Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
AnonymousKépzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Empty
TémanyitásTárgy: Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol   Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol EmptyHétf. Jún. 04, 2018 9:46 pm

Izgulok és aggódok, nevetek és sírok és nem értem miért, hogy történhet ez velem és mekkora mázlista vagyok, hogy Nicho így érez irántam és elhívott olaszba. De tanácsot kell kérnem, túlságosan zaklatott vagyok ahhoz, hogy józanul tudjak gondolkozni. Hát el is indulok, hogy kikérjem egy igazi nő tanácsát. Szegény Cam... De most muszáj. Nagyot sóhajtok mielőtt bekopognék, majd ha beenged és nem zavarom sietve leülök az ágyra.
- Camilla... segíts! - kezdem gyerekes izgalommal vegyes félelemmel.
- Te tudod, hogy kell ilyenkor viselkedni... tudod olyasmi történt, ami kész csoda... vagyis szerinted biztosan nem, de szóval nekem az és hát... nagyon izgulok és félek és akarom, de nem rontom el ugye? Többet kéne adnom neki, tudom... jajj annyira suta vagyok... - beszélek összevissza a kezeimmel babrálva és még a térdemet is rángatom föl le, mint egy beparázott vagy unatkozó kamasz. Felnézek rá és késztetést érzek, hogy beszéljek.
- Szóval izé, azt hiszem én is őt... De hát honnan lehet ezt biztosan tudni... Ha elmegyek vele akkor talán... Huh de kettesben lenni... Nem akarok bepánikolni. Néha már undorodom magamtól emiatt... - beszélek magamban és melegem van kényszeresen mozgok és a hajam is kócos, ami rám nem jellemző. Elgondolkodva nézem a szőnyeget, majd hirtelen felkapom a fejem.
- Ez most nagyon össze vissza volt, ugye? Ne röhögj ki, ha elmondom rendesen, mert el akarom csak olyan nehéz, még mindig alig hiszem el... - nézek nagy boci szemekkel és pillanatokként változik az arckifejezésem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousKépzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol   Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol EmptyKedd Jún. 05, 2018 9:42 pm

Már mióta vágyom egy babára. Most is a fürdőben vagyok és a tesztet vizsgálgatom a kezemben de ismét csak negatív. Pedig Ryan is azt mondta, ő is szívesen vállalna közös gyermeket. Annyira boldog voltam mikor azt mondta, részéről rendben lenne a dolog. Hiszen olyan hosszú ideje vágyom egy gyermekre. De valami...valami mégsem a legjobb. Valami nem akarja, hogy ezt az örömöt megkapjam végre. Csak nézem a tesztet mikor megérzem Carol illatát a folyosón majd nem sokkal a kopogást a szobám ajtaján. Lehunyom a szemeimet és lassan kinyitva az fürdő ajtót lépek ki és megyek a szobám ajtajához. Amint beengedem úgy repül be és kezd fecsegni mintha életek múlna rajta. nem szokott ő ilyen lenni. Csak mondja mint egy kamasz lány, aki anyukát keres, hogy az majd terelgeti az útját. Lassan becsukom az ajtómat és miközben hallgatom lassan mellé sétálva ülök le mellé az ágyamra és pislogva hallgatom.-Oké..először is mond el mi történt, és miért vagy egyszerre boldog és stresszes. Nyugodj meg nem fog itt senki kinevetni, én végig hallgatlak és majd megpróbálok valami értelmeset mondani a bajodra.-mondom egy félmosollyal a szám sarkában ahogy figyelem kék szemeimmel az arcát és nyugtatóan megérintem a vállát barátilag.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousKépzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol   Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol EmptySzer. Jún. 06, 2018 9:34 pm

Fecsegek, mert fecsegnem kell. Úgy törnek elő belőlem a szavak, mint vulkánból a láva. Nem nevet ki? Rá pillantok nagyra nyílt szemekkel és nyelek egyet.
- Hát szóval az egyik éjjel vártam Nichot, mert meccse volt, de sokáig nem jött. Aztán egyszer csak beesett az ajtón, de szó szerint - nézek rá ismét bólogatva, mintha még magam sem hinném el, hogy berúgva láttam őt.
- Na aztán, aztán segítettem neki, mert nagyon elázott... - halkulok le egy kicsit - és hát szóval azt mondta, hogy... hogy szeret - a bűvös szónál lepillantok a kezeimre és hirtelen melegem lesz, elpirulok és az nem kifejezés, hogy zavarba jöttem.
- De ez nem minden... leültem mellé, mert féltettem és ő... szóval hát... megcsókolt... - suttogom lesütött szemekkel - De elfutottam - teszem hozzá és egész lényemet átitatja a szégyen.
- Megijedtem, de azóta is ez jár a fejemben. Teljesen össze vagyok zavarodva. Boldog vagyok, de félek és elhívott Olaszországba, igaz, hogy én mondtam neki, hogy elmehetnénk valahova ketten, hogy megpróbáljuk, de hát... Olyan hirtelen jött, tudom, hogy mondtad, hogy szerinted már rég, de nem mertem elhinni és a jeleket sem láttam, és most hogy megtörtént, mintha kitört volna bennem egy ajtó, mert minden érzésem elszabadult, nem tudom kordában tartani magam, úgy félek, de annyira... Minél többet gondolkozok annál jobban félek, nem akarok neki csalódást okozni meg hát ketten egyedül olyan messze, bízok benne meg minden... magamban nem bízok... szóval igazából azért jöttem, hogy rábeszélj, hogy elmenjek vele és megmond, hogy milyen hülye vagyok, hogy ennyit gondolkozom... - nézek rá szusszanva, miután egy darab mondatvég nélkül elmondtam mindent, ami hirtelen eszembe jutott, és ettől megnyugszom egy kicsit.
- Amúgy tényleg nem zavarok? - kérdezem meg kicsit szégyenlősen és nagy levegőket veszek, elmúlik a nagy zavartságom, de azért nagyon számítok a véleményére.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
AnonymousKépzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol   Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol EmptyCsüt. Jún. 07, 2018 9:47 pm

Figyelem kék szemeimmel és hallgatom miközben ülök mellette és lassan leengedem a kezemet magunk közé. Aranyos ahogy meséli a dolgokat. Figyelem csak és mikor befejezi homlok ráncolva nézek rá miközben szusszanok egyet. Finoman keresztbe vetem a lábaimat és az ajtó felé nézek.-Tudod...megértem valamilyen szinten ezt a túl gondolkodás dolgot. Az előző férfi is az életedben szépeket mondott, kedves volt hozzád és sok mindent elhittél neki. Nehéz leküzdeni azt ami eddig körül zárt minket mint védelem. mire azt hittük, hogy védelem...De úgy gondolom, hogyha neked ez több idő is de lassan az a múltad lesz semmi több. Az a madár kalitka amiben tartottak ki nyílik és kapsz egy másik lehetőséget. Félünk az újra kezdéstől persze. Félünk attól, hogy mi lesz, ha újra csak bántani fognak. Ha megint bele nyomnak minket egy másik ketrecbe...Nem látszik rajtam, és nem is az a fajta vagyok de olykor én is félek. De tudom, hogy nem kell. Olyanok vesznek körül akik megvédenek és el tudom képzelni, hogy a tűzbe teszik értem a kezüket.-mondom ahogy lassan rá pillantok és finom a mosolyom.-Szóval úgy gondolom, hogy te már ennek a falkának a családi tagja vagy. Nicholas pedig szeret téged, azért szeret aki vagy, hiszen ő többet látott itt belőled mint bárki más. Szóval ha nem akarna tőled semmit, elvinne olaszba? Szerelmet vallott volna? És nem szégyelte volna magát másnap reggel előtted? Szóval...szerintem egyszerűen csak add önmagad. Ne agyalj annyit. Hagyd, hogy szeressen téged...és próbáld meg te is most inkább csak szeretni...egyszerűen amit a szíved kíván. Boldog leszel tőle. Sokkal boldogabb mint amennyire el tudod képzelni.-mondom csendesen ahogy lassan lepillantok a kezemre majd vissza rá széles vigyorral.-Vigyázni fog rád. Ebben biztos vagyok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol   Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol Empty

Vissza az elejére Go down
 

Képzeld mi történt! De mit tegyek?! - Cam&Carol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-