Árnyvadászok

Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk

Latest topics
by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 2:02 pm

by Ruko Masashi Szomb. Dec. 08, 2018 12:18 am


by Chezz Princeton Kedd Dec. 04, 2018 7:51 pm


by Zane Nyrani Kedd Nov. 20, 2018 7:49 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:57 pm

by Camea Namid Vas. Nov. 18, 2018 11:26 pm

A hónap reagolói
Chezz Princeton
 
Ruko Masashi
 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share | 
 

 Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol   Hétf. Május 21, 2018 11:46 pm

Csak egyetlen dolog árnyékolja be a boldogságomat, hogy Nichoval nem felhőtlen most a kapcsolatom. Sőt, inkább nagyon is borús. Pedig lassan telefonálnom kell neki, mert azért elfáradtam a melóban és a falkánál is van dolog. Meg el kéne mennem futni, kiengedni egy kicsit a szőrmókot. De előbb még elmegyek Liennel fagyizni és örülök, hogy végre kijöhetünk a levegőre. Nehéz elengednem a kezét, de nem akarok túl érzelgősnek vagy tapadósnak mutatkozni. Csak azt nem tudom, hogy meg fogom e tudni szokni, valaha is, hogy meg van. Meg van a fiam! Azt hiszem igen, persze ha ő is szeretné. Ha egyszer együtt futhatnánk, akár hárman is... Az maga lenne a boldogság.
- Jó ha az embernek van egy ilyen barátja. Azt hiszem ez nekem mindig is hiányzott. de talán most megtaláltam, Nichoban - sosem szerettem magamról beszélni, sokkal inkább hallgatni szeretem az embereket, mintsem kitárulkozni nekik, de D. Smith szerint másoknak is jól esik ha nem mindent úgy kell kihúzniuk belőlem; és most Liennel nem szeretnék sok kínos csöndet, szeretném ha megismerhetném és ő is meg szeretne ismerni engem. Azt hiszem nem lehet elmondani milyen boldogság költözött belém, de a mosolyt nem tudom letörölni az arcomról.
- Semmi gond, lehet hogy ez jobb is így. Így, hogy csak spontán találkoztunk. Azért bevallom, amikor forrósodni kezdett a nyom, hogy merre lehetsz én is sokat tétováztam. Nem tudtam, hogy állíthatnék oda? Mit mondjak meg ilyesmi - vallom be és közben elérünk a fagyishoz. Tényleg ez volt mindig a legnehezebb, hogy mit mondjak neki, minél régebbóta kerestem annál inkább. egy két évesnek még könnyebb, mint egy 7-8 éves kisfiúnak. De lám a sors kegyes volt hozzám és egy kora érett kamaszt adott, akivel nem nehéz szóba elegyedni és ráadásul nincsenek erős ellenérzései velem szemben. ez volt a másik félelmem, hogy majd nem is akar látni...
- Az is finom... Azt mondják, hogy a nagymamád volt rnnyire édesszájú - mosolygok rá, majd megvárom míg kér. Kérek én is két gombócot, majd kifizetem. Nem ismertem anyámat, de mindenki aki ismerte ezt mesélte róla, hogy édességgel le lehetett venni a lábáról.
- Leüljünk oda? - mutatok egy üres padra és ha beleegyezik leülök vele.
- Még mindig hihetetlen számomra ez az egész, hogy találkoztunk és hogy ilyen szép okos fiú lett belőled. Lehet, hogy nem jogos a részemről, de büszke vagyok rád - mondom kis bizonytalansággal a hangomban. Valóban hihetetlen még mindig és folyamatosan nézném, mintha bármikor eltűnhetne előlem és felébrednék. Addig beszélgetek vele, amíg elérhetőséget nem cserélünk és el nem fogy a fagyim. de aztán mennem kell. Felhívom Nichot, megadom hol vagyunk, és amíg várokrá itt maradok a fiam mellett.
- Nagyon örülök, hogy megismerhetlek, és még egyszer bocsánat, amiért úgy bámultalak. Remélem minél előbb találkozhatunk megint.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nathaniel Rowe


avatar


Hozzászólások száma :
14
Age :
16

TémanyitásTárgy: Re: Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol   Csüt. Május 24, 2018 1:47 amCarol & Lien
Még nem tudom, hogyan fogom ezt az egészet felvezetni a nevelő szüleimnek. Igazából azt sem tudom, hogy mit szólnának hozzá. Viszont nem hiszem, hogy elleneznék a dolgot. Úgy lenne fair mindenki felé, ha ezt a találkozást nem titkolnám el. Végül is miért tenném? Nem szégyellem az anyámat, hiszen még is csak ezt akartam. Nem tudom minek hívjam ezt a találkozást... Véletlen? Sors szerű? Bármelyik is legyen, én örülök, hogy megtörtént. Végre megismerhetem őt, és ennél jobb napot sem kívánhattam volna magamnak.
Igen, ő tényleg elég jól ismer – mondom elmosolyodva. – Akkor semmiképp se hagyd elveszni. – Sosem barátkoztam nehezen, de megválogattam, hogy kit engedek magamhoz elég közel. MJ pedig az egyetlen, aki nem csak régóta, de elég jól is ismer. Akkor ismertem meg, amikor a szüleivel az utcánkba költöztek, majd ugyanabba az óvodába kezdett járni. Végül ugyanígy lett az iskolával is, bár nem lettünk osztálytársak, de szünetekben bármikor találkozhatunk.
Azt hiszem ugyanattól tartottunk – felelem mosolyogva. Bennem is megfogalmazódott az a kérdés, hogyan állíthatnék oda és mit mondjak. Meg még rengeteg más is, de most már nem kell ilyenek miatt aggódnunk. Megoldódott a dolog magától, mintha az élet unt volna rá az egész kínszenvedésre és besegített. Szóval nevezhetjük bárminek, ez megtörtént, én pedig boldog vagyok.
Igen – mosolygom, majd a fagyishoz érve kérek két gombócot a kedvencemből. Azért reménykedtem, hogy van neki belőle, de nem kellett csalódnom. – Valóban? Érdekes, hogy miket örökölhet az ember a rokonaitól. – Míg fizet hozzáfogok a fagyimhoz, mielőtt olvadásba kezdene. Kérdésére a padra pillantok, majd bólintok egyet.
Persze, leülhetünk.
Igen, még egy kissé nekem is – mondom, aztán érzem, hogy kissé elpirulok. – Köszönöm.
A további beszélgetés során elfogyasztom a fagyim és elérhetőségeket is cserélünk, hiszen miért ne. Mondhatni muszáj, hiszen így bármikor elérhet, már csak azért is, ha találkozni akarna velem, vagy csak érdeklődni felőlem, vagy bármi más. Viszont menni kell, ami egyben kár és nem is. Egyrészt jó lenne még beszélgetni vele, másrészt pedig otthon várnak rám a házik, amiket nem ártana megcsinálni. Bár túl nagy kihívást nem fognak jelenteni, de azért időt igényelnek. Míg ő felhívja a barátját, addig én küldök egy rövid üzenetet Minnek, hogy ha ráér, akkor átugorhatna hozzám.
Az... igen, egy kissé zavarba ejtő volt, de így már érthető. Nincs gond belőle – mondom elmosolyodva, majd bólintok egyet. – Én is remélem, majd egyeztetünk időpontot, hogy jó legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Russo


avatar


Hozzászólások száma :
79
Age :
350

TémanyitásTárgy: Re: Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol   Hétf. Május 28, 2018 6:59 pm

Lenyugodtam. Már elmúlt az egész, és már nem akarok ezen gyötrődni. Szusszanok egyet ahogy élvezem a hideg jégkása ízét majd lassan fel kelek. Sétálgattam, agyaltam és elvoltam a saját gondolataimmal. Amikor azonban megcsörren a telefonom kicsit összerezzenek majd kiveszem a telefont a zsebemből és a nevet figyelem rajta. Pislogok párat, majd lehunyom a szemeim és szusszanok egyet majd rányomva a zöld gombra veszem fel és emelem a fülemhez a készüléket. Köszöntöm és végig hallgatom majd mondom, hogy 15 perc és ott vagyok a kocsinál és várjon meg. Elköszönök tőle majd kinyomva figyelem a telefonomat majd nyelek egyet és vissza csúsztatom a zsebembe. Ismét a jégkásába iszok majd amíg vissza felé sétálok elfogyasztom majd dobom ki a kukába és a kocsinál megállva figyelem amíg elbúcsúzik meg, elköszön majd ahogy hozzám jön biztatóan rá mosolygok. Kinyitom előtte az anyós ülés ajtaját és amint beszáll becsukom előtte. Egy pillanatra a fiát figyelem míg a kocsi ajtón tartom a kezemet majd lassan átsétálok a másik oldalra és beszállok én is az autóba. Beindítva indulok el vele hazának és kérdezek csendesen ha szeretne róla beszélni vagy nem. Haza érve hajtok be az udvarra majd állok be a kocsival a garázsba miután Carol kiszállt. Egy darabig csendesen ülök a kocsiban majd lassan kiszállva indulok le az edzőterembe. Az fog nekem jót tenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Wood


avatar


Hozzászólások száma :
107
Age :
35

TémanyitásTárgy: Re: Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol   Kedd Május 29, 2018 6:42 pm

Magamat ismétlem újra és újra, de hihetetlen és fantasztikus dolog, hogy megtalálhattuk egymást és hatalmas öröm, büszkeség, hogy ilyen fiam van. Okos, intelligens, vannak céljai és nem utasított el. Még a telefonszámát is megadta és örül nekem. Csak azért örül, mert az vagyok aki. Ez egészen újfajta élmény a számomra.
Megeszem a fagyimat miután beszéltem Nichoval. Csak ez tud lehangolni, hogy vele nem egészen felhőtlen jelenleg a kapcsolatom és a hangjából kihallom a szomorúságot.
- Negyed órám van még aztán jönnek értem. Addig visszasétálhatnánk a kávézóhoz? - kérdezem Lient és ha benne van elindulok vele lassan arrafelé, ahol felismertem. Azt hiszem egy nagyon fontos helyszín lesz a számomra ez a hely.
- Tudom, tudom, ritkán fordul elő velem, de most, hogy megláttalak, nem akartam elhinni, hogy te vagy. Rendben, nyugodtan keress, ha úgy gondolod, hogy szeretnél találkozni. Nem szeretnék azért a nyakadban lógni, de szívesen látnálak újra - mosolygok rá és közben látom, hogy Nicho is megérkezett. Halkan sóhajtok és újra a fiamat nézem.
- Mennem kell... megölelhetlek búcsúzásképpen? - kérdezem és ha megengedi átölelem, és nem rezzenek össze. Az ő érintése nem okoz fájdalmat. Majd rákényszerítem magam és átmegyek az úttesten az autóhoz és halványan rá mosolygok, majd csendben utazok vele, esetleg pár szót beszélgetve. De láthatja rajtam a boldog mosolyt, ami egészen hazáig kitart.

Köszönöm a játékot!! Csillog Hearts
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nathaniel Rowe


avatar


Hozzászólások száma :
14
Age :
16

TémanyitásTárgy: Re: Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol   Kedd Május 29, 2018 9:21 pmCarol & Lien
Nem lenne rossz többször is találkozni, persze ahhoz majd nem árt egyeztetni, hogy neki is és nekem is jó legyen. Nem tudom ő hogy dolgozik, és azt se igazán volt alkalmam elmondani, hogy diákmunkát is vállaltam. Nem nagy dolog, de mondhatni ez volt a feltétele annak, hogy egyedül lakhassak. Nem mellesleg jó zsebpénz. Visszatérve anyámra, örülök neki, hogy sikerült egymásra találnunk. Jó ötlet volt betérni a kávézóba, még ha olyan furcsán is indult az egész.
Míg a barátjával beszél, addig gyorsan megírok egy üzenetet a barátomnak, hogy ha ráér átjöhetne hozzám. Amint ezzel megvagyok elrakom a mobilom.
– Értem. Persze, nem gond – mondom rápillantva, majd felállok a padról, és amint csatlakozik hozzám vissza is indulhatunk. Amikor visszaérünk a kávézóhoz felé fordulva hallgatom, amit mond.
– Rendben, majd egyeztetünk, hogy jó legyen az időpont. Jó lenne újra találkozni – mondom elmosolyodva. Dolgozom suli mellett, de csak négy órában, hogy a tanulásra is legyen időm. Viszont így is maximumom három napot egy héten.
Bólintok, amikor közli, hogy mennie kell. – Persze – felelem mosolyogva, majd visszaölelem őt, amikor átölel. Most ennyi idő adatott meg nekünk, de már ez is jó kezdetnek mondható. Ezután figyelem, ahogy átmegy az úttesten, majd beszáll az autóba. Biccentek a férfinak, amikor látom, hogy engem néz. Van egy olyan érzésem, hogy még vele is találkozni fogok. Amint ő is beszáll az autóba én visszaindulok a házam irányába. Taxival gyorsabban otthon lennék, de most jól esik a séta, így nyugodt tempóban haladok.

//Én is köszöntem a játékot!  Hearts//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol   

Vissza az elejére Go down
 

Te életben vagy?!! - Nathaniel&Nicho&Carol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Hazukage Inu(újra)
» Vendégszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Brooklyn-