A Végzet Ereklyéi-re épülő frpg.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Hírek
10.14. -Új fejléc
12.22. -Karácsonyi bál
Multi
Válts felhasználót!
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
» My dear brother-Mist&Magnus
Hétf. Márc. 20, 2017 11:38 pm by Mystral Lochlan

» Einstand
Vas. Márc. 19, 2017 9:20 pm by Raziel

» Kouji Asashima
Vas. Márc. 19, 2017 8:19 pm by Kouji Asashima

» Watchtower of the West - Reishi & Thea
Vas. Márc. 19, 2017 7:13 pm by Dorothea Coldstone

» Agent lakás - Kellemetlen látogatás
Vas. Márc. 19, 2017 1:50 am by Lynn Agent

» Thea mami ajándékdoboza
Vas. Márc. 19, 2017 1:13 am by Dorothea Coldstone

» Between us - Nassyr & Kaname
Szer. Márc. 15, 2017 9:52 pm by Kaname Kazushi

» Egyetem?! - Ruko & Thea
Szer. Márc. 15, 2017 8:43 pm by Ruko Masashi

» Avatar foglaló
Kedd. Márc. 14, 2017 9:43 pm by Namikaze Narao

Top posting users this month
Dorothea Coldstone
 
Jace Herondale
 
Namikaze Narao
 
Adam Vincent Kane
 
Ruko Masashi
 
Kaname Kazushi
 
Danielle Monge
 
Raziel
 
Lynn Agent
 
Mystral Lochlan
 
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Statisztika
Music box

Share | 
 

 You did what?! - Aedion & Adam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: You did what?! - Aedion & Adam   Pént. Nov. 25, 2016 10:34 pmAedion & Adam
Sóhajtva csukom be magam után a bejárati ajtót, majd kulcsra zárom. A hátamat nekivetem és csak bambulok ki a fejemből egy percig. Hosszú volt a nap, ma hosszú kinti fotózásom volt és semmit kedvem Aedionhoz. El akarom szívni a maradék két cigimet, bedögleni a gép elé és szétlőni néhány zombiagyat a játékban. De nem fogja hagyni. A cigiről le akar szoktatni, nem hagyja, ha ő is a közelben van, a játékot meg egyenesen megtiltotta. Azt hiszi, valamit művel a fejemmel, pedig nagyon is megnyugtat egy ilyen nap után. Tudom, hogy valahol itt van a lakásban és hallott megérkezni. Nem akarok még vele találkozni, előbb… Hadd legyen egy kis nyugalmam. Hogy húzzam az időt, kinyitom az ajtó belső felére erősített postaládát, hogy megnézzem, jött-e levél. A szokásos szórólapok vannak csak benne és egy levél valami egyetemről. Nagyon rossz érzésem kezd lenni, ugyanis nekem semmi dolgom semmilyen egyetemmel, a közelébe se akarok menni. Gyorsan feltépem és széthajtogatom a vaskos kupac papírból az elsőt. Ahogy haladok a szöveggel, úgy sötétedik el az arcom. Ezt nem tehette meg velem! Tudja nagyon jól, hogy nem akarok emberek közelébe menni, pláne nem iskolába. Bőven elég volt nekem a gimi is, hogy azon végigszenvedtem, nem kell még nekem ez is. Feldühödve csörtetek be a konyhába, ahol meg is találom, majd az arcába nyomom a levelet.
-Ezt mégis hogy képzelted tollagyú?! Nem megyek egyetemre, olyan isten nincs! -Nem érdekel, mit fog tenni velem a főnöke emlegetésére, ahhoz most túl dühös vagyok. Francba az egésszel, erre nem fog tudni rávenni, ha a feje tetejére áll sem.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
3

TémanyitásTéma: Re: You did what?! - Aedion & Adam   Hétf. Jan. 02, 2017 5:31 pmValaki & Aedion©
Idézet
Még mindig nem tudom elhinni hogy ennyire kicsesszenek velem hogy valamiféle elcseszett őrangyalt kell játszanom, és pesztrálnom egy lecsúszni készülő mondént. Aki ráadásul Látó is, és természetesen ez extra gond, mert látja az árnyvilágot, amit mindenki más elől olyan gondosan leplezünk. Adam ráadásul még nem is egyszerű természet és már most meggyűlik vele a bajom, de akkor is a jó útra fogom rúgdosni, mert vissza akarok menni a légiómhoz, de persze ez őt kicsit sem érdekli, és nem jut el a szőke agyába hogy ha engedne, ő is hamarabb szabadulna és utána pont nem érdekelne hogy mibe pusztul el, vagy mikor. Csak tűnhessek el az életéből, nem akartam egy kamasz fiút, márpedig erősen az az érzésem.
A kanapén fekszem, és újságot olvasok, amikor meghallom az érkezését, és nem szólok hozzá amíg matat kint, csak amikor becsörtet a nappaliba és kifakad. Na ez baromira nem hiányzott, fél délelőtt olyan jó csend volt itthon.
- De van. Egyemtemre fogsz menni, mert különben a modellkedést sem csinálhatod. Az ügynökséged belement - válaszolok neki, ahogy felülök a kanapén, és elsimítom a hajam.
- Különben is a vizsgabizottság odáig meg vissza volt a rajzaidért, alig várják hogy találkozzanak veled szóval... egy hét múlva iskolakezdés! - teszem hozzá, de a levélben biztos több minden van, majd elolvasom később ha kidühöngte magát.  

Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Re: You did what?! - Aedion & Adam   Csüt. Jan. 19, 2017 12:17 amAedion & Adam
Olyan jó volt egy kicsit egyedül, az angyal nélkül, de haza kell most már mennem, nem lehetek egyész nap az utcákon, pedig mennyire szeretnék. Igazából otthon tölteném minden időmet, ha tehetném, csak kaptam egy dimenzió közi, hatalmas erejű harcos angyalt a lakásomba, aki kisajátította magának és nem hagyja, hogy azt csinálja, amit akarok. Már sehol sincs nyugtom, mindenhol meg kell játszanom magam. Olyannak kell lennem, amilyen nem vagyok és ez mérhetetlenül lefáraszt és elveszi azt a minimális kedvem is mindentől. Hazaesem, de már a postától rossz érzéseim vannak és be is igazolódik, ahogy elkezdem olvasni. Beviharzom Aedionhoz, hogy a képébe másszak, ezt nem fogja megúszni.
-Hogy mi?! Megmondtam, hogy az az én munkahelyem, neked ahhoz semmi közöd és még csak véletlenül se szólj hozzájuk! -már el is vörösödök dühömben, az egyik hátránya, hogy ennyire fehér vagyok.
-Nem érdekel, mit mondtak, nem megyek suliba! Neked nem mesélték, hogy a hozzám hasonlóknak kész pokol az egyetem? A gimit is kínkeservesen csináltam végig, örültem, hogy végre kikerültem onnan! -üvöltöm az arcába minden frusztráltságomat, hiszen az életem sokkal könnyebb lett, hogy nem kellett suliba járnom, rengeteg fölösleges tehertől szabadított meg. Nem elégtől így sem, de legalább volt időm a húgommal többet foglalkozni.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aedion Ancarth


avatar


Hozzászólások száma :
3

TémanyitásTéma: Re: You did what?! - Aedion & Adam   Szomb. Jan. 21, 2017 4:48 pmValaki & Aedion©
Idézet
Előre látom hogy balhézni fog ha megtudja, de nem érdekel, normális életet akarok neki teremteni, ha már ezzel bíztak meg akkor akármennyire is nem tetszik, ki fogom hozni belőle a maximumot és igenis vissza fogok térni a légiómhoz a mennyekbe. Csak Adam ne lenne ennyire hihetetlenül gyerekes. Nem szólalok meg ahogy bejön, úgyis mindjárt itt lesz és valami miatt ki fog akadni. A lakásból kitiltottam a drogot, és a cigit, a videojátékozása nem zavar addig sem épp elszállva hever valahol, életveszélyben. Mert a felelőtlenje nem érti meg, hogy bármikor ott maradhat.
- Én csak bementem beszélgetni, de kifejezetten tetszett az ötlet a menedzserednek. Adam, most komolyan, szerinted ők nem látják hogyan élsz? Hogyan esel szét? Nekik is érdekük hogy használható legyél, ami úgy általában nem mondható el rólad - válaszolok neki higgadtan, ha mindenre felkapnám a vizet... már agyvérzést kapott volna halhatatlan fejem is.
- Ha nem mész, akkor nem mész de nem is modellkedhetsz. Akkor mihez kezdesz? - szegezem neki élesen a kérdést, tudom hogy tehetséges, és jó lenne ha ki is használná.
- Tudom hogy mit művelnek, de nem leszel egyedül és ez egy jó hírű egyetem. Mellesleg a csoporttársad leszek szóval... Van egy heted arra, hogy megtaníts rajzolni - vigyorodom el és várom hogy kipukkadjon mint valami léggömb. Amikor megdöbben, akkor még hisztizni is elfelejt.

Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Vincent Kane


avatar


Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTéma: Re: You did what?! - Aedion & Adam   Pént. Márc. 10, 2017 8:27 pmAedion & Adam
Miért kell nekem még ezt is elszenvedni? Komolyan, mit műveltem a keresztény vagy egyéb istenek ellen, hogy a nyakamba küldték ezt a tollashátú, madáreszű barmot? Nem lehetett volna békén hagyni egy kicsit?
-Nem, nem látják, mert vigyázok! Nem gondolod, hogy ha évekig sikerült, ezután is menni fog? Mégis honnan vetted a jogot, hogy odamenj?! -Ordibálok vele és nem érdekel, melyik szomszéd hallja meg. Annyira felhúzott, ahogyan kevesen tudnak. Komolyan nem tudja elképzelni, ha eddig is meg tudtam oldani, akkor ezután sem fogják észrevenni? És hogy az egyetemmel minek fog engem kitenni? Még akkor is, ha valahogyan mégis segít, ahogy egy angyaltól elvárható lenne, akkor sem lesz nekem ott jó.
-Valahogy akkor is megoldom, de én nem teszem be a lábamat oda! -vágom az arcába. Tényleg nem érdekel ebben a pillanatban, de akár művész is lehetnék, ha nem ezt csinálnám. A hozzám hasonlókért nagyon sokat szoktak fizetni, vagy így vagy úgy.
-Nem, ez kész őrület, azt sem tudod, hogyan kell árnyékolni, nemhogy bármit konyíts ehhez az egészhez! Nem megyek egyetemre és nem tanítalak meg! -És nem csak azért nem fogom megtanítani, mert semmi kedvem hozzá és nem akarok iskolába menni, hanem még egy angyalnak sem lehet megtanulni egy hét alatt ilyen szinten megtanulni rajzolni.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: You did what?! - Aedion & Adam   

Vissza az elejére Go down
 

You did what?! - Aedion & Adam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 12
» adam warren
» Adam Cooper

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: Adam V. Kane takaros lakása - Manhattan-