így csak egy testőrt viszek magammal, mert az ember sosem tudhatja. Átsuhanunk a városon, és egy napszemüveg mögé rejtem ibolya lila pillantásom, ami már halandó koromban is ritkaság volt. A sok neonfény zavar még néha.
A kikötő csendes és nem nehéz kiszúrnom a yachtot ami az enyém mellett áll, és csendesen ringatózik a vízen. Darrynnek is jó az ízlése, akárcsak Nassyrnak.
Kiszállok a kocsiból és a kikötő fénye megcsillanhat az ékszereimen. Fülemben is függ egy két apróság, a nyakláncom súlyos ezüstnek kinéző nemesacél, és a gyűrűk is.
- Darryn, te és a szerénység? Hírből sem ismeritek egymást - kuncogok ahogy fellépdelek a yachtra kint hagyva az emberemet. Tudja mi a dolga, nem mai gyerek már. A hajó belsejébe érve bevárom a fiamat és kérdőn nézek rá, tudom jól hogy a semmiért nem hívott volna ide, hacsak nem nagyon kényes a téma. Bár még ő sincs benne a yakuza ügyeimben arra nem használom egyik gyermekemet sem, ott én magam jelenek meg.
- Mi lehet olyan fontos hogy nem elég a hangszigetelt szoba a Cerberosban? - telepszem le az egyik kényelmes kanapéra és hátradőlök. Elnézem ahogy a kézitáskám elviszi egy szolga, nem tudom mennyi ideig leszek itt, lehet hogy itt alszom, de az is lehet hogy nem. Majd kiderül.
- Nullásat kérnék - választom a kedvenc vértípusomat és pillantásom végigsiklik a fiam daliás alakján. Soha egy pillanatig sem bántam meg hogy beöleltem őt annak idején, mert a képességeit kár lett volna veszni hagyni, és megkedveltem őt. Valószínűleg akkor is haraptam volna ha nincs ez a plusz benne.
- Hallgatlak - sóhajtok fel, halkan, hogy végigborzolja a bőrét is, ezzel, de nem sürgetem. Hagyom, hadd meséljen a saját tempójában. Nem szokásom senkiből harapófogóval kiszedni amit mondani akar, vámpír vagyok, egy időtlen szörnyeteg, van időm. Én tudok várni akármeddig, nem sietek sehová.
- Mindhárom mondandódra kíváncsi vagyok, úgyhogy ne csigázz kérlek. Így is eleget nélkülöztem a társaságod. Remélem jól utaztál oda és vissza is - mosolyodok el és felteszem egyik lábam a másikra.  


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Ruko kalandjai a kódokkal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ruko kalandjai a kódokkal   Ruko kalandjai a kódokkal Empty

Vissza az elejére Go down
 

Ruko kalandjai a kódokkal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: OOC :: Alkotások-