Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Nappali - Page 2 Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Nappali - Page 2 Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Nappali - Page 2 Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Nappali - Page 2 Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Nappali - Page 2 Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Nappali - Page 2 Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Nappali - Page 2 Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousNappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyHétf. Május 07, 2018 1:15 am

Drága Mikhal

Jólesőn sóhajtok fel ahogy elönt  forróság és újra magamban érzem. Megremegek és szusszanok ahogy még mozdul bennem egy pár utolsót.  Az alsó ajkamba harapok ahogy kihúzódik belőlem és az ő ajkába is harapok ahogy durván csókol. Új csinálnám, akár most azonnal de.. nem szabad. Ne legyél túl mohó Dasha. Jut még Mikhalból elég neked. Ahogy a csók újra hevesebb lesz úgy lassítom le. A szemeibe pillantok ahogy a homlokunk összeér és lehunyom a szemeim. Csak egy pár másodpercig tart, de elönt a biztonság érzése. Biztonság. Mikhal az én erődöm ahol megpihenhetek. Kifújom lassan a levegőt és hallgatom ahogy már ülve piheg. elfogadom az italt és szinte dorombolok ahogy a lábamra simít. Elmosolyodok a mondatain. Felül fordulok, a poharamat kiürítem és leteszem a földre. A fejemet a combjára hajtom és úgy figyelem.- Mindig elérem Mikhal... tudod, hogy midnig elérem amit akarok...-búgom akár egy kismacska és finom a kezére fogva húzom le azt az ajkaimhoz és finoman megharapdálom, majd megszívom- Szerintem fel se kellene többet öltöznünk... mit gondolsz? -kérdem a szemeibe pillantva de alig érthetően mert tovább harapdálom. Talán most engedtem fel. Talán most jött el az a pont ahol a féltve őrzött Dashára is vethet egy pillantást. Fáradtan bújok kissé hozzá és tekintetem a szét szedett kárpitra téved. Egy kicsit mindig túlzásba esünk. Olyan jó. Nem akarok ezt abba hagyni.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Május 08, 2018 9:33 pmÜdvözöllek  újra kedvesem!@


Figyelem miközben megiszom az italomat és lassan a dohányzó asztalra teszem és miközben felém fordul lassan megsimogatom a tincseit amik arcába lógnak. Hagyom, hogy a kezemet kezdje csócsálni én pedig finoman elmosolyodom rajta. Leveszem róla a tekintetemet és a nadrágomat felvéve a földről veszem ki a cigarettás dobozomat és ajkaim közé veszek egy szálat. Megkínálom őt is ha esetleg kér. Rá gyújtva fújom ki a füstöt ajkaim közül és nézek le rá ismét.-Az lenne a legjobb...De ma este úgy is még megkapod a magadét....-mondom ahogy lassan kezemmel a torkára fogok és szemeit figyelem majd elengedve végig húzom ajkain az ujjamat. Szusszanok egyet és ismét a cigibe szívok.-Folyton dacolsz velem...rossz vagy..-mondom finom mosollyal az arcomon miközben lassan végig simítok a nyakán majd bal mellére csúszik a kezem és finoman cirógatni kezdem bimbóját ahogy figyelem kék szemeit.


Music
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptyKedd Május 08, 2018 10:49 pm

Drága MikhalRágcsálom a karját pihegve és figyelem ahogy cigit vesz elő. Ritkán dohányzik. Elfogadok tőle egy szálat és meggyújtom magamnak, majd mélyet szívok bele és lassan fújom csak ki felé. Nem emlékszem mikor ért cigaretta utoljára a számhoz, de szex után jól esik. Figyelem őt és összefut a tekintetünk. Jókedvű és játékos. A tekintetem kíváncsi és egy pillanatra lehunyom a szemem ahogy a torkomra fog. Ő ezen a földön az egyetlen aki ezt megteheti. Óvatosan az alsó ajkamba harapok miután az ujja végig siklik és hallgatom. Résnyire nyílnak ajkaim ahogy a mellemhez és ás cirógatni kezd. - Mit tartogatsz még nekem? -kérdem és újra a cigibe szívok. A szemeim halványan felvöröslenek és hagyom magam- Ha nem dacolnék veled, minden olyan unalmas lenne.. -fújom ki újra lassan és a szemeim már mélyvörösek. Lassan emelkedek fel és felé fordulva ülök szemből az ölébe. Kihúzom a hátam és lazán átkarolom a nyakát. Lassan fújom ki előtte a füstöt és a homlokomat az övének döntöm.- Vigyél el valahová Mikhal.. mutasd meg nekem mindened és avass be. -mondom és fénylő szemeim az övében keresik a válaszokat. Oldalra pillantok. A két függöny közti beszűrődő napfény centikre halad el mellettem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousNappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 EmptySzer. Május 09, 2018 10:43 pmÜdvözöllek  újra kedvesem!@


Csak figyelem kék szemeimmel majd egy utolsót szívok a cigibe majd elnyomva azt lassan vissza dőlök ültömbe és nagyot szusszanok. Hallgatom a szavait majd figyelem ahogy az ölembe ül és lassan végig simítok a hátán ahogy vörös szemeit nézem.-Sok mindennek a része vagy Dasha. Ne legyél telhetetlen. Az mindig bukással jár ha valaki nem elégszik meg...-mondom ahogy szélesen elmosolyodom majd lassan eltűröm pár kósza tincsét. Ahogy látom a nap csíkját elhúzni mögötte kezemet az ablak felé nyújtom és azonnal a sötétítők lezárják a fény útját és a lámpák felragyognak azok mutatva fényt nekünk.-Menjünk el vacsorázni...Ruhát is adok neked amiben látni akarlak közben. És persze...meg kell ünnepelni, hogy immár orosz maffiózó lettél.-mondom és finoman megpaskolom a fenekét, hogy másszon ki az ölemből. A saját nadrágomat megszerezve húzom vissza és a nappaliból nyíló másik mellék szobába átlépve tűnök el pár perce. Egy fekete gyönyörűséges testhezálló egybe ruhával térek vissza. Testhez feszülős, és a vége finoman szétterül mintha egy virág fordított feje lenne a ruha. Hozzá illő fekete dobozt hozok mellé amiben egy gyémánt ékszer szett pihen. Egy nyaklánc, fülbevaló pár, és egy karkötő. Lassan leteszem az asztalra és a ruhát a fotelre teszem.-Ezt szeretném, ha felhúznád. Szóval készülődj össze amíg én is össze készülök. Szívesen veled tartanék a fürdésben és az előkészületekben, de még van egy kis dolgom amit el kell intéznem a vacsoránk előtt. De Franko az étteremhez fog vinni téged, este 8-ra. Én pedig már ott foglak várni.-mondom ahogy lehajolok hozzá és ajkaihoz hajolva csókolom meg hosszan de finom lágysággal majd elválva tőle mosolyogva nézek a szemeibe majd homlokára csókolok és felemelkedve lépek el tőle megkerülve a kanapét és az ajtóhoz megyek.-Érezd otthon magad kedvesem, este pedig találkozunk.-mondom majd lassan kinyitom az ajtót és kilépek a szobából miközben az ajtó becsukódik mögöttem. Dilajla még mindig nem felejtettelek el akármennyire is próbálják elvenni a figyelmem. A gyűlöletes bosszúm utol fog érni téged...

Köszönöm a játékot! Smile)


Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Nappali - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-